• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

SERBIA TODAY

Started by Ghoul, 20-12-2007, 17:12:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 20 Guests are viewing this topic.

mac

Petronije je zoskova sestra? Svašta ću ja ovde saznati..

Meho Krljic

Nije, nego Zosko tvrdi da Petronije nema fantastične sise...

Enivej, druga tema, policija u Srbiji  krade pištolje... od policije...

Slučaj 272 nestala pištolja - pronađena tri, policajac u pritvoru, optužnica na čekanju

Petronije

Ne uključujem se samo zato što je zosko u pitanju, inače mi pada gomila urnebesnih fora na pamet.

Vezano za sise naravno, ne pištolje.

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

džin tonik

Atmosfera straha: Svjedoci otkrili detalje napada Veljka Kajtazija na Suzanu Krčmar

QuoteDa je saborski zastupnik i predstavnik romske manjine Veljko Kajtazi fizički napao Suzanu Krčmar, predsjednicu Saveza Roma Kali Sara za RTL potvrdili sudionici sastanka na kojem se incident dogodio. Što se 23. srpnja dogodilo u udruzi Kali Sara, pod uvjetom anonimnosti ispričao je zaposlenik koji je s još desetak kolega svjedočio napadu zastupnika Veljka Kajtazija na njegovu blisku suradnicu i predsjednicu udruge Suzanu Krčmar.

"Zastupnik pokazuje prstom na šeficu, prijeti joj, mi ustajemo, on skače na nju. I tu su se umiješale kolege da ga maknu", ispričao je zaposlenik Saveza Roma Kali Sara. Na pitanje je li on nju udario odgovara: "Bilo je fizičkog kontakta sigurno... da".

Nakon što joj je razbio mobitel, Krčmar se zatvorila u svoj ured, Kajtazi u svoj, no nasilje se nastavilo, kažu sugovornici.

"Ona je pobjegla i zaključala se s nekim kolegicama, on je isto otišao u svoj ured i kada je šefica pokušala izaći van sačekao ju je i ponovno su se svađali, prijetili, on se njoj unosio u lice, ponovno ju je hvatao za odjeću, kolege su ponovno uskočili i tada je zaprijetio kolegici koja se umiješala", kaže zaposlenik Saveza Roma Kali Sara.

(...)

pod serbia today jer je ovaj tek navodni zastupnik romske i jos nekih (dijelom izmisljenih) manjina; instaliran je u hr sa ("srpskog dijela") kosova. kao sto se instaliralo decu kolone i razne, glavasevica, onu ruznu zenu, itd. iz beograda, banja luke itsl.

beograd ne kontrolira tek 3 sigurna glasa preko nacistickog sdss-a, vec svih 8 "manjinskih". sve po onoj staroj, ti si sad cigan, ti si zzidov, ti si svabo, ti talijan, itd. pa se instalira takav, dok je covjek realno dio beogradske ekipe.

Meho Krljic

Truman

BOBA ŽIVOJINOVIĆ SASLUŠAN ZBOG PREVARE!
https://www.kurir.rs/stars/9453149/boba-zivojinovic-saslusan-zbog-prevare

Ko bi rekao da će teniska legenda čija je žena jako imućna ovako nisko pasti.
"Do what thou wilt shall be the whole of the Law." A.C.

Meho Krljic

A evo malo i da se podsetimo kakvim smo džukelama predali državu u ruke:

Službom na poljoprivednike: Vlast proteste vidi kao napad na državno uređenje

džin tonik

Amerikanci ispituju ulogu Vlade Srbije u poslovima Trampovog zeta

QuoteRedakcija Radara objavljuje pismo koje je senator Ron Vajden, predsednik Komiteta za finansije američkog Senata, uputio Čadu Mizelu, direktoru za pravne poslove kompanije Affinty Partneres, u vlasništvu Džareda Kušnera, zeta Donalda Trampa o sukobu interesa, odnosno kako se novac stranih vlada preusmerava na članove porodice Tramp.

(...)

oh, ipak nisu samo porcija cevapa i dvije kurve za grenela. ima i nekih pretakanja milijuna i milijardi...

Meho Krljic

Grenel je gej, tako da... možda ste mislili muške kurve???

džin tonik

to su tehnikalije, to me ne zanima. zenske kurve, muske kurve, kurve izmedju, zivotinje kurve, kurve stvari...
naglasak je da srboturci, rusoturci i arapski turci osim cevapa i kurvi ulazu i zive pare u ove idiote. :cry:

QuotePismo prenosimo u celosti:

Poštovani g. Mizel,

Pišem tražeći dodatne informacije u vezi sa poslovnim odnosima kompanije Affinity Partners (u daljem tekstu Afiniti) sa stranim investitorima, uključujući strane vlade koje kompaniji Afiniti plaćaju stotine miliona dolara naknada za investicione savetodavne usluge. Iako cenim dosadašnju saradnju Afinitija po ovom pitanju, informacije koje su dostavljene pojačale su moju zabrinutost da investicije u fondove kojima upravlja Afiniti stvaraju sukobe interesa bez presedana i da motivi investitora u Afiniti možda nisu komercijalne prirode, već pre želja da se novac stranih vlada preusmeri na članove porodice predsednika Trampa, posebno Džareda Kušnera i Ivanke Tramp.

Tokom poslednje tri godine Afiniti je, pod vođstvom Kušnera, od stranih investitora prikupio približno 157 miliona dolara u naknadama za upravljanje a da svojim klijentima nije omogućio povraćaj uloženih sredstava.

(...)

mac

A zato na demokratskom zapadu Boingovim avionima otpadaju vrata u letu, i Boingovim svemirskim letelicama curi helijum u svemiru. Jer tamo nema korupcije na najvišem nivou...

džin tonik

koja ti je poanta? ja 20 godina tvrdim da je zapad duboko kompromitiran i korumpiran na svim razinama. sve na nacin da razni funkcioneri privatiziraju funkciju, ubiru cevape, kurve i pare u privatni dzep, a iz drzavnog kojim upravljaju oduzuju se teroristickim sustavima, primjerice srboturskom, koji ih sponzoriraju. tramp, merkel, papa, makron, cijela ekipa. jedna, druga i treca, isto vrijedi i za pederske price.

mac

Ako je sve isto onda su svi teroristi.

džin tonik

sigurno nisu svi, ali zasto komplicirati jednostavne stvari.

Truman

Svaka čast Tadiću. Lepota mu je izgleda donela i profitabilni posao.

Truba

Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

džin tonik

rusoturski potrcko uvlaci ekipu rusoturskih potrcka, treba ekipu i uglaviti. propo vatikan. hrvati ce opet strashno stradati ako ne marginaliziraju korumpirani vatikan. sto od hr nije stigla unistiti merkel, ovaj ce dokrajciti na putu u novu, novu "jugoslaviju".

mac

Govori srpski i hrvatski, ali bosanski ga još muči..

džin tonik

putinov madjar, ima i brojne svinjarije u repertoaru, dio nove, nove rusoturske akcije opanjkavanja hr. najbizarnije je da hrvatski narod uzdrzava na kamare tih bitangi bez trunke pozitivnog ucinka, kgb je zakon, cast rijetkim izuzecima.

Truman

džin tonik

I. Bekavac: Osvajačka promidžba i hrvatska 'krivnja'

Serijal Višnje Starešine (8.) Sedam znamenitih govora: Nasljeđe kojeg danas teško čitamo i još teže razumijemo

dva vrhunska eseja o konstantama za duge zimske veceri.

QuoteAktualno rusko Izvješće

Pokušali smo samo skicirati metodologiju optuživanja Hrvata. Izvan Hrvatske, a dijelom i u Hrvatskoj o tim se lažima malo zna, a na svjetskoj je sceni danas i putinovski model internacionalne propagande protiv Hrvatske. Nedavno se pojavilo izvješće ruskoga Ministarstva vanjskih poslova o prilikama u svijetu s naglaskom na prikaze o veličanju "nacizma, rasne diskriminacije, ksenofobije i netolerancije". Donosi i 'zanimljive' zapise o Hrvatskoj. Među njima je i bilješka o ideološki dvojbenom glazbenom ukusu jedne poznate Hrvatice (Kolinde G. Kitarević) i slavnoga nogometaša L. Modrića. Oboje, navodno, slušaju glazbu M. Perkovića Thompsona. Tu je i prosudba o naravi susreta bivše hrvatske predsjednice s 'potomcima ustaša u Argentini'. Ima i drugih kritičkih opaski o prilikama u Hrvatskoj.

U tom dokumentu nema osvrta na ostavštinu komunističkoga totalitarizama i njegove posljedice na život u Rusiji i po cijelom svijetu. Uopće se ne spominju ni prilike u Srbiji. Visoke ocjene u izvješću dobila je Orbanova Mađarska, koju ovih dana 'proslavlja' i tvrdnja bliskoga Orbanova suradnika da se Mađarska ne bi branila, poput Ukrajine, kad bi je Rusija napala. Ali i Ukrajinci i Hrvati, kao i mnogi drugi narodi, spremni su braniti svoj dom. Ta spremnosti glasno se izražavala i u vrijeme ustaške vlasti (1941.-1945.). Uzvik ('Za dom spremni') mogao se čuti i u novijoj hrvatskoj povijesti, što se posebno bilježi u spomenutom ruskom izvješću. Rusi pišu da se u Republici Hrvatskoj izražavanje nacionalističkih ideologija uglavnom osuđuje na službenoj razini. Međutim, simpatije prema čelnicima NDH tijekom Drugoga svjetskog rata 'povremeno se očituju u istupima pojedinih predstavnika Crkve, političara i novinara te u nogometu'.

(...)
iz ovog je legla od navodnog pape imenovani navodni kardinal. sve teski otpad koji zivi u i od lazi.

Truba

Papa iduce godine u srbiji...
Imenovanje kardinala dio tog procesa
Kao i neproglasenje stepinca svetim
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

džin tonik

jos kad srbima pokaze reference, svi ce navaliti u katolicku crkvu da se usrece...

Meho Krljic

Klip iz hrvatske satiričke emisije Stanje nacije, koji govori o onom, jelte, hrvatskom špijunu među vojvođanskim paorima. Doslovno sam oplakao:

https://youtu.be/8p9KyMVe93Q?list=PLCazT8AcMSrKcVD180od647bG2dUcPQE4

Truba

alo meho dolazi ti nasljednik svetog petra a ti tako
ccc

Meho Krljic

Ja sam Muhamedanac, mene to ne pogađa.

Truman

Quote from: Meho Krljic on 08-10-2024, 09:57:27
Klip iz hrvatske satiričke emisije Stanje nacije, koji govori o onom, jelte, hrvatskom špijunu među vojvođanskim paorima. Doslovno sam oplakao:

https://youtu.be/8p9KyMVe93Q?list=PLCazT8AcMSrKcVD180od647bG2dUcPQE4

Zanimljivo kako hrvatski špijun liči na hrvatskog voditelja. Nisu tu čista posla.

džin tonik

Quote from: Meho Krljic on 08-10-2024, 11:53:25
Ja sam Muhamedanac, mene to ne pogađa.

pa to se podrazumijeva, tu i je poanta. nije ga rusoturski svet uglavio u vatikan da brine za katolike.

Meho Krljic

Šta vam rade...

džin tonik

po obicaju, pune mjeru, pa ce kmeka kad napune. :cry:

klem

Decak ubica za masakr optuzuje svoje roditelje

autor clanka Miroslava Derikonjic

Decak je na sudjenju zatvorenom za javnost izjavio da je to uradio zato što je majka stalno tražila da bude najbolji i vikala na njega, kao i zato što su mu očevi pištolji bili nadohvat ruke

Prvi put, oči u oči, našli su se juče dečak Kosta K. (15) i članovi porodica devetoro dece i pripadnika školskog obezbeđenja koje je on, kako je priznao, ubio hicima iz vatrenog oružja 3. maja prošle godine u beogradskoj OŠ ,,Vladislav Ribnikar". Našli su se, na razdaljini od oko dvadesetak metara, u sudnici Posebnog odeljenja Višeg suda u Beogradu u Ustaničkoj ulici: on za sudskom govornicom gde je svedočio o zločinu, a oni u prostoriji koju od sudnice deli neprobojno staklo.

https://www.politika.rs/sr/clanak/636886/Decak-ubica-za-masakr-optuzuje-svoje-roditelje

klem

Lalić ponovio optužbe protiv Belivukovog klana

autor teksta Miroslava Derikonjic

Svedok okrivljeni ispitan ponovo jer je suđenje zbog promene sudije počelo iz početka. – Odgovarao detaljno o surovim ubistvima u Ritopeku
I juče je Srđan Lalić, jedan od trojice okrivljenih svedoka u postupku protiv Veljka Belivuka, Marka Miljkovića i ostalih optuženih za izvršenje najtežih krivičnih dela, pred sudskim većem govorio o zločinima koje su, kako se sumnja, počinili pripadnici ove organizovane grupe. Ovo je drugi put da Lalić pred sudom govori o zločinima klana. Prvi put je to učinio u decembru 2022. godine pred većem sudije Vinke Berahe Nikićević. S obzirom na to da je došlo do promene predsednika veća i da mu sada predsedava sudija Zorica Avramović, postupak protiv okrivljenih krenuo je iz početka.
Odgovarajući na pitanja tužioca, Lalić je juče govorio o ubistvima, opisivao kuću u naselju Ritopek u kojem su ona izvršavana, kako su tela žrtava usitnjavana, stavljana u džakove i bacana u Dunav, pričao o silovanju oštećenog I. S...  Tvrdio je da je glavni izvor prihoda optuženima bila trgovina drogom i da je glavni za ovaj ,,posao" bio Radoje Zvicer, vođa crnogorskog ,,kavačkog klana", a da su Belivuk i Miljković radili za njega.
Lalić, koji je pred Javnim tužilaštvom za organizovani kriminal priznao da je bio član klana i da je učestvovao u izvršenju krivičnih dela i sa njim zaključio sporazum o priznanju krivičnog dela na osnovu kojeg je osuđen na 18 godina zatvora detaljno je opisao i kako je izgledala mašina u kojoj su mleveni delovi tela žrtava.

– Ko je i na koji način odlučio da se tela žrtava melju u mašini? – pitao je tužilac.

– Marko Miljković. On je smatrao da je takav način ubistva briljantan – odgovorio je Lalić.

https://www.politika.rs/sr/clanak/635295/Lalic-ponovio-optuzbe-protiv-Belivukovog-klana

Meho Krljic

Quote from: klem on 09-10-2024, 12:56:31
Decak ubica za masakr optuzuje svoje roditelje

Pa, njima se i sudi, ne njemu, tako da je to okej.

Quote from: klem on 09-10-2024, 13:02:38

Lalić, koji je pred Javnim tužilaštvom za organizovani kriminal priznao da je bio član klana i da je učestvovao u izvršenju krivičnih dela i sa njim zaključio sporazum o priznanju krivičnog dela na osnovu kojeg je osuđen na 18 godina zatvora detaljno je opisao i kako je izgledala mašina u kojoj su mleveni delovi tela žrtava.

– Ko je i na koji način odlučio da se tela žrtava melju u mašini? – pitao je tužilac.

– Marko Miljković. On je smatrao da je takav način ubistva briljantan – odgovorio je Lalić.

https://www.politika.rs/sr/clanak/635295/Lalic-ponovio-optuzbe-protiv-Belivukovog-klana

Sad, Miroslava Derikonjić je iskusna novinarka, tako da ću ovu glupost pripisati opštem raspadu sistema: dakle, u mašinama za meso, kako i pasus iznad kaže, su mleveni delovi tela žrtava. Nisu oni ubijani tako što su živi ubacivani u mašine za meso, pa je ovaj Lalić ili trolčina ili ne zna šta priča ili ga se ne prenosi kako treba.

klem

pa da, ali sigurniji nacin ubijanja bez tragova je prvo ubiti coveka pa ga raskomadat i onda davati delove svinjama da pojedu, procitao sam to u nekoj krimi prici

mac

Kriminalci ne vide ubistvo samo kao čin okončanja nečijeg života. U akt ubistva spada i skrivanje dokaza.

Meho Krljic

Quote from: klem on 09-10-2024, 14:28:44
pa da, ali sigurniji nacin ubijanja bez tragova je prvo ubiti coveka pa ga raskomadat i onda davati delove svinjama da pojedu, procitao sam to u nekoj krimi prici
Kao što smo videli u dokumentarnom filmu Gaja Ričija, Snatch.  :lol:

Quote from: mac on 09-10-2024, 14:30:38
Kriminalci ne vide ubistvo samo kao čin okončanja nečijeg života. U akt ubistva spada i skrivanje dokaza.

A ne znaju da su to dva odvojena krivična dela!!!!!!!!!

Meho Krljic

Nego, evo još malo o predloženim izmenama Zakona o krivičnom postupku:

Šta donose izmene Krivičnog zakonika i Zakona o krivičnom postupku?

Pošto znam da smo svi zauzeti ljudi, i da niko nema vremena da čita ceo tekst (koji je već i sam sažetak) evo nekih hajlajta:

Quote,,Ovim izmenama mi dobijamo i neka krivična dela koja će legitimizovati postojeće ponašanje i postupke i policije i ovdašnjeg VJT u Beogradu. Prava namera izvršne vlasti je zapravo ograničenje slobode mišljenja, slobode društvenog aktivizma, slobode delovanja i mogućnost da završite iza rešetaka kada na društvanim mrežama pišete, objavljujete, delite određene sadržaje, a zakonodavac pretenduje da propiše i zabranu pristupa takvom sadržaju", poručuje advokat Ivan Ninić.

(...)

,,Ovo nisu izmene, ovo je novi zakon. Zašto, zato što se menja fundamentalna stvar u zakonu, koncept neutralnog sudije, to više nećemo imati. Ovaj sada postojeći zakon je etablirao prvi put u istoriji Srbije neutralnog sudiju, a to znači da tužilac mora da dokaže optužbe, a to znači da postoji pretpostavka nevinosti. Jer suština pretpostavke nevinosti da tužilac mora da dokaže svoje optužbe van razumne sumnje, a ne da sudija dokazuje. Građane čeka da onaj ko bude optužen biće osuđen", kaže Spahović.

,,Ja ne bih išao tako daleko da dam takve kvalifikacije, ali smatram da se ovim izmenama zapravo vraćamo na onaj prethodni ZKP i da se vraća načelo materijalne istine. Kada je tako nešto bilo sudu omogućeno po pravilu se to svodilo na to da sud staje bliže poziciji tužioca i da izvodi dokaze koji su potrebni za osuđujuću presudu. Ja nisam pristalica vraćanja načela materijalne istine u ZKP", rekao je Vladimir Beljanski, predsednik Advokatske komore Vojvodine.

(...)

,,Taj koncept koji je uveden 2011. to je ono što sada smeta ovim patriotama, oni hoće sudiju inkvizitornog koji će da završi posao na pretresu. Imamo tužilačku istragu i sad da uvedu još inkvizitornog sudiju na pretres i niko ne može da se odbrani. Oni se pozivaju na ZKP Kraljevine jugoslavije iz 1929. Taj zakon je donet za vreme šestojanuarske diktature kad je kralj ukinuo ustav, ukinuo parlament, ukinuo političke stranke i doneo", rekao je Spahović.

džin tonik

Kralj Jugoslavije Aleksandar I Karađorđević ubijen pre 90 godina

koje smece od pamfleta i mitova; a privukao me odlican naslov. uvijek me navuku dobrim naslovima.

Meho Krljic

BTW, sećate se sigurno da je u okviru istrage u vezi sa nestankom Danke Ilić bio priveden brat osumnjičenog za ubistvo a koji je onda umro u policiji, a posle obdukcija utvrdila da je umro od nanesenih povreda, odnosno da je verovatno pretučen na smrt u policiji? I da je policija prvo objavila da je umro prirodnom smrću, pa posle morala da pojede gomno? E, pa to je bilo pre šest meseci. Niko nije uhapšen, istraga o ubistvu privedenog i tome kako je objavljeno da je umro prirodnom smrću nema nikakve rezultate da nam prijavi, a sada je MUP priveo čoveka koji je na TikToku govorio o ovom slučaju, navodeći imena inspektora koji su navodno tukli preminulog.

Što priveo? Pa, kažu: " zbog sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje panike i nereda". Uzeli mu telefon, pretresli stan, all inclusive.

I sad, ovo bi bio samo ljupki overreach koji naša policija radi kad ne zna šta da radi, ono, hapsi nekog ko laje po društvenim mrežama da pokaže da postoji, a taj je, eto, lajao pa se sam namestio, ali privedeni je "još 2. aprila poslao mejl Sektoru unutrašnje kontrole (SUK) u kojem navodi da je čuo krike iz policijske stanice u Boru, odnosno da nekog tuku." A onda "Povodom ovog je čak i u septembru dao izjavu u policiji, o čemu svedoči i službena beleška.  Savić je tada izjavio da je već govorio o tome, da sve ima u svom telefonu koji mu je, kako je u službenoj belešci naveo, oduzet."

Dakle, uh... Možda, naravno, nije sve tako kako piše Šolakov medij ali ovo zaista izgleda kao da policija koja je DEFINITIVNO prekoračila ovlašćenja i prekršila više zakona, pokušava da ućutka ljude koji o tome pričaju.

Truman

Meho, pazi se da i tebe ne uhapse i ne otmu ti imovinu.

klem

eto to je policijsko ispitivanje, jebanje

klem

Quote from: Meho Krljic on 10-10-2024, 16:03:24
BTW, sećate se sigurno da je u okviru istrage u vezi sa nestankom Danke Ilić bio priveden brat osumnjičenog za ubistvo a koji je onda umro u policiji, a posle obdukcija utvrdila da je umro od nanesenih povreda, odnosno da je verovatno pretučen na smrt u policiji? I da je policija prvo objavila da je umro prirodnom smrću, pa posle morala da pojede gomno? E, pa to je bilo pre šest meseci. Niko nije uhapšen, istraga o ubistvu privedenog i tome kako je objavljeno da je umro prirodnom smrću nema nikakve rezultate da nam prijavi, a sada je MUP priveo čoveka koji je na TikToku govorio o ovom slučaju, navodeći imena inspektora koji su navodno tukli preminulog.

Što priveo? Pa, kažu: " zbog sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje panike i nereda". Uzeli mu telefon, pretresli stan, all inclusive.

I sad, ovo bi bio samo ljupki overreach koji naša policija radi kad ne zna šta da radi, ono, hapsi nekog ko laje po društvenim mrežama da pokaže da postoji, a taj je, eto, lajao pa se sam namestio, ali privedeni je "još 2. aprila poslao mejl Sektoru unutrašnje kontrole (SUK) u kojem navodi da je čuo krike iz policijske stanice u Boru, odnosno da nekog tuku." A onda "Povodom ovog je čak i u septembru dao izjavu u policiji, o čemu svedoči i službena beleška.  Savić je tada izjavio da je već govorio o tome, da sve ima u svom telefonu koji mu je, kako je u službenoj belešci naveo, oduzet."

Dakle, uh... Možda, naravno, nije sve tako kako piše Šolakov medij ali ovo zaista izgleda kao da policija koja je DEFINITIVNO prekoračila ovlašćenja i prekršila više zakona, pokušava da ućutka ljude koji o tome pričaju.

a tela jos uvek nema, sigurno je vec u prilicnoj dozi raspadanja pa bi trebalo vrsiti ekshumaciju negde, ili je oteta bogatim perverznjacima

džin tonik

Srbija htela da ugasi Buking?

QuoteMinistar turizma Husein Memić izjavio je da je u turizmu koji se stalno razvija i donosi sve veći devizni priliv, dosta i sive ekonomije a da su najveći problem korisnici privatnog smeštaja i strane platfome koje kod nas rade nelegalno.

(...)

bas svasta.

džin tonik

Vučić dočekao Erdogana: "Dobro došli u Srbiju, dragi prijatelju"

QuotePredsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić dočekao je na aerodromu Nikola Tesla predsednika Republike Turske Redžepa Tajipa Erdogana.

"Dobro došli u Srbiju, dragi prijatelju. Vaša ponovna poseta je još jedna prilika za dalje jačanje naših prijateljskih odnosa i saradnje. Verujem da ćemo tokom vašeg boravka u Beogradu zajedno raditi na unapređenju ekonomskih, kulturnih i političkih veza između naših zemalja", naveo je Vučić.

Meho Krljic

Ja znam da ima ljudi koji bi celu Bosnu i Hercegovinu smatrali sprskom, ali nisam očekivao da Zosko bude jedan od njih...

džin tonik

eto sta se desi kad covjek procita samo naslov. vijest ode u formalno pogresan topic.
ali pored toliko sadrzajnog uzasa izvuci tu sitnicu, bah.

mac

Već sam jednom ranije pitao, ali da ponovim: ko plaća ove iz TLDR News EU?

Why is Serbia's Economy Doing So Well?