• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

SERBIA TODAY

Started by Ghoul, 20-12-2007, 17:12:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

lilit

That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Hobit

Quote from: Бата II Величанствени on 10-06-2011, 20:55:44
čuješ ''ako naletiš na nekog živog iz tog perioda'', dakle Hobite, tebi niko u porodici nije bio partizan? I ti znaš da su samo bježali? Jedan djed mi je bio ranjavan 2 a drugi 3 puta. Pretpostavljam u toj bežaniji... dok su žderali gibanicu... oh wait... to su četnici radili.

Niko
Neki su bili - na drugoj strani
Većina je gledala svoja posla...
To, da su ''samo bežali'' čuo sam od onih koji su bili na ''pravoj strani''
Sve će na kraju biti dobro, a ako nije dobro, znači da još nije kraj!

lilit

QuoteDragan Mance i Milan Mladenović dobili ulicu i trg
L.Gedošević | 14. 06. 2011. - 12:20h

Gradski parlament upravo je potvrdio da plato ispred Doma omladine ponese ime frontmena nekadašnje grupe Ekatarina velika (EKV) Milana Mladenovića. Takođe, odlučeno je i da tragično nastradali fudbaler "Partizana" Dragan Mance na Savskom vencu dobije ulicu koja će se zvati po njemu.

Oba predloga prihvatila je tokom ove godine Komisija za spomenike i nazive ulica i trgova.
Plato Milana Mladenovića nalazi se na adresi Dečanska 22, odnosno ispred ulaza u Dom omladine iz ove ulice. Inicijativu da on dobije svoj plato podnela je Liberalno demokratska partija (LDP), koju je potpisima podržalo i više hiljada građana.

Ulica Dragana Mancea je ulica koja počinje od Bulevara kneza Aleksandra Karađorđevića, prva levo prema stadionu FK "Partizan".

Inicijativu da on dobije ulicu podneo je DSS i porodica Dragana Mancea.

Svi odbornici gradskog parlamenta, osim SRS koji su bili uzdržani, glasali su za ova dva predloga.

http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/259939/Dragan-Mance-i-Milan-Mladenovic-dobili-ulicu-i-trg

Джон Рейнольдс

Drago mi je što je Mance dobio ulicu.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

lilit

Da, i meni. Još uvek se sećam svoje traume kad sam čula da je poginuo. :(

pokojni Steva

Na beogradskim grobljima zabranjeno:
- ostavljanje hrane
- sađenje cveća
- paljenje sveća van kućišta
- montiranje klupa uz grob
- ...
Ako je ovo štih proba za vascelu Srbadiju, jedva čekam sledeće zadušnice. Ima se namestim na neko groblje (nadam se ne i na šestom ašovu) i uživam u prizoru mlaćenja kad ožalošćeni navale krstačama na komunalne policajce.
Jelte, jel' i kod vas petnaes' do pola dvanaes'?

Savajat Erp

Хобите, јеси ли присуствовао овом фајтерском семинару? :)

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/u_fokusu/story/164986/Stomatolozi+se+potukli+na+seminaru+na+Mokroj+Gori.html
Niste mi verovali da ću da pucam?!
ZAŠTO MI NISTE VEROVALI?!!!!

Hobit

:lol: :lol: :lol:

Nisam.
I, užasno mi je žao zbog toga, znam i jednog i drugog... xrofl
Pijuckalo se tu, a... jebiga, ja sam, u tom smislu, dosadno društvo.
Ne pijem uopšte

varvarin

Quote from: Steva Lazin Ljuštikin on 15-06-2011, 09:17:46
Na beogradskim grobljima zabranjeno:
- ostavljanje hrane
- sađenje cveća
- paljenje sveća van kućišta
- montiranje klupa uz grob
- ...
Ako je ovo štih proba za vascelu Srbadiju, jedva čekam sledeće zadušnice. Ima se namestim na neko groblje (nadam se ne i na šestom ašovu) i uživam u prizoru mlaćenja kad ožalošćeni navale krstačama na komunalne policajce.

INAČE: kazne su od 70 000 za fizička lica, do više od 100 000 za pravna lica. (!?)
Elem, kod pravnih lica drukčija je stopa ako si državna firma, a drukčija ako si privatni poduzetnik (?!?!)  Što rekoše jutros na RADIJU S:  Braćo, budite fer, pre nego što umrete, dajte otkaz!!!!

pokojni Steva

Hm, ja sam čuo da je samo 5.000din. To ako te neka baba ponudi rakijom i kolačima. A ako žvaćneš, onda i tebi i babi po 5 soma!

varvarin

Čuj, i meni je teško da poverujem.
Ono, ja da popijem za dušu, kad međutim...

http://www.vesti.rs/Drustvo/Beograd-Za-hranu-na-groblju-kazna-do-75-000.html

Beograd: Za hranu na groblju kazna do 75.000
14.Jun.2011.

"Tom odlukom su povećane kazne za ostavljanje hrane na grobnim mestima i paljenje sveća izvan za to predviđenog mesta.
Kazne za građane povećane su i do deset puta, odnosno sad iznose od 2.500 do 75.000 dinara, za pravna lica kazne su od 50.000 do million dinara i za preduzetnike od 5.000 do 250.000 dinara.
Među novinama je i to što će umesto komunalnih inspektora ubuduće mandatne kazne na licu mesta naplaćivati komunalni policajci u iznosu od 5.000 za građane i po 20.000 za pravna lica i preduzetnike..."

Ovako sročeno, nije jasno ko će da kešira 75000...

http://www.kurir-info.rs/beograd/bez-hrane-na-groblju-96038.php

Nova pravila
BEZ HRANE NA GROBLJU

"BEOGRAD - Pazite šta radite na groblju! Kazne su paprene! 
:lol: :evil: :mrgreen:

...Komunalni policajac će moći da vam napiše mandatnu kaznu od 5.000 dinara na licu mesta. Skupština grada odredila je do deset puta veće kazne. Kazne za građane su od 2.500 do 75.000, a za pravna lica i do milion dinara."

mac

Kažnjivo je ostavljanje hrane, ali ne i konzumiranje.

varvarin

E, onda je u redu. Znači, ako sve pojedemo i popijemo, sve uredno,  1/1.  xdrinka
Al ako se zajebeš da pokojniku ostaviš parče gibanice, kao to je voleo...

USPUT:  Koliko hrane treba da ostavim, da bih zaradio kaznu od 75000 ?? Pa nahranio bih sve Cigančiće s ove strane reke!

džin tonik

QuoteAustrijski potkancelar i ministar vanjskih poslova Spindelegger također je pozdravio zaključenje pregovora s Hrvatskom, ocijenivši da je to "dobar signal" odaslan ostalim zemljama Zapadnog Balkana s europskim ambicijama.
Na upit hoće li uhićenje Ratka Mladića pomoći Srbiji da dođe do kandidatskog statusa, Štefan Füle odgovorio je kako je Srbija izručenjem Ratka Mladića Haaškom sudu otklonila jednu važnu političku prepreku.

Ustvrdio je da joj sada, kao i svakoj drugoj zemlji na putu u EU, predstoji ispunjavanje kopenhaških kriterija, na koje će se oslanjati Europska komisija prije nego što preporuči Srbiju za kandidatski status i da joj datum početka pregovora.
klik

Hobit

Quote from: zorbo on 16-06-2011, 17:50:00
QuoteAustrijski potkancelar i ministar vanjskih poslova Spindelegger također je pozdravio zaključenje pregovora s Hrvatskom, ocijenivši da je to "dobar signal" odaslan ostalim zemljama Zapadnog Balkana s europskim ambicijama.
Na upit hoće li uhićenje Ratka Mladića pomoći Srbiji da dođe do kandidatskog statusa, Štefan Füle odgovorio je kako je Srbija izručenjem Ratka Mladića Haaškom sudu otklonila jednu važnu političku prepreku.

Ustvrdio je da joj sada, kao i svakoj drugoj zemlji na putu u EU, predstoji ispunjavanje kopenhaških kriterija, na koje će se oslanjati Europska komisija prije nego što preporuči Srbiju za kandidatski status i da joj datum početka pregovora.
klik

Dobro zosko, kakve to veze ima sa gibanicom na grobljima?

džin tonik

tema je: serbia today

Hobit

Jeste
Ali, TODAY je tema gibanica na grobljima, i farbana jaja na pobusani ponedeljak
Ispao si iz konteksta
Novi dan - nova tema

Inače, tema bi se zvala SERBIA EVERY DAY

džin tonik

e, vise nije. znas da se prioriteti moraju redovno preispitati nekoliko puta dnevno.

Hobit

Ma odkud ti znaš kada Srbi idu na groblje?
I kada nose gibanicu...
A, kazne pljušte...

Pa ti sad vidi šta su priorioteti

varvarin

Novi Če!  Novi Tucović!  Nova Dolores!!!

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/vesti_dana/story/165230/%C4%90ilas%3A+Biznismeni+profitiraju+koriste%C4%87i+radnike.html

BEOGRAD 17. 06. 2011
PRESS
Upozorenje... Gradonačelnik Beograda poručio srpskim biznismenima

Đilas: Neki su došli do profita koristeći male plate radnika  :?   :?

"Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas istakao je juče u Privrednoj komori Srbije da uspešni privrednici moraju da vuku Srbiju napred, pokažu društveno odgovorno poslovanje, a ne da koriste siromaštvo građana i stiču profit koji kasnije koriste za kupovinu jahti, nekretnina, aviona... "     :cry:  :cry:

Ili  predizborna kampanja počinje...

Stipan

Srpska posla, ko će njima ugoditi.
Pa lepo su im obećali posao i obećanje ispunili.
Ko je pominjao platu?

lilit

QuoteIli  predizborna kampanja počinje...

Ili prosto država ide stopama komšijske Italije.  :mrgreen:

Hobit

Meho Krljic

Kad nema Varvarina da lista Politiku, dobar sam i ja...

Prvo, onespokojavajuća priča o tome da Evropska Komisija želi da proveri 24 privatizacije u Srbiji, sluteći da tu nisu bila čista posla. Mislim, i nisu, znamo to i mi, ali ovde se to radi na zahtev evropskih kompanija koje slute da su tu prevarene za deo vlasništva. Šta li je gore: to da su u pravu i da smo se ponovo dokazali kao zajebani hohštapleri ili da nisu u pravu i da se pokaže da su oni hohštapleri koji hoće Srbadiju da izvaćare za veći deo vlasništva nego što im sleduje?

Brisel proverava privatizacije u Srbiji

Dalje:

Rusi nam ga zavukoše s leđa. Srbija je u kategorizaciji ruskog Ministarstva spoljnih poslova svrstana u zemlje sa "složenom društveno-političkom situacijom". Da bude malo jasnije, u istoj grupi su Iran ili Izrael ili Tadžikistan ili Severna Koreja. Sad će Zosko da seiri a seirit će i neki rodoljubi koji će isticati da su Izrael i Iran a možda i SK sasvim respektabilne države na koje treba da se ugledamo u nekim stvarima. Ipak, Rusi svojim diplomatama daju beneficirani radni staž i 20% višu platu kada rade u Srbiji. Pa vi vidite:

Србија ризична за руске дипломате

Konačno, pre neki dan smo pomenuli genecki modifikovane namirnice na drugom topiku, a evo stručnjakinje koja nas uverava da su one u princpu neškodljive za ljude (pogotovo za DNK), to jest da nema dokaza da su škodljive (što, slažem se nije isto ali terminologija je ionako najčešće sve što stoji između nas i sveopšte panike), kao i da je potencijalna škodljivost po envajronment koju sam ja pomenuo u principu prevenirana pažnjom i protokolima. Ne moramo joj verovati - ta možda je u pitanju tek lobista za firme koje proizvode GM hranu - ali nije zgoreg pročitati je

ГМ биљке ће бити прихваћене кад-тад

Midoto

Kad smo kod pominjane "Politike", zanimljivo je da i za zapadne diplomate službovanje u Srbiji (tu se ne uzima u obzir i Kosovo) povlači 15 do 25% veće plate. Očigledno i oni smatraju da je ovo "nemiran teren".

U istoj kategoriji je i članak o poskupljenju telefonske pretplate i impulsa, iako "Telekom" nije ni tražio, ni želeo poskupljenje, a komandu su dobili iz RATEL-a:

"Poskupljenja su neizbežna zbog obezbeđivanja uslova za rad i poslovanje stranih investitora, koji su novi operatori fiksne telefonije."

Treba, zaista, stranim investitorima obezbediti dobre uslove za rad.

Meho Krljic

Da, zanimljiv je taj članak o poskupljenju telefona.

No, što se tiče zapadnih diplomata i većih plata za Srbijicu, to sigurno nije univerzalno pravilo. Ni jedan od mojih šefova (koji su imali status ambasadora) niti ostalih delegata nije imao veću platu niti bilo kakvu beneficiju zato što radi u Srbiji. Ili na Kosovu ili u Bosni, kad smo već kod toga.

džin tonik

ocigledno je kako rusi nakon nato-sumita dizu ruke od srbije i prepustaju je divljem zapadu. uostalom, i logicno je. u potpunom je okruzenju i infiltrirana na svim razinama.

Hobit

Quote from: zorbo on 18-06-2011, 23:17:39
ocigledno je kako rusi nakon nato-sumita dizu ruke od srbije i prepustaju je divljem zapadu. uostalom, i logicno je. u potpunom je okruzenju i infiltrirana na svim razinama.

Misliš?
Ima nas, koji bismo se radovali... ali... ne ide to baš tako... nije se lako otkačiti prijatelja Rusa...

varvarin

Tja, svetu nikad ugoditi.
Zanimljivo sa koliko je mržnje prema Rusima govorio sinoć moj omiljeni Čeda Jovanović, u gostima kod Olje Bećković.
A evo ga dobar komentar:

http://www.nspm.rs/politicki-zivot/ceca-kod-rusa-nato-u-beogradu-o-srpskim-medijima-i-imperijalnoj-aroganciji.html?alphabet=l

Ceca kod Rusa, NATO u Beogradu – o srpskim medijima i ,,imperijalnoj aroganciji"        
Đorđe Vukadinović    

U godinama sam kada me nije lako zbuniti i iznenaditi, barem kada je o ljudskim karakterima i srpskoj politici reč. A naročito o ,,slobodnim medijima" u ,,demokratskoj Srbiji" (I obrnuto!) Ali moram priznati da sam ipak bio prilično iznenađen kada sam video najnoviju naslovnu stranu i uvodnik, doskora, najuglednijeg srpskog nedeljnika.

...,,Ruski ambasador Konuzin, pozivajući Svetlanu Ražnatović na prijem povodom Dana Rusije, ne samo da je udario šamar srpskom društvu, pokazao rusku imperijalističku prepotenciju, nego je i demaskirao svu bedu i slabost domaće političke i ostale elite. Poziv Ceci, uoči izdržavanja ionako dubiozne kazne za krivično delo, znači ne samo podršku počiniteljki, dakle kriminalki, nego i podršku svemu što ona predstavlja – od kulturološkog neukusa njene muzike, do toga da su čovek njenog života i najbliži prijatelji – svi okoreli kriminalci najgoreg ranga.
Nije problem Konuzin, on radi ono što mu se može. Ovog puta, očigledno je hteo da pokaže da može brutalno da uvredi Srbiju, znajući da niko neće ni pisnuti. Zašto je to uradio, znaće oni kojima je diplomatska poruka namenjena. Za nas je važno to što ni jedan jedini gost, od predsednika Tadića, do svih onih političkih, poslovnih i inih lidera, kako o sebi misle, nije imao smelosti da javno protestuje zbog ponižavanja svega iole pristojnog. A kamoli da pomisli da bi se zbog takvog gesta prema Konuzinu mogle preduzeti kakve diplomatske mere."
(N. Spajić, ,,Dozvole za bahatost")

Da li vam se događa da naprosto ostanete bez daha i niste u stanju da nađete adekvatne reči kada se suočite sa flagrantnim primerom bahatosti i drske zamene teza?! Obratite pažnju. ,,Imperijalna prepotencija". ,,Šamar". ,,Poniženje". ,,Brutalna uvreda". I, konačno, poziv na ,,preduzimanje diplomatskih mera". U nedelji kada se u beogradskom Hajatu odvijalo možda najveće i najbrutalnije političko i simboličko ponižavanje Srbije nakon 5. oktobra. U nedelji kada su nam, dan za danom, ,,dragi gosti" sa zapada, Štefan Hojer, Filip Gordon, Vensan Dežer i Štefan File, kao po nekom dogovoru, krajnje nediplomatski, u lice sasuli šta misle o našoj politici ,,dvostrukih koloseka", ,,crvenim linijama", ,,očuvanju teritorijalnog integriteta" i zakletvama tipa, ,,nikad, ali nikad nećemo priznati Kosovo". U toj, dakle, nedelji gospodin Spajić povod za priču o poniženju, uvredi i imperijalnoj prepotenciji nalazi u činjenici da je, jedna domaća estradna zvezda, greškom ili ne, dobila poziv za prijem u ruskoj ambasadi.
...No, vratimo se prijemu, Ceci, Konuzinu i besprimernom ,,šamaru" koji je, navodno, tom prilikom lupljen srpskom društvu. Odnosno, vratimo se našim ,,osvedočenim" prijateljima i njihovim porukama koje, za razliku od kratke pojave Svetlane Ražnatović na prijemu u ruskoj ambasadi, očigledno nisu potresle, povredile ni uzbudile ovdašnju medijsku i političku ,,elitu".

Tako nam je, usred Beograda, državni sekretar nemačkog ministarstva spoljnih poslova Štefan Hojer ove nedelje rekao da Nemačka, razume se, ,,podržava evropsku perspektivu Srbije", ali i naglasio da Srbija mora da razvija "dobrosusedske odnose", to jest, da je preduslov našeg napredovanja ka EU da se ,,priznaje teritorijalni integritet susednih država", i to, kako je naglasio, ,,svih susednih država". A da kod domaćina ne bi ostalo ni trunke dileme, Hojer je dodao: "Mi polazimo od toga da su granice na Balkanu povučene i da je to realnost koju niko ne treba da dovodi u pitanje".

Kratko i jasno, zar ne? Ali pomoćnik američkog državnog sekretara Filip Gordon je, sutradan, bio još direktniji, kao što i priliči Amerikancu, ističući da Srbija ,,mora da reši pitanje s Kosovom" zbog toga što se ,,ne može primati u Uniju nova članica ako ima nerešene odnose ili neusaglašenu granicu sa važnom susednom državom".

Kako se ovo zove, gospodo? (Inače, na sličnom fonu su bile i izjave evro-zvaničnika Dežera i Filea, samo što oni ipak ne smeju da budu tako brutalno otvoreni kao što sebi mogu da dopuste Nemci ili Amerikanci.) Dakle, kako ovo nazvati ako vam je ono bilo ,,šamar", poniženje" i ,,imperijalna arogancija"? Kako je moguće da na ove izjave nije bilo nikakvih reakcija? Da li će povodom ovih izjava neko ,,preduzeti neke diplomatske mere", ili barem pozvati na njihovo preduzimanje? (Upitnici na kraju su ovde suvišni, jer svi, nažalost, znamo odgovor.)

Da zaključimo. Ne znam da li je Svetlana Ražnatović na taj prijem pozvana slučajno, po inerciji – što je 99 posto i bio slučaj, ili je možda ipak bila reč o nekoj maloj (ne)diplomatskoj poruci srpskim vlastima. No, apsolutno sam siguran da ona ni izdaleka nije najveći mešetar u srpskom fudbalu i takođe sam siguran – bio sam tamo, video ljude – da ona svakako nije bila najveći kriminalac na tom prijemu. (Kao što ne bi bila ni na drugim prijemima koji se ovih letnjih dana održavaju po ostalim važnim beogradskim ambasadama.)

Ali sve to naprosto nema nikavog značaja. Važno je samo bilo naći neki povod za još jedan izliv gotovo endemske, patološke mržnje i antiruskog afekta koji se u određenim srpskim političkim i intelektualnim krugovima gaji decenijama, a u poslednje vreme iznova povampiruje i podgreva, i to proporcionalno sa porastom ruskog uticaja u regionu.

...Dakle, nema sve ovo veze ni sa Svetlanom Ražnatović, ni sa aktuelnim ruskim ambasadorom, ni ruskom politikom, o kojoj je, naravno, moguće imati i ovakvo i onakvo mišljenje i koja se, to je činjenica, često ne snalazi i ne postavlja baš najbolje, nego ima veze sa pomenutim antiruskim impulsom i antiruskom kampanjom koja se, sa različitim opravdanjima, u delu beogradske elite vodi još od 1948, a seže čak u devetnaesti vek. I, naravno, ima veze sa zlokobnim naznakama novog geopolitičkog sukoba čiji se simptomi naziru širom sveta, a koji se, uzgred budi rečeno, sa neverovatnom mešavinom arogancije, neznanja i gluposti, potpuno ignorišu u vladajućim krugovima današnje Srbije.

Zato, pored ostalog, i prolazimo tako kako prolazimo.
nedelja, 19. jun 2011.

SIMERIJANAC

QuoteDa zaključimo. Ne znam da li je Svetlana Ražnatović na taj prijem pozvana slučajno, po inerciji – što je 99 posto i bio slučaj, ili je možda ipak bila reč o nekoj maloj (ne)diplomatskoj poruci srpskim vlastima. No, apsolutno sam siguran da ona ni izdaleka nije najveći mešetar u srpskom fudbalu i takođe sam siguran – bio sam tamo, video ljude – da ona svakako nije bila najveći kriminalac na tom prijemu. (Kao što ne bi bila ni na drugim prijemima koji se ovih letnjih dana održavaju po ostalim važnim beogradskim ambasadama.)

:lol:

Inače,uvodnik NIN-a mi nije nikakvo iznenađenje jer sam slične tekstove već video u tom nedeljniku koji je postao veće antisrpsko smeće od Šlica i Danasa zajedno.

Hobit

Zanimljivo je to što UGLAVNOM prvosrbi gledaju B92 i Olju Bećković i njene goste.... i čitaju NIN.
I komentarišu...
Mazohizam, šta li je...!?
Ili, nizak pritisak, bradikardija... u tom slučaju pomenuti mediji i voditelji deluju lekovito...
Ja sam zaboravio i kako izgleda Olja Bećković.... :!:
Pritisak mi dobar i bez nje...

Stipan

Šta znači složenica "prvosrbi"?

Hobit

Ne mogu sada da ti objašnjavam, komplikovano je... prati diskusije po ostalim temama... reći će ti se samo

Savajat Erp

Шта се сад фолираш, Стипане, кад сви знамо да си перјаница Прве Србије?  :evil:

Stipan

Ti! Ti! Pufnice nijedna!  :cry:

Savajat Erp

Сад звучиш као Плут...ја бих се запитао на твом месту. :)

Stipan

Ček, ček, doćićeš ti meni na zicer. Kad - tad!  :twisted:

Джон Рейнольдс

Quote from: Stipan on 21-06-2011, 17:52:05

Moram ovo opet da objasnim. Prvosrbi ne postoje. Postoje "drugosrbijanci", umišljena elita sastavljena od komunista i ljotićevaca, a sad su veliki građanisti, europejci, natovci i ostalo iz te fele.

Velika je greška ostatak populacije, veliku većinu, nazivati prvosrbima. Drugosrbijanci, uglavom potpuni ološ, su ti koji odvajaju sebe ističući izmaštanu naprednost (ne nužno vezanu sa SNS  :) ) ili koji je već kompleks više vrednosti tu na delu.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Stipan

Hvala. Mislim da sam razumeo.

Hobit

Quote from: John Reynolds on 22-06-2011, 03:07:24
Quote from: Stipan on 21-06-2011, 17:52:05

Moram ovo opet da objasnim. Prvosrbi ne postoje. Postoje "drugosrbijanci", umišljena elita sastavljena od komunista i ljotićevaca, a sad su veliki građanisti, europejci, natovci i ostalo iz te fele.

Velika je greška ostatak populacije, veliku većinu, nazivati prvosrbima. Drugosrbijanci, uglavom potpuni ološ, su ti koji odvajaju sebe ističući izmaštanu naprednost (ne nužno vezanu sa SNS  :) ) ili koji je već kompleks više vrednosti tu na delu.

Pogodio si kao prstom u dupe... šta reći...  :cry:

Uzgred, ne mešaj ''europejce'' i ''NATO- vce''
Nije nužno da ''drugosrbi'' podržavaju obe organizacije

pokojni Steva

Ili i jedno od ta dva.

Hobit

Stipan

Pa sad, nisam baš siguran da postoje samo te dve suprotstavljene struje.
To su samo oni najglasniji i najbezobzirniji.

Hobit

Quote from: Stipan on 22-06-2011, 11:07:02
Pa sad, nisam baš siguran da postoje samo te dve suprotstavljene struje.
To su samo oni najglasniji i najbezobzirniji.

Samo takvi i prolaze, Stipane
Ostali uvek ostanu na ''margini'' života

Stipan

E moj Hobite, to ti je kao što smo jednom već utanačili - galamdžije galame, ali marginalci najebu kad dođe do gustog.

Hobit

To je opšte mesto, nisi otkrio toplu vodu
Ipak, dok ''galamdžije galame'', pokušaj da izvučeš neku korist za sebe... bar nauči nešto...