• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

ČARLSTON ZA OGNJENKU

Started by Ghoul, 31-01-2008, 02:10:59

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

taurus-jor

Ta verzija za strano trziste, koja se moze skinuti sa Interneta, dodatno je osakacena u odnosu na srpsku. Izbaceno je najmanje 30 minuta filma, ukljucujuci sve scene sa Oliverom Katarinom.
Teško je jesti govna a nemati iluzije.

http://godineumagli.blogspot.com

Cornelius

Film traje 1h25. Medjutim, nisam siguran da bi dodatno mrsenje muda doprinelo da film bude bolji. Scenario je los u svakom slucaju. Medjutim, u danasnjem drustvu u kome je prag nadrazaja vrlo visok, a potreba za konzumacijom je trenutna, ne moze ni da se ocekuje da se prave filmovi sa dobrim scenarijima. Cim mora da se misli, odmah se tvrdi da je film smaracki, a ako to sve ne deluje kao videointernet, ne moze da nadrazi ocni zivac gledaocima. Ognjenkin problem je da ona predstavlja samo kap u moru zabavnih niskobudzetskih filmova koji se ovde prikazuju svakog Bozjeg dana.
Je n'ai aucune confiance dans la justice, même si cette justice est faite par moi.

Tex Murphy

Taj film je stvarno kriminalan. Lijepa fotografija notwithstanding. Svako skraćivanje je plus, osim ako su u pitanju golišave scene.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

crippled_avenger

OGNJENKA se otvorila u 27 bioskopa, 715 dolara u proseku po sali, ukupno 19,314 dolara za prvi vikend u Francuskoj.
Nema potrebe da zalis me, mene je vec sram
Nema potrebe da hvalis me, dobro ja to znam

Ghoul

kolko je to u ljuckim bićima, tj gledaocima?
https://ljudska_splacina.com/

crippled_avenger

Ne znam tačno pošto cena bioskopske karte varira pa je teško sračunati prosek. Međutim, film je na svu sreću koštao u novcu ne u ljudskim bićima tako da je broj gledalaca manje bitan, ali recimo da je to nekih dve, dve i po, hiljade gledalaca.

Cornelius

Cene bioskopskih ulaznica u Parizu su oko 10 € (14 USA $). Van Pariza su jeftinije, oko 7 do 8 € (10 do 11 USA $). Pretpostavljam da mu ona cifra od 19 K$ dodje oko 1500 do 1700 ulaznica. Inače, za vašu informaciju, prvog dana prikazivanja u pet pariskih bioskopa, Ognjenka je privkla ravno 64 osobe.
Je n'ai aucune confiance dans la justice, même si cette justice est faite par moi.

crippled_avenger

Ovo je svojevremeno bilo nuđeno Urošu da režira...

Aurora Prods. and Platinum Studios are set to develop a film version of Scott O. Brown's 2007 graphic novel "Nightfall" reports Variety.

The story centers on a man who finds out just how bad life can get when he discovers that the prison he just entered is controlled by vampires.

William Stuart and Scott Mitchell Rosenberg will produce.

Ghoul

ha, sad je u ZATVORU?

oh, well... taj holivud...

Kunac

Na IMDbu i dalje piše da je Uroš attachovan. Ne vidim zašto bio odbio ovako nešto.
"zombi je mali žuti cvet"

Ghoul

zbog bolje ponude, ili zbog el indija...

on se, inače, jedno vreme premišljao i oko šerloka holmsa, pa ga odbio...

Kunac

Dragojević je bio izbirač... Njegova holivudska avantura se neslavno završila. Nadam se da će Uroš biti bolje sreće.
"zombi je mali žuti cvet"

crippled_avenger

Nije to baš tako kako Ghoul priča.

ginger toxiqo 2 gafotas

Najgledaniji domaci film u poslednjih par godina doziveo je i svetski uspeh. Film ''Carlston za Ognjenku" je prosle godine osvojio nagradu za najbolji film na internacionalnom festivalu u Varsavi u selekciji ,,Free Spirit", a ucestvovao je i na prestiznim festivalima u Torontu, Santa Barbari, Hong Kongu, Sofiji, Wasingtonu...

Na trecem po redu internacionalnom filmskom festivalu Ibiza, film ''Carlston za Ognjenku'' (Tears for Sale ) je osvojio cak tri nagrade. Nagradu za najbolju musku ulogu osvojio je Nenad Jezdic, za najbolju scenografiju – Veljko Despotovic, dok je specijalnu nagradu zirija, reditelj filma Uros Stojanovic dobio za ,,ekranizaciju kompleksne price u sferi suptilnih ljudskih vrednosti" .

DVD izdanje filma ''Čarlston za Ognjenku'' se nalazi u prodaji od 10. decembra a moze se nabaviti u prodavnici VIDEOPOLIS na prvom spratu Doma sindikata ili u svim bolje snadbevenim marketima.

"...get your kicks all around the world, give a tip to a geisha-girl..."

Alexdelarge

moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

stari mlinar

Šta se na kraju desilo sa novim filmom Uroša Stojanovića ''El Indio''. Po medijima se provlačilo dosta toga. Zna li neko nešto o ovom filmu?