• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Par rechi o srpskim "anarhistima"...

Started by Son of Man, 21-08-2008, 22:04:58

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Son of Man

Evo onog mog teksta (proradila BUKA jbga)  :evil:

Volio bih kad bi svako iole iskren sa ovog foruma imao jaja pa da kaze shta konkretno misli o ovim razno-raznim likovima domacim shto nemaju blama da sebe nazivaju anarhistima ali poshto znam da vecini bash cvile jajca za ovakve pojave i svo to blamiranje ili pak imaju pozitivan stav ali nece da se spushtaju na ovaj nivo da udju u raspravu sa mnom i meni slichnim oloshima ja cu izneti ukratko svoj stav pa ono...nek pishe ko sta oce ako uopste ima zelju...  ;)

Da chujemo prvo shta napisa chovek sa dugogodishnjim iskustvom sa tom "sektom" koji je za ovu priliku hteo da ostane anoniman a za kasnije cemo videti :
QuoteKod nas su anarho likovi sve sami buržuji koji se u odreðenom periodu socijalizacije uhvate za prouèavanje humanistièkih nauka (filozofija, sociologija...), upišu fakultete i poèinju da bivaju društveno angažovani. Onda poènu da otkrivaju kulturu i umetnost, otkrivaju Bunjuela i Linèa, kreæu da prave tribine, književne veèeri, filmske festivale... Prave fanzine i webzine pune recikliranih parola levièarskih teoretièara koji su prestali da budu relevantni još pre sto godina a onda uhvate da dave sa postmodernistièkim fekalijama... Jednom reèju, ta scena je po meni èisto pomodarstvo. Koliko je ovo država, toliko su oni anarhisti... Ali bolje i oni takvi kakvi su, nego da svim provincijalnim gradovima zadnju reè vode likovi ispod ranga Bidže i Rake ili da nam grad bude pun nacista kao što ima gradova po istoènoj i južnoj Srbiji...

Za pochetak i ne tako strashan stav, shta kazete - a ?  ;)
Al da chjemo mi ipak i malo mojih umotvorina pa da onda sudimo - OK ? :lol:

Shta reci a ne smoriti odma u startu o ovom skrnavljenju jedne po meni zaista odlichne ideje/fazona od preko ?
Verovatno nishta jer shta god budem napiso ima da smorim jer nemam niti jednu lepu rech, al bukvalno...znachi gade mi se...i zaista ja danas vishe ne znam ko su mi veci dushmani :
ovi nazovi-anarhisti ili njihov iskrivljeni odraz u ogledalu tj. nacisti-smo-jer-je-to-danas-kul ?
I jedni i drugi su mu mnogo zla naneli u zivotu, ovi prvi su me smorili i to bash zestoko i znate onaj osecaj kad osecate stid zbog nekoga, kad se osecate neprijatno kada vidite shta se tu sve deshava a prolazi kao regularna pricha, ej bre pa oni tu "prichu" uspevaju da prodaju chak i strancima, ali ko zna shta ih josh sve lazu.
A shto se ovih drugih tiche po meni su oni manje opasniji jer sa njima se zna , uzmesh brte motku u ruku, shtaglu, baklju i odvalish ih od zivota i znash da te mrze pa ti mirna savesta ako nekog i osakatish...ali shta reci za ove prve ?!

Em shto su podmukli pa igraju na fazon mi smo PEACE hipici anarhisti em shto igraju na Licemrje tj. dobri su sa tobom, dobri su svakim a svako svakog ogovara i svakog svakog pokushava da zajebe...a ako ih malo bolje pogledate videcete na njihovoj odeci pa bogme i obuci (svega ima) prishivache i majice sa ekstremistichkim parolama, sa slikama bacanja nekavih koktela, nekavih teroristichkih tripova, nekih maskiranih zeshce zajebanih macho faca a vamo kenjaju kako nisu macho, ma vazi se...u redu je...niste vi macho ja sam...

E zato ja kazem da je taj fazon po meni mnogo gori od naci tripa jer kod ovih barem znash to je more stoka i jedna bolest koja se iskljuchivo batinama lechi i to je to, a ovi drugi ako ih napadnesh znachi pozvace ti bre muriju, ima te nameste na keca, pozivace se na nenasilje al zato ce ti se najebati majke verbalno jer po meni je mnogo gore biti psihichki unistavan nego fizichki jer kad dobijesh batine to malo boli pa prodje a kad te neko jebe u mozak godinama onda to moze da bude bash zajebana stvar...al falabogu ima i za to leka...

Kako sam ja kontao taj anarho dil tamo sredinom 90-ih ja sam misio da cemo mi za vec samo par godin chudo da napravimo jer sam misio da kad se gura neki fazon da treba da se izgura do kraja, znachi da bude pravi , ono bukvalno DO KOSHTANE SRZI. Znachi ili to ili da se takvo nesto uopshte ne radi jer tako se samo ispada smeshan i nista drugo jer ne mozes ti da budes iz fazona kao "malo sam narkoman", znachi brate ili jesi ili nisi narkoman, ili se drogirash ili ne, nema tu fazona POMALO, e isto to vazi i za anahizam, znachi ili si skroz u tome ili se brte bolje skloni da ti ne bi neko bezveze pichku oDlomio...

Jer zamislite npr. shta bi rekli braca Grci, Shpanci il Talijani kad bi doshli na neki od nasih antiFA ili anarho-festivala, pa iskreno samo bi se nasmejali i kao : Vidji ovu dechurliju u sharenim odezdama i sa nekakim krestama i sranjima po kosi i svuda po telu shto chine, bolje da idu da nam donesu neku rakiju domacu da ponesemo kuci nego shto skakucu okolo i glume buntovnike a brte u dzepu butka sa par soma dinara da ima da se pazari nesto sa distroa...aj iskreno zar ne bi bio taj fazon ?

Shta bi rekli npr. Grci koji napadaju policijske stanice koktelima, koji postavljaju bombe ispred banaka, ambasada, stalno su u suobu sa poicijom, po zatvorim su vechito, non-stop maskirani i u akcji kada bi videli kako su i ovi nashi maskirani a da ih pitamo (ove nashe) koji ce vam kurac to sranje na glavama samo bi se mrshtili, gundjali i glumili zajebane cure i momke da bi te na kraju kad bi otishao dobro izvredjali kako si fashista i slichno...

I shta bi npr. Italijani ili Shpanci rekli kad bi videli chime se ova nasha kukavna omladina bavi ? Dal bi npr.Grci rekli : ma da, to su anarhisti ko i mi samo su malo kul, ne zele da imaju probleme, ne zele da dobijaju batine, ne zele da bivaju hapseni, ne zele da ih murija mlati, oni bi samo da sede na tim festivalima i da drkaju kurac il karaju pichke, ili drndaju mindze (kako kome shta zapadne jbga)...ili bi rekli ALO DECO AJ BRE RAZLAZ, lepo je to sto ste vi hipici al bolje idite na neke indie-go ili brit-pop zurke sa tim sladunjavim fruzuricama, tetovazama i pirsinzima tamo bi mozda josh bolje proshli...jer ste bash onako upechaljivi, ono na svakom koraku privlachite paznju svojim izgledom a posle kukate kad dobijete par shamara od neistomishljenika i odma zovete muriju ko najvece jajare, drukare one mrtve...

I zaista se ne zajebavam kada ovo sernjam jer sam gledo onaj snimak sa proshlog PULJP festivala u Boljevcu a i znam dosta ljudi iz te ekipe i znam 101% da to nije TO...znachi oni bi zeleli da budu TI OPAKI ANARHISTI ali sta ce kad nisu jbga  :(

Ja znam da je to sad popularno i kul preko ali shto je babi milo to ne mora i obavezno da joj se ostvari na javi, znachi svaka vama chast shto se vi trudite i sve, ali morali bi mnogo iskrenije to da odradite inache mrka kapa...koji ce mi kurac josh jedna losha kopija fazona od preko, radje cu da idem preko pa da gledam REALNO SRANJE nego ovo sprdanje i skrnavljenje. Naravno ovo se ne odnosi samo na festival u Boljevcu, on je josh i kao bolji, ali iskreno svi ostali su mnogo gori i sramota me iskreno shto sam 90-ih ucestovo u cimanju i pokretanju svega toga sa oni mrtvim GLIBOM ko ga izmisli...nije ni chudo da sam vremenom posto gistro-nihilista pored takve ekipe koja za jedan shamar ide zove muriju, koja bezi kad je fazon 10 nacista na njih 50 hrabrih boraca anrahista - kakve bre to leba vam ima veze sa anarhizmom, ej bre ne bash vi ali vecina vashih kolega opusteno drukaju muriji sve redom ako ih bilo ko napadne...vec se pokazalo u praksi u sluchaju Novi Sad a i Beogradjani su to zdushno podrzali , doduse ako se ta ekipa uopshte moze nazvati beogradjanima jer im je lider (shto lepo reche brat Sicko koga jedinog cenim od te ekipe) juche znachi iskochio iz opanaka, kaljacha i ekspresno se doselio ni manje ni vise nego bash na Dorcol, i zamislite sad tu kombinaciju iz Kraljeva pravac u silikonsku dolinu, i odjednom se zaboravi svo ono pjuvanje i mrznja prema prestonici, odjednom se postane Dorcolac (kurac ko kolac, jbotebog) a i ostatak ekipe je odasvud samo ne iz Beograda,  znachi Shabac, pa onda one jbne vukojebine ona sela tipa Sivac, Batochina, okolina Sombor itd, etc. I da ne bih bio pogreshno shvacen ja zaista nemam nista protiv ljudi koji su rodjeni ili zive na selu jer i sam zivim u jednoj vrsti sela na najgrdjoj periferiji grada...znachi verujte mi nije taj losh istrip u pitanju  nego samo to da se takva jedna ekipa skupljena sa kurca i konopca naziva beogradskom anarho ekipom ?!  :x

I verujte mi, najdobronamernije vam ovo pishem jer brate prodje bre nekih 10-ak godina od tih prvih akcijichica ulichnih koje smo pravili a nista se bukvalno ali nista nije promenilo. Zapravo ako cemo iskreno niko od ovih shto se danas kurche kako su prastare face na sceni tad nije ucestvovo, tj. bili su tu okolo naokolo po gradovima i selima al su nam chuvali ledja za svaki sluchaj praveci fanzine, pishuci poeziju, letke i slichne umjetnine (jbga bili zauzeti ljudi disto-gistroima). Znachi i dalje se barem po meni nista nije uradilo osim shto danas svako ima po barem 2-3 benda i tvrdi kako je anarhista a realno da vam se u tom Boljevcu pojavilo ma samo 15-ak onih najpatetichnijih nacista razjurili bi vas ma kud koji, bilo bi beshte noge usracu vas, ma i bez onih shatora i kazana bi ostali kako bi bezali...e zato je mene blam, a inache imam skoro pa identichne stavove kao cela ta anarho-scena diljem Srbije sa tim sto nam se praksa nikako ne poklapa...ma niakako bre... :lol:

Meni je jbga A.C.A.B. na prvom mestu pa onda sve ostalo...dal mozemo barem tu da se slozimo ili ipak JOK a ? Bice pre da je JOK ahahahaha   :D

Son of Man

Ali da ne bi bila pricha skroz CRNA ima i ovaj rad  :wink: :

Postoji naravno i ta pricha da tu ima skroz OK ljudi ali ja iskreno znam samo Sicka (ako se on uopshte i dalje izjashnjava tako)  zatim Romca koji je ko chovek kontam skroz OK, znachi ispravan dechko na mestu, uvek je takav bio i ne verujem da se promenio sad naprasno zbog slave a i nije on klinac pobogu, i eventualno josh jednog choveka, mada se nisam poodavno chuo sa njim.

Ali postoji i ona standardna pricha : kao neka ih, neka svako radi shta god oce, nek se jebavaju po tim selima i glume 3. srpski ustanak sa chirokanama i opancima, dogod to ne ugrozva nikog to je OK - e verujte mi to nece proci.

Kako bre nikog ne ugrozvaju ?!  
Pa brte mene prvog direktno ugrozavaju jer se tako desi da se kurche i talasaju (slavujishu) po nekim selima pa se to pojavi u novinama, pa kad tako na nekoj svirci naidje 5 nacista a oni lagano svi popale jer su kao PEACE anarhisti a vamo na prishivachima ono brte zlo i naopako kokteli se bacaju, sukobi sa murijom, isto po fanzinima, isto u tekstovima pesama ali naravano nikad u praksi jer se zna o chemu se tu radi...a ja i slichni meni (naivne budale, slepci) onda dobivamo batine jer necemo da bezimo...nikad nisam bezo, niti cu, svaki chovek je sastavljen od mekanog mesa i hrskavice osim pandura koji ima preko oklop...tako da ono, sve je jasno shta sam htio rec...

I aj sad vi meni recite shto ja zbog njihovog kurchenja vechito se mora mlatim sa nacistima ? Jbte naprave tamo sranje provociraju iz shteka , iz tamo neke vukojebine gde su na sigurnom i onda ovi kad to chuju ovi HC desnichari, Forsi i ostala gamad, Pokret Zveri, Obrezani, 1389666 i ostali chobani mene brte prozivaju kao shto vi anarhisti ovo, shto vi anahisti ono, shto drukate shto bezaite a ja nikako da im objasnim da ja nemam veze sa ovim hipicima , jeste nekad sam imao veze (tamo krajem 90-ih) ali danas bome JOK ja !!!  :lol:

E zato im je bolje da sami prestanu to kurchenje sa prishivachima...ili ce biti znachi fazon : Il' koktel i shtanglu u ruke ili skini to sranje sa sebe, i pevaj o ljubavi i cvecu, i klasju a pusti mrznju prema muriju u kurac i tu nadrkanost jer padate od jednog shamara i jajare ste...REALNO...  8)

BRACO i SESTRE ANARHISTI SAMO PET PITANJA - MOZE ?   :)

1. Znachi shto prichate o nechemu shta ne radite ?

2. Shta znachi taj koktel ako ga nikad u zivotu ma niste ni videli a kamoli bacili ?

3. Shta znache one pracke ako niste niti jedan izlog lupam, mek Donaldsa njom izlomili ?

4. Shta znache te marame, fantomke i ceo taj zapatistichki trip i svo to sranje kad zivite u Srbiji i zna vas bre svaki onaj namladji nacista (pandure ne zanimate jer ste smeshni) jer vas ima 50-ak i lako ste upadljivi jer volite da se eksponirate pa kad prodjete shorom da narod veli : JEBOTE EVO IDU TI OPASNI ANARHISTI SHTO TOLKE GRAFITE NAPISASHE, TOLKE LETKE PODELISHE, BJEZMO LJUDI KUKU NAMA SA CE NAS NAPANUTI SA FANZINIMA TO PROCHITATI JE GORE NO SAMU SMRT DOZIVETI !!! :cry:  
Chemu to maskiranje ? Shta ? Mozda da bi na slikama igledali bolje ili shta, pa niste vi pobogu chlanovi Cripsa il Bladsa pa da vam je to fazon, alo rodjaci da li se chujemo ? O KOJOJ ULICI MU SADA GOVORIMO ?

5. Koga vi folirate bre ?

AJ MOLIM VAS NEKO DA MI KAZE OD VAS GDE JE LEVO, al sa razumevanjem, znachi prstom da upre i da obrazlozi - OK ?

Znachi da zakljuchim : zbog TOG vasheg slavujisanja najebavaju ej bre nevini ljudi, ne mislim sad na sebe jer ja sam kurvica, ali drugi nevini ljudi tipa neka obichna deca pankeri, znachi njih jure i biju zbog onog A u O a vas ne jer vi na koncetima ste mangupi a na PLATOU kezual fazon i kao tra-la-la-lala !!!

Nisam u pravu ? :?

P.S. "200 iz bencha - APERKAT - GEJMOVER !!!"

Son of Man

E tako se to radi u Peruu, i ovo su za mene pravi anarhisti  8)  :

raindelay

Sta je bre ovo? Jel sa snimanja "Apokalipta"? :!:
I WAS ANTI-OBAMA BEFORE IT WAS COOL

Albedo 0

ne bih ja rek'o da su to anarhisti, a nihilisti nisu sigurno.

drugo, miješaš skinse sa anarhizmom...

raindelay

Ovako to rade pametni anarhisti.

[/img]

mafija_x

E brate unistio si ih al ono full jebiga!

Nego kako si ti nekad bio deo scene a posle si postao navijac Obilica, ono ultra desnica brte, tigrici i macici i to, kako si spojio taj jing i jang, frogs and grandmothers...
izgubili smo se u sirini ideje

Albedo 0

Skinsi nisu anarhisti već fašisti. Konkretno - Sorelovci. I kad su im usta puna anarhizma, oni su fašisti...

http://en.wikipedia.org/wiki/Georges_Sorel

raindelay

Cek,bre, Sine malo. Zar taj nije o kome pricas nije bio u zatvoru zbog sumnje o umesanosti u Zikijevo ubistvo?

http://www.nin.co.yu/2003-04/29/28625.html
znaika

A, zar taj nije bivsi Kriplov ortak ??

Smesni ste i jedni i drugi.

Ghoul

Quote from: "raindelay"Smesni ste i jedni i drugi.

pa da.

moram da priznam da povodom ove tematike "osećam intenzivan bol u kurcu"!
https://ljudska_splacina.com/

Son of Man

Quote from: "mafija_x"Nego kako si ti nekad bio deo scene a posle si postao navijac Obilica, ono ultra desnica brte, tigrici i macici i to, kako si spojio taj jing i jang, frogs and grandmothers...
Nikad nisam bio ultra-desnica i odakle ti ta ideja da svi navijachi po difoltu moraju biti desno orjentisani, uostalom na Obilicu je postojala jedina levicharska grupa u Srbiji josh tamo 90-ih, zvala se PUNK KNIGHTS - OK ?  :wink:

Quotedrugo, miješaš skinse sa anarhizmom...
Albedo o chemu ti to leba ti, kakvi bre skinsi, nisam ih al ni pomenuo u tekstu a kamoli daleko bilo meshao sa anarhistima ?!  
U koju li si ti ulicu zalutao leba ti ?!  :?

Son of Man

Quote from: "Ghoul"
Quote from: "raindelay"Smesni ste i jedni i drugi.
Slazem se, smeshni su i jedni i drugi al smeshno je i josh nesto... :lol:

Dry-Na-Nord

Quote from: "Son of Man"...pa kad prodjete shorom da narod veli : JEBOTE EVO IDU TI OPASNI ANARHISTI SHTO TOLKE GRAFITE NAPISASHE, TOLKE LETKE PODELISHE, BJEZMO LJUDI KUKU NAMA SA CE NAS NAPANUTI SA FANZINIMA TO PROCHITATI JE GORE NO SAMU SMRT DOZIVETI !!! :cry:  

:lol:

Demo(n)lisher

Jedno pitanje za Man - a:
Sta mislis o Mihailu Bakunjinu?
I`m a self - improved evil baby.

Albedo 0

Quote from: "Son of Man"
Quote from: "mafija_x"Nego kako si ti nekad bio deo scene a posle si postao navijac Obilica, ono ultra desnica brte, tigrici i macici i to, kako si spojio taj jing i jang, frogs and grandmothers...
Nikad nisam bio ultra-desnica i odakle ti ta ideja da svi navijachi po difoltu moraju biti desno orjentisani, uostalom na Obilicu je postojala jedina levicharska grupa u Srbiji josh tamo 90-ih, zvala se PUNK KNIGHTS - OK ?  :wink:

Quotedrugo, miješaš skinse sa anarhizmom...
Albedo o chemu ti to leba ti, kakvi bre skinsi, nisam ih al ni pomenuo u tekstu a kamoli daleko bilo meshao sa anarhistima ?!  
U koju li si ti ulicu zalutao leba ti ?!  :?

smatrati lupanje grada i milicije anarhizmom može samo skin...

Demo(n)lisher

Pa i nacisti su se sluzili dobro oprobanom (masonskom) parolom ordo ab chao (iz haosa nastaje red) kao i anarhisti.

Albedo 0

kao skinsi, a ne anarhisti, u tome je problem.

Čomski je anarhista, misliš li da čovjek želi haos u svijetu?

mafija_x

Quote from: "Dry-Na-Nord"
Quote from: "Son of Man"...pa kad prodjete shorom da narod veli : JEBOTE EVO IDU TI OPASNI ANARHISTI SHTO TOLKE GRAFITE NAPISASHE, TOLKE LETKE PODELISHE, BJEZMO LJUDI KUKU NAMA SA CE NAS NAPANUTI SA FANZINIMA TO PROCHITATI JE GORE NO SAMU SMRT DOZIVETI !!! :cry:  

xchain

@son of man
Daleko bilo da ima vise navijackih grupa kao sto ih ima St. Pauli, nijedan radovac ne bi bio bezbedan :!:

Nego sto ti kazes ugrozavaju te ovi sto jedu pomije, pa mene bre direktno ugrozavate vi ultrasi, ne smem dete da posaljem na stadion da mu neko ne slomi lobanju, a uvece moram da se okrecem kad prolazim kroz park da me ne zaleti neki napaljeni klinac navijac. A sto je cela karaburma isarana Blue Union to je druga prica.

Lepo svi bre u sumu ko rainbowci pa se lupajte u glavu kolko ocete.

Son of Man

Quote from: "Demo(n)lisher"Jedno pitanje za Man - a:
Sta mislis o Mihailu Bakunjinu?
nishta...

@mafia_x - nisam ja poodavno navijach a i kad sam bio nije bio to taj fazon koji ti mislish da je   :wink:

Son of Man

Quote from: "Albedo 0"smatrati lupanje grada i milicije anarhizmom može samo skin...
:cry:

Meho Krljic

Mudri ljudi su ionako utvrdili da na serbskoj andergraund sceni postoje samo dvojica anarhista: Milan Đurić (koji je izdavao fanzin 'Anarhist') i još jedan koji se krio.

EKSTREMISTA

Sine,nije mi jasno kako si bilo šta ozbiljno mogao da očekuješ od likova koji su se 90ih kod nas predstavljali kao anarhisti.
Pa oni su uvek svima služili za zajebanciju.A i ovi mladi naraštaji predvodjeni Ratom kolko vidim nastavljaju svetlu tradiciju.

Ona stara ekipa je stvarno bila legendarna,pogotovo Kraljevačka scena.Jel Sicko o kome govoriš u stvari Sićko?

Meni je bilo u stvari najviše žao onih mučenih stranih anarhista koji su tih godina živeli u iluziji kako u ex Yu postoji jak anarho pokret pa su čak slali i neke donacije a pojedini naši mladci su tu lovu utopili u gudro.
He,he,sećam se kad su D.M. za koga čujem da je sad istaknuti LDPovac u svom gradu,grčki anarhisti zaustavili na ulasku u njihov skvot da bi se inspekcijskim pregledom ploča koje im je doneo na poklon,uverilii da su DIY.

Zato,Sine,ako ti je do direktnih akcija,po vizu pa pravac Atina.

Зло се трпи због страха од још горег зла,стога пук гунђа,али најчешће немушто.И трпи батине.

Лутајући Бокељ

Son of Man

Ne ocekujem ja nista od njih, samo zelim da se sklone, da se nose u kurac ili bar da skinu te prishivache i majice da ne bi ljudi bezveze stradali zbog njihovog slavujisanja...

I naravno da sam na Sicka mislio jer njega sam video i u praksu tamo '98 na jednom gigu u Shapcu...cenim ljude samo po delima a ovi mogu prichaju shta oce dok ja ne vidim da lete kokteli mene tu nece biti...a ove fotke koje si postavio sam ja postavljao josh poodavno na nekim drugim forumima, si ih skino od onih grchkih anarhista na majspejsu (ANTIFA najvijachi Paoka) ili neki drugi izvor, aj ako imas jos takvih a da nije od ovih paokara daj link, trebaju mi takvi radovi da malo uzdrmam krletke ovim cirkuzantima  :D  

A nije samo Rata u pitanju on je josh i kolko tolko OK, ipak se on jedini ko fol poshibo sa svim onim nacistima 2001. mnogo "bolji" su ovi bivshi Sickovi drugari iz H?N! nekad lokal patriote a danas Dorcolci, naravno mislim na POPku Bebic i tu ekipu  :lol:

I naravno da svake godine posecujem Grchku hehe i to bome van sezone  8)  :lol:

Meho Krljic

Šta, Pop sad s(a)tanuje u Beogradu? Mogo bi da se javi, jebem mu sunce, da idemo negde da pijemo.

Son of Man

POPka Bebic je sad vodja "Dorcolskog Ganga" (ja ih krstio :lol: ), znachi vec ima jedno 4-5 godina kako je on ovde, navono chak i studira zna se na kom fakultetu a keva mu shalje pare za taj stanchi  i realno je ko neki lider/guru tim klincima novim, shto se meni nikako ne svidja jer je u tom nekom fazonu filozofioranja i proseravanja, distroisanja, uvek je jbogabog imo taj distro,i uvek je nesto valjo od kad se secam njega taj rad, mislim da ga znam od '96 i to preko pisama, jer smo se bash dopisivali .Ti Meho jbga znash kako su izgledala ta pisma ljubitelja te muzike i tako tih ideja hahaha zLOZLA ahaha. Znachi bash smo se dopisivali redovno i dan danas chuvam sva ta pisma ,dodushe dopisivo sam se sa likovima iz cele Srbije a najvise Hrvatske, znachi sa Vukovicem, sa Strpicem, i tako tim likovima iz ZAP-a i okolo, znachi Hrvatska mi tada bila obecana zemlja sto se anaho fazona tiche jer su bili daleko, daleko ispred nas. Uglavnom pisao sam i za Kontrapunk krajem 90-ih, ako si imao snage chitati to politichko ludilo onda se seti najdebilnijih-najzatucanijih kolumni - e te su moje, al bez zajebancije, znachi ono shto si ti reko kao gistro sad kad prochitam shta sam piso u WARPIGZU mene blam e to nije nishta u odnosu na ono kako se ja osecam jer je to zaista, zaista, loshe, njaloshije, ne tolko ko pisana rech nego brte zato shto sam bio glup ko kurac aka Naivan aka Bukvalista a Bosanac bogme josh jesam  :lol:
I da, bejah dobar sa POPkom sve do posle 5. oktobra kada mi napravio neku intrigu na tim anarho-mejling listama, to jes rugao mi se sto sam uso u HOOL vode, a zapravo ja mu poslo neko moje pisanje na tu temu privatno na e-mail a on poslo Rati, Vladmarksu (inache Vladmarks je danas u Partiji Rada, a chija je to parija bila... kakva legende, ljudska velicina i to, najveci car na prostorima SFRJ ikada, i  znachi Vladmarks od "anarhiste" do staljiniste sunce li ti jbm - al njega jos i postujem jer smo bili bash dobri during demos 96/97 pa sve do GLIBA tamo '98 ) i josh nekima i kao haha, vidi budalu kako je prso. Ja reko u redu. Sve moze al mojne da mi iza ledja radish i ako poshaljem samo tebi jer ti verujem i kazem ti mojne dalje mojne jbga, al shta ce chovek tad me valjda vec otpiso jer kontam nisam vise sviro sa Unisonom tako da sam posto nebitan na sceni pa taj rad. Svako ko je iz te priche zna kako to ide jbga...dok si "faca" (imash bend) svi su dobri sa tobom, al bukavlno svi, jebesh znachi ne postizesh, chim to prestane (nemash bend) jebesh redje, neki te izbegavaju, neki ko da te nikad nisu ni znali, tad shvatish jbga kolko je sve to bilo fejk. jbga...zato ja sad opet pravim bend, ocu FREE seksaaaaa  :D  :lol:  

I od tad mi je Bebicka na crnoj listi...video sam ga par puta u parkicu narkicu sa svojim gangom tih kontrapunkt reloudovaca cyber omladine iz Shapca i tako nekih sela mada ima i beogradjanki...ali ono nishta konkretno jer kad ga vidim onako uplashenog i ojadjenog meni dodje zao jbga, shta cu kad sam jbga emotivno nezreo pa moz me zajebe svako na tu foru, zao mi da mu i shamar lupim a zasluzio je mnogo vise jer me izdao posle tolko godina i vidjanja i dopisivanja, jbte pa ja sam mu bio glavna reklama za distribuciju u Beogradu jer sam stalno nosio one njegove operi-me-jednom-i-baci-majice o Mek Donaldsu, pa ono OTADZBINA TE HOCE MRTVOG i slichno i to po svim koncertima, seti se tad je Unison 96-99 bi brte najaktivniji bend i najperspektivniji gistro...jbga bash me u srce ubo...al' neka...i eto to je ta moja tuzna, samo josh jedna u nizu patetichnih a imam ih gomilu nazalost :cry:  :evil:

A ovo moje najnovije mache pod imenom Lynette "Squeaky" From (ko zna zna 8) ) je vishe anarhoista od 97% svih tih ljudi jer za razliku od njih ima i svoju lichnu CNT zastavu  :)

:D  :D  :D  :D :D  :D  :D  :D  :D :D  :D

Meho Krljic

Heh  :lol:  :lol:

Ja sam sa Popom poslednji put bio u kontaktu 1995., tako da... Mislim da se posle Milica malo s njim dopisivala al to mu je to.. Eto kad nisam bre ni znao da je u Beogradu a da kontrapunkt još postoji sam saznao negde pre manje od godinu dana...

Mačka je sjajna.

Son of Man

Brte slusham Mejdene - Remember tomorrow...kako je znao da pokida ovaj Pol D' Jan sunce li ti jbm...uvek ce mi taj prvi labum biti zakon u odnosu na sve ostalo shto zbog Pola shto zbog nikad sirovijeg zvuuka...ono bash ko iz garaze, prangijanje...:shock:  :!:

nego bre mache je tek ushlo u kucu pre par dana, ima samo metar i po dana, bukvano otrgnuto sa sise, a spava u mojoj fijoci pored kompa jer je tu nashlo shtek a realni je je crnja terorista jer bash ono divlja po kablovima, napada na keca ne plashi se nikoga osim mozda loptica onih malih za machke - sweeeet :lol:

Ista Skviki jbesh mi sve, Skviki pokushala atentat na USA PREZA da bi doshla do avatara u tvorza a ova moja jbga, imam i ja svoju lojalnu Skviki, imam i ja druga saborca, istomisljenika  od sad  :)

Preteci gleda iz shteka  8)  :evil:

Son of Man

Evo shta se zgodi kad kaliifornijski "pank" bend u Grchku zaluta. The Vandals 2005. u Atini  :lol: :

"A group of anarchists open a banner at the entrance of "An Club", where punk band Vandals were going to play at 15th of February. The reason for the action was that Vandals were touring in Iraq, in order to entertain NATO soldiers.

The organizers of the concert were afraid, as there were rumors that more a-groups were waiting in a park nearby in case things were going wrong. The organizers did not want more tension and did not call police. They, also, advice Vandals not to go outside of the club.

Suddenly, two deputies of PA.SO.K. (former ruling party) appeared as they were leaving from the party offices, that are next door. One of them Chrisochoides was ex-Minister of Public Order. During his carrier members of 17N, E.L.A. (People's Revolutionary Struggle) and anarchist P. Georgiadis were arrested and imprisoned. They were attacked but they were not lynch as the security guard show his gun. Finally the car of second deputy, Lomverdos, was damaged. No arrests were made."

A evo i zaista zanimljivog odgovora ovih nestretnika iz Vandalsa koji realno nisu znali de su doshli i kamoli gde je levo, i zashto sova ne spava  :evil: :

"(...) We arrived in the evening on Valentines Day. Sandra met me here because this is one of the few spots in the world we've never been to. We went to a place called Pio Poule for a fancy Valentines dinner with a view of the Acropolis. This place didn't get swinging until about 11 pm because the Greeks eat late. If you come to Athens , and you shouldn't really feel compelled to do so, watch out for packs of wild dogs and packs of wandering Gypsies.

I kid about the Gypsies. They are not a problem. But the dogs; do you want to come here? Well I don't know, the ruins are very cool but do you want to visit a city that can't control its wild dog population? They don't seem to bite but it's super sketch. Why dogs? Packs of wild monkeys or Clydesdales would be way cooler. (...) Athens in the winter is a different experience. All the more reason people should have a little sympathy for what we go through to play shows for people in far corners of the world.
(...)

Now for the bad news. There has been an organized boycott against our Athenian show for a while but at least from the promoter's point of view it died down enough when I issued a statement declaring we have no political objectives when we perform in war zones.

It's the same old story, a political movement using a music scene to create blind hatred. Sound familiar? We have it in America too but not enough people are dumb enough to buy into it here. When you dig into it, they are really only mad over the amount of money they will never have and their perception of how materialistic and wealthy Americans are.

If they wanted to protest me for my house in the hills with the gnarly pool, I would say right on Cyklops! You go Hellen! I have something you think you will never have so come at me from the bottom of the hill with your swords! But to stand between our music about girls selling corn dogs and the punk fans that want to see us perform to further political views of any kind is just desperation. The money lost will prevent the promoters from bringing more music to your country for a long time.

You are desperate fools and I don't really know what you pretend your political gripes are but whatever they are, you are so stupid I'm sure they are wrong to the core. But we all know it's our swimming pools that you are really after. You want to take them over for the people and turn them into proper grafiti canvases and sell unlicensed Bob Marley flags out of them. Just admit it and stop pretending you have a coherent and noble cause.

Before the soundcheck the owner of the club gave us some safety briefing about what to expect from the protestors who were pledging to start fights with us at the show. He said he had hired some extreme security forces to escort us at all times during the concert. The opening band, Vodka Juniors, had already pulled out of the show. My first instinct was to declare Vodka Juniors the biggest pussies I've ever heard of, but as the night grew on, it was unclear. Maybe they knew what they were doing and didn't want to die. Thanks for your bold support Vodka Juniors, can't wait to get your demo. Since writing this Vodka Juniors has contacted me and told me they had a good reason to cancel, although they wouldn't tell me what it was yet. I will give them the benefit of the doubt and I will not pass judgment on them. Can't wait to hear the demo, though.

During sound check the owner of the club interrupted us to tell us that things were getting very ugly outside the club which was called "An." He showed us some protest material. Like the flyers in Milan , it contained lies about us. Here's a tip for all you progressive punkers out there. If your movement has to tell lies, you are going nowhere and you are worse than anything you are trying to tear down. When I see my picture on something with a dead baby and prisoner abuse, I know I am dealing with losers and it just makes me want to do whatever will piss them off in the future.

After a little while longer he said the show was cancelled. Then it started to get weird. There were a couple hundred people outside threatening us, the club and our famlies with knives, chains, and sticks, etc if we played our music. The security said there were an additional 500 "peace protestors" at a nearby park waiting to ambush as soon as the violence started with an attack on us in front of the club. Here's your peace movement.

We were then under seige for about 2 hours. The security couldn't get us safely out of the building. There was only one way in and out of this basement like night club.

This got uncomfortable because we couldn't really tell what was happening because all the discussions were going on in Greek. My wife was there too which made it even more uncomfortable for me.

Every once in a while they would tell us some information about what was going on outside but we felt pretty powerless. Thre was no back door or anything. It got to the point that we started to worry about exactly how far all these people would go to protect us. They had no reason to risk their lives really.

At one point I sent a message to my assistant in L.A. to have her call the American embassy in Athens because it was weird to us that the promoter and the club were telling us that we would be beaten to death if we walked outside the club, but no one would call the police. None of us had cell service in the club but the data on my Sidekick was working.

The only fun thing that happened was that at the peak of tension (we were all pretty nervous due to our helplessness and sitting duck situation) I jumped on a big balloon that exploded with the sound of a hand granade. The owner of the club came running out of the back to see what happened. It freaked out everyone so I felt bad but I flew a long way to perform in Greece and I think I deserved a little fun. I apologize to everyone who thought they were going to die at that moment. I must admit though it was a pretty amazing sound. I have no idea what that balloon was doing there, but it was ripe.

Then someone banged on the door and Warren said it was the protestors offering us a giant horse as a peace offering. Nervous laughter.

After being in there for two hours, a shuttle bus pulled up and they said they could get us out of there if we hurried. They had convinced enough of the people to go home, and they refunded all the ticket money. It was a very strange but efficient exit with very brave security guys securing a clear escape route. They were even jogging outside the vehicle until we got to the main thoroughfare. It was very secret service like.

After almost getting beat to death in the name of Greek peace we still had to eat, so I took Sandra to this place called Ancient Tastes (looks like APXAIWN in Greek) that served authentic 3rd century b.c. Greek cuisine.

(...)
All in all I feel sorry for the punk scene in Greece and Europe if they are to be held hostage by people with such small brains. It's not just the punk scene when you consider how many Italian radio stations actively tried to further the boycott against us. These are once proud countries and now they are so debilitated by political factions the best they can hope for in life is to hope that they can join the EU and be on the Euro.

Since posting this the first time, I've received a lot of whining from Greeks about things I've said. I am sorry if I offended any of you but we went to a lot of trouble to come to your city to play music and we were almost killed by people in your punk scene. My wife was also a target. The fallout from this is your problem. Your punk scene tried to kill me and I made it home. If you are mad at someone, be mad at the people with the knives and chains. Don't be mad at me. There's no happy ending here. Everyone got screwed. Don't look to me to paint it over with an understanding brush. I'm still a little mad about the situation.

It made me happy to be back in America and sadly I have become very unsympathetic to these protestors' (on the surface) quite noble political causes now that I've faced the idiots behind them and experienced what is really beyond the peace signs. "
(...)"

ahaahahahaah  :evil:
Shteta shto ne svratishe kod nas jbga, kad nema anarhista dobri su i ultra-nacionalisti da im totalno sjebu koncept, Jble ih americhke trupe i zlato shto sja !!! :lol:

Son of Man

ahahahahahaha izvalite ove budale  :lol:

Sad ce neki anraho-drukarosh da im baci dojavu ko je dotichna baraba bogohulnik i nacista a bogme ima i ovde likova sa sesokihnacista.com foruma pa navalite slobodno, ja cu vam dam i adresu ako treba, cimnite me na PM :evil:

http://forum.srpskinacionalisti.com/viewtopic.php?f=12&t=12912&st=0&sk=t&sd=a

Son of Man

Mada......mene posle onog sajta o dotichnom koji su naporavile iste te barabe znachi nishta vishe ne chudi, trazeniji sam od Mladica  :lol: :

http://tezvi.atspace.com/

:x  :evil:  :D

Meho Krljic

Ali brate, plaćaju te fondacije. Sad tek shvatam odakle ti keš za lagodan život.

mafija_x

Respect. :D

Nego mislim da su napravili elementarnu gresku, Charlie nije masovni vec serijski ubica. :evil:

Son of Man

Charli nije niti masovni niti serijski ubica jer nije nikog ubio, znachi on je bio vodja kulta ali nije ucestvovo u ubistvima  :wink:  

Nego, evo i na navijachkom forumu je otpocheo lov na tu rasrbljenu gnjidu - nece on josh dugo (predposlednji post pa dalje)  :evil:   :

http://www.srpskatribina.net/forum/viewtopic.php?t=5196&start=260

mafija_x

Brte digo se internet protiv tebe. :evil:

Sad lepo da uzmes onaj stek od Sorosa pa da zapalis za Ibicu, il gde vec volis... :D

Nego imas potencijala bre, lepo napravis dobru neprijateljsku bazu od ovih nacionalista, i ima neki klinci ono da se popale na tebe, pa osnujes svoj neki kult i posle imas free sex i bez benda. :lol:

ps. Tebra citao sam ovu knjigu Serial Killers http://www.amazon.com/Serial-Killers-Joel-Norris/dp/0385263287 ima i Mensona tamo, i jeste da nije on ubijao, al je naredjivao i mahom ga svi trpaju u isti kos sa serijskim ubicama.

Son of Man

Dzaba brate svi ovi koji su se javili na moj post su moja ekipa, a neki su i sami provalili jbga da je sprdanja u pitanju pa se pridruzili gasiranju  :(  :lol:

A to shto Mansona trpaju u kosh sa serijskim ubicama to je da bi se povecala chitanost tih knjiga jer realno sve te serijske ubice su uglavnom jako dosadni i nemashtoviti ljudi (chast izezcima kao shto su Gein, Dahmer sharmer i josh par njih) pa ono da bi se to prodavalo stave Charlija "da se plocha dobro proda" jer Charli uvek ima zanimljivu prichu i daje awesome intervjue pa ga raja gotive, ipak je on POP IKONA :wink:

A reallno i mnogi drugi su naredjivali pa ih ne smatraju za bilo kakve ubice, al ima zato Charli jednu odlichnu foru kad ga przoivaju da je ubica jer je naredjivao, kaze on (prevedno na srpski): Kad bi ja reko Cico skochi, jel bi Cica skochila kroz prozor ?  :evil:

Realno je u pravu, pa nije on vojskovodja pa da vojnici moraju da rade onaj rad naredjenje-izvrsenje bez pogovora, ko im je kriv, nije to biznsi firma pa da mora se radi nego brte dobrovoljno, pa ako uradish dobrovoljno uzmi jbga delo na sebe a oni svi svalii krivicu na njega da bi dobili manje kazne al dobili kitu  :lol:

Son of Man

srBski "anarhisti" na delu : Fetival u Bachkoj Topoli 15-16 avgust 2008.  :!: :

KRAJPUTASHI

THE POMIJE  :evil:

SEXIZAM NA DELU  :?

RAJA IZ TOPOLE  :D

SVE PJANO I DROGIRANO  :P

DJE MI JE GLUE ?!  :?:

MAMA, KUPI MI OVU TETU ! :oops:  :lol:

Demo(n)lisher

Zaboravijo si rec da je sve truljo, dekadentno i aMoralno. 8)
A sto se tice Mansona, lik nije bio serijski ubica, sto rece Sin Menov, vec jedan krajnje harizmatican i autoritativan lik(dal se tako pise?) koga su clanovi sekte poistovetili sa Dzisus Krajstom.
Ima primera gde su se serijske ubice ponasali krajnje kreativno i inoventno, Dejvid Berkovic (dobijao naredjenja od dzukele da ubija), Henri Li Lukas (koji se toboze hvalio da je licno otrov dostavio svesteniku Dzimu Dzounsu da poubija ljude iz njegove sekte Hram Naroda) Daniel Rakowitz(koji je kuhao glave svojih zrtava i od njihovih mozgova pravio supu) itd...

Tex Murphy

Ne vidim šta ima kreativno i inovativno u tome da dobijaš naređenja od džukele. In fact, sklon sam da smatram da je to u neku ruku ponižavajuće za ljudsku rasu, pa da je ker ne znam kako inteligentan.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

mafija_x

Son of Man

Quote from: "Harvester"Ne vidim šta ima kreativno i inovativno u tome da dobijaš naređenja od džukele. In fact, sklon sam da smatram da je to u neku ruku ponižavajuće za ljudsku rasu, pa da je ker ne znam kako inteligentan.
Brate kontam da je reko da je dobijo naredjenja od DOG-a a zna se shta to moz da znachi, mada i ne mora ali ono... :D

Demo(n)lisher

Quote from: "Son of Man"
Quote from: "Harvester"Ne vidim šta ima kreativno i inovativno u tome da dobijaš naređenja od džukele. In fact, sklon sam da smatram da je to u neku ruku ponižavajuće za ljudsku rasu, pa da je ker ne znam kako inteligentan.
Brate kontam da je reko da je dobijo naredjenja od DOG-a a zna se shta to moz da znachi, mada i ne mora ali ono... :D
Zasto koristiti jengleski kad mogu lepe srpske pogrdnice ili pejorativi da supotrebu za psa (ker, dzukela, avlijanerski prekoplotas) :evil:
A ti Harvi momce, da li smatras da je kreativna-destruktivnost bolja ako se psihicki konektujes spetlom i s njime u diabolicnom tandemu sejes zlo, strah, nasilje? :twisted:

Son of Man

Veljo otishli smo u OFF jbga - aj na temu  :!:  :

Izvalite ovo, ovo su tek hit fotke, svega ima  :lol:  :

"PANKERU POKAZI SE !!!" :D

SOLIDA-RISHI SE ! vidji ih maskirane pa tachno jedino zashta te marame mogu da posluze
je da kad ih budem karo da me ne prepoznaju  8)  :lol:  

Opet taj seksizam  :x  - a vidji shto je shikapu levo nadrkala dojkicu :?
alal vera sestro, alal verrrra !!! :wink:  

ISTERIVANJE DJAVLA  :evil:

Domacin, i chuvar objekta ujedno :

JEL IMA OVO OCA, MAJKU, BRATA, SESTRU?  :P  :cry:  :(  :x

NO KOMENT

Izvalite al se ovaj magarac ulepio ovim prishivachima,
ko da je bio onaj prastari rad iz "Vuka samotnjaka" : PLJUNI PO PRILIPI  :lol:

Izitpajn

Odjebi više s tim anarhistima i daj još slika mačke  :roll:

Son of Man

mache na topiku o kucnim teroristima ako takav postoji... :wink:

angel011

Pokreni topik, pa da vidimo mače!  :D
We're all mad here.

Demo(n)lisher

Kunac

Da nije ovo Slađana Milošević?
"zombi je mali žuti cvet"

ginger toxiqo 2 gafotas

...meni više vuče na onu krupniju, estetski uskraćenu glumicu koja se vucara za Cecom Ražnatović, a sama "briljira" ulogama kućnih pomoćnica i slično u MJEŠOVITOM BRAKU i PREMIJERU, dočim je u GUČI bila i predmet romske požude, a bully u ANĐELIMA 3... a ima je i u nekoj jeftinoći od reklame za domaći deterdžent za sudove.... Mira something???
"...get your kicks all around the world, give a tip to a geisha-girl..."

DušMan

Meni je krivo što nisam bio na ovoj žurci.  :cry:  Deluju kao zanimljiva ekipa.
Možda bi se čak i meni posrećilo među tim silnim pankerkama!!!
Nekoć si bio punk, sad si Štefan Frank.

ginger toxiqo 2 gafotas

...a pamtim je iz nezaboravne grozomorije Srđana Karanovića SJAJ U OČIMA, gde izbeglice peru kosu u Terazijskoj česmi...

...reklo bi se da baš ima karijeru, a, eto, još i stiže da se crta po licu i prpoši po pankerskim road trip-ovima, sa sve anarhističkim predznakom... kako joj samo to sve polazi za rukom???
"...get your kicks all around the world, give a tip to a geisha-girl..."