• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Hrvatska tuži SRBIJU za genocid?!!!

Started by Ghoul, 19-11-2008, 00:52:13

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Eriops

Pa znas, nije sve u zivotu samo staviti pare u dzep.
Ja nikoga nisam ni izvlacio iz kuca, niti zakopavao, naprotiv, moje su
izvlacili i terali 41 i 95.
Ja konacni obracun ne zagovaram, a sto se tice ispravljanja krivih
drina po forumu, koliko vidim i ti visis na njemu non stop, pa je besmisleno
da nekog prozivas.
Mozes da pricas sta hoces o Tomsonu, postoje snimci i fotografije,
na kojima se sve lepo vidi.
Ne znam samo gde se odevaju posetioci njegovih koncerata, je li
one uniforme imaju kupiti u radnji, ili je ostalo od porodicne tradicije ?

džin tonik

Quote from: tiha voda on 03-05-2009, 11:46:17
Pa znas, nije sve u zivotu samo staviti pare u dzep.
...
stop. dalje ne citam. sve si rekao. citamo se kad porastes.

Eriops

A ti si bas zreo  :D.
Daj, ne lupetaj vise. Ako ti je stalo do novca, sta radis na forumu ?
Svaki drugi, treci post u ovoj temi je tvoj. Kad to zaradjujes novac, i
gde ? U pauzi izmedju raspredanja hrvatsko-srpskih odnosa ?

mac

To što je svaki treći post njegov je posledica toga što je on jedini na drugoj strani ove rasprave. Da ovde ima više Hrvata voljnih da opravdavaju politiku Hrvatske prema svojim Srbima, kao i Tompsona i njegove sledbenike onda zoško ne bi bio primoran da odvaja vreme od čega god da inače radi.

džin tonik

Quote from: mac on 03-05-2009, 14:36:19... Da ovde ima više Hrvata voljnih da opravdavaju politiku Hrvatske prema svojim Srbima uopce citaju ove bedastoce, kao i Tompsona i njegove sledbenike onda zoško ne bi bio primoran da odvaja vreme od čega god da inače radi.

morbius

Samo mi niste jasni šta se više raspravljate sa zoskom. David i Izi bar imaju malo stila i ponešto pametno da kažu, ovaj samo prosipa budalaštine. Odmaknite se više od njega, glupost je zarazna bolest.
Why me?

džin tonik

cekali su tebe da im kazes. sad mogu odahnuti.

David

Quote from: morbius on 04-05-2009, 13:30:26
David i Izi...

Ne znam na osnovu cega si mene stavio u nekakvu istu "grupu" sa Zoskom i Izijem, za ciju "pripadnost" gornjoj "grupi" pretpotstavljam da mogu zahvaliti njihovom zajednickom geografsko-etnickom podrijetlu (koje meni licno ni najmanje ne smeta, kao niti bilo cije), kada ja nisam iz Hrvatske, niti sam etnicki Hrvat?? I kada onih drugih diskutanata, porijeklom iz Srbije, koje o nekim stvarima identicno razmisljaju kao ja, ovdje ima takodje nemali broj...
U mene u Bosni u dajdzinice u malog u bubregu kamen.

morbius

Quote from: David on 04-05-2009, 21:42:26
Ne znam na osnovu cega si mene stavio u nekakvu istu "grupu" sa Zoskom i Izijem, za ciju "pripadnost" gornjoj "grupi" pretpotstavljam da mogu zahvaliti njihovom zajednickom geografsko-etnickom podrijetlu (koje meni licno ni najmanje ne smeta, kao niti bilo cije), kada ja nisam iz Hrvatske, niti sam etnicki Hrvat??

Jebiga, zvučiš kao da jesi, čovek se lako prevari.
Why me?

Meho Krljic

Meni su sumnjivi svi koji govore ijekavski.

morbius

Quote from: Meho Krljic on 05-05-2009, 11:46:02
Meni su sumnjivi svi koji govore ijekavski.

I ti imaš sumnjivo ime, Alaha mi! Movaćemo i tebe da proverimo metodom skidanja gaća da vidimo jesi li naš ili si domaći izdajnik i stvani plaćenik! Ne može u Svbiji da pviča ko šta hoće, jok!
Why me?

mac

Ne znam kako je drugima, ali meni ta šala sa Šešeljevom govornom manom nije više smešna. Uglavnom zato što je čovek ispravio taj nedostatak. Onaj vic "DAJ VUKU" je bio vrh, a sve posle toga je prosto ponavljanje.

Meho Krljic

Meni nikad ni nije bila smešna, uglavnom zato što je ljudi dosta nemaštovito rabe. Hoću da kažem, lako je i prelako pa samim tim i neplemenito smejati se čoveku što ima govornu manu a to što je u pitanju kontroverzna politička ličnost nije izgovor za lenj humor i neplemenito ponašanje.

Tex Murphy

Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

džin tonik

Hrvatska tuži SRBIJU za genocid
Quote from: Harvester on 05-05-2009, 17:19:06
Podržavam.
tako govore ljudi!

morbius

Quote from: mac on 05-05-2009, 13:53:53
Ne znam kako je drugima, ali meni ta šala sa Šešeljevom govornom manom nije više smešna. Uglavnom zato što je čovek ispravio taj nedostatak. Onaj vic "DAJ VUKU" je bio vrh, a sve posle toga je prosto ponavljanje.

Što, šta je falilo zajebanciji o "vladi navodnog jedinstva"?
Why me?

EKSTREMISTA

One law for them,and another law for us

Haško silovanje Srbije:Šljivančaninu umesto 5 čak 17 godina robije
Haško žalbeno veće preinačilo prvostepenu presudu pukovniku bivše JNA sa pet na 17 godina zatvora. Istom presudom Miletu Mrkšiću potvrđeno 20 godina. Šljivančaninovi advokati i porodica potpuno šokirani

Žalbeno veće Haškog tribunala osudilo je juče pukovnika bivše JNA Veselina Šljivančanina na čak 17 godina robije! Tako je prvostepena presuda, kojom je Šljivančanin bio osuđen na pet godina, povećana za više od tri puta, što je nezabeleženo u dosadašnjoj istoriji Tribunala. Istovremeno, Sud je drugooptuženom za ,,slučaj Ovčara" Miletu Mrkšiću potvrdio 20 godina zatvora.

Za razliku od prvostepene presude, kojom je Šljivančanin (55) proglašen krivim za pomaganje i podržavanje mučenja, on je juče osuđen za pomaganje i podržavanje ubistva 194 hrvatska zarobljenika na farmi ,,Ovčara" kod Vukovara 2001. godine. Žalbeno veće je prvostepenu presudu okarakterisalo kao ,,nerazumnu i neadekvatnu zločinu koji je počinjen".

Zagreb 5.5.2009.

Bivši hrvatski policijski specijalac Mihajlo Hrastov, nakon tri oslobađajuće presude, odlukom Vrhovnog suda Hrvatske osuđen je na osam godina zatvora zbog ubojstva 13 i ranjavanja dvojice zarobljenih neprijateljskih vojnika na Koranskome mostu u rujnu 1991., doznaje se u utorak od njegovih branitelja.
Budući da je Hrastovu dosuđena zatvorska kazna veća od pet godina, odmah mu je posebnim rješenjem određen i pritvor.

- Čuli smo za odluku Vrhovnog suda iako je još nismo dobili, no svakako ćemo se žaliti - rekao je Hini jedan od Hrastovljevih branitelja, odvjetnik Igor Meznarić.

- Dok ne vidimo presudu i njezino obrazloženje, teško nam je reći što je navelo Vrhovni sud da promijeni oslobađajuću odluku karlovačkoga Županijskog suda - dodao je Meznarić.

Drugi Hrastovljev branitelj Krešimir Vilajtović također je istaknuo da će obrana svakako iskoristiti mogućnost žalbe Vrhovnom sudu. Pritom je rekao da je jučer u završnoj riječi zamjenik glavnoga državnog odvjetnika Antun Kvakan prvi put od početka pravne bitke u slučaju Koranskoga mosta priznao da su zarobljeni pripadnici neprijateljske vojske napali Hrastovljeva suborca, pripadnika specijalne jedinice karlovačke policije Gorana Čerkeza.

- Zbog te činjenice, sa sigurnošću mogu najaviti žalbu na osuđujuću presudu jer Vrhovni sud nije uvažio činjenicu da su samim napadom na Čerkeza neprijateljski vojnici izgubili status ratnih zarobljenika, te da se nikako nije radilo o njihovoj bezuvjetnoj predaji - rekao je Vilajtović.

On tvrdi kako je Hrastov po pravilima međunarodnoga ratnog prava, u okolnostima napada na svoje suborce, imao pravo vatrenim oružjem onemogućiti napad i bijeg neprijateljskih vojnika.

Obrana očekuje da će pismenu presudu i obrazloženje dobiti za desetak dana.

Glasnogovornik Vrhovnog suda Dražen Tripalo nije želio niti potvrditi niti opovrgnuti da je Hrastovu preinačena oslobađajuća presuda karlovačkoga Županijskog suda i da je prvi put u 16 godina proglašen krivim za ubojstva na Koranskome mostu. Rekao je da je odluka donesena i da će biti žurno upućena karlovačkome sudu koji je mora dostaviti obrani i tužiteljstvu, ali ne može se javno objaviti dok je oni ne dobiju. No, objasnio je da u slučaju kada Vrhovni sud preinači prvostupanjsku presudu postoji još jedna mogućnost žalbe o kojoj kao trećestupanjski sud također odlučuje Vrhovni sud.

Presudu Hrastovu donijelo je vijeće Vrhovnog suda pod predsjedanjem sutkinje Senke Klarić-Baranović koje je, kako bi to učinilo, pribjeglo neuobičajenom potezu za taj sud i odlučilo održati sudsku raspravu na koju je pozvalo vještake i nekolicinu svjedoka te je ispitalo samog optuženika.

Hrastov je tri puta na prvostupanjskome sudu oslobođen optužbe uz obrazloženje da je postupao u nužnoj obrani. Presude iz 1993. i 2003. Vrhovni sud je ukinuo i predmet vratio na ponovno suđenje, no ovaj put uvažio je žalbu tužiteljstva i presudu iz ožujka 2007. ukinuo i preinačio u osuđujuću.

U Državnom odvjetništvu RH nisu željeli komentirati odluku Vrhovnog suda sve dok ne dobiju pismeno obrazloženje.
Зло се трпи због страха од још горег зла,стога пук гунђа,али најчешће немушто.И трпи батине.

Лутајући Бокељ

džin tonik

nesto se suska da je sljivancanin iza kulisa sam trazio dozivotnu kaznu; dosao covjek u godine kad je medicinska opskrba jako bitna pa hoce na zapad, kad vec 91. nije dosao do varazdina kako je lajao kad je usao u vukovar. sad pseto ode via zapad.

Eriops

Hoce li neko banovati ovoga, ili moze ljude nazivati psetima ?
Da ja nesto tako kazem na hrvatskom sajtu, bio bi mi zabranjen pristup za vek vekova.

džin tonik

bunis se sto osudjenog ratnog zlocinca nazivam psetom? nadam se samo zbog jadnih pasa... i uci se konjugirati i deklinirati.

mac

pas - psima, pseto - psetima, ili?

Eriops

Nemoj ti da me ucis nicemu.
Ti nekog nazivas zlocincem, obozavaoc naciste Tompsona.
Ja u pravdu suda koji oslobadja ljude koji su direktno ucestvovali u ubijanju ( Oric, Haradinaj )
, a osudjuje ljude po komandnoj odgovornosti " sto nisu sprecili " ne verujem.
Uostalom, taj isti Haski tribunal do pre par meseci je od vecine hrvata proglasavan " antihrvatskim ", otkud sad to da postujete njegove odluke ?
Na ovaj sajt dolazis ocigledno da provociras, to ti valjda cini neko perverzno zadovoljstvo.

džin tonik

Quote from: mac on 07-05-2009, 00:05:45
pas - psima, pseto - psetima, ili?
i to sto kazes, zaboravio sam 8. gramaticku reformu. sorry tiha vodo brege dere.

džin tonik

Quote from: tiha voda on 06-05-2009, 21:03:09
Hoce li neko banovati ovoga, ili moze ljude nazivati psetima ?
Da ja nesto tako kazem na hrvatskom sajtu, bio bi mi zabranjen pristup za vek vekova.
nije lijepo od tebe sto trazis ban. mislio sam da smo lijepo objektivno diskutirali o ovoj teskoj temi, onako skoro kao prijatelji. dobro da boban ovo ne cita; da mu netko napise privatnu poruku ili mail i skrene paznju na ustasoidnu retoriku sigurno bi me izbacio.

Eriops

Objektivna diskusija je borba misljenja argumentima, a ne propagandnom retorikom.
Nas nekoliko ti recimo argumentuje Tompsonov nacizam. Pokazujemo stihove pesama
koje peva na koncerima,  slike ljudi koji dolaze na koncerte u ustaskim uniformama.
Ne pricamo napamet. Dokazi ti argumentima da nije tako.
Ja ne branim Sljivancanina, ne tvrdim da je mala maca, ali je cinjenica da je osudjen za
" nesprecavanje " otprilike. Ljudi koji su direktno ubijali, poput onog na Koranskom mostu
su dobili manje kazne.
Upoznao sam momka iz Gospica, kome su 91. ubili i oca i majku, i tako ih unakazili da su ih
jedva identifikovali. Mislim da pocinioci nikad nisu kaznjeni.
A i oni kaznjeni kod vas, poput Mirka Norca imaju tretman poput kraljeva.
No, to je sve velikosrpska propaganda, jel.

Son of Man

Naso sam dokumentarac Lordana Zafranovica iz '83 o Jasenovcu, pa cu ga postaviti chim pre.

EKSTREMISTA

Film se nalazi na Youtube od pre dve godine a nedavno je postavljen i sa engleskim titlovima.
U svakom slučaju bilo bi dobro da se na jedno mesto postavi sa kvalitetnijim snimkom ako je ikako moguće.
Зло се трпи због страха од још горег зла,стога пук гунђа,али најчешће немушто.И трпи батине.

Лутајући Бокељ

džin tonik

bilo bi lijepo da se drzite teme i manje offtopicarite.

Eriops

Tema je smislena jedino u sirem kontekstu srpsko-hrvatskih odnosa.
U uzem kontekstu je besmislena. Hrvatska tuzi Srbiju za genocid ?
To je otprilike kao da Njemacka tuzi Izrael za genocid.
Danas je inace, Branimir Glavas osudjen na 10g.
Ali kvaka je u tome sto mu jos nije skinut poslanicki imunitet.
Pa su ga njegovi drugari sklonili na sigurno mesto.
Vuk sit ( doneta presuda, drzava kaznjava ratne zlocine ), ovce na broju ( Glavasu fakticki
dopusteno da se skloni ).
Stvarno ste vesti. Skidam kapu, Zosko!

džin tonik

najnovije vesti: revoltirani presudom branimiru glavasu ustase cackalicama za raznjice ubili 200000 srbske dece i nejaci u kara djordjevom picindolu kraj oseka!

Eriops

A sto bi bili revoltirani, kad su ga pustili da pobegne ?
Koliko imas ljudskog dostojanstva, govori i tvoje sprdanje s zrtvama koje su ubijane
najsurovije, nozevima, maljevima, sekirama, a ne cackalicama  :shock:.
U Jasenovcu je ubijeno 19 000 dece, mozes li se uzdrzati od svojih bljuvotina ?
Nemas ni srama ni stida.

akhnaton

Nema Zosko ni jedno ni drugo, kao ni mnogi na obe strane ogledala bivše SFRJ. Srbi i Hrvati su samo dve strane iste priče. Ovde imamo pravoslavni etnofiletizam, tamo pokušaje katoličkog. Mi smo možda manje bolesni od njih, ali smo i dalje bolesni.  :(

Nije da ga branim , ali sve mi se nešto čini da se Zosko više sprdao sa načinom informisanja na srpskim medijima tokom ratova za one granice što su  i dalje "vlažni" san svakog kome su udžbenici istorije, takva kapitalna dela kao što je: Ideologija Srpskog Nacionalizma. :twisted:

Inače, ko zna jeli zosko stvarno hrvat?  :idea:

Politically Incorrect member of "Snage Haosa i Bezumlja"

ankh Em Maat  since 1973.

mac

Ako neko priča kao Hrvat i ponaša se kao Hrvat onda se ne dajte zavarati, on i jeste Hrvat!

Eriops

Ma ja ne tvrdim da je Knin u Srbiji, niti me zanima ideja Velike Srbije.
Samo mislim da on svojim postovima provocira i ponizava ljude.
Moze biti i Marsovac, nebitno.

angel011

We're all mad here.

Son of Man

Quote from: EKSTREMISTA on 08-05-2009, 12:35:34
Film se nalazi na Youtube od pre dve godine a nedavno je postavljen i sa engleskim titlovima.
U svakom slučaju bilo bi dobro da se na jedno mesto postavi sa kvalitetnijim snimkom ako je ikako moguće.
Ovo je za sad jedini dostupan snimak, taj sa engleskim titlom, los kvalitet ali sustina je tu.

Krv i pepeo Jasenovca (1983)

For over sixty years the darkest secret about Holocaust has been kept from the world. It considers the most vicious and most loyal followers of Nazi Germany, who have turned their devotion to Final Solution into a series of concentration camps, whose monstrous cruelty and savagery remain unparalleled in human history. Only four days after the commencement of the Nazi Germany military campaign against the Kingdom of Yugoslavia, the terrorist group that was trained for years by Adolf Hitler and condoned by Catholic Church to destabilize the young monarchy, seized the power and proclaimed the new fascist state. The Fuhrer generously rewarded his proxies with huge territory, while Catholic Chrch hurried to assist the murderers in enacting their monstrous agenda and crime to come. The murderers were known as Ustashe, or Ustashas and clero-fascist state known as "Indepentent State of Croatia".

Only in largest death camp, an estimated six to seven hundred thousand Serbs, Jews and Gypsies have perished in the Ustashe death rampage, imposing the same racial purification laws of Third Reich. Headed by Archbishop Stepinac, the entire Catholic clergy advocated the Ustashe genocide, and many took part in mass executions.

The fall of Third Reich brings down the dark Ustashe regime, who flee the crime scene after demolishing most of evidence, with the majority of Ustashe lidership going to Argentina, provided with new names and documents by the Vatican. However, the advent of freedom did not let the truth come out to the world.

Communist president Joseph Broz Tito, a Croatian Catholic himself, decided to treat Ustashe genocide as taboo, trying to rule via ethnic divisions and by restraining the most numerous Yugoslav nation. In their attempt to turn away Tito from Stalin and USSR, western powers supported every Tito's move. Tito remained the president of Yugoslavia for life. His policy of supressing and ignoring this part of Holocaust has been a total success, therefore the rest of the world still has not heard of the most monstrous crimes, and savagery that managed to horrify the Nazis themselves.

This documentary you are about to see, a 1983 Yugoslav television documentary by the world famous Croatian director Lordan Zafranovic, represents the priceless evidence of the concealed crime, substantiated by testimonies of victims, on the monstrous executions of camp inmates. Showing you only a fraction of the atrocities commited against the innocent people, it will reveal enough to show why Ustashe are remembered as the most brutal killers, and why largest death camp will be remembered as JASENOVAC - the cruelest death camp of all times.

http://abraxas365dokumentarci.blogspot.com/2009/05/jasenovac-cruelest-death-camp-1983.html

džin tonik

Quote from: tiha voda on 09-05-2009, 12:39:53
...
ma nemoj! a zasto je vremenska prognoza na rtb-u godinama izgledala ovako? i to sve dok europska unija nije reagirala.

akhnaton

Quote from: mac on 09-05-2009, 11:57:02
Ako neko priča kao Hrvat i ponaša se kao Hrvat onda se ne dajte zavarati, on i jeste Hrvat!

Znači, hrvati nit jedu nit piju, nit nokte podrezuju nego po ceo dan smišljaju kako da napakoste "jadnim" srbima?
Quote from: zosko on 09-05-2009, 20:44:21
Quote from: tiha voda on 09-05-2009, 12:39:53
...
ma nemoj! a zasto je vremenska prognoza na rtb-u godinama izgledala ovako? i to sve dok europska unija nije reagirala.

Kakav rad u nekom paint programu za amigu!!!! :?
Politically Incorrect member of "Snage Haosa i Bezumlja"

ankh Em Maat  since 1973.

mac

Quote from: akhnaton on 09-05-2009, 23:15:46
Quote from: mac on 09-05-2009, 11:57:02
Znači, hrvati nit jedu nit piju, nit nokte podrezuju nego po ceo dan smišljaju kako da napakoste "jadnim" srbima?
E to sad ti nešto učitavaš što ja nisam rekao... Samo sam nevino parafrazirao Gruča Marksa iz "Pačje supe"...

Eriops

Akhnatone, i Srbija i Hrvatska su tesko bolesne, tu se slazemo.
S tim sto mislim da je Hrvatska ipak tezi slucaj.
Tompson- ne postoji nacista u Srbiji koji moze skupiti 50 000 ljudi na koncert, i da ga jos
prenosi drzavna televizija. Ne postoji.
Jesi li cuo izjave najvisih predstavnika vlasti u Hrvatskoj, povodom presude Glavasu ?
Mesic je izjavio da je doticni " slobodan gradjanin ", sve dok ima imunitet, a Sanader da je
sumnjivo sto sud izrice presudu nekoliko dana pre lokalnih izbora! Boji se covek, da zbog
gneva javnosti, ne prodje lose na lokalnim izborima. Ove dve izjave, mislim da jasno pokazuju
odnos drzavnog vrha Hrvatske prema ratnim zlocinima.
Sumnjam da bi cak i Srbija sebi dozvolila ovakvu ujdurmu s presudom i faktickim pustanjem
Glavasa da pobegne, i iz Hercegovine se smeje svima. Mogli su lepo i odma da ga oslobode,
a ne da nas prave ludim. Nece taj, i ako ga uhvate, provesti ni dve godine u zatvoru.
Zapamtite sta sam rekao, ako pogresim, popljujte me svi redom. Zavrsice u nekoj bolnici
" narusenog zdravlja " gde ce ga paziti i maziti kao i Artukovica. I ovo sudjenje je trajalo
cetiri godine, oteglo se ko gladna godina, jer je izvodio razne folove- strajk gladju, bolest,
izigravao mucenika...

Imam rodbine u Osijeku, tako da ponesto znam o svemu tome. Glavas je bio tipicni balkanski
lokalni serif, koji je u gradu gde je serifovao, odlucivao o zivotu i smrti.
Ubijao je ne samo srbe, vec i hrvate koji mu nisu odgovarali.
Cela Istocna Slavonija zna da je naredio ubistvo nacelnika osjecke policije,
Kira 91-e, koji je bio na putu da uspostavi kakav takav mir sa srbima iz Tenje.

džin tonik

Quote from: tiha voda on 10-05-2009, 10:22:45
...
Imam rodbine u Osijeku, tako da ponesto znam ...
to su heroji! kako samo mogu izdrzati?

Eriops

Pa, porodica je mesana, znas, a teco mi je hrvat.
A o Glavasu i Tompsonu ima isto misljenje kao ja.
Znas nisu svi ljudi tvoj prototip, bogu hvala.

džin tonik

Quote from: tiha voda on 10-05-2009, 15:06:50
Pa, porodica je mesana, znas, a teco mi je hrvat.
A o Glavasu i Tompsonu ima isto misljenje kao ja.
...
ma laze bre! laze! a sto si ti naivan! u ratu je sigurno delio otrovane sladolede i lizaljke srbskoj deci uzivajuci njihovo povjerenje.

mac

džin tonik

Quote from: mac on 10-05-2009, 16:42:40
Vrlo zrelo...
potpisujem, tko danas jos zeli biti jugovnoslaven? no opet, vjerujem da nije u pitanju nezrelost, vec da u ono vrijeme jednostavno jos nisu mogli sagledati posljedice kad su sklapali mijesani brak.

mac

Ljubav ne gleda gde udara... i glupost, takođe. Mada, za ljubav ima leka.

džin tonik

Quote from: mac on 10-05-2009, 16:57:08
Ljubav ne gleda gde udara... i glupost, takođe. Mada, za ljubav ima leka.
ma jesi li ti normalan? predlazes da se covjek ubije samo zato sto je ozenio srbkinju???

mac

Evo, opet mi nešto bezveze učitavaju :-(

džin tonik

malo pogledah topic, e boze svasta, cijeli ste unistili tim trakavicastim piskaranjima, a jedini izvor vam je rekla-kazala i visak hormona.
ako netko ima volje za argumentiranu diskusiju, mogli bi se osvrnuti na ovo pod naslovom "odluka o prikljucenju srao krajine republici srbiji":

mac

Valjda su Srbi u Hrvatskoj mislili da neće biti počišćeni ako se tamo primenjuje zakon u kome se Srbi spominju. Suckers!