• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Hrvatska tuži SRBIJU za genocid?!!!

Started by Ghoul, 19-11-2008, 00:52:13

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Alexdelarge

moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

slavkod

Govorio sam o televizijskom događaju a ne o Tompsonu.

Alexdelarge

sramota je da hr nacionalna televizija prenosi njegov koncert.
moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

Son of Man

To sto se Hrvati pateticno loze na zastave ne moramo i mi da ispratimo, meni je to iskreno jadno, mangupi u sred Hrvatske sa CRO zastavama,  vau - vaistinu poduhvat, meni je to bre smesno, ko ja sad u Beogradu da idem i da se hvalim kako sam beogradjanin, da setam zastavu Beograda i slicno. Takve stvari radim iskljucivo preko, jer preko to ima smisla, tamo ima stranaca pa je trip, a kuci se to podrazumeva, jer sto bi ja bio ponosan (a da nisam pijan) na to sto sam Srbin medj kolko vec miliona Srba ?! Ponosan sam kad sam preko, jer tamo predstavljam svoju naciju , a sta koji qrac predstavljam kod nas u toj masi ? Nije mi jasno...

No dobro, nacionalisti su svuda isti, neka ih, samo da ne krenu da smaraju sa nekim zakonima po tom pitanju, i da ne smaraju sa pricom o izdajnicima i o tome da kome cvile jaja za zastavu i grb da nije Srbin i slicno...zastava i grb se menjaju ko prljave carape tako da me licno zabole, takodje i himna, nista ne osecam za Boze Pravde, osecao sam za Hej Sloveni jer sam tako vaspitan i uz nju sam odrasto, a ovo je okasnilo, zao mi je...

Ghoul

sine, svaka ti je ka u njegoša! samo bez njegovog nacionalizma!
https://ljudska_splacina.com/

Milosh

Quote from: Son of Bum on 20-07-2009, 15:26:57No dobro, nacionalisti su svuda isti, neka ih, samo da ne krenu da smaraju sa nekim zakonima po tom pitanju, i da ne smaraju sa pricom o izdajnicima i o tome da kome cvile jaja za zastavu i grb da nije Srbin i slicno...

Baš tako. Htedoh prvo da napišem nešto malko ekstremnije, ali neka ostane samo na ovom saglasnom klimanju glavom...
"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

http://milosh.mojblog.rs/

Son of Man

ja bi te sa zastavama sto talasaju poslo lepo u centar Zagreba na Jelachica Plac pa nek srbuju do mile volje a ove sa Tompsona lepo na marakanu i to na sever...jer tako bi pokazali kakvi su zapravo Srbi/Hrvati, jer lako je biti mangup u masi istomisljenika, valja izaci na tu crtu ponekad...

slavkod

Milosh

"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

Eriops

Samo da dodam, verovali ili ne, i u Srbiji je prenosen taj koncert- suboticka KDS
emitovala je snimku koncerta. Tako i u Srbiji mozemo da slusamo " umetnicke "
poruke, stihove tipa : Svijetla zvijezdo iznad Metkovica, pozdravi nam naseg Antu
Pavelica... Demokratija, sve moze.

Son of Man

Quote from: slavkod on 20-07-2009, 16:11:19
Hvala na potpori moje teze.
Tvoja teza uopste nije tacna, u Srbiji je nazalost isto sranje sa tim zastavama ko i u Hrvatskoj, samo sto mi nemamo domoljubnog pevaca na cijem bi se koncertu to isticalo, al zato na svim utakmicama, pa onda na docecima sportista ispred Gradske Skusptine, na svim mitinzima, i naravno svuda gde se jos moze, na Guci, Ravnoj Gori, svim svadbama, sranjima, gde god moze da se uturi ta krpa sto je neki zovu i zastava ona je tamo...a naravno da ima i u CRO ljudi koje te zastave nerviraju isto ko i kod nas...

Al opet kazem, dogod se samo mase a ne puca, i ne smara okolina tim mahanjem i ne namece bilo sta od Crkve, Znamenja, Cirilice i slicnih akcija - to je OK...

slavkod

Moja je teza da je histerična reakcija na bilo kakvo izražavanje nacionalnog osećanja pravo gorivo za još naglašenije izržavanje takvog osećanja.Da li imaš predstavu koliko si ljudi sada istinski uvredio?
Oni sa više temperamenta će još snažnije istrajavati u manifestacijama nacionalnih osećanja uvereni da je prirodno da ih pokazuju u svojoj državi.
Ne znam da li si putovao po Švajcarskoj,Nizozemskoj ili po severnim kraljevinama.Tamo je vrlo upadljivo da zastava stoji istaknuta čitave godine,dakle ne samo za praznike,ne samo na javnim zgradama,opština,pošta itd,nego i na privatnim kućama,a isam nikada čuo ili pročito da neko od njihovih sunarodnoka koji to ne čine  reaguje u stilu"ja bi te sa zastavama..."Taj ideološki pristup da je sve što ima nacionalni predznak apriori loše,nazadno,zlo je bio društveno poželjan u komunističkoj Jugoslaviji,ali nje više nema a država Srbija nije komunistička zemlja,bez obzira koliko ljudi osćalo da je za njih još uvek himna "Hej Sloveni" smisao je u tome da ne moraš ,niti možeš da drugačije osećaš,ali je pristojno da "Bože pravde" tretiraš kao pesmu koja se sluša stojeći.

Tex Murphy

Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

džin tonik

Quote from: tiha voda on 20-07-2009, 16:14:39..poruke, stihove tipa : Svijetla zvijezdo iznad Metkovica, pozdravi nam naseg Antu Pavelica... Demokratija, sve moze.

ah, kao da je to u danasnjoj partizanskoj hrvatskoj moguce. a dobro zvuci.

Eriops

To sam se ja samo salio. Gde moguce u jednoj takvoj , na antifasizmu i antinacizmu izgradjenoj drzavi kao sto je Hrvatska  :). E, bas si paljevina Zosko.

džin tonik

steta sto je sala, a bas me obradovalo da pjeva o dr. Anti Paveliću.

Izitpajn

Misliš o pacijentu Anti Paveliću?

Na žalost, neliječenom... Osim ako klanje žene i djece ne smatraš terapijom... Onda neizliječenom...

Son of Man

Quote from: slavkod on 20-07-2009, 23:09:47
Moja je teza da je histerična reakcija na bilo kakvo izražavanje nacionalnog osećanja pravo gorivo za još naglašenije izržavanje takvog osećanja.Da li imaš predstavu koliko si ljudi sada istinski uvredio?
Oni sa više temperamenta će još snažnije istrajavati u manifestacijama nacionalnih osećanja uvereni da je prirodno da ih pokazuju u svojoj državi.

Ko voli da se inati nek se inati, ali ja i dalje kazem da mi je to jadno. Na himnu nikad nisam stajao niti cu, to nema veze sa priostojnoscu, ima veze sa zdravim razumom, jer sto bi ja ili bilo ko stajao na tamo neku pesmu ? To osecanje zajednistva sa kolko miliona stanovnika, to mi bre nejasno, jasno mi kad si ponosan sto si pripadnik neke manje ekipe, ali da si ponosan sto si Srbin a ima jos milion nepismenih koji su to isto, sta je tu tako posebno ? U redu kad se napijes , pa onda te uvate emocije, pa kao jebacemo im mater, mi smo najlepsi , najjaci, sve naj, ali treznom mi to ne pada na pamet, jer vidim ko smo i sta smo, samo obicni ljudi...stoka...samo zamisljam scenu kako idem centrom grada i nosim srpsku zastavu i kao VIDITE ME, JA SAM SRBIN...a okolo sve Srbi...

slavkod

Sine,sine,tvoje je neotuđivo pravo da tako misliš i osećaš,ali i drugi imaju takvo isto pravo .

Izitpajn

Ghoul

eee, kad bi svi mislili kao sin, gde bi nam bio kraj?

VRLO BLIZU! :)

David

Quote from: slavkod on 20-07-2009, 23:09:47

Ma, dokurcilo vise nekim ljudima (evo, Sinu ili Milosu; licno mi je ta infantilijada smijesna, ali ja vise ne zivim na "terenu"), pun im ih je vise onih "2 veka Vuka" (ili "tisucljetnjog sna", koji nikako da se "dosanja", iako skoro vec 20 god. evo imaju drzavu) & 20 god. nacionalisticke/nacionalne ostrascenosti diljem Brdovitog (mislim, radi se o jebenih 20 god.!, u kontinuitetu), pa bilo to i divljanje "nacionalnom simbolikom", jer se i dalje nema mjere u njihovom isticanju (niti, uopsteno, u isticanju "nacionalnog identiteta", jer se to radi bukacki i nasilno, u skoro svakoj mogucoj prilici i na svakom Bozijem mjestu).
Izgleda da se taj "nacionalni identitet" kod pojedinaca iskljucivo manifestuje antagonizmom/mrznjom prema drugoj naciji ("Srbin/Hrvat/itd sam tek onda kada kada mrzim onog drugog"), tek onda kada je "nacionalni (ne)svjesnik" u opozicionom odnosu prema onom "drugom", da mu je postavka totalno iracionalna (kao i reakcije)...  

Ne znam da li si putovao po Švajcarskoj,Nizozemskoj ili po severnim kraljevinama.Tamo je vrlo upadljivo da zastava stoji istaknuta čitave godine,dakle ne samo za praznike,ne samo na javnim zgradama,opština,pošta itd,nego i na privatnim kućama,a isam nikada čuo ili pročito da neko od njihovih sunarodnoka koji to ne čine  reaguje u stilu"ja bi te sa zastavama..."

Da, recimo ovdje u SveCkoj ih ima i na pojedinim kucama (pojedinim, naglasio bih), ali se sa njima ne divlja, pa i ne mashe na svakom Bozijem okupljanju, bili to i neki od drzavnih praznika (tu ih skoro pa i nema, naravno ukoliko se ne radi o "nacionalnom danu", ali i onda se to radi nebukachki i kulturno; tada se, recimo, i u gradskim opstinama ceremonijalno urucuju drzavljanstva novim drzavljanima Kraljevine nam, dolazili oni iz Azije ili Tunguzije), na utakmicama se ne vice "ubij Danca/Arapa/Juggar", itd.

U mene u Bosni u dajdzinice u malog u bubregu kamen.

Milosh

Quote from: slavkod on 20-07-2009, 23:09:47Moja je teza da je histerična reakcija na bilo kakvo izražavanje nacionalnog osećanja pravo gorivo za još naglašenije izržavanje takvog osećanja.

Moja je teza da je histerični nacionalizan pravo gorivo za još naglašeniju kritiku izražavanja nacionalnog osećanja generalno. I šta sad?

Oduvek su se/će se sa svih strana najviše pljuvati oni koji preferiraju da se rukovode principom zdravog razuma umesto da se priklanjaju nekakvoj ogavnoj ideologiji, bilo da je reč o ultranacionalizmu (izdajnici! viču oni) ili pak lažnoj levici (fašisti! viču oni); kod nas je to ipak još izraženije imajući u vidu burnu nam prošlost. Tu često čak ni nema mestu normalnom razgovoru, pošto se bukvalno radi o poremećenoj percepciji. Zato ja uglavnom ćutim. Tužno je samo da i neki pametni ljudi nisu imuni na tu bolest.

raindelay

Davide, nemoj da nam otimas tim svojim budalastinama Sin-a.  xtwak
@ Sin.
Seti se, ti si anarhista a kao sto smo mogli videti( ko se seca) u onoj emisiji na B92 o (izmedju ostalog) zivotu medju anarhistima u tim bezveze zemljama na severu, tamo anarhisti jedu iz kontejnera jer ako se hrana baci u kontejner onda je valjda ideoloski koser i protiv sistema i bla,bla,truc. :D
I WAS ANTI-OBAMA BEFORE IT WAS COOL

Eriops

Delom si u pravu Davide, ali samo delom. Nacionalizam se nije samo zakotio na Balkanu. Slusao sam rodjenim usima,  kako  se Francuz iz Kvebeka pravi da ne razume engleski, ili nam odgovara onako preko k...a na engleskom, znas.
A u pitanju je sredjena i organizovana drzava, koja nije rusena, nije bilo rata x godina
na njenoj teritoriji. Ja razumem motive Sona- puno ljudi mlatara zastavama i prave se rodoljubi, a tesko me je ubediti da su neki navijaci tinejdzeri sto se biju i tuku
cim god dohvate, veliki rodoljubi. I razni drugi koji se tu prikrpe. Tu je sasvim u pravu. Ali ima i argument kontra njega. Koji delom iritira ljude, i dovodi do tog
preteranog pokazivanja nacionalnog. A mozemo ga povezati i s Davidovom Svedskom. Srbija je valjda jedina zemlja u svetu, u cijim medijima se javno pljuje i blati vecinski narod, odrzavaju se emisije i vode razgovori na temu njegove genocidnosti, kolektivne krivice, itd. U Svedskoj toga nema, svedjani ne pljuju sami sebe da su najgori na svetu, a nece bas biti da nikad nisu uprljali ruke. Cista teorija, akcija i reakcija.

džin tonik

Quote from: Izitpajn on 21-07-2009, 11:10:22
Misliš o pacijentu Anti Paveliću?

Na žalost, neliječenom... Osim ako klanje žene i djece ne smatraš terapijom... Onda neizliječenom...

gle, gle, obracam se ljudima a javi se debela crvotocina?! pa di si mi ljubavi? nesto te nema! cime se bavis? ceprkas po nosu i prodajes zjake na nekom drugom forumu?

džin tonik

ps. ako nam se sutra zelis pridruziti, samo hrabro, bez stida.

Ghoul

'odzvonilo je' - znači, tako se na hrvatskom kaže GOTOV JE?

džin tonik

slavkod

Davide tebi je najstrašnije tih "dvadeset godina u kontinuitetu" a i tada su bili komunisti na vlasti.A šta je sa onih 60 godina u kontinuitetu? Da li su one ostavile neke dublje tragove?

Izitpajn

Bez zajebancije, ja se slažem da komemoracija na Bleiburgu nije "ustaški dernek". To je, naime, krunski dokaz hrvatske multiukulturalnosti i tolerancije jer hrvatski domoljubi obučeni u crno, boju žalosti, tamo odaju počast, između ostalog, i stotinama, a možda i tisućama četnika koji su na tom polju poginuli od komunističke ruke, a i kasnije, po križnim putevima diljem Jugoslavije. Neka im je vječna slava i hvala. Amen.

Inače, žao mi je, ali ne dolazim na prosvIJEde... Sudeći po poznavanju materinjeg jezika, tamo će ionako biti najviše zakamufliranih i pokatoličenih Srba... A zna se, od Turaka su gori samo poturice...

džin tonik

prosvjed, prosvijed, tja, sta ces, ljudi samouki.
perkovicu, perkovicu, nisu svi bili tvoje srece (ili baksuza) da ih partija skoluje i zbrinjava, a oni si mogu priustiti luksuz ceprkanja po nosu.
a gdje je tebe centralni komitet sad smjestio? glumis jos uvijek novinara ili cime se sad bavis, propalico?

Izitpajn

Prije bih rekao "samoneuki", ali neka, svatko shvaća obrazovanje prema svojim sposobnostima. Ti i tvoji bar ne odudarate od hrvatskog prosjeka, jebiga, tu gdje ste sad ste među zaostalijima, al' dobro, treba netko i čistit štale u EU...

A ja trenutno radim u školi kao profesor. Zašto pitaš?

džin tonik

ma moze i samoneuki, ne tangira nas to. kao ni posten posao na koji gledas sa visina toboznji profesore. fino su te smjestili. fino. da nisi nabacio i trbuscic? mora da si dobro napredovao u komitetu.

Izitpajn

Okej, nekoliko minuta sam razmišljao što da ti otrovno odgovorim, ali mi ništa ne pade na pamet kad ti je post tako mlak, neinspirativan, nemaštovit i savršeno odražava močvaru u tvojoj glavi pa sam zaključio da ću pustit budalu i ić spavat. Preda mnom je još jedan dan godišnjeg za kojeg ne znam hoću li provesti igrajući Alphu Centauri ili čitajući Ubiq. A možda nešto i napišem. Ali ništa od toga ako budem neispavan i zato se povlačim iz ove visokointelektualne akademske rasprave i želim laku noć tebi i kolegama domoljubima na daljinu (srpski: dijaspori).

džin tonik

Boban

svega ovoga ne bi bilo da srpski arhijerejski sabor 1929. godine nije doneo odluku da Srbi mogu biti samo pravoslavci... svi biste vi sada bili ono što i jeste, Srbi katolici... ne kažem da biste bili bolji, ali bar ne biste imali toliko dilema i jeda u sebi.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Izitpajn

Molim lepo, ja bih bio ateist kao što sam i sad.

Doduše, onda bi me takvi kao ti pitali kao što su i Kena MacLeoda pitali je li protestant ili katolik, pa im je rekao da je ateist. Onda su ga pitali: "Dobro, ali jeste li katolički ili protestantski ateist?" Pa bi Boban meni rekao da nisam katolički, nego pravoslavni ateist.

Dakle, da je srpski arhijerejski sabor 1929. godine zbilja nije donio odluku da Srbi mogu biti samo pravoslavci, i dalje bi danas bila ista količina kretena koji bi drugima prebrojavali krvna zrnca i provjeravali oblik križića oko vrata.

džin tonik

Son of Man

:?

Malo je rec da sam shokiran, a bio mi je tak simpatican  :( :evil:

Tompson skinuo "masku": Za dom smo spremni
Nedelja, 26. jul 2009. 13:21

"Neću više šutjeti, dosta je! Za dom smo spremni, iako izdajnici to ne bi htjeli. Za dom!", viknuo je Marko Perković Tompson sa bine na koncertu koji je u subotu uveče održao u Biogradu, a zatim je hiljade okupljenih ljudi pozvao da sa njim zapevaju pesmu "Čavoglave".

Pevaćemo "Čavoglave", ali ne kao do sada, nego kao 1991., sa povicima "Za dom – spremni", koliko god to nekome smetalo, povikao je Tompson, a prenosi Jutarnji.hr.

Masa brojnija od deset hiljada ljudi, ispunila je fudbalski stadion u Biogradu i skandirala sa pevačem.

"Nisu antifašisti stvorili ovu državu, neću šutjeti! Najveći izdajnici u Hrvatskoj su Mesić i Kajin, ali mrziteljima Hrvatske poručujem da neće uspeti ugasiti zajedništvo Hrvata, posvađati mene sa Škabrnjom, voditi politiku protiv branitelja i sprečiti nas da pevamo o ljubavi prema Bogu i domovini. Slavićemo sve naše vrednosti i posebno sve one koji su dali živote za slobodu Hrvatske. Zajedništvo Hrvata osećam na svakom koncertu, u celom svijetu, dragi moj hrvatski narode", poručio je Tompson, praćen frenetičnim skandiranjem ,,U boj, u boj, za narod svoj!" i ,,Zovi, samo zovi".

Tompson je bio zadovoljan što je na prepunom biogradskom stadionu video veliki broj dece i mladih ljudi. "Mrzitelje buni što se hrvatska mladež okuplja oko pravih vrednosti. Mi znamo o čemu pevamo, a političari su obični izdajnici. Šaljem vam pozdrave od Mirka Norca, koje sam dobio pre nekoliko sati", govorio je Tompson uz refren ,,U tamnici tvoji su vojnici". Sa bine je pozdravio i Antu Gotovinu, te pozvao sve prisutne na veliku proslavu Dana pobede 5. avgusta u Čavoglave.

Buru reagovanja u Srbiji nedavno je izazvalo emitovanje Tompsonovog koncerta na "medijskom nebu" Srbije.

Hrvatska radio-televizija je prošle nedelje u 21.15 časova na svom drugom programu, koji se preko kablovskih distributera prati i u Srbiji, emitovala snimak koncerta pevača Marka Perkovića Tompsona, održanog na maksimirskom stadionu u junu 2007. godine

(MONDO)

Джон Рейнольдс

Tužno je to što u vezi za Tupsonom više buke dižu Jevreji nego mi. Zbog imbecilne halabuke da su Srbi krivi za sva zla ovog sveta a i šire, na svako dizanje glasa automatski se gleda sa podozrenjem - opet se uzburkavaju duhovi, diže se prašina, budi se velikosrpski nacionalizam i hegemonizam... Dok su "zapadnjaci" nama zvezda vodilja, jelte.

Najvažnije je uvek istaći da Srbija nema pojavu NI PRIBLIŽNU Tupsonu. Baja Mali Knindža i njemu slični (ako postoje?) su teški andergraund, koncerti nisu toliko posećeni i NE PRENOSI IH DRŽAVNA TELEVIZIJA. Što se mene tiče, fenomen Tupson i njegov tretman od strane HRT-a sasvim dovoljno govori o NDH.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Son of Man

Ma brte Tompson je problem Hrvata, oni se blamiraju ne mi, znas kako mi cvili nesto za to sta pevaju napaljeni klinci po koncertima, uh bas mi tesko pade, njihov problem ko im jbe mater...ako se ponose time to govori o njima...e sad sto to prenosi HRT to je neko njihovo inacenje , a sve to opet upereno ka gradjansko orjentisanim Hrvatima i nama, znaci kompleksi...blam.

Ghoul

tako je, sine.
sami po sebi kenjaju, sami sebe brukaju ovim tupsonom i nikoga drugog do sebe.
bog će im platiti.
ne vidim čemu dizati dževu oko nečega toliko transparentnog? svakome je jasno o čemu se radi.
dno.

Son of Man

Da bog postoji etnicki bi ocistio ove prostore od ljudi  :evil:

Eriops

Kakvo skidanje maski, Sone, on nikad nije ni krio, ni ko je, ni sta je. A sto bi i krio
u toj, na " partizanstini " kako kaze Zosko, i " antifasizmu " stvorenoj drzavi. On je nacista i ustasa, ali nije glup- peva ono sto prolazi, a sa ustastvom tamo nece omanuti sigurno . Dokaz je posecenost njegovih koncerata. Pa u anketi jednog lista u Hr, 40 posto ispitanih je podrzalo NDH, petina je smatrala da su Srbi, Jevreji, Romi i drugi ubijani jer su se pobunili protiv drzave Hrvatske! Pet posto ispitanih smatra da se Jasenovcem pokusalo spreciti Vukovar 91! On peva i govori, ono sto veliki dio populacije Hrvatske misli.
Druga karta na koju igra, su one pecinsko-Kremenko fore, tipa mi smo sa kamena/krsa/ brda, ( nebitno moze i ravnice/salasa, u konkretnom slucaju su " geni sa kamena " ) najpametniji, najmuzevniji, najebozovniji itd. No, sto rece onaj jedan za Stoju, nije ona problem , vec volovi koji je slusaju. Isto se moze primeniti i na Tupsona.

E, jos za Sona. Definitivno sam ubedjen da Bog ne postoji  :mrgreen:. Ja da sam Bog, i da me ovakve nacisticke spodobe kao Tupson uzimaju u usta, bilo bi belaja, u vidu raznih kataklizmi  :shock:

mac

Zato ti i nisi Bog. Ali da sam JA Bog, to bi već drugo bilo...

džin tonik

Quote from: tiha voda on 27-07-2009, 00:05:41... On je nacista i ustasa, ali nije glup- peva ono ... trabunjdrobla

ne moze biti i nacista i ustasa, jer ustase nisu nacisti. odluci se, ili ustasa ili nacista?

Джон Рейнольдс

Quote from: zosko on 27-07-2009, 00:55:15
Quote from: tiha voda on 27-07-2009, 00:05:41... On je nacista i ustasa, ali nije glup- peva ono ... trabunjdrobla

ne moze biti i nacista i ustasa, jer ustase nisu nacisti. odluci se, ili ustasa ili nacista?

Ima tu istine, ali samo donekle. Bilo je (a možda ih ima i sad) inteligentnih nacista, ali su ustaše svi odreda potpuni retardi. Dakle, presek skupova nacista i ustaša je u tim retardima - jeste, u većini su, ali naciste vadi ona inteligentna manjina.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Eriops

Kako ustase nisu nacisti ? Zar nije program isti ? Jedna nadmocna rasa ( nacija ), i
resavanje " pitanja " drugih, manje vrednih rasa ( nacija ). Doduse, metodi su se ipak razlikovali, nacisti su ubijali mecima, gasom, njihovi ucenici vise su preferirali hladno oruzje.
Tupsonove koncerte posecuju i ministri i javne licnosti hrvatske ,  njegove koncerte prenosi drzavna televizija. Kao sto prenosi i opelo u Blajburgu. U hrvatskim gradovima imas x ulica sa nazivima ustaskih ideologa i zlocinaca ( recimo Ante Starcevica ).
Ne postoji drzava u savremenoj Evropi, u kojoj se toliko slavi nacizam kao u Hrvatskoj.

Son of Man

Pa ja kontam da to ljudi znaju, ali opet dolaze tamo na more, jer nije more ustastvo, ljudi dolaze gde im je dobro, uostalom dolaze i kod nas na exit i gucu iako smo mnogo ozloglaseniji od Hrvata trenutno, a oni koji su edukovani kontam da znaju sta se slavi u CRO, jevreji sire tu pricu o njima jer mi trenuntno bas i nismo relevantni da bi pricali o tome, imamo svoje probleme jbga. Tek kad se oslobodimo sopstvenog shljama onda moz opusteno da prozivamo ustase, ovako ja pisem o Jasenovcu po ino forumima al dzaba kad svi znaju sta smi mi Srbi radili nedavno i sto je najgore ne stidimo se toga, jer ma kolko Srebrenica bila navodno naduvana, i nepravedna jer se ne pominje Oric u prici, to mora da se rascisti, dogod srpski nacionalisti to ne shvate, necemo se pomaci i necemo imati pravo da seremo ustasama.