• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Roditi se ili umreti u krugu dvojke

Started by scallop, 07-12-2008, 16:12:34

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ghoul

Quote from: "Hobit"Ovo je nešto novo za mene
Scallope, ti si siva eminencija ovog foruma
Ti si zadužen za eliminaciju nepodobnih članova a ne Boban?!

zaista treba biti hobit – dakle, stvor koji živi u rupi u zemlji – pa ne videti ono što je tako očigledno: skalop operiše u saradnji sa mnom; ja provociram zverke da pokažu svoj pravi trag, a onda, kada se otkriju kao nepodobne, skalop ih namami svojim pažljivo građenim imidžom uglađenog gospodina.
pošto su glupost i površnost, te sklonost predrasudama i zaključcima na prvu loptu jedna od ključnih odlika 'nepodobnih' na ovom forumu, oni nikada i ne posumnjaju u 'good cop / bad cop' igru koju skalop i ja ovde igramo.

dakle, kada upoznaju 'dobrog pajkana' skalopa, svi njihovi odbrambeni mehanizmi su drastično spušteni: uz ćaskanje i pićence skalop ih obrlati, i dok si reko pixla – oni su se već našli u nekoj njegovoj čorbi ili mućkalici.

da li je zaista misterija KUDA je 'tragač' nestao nakon susreta sa skalopom?
zar iko sumnja ŠTA je 'tragač' našao?
zar iko sem najglupljih hobita zaista veruje da se u receptima koje nam skalop na forumu pokazuje – zaista koristi GOVEDINA?
zar zaista ne znate koja to stoka završava u skalopovom loncu???
:shock:
https://ljudska_splacina.com/

scallop

Quote from: "Ghoul"
Quote from: "Hobit"Ovo je nešto novo za mene
Scallope, ti si siva eminencija ovog foruma
Ti si zadužen za eliminaciju nepodobnih članova a ne Boban?!

skalop operiše u saradnji sa mnom; ja provociram zverke da pokažu svoj pravi trag, a onda, kada se otkriju kao nepodobne, skalop ih namami svojim pažljivo građenim imidžom uglađenog gospodina.
pošto su glupost i površnost, te sklonost predrasudama i zaključcima na prvu loptu jedna od ključnih odlika 'nepodobnih' na ovom forumu, oni nikada i ne posumnjaju u 'good cop / bad cop' igru koju skalop i ja ovde igramo.

dakle, kada upoznaju 'dobrog pajkana' skalopa, svi njihovi odbrambeni mehanizmi su drastično spušteni: uz ćaskanje i pićence skalop ih obrlati, i dok si reko pixla – oni su se već našli u nekoj njegovoj čorbi ili mućkalici.

da li je zaista misterija KUDA je 'tragač' nestao nakon susreta sa skalopom?
zar iko sumnja ŠTA je 'tragač' našao?
zar iko sem najglupljih hobita zaista veruje da se u receptima koje nam skalop na forumu pokazuje – zaista koristi GOVEDINA?
zar zaista ne znate koja to stoka završava u skalopovom loncu???

Ti baš žuriš da potrošiš tih 15.000! Naša saradnja je usmerena na traženje tartufa. To je potencijalan biznis kojim ćemo zameniti pisanje. Možda usput naletimo i na Hobita, pa od njega napravimo nešto valjano. :evil:
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Milosh

Quote from: "scallop"Ti baš žuriš da potrošiš tih 15.000!

Nema frke, ako se baš opasno približi toj brojci, tražićemo od Bobana da isprazni Deponiju sa sve Ghoulovim postovima pa će ponovo da gilja do tih 15.000.  :evil:
"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

http://milosh.mojblog.rs/

Ghoul

zar zaista misliš da ja treba da 'giljam' da bih napunio deponiju?

scallop

Quote from: "Milosh"
Quote from: "scallop"Ti baš žuriš da potrošiš tih 15.000!

Nema frke, ako se baš opasno približi toj brojci, tražićemo od Bobana da isprazni Deponiju sa sve Ghoulovim postovima pa će ponovo da gilja do tih 15.000.  :evil:

Eh, Miloshe, ja bih da dopunim Deponiju, a ti bi da je prazniš! :cry: I ne upotrebljavaj tebi strane odrednice. Giljanje nije dobar izbor i ja moram da branim svog ortaka. Ghouljanje bi bilo primerenije, ali ja sam za Bobanov evolucioni gen sporosti kornjača. :wink:
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Hobit

Quote from: "Ghoul"zar zaista ne znate koja to stoka završava u skalopovom loncu???

Muzgavci
Sve će na kraju biti dobro, a ako nije dobro, znači da još nije kraj!

scallop

Quote from: "Hobit"
Quote from: "Ghoul"zar zaista ne znate koja to stoka završava u skalopovom loncu???

Muzgavci

Kad smo već u pogonu - i ti možeš bolje. :evil:

Ghoul

Quote from: "scallop"Kad smo već u pogonu - i ti možeš bolje. :evil:

tvoj optimizam je zaista bezgraničan - i naučno nezasnovan!

evolucija od muzgavca do sisara (stoke) je ipak nemoguća u toku života jedne te iste jedinke.
muzgavac će ostati muzgavac! :evil:

Hobit

Quote from: "scallop"

Muzgavci

Verovatno
Ako me druga strana inspiriše
Sve će na kraju biti dobro, a ako nije dobro, znači da još nije kraj!

scallop

Quote from: "scallop"

Muzgavci

Verovatno
Ako me druga strana inspiriše

Već sam napisao da su muzgavci roba niske cene i kvaliteta, te da nisu za moj lonac. Nisu ni derivati soje, osim soja sosa i vustera i hoi sin sosa. Da soja valja od šnicli i dobrog sira bismo zrna soje pravili. Stoka je bolja za lonac. Stoka je - blago. Tako srpski jezik kaže. 'Ajd', sad!

Cornelius

Quote from: "scallop"Stoka je bolja za lonac. Stoka je - blago. Tako srpski jezik kaže. 'Ajd', sad!

Stoka je blago jer daje mleko od koga se pravi sir i vunu od koje se pravi odeca,stoka vuce kola, prenosi putnike... Stoka daje i meso, ali kod Srba, stoka je davala meso samo kod onih koji su mogli sebi da priuste da ubiju te korisne zivorinje. Vecina naroda, ne samo u Srbiji, nego i drugde, hranilo se biljnim proizvodima. Velmoze su sekle jaja onima koji su im krali divljac na posedima, jer je to bilo njihovo "stado", njihovo blago.

Sto se tice lonca, cinjenica je da meso ima zavodljiviji ukus, ali nije sva sreca u zavodjenju. Valja imati nesto ulozeno i u vaskularni sistem, u telesnoj tezini, u nivou holesterola, u stanju jetre, stanju pluca...

Ma, mogu ja ovako i dalje, ali ti sve to znas, nego provociras, cackas, oces da se kacis sa vegetarijancima... Kavgu trazis... Eto, sta coveku dodje od kobasica, krvavica, snicli, pecenja, tartara, rinflajsa...
Je n'ai aucune confiance dans la justice, même si cette justice est faite par moi.

scallop

Quote from: "Cornelius"Ma, mogu ja ovako i dalje, ali ti sve to znas, nego provociras, cackas, oces da se kacis sa vegetarijancima... Kavgu trazis... Eto, sta coveku dodje od kobasica, krvavica, snicli, pecenja, tartara, rinflajsa...

Kad dođeš u Beograd i kad si gost u mojoj kući, onda je i moja kuća vegetarijanska. To ne možeš da porekneš. Trećina mojih postova o "krkanju" je po karakteru vegetarijanska i daje samo naznake da i ne mora da bude.

Na forumu nisi u mojoj kući, niti ja u tvojoj. Ovde su na poslužavniku stavovi i to je otvoreno bojno polje. Mogu slobodno da vegetarijanstvo smestim u prostor hipokrizije, jer sve što stavimo u usta, osim soli, jednom je bilo živo ili je moglo da da život. Evo, sa'ću na topik koji sam ja otvorio da postavim nešto posle tri tvoja posta, za koje nisam smatrao da su suvišno sugerisanje vegetarijanstva.

Toliko o toleranciji i netoleranciji. Šta ćeš nam pripremiti za večeru kad Radmila i ja skoknemo do Pariza, da se zaposlimo?

DušMan

Pitanje za Monju:

Da li si vegetarijanac postao u Srbiji ili u Francuskoj? Na to se nadovezuje pitanje koliko dugo si već vegetarijanac i da li si srećan u životu?
Nekoć si bio punk, sad si Štefan Frank.

Ghoul

Quote from: "DušMan"koliko dugo si već vegetarijanac i da li si srećan u životu?

srećan... vegetarijanac...?

to me poceća na strani prevod za SKUPLJAČE PERJA - 'I've even met happy Gypsies'! :roll:

Nightflier

Pa i Meho je srećan, a i on je vegetarijanac. Čudni su to meni smerovi kretanja. Svojevremeno, kada me je jedna poznanica ganjala u šetnje posle ručka, pitao sam je: "Kad si ti videla kravu ili psa da posle jela ide da džogira?"
Sebarsko je da budu gladni.
First 666