• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Šta igram(o)

Started by cutter, 05-02-2009, 04:55:57

Previous topic - Next topic

0 Members and 13 Guests are viewing this topic.

Ugly MF

Fala ljudi, procackacu vise onda ...ili sta , da bi klinac igrao igru , lakse mi da kupim neki tablet..uffffffff

Son of Man

Raja, nisam dugo svraćo pa reko da pitam:
Jel' ima neka nova avantura al' kolko tolko normalna, znači fazon Syberia i to? Hvala.  xcheers

EDIT: I da, jebote, gde nam je brat CUTTER?!  :idea:

Son of Man

I još nešto, izvinjavam se, ima li novih pop igara tipa Plants vs. Zombies i Zumma?
Od kad je rikno rapidserbia, nikako da ispratim ta dešavanja... :(

Ugly MF

Quote from: Son of Man on 21-02-2013, 16:19:02
I još nešto, izvinjavam se, ima li novih pop igara tipa Plants vs. Zombies i Zumma?
Od kad je rikno rapidserbia, nikako da ispratim ta dešavanja... :(

http://fastserbia.com/

shrike

Quote from: Son of Man on 21-02-2013, 16:14:44
Jel' ima neka nova avantura al' kolko tolko normalna, znači fazon Syberia i to? Hvala.  xcheers

Deponia, solidna duhovita avanturica
"This is the worst kind of discrimination. The kind against me!"

Son of Man

Fala raja, aj aprišiejted  :!:

Tex Murphy

Играм тренутно ГАБРИЕЛ КНИГХТ: БЛООД ОФ ТХЕ САЦРЕД, БЛООД ОФ ТХЕ ДАМНЕД, опет сам се заглавио на самом почетку игре, за разлику од претходне двије, ова има ужасно компликован управљачки интерфејс и врло је непрегледна и мрачна, Тим Кари је некако иритантан у главној улози, све у свему, тешко да ће ово моћи и да примирише фантастичном првом дијелу, ал видјећемо...
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Petronije

Ja i dalje gustiram dark souls. Levelovanje je postalo skupo a treba dusa i za jos kojesta pa mora maksimalna koncentracija, a to ne moze dok mi zena i dete oblecu oko glave i maltretiraju me na razne nacine :D Tako da igram samo nocu kad ih spakujem u krevet i to vikendom. Jutros sam u 3:30 svecano usao u velicanstveni anor londo, malo prosetao i ugasio racunar. Inace se slazem sa Milanom da je blighttown najzajebaniji nivo, bar do sada. Pogotovo ako racunamo i great hollow. Mada je zanimljiv, podseca me na one podzemne tunele ispod isenguard kule u lotr. Sad pauza do petka.

milan

U, ona animacija kada te zgrabe one karakondzule pa te prebace preko zida, a tamo - pukne pogled na Anor Londo... da, kako je to dobro!

Nightflier

Ja uplatio WoW za ženu, a ona se razbolela, pa se ne igra. Ironija sudbine...
Sebarsko je da budu gladni.
First 666

Father Jape

U, a meni je oduvek bolesno igranje bilo najmilije.  :lol:
Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

Nightflier

Istini za volju - i nama je. Ali tek onda propada pretplata.
Sebarsko je da budu gladni.
First 666

Father Jape

E. coli

Odigrao sam Cognition: An Erica Reed Thriller. Za one koji nisu upuceni, igra je krimi/psiho triler avantura i saradnik na njoj (scenario itd) je Dzejn Dzensen. Izlazi po epizodama (jedan slucaj (serijski ubica) - jedna epizoda) - do sad su izasle dve epizode: the Hangman i the Wise monkey. Ima dobru pricu, atmosferu i zagonetke, jedino sto nije bas ispolirana sto se tice animacija, nekako su preduga ucitavanja. Ako se to zanemari sasvim dobra igra.

Tex Murphy

ОДГЛАВИО САМ СЕ У ГАБРИЈЕЛУ НАЈТУ ТРИ!!!!!!
Genetski četnik

kikec

DEAD SPACE 3 je odličan... i duuugačak. već sam satima i satima tumarao mračnim hodnicima napuštenih svemirskih postaja, lebdio u bestežinskom stanju, te se spustio na planet kojim hara polarna klima, rasturio masu nekromorfova i tek sam na 65% gejmpleja. 
signature

Father Jape

Quote from: Слободан Павле on 27-02-2013, 16:16:10

Jesi se maskirao mačećim mustaćima?

Tex Murphy

Quote from: Father Jape on 28-02-2013, 19:25:35
Quote from: Слободан Павле on 27-02-2013, 16:16:10

Jesi se maskirao mačećim mustaćima?

Нисам још дошао до тог дијела, прво морам некако да здипим пасош од Мозлија.
Иначе, заглавио сам се у првом тајмблоку на тотално ретардираном мјесту - све што је требало да урадим јесте да ПОГЛЕДАМ натпис у некој продавници књига и то ми је отворило нове дијалошке опције.
Genetski četnik

Tex Murphy

Quote from: kikec on 28-02-2013, 19:13:38
DEAD SPACE 3 je odličan... i duuugačak. već sam satima i satima tumarao mračnim hodnicima napuštenih svemirskih postaja, lebdio u bestežinskom stanju, te se spustio na planet kojim hara polarna klima, rasturio masu nekromorfova i tek sam na 65% gejmpleja. 

А шта је са фармовањем оних итема што се велика нека фрка дигла?
Genetski četnik

kikec

Quote from: Слободан Павле on 28-02-2013, 23:05:31

sorry, ali nemam pojma o čemu pričaš..?
signature

Perin

Quote from: kikec on 01-03-2013, 17:07:49
Quote from: Слободан Павле on 28-02-2013, 23:05:31

sorry, ali nemam pojma o čemu pričaš..?

Mislim da je pomešao Dead Space 3 sa Dark Souls.

Petronije

Ja mislim da on misli na kupovinu itema za pravi novac?

Tex Murphy

Quote from: Petronije on 01-03-2013, 20:23:30
Ja mislim da on misli na kupovinu itema za pravi novac?

То брате!
Genetski četnik

Petronije

Pretpostavljam da kad aktiviram serial na steam-u ne mogu više tu igru da prebacim na neki drugi nalog?

Meho Krljic

Petronije

Slepac. Kupio sam Dark Souls kljuc i aktivirao ga a na Zavvi kompletan bundle ispod 10£ i jos dobijem kod sa popustom. Da se ubijes, nista drugo.

Meho Krljic

Pa... žao mi je.  :oops:

M.M

Upravo sam instalirao novog Tomb Raidera i shvatio, kako mi, u stvari, vrlo malo treba da bih bio srećan.
Nijedan poraz nije konačan.

Petronije

Probao sam malo cuveni blade of darkness. Odlicna igra.

kikec

jebem ti da ti jebem ovog novog Tomb Raidera u pc verziji i komplicirani raspored tipaka na tipkovnici. :-x 

a jasno, ipak je ovo je konzolaška igra.

inače, nisam očekivao ovakvu laru croft... večinu vremena svu izbezumljenu i preplašenu... tako nesvakidašnje... krhku?
signature

Petronije

Kupi kontroler i uzivaj.

kikec

a da, moraću...  :(
signature

Tex Murphy

Опет сам се заглавио у Габријелу Најту три :-(
Genetski četnik

milan

Poceo Far Cry 3 - jos uvek sam u onih prvih nekoliko dosadnjikavih sati... A i igrao sam Dark Souls bukvalno mesecima (Warriora, Sorcerera, Pyromancera i Clerica), tako da mi treba vremena da se priviknem na nesto sto NIJE Dark Souls...

Petronije

Jebote al' je zajeban mantikor, prilicno sam high lvl ali mu malo stete pravim. Moracu da probam vatru, mada kazu ljudi da samo fizicka sila deluje, a tu sam slab :(

M.M

Quote from: kikec on 17-03-2013, 19:21:08
jebem ti da ti jebem ovog novog Tomb Raidera u pc verziji i komplicirani raspored tipaka na tipkovnici. :-x 

a jasno, ipak je ovo je konzolaška igra.

inače, nisam očekivao ovakvu laru croft... večinu vremena svu izbezumljenu i preplašenu... tako nesvakidašnje... krhku?

TR je konzolaška igra?! :-? Možda su je (tek) sada prilagodili konzolama. Svejedno, sjajno se snalazim na tastaturi.
Što se same igre tiče, meni se svaki deo TR-a sviđa, tako da nisam merodavan, ali vidljiva je promena. Na bolje. Jesu pokrali sve što je moglo iz drugih igara, ali lepo su to upakovali.
Nijedan poraz nije konačan.

mac

Počeo sam Bioshock, i brate, ovo je mnogo jako! Početni problemi sa pokretanjem (ne krahira samo ako pokrenem bez zvuka) su uklonjeni pokretanjem u XP compatibility modu. Spremam se da krenem na hirurga naoružan sa dva plazmida i hacker's delight-om :)

Petronije

Ja sam se zeznuo kod bioshocka jer sam omamljen ogromnim hajpom koji ga je pratio instalirao i presao system shock 2 po prvi put tada. Posle mi je bioshock bio sranje, presao sam trecinu, batalio i vratio se system shock-u. :)

Meho Krljic

:lol: :lol: :lol:  Da, nije zgodno igrati ih Back to Back. Mada, naravno, Bioshock je u mehaničkom smislu mnogo udobniji, pa je to prednost. I ono što SS2 nema - a to su bosfajtovi - ovde je nadomiješćeno borbama sa Big Dedijima koje umeju da budu prilično dobre.

Tex Murphy

Морао сам да погледам у рјешење у Габријелу Најту 3 :-(
Прије тога сам прешао без рјешења прва два дијела (и још Даз оф тхе Тентацле) :-(
Не кривим себе него глупост игре и кретенску 3Д графику. Требало је да видим неке отиске стопа који су видљиви тек кад им потпуно приближиш камеру.
А у игри има толико локација да би претраживање сваке од њих центиметар по центиметар захтијевало неколико мјесеци посла. Глупи кркани из Сијере :-(
Genetski četnik

mac

Hvala Perinu na Isaacu. Lepe se stvari dešavaju na Steamu :) Možda u naletu dobre volje čak i kupim neku igru, recimo Braid.

Perin

Quote from: mac on 23-03-2013, 12:01:26
Hvala Perinu na Isaacu. Lepe se stvari dešavaju na Steamu :) Možda u naletu dobre volje čak i kupim neku igru, recimo Braid.

Nema na čemu. To je najbolja indie igra što sam igrao. I prvi poklon od Mehe što sam dobio :lol: Kad malo porazmislim, svi na mojoj friend listi koji već nisu imali Isaac-a dobili su ga od mene :) Igra vredi svakog centa!!! :)

Meho Krljic

Isto važi i za Braid. Nepatvoreni klasik. Ako ga čovek ne kupi za ovih 3.59 evara, pa kad će?

Podsećam na zastrašujuće dugačak (i spojleričan, ali obeleženo) tekst koji sam napisao o toj igri.

Perin

Quote from: Meho Krljic on 24-03-2013, 16:57:09
Isto važi i za Braid. Nepatvoreni klasik. Ako ga čovek ne kupi za ovih 3.59 evara, pa kad će?

Podsećam na zastrašujuće dugačak (i spojleričan, ali obeleženo) tekst koji sam napisao o toj igri.

Da, Braid (i možda They Bleed Pixels) mi je pored Isaaca najdraža indie igra. Super Meat Boy je isto dobar....kao i LIMBO, ali on je malo drugačiji od pomenutih.

Meho Krljic

Pa, da, Limbo je značajno jednostavnija igra i malo više hvata na atmosferu nego na mehaniku. Mada je sve u redu, atmosfera je sjajna a mehanika je veoma funkcionalna i utegnuta, samo manje raskošna nego kod, recimo Braid koja je naprosto zapanjujuće promišljena igra. I na nivou priče i metaznačenja, naravno, ali prevashodno na nivou mehanike.

Tex Murphy

Да ли је овде неко био довољно докон да испробава оне разноразне модове за Халф-Лифе? О њима често пишу у Свету компјутера и било је неких који звуче доста примамљиво (нпр. Деар Естхер, па онда неки хорор мод што се дешава на Мјесецу или тако нешто, па онда некакав чини ми се апокалиптични са зомбијима итд.) па се питам вриједи ли скидати шта од тога?
Genetski četnik

Meho Krljic

Pa, Dir Ester je punokrvni komercijalni naslov u ovom trenutku, mislim, prevazišo je status moda. Ali vele da je više "interaktivno iskustvo" nego igra. Ostalo ne bih znao...

Tex Murphy

Завршио сам Габријела Најта 3. Прву половину сам прешао без рјешења, али онда су проблеми постали прогресивно глупљи, па сам морао да посегнем за рјешењем.
Алл ин алл, одличан је ово серијал, али прва игра је ипак убједљиво најбоља.
Сад прелазим на ЈАДЕ ЕМПИРЕ! Пријаће ми одмор од П&Ц авантура у виду једног солидног акционог РПГ-а. За разлику од ових серијала које је Бајоуер издао под Елецтрониц Ассхолесима (а које човјек не може да увати ни за главу ни за реп од силних ДЛЦ-ова, експанзија и осталих будалаштина), ово је изгледа комплетан пакет, за што сам неизмјерно захвалан издавачу, дивном 2К Гамес.
Genetski četnik

Meho Krljic

Evo kako izgleda početak BioShock Infinitea na high setinzima na mom skromnom kompjuteru:

Meho Krljic

Da, lepo su napravili Kolumbiju, prosto je čooveku teško da se uzdrži od stalnog turističkog fotkanja: