• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Šta igram(o)

Started by cutter, 05-02-2009, 04:55:57

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

Nightflier

Užasavam se od pomisli na to koliko ti je skroman kompjuter. :)
Sebarsko je da budu gladni.
First 666

Father Jape

Zato sam ja odlučio da ni ne pomišljam da ga igram dok ne uradim temeljan overhaul mog sada već skoro šest godina starog kompjutera.

U međuvremenu igram World of Warcraft. (Worgen warrior lvl. 59 -.-)
Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

Meho Krljic

Seriously, moj se smatra mid-range mašinom. Ne igram ja ovo u nekoj presuludoj rezoluciji (1680 x 1650) a posle high grafičkog setinga imaju još dva. Pošto još nisam izašao u eksterijer niti imao borbu, frejmrejt se dobro drži ali videćemo posle kako će to biti. Igra me je defaultovala na medium seting...

Meho Krljic

Za sada je ideološki element igre vrlo strejtforvard: Kolumbija je grad ispunjen ultradesnim religioznim frikovima koji površinu Zemlje naszivaju Sodomom, slave očeve američke nacije kao svece i škrguću zubima kad moraju da se mešaju sa nižim klasama/ rasama. Moram da kažem da je makar seting originalnog BioShocka bio malo provokativniji jer je rendovski objektivizam ipak za diskusiju interesantnija tema od stare dobre religiozne desnice... Ali da ovo moćno izgleda, izgleda. Na poslednjih par slika zamislite da se sve zgrade lagano njišu gore-dole jer plutaju u vazduhu.

Meho Krljic

Ne pamtim kad sam okinuo ovoliko skrinšotova još od Half-Life 2  :lol:  Ali Ok, ovo je zaista lepo. Prva Shock igra u kojoj stižeš na lice mesta ne posle krize već pre nego što je nastupila. Videćemo da li Irrational ima mišiće da to iznese odistinksi.

HDR osvetljenje ovde hara:

I ova je lepa, osvetljenje od nje pravi takoreći sepija sliku:

Nightflier

Džebote, ovo je sve za volpejpere. Je li igra dominanto RPG ili FPS?
First 666

Meho Krljic

FPS, mada za sada sam samo pucao iz vazdušne puške na mete na vašaru. Ali za sada je dominantno simulacija turizma. Mislim, SUPER je napravljena Kolumbija, ali ono što je Alek pisao u RPS prikazu je vidljivo: ovo je igra koja se više nego prethodne iz Shock metaserijala GLEDA a manje igra. Grad je fascinantno dizajniran ali tvoje prisustvo u njemu ne menja ništa van skriptovanih momenata. Ne možeš ni sa kim da razgovaraš, ništa da pomeriš, ne postojiš izvan skripte.

Ovi momci pevaju Du-vop. Muzika budućnosti, jelte.

Ali, evo, recimo, baloni su ćoškasti. Modeli su i inače primetno slabiji od osvetljenja i arhitekture.

Frenklin kao balon:

Vatromet

Petronije

Pristavio sam i ja, makar da se prosetam malo :)
Arm the Homeless

Meho Krljic

Ja imam već sedam sati u Biošok Infinitu, mada je to zato što nisam gasio igru ni dok sam ručao itd.

Dakle, za sada zaista, veoma lep grad, pogođeno sve u smislu senzibiliteta i ideološkog naboja, Elizabet sjajno programirana, čak ni pucnjava nije loša, ali što se tiče generalnog igranja, zakucan si na linearni put i mada nema kinematika, veoma si ograničen u svemu što radiš.

milan

Ako su baloni coskasti, necu da igram!  xfrog

Ma ja cu ovo na XBoxu, znam da je mnogo losije sto se grafike tice nego na PCu, ali posto imam PC maltene iz proslog veka, konzola mi je jedini izbor... Samo prvo da poubijam gamad i zivotinje u Far Cry 2ci...

mac

Ljudi, mene izluđuje ovaj Braid... Veliko "hvala" Mehi što mi je ovu b(r)edu na vrat naneo. Kako bre da otvorim troja vrata s jednim ključem, koji neće ni da me prati pošteno? Auh!

Edit: nema veze, rešio sam :)

Meho Krljic

I sad se ipak osećaš malo muževnije!!!!!!!!!!!!!

Ja ću doduše prvi priznati da sam u Brejd mestimično virkao u voktru. Ali ja sam poznati eunuh...

Meho Krljic

Evo poslednjeg seta skrinšotova za danas. Ima malo i akcije.

Tex Murphy

Мало сам се уходао у ЈАДЕ ЕМПИРЕ, савладао сам комбо потез и сада се мора признати да је борба прилично интересантна, осим што је компликовано руковати оноликим тастерима кад је у току борба са више противника. Али претпостављам да се то среди вјежбом. Сама борба је супер, нарочито та са више противника, па још кад спуцате комбо и противника претворите у кашу - милина једна.
Прича за сада изгледа врло оригинално и говори о младој цури за коју се испоставља да ће имати битну улогу у предстојећим катаклизмичним догађајима.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Meho Krljic

Pošto je u pitanju originalno konzolni naslov, slutim da je borba značajno intuitivnija sa kontrolerom. Ali ti to, držim, nikada nećeš saznati.

Tex Murphy

Тко зна. Немам ја ништа против контролера, једноставно углавном играм игре за које он није неопходан.
Genetski četnik

Petronije

Svaki iole ozbiljniji gejmer MORA danas imati bar jedan dzojped. Ja ih imam 3 a kad bih mogao (da sakrijem tolike dzojpede od zene) imao bi ih bar duplo vise.
Arm the Homeless

Perin

Quote from: Радоман Божовић on 28-03-2013, 11:59:11
Мало сам се уходао у ЈАДЕ ЕМПИРЕ, савладао сам комбо потез и сада се мора признати да је борба прилично интересантна, осим што је компликовано руковати оноликим тастерима кад је у току борба са више противника. Али претпостављам да се то среди вјежбом. Сама борба је супер, нарочито та са више противника, па још кад спуцате комбо и противника претворите у кашу - милина једна.
Прича за сада изгледа врло оригинално и говори о младој цури за коју се испоставља да ће имати битну улогу у предстојећим катаклизмичним догађајима.

Jade Empire je odličan. Još se sećam trenutka kada sam igru iznajmio kod Brke (ah, tamo kod Ferhadije, jedan brko je imao radnju gde je iznajmljivao piratske igre i muzičke cd-ove). Igru sam instalirao i otišao u grad; Tihe Noći se zvala birtija i pivo je koštalo jednu marku. Tamo sam se malo zapio, pripremao za put na koncert Iron Maiden-a u Beograd koji je bio sutradan. Vratio sam se kući oko 1 posle ponoći, sa mišlju da samo pokrenem igru i overim kakva je. Sledeći put kad sam pogledao na sat bilo je 5 ujutro, a meni je bus za Beograd kretao u 7. Ah, ti dani! Ah, kako sam jedva dočekao da se završi koncert! Ah, kako sam hrkao u busu kad sam se vraćao iz Beograda!!! Ah, kako sam proklinjao Jade Empire!

U svakom slučaju, igru sam prešao 3-4 puta. Mislim da još imam sejv fajlove od igre :lol:

Petronije

Posle ovakve price nema mi druge nego da pristavim Jade Empire. :)
Arm the Homeless

Tex Murphy

Quoteah, tamo kod Ferhadije, jedan brko je imao radnju gde je iznajmljivao piratske igre i muzičke cd-ove

Ко не зна за легендарног Брку? 1ЦД - 400 фенинга!  :!:
Genetski četnik

Perin

Quote from: Горан Перчевић on 28-03-2013, 13:14:43
Quoteah, tamo kod Ferhadije, jedan brko je imao radnju gde je iznajmljivao piratske igre i muzičke cd-ove

Ко не зна за легендарног Брку? 1ЦД - 400 фенинга!  :!:

DA. A moj kolega i ja smo bili njegove redovne mušterije i nama je iznajmljivao CD-ove i igre. Tipa, 4 CD-a 2 marke. Bilo je to dobro vreme :lol:

Meho Krljic

Završio Bioshock Infinite. 22 sata na hard, ali sam se bar 6-7 sati od toga zajebavao po kući sa minimizovanom igrom. No, svejedno, eto neke metrike. Osobi sa ekstremno lošim refleksima i koordinacijom oko-ruka je trebalo nešto više od 15 sati da ovo završi na hard.

Uskoro ću pisati opširnije dojmove, ali ovako kratko, igra je uglavnom bila na nivou koji sam od nje očekivao, dakle, veoma lepa u smislu dizajna scenografije, likova, kostima, muzike, veoma solidno napisana u smislu tečnosti dijaloga itd. Glumci odlični. Muzika izvanredna, jedan od najboljih skorova koje sam čuo u AAA igrama poslednjih deset godina (plus dosta dobrih pesama koje se čuju izvan OS-a). Tehnički impresivno, sa puno inteligentnih trikova kako da igra izgleda veća nego što jeste itd.

U domenu gejmpleja, međutim, vidan korak nazad u odnosu na BS1/SS2. Ova igra je koridorizovana u primetnoj meri. Značajno manji akcenat na onom što sam već pominjao - smislenom istraživanju terena i konverziji istog iz neprijateljske teritorije u koloniju. Umesto toga ovde je looting kompulzivan uglavnom jer je igra dizajnirana da vas izgladnjuje po pitanju resursa (ne postoji inventar) pa morate da prevrnete svaki sanduk, kantu za đubre i strvinu ubijenog neprijatelja da biste išli dalje. Ali generalno, nema mnogo mogućnosti da se improvizuje u okviru zadatih terenskih uslova jer je interaktivnost igre primetno manja nego u prethodne dve.

Ovo je veoma vidno i na nivou same atmosfere gde postoji jasna razlika između toga kako je Columbia impresivno dizajnirana kao uverljiv sistem (arhitektonski, socijalno, ekonomski, ideološki itd.) i toga kakvog uticaja igrač, kao agens promene ima na taj sistem. Uticaj je mali izvan skripta i to se podcrtava već i tranzicijama iz "civilnih" scena u pucnjavu koje su neprirodne i neubedljive. Mislim, znam da ovo nije GTA, ali opet, mora se povući paralela jer se sama nameće: u oba slučaja čovek sa oružjem ulazi u zajednicu koja živi civilnim životom. GTA se oslanja na proceduralnu logiku i trijumfuje tamo gde BioShock Infinite insistira na skriptovanju koje stvari čini rigidnim i neprirodnim.

Borba ima svetle tačke, ali i tamne. Svetle tačke su preobilje mogućnosti. Ne samo da ima mnogo različitih oružja koja se mogu upotrebiti (i modifikovati), tu su i vigori, koji su, praktično magije, uglavnom ofanzivne, pa onda mogućnost korišćenja Elizabetinog prizivanja određenih objekata iz drugih realnosti, što opet ima taktičku aplikaciju, pa skyhook linije, pa negde pri kraju igre, u impresivnoj finalnoj borbi i još jedan zanimljiv element.

Ali s druge strane, akcija je prebrza da bi čovek poput mene tu zbilja uspešno taktizirao, neprijatelji se spawnuju sa svih strana, svi znaju gde je igrač sve vreme, prekidanje linije pogleda ne vredi ništa, a pritom su i sve AI u igri vrlo rudimentarne i nemaju skoro nikakav instinkt samoodržanja što znači da pucanje u masu od deset ljudi sa puškama znači samo da će oni uzvraćati paljbu, niko od njih neće krenuti u zaklon ili početi da beži. Dvanaest godina posle Halo: Combat Evolved, i jedanaest posle MOHAA Ken Levine i Irrational se drže sistema koji je, naravno, lakši za programiranje ali ne i lepši za igranje.

E, sad, pretpostavljam da je na normal nivou težine ovo kompenzovano manjim HP kod protivnika, na hard su nažalost u mom slučaju mnoge borbe bile bazirane naprosto na iscrpljivanju, sa rutinom gde bih ubio par protivnika, poginuo, respawnovao se, ubio jednog ili nijednog, ponovo se respawnovao i tako deset puta... To nije previše zabavno.

Ali ako ste manje retardirani od mene, možda ne budete imali ovaj problem.

Što se tiče priče i narativa, well.. S jedne strane sam impresioniran, s druge razočaran. Dakle, cenim sledeće:

Igra vrlo ubedljivo pravi kontrapunkt ekstremne religiozne desnice i ekstremne revolucionarne levice. Isprva sam mislio da to deluje malo isforsirano, jer ipak, nakon što vidimo kako u Kolumbiji tretiraju "druge", ne možemo drugima zameriti revolucionarnost, ali je sva surovost revolucionarne pravde kasnije dobro plasirana. Levine je ispoštovao najave da igra neće forsirati komentar, već samo prikazati ideologije i njihove (moguće) ishode i to je odlično ispalo.

Ženski lik u igri je odrađen vrlo dobro, bez padanja u klopke seksualizacije, stereotipiziranih "dama u nevolji" rešenja itd.

Tempo je dobar i priča logičnim korakom ide ka katarzičnom finalu.

S druge strane, veoma sam ražalošćen što se holivudizacija igara nastavlja nesmanjenom žestinom. Bioshock Infinite naprosto nema ni tako pametan zaplet kako bi se dalo pomisliti, niti tako šokantan rasplet. Ako ste čitali X-Men u poslednjih 30 godina, videli ste zaplet ove igre nekoliko puta i ovo je igra koja, iako nema kinematike, insistira da vam oduzme kontrolu i objasni stvari na bitnim mestima. Ajde, to nije grijeh, ali njen rasplet i preokret koga vam servira nadajući se da ćete se usrati od straha su... pa... za mene prilično mlaki. Mislim, solidno je to odrađeno ali ambiciozno nije. Prvi BioShock je imao uzudljiviji rasplet u smislu metapriče - igrač je propitivao sopstvene motive za akciju nakon susreta sa Andrewom Ryanom. Ovde toga nema i iako igra odlazi u filozofske visine, to teško da u neki preterano novi kontekst stavlja ono što ste do tada odigrali. Plus, ključne scene su čista holivudska (melo)drama i voleo bih da već jednom AAA igre dobiju svoj Memento ako ne mogu već da teže Građaninu Kejnu...

Toliko za sad.

Tex Murphy

QuoteZavršio Bioshock Infinite. 22 sata na hard, ali sam se bar 6-7 sati od toga zajebavao po kući sa minimizovanom igrom.

Doesn't sound INFINITE to me!  :twisted:
Genetski četnik

Tex Murphy

Све више уживам у ЦАРСТВУ ЈАДА. Борбе су супер, посебно оне са више противника, а и прича је супер и врло оригинална. Мастер Ли ми је прилично сумњив, видјећемо шта ће бити од њега на крају.
Једна од сјајних особина мог лика је што је брз(а) ко муња, тако да практично немам потребу да користим блок, већ противничке брзе нападе могу да сасијечем својим, што ми значајно олакшава концепцију млаћења. Још кад сам поставио да ме Дањн Стар суппортује (тј. да ми ристорује чи) умјесто да напада, постали смо супер ефикасан тим. Ко је волио феноменални филм КРАУЧИНГ ТАЈГЕР, ХИДН ДРЕГОН, ова игра му је маст.
Чуди ме да Биоњаре никад није урадио наставак, а већ се годинама пеглају с којекаквим Мас Ефектима и сл. Баш бизарно.
Genetski četnik

Meho Krljic

Quote from: Горан Перчевић on 29-03-2013, 18:46:19
QuoteZavršio Bioshock Infinite. 22 sata na hard, ali sam se bar 6-7 sati od toga zajebavao po kući sa minimizovanom igrom.

Doesn't sound INFINITE to me!  :twisted:

Pa, i ja sam se pitao otkud taj naslov, ali u finalu se to barem razjašnjava. Ali ne bih spojlovo.

Tex Murphy

Да ли је овај Биошок Инфинит крај серијала или ће бити још наставака? Кад комплетирају све, ондак планирам да се бацим на играње, пошто описи тих игара звуче доста занимљиво.
Genetski četnik

Meho Krljic

Pazi, to niko ne zna. BioShock i BioShock Infinite zapravo imaju veoma tangencijalne veze, više tematske nego narativne. Dakle, BSI nije "nastavak" BS (uostalom, događa se skoro pola veka ranije) niti je "prikvel" za njega. One su igre u zajedničkom multiverzumu (!!) koje dele neke zajedničke teme. Možeš da ih igraš bez problema kako hoćeš.

A nastavka će ako ovo bude dobro prodavano, biti. Samo videćemo da li će 2K da nasilnični uradi "direktan" nastavak kao što je bio BS2, dok Irrational rade novo "odvojeno" poglavlje.

Meho Krljic

Evo opširnije analize BioShock Infinitea (bez spojlera, sem u najširem smislu da se priča o setingu i događajima koji su najavljeni još pre dve godine), a pored njega sam pričao još i o Aliens: Colonial Marines, Lollipop Chainsaw, Super House of Dead Ninjas i Metal Gear Rising: Revengeance.

Gubljenje nevinosti 50

kikec

izdržao sam pola sata RESIDENT EVIL 6, dovoljno da se uvjerim u sve ono loše o čemu se piše o ovoj igri. ružna grafika, predugačke cut-scene, arhaičan i tupoglav gameplay, dosadan i iritantan co-op te periodični bugovi kao dokaz na brzinu sklepanog nastavka.

s druge strane, ovladao sam kontrolama u TOMB RAIDERU te počeo istinski da uživam u ovoj sjajnoj avanturi.

i da, pristavio BIOSHOCK INFINITE... s velikim očekivanjima, poslije ovakovog mehinog slajd-showa.
signature

Meho Krljic

Ja Tomb Raider nikako da isprobam... neverovatno je koliko nemam vremena a ništa ne radim  :cry:

Gaff

Sum, ergo cogito, ergo dubito.

Karl Rosman

"On really romantic evenings of self, I go salsa dancing with my confusion."
"Well, I've wrestled with reality for 35 years, Doctor, and I'm happy to state I finally won over it"

Perin

Prešao sam Dragon Age 2, i to po drugi put. Pre...par godina (otprilike) prešao sam igru smatrajući da je bolja od keca. Ipak, kako sam sad malo ozbiljniji, da tako kažem, shvatam da to uopšte nije tačno, te da DA1 ima mnogo bolju i smisleniju priču nego DA 2. U svakom slučaju, meni ni DA2 nije toliko loš, ali scenarijski, nije ni prineti kecu.

milan

Ja sam jos na Far Cry 3 - i apsolutno sam fasciniran kako su likovi dobro uradjeni. Ne mislim samo na njihova lica, pokrete, mokap i to, nego kako su glumacki dobro uradjeni. Vaas mi je jedan od najboljih negativaca koje sam ikada video u nekoj video igri, i ne samo u video igri - nacin na koji prica, na koji izgovara, u skladu sa mokapom i mimikom lica - neverovatno, zaista...

milan

Petronije

Ja sam jedva procitao, ali ne zbog Mehinog Engleskog vec svog.
:mrgreen:

I jos jedna stvar, mozda bi bilo realnije i postenije da si uporedjivao gameplay prvog bioshocka i infinite a ne infinite i ss2. Sve ostalo pogodjeno u centar, mada ni to nije neistina samo mislim da nema bas nekog smisla.
Arm the Homeless

Meho Krljic

Pa, poredio sam ga sa SS2 jer njega trenutno igram, a upravo je postao ponovo dostupan a to je prva igra tog tipa koju je Irrational uradio itd. itd. itd. Mada naravno da priznajem kako to u stvari deluje kao da se ja sad kurčim da sam stara koska koja je igrala igre 1999. godine itd.

A Vaas Montenegro je bez sumnje jedan od najharizmatičnijih likova u igrama ikad. Kakva šteta što umesto kao on igramo kao onaj pusi Džejson...  :lol:

Inače, Vaas je trebalo da bude drugačiji, više beefy, grublji, manje slick, ali kad je glumac koji je na kraju prihvaćen za njegovu ulogu došao na kasting, svi su pali na bulju i promenili lik Vaasa da se bolje uklopi uz glumca.

Evo detalja: http://www.ign.com/articles/2013/01/10/far-cry-3-the-vaas-that-never-was

Meho Krljic

Osvrti na nekoliko DLC paketa i novih igara: Don't Starve, Guacamelee, God of War: Ascension, Far Cry 3: Blood Dragon, DmC: Vergil's Downfall, Metal Gear Rising: Revengeance: Jetstream Sam DLC.

Evo ga sve to ovde.

milan

Zavrsio sam Far Cry 3 - i mogu reci da me je igra drzala veoma dugo, odnosno, da nisam samo resavao glavnu kampanju vec i neke stvari sa strane. Oslobodio sam gotovo sve osim jednog outposta, poubijao sve Wanted Dead zlikovce i malo radio one trke sirom mape. Jedino nisam isao mnogo u lov, zato sto je vecina misija u lovu imala luk i strelu kao obavezno oruzje, a ja luk i strelu NIKAKO nisam mogao da savladam. Godine, jebiga.
Inace, dopala mi se i glavna prica, pa cak i taj glavni lik koji je onako, mlak, na pocetku mi je prirastao za srce. A definitivni hajlajt igre (pored akcije) su mi likovi negativaca - zaista ne pamtim kada je jedna igra imala toliko harizmaticnih likova koje treba da poubijas...

Onda sam odigrao Call Of Duty Black Ops 2 - ovaj CoD serijal mi se svidja vise od Modern Warfare, a osnovni razlog je u tome sto mesa nekoliko vremenskih razdoblja, pa time dobija na velikoj raznovrsnosti misija. Ovde se prica proteze od osamdesetih na ovamo, i prica uopste nije losa (za jednu igru ovog tipa) - lepo se vezuje na prethodni Black Ops i deluje kao zavrsnica zapoceta u toj igri. Naravno, posto zavrsite singl plejer, zaboravicete 90 posto onoga sto ste igrali...

Sada sam poceo Crysis 3, a onda me ceka Tomb Raider... Bioshock posle toga....

Meho Krljic

Ja još nisam odigrao ni Crysis 3 ni Tomb Raider (a ni BLOPS2, ali to nije ni u trogodišnjem planu...). Baš me zanima kakvi će biti tvoji utisci ovako brzo posle Far Cry 3. Dani malo dušom, BTW pa probaj Far Cry 3 Blood Dragon. Tebi će se dopasti vajb osamdesetih.

milan

Quote from: Meho Krljic on 20-04-2013, 14:18:35
Ja još nisam odigrao ni Crysis 3 ni Tomb Raider (a ni BLOPS2, ali to nije ni u trogodišnjem planu...). Baš me zanima kakvi će biti tvoji utisci ovako brzo posle Far Cry 3. Dani malo dušom, BTW pa probaj Far Cry 3 Blood Dragon. Tebi će se dopasti vajb osamdesetih.
Moram da priznam da mi se malo mesaju Far Cry 3, Black Ops 2 i Crysis 3 - ne znam tacno gde se jedna igra zavrsava, a druga pocinje.
Mozda da presecem sa jos pedesetak sati Dark Souls-a?  :-x

Meho Krljic

:lol: :lol: :lol:  Ili da pređeš urgentno na BioShock Infinite?

Nightflier

Uzeo sam da obrnem Starcraft 2 počevši od Wings of Liberty, pa tek onda da udarim na Heart of the Swarm. Moram reći da mi na drugo igranje daleko više prija. Možda su mi očekivanja bila prevelika prvi put, džebemliga.
First 666

Meho Krljic

Evo i novog pregleda recentno igranih naslova, a u kome užasno hvalim Knife of Dunwall, Monaco i Luigi's Mansion 2. Ostale igre su Papo & Yo, Data Jammers: FastForward i Thomas  Was Alone. Prilično sjajna pregršt igara, ako smem da kažem.

Gubljenje Nevinosti 52

milan

I kako ti posle svih ovih meseci deluje buducnost Wii U konzole? Posebno posle najave Sonija 4orke i ocekivane najave XBoksa?

Meho Krljic

Pa... isto kao u vreme kada sam pisao o njoj, ali stoji da je Nintendo napravio veliku rupu u publikovanju. No, kako i u ovom novom tekstu kažem, uizgleda da su se rešili na oslanjanje na first party produkciju i uznajavu igara za ovu i iduću godinu, imaće sjajan lajnap. No, stoji da Wii U neće bit fenomen ni izbliza proprocija originalnog Wiija. Ali će imati sjajne igre.

shrike

Izlazi li Fez za PS3?
"This is the worst kind of discrimination. The kind against me!"

Meho Krljic

Gotovo sigurno ne.

Petronije

Probao sam malo tog Feza, baš deluje zanimljivo.
Arm the Homeless