• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Šta igram(o)

Started by cutter, 05-02-2009, 04:55:57

Previous topic - Next topic

0 Members and 17 Guests are viewing this topic.

Meho Krljic

Arkanum je značajno zabagovaniji od Folaut igara, bar u nativnoj verziji i ko ga ponukan tvojim hajpovanjem sad pazari sa GOG-a pitaće se koji ti je bio kuras. Dakle, oprez!!!

Tex Murphy

Арканум? Ма јок. Било је неких багова (нпр. са придруживањем/раздруживањем оног патуљка), али ништа што претјерано омета играње, а свакако је највећи дио тих проблема ријешен оним печом.
С друге стране, оба Фолаута и након печовања доводе до чупања косе, а без печа су практично неигриви.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Meho Krljic

Meho Krljic

Sa dosta sam interesovanja čekao WARP, puzzle/ stealth igru od Elektronik Artsa, koju je pravio Trapdoor Inc., studio sa pristojnjikavim indie renomeom.

Sama igra je za sada prilično ispunila moja očekivanja jer je premisa - siroti ejlijen koji se skriva i beži po tajnom postrojenju gde naučnici seciraju tuđine a plaćenici patroliraju sa puškama - solidno realizovana barem u prvih 20-ak minuta igranja, sa dobrim korišćenjem warp sposobnosti itd. Međutim, ovo mi je poslednji put da na Steamu kupujem igru koja ima i na PSN-u... Pokretanje zahteva aktivaciju EA naloga koji će kasnije postati moj origin nalog (dakle još uvek nisa morao da instaliram Origin) a igra ima prilične probleme sa performansama - slab frejmrejt, problem sa kontrolerom itd... Jebem ti indie igru kad je EA ovako osakati.

milan

Igram DEAD SPACE 2 na XBox-u... Prvi deo nisam igrao, ali sam igrao onaj on-rail shooter koji je po prici bio prequel prve igre na Wii-u. Igram tek nekih sat i po vremena, i veoma je intense, iako je ovo nekako vise akciona igra nego sto sam to ocekivao. Odnosno, sa mogucnostima da apgrejdujete oruzje, odelo i whatnot, slutim da ce ovo do kraja postati jedna zabavna akciona igra u kojoj tamanite monstrume na razlicite nacine... A onda sam shvatio da je zanr survival horror igara ocigledno umro - buduci da se igre tog tipa vise ne prave. I poslednja dva RE-a su bili vise akcioni nego horor naslovi. Poslednja nada ovog umiruceg zanra mi je novi Silent Hill, ali vidim da ga popljuvase po sajtovima, pa ne znam ni da li da se upustam u to...

Meho Krljic

Ja sam skinuo i novi Sajlent Hil (Downpour) a i HD kolekciju u kojoj su SH 2 i 3 (bizarno, nema četvrte igre) ali nekako mi se ne da... Downpour je opljunut na sve strane, siguran sam s pravom jer je i SH V bila dosta slaba igra, a HD kolekcija deluje kao jedan od najgorih Konamijevih poteza u poslednje vreme (mada je Metal gear Solid HD kolekcija dobro ispala ali tu je Kođima verovatno najzaslužniji). Ajde što nema prve igre - teško bi bilo Playstation One naslov remasterovati da liči na HD igru - ali to što nema četvrte je debilizam. Istina je da je četvrta igra konsenzualno proglašena za osetno slabiju od druge i treće ali opet, nije to tako rđavo i lepo bi se uklopila u kolekciju. Avaj, Konami je objasnio da nisu želeli da troše resurse na četvrtu igru, edabi druga i treća bile remasterovane kako Alah zapoveda. Kad ono - propas!!! Em su promenili glumce, em se geometrija nivoa sada vidi kroz maglu - pošto iz nekog razloga Playstation 3 ima problem sa teksturom magle - em je frejmrejt sumnjiv em je rezolucija sub-HD po bilo kom zamislivom standardu. Mislim, sramota, baš sramota. A mogla je da bude baš moćna kolekcija, da su dodali i prvu i četvrtu igru (prvu su mogli kao download kao u sučaju specijalnog izdanja MGS kolekcije) i da su se protegli za port Shattered Memories sa Wiija. Za tako nešto bi vredelo dati pare... Ovako kako jeste... ne vredi to puno novca... Jedino ako baš nemate nikakav Silent Hill 2 i 3.

Petronije

@milan, prvi dead space je dosta bolji. Ima vise zagonetki i nekako je strasniji, bar meni.

milan

Quote from: Petronije on 30-03-2012, 17:14:15
@milan, prvi dead space je dosta bolji. Ima vise zagonetki i nekako je strasniji, bar meni.
Hvala na preporuci, mada sam shvatio igrajuci ovaj drugi deo da je ovo taman dovoljna kolicina strave za moj 40+ stari um i dushu. Nekada sam obozavao da se prepadam dok igram, ali sada not so much...   :shock:

Evo, presao sam verovatno polovinu DEAD SPACE-a 2, i bas mi lezi. Jeste na momente strasno, ali mi se svidja osecaj da mozes da uzvratis prokletim nekromorfima ili kako god da se zovu...

@Meho - meni je bio dobar i onaj Silent Hill na Wii-u, koji je imao ono neobicno resenje da ne mozes da se boris protiv monstruma, vec samo da im bezis. Taj osecaj bespomocnosti i strave je upravo ono sto se gubi u modernim horor igrama, cini mi se. A probacu i Downpour, uprkos losim ocenama, cisto da ga zapljunem....

Meho Krljic

Quote from: milan on 31-03-2012, 10:13:10

@Meho - meni je bio dobar i onaj Silent Hill na Wii-u, koji je imao ono neobicno resenje da ne mozes da se boris protiv monstruma, vec samo da im bezis. Taj osecaj bespomocnosti i strave je upravo ono sto se gubi u modernim horor igrama, cini mi se. A probacu i Downpour, uprkos losim ocenama, cisto da ga zapljunem....

Pa, da, Shattered Memories, pomenuo sam da bi bilo lepo da se Konami isprsio i dodao ga u HD kolekciju, ali... jajare su to.

U drugim vestima: Devil May Cry kolekcija me je, uprkos određenim tehničkim bizarnostima (same igre jesu u widescreeen formatu ali ekrani sa menijima nisu, na primer) toliko raznežila da ću je kupiti čim izađe trećeg Aprila. Mislim, znam da će mlađim igračima biti prilično smešno kad vide prerenderovane pozadine i fiksirane uglove kamere, a nekadašnje grafičko bogactvo danas je po malo siromašno (mada, mo-cap i animacija su i dalje moćni a gotski art direction je vrhunski), ali, MAJ GAD, gejmplej u prvoj i trećoj igri je i dalje nedostižan za većinu brawlera nastalih u među vremenu, uključujući God of Warove... Naravno, Bayonetta je evoluirala ovaj stil, ali, moćni su DMC 1 i 3 još uvek.

Petronije

Nisam igrao DMC -ove (ustvari igrao sam DMC4 ali samo 5 minuta i uninstal) ali prvi God of War je baš baš moćna igra. Ne mogu da zamislim bolji slešer od toga. Mada ono za fiksne kamere i prerenderovane pozadine se naravno slažem, već sam izložio svoje mišljenje o tome.

Meho Krljic

Meni je drugi God of War najbolji u serijalu. A Devil May Cry 3 je izašao iste godine kad i prvi God of War i potpuno ga ponizio.  :lol:  Mislim, naravno, ja volim GoW igre ali Devil May Cry je transcendencija  :lol:  Evo, čak i David Jaffe veli kako GoW borbeni sistem nije dobar kao DMC (na 4.20)

God of War 3

Tex Murphy

Провео сам већ неколико сати играјући Патолоџик (прешао једва пола првог дана, наиме временски, а врло је дискутабилно колико тога сам стварно обавио) и сад је већ јасно да ће највећи проблем с игром бити замарајуће хооооооооооооооодаааааааааааааааааааањеееееееееее кроз прилично велики град  :x Иако игра има одличну мапу, не постоји могућност тренутног транспортовања на потребну локацију, тако да је обавезно пјешачење, а то иде тако споооооооооооооорооооооооооо да је напросто страшно. За сада отприлике девет десетина игре отпада на ходање, једна десетина на дијалоге, а хоће ли у игри actually моћи нешто да се РАДИ, остаје да се види.
С друге стране, позитивна страна је атмосфера, тако је непогрешиво руска, мислим да би Лопушански и покојни Тарковски ово посматрали са великим симпатијама.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Perin

Sad sam imao noćnu moru. Znači, 'ladno sam zaboravio jedno od sigurnosnih pitanja koje uvek moraš da odogovoriš kad ulaziš u SwToR, pa sam morao da zovem Ujedinjena Kraljevstva da mi otključaju akaunt i da me podsete koji je odgovor na to pitanje.

Znači, nema šta, žena je bila totalno uljudna i sve to, ali brate....iscimala me je živog. Što je najgore, zaključan mi je sad akaunt i ne mogu ni odgovoriti na to pitanje, pa sam ponovo poslao pitanje kako da otključam akaunt, na što će oni, naravno, opet kazati da ih zovnem.  :cry:

Ugly MF

Quote from: Perin on 31-03-2012, 17:50:59
Sad sam imao noćnu moru. Znači, 'ladno sam zaboravio jedno od sigurnosnih pitanja koje uvek moraš da odogovoriš kad ulaziš u SwToR, pa sam morao da zovem Ujedinjena Kraljevstva da mi otključaju akaunt i da me podsete koji je odgovor na to pitanje.

Znači, nema šta, žena je bila totalno uljudna i sve to, ali brate....iscimala me je živog. Što je najgore, zaključan mi je sad akaunt i ne mogu ni odgovoriti na to pitanje, pa sam ponovo poslao pitanje kako da otključam akaunt, na što će oni, naravno, opet kazati da ih zovnem.  :cry:

kada se tek pojavio WoW, drugar mi je rekao da postoji verzija , krekovana piraterizovana, itd. da mozes sam da igras igru kuci, kao single plejer , celu , bez problema, ali da je to uber dosadno i nema svrhe jer je poenta da igras sa ekipom i plus fajtanje protiv drugih ekipa.
Ja nikad to nisam probao igrati, misliiiiim, posao , malo dete, zena, tasta... itd

verovatno ce se pojaviti takav rip i te igre za neko vreme, a citajuci tvoje postove, mozes igrati kao single plejer, ne moras se cimati sa ostalim onlajn igracima....
Ja sam klinji obeco da ce je tad imati :)
...ja samo opet da pitam jel ce imati efekta da cekam slican rip ili ipak trebam kupiti igru ako je besmisleno igrati sam, bez onlajn pajtosa?

Perin

Sve zavisi kakav si igrač; ja ti nisam zverka koja voli igre da piči sa drugim ljudima, meni je samo važno da je priča solidna i da me uvuče i uglavnom pratim taj glavni kvest. Tor ima dobre glavne kvestove, ali brate...smori kao i svaki MMO sa tim da moraš biti određeni level da bi mogao da ubiješ negativca u glavnom kvestu, a taj level nabijaš najbrže rađenjem tih heroic kvestova sa drugim ljudima ili player versus player modom....Taj deo mene smara, dok je drugima on najzanimljiviji...Kažem, sve zavisi kakav si ti igrač, to jest, sve se svodi na to da li preferiraš single player ili voliš da se bakćeš sa ljudima.

Ugly MF

Ma ja sam sve uvek igrao samo radi price, kaaaakvo mlacenje sa drugima...
Cekacu rip sa trainerom za unlimited life i energy i onda ispricati sebi pricu :lol:

milan

Meni je zanimljivo koliko je mladjim generacijama igranje sa drustvom postalo must have. Moj sin ima 13 godina, i ne pada mu na pamet da igra single player igre - dakle, sve, bas sve igra sa drugarima i to na PCju... (sto je dobro, posto fleshovani XBox onda ja koristim). Recimo, uzeo sam mu CoD:MW3 original, i nije pipnuo singl plejer kampanju, samo je pichio multiplejer. Uz to, najvise igra League of legends koji spada u MMOBA tip igara i platili smo i Minecraft koji je meni i dalje misterija, ali ga klinac i njegovi drugari obozavaju.... Sada jurimo SW:ToR i ne mozemo nigde da ga nadjemo u BGu....

Perin

Quote from: milan on 01-04-2012, 11:22:38
Sada jurimo SW:ToR i ne mozemo nigde da ga nadjemo u BGu....

www.zavvi.com je tvoj najbolji prijatelj. Šalju u Srbiju, poštarina svega 1 evro.

milan

Dacko

Počela sam Risen, zaista je poboljšana verzija Gothica. Ispravili su šta tamo nije valjalo, ubacili igranje mišem, ispeglali i to sve, jedino su mogli malčice da izmene pricu i da smanje doživljaj sa zelenilom, ali dobro sad. Prvo sam pokušala da igram na najlakšem nivou, ali bilo je bezvezno - tako se cela igra svodi na laganu šetnju po ostrvu, pa sam prebacila na normalan nivo jer jedino tako tuče imaju smisla, a i kvestovi se razlikuju. Da se Risen svojevremeno pojavio umesto Gothica 3, bila bih apsolutno oduševljena, ovako mi je samo pristojna igra, što sigurno ima neke veze i s tim što se ozbiljno igram samo kad sam toliko gripozna da ne mogu da radim, pa nije ni čudo što mi ni igra ne popravlja šmrcavo raspoloženje. :)

Meho Krljic

Ja sam pak isterao Street Fighter X Tekken na Internet i zapanjem sam da nekoliko nedelja posle izlaska igre i posle prvog peča Capcom još nije ispeglao bagovit zvuk u onlajn okršajima. Aj min, stvarno, imaju li ti ljudi stida? No, to na stranu, netkod je standardno dobar, igrao sam sa igračima sa severnoameričkog kontinenta i nisam iskusio lag. Razume se, bio sam u svim mečevima silovan jer sam ipak na mrežu izašao sa samo 45 minuta iskustva u igri i završenim arcade modom. No, igra je, kako se i očekivalo odlična i Jošinori Ono može mirne duše da ide u invalicku penziju. Ostavio je remek-delo iza sebe.

Dirty Old Man

Quote from: Perin on 31-03-2012, 18:07:52
Sve zavisi kakav si igrač; ja ti nisam zverka koja voli igre da piči sa drugim ljudima, meni je samo važno da je priča solidna i da me uvuče i uglavnom pratim taj glavni kvest. Tor ima dobre glavne kvestove, ali brate...smori kao i svaki MMO sa tim da moraš biti određeni level da bi mogao da ubiješ negativca u glavnom kvestu, a taj level nabijaš najbrže rađenjem tih heroic kvestova sa drugim ljudima ili player versus player modom....Taj deo mene smara, dok je drugima on najzanimljiviji...Kažem, sve zavisi kakav si ti igrač, to jest, sve se svodi na to da li preferiraš single player ili voliš da se bakćeš sa ljudima.

Da, i ja sam bio par puta u prilici da moram da grajndujem kako bih nabacio level da bih uspeo da završim class quest. Zanimljivo je što za različite boss-ove pasuju različiti companioni, tako da kod onih koji su mellee najbolje da imaš dobrog hilera sa sobom, dok ti je za ranged bolji dobar tenk (naravno, ako si i sam ranged), zato što tenk zabavlja bossa dok ga ti rokaš izdaleka i dok ti on ubije companiona, već mu je zdravlje ispod polovine, pa onda možeš da uključiš štit i u slučaju ozbiljnijih povreda koristiš medpakove bez opasnosti da čekaš na kuldaun...
Sve u svemu, nisam odigrao nijedan - ili, dobro, lažem, JEDAN (zato što sam se zadesio s drugim igračem pa me pozvao u grupu) - grupni kvest do sada. Grabim prema 49. nivou, završio sam sa planetom Voss (mada mi je ostao još jedan boss koji je nebitan za priču, ali doakaću i njemu).
Bez starca nema udarca.

Perin

Quote from: Dirty Old Man on 02-04-2012, 14:35:00
Quote from: Perin on 31-03-2012, 18:07:52

Da, i ja sam bio par puta u prilici da moram da grajndujem kako bih nabacio level da bih uspeo da završim class quest. Zanimljivo je što za različite boss-ove pasuju različiti companioni, tako da kod onih koji su mellee najbolje da imaš dobrog hilera sa sobom, dok ti je za ranged bolji dobar tenk (naravno, ako si i sam ranged), zato što tenk zabavlja bossa dok ga ti rokaš izdaleka i dok ti on ubije companiona, već mu je zdravlje ispod polovine, pa onda možeš da uključiš štit i u slučaju ozbiljnijih povreda koristiš medpakove bez opasnosti da čekaš na kuldaun...
Sve u svemu, nisam odigrao nijedan - ili, dobro, lažem, JEDAN (zato što sam se zadesio s drugim igračem pa me pozvao u grupu) - grupni kvest do sada. Grabim prema 49. nivou, završio sam sa planetom Voss (mada mi je ostao još jedan boss koji je nebitan za priču, ali doakaću i njemu).

Ja sam trenutno na Hoth planeti (koja mi je pored Tatooine najgora planeta za igrati) i na 41. lvl. Što se grindanja tiče, ja željeni exp za lvl, ako moram da biram između grupnih kvestova i pvp-a, radije šibam preko potonjeg. 

Meho Krljic

Ko nije igrao Pineapple Smash Crew, neka sebi da neopravdani i pazari je odmah. Roguelike Twin Stick Shooter u duhu Cannon Fodder, pa šta vam više treba?

Max Plays - Pineapple Smash Crew

A kome nije dosta tvin stik šutera, Waves je takođe odličan mali naslov sa adiktivnim sistemom bodovanja:

Waves PC Game Review

Meho Krljic

Vama će sad biti smešno ali malo se igram na Spectrum emulatoru i igram Atic Atac, igru staru 28 godina.

Atic Atac - Ultimate Play The Game - ZX Spectrum

Nama je ovo 1984. godine bilo potpuno majndblouing, avanutra, pa još akciona!! Pucanjava! Istraživanje!! Sakupljanje!!! Grafika je opisivana kao "detaljna".  :lol:

milan

Da, meni je neverovatno da kada se setim ovih igara - u glavi imam nevidjenu grafiku, muziku, dozivljaj... Sada sam se sokirao kada sam ovo video. Verovatno bih se smorio jos vise da sam video kako Sabre Wolf ili Raid Over Moscow ZAISTA izgledaju......

Father Jape

Zanimljivo, igre koje sam ja igrao kao mali su, naravno, mnogo mlađe od ovih, ali kad god bih ih ponovo video posle duže pauze... nikad ne bih imao reakciju "ewww!", već više neki osećaj tople nostalgije. Ali mi jeste fascinatno kak mi neke od njih u tom trenutku nisu izgledale nimalo neugledno na vizuelnom planu.
Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

Meho Krljic

Naravno, posle Atic Atac sam igrao i malo Sabre Wulf  :lol: :lol:

A užasno je što je "eeeeww" reakciju imam i na igre stare svega 5-6 godina... Prvi F.E.A.R., recimo, kad se pojavio, pišali smo u gaće a sada mi je smešan (grafički, igra je i dalje dosta dobra), a on je star nepunih šest godina...

Father Jape

Ja sam danas poterao Mass Effect, star pet godina. Toliko je clunky i vintage u poređenju sa trojkom... da je to bilo sasvim dovoljno da mi probudi retro-nostalgični doživljaj, kao da je igra iz 2001.

Meho Krljic

Pandora's Tower je, uprkos glavnom junaku koji je feminiziraniji od proverbijalne dame u nevolji u drugoj glavnoj ulozi, igra za prave muškarce.

Mlada devojka je ukleta kletvom od koje joj se telo transformiše u svakojake đavolje forme. Jedino što kletvu može da uspori je jedenje demonskog mesa. Kako do njega doći? Pomenuti vitez mora da se popne uz svaki od 13 tornjeva koji su povezani džinovskim lancima što drže čitavu planetu da se ne rascepa, pobedi sve sitnije demone i na vrhu svakog tornja ubije gospodara kule i donese njegovo živo meso devojci. Za borbu koristi mač i dugački lanac kojim kida meso sa svojih žrtava, ali i koristi ga da imobiliše protivnike, dolazi do udaljenih prekidača i predmeta itd.

Pandora's Tower (Japanese) - First Hour Gameplay - パンドラの塔 君のもとへ帰るまで

Igra je akcioni RPG sa borbom u realnom vremenu i blagim avanturističkim zagonetkama, te bosovima koji nisu nužno zli niti vas nužno napadaju dok ih ne napadnete prvi. Dakle, kao neka kombinacija The Legend of Zelda naslova sa Shadow of the Colossus. Verovatno poslednja velika igra za Wii i treća u nizu tri hardcore RPGa koji su dobili evropsku lokalizaciju u poslednjih šest meseci (prethodna dva bila su The Last Story i Xenoblade Chronicles). Ridžojs. Mehanika je prilično old skul, mada je ciljanje lanca Wiimoteom osvežava a art direkcija je meni sjajna - mada kad smo već pričali, nemoguće je ne zamišljati kako bi ovo izgledalo u HD... Igra je maštovita, barem na osnovu prvog tornja, koliko sam do sada prešao a sama priča je klasična fentezi Anime drama i patetika i ko to voli - uživaće.

Josephine

Quote from: Meho Krljic on 16-04-2012, 16:01:34
Mlada devojka je ukleta kletvom od koje joj se telo transformiše u svakojake đavolje forme. Jedino što kletvu može da uspori je jedenje demonskog mesa. Kako do njega doći?

Aha! A evo jednog logičnog pitanja: ako se devojka pretvara u đavolje forme, što sama ne lovi hranu, nego se taj jadničak muči?

Meho Krljic

Pa  :lol:  ako pogledaš jednosatni klip koga sam gore okačio videćeš da je ona kada joj se tijelo transformiše jedva sposobna i da hoda, a kamoli da se bori. A i inače, ona je po zanimanju seoska pevačica a on je vitez, teško da bi mogla i da podigne njegov mač, a kamoli da lancem trga meso sa još uvek živih tela neprijatelja. Klasičan bajkoviti damsel in distress.

Josephine

Spor mi je ovaj vršački net, ne gledam duže klipove, ali objašnjenje zvuči logično. :)

Meho Krljic

Japanci se ne zajebavaju sa proverenim formulama.

Josephine

Osim što je stereotipan, opisani tok radnje zvuči odlično, moram da priznam.

Meho Krljic

Pa, sterotipan je u osnovi postavke (bespomoćna žena koja zavisi od junačkog muškarca) ali je već razradom teme to subvertirano - naime već visceralnost premise je u određenom smislu parodiranje uobičajeno muškošovinističke premise - a daljim igranjem devojka postaje sve nestrpljivija prema momku koji zapravo prolazi sve veća iskušenja da joj donese meso.

Josephine

Ma i to postupno pretvaranje žene u oholu kučku, a muškarca u papučića, je stereotipno...

Meho Krljic

Doduše, u pravu si. Samo je malo svežiji stereotip.

Father Jape

Omg, igram Diablo 3!1!1111  :?

:evil:

mac

Meni jedenje demonskog mesa da bi se usporio proces demonizacije deluje kao teška prevara. Kladim se da je demonsko meso potrebno upravo da bi se demonizacija kompletirala.

Meho Krljic

Videćemo na kraju igre! U Ponedeljak naručujem limitid edišn pa dok stigne... Dobro, može se pogledati i kraj na JuTjubu...

Meho Krljic

Inače, stigao mi je Rhythm Thief & The Emperor's Treasure i to znači da mi je sve što sam sa zavvija do sada naručio uredno stiglo. Neke stvari su stigle kasnije od drugih (recimo The Last Story Limited Edition koji sam naručio prvi i poslat je prvi a stigao sa stvarima poslatim desetak dana kasnije) al to je verovatno pre do domaće pošte.

U svakom slučaju, Rhythm Thief & The Emperor's Treasure je kao Profesor Lejton u kome su pazlovi zamenjeni ritmičkim igrama. Excelsior!!!

Rhythm Thief & The Emperor's Treasure - Trailer Gameplay.mp4

Petronije

Uspeo jutros da upadnem na D3 betu, nisam uspeo ni da odigram sve, ušao samo u katedralu i malo se peglao sa undeadovima, odlično je, to je taj diablo, ne možeš da staneš  :|

Father Jape

Bet se sastoji od kao prvog velikog kvesta. Level cap je 13, dok je moj lik nakon prvog prolaska bio lvl. 10. To znači u praksi da su posvećeniji igrači za ovaj vikend stigli da pređu betu sa svih pet likova. Drugim rečima, beta je taman da se odlučiš sa kojim likom ćeš krenuti ozbiljno kad igra izađe.

Meho Krljic

Hm, ja sam u međuvremenu završio Yakuza Dead Souls. Svakako najslabiji Yakuza naslov do sada - kako se i očekivalo - ali ne mogu da kažem da ga nisam voleo. Priča je manje interesantna i emotivno manje privlačna, a mehanika je jako neudobna - ova igra bi morala dosta da se dotera pre nego što bih je nazvao kompetentnim šuterom - no, Yakuza magija je i dalje tu. Samo nikom ne bih preporučio da ovo igra kao prvi naslov u ovom serijalu.

Petronije

Probao malo ovu prvu epizodu The Walking Dead...šta znam, volim avanture ali ove iz prvog lica su mi nekako naporne. Imam utisak da mi neko veštački nabija napetost i strah raznim skriptama.

дејан

...barcode never lies
FLA

lilit

da li u bg ima engleska varijanta bleacha? i ako ima, gde ima?
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Meho Krljic

Odličan je ovaj Skajrm klip  :lol:

A Bleach, misliš na Anime, ne na igru? Mislim da nema.