• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Dušmane, reaguj! (ili nemoj, baš me briga!)

Started by ridiculus, 28-06-2009, 12:51:02

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Shozo Hirono

Quote from: Ghoul on 04-02-2010, 17:49:14
a i tanji su ti (skoro nevidljivi) brčići!

ti gledaš u votersa, a on je napravio poređenje sa divajnom. voters ima samo visoko čelo.

Melkor

"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

crippled_avenger

U subotu će u klubu Demofest u Banjaluci svirati ženski bend Vibrator u Rikverc.

Ovo je i za DusMana a i za Harvija...

Nema potrebe da zalis me, mene je vec sram
Nema potrebe da hvalis me, dobro ja to znam

DušMan

Ja sam već bio bar na 10 njihovih svirki, tako da mi više i nisu neka atrakcija...
Nekoć si bio punk, sad si Štefan Frank.

crippled_avenger

Tex Murphy

Hm, nisam čuo za ovaj bend poetičnog naziva, o čemu se radi?
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

DušMan

Alexdelarge

danas radi pank, a sutra je Štefana Frank. :idea:
moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

Vampirella

Uvijek ispadnem hejterica na ovom forumu. Hm, sto se mora nije tesko... :(

QuoteVibrator u rikverc, ultimativni female punk band čiji muzički koreni polaze od ranih Ramones i završavaju se sa savremenom japanskom underground scenom: Pizzicato Five, Gito Gito Hustler, Go!Go! 7188...
Njihov nastup je provokativan, silovit i zavodljiv.
Ne dozvolite da vas izgled prevari: najslađi mačići imaju najoštrije kandže i mogu da stanu na crtu svakom bendu.
Pank je danas potreban društvu više nego ikad, metak u podsvest Sistema, a Vibrator u rikverc drže prst na obaraču. BANG!

Ajme... :?

Meho, reaguj!
Satan my master.

Vampirella

Satan my master.

crippled_avenger

Ma dobro to je neki puff piece. Devojke su prave mezimice za Duš"ŠtefFrnk"Mana i Harvija, ali ne mogu da izađu na crtu nikome...

Son of Man

To moz komotno da se krsti ko eksploatejshn bend. Ko zna kolko jos ima takvih.

DušMan

Dobro sročeno, sine.
Mjuzički su maltene potpuno sranje, ali nisu ni previše dobre ribe da bi to opravdalo prisustvovanje njihovom koncertu.

Meho Krljic

Meni je dovoljno da vidim sliku pa da znam da me muzički ni najmanje ne bi zadovoljile. Čist eksploitejšn. Ništa loše u tome, ali muzika je da se sluša  :lol:

---

ne, klasika je da se sluša i da se njome opija duša
a ova pjesma svira se za ples
Ti si iz Bolivije? Gde je heroin i zašto ste ubili Če Gevaru?

Meho Krljic

Ali kako da plešeš ako ne slušaš?

---

Ti si iz Bolivije? Gde je heroin i zašto ste ubili Če Gevaru?

Milosh

"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

http://milosh.mojblog.rs/

Tex Murphy

Najbolja pjesma o seksu ne spada među najpoznatije (ili uopšte poznate). To je Black Satin Dancer by Jethro Tull:

Jethro Tull- Black Satin Dancer
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

crippled_avenger

"Harold and Kumar Go to White Castle" scribes Jon Hurwitz and Hayden Schlossberg are set to pen a fourth theatrical feature in the "American Pie" franchise says The Los Angeles times.

Currently under the working title of "American Pie 4", the film is planned to be a proper sequel in the series following on from 2003's "American Wedding". Since that film, the series has continued without its main cast members as three direct-to-DVD releases under the "American Pie Presents" title.

No actors deals are locked in though some of the original cast is interested in returning.

DušMan

Meho Krljic

Her Facebook status changed to "single?" Ur dumped

QuoteDigital dumping is on the rise, according to a survey, with growing numbers of people preferring to use email and social networking Web sites to break up with their partners. Skip related content
Over one third of 2,000 people polled (34 percent) said they had ended a relationship by email, 13 percent had changed their status on Facebook without telling their partners and six percent had released the news unilaterally on Twitter.

The rest had split up the old-fashioned way by face-to-face conversation (38 percent) and by telephone (eight percent).

"Digital Dumping will soon take over when it comes to ending a relationship," said Sean Wood, Marketing Manager for DateTheUk dating service for whom the survey was carried out.

"It's often easier, quicker and avoids any misunderstandings."

DušMan

Zar više niko ne ostavlja putem sms-a? Kakva su vremena došla...

Melkor

"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

Milosh

Upravo sam otkrio novi elektro-punk bend koji dosta liči na Crystal Castles, ali su ipak malko više u rokerskom fazonu...

http://www.myspace.com/kapbambino

album:

letitbit.net/download/5640.524f6e10b25c014a737ec2861a/Kap_Bambino___Blacklist.rar.html

ili

http://thepiratebay.org/torrent/4991725/Kap_Bambino_-_Blacklist

fotke pevačice:

"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

DušMan

Slatko, ali ja sam ipak više za The Clash At Demonhead:

Milosh

Quote from: DušMan on 01-03-2010, 23:46:22
Slatko, ali ja sam ipak više za The Clash At Demonhead

Au, dobro me podseti, sad sam video da se upravo pojavila prva pesma, evo ga info: http://www.joblo.com/index.php?id=31053 Potpuno mi je fenomenalno što muziku za njih radi jedan od mojih omiljenih kanadskih bendova, a navodno je O'Malley i crtao Envy Adams po uzoru na Emily Haines. :D

crippled_avenger

BEOGRAD 23. 02. 2010

Beta

Van Gog promenio basistu
Beogradski rok sastav "Van Gog" saopštio je da je njihove redove posle pet godina napustio basista Dejan Ilić-Cvika, koga je zamenio Dragan Ivanović

"Ilić je prestao da se aktivno bavi muzikom sa namerom da se posveti drugim životnim izazovima. Cviko srećno, volimo te...na mesto bas gitariste u bend se vratio Ivanović koji je sa grupom svirao u periodu od 2000. do 2003. godine", kaže se na zvaničnoj strani sastava www.musicvangogh.com.

Povratnik Ivanović je sa "Van Gogom" snimio album "Drunder" (2002), a Ilić "Kolo" (2006) i "Lavirint" (2009). U "Van Gogu" od osnivanja 1986. godine ostali samo gitarista i pevač Zvonimir Đukić i bubnjar Srba Radivojević. Kroz bend su prošli i basisti Predrag Popović, Aleksandar Barać i nakratko Dušan Bogović.

Sa novim basistom Ivanovićem "Van Gog" nastavlja turneju "Lavirint" koncertima 26. marta u Paraćinu, 2. aprila u Leskovcu, 10. aprila u Cirihu, 30. aprila u Osijeku, 1. maja u Orašju i 8. maja u Brčkom.

PS Inače Cvika je ranijen svirao u Čoveku bez sluha.

BTW kad smo kod rock chicks, evo jedne iz mog vremena, tad se DušMan još nije ni rodio, ili ako se rodio tek je bio u fazi latencije, ali je Meho i Milosh sigurno štuju.

vilja

DušMan

Quote from: crippled_avenger on 04-03-2010, 15:06:28BTW kad smo kod rock chicks, evo jedne iz mog vremena, tad se DušMan još nije ni rodio, ili ako se rodio tek je bio u fazi latencije, ali je Meho i Milosh sigurno štuju.
Hoćeš da kažeš da je Cvika žensko?
Nego, sad si me zaintrigirao... Baš me zanima da li sam se tad rodio. Preciziraj koje godine su "tvoje vreme".  :) "Lush" je postojao u prvoj polovini 90ih, koliko se sećam, a ja sam tad već uveliko bio rođen i započinjao svoju mržnju prema Van Goghu...  xrotaeye
Meni je Barać nekako uvek bio sinonim za basistu VG-a.

Bobby Peru

Cvika je bio pravi čovek samo u Blue Moods-ima...U ČBSu je bio jako kratko (ako je i bio, jer se ja toga ne sećam) ...nego...ko je ova ženka ? :D

crippled_avenger

Blue Moods je bio pretenciozan bend. Tu se Cvika iživljavao. ČBS je prava stvar ali je bio kratko tamo...

DušMane, moraš da me razumeš, najzad sam našao nekog mlađeg od sebe pa moram malo da se ponašam... mehoidno...

DušMan

Samo izvoli. Volim ja kad su ljudi... mehoidni...
Čekaj, nije valjda "mehoidan" sinonim za "mator k'o biblija (satanistička)"?  :shock:

Bobby Peru

Mož' biti kumašine da si ti od mene stariji u svetu forumaškom...Meni je ČBS prestao biti "prava stvar" još od kad su prestali da obrađuju NUFAN i NoFx i doveli Miki-šes'piva i dve maloletnice da tripuje raju da je srpski Grag Graffin... A šta da ti kažem za iživljavanje i pretencioznost.... Nekako mi je delovalo da se više iživljava nad sobom sa Đulijetom u ekipi...a o pretencioznosti, nafuranosti i nevažnosti Van Gogh-a zadnjih godina ne' da pričam...Keš čini svoje jbg...
Tebi bi' ipak preporučio neke Popečitelje ili Zlikovca namesto ČBSa...preraste se to brzo, a i zdravije je ;) Mrdni guzom i opleti~
http://www.dailymotion.com/video/xx60y_keziah-jones-rythm-is-love_music  S'ljubavlju... Mlađi.

Bobby Peru

Ajoj, tek sam sad provalio ko je Crippled...Izvinjavam se svom idolu iz detinjstva na neinformisanosti...Stariji si ;)

Ghoul

Quote from: DušMan on 04-03-2010, 23:41:28Čekaj, nije valjda "mehoidan" sinonim za "mator k'o biblija (satanistička)"?  :shock:

nije.
satanistička biblija je napisana krajem 1960-ih, nekoliko godinica pre rođenja mehmetovog.
https://ljudska_splacina.com/

Milosh

Alex

Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture

Melkor

zakk

Faalaaa. Ovo je najbolja stvar sa stimpankom: žene ga vole.
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Ghoul

Quote from: zakk on 13-03-2010, 13:15:27
Faalaaa. Ovo je najbolja stvar sa stimpankom: žene ga vole.

ko je taj stimpanko?

crippled_avenger

Ghoul

dušmane, mislim da si ti pravi čovek za ovu čiji je mejl greškom dospeo do mene:

Hello, gentleman!

I need someone to make the stars brightly, to make the rainy days sunny and warm. I need someone to make me smile, someone who will complete me. I need someone who will give me a helping hand when I am feeling down. hI need someone who will support me and help me reach the star. I need someone who will care, someone who will share, and someone who will always by with me on the long winter evenings. I need someone who will comfort me, someone who will cheer me on, and hold my hand through night time, noon, and dawn. I need someone to share happiness, passion and true love together.  I need you. I wish to find you with all my heart. I am waiting for you here  (link: cenzurisan - ko želi, daću mu)

Waiting for your
Myla I.

= ali zaista, ovo 'Waiting for your' je zaista prajsles finišing tač i šlag na tortu! :)

Milosh

cutter

izgleda da je u didaskalijama bio whimper overload...

crippled_avenger

Meni se ovo sviđa. Trejler nije impresivan iz prostog razloga što je film effects-heavy tako da verovatno imaju još dosta nezavršenih stvari. SCOTT PILGRIM bi lako mogao biti STREETS OF FIRE za indie fanove i ostale gejeve svih polova i uzrasta. :)

Šalu na stranu, ali zaista je interesantno to preplitanje indie scene i tog geekdoma sa ispoljavanjem u domenu fizičke akcije. Ako se setimo onog dijaloga iz KNOCKED UP kada pričaju kako je MUNICH jedini film u kome Jevreji kickuju ass i nisu žrtve (doduše ima ih još, ali nećemo sad Judda Apatowa dovoditi u pitanje) lako mogu da zamislim DJ veče severa oktobrova u pubu Brod u kome pripit nekome (možda baš upravo samom severu koji je greškom zastao da vidi šta radim i naišao na baraž teorija) pričam teoriju o tome kako je SCOTT PILGRIM jedini film u kome IndieGo crowd kickuje ass.

Meho Krljic

Meni je tu problem što mi ni u stripu taj melanž IndieGO gaydoma i Street Fighter fizikalnosti nije uverljiv. Čak ne kažem da nije baziran na životu - siguran sam da postoji određeno preklapanje white indiepunk i videogame geek populacija - ali ja to nisam uspeo da kupim. Scott je generalno prilična bezkurica i njegove borbe sa ex-bojfrendima muze mu su spektakularne ali kao da su došle iz nekog drugog stripa. Svestan sam da sam JA taj koji ima problem da se iščupa iz kandži arhaičnog poimanja sveta, a ne sam strip, ali.. jebiga.

Kunac

Quote from: Milosh on 13-03-2010, 03:29:44

Tek sam sada video ovu krasoticu. Prava lutkica! Lajv ekšn figr. Betmenčica naša sagitaška. Samo da život ne pređe preko nje, da uvek ostane ovako sveže i nasmejana.
"zombi je mali žuti cvet"

crippled_avenger

Son of Man bi sigurno imao neke ideje kako da ostane ZAUVEK ovakva :)

crippled_avenger

Mehmete, slažem se sa tvojim konstatacijama za strip s tim što moraš imati na umu da je white indiepunk definicija je svojevrsni pleonazam. Indie muzika je vrlo rasistička. Tu praktično nema crnaca, osim kad se neka pesma ne dopadne Beyonce pa poved Jiggu da je posluša... :)