• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

GEJ PARADA! USRED SRBIJE! BAŠ SADA! DAMN!

Started by Ghoul, 21-08-2009, 19:57:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 14 Guests are viewing this topic.

scallop

Quote from: Milosh on 19-09-2009, 20:36:32
p.s. Nikad nisam rekao da mi je svejedno (u vezi čega?), ali već sam navikao da me ljudi ne razumeju, tako da nije to toliko ni bitno...

Da li ti liči?

PS. Trebalo je preći na sledeću stranu.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Alex

@Scallop (i ostali)

Mislim da dobro zapažaš. David, ma kakvi da su mu stavovi, njegovi su lični, koji kao i kod drugih (Ghoul, Meho, Milosh, Vilja, DeLarge - koji se nije nešto uključivao itd) naginju na jednu stranu u ovoj diskusiji i dobronameran je, u krajnjoj liniji (rekao bih).

Što se tiče ovog, političarskog trasha, taj tu jeste po nekakvom zadatku, diktiranom iz nečije (partija, organizacija...) centrale.
Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture

Milosh

Quote from: scallop on 19-09-2009, 22:20:48
Quote from: Milosh on 19-09-2009, 20:36:32
p.s. Nikad nisam rekao da mi je svejedno (u vezi čega?), ali već sam navikao da me ljudi ne razumeju, tako da nije to toliko ni bitno...

Da li ti liči?

I? Kakve sad to ima veze sa prethodnom diskusijom?
"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

http://milosh.mojblog.rs/

scallop

Quote from: Milosh on 19-09-2009, 22:48:45

Ima veze. Ja sam napisao da će Genome shvatiti da je preterao, da bih ga ućutkao. A, tebi je bilo najvažnije da 100% nisam u pravu. Nije ti palo na um da sam i ja napadnut, kao da sam ja postovao najgore stvari na topiku i tu se nisi našao pozvanim da braniš mene. Gwydion ti je "nešto drugo", a njegov fašistički potpis te nije ni na šta potakao. Time si ga samo podstakao. Meni je bilo čiji ekstremizam stran, a ovo što smo videli na deset strana topika izazvao je Gwydion, ciljano i to ne prepoznaješ. "Naši" ljudi su reagovali uobičajeno: zajebantski, potpirivački onoliko koliko se duva u njih, homofobno (to nije mržnja nego strah od onoga što ne znaju). Nađi gde sam ja preterao. Samo kad je Genome nastavio da kenja, a za ocenu Gwydiona sam pročitao ceo topik da proverim ono što sam napisao. Što se tebe tiče, reagujem jer mi nije svejedno. Povređuješ me.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Milosh

@scallop

Ne razumemo se i ne gledamo na neke stvari na isti način. Iskreno, ja sam zbunjen dobrim delom tvoga posta. Dopisuješ mi neke stvari koje nisam ni rekao, ni mislio, ni implicirao, ali ja ne želim da se raspravljam. Zapravo, od sad pa nadalje ću biti dovoljno uviđavan pa te neću više ni za šta citirati, "prozivati" ili obraćati se ovde na forumu. Eto.
"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

džin tonik

Quote from: Alex on 19-09-2009, 17:56:45
Quote from: Harvester on 19-09-2009, 17:54:28
Gvidione, ČISTO sumnjam da ti je neko obrisao post. Ovde su i mnogo drastičnije stvari ostale netaknute. Vjerovatno je bio neki glitch sa forumom.

Zvali su i Tadić i vođa dr opozicije Voja da se obriše. Boban nije imao izbora.

hm, nije li boban zapravo tadic osobno?

Gwydion

Quote from: scallop on 19-09-2009, 20:23:28
Vidim da ovaj izopačeni topik polako ide svome kraju. Moraću da se potpuno složim da je gubitnik država, ali i narod u celini. Naravno, gubitnici nisu akteri ove ujdurme. Na neki način, gubitnik je i homoseksualna populacija, jer je prljavo iskorišćena, a potom gurnuta u stranu. Za neku drugu priliku ili nepriliku.

Možda će dobitak biti neki zakon protiv huliganskog organizovanja, ali to bi odgovaralo državi i narodu, pa bih lako posumnjao u to. Neobično je da se Gwydion uključio u raspravu sa "nekim Schreckom koji je lepio antigej plakate, pa od nabildovanih gejeva dobio batine". Uz zaključak da jedan šamar na paradi znači stipendije iz Evrope. Započeo je raspravu pričom o šamaru, sa kojom sam je ja završio. To je bila početna navlakuša.

Igrom slučaja, rasprava je započela na dva topika, Bobanov "Prepoznajmo nevolju na vreme" od 20.08 i Ghoulov "GEJ PARADA! USRED SRBIJE! BAŠ SADA! DAMN!" dan kasnije. Ispalo je da je Bobanov topik privukao više pažnje, malo ozbiljnog obrazlaganja, malo zabune, malo zezanja. Uobičajeno. Ugasio se 28.08. Mirno. Ispostavilo sa da to nije topik za paljenje vatre. I drugi je nekako zgasnuo 03.09. Milosh je dotle izjavio "Eto kako malo je potrebno da ovaj topik postane veoma... veseo". Sin je nešto malo džarao šibicom, Ghoul i Harvester su se prepucavali čija je analogija bila bolja (Ghoulova je bila bolja). Ja sam se uključio sa babama iz Cvijićeve... Očigledno je tada neko zaključio da je topik preuranjen ili su se buduće zaraćene strane povukle da pripreme strategiju. Tek 13.09. buknulo je nanovo.

Prva dva dana je još kojekako. Pričamo o usvajanju. Tupljenje o ciljanom uticaju homoseksualnih "roditelja" pokušavam da svedem na slučajno zaticanje roditelja u seksu. I nenamerno ostavlja posledice. Gwydion još "dobija uputstva". Eh, 15.09. je D day. Gwydion tog dana napabirči 16 postova. "Iritiran" je. Naši standardni "ekstremisti" reaguju. Još ima zajebancije, ali se sad uvode i politika, stavovi, mišljenja... Pojavljuju se i Genome i Slavko. Mene još tu nema. Tek 17.09. potvrđujem Slavkov post koji govori o "skretanju prsta", o sakupljanju poena, europejskim integracijama i EXIT-u. Ujedno tvrdim da od zemlje pravimo cirkus. Pominjem Gwydiona i tog trenutka počinje sumanut obračun (kao najebao sam), pežorativi kao "glupan", gomila slovnih grešaka... Rasprava odlazi u tip ad hominem (što bi rekli naši elitisti). I Alex je glup, Džon Rejnoldsu - sikter.

Tu Genome odvaljuje glupost sa šmajserom. Ovo napominjem jer je kasnije iskorišćeno da se meni pripiše da sam to potvrdio. To je zlonamerna laž i Gwydion pokazuje svoju fašističku vizuru i istu stavlja u svoj potpis. Uzgred, i Boban je, znatno ranije, odvalio za "vešanje na Terazijama", pa ništa. Ja pokušam da smirim Genoma, nisam jednom nekog neutralisao. Miloš primećuje samo jednog fašistu. Genome postaje neugodan, na šta od Miloša dobijem "Eto, šta sam ja kazao!" Ja mu napominjem da vidim bar dvojicu i prebacujem mu što u već neugodnim situacijama koristi mene kao jogi dušek. (Njemu je svejedno.) Sad dobijem ono što je Miloš "dozvao". Gwydion replicira meni? Usput dobijem epitete: licemerje, impotencija, nema morala nema etike, nedostatak opšteg obrazovanja...

Sad je već 18.09. Rejnolds primećuje "neodređenosti" tvrdnji Gwydiona, a ovaj zapita Rejnoldsa "Ti razmisli kakav si ti čovek?" Javlja se i David da i on pokaže prstom na mene i neslaganje sa mojim izjavama. Mojne! Gwydion postaje "gradski sekretar jedne partije"! Pa šta, ja sam predsednik moje partije, imam jednog člana i dve frakcije.

Danas je Parada otkazana. I topik riknjava. Ostaće gorak ukus sa kim ovde imamo posla.

Budući da me je prisilio da Bobanov i Ghoulov topik pređem, kao gradivo, od početka do kraja, ja sad tvrdim:

Gwydion je lažov, provokator, skupljač poena za svoju partiju po forumima, neznalica arheologije i istorije. Baš me jede partije koje u svojim redovima okupljaju takav talog.

Možda sam dužan delimično izvinjenje Davidu, ali me je njegov način delanja na forumu naterao da reagujem onako kako sam reagovao jednom prilikom. Njegov jedini konkretan doprinos na forumu bila je jedna wiki priča o švedskom selu u Rusiji, što je premalo, jer se ni ona nije dobro održala.

Oni koji su skloni da mi ne veruju mogu da pokušaju da nađu moj neprimereni post. Izazivam. (Ne važi za Genoma, jer je i on provokator, ali sa druge strane.)

Gwydion nikad nije rekao koja je partija u pitanju, tako da nikakvi poeni nisu ni za koga mogli biti skupljani. Dalje, pomenuti "neki Schreck" je režiser jednog dokumentarnog filma koji je ovde pominjao, na jednoj temi, čini mi se Son of Man. I pomenut je u kontekstu toga da ne postoji stereotip homoseksualca. Nisu svi feminizirani. Nisu svi fini. Ima ih raznih, baš kao i hetero muškaraca. Moja diskusija je principijelna, ništa u njoj nije bilo fašističko. Kod nekih drugih je bilo esplicitnih izliva fašizma što tebi scallop nije smetalo. Pitanje kakav si ti čovek se nije odnosilo na nekog drugog, već na tebe lično scallop. Za onog za koga misliš da se na njega odnosilo znam kakav je čovek i to sam isto lepo rekao. Takodje, sve što sam o tebi scallop rekao stoji. Btw, ja mogu da pišem bez slovnih grešaka. Ti da budeš pametan i da budeš čovek ne možeš.  A što se tiče parade u subotu stvari izgledaju na jedan način. U nedelju na drugi.

Milosh

Quote from: Gwydion on 20-09-2009, 01:27:09Takodje, sve što sam o tebi scallop rekao stoji. Ti da budeš pametan i da budeš čovek ne možeš.

Svestan toga da ću pogrešiti bilo da reagujem ili da ćutim, ipak ću nešto da kažem. Gwydione, koliko znam ti ne poznaješ scallopa, a ne vidim kako ovako nešto možeš da zaključiš na osnovu njegovih postova, ma koliko da su povremeno konfuzni. Jedno su ekstremni slučajevi poput onog genoma koji sami sebe svode na ogavni kliše, pa je onda prilepiti etiketu tek formalnost. Ali da stavljaš scallopa u isti koš sa takvima je ipak arogantno s tvoje strane.

Gwydion

Quote from: scallop on 20-09-2009, 00:43:30
Quote from: Milosh on 19-09-2009, 22:48:45

Ima veze. Ja sam napisao da će Genome shvatiti da je preterao, da bih ga ućutkao. A, tebi je bilo najvažnije da 100% nisam u pravu. Nije ti palo na um da sam i ja napadnut, kao da sam ja postovao najgore stvari na topiku i tu se nisi našao pozvanim da braniš mene. Gwydion ti je "nešto drugo", a njegov fašistički potpis te nije ni na šta potakao. Time si ga samo podstakao. Meni je bilo čiji ekstremizam stran, a ovo što smo videli na deset strana topika izazvao je Gwydion, ciljano i to ne prepoznaješ. "Naši" ljudi su reagovali uobičajeno: zajebantski, potpirivački onoliko koliko se duva u njih, homofobno (to nije mržnja nego strah od onoga što ne znaju). Nađi gde sam ja preterao. Samo kad je Genome nastavio da kenja, a za ocenu Gwydiona sam pročitao ceo topik da proverim ono što sam napisao. Što se tebe tiče, reagujem jer mi nije svejedno. Povređuješ me.

Dakle scallop, koji ne toliko ne zna arheologiju da je lupetao o nepostojanju jasnih arheoloških nalazišna na teritoriji Srbije koja ukazuju na keltsko prisustvo u vidu naseobina, opet laže. Tako star, a tako bez morala i časti? Za scallopa je genomov post bio precizno izražen stav u jednoj rečenici koji nije ni malo sporan. Mislim nije sporan kao stav. A moj potpis mu je sporan? I ja moram da mu kažem da je u pravu. Moj potpis je neprimeren. Zašto? Zato što su, iako su Francuzi predlagali da se osudjeni na nirnberškom procesu streljaju, Sudija Bidi i ruske sudije su se tome usprotivile. Metak je za vojnike, a nacisti su izdaja vojničke etike i zato su se pomenute sudije zalagale za presudu vešanjem. U tom smislu si scallpo u pravu. Metak je za časne ljude.
A što setiče ovdašnjioh homofoba, koga ti ovde zamajavaš? Na ovom forumu postoje biseksualci, jedan se nije ovde javljao, ali vi se lepo sa njim družite i ništa vam to ne smeta. Ovi što su kao bivši panketi, nemoj sad da krenemo sa tim ko je na toj sceni u BGD bio gej/biseksualac? Ja znam tačno ko ovde nije hetero, a neki su bili veoma glasni u napadu na paradu, ali neka to ostane  za sada forumska misterija.

Tex Murphy

Ne mogu da vjerujem da i Skalop misli da je Ghoulova analogija bolja od moje. Mislim da ću morati da pokrenem glasanje da ispitam mišljenje javnog mnjenja (sp?) u vezi s tim pitanjem.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Ghoul

Quote from: Harvester on 20-09-2009, 01:42:18
Ne mogu da vjerujem da i Skalop misli da je Ghoulova analogija bolja od moje. Mislim da ću morati da pokrenem glasanje da ispitam mišljenje javnog mnjenja (sp?) u vezi s tim pitanjem.

to pitanje je jedno od retkih pokrenutih na ovom gigantskom topiku koje je toliko self-evident da mu i ne treba nikakvo dokazivanje ili glasanje.
https://ljudska_splacina.com/

Tex Murphy

E ako danas nisam dobio infarkt, neću nikad! U finalu smo!!!
Genetski četnik

Tex Murphy

Quote from: Ghoul on 20-09-2009, 01:46:11
Quote from: Harvester on 20-09-2009, 01:42:18

to pitanje je jedno od retkih pokrenutih na ovom gigantskom topiku koje je toliko self-evident da mu i ne treba nikakvo dokazivanje ili glasanje.

Ha! To isto se mislilo i za Hostel vs. Martyrs debatu, a onda je glasanje pokrenuto i iako su Martyrs pobijedili zahvaljujući varanju u prebrojavanju glasova, ispostavilo se da se Hostel vrlo dobro držao, a ko zna šta bi bilo da se nije umiješala Lepa Brena! Prema tome, ne mislim da je pitanje tako trivijalno kao što naizgled izgleda.
Genetski četnik

Milosh

Kad se već i Ghoul javio na ovom topiku ja bih pomenuo da je njegov tekst na Popboksu naišao na veliko interesovanje, trenutno ima 96 komentara, a većina od toga, očekivano, odlazi na potpune nebuloze. Ali, ljudi su tamo bar raznovrsni u lupetanju, pa je tako taj tekst istovremeno ispao i "antisrpski" i "homofoban".

Gwydion

Quote from: Milosh on 20-09-2009, 01:37:02
Quote from: Gwydion on 20-09-2009, 01:27:09Takodje, sve što sam o tebi scallop rekao stoji. Ti da budeš pametan i da budeš čovek ne možeš.

Svestan toga da ću pogrešiti bilo da reagujem ili da ćutim, ipak ću nešto da kažem. Gwydione, koliko znam ti ne poznaješ scallopa, a ne vidim kako ovako nešto možeš da zaključiš na osnovu njegovih postova, ma koliko da su povremeno konfuzni. Jedno su ekstremni slučajevi poput onog genoma koji sami sebe svode na ogavni kliše, pa je onda prilepiti etiketu tek formalnost. Ali da stavljaš scallopa u isti koš sa takvima je ipak arogantno s tvoje strane.

Da se jednu stvar razumemo. Ja nisam pokušao da minimizujem scallopa na osnovu njegovih postova. To bi bilo identično grešci koju je on napravio pokušavajući da mene isprofiliše i dijagnostikuje na osnovu postova, te grešaka u njima. Scallop verovatno nikad nije čuo za testove i način na koji se postavlja klinička dijagnostika. U njegovom slučaju uobičajeni testovi nisu adekvatni. Budući da vas tamo uglavnom i uče bihevioralnoj i beskonačnim varijacijama testiranja, test koji se koristi za to što njega muči je malo...zanimljiv i uključuje i odredjene tehničke elemente koji se koriste za merenje. Kako ja to znam? Sigurno ne znam o ljudima ovde iz postova ili priča, Otkriću ti tajnu. Milan tarot je moj gari, šta više ovih dana ćemo se videti. Dakle jasno je da sam ja čovek koji zna, a nisam Dejan Lučić ....  

Джон Рейнольдс

Quote from: Gwydion on 20-09-2009, 01:41:32Ovi što su kao bivši panketi, nemoj sad da krenemo sa tim ko je na toj sceni u BGD bio gej/biseksualac? Ja znam tačno ko ovde nije hetero, a neki su bili veoma glasni u napadu na paradu, ali neka to ostane  za sada forumska misterija.

Jao, jao, jao! Nemoj nas opterećivati takvim saznanjima! Taman isterasmo demona iz duše ovog napaćenog naroda, gde sad da izgubimo i ovo malo mirnog sna! Milost, presvetli, milost!
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Gwydion

Quote from: John Reynolds on 20-09-2009, 02:20:33
Quote from: Gwydion on 20-09-2009, 01:41:32Ovi što su kao bivši panketi, nemoj sad da krenemo sa tim ko je na toj sceni u BGD bio gej/biseksualac? Ja znam tačno ko ovde nije hetero, a neki su bili veoma glasni u napadu na paradu, ali neka to ostane  za sada forumska misterija.

Jao, jao, jao! Nemoj nas opterećivati takvim saznanjima! Taman isterasmo demona iz duše ovog napaćenog naroda, gde sad da izgubimo i ovo malo mirnog sna! Milost, presvetli, milost!

Nisam mislio na tebe, jer ti tada kad je to bilo aktuelno nisi bio ni malo bitan. Mada lepo što si se sam odao ovde... ne brini, ne bih otkrio tvoju tajnu :P

Джон Рейнольдс

Ne laskaj sebi, nisam ni mislio da misliš na mene. Teško je tebi da budeš u pravu čak i kad se napneš iz sve snage. Čuvaj se vetrova i nemoj nas preterano opterećivati insajderskim informacijama, svega ti na svetu.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Gwydion

Quote from: John Reynolds on 20-09-2009, 02:29:11
Ne laskaj sebi, nisam ni mislio da misliš na mene. Teško je tebi da budeš u pravu čak i kad se napneš iz sve snage. Čuvaj se vetrova i nemoj nas preterano opterećivati insajderskim informacijama, svega ti na svetu.

Ma da, nisi mislio... kako da ne.

EKSTREMISTA

Sad sam došao iz grada,bilo je puno mase zbog proslavljanja pobede nad Janezima.
Mnogi su rešili da ostanu do sutra za svaki slučaj jer se ne veruje u otkazivanje parade.
Ima i dosta policije.

Зло се трпи због страха од још горег зла,стога пук гунђа,али најчешће немушто.И трпи батине.

Лутајући Бокељ

scallop

Quote from: Gwydion on 22-08-2009, 18:44:21
Mislim da se u tu javlja nekoliko stereotipova koji su pogrešni. Najpre, nisu svi homoseksualci isti. Ima i onih koji su jaki i koji vole da se biju. Recimo, mislim da je feminizirani gej u americi skroz passe. Teretane su omiljena gej mesta, a modni trend je da su gejevi nabildovani mačo lepotani. I znaju da se biju.

Priča broj jedan, mislim nigde do sada objavljena ili ispričana javno. Nikolas Schreck, autor na ovom forumu pominjanog dokumentarnog filma Charles Manson Superstar i po mom mišljenju kreten, utripovao bio čovek da je ultra desni skinhead. I otišao on da lepi antigej plakate na jedan američki gej bar. Da nije birao nasumično znao bi da u taj bar izlaze oni mišićavi i nabildovani gejevi u koži, plus gej bajkeri, koji su bili toliko oduševljeni što je on to radio da su ga odrali od batina u toj meri da je završio u bolnici. Tom prilikom mu je stradalo i uho, pa je morao da prestane da brije glavu kako bi prikrio taj novonastali fizički deformitet.

Priča broj dva. Takodje se javno ne priča, ali ja nemam razloga da ne verujem osobi koja mi je to ispričala. Na prošloj gej paradi praktično su se utrkivali ko će dobiti makar šamar. Setimo se samo one devojke koja je bila baš jako agresivna i onda od one sirovine dobila pesnicom u vugla. Čemu takco ponašanje? Zaštićeni policijom mogli su da očekuju blaže batine, a niko od njih i nije bio prebijen. Da se razumemo, ni šamar nije dopustiv. Ali ovde imamo slučaj nešto kontuzija i ni jedne potrebe za hospitalizacijom. Dakle lakše povrede. I onda isto veče oni koji su dobili batine zadovoljno trljaju ruke. Zašto? Snimci obišli ceo svet, žrtve kasnije možda kapitalizovale tu svoju ulogu žrtve? Recimo stipendije za magiistrature i doktorate u Holandiji, ili pak recimo finansiranje projekta izdavačke kuće.šema je jednostavna. isprovociraš sitovinu da ti lupi šamar na paradi pred kamerama, onda posle holandska vlada prospe pare da ti radiš posao. I sad da pitamo bilo kojeg domaćeg izdavača da li bi voleo da mu neko iz inostranstva pokriva troškove autorskih prava, prevoda, lektorisanja i štampanja, a da je njegovo samo da bira naslove, dogovara sa prevodiocima, lektorima i štamparima, te da preuzima knjige iz štamparije i zadovoljno trlja ruke nad profitom od prodaje koji ostale u potpunosti samo njemu, baš da vidim koji ne bi zabalavio nad takvom ponudom? Dakle stvari nisu uvek onakve kakve mogu da izgledaju, a taj podli Gwydion zna i ono što ne bi trebalo da zna i demistifikuje i što treba i što ne treba  xyxy

Toliko o prvom postu. O laži, provokaciji i slovnim greškama. Da ne budem konfuzan.

Gwydion

Quote from: scallop on 20-09-2009, 09:31:23
Quote from: Gwydion on 22-08-2009, 18:44:21
Mislim da se u tu javlja nekoliko stereotipova koji su pogrešni. Najpre, nisu svi homoseksualci isti. Ima i onih koji su jaki i koji vole da se biju. Recimo, mislim da je feminizirani gej u americi skroz passe. Teretane su omiljena gej mesta, a modni trend je da su gejevi nabildovani mačo lepotani. I znaju da se biju.

Priča broj jedan, mislim nigde do sada objavljena ili ispričana javno. Nikolas Schreck, autor na ovom forumu pominjanog dokumentarnog filma Charles Manson Superstar i po mom mišljenju kreten, utripovao bio čovek da je ultra desni skinhead. I otišao on da lepi antigej plakate na jedan američki gej bar. Da nije birao nasumično znao bi da u taj bar izlaze oni mišićavi i nabildovani gejevi u koži, plus gej bajkeri, koji su bili toliko oduševljeni što je on to radio da su ga odrali od batina u toj meri da je završio u bolnici. Tom prilikom mu je stradalo i uho, pa je morao da prestane da brije glavu kako bi prikrio taj novonastali fizički deformitet.

Priča broj dva. Takodje se javno ne priča, ali ja nemam razloga da ne verujem osobi koja mi je to ispričala. Na prošloj gej paradi praktično su se utrkivali ko će dobiti makar šamar. Setimo se samo one devojke koja je bila baš jako agresivna i onda od one sirovine dobila pesnicom u vugla. Čemu takco ponašanje? Zaštićeni policijom mogli su da očekuju blaže batine, a niko od njih i nije bio prebijen. Da se razumemo, ni šamar nije dopustiv. Ali ovde imamo slučaj nešto kontuzija i ni jedne potrebe za hospitalizacijom. Dakle lakše povrede. I onda isto veče oni koji su dobili batine zadovoljno trljaju ruke. Zašto? Snimci obišli ceo svet, žrtve kasnije možda kapitalizovale tu svoju ulogu žrtve? Recimo stipendije za magiistrature i doktorate u Holandiji, ili pak recimo finansiranje projekta izdavačke kuće.šema je jednostavna. isprovociraš sitovinu da ti lupi šamar na paradi pred kamerama, onda posle holandska vlada prospe pare da ti radiš posao. I sad da pitamo bilo kojeg domaćeg izdavača da li bi voleo da mu neko iz inostranstva pokriva troškove autorskih prava, prevoda, lektorisanja i štampanja, a da je njegovo samo da bira naslove, dogovara sa prevodiocima, lektorima i štamparima, te da preuzima knjige iz štamparije i zadovoljno trlja ruke nad profitom od prodaje koji ostale u potpunosti samo njemu, baš da vidim koji ne bi zabalavio nad takvom ponudom? Dakle stvari nisu uvek onakve kakve mogu da izgledaju, a taj podli Gwydion zna i ono što ne bi trebalo da zna i demistifikuje i što treba i što ne treba  xyxy

Toliko o prvom postu. O laži, provokaciji i slovnim greškama. Da ne budem konfuzan.

Da, tačno- Šta od toga šo sam rekao nije tačno? Da li sam ja ikada odustao od toga da:

1. Homoseksualci imaju pravo da budu priznati kao ravnopravni u društvu?

2. Na osnovu prošle parade neki su jako kapitalizovali ulogu žrtve. Profiterstva ima svuda, to samo dokazujeda su homoseksualci potpuno isti ljudi kao i svi ostali.

A što se tiče laži kad neko samo navidi šta sam ja nekome rekao, a to što meni govore dasam gnjida tretira kao nekakvo forumsko i druželjibivo šegačenje ja onda samo mogu da kažem da je to ne samo licemetno već i krajnje bedno. Dakle ti si taj koji ovce laže scallop, taj koji se isprostačio maksimalno, pa posle pokušao da to kao šatro drugaćiije prikaže. Ja bar stojim iza onoga što sam rekao, a ovo što ti radiš je patetično.

scallop

Napisao sam da si lažov, provokator i neznalica. I to me je koštalo vremena.

Nađi gde sam napisao da si gnjida. Nađi gde sam podržao Genomove šmajsere. Nađi gde sam bilo šta napisao protiv homoseksualaca. Nađi gde sam se deklarisao kao homofob. Ne možeš jer toga nema. Samo laganje ti dobro ide. Napadi ad hominem ti dobro idu - i ovde si napisao da sam omatoreli fašista.

Voleo bih da vidim da li će iko da ti u lice baci tvoje laži.

Gwydion

Quote from: scallop on 20-09-2009, 10:19:17
Napisao sam da si lažov, provokator i neznalica. I to me je koštalo vremena.

Nađi gde sam napisao da si gnjida. Nađi gde sam podržao Genomove šmajsere. Nađi gde sam bilo šta napisao protiv homoseksualaca. Nađi gde sam se deklarisao kao homofob. Ne možeš jer toga nema. Samo laganje ti dobro ide. Napadi ad hominem ti dobro idu - i ovde si napisao da sam omatoreli fašista.

Voleo bih da vidim da li će iko da ti u lice baci tvoje laži.

A kadsam ja rekao da si ti rekao da sam ja gnjda? Ja sam rekao da si ti navodio šta sam ja rekao drugima, a da si propustio da navedeš šta su drugi meni govorili, a svašta su koristili da me uvrede, te da si to što su oni radili minimizovao. Evo to je dokaz da ponovo lažeš. Ko je neznalica videli smo na primeru onih Kelta. Šro se tiče homofobije nemam nameru da čitam celu diskusiju, to ostavljam ljudima koji su tolike godine proveli uzalud i ostali em neobratovani em prostačine, no sećam se da si recimo imao neke opaske odakle dolazi reč peder? Kako te nije sramota da  lažeš tako mator?

Gwydion

A sad ću da kažem koš nešto Scallop je neko ko se bunio protiv zakona o lustraciji. Smetalo mu je to što je to na inicijativu LDP. Problem 5. oktobra je taj što nikad do lustracije nije došlo. Kao dobar nekadašnji zaposlenik vojne ustanove scallopu je u njegovom ideološkom koji još izgleda opstaje u nekom prošlom vremenu problem bio lustracija koju je tražio Čeda Jovanović. Šta više reći?

Genome

I tako. Srbija je spasena od satanske nemoralne parade.
Mudraci će biti osramoćeni, prestravljeni i uhvaćeni u zamku. Gle, oni prezreše riječ Jahvinu! A njihova mudrost - što im koristi? - Jr 8,9

džin tonik

sto je to ldp? tipfeler? lsd? neka nova droga?

Eriops

Ja bih rekao da Genome vise zafrkava, i podjebava, onako kao Zosko, a ljudi se primaju. Stvarno ne verujem da bi kosio smajserom  :).
Gwydion opet uplice politicke teme. Rapravljao sam sa njim to o Vojvodini, koristio argumente, datume, dokumente, cinjenice. Ok, on ima svoje stanoviste u koje je ukopan kao u rov. Njegovo je legitimno pravo da misli sta zeli, pa i to da Vojvodina ima autonomiju s drzavnim prerogativima, ili da bude republika/drzava. Ono sto je meni zasmetalo kod njega je onaj suludi post, o tome kako je stepen higijene u pojedinim ns naseljima, uslovljen politickim opredeljenjem njihovih stanovnika. To su tvrdnje koje meni upravo vuku na fasizam.. Drugo, ako je neko antifasista, kako moze biti drugar sa covekom koji je rasista i koji lepi plakate protiv citavih rasa. To je isto ko da ja sad, posle onoliko pisanja protiv NDH, odem na fudbal sa nekim Pavelicevim pitomcem. Sad podrzava partizane, promovise se kao levicar, a onda napada Scallopa sto je zarobljen u ideologiji, koju zapravo i sam podrzava ? Meni tu vise nista nije jasno.

Kad bi se zaista provela lustracija, u Srbiji ne bi opstala nijedna politicka stranka koja je trenutno u parlamentu. Sto se mene tice nemam nista protiv- nek sve propadnu, jer ih finansiraju tajkuni. Sto se tice Cede, ne bi bilo lose da pocne- od sebe. Da prvo kaze ko su finansijeri njegove stranke, posto je koliko se secam odbio da to ucini, pravdajuci se njihovom bezbednoscu. Mogao bi recimo da objasni poreklo svog voznog parka. Koliko znam bavi se i privatnim biznisom. Voleo bi da mi objasni kako uspeva biti predsednik politicke stranke, sto zahteva celodnevno angazovanje, i istovremeno voditi privatni biznis. Jel zna nesto sto mi ne, ili je toliko sposobniji i pametniji od drugih. Bilo bi zanimljivo pogledati njegovu, i drugih politicara, imovinsku kartu, i uopste finansijsko stanje, pre pocetka bavljenja politikom, i danas. I vecine ostalih gradjana, koji zive na kredite i refinansiranja bankarskih dugova. Retki su oni koji su i pre bavljenja politikom imali biznis, kao sto je Djilas. 99 posto politicara, ukljucujuci i Cedu i Canka je u politiku uslo radi licne koristi, a boli ih uvo za drustvo. Dovoljno je pogledati Skupstinu. Tamo, u fakticki najvisem drzavnom zakonodavnom telu, sede ljudi od kojih neki nemaju ni fakultet.
Rade par meseci godisnje, primaju 1300-1400 evra mesecno, imaju sve beneficije, imace strava penzije, i kao bore se za nasu dobrobit. Aha, kako da ne.

angel011

Quote from: zosko on 20-09-2009, 11:48:20
sto je to ldp? tipfeler? lsd? neka nova droga?

Liberalno demokratska partija.
We're all mad here.

Gwydion

Quote from: tiha voda on 20-09-2009, 11:52:55
Ja bih rekao da Genome vise zafrkava, i podjebava, onako kao Zosko, a ljudi se primaju. Stvarno ne verujem da bi kosio smajserom  :).
Gwydion opet uplice politicke teme. Rapravljao sam sa njim to o Vojvodini, koristio argumente, datume, dokumente, cinjenice. Ok, on ima svoje stanoviste u koje je ukopan kao u rov. Njegovo je legitimno pravo da misli sta zeli, pa i to da Vojvodina ima autonomiju s drzavnim prerogativima, ili da bude republika/drzava. Ono sto je meni zasmetalo kod njega je onaj suludi post, o tome kako je stepen higijene u pojedinim ns naseljima, uslovljen politickim opredeljenjem njihovih stanovnika. To su tvrdnje koje meni upravo vuku na fasizam.. Drugo, ako je neko antifasista, kako moze biti drugar sa covekom koji je rasista i koji lepi plakate protiv citavih rasa. To je isto ko da ja sad, posle onoliko pisanja protiv NDH, odem na fudbal sa nekim Pavelicevim pitomcem. Sad podrzava partizane, promovise se kao levicar, a onda napada Scallopa sto je zarobljen u ideologiji, koju zapravo i sam podrzava ? Meni tu vise nista nije jasno.

Kad bi se zaista provela lustracija, u Srbiji ne bi opstala nijedna politicka stranka koja je trenutno u parlamentu. Sto se mene tice nemam nista protiv- nek sve propadnu, jer ih finansiraju tajkuni. Sto se tice Cede, ne bi bilo lose da pocne- od sebe. Da prvo kaze ko su finansijeri njegove stranke, posto je koliko se secam odbio da to ucini, pravdajuci se njihovom bezbednoscu. Mogao bi recimo da objasni poreklo svog voznog parka. Koliko znam bavi se i privatnim biznisom. Voleo bi da mi objasni kako uspeva biti predsednik politicke stranke, sto zahteva celodnevno angazovanje, i istovremeno voditi privatni biznis. Jel zna nesto sto mi ne, ili je toliko sposobniji i pametniji od drugih. Bilo bi zanimljivo pogledati njegovu, i drugih politicara, imovinsku kartu, i uopste finansijsko stanje, pre pocetka bavljenja politikom, i danas. I vecine ostalih gradjana, koji zive na kredite i refinansiranja bankarskih dugova. Retki su oni koji su i pre bavljenja politikom imali biznis, kao sto je Djilas. 99 posto politicara, ukljucujuci i Cedu i Canka je u politiku uslo radi licne koristi, a boli ih uvo za drustvo. Dovoljno je pogledati Skupstinu. Tamo, u fakticki najvisem drzavnom zakonodavnom telu, sede ljudi od kojih neki nemaju ni fakultet.
Rade par meseci godisnje, primaju 1300-1400 evra mesecno, imaju sve beneficije, imace strava penzije, i kao bore se za nasu dobrobit. Aha, kako da ne.

To se ne zove fašizam. To se zove sociologija. Nedavno am čitao jedan takav rad koji je jedna Bugarka prezentovala u Americi. različite partije privlače razkilite socijalne strukture. Ratličite socijalne strukture imaju različite životne navike i socijalne standarde.
Ne samo da sam se družio a Davidovićem, nego mi je on čak i zahvalio na svom CD-u. Naime, onaj govor Oswald Mosley-a koji otvara album, to sam mu ja nabavio. Da li ti sad to sve deluje još kontradiktornmije?
Što se tiče komunizma, ja sam levičar, noi pravim razliku izmedju partizana u ratu i zločina posle rata. Socijalizma i recimo socijal-demokratija nisu isto što i komunizam, ako nisi znao.
Žao mi je, no ne znam odakle Čedi pare. To bi morao njega da pitaš.

scallop

Quote from: Gwydion on 20-09-2009, 10:43:02
A sad ću da kažem koš nešto Scallop je neko ko se bunio protiv zakona o lustraciji. Smetalo mu je to što je to na inicijativu LDP. Problem 5. oktobra je taj što nikad do lustracije nije došlo. Kao dobar nekadašnji zaposlenik vojne ustanove scallopu je u njegovom ideološkom koji još izgleda opstaje u nekom prošlom vremenu problem bio lustracija koju je tražio Čeda Jovanović. Šta više reći.

Da, ja sam protiv lustracije, eutanazije i svih sličnih stvari. Ja sam upoznao Žanku Stokić kad sam imao desetak godina i već tada sam shvatio pogubnost lustracije. Zato što je i moj otac šio za vreme rata da nas prehrani, pa sam pomislio da bi i njega mogli da lustriraju. Ja sam i protiv eutanazije, jer bi sutra počeli da eutanaziraju kao Hitler svoje žrtve. Lično ne zarezujem LDP ni za pišiv bob i pada mi na pamet jedino kad sam jako loše volje. Moj ideološki korpus ti nikada ne bi mogao da shvatiš, a sadržan je u mom potpisu, kao i tvoj u tvome. Moja biografija je javna, svima dostupna i u njoj nema ničega čega bih se stideo, za razliku od tebe koji si "gradski sekretar jedne partije".

Reći ću ti jednu poslovicu: "Ko jede govna, nikad sit." Nije kalorično. :evil:

A, što se tiče Kelta, nisi primetio da sam se izjasnio protiv "lustracije" dr Jankovića. Vrdao si sa obrazloženjem svog stava, ko mačak oko slanine, po tipu neko, negde, nešto. Ja jesam napisao da su po meni Kelti bili ovde i izneo svoje lično iskustvo, a Janković je rekao da bi moglo da se... Ti, bre ne znaš ni šta je kondicional, kontekst itd. Ti ne znaš ni šta pišeš, a kamoli šta čitaš. I nemoj da čitaš "Rašane", molim te, to je previše složeno štivo za tebe.

slavko

Problem predloga 5.oktobarske lustracije je što je zamišljen kao ozakonjenje novog "Crvenog terora".Srbija nije ni Poljska ni Češka,nego zemlja u kojoj sve današnje "gradjanske" partije aktivno vode ili usmeravaju u ideološkom smislu bivši opet aktivni partijaši iz vremena komunističkog usrećavanja i "Crveni prinčevi",da se poslužim DRF-ovim terminom.Zato neće biti nikada otvarani dosijei raznih službi.

Alex

Neki ljudi su u stanju da posmatraju stvari isključivo crno - belo. Zato su svrstali neke ljude ovde na suprotnu stranu od njih, u drugu krajnost, samo zato jer se ne slažu 100% sa njima, bez ikakve želje i sposobnosti da zaista razumeju šta onaj drugi sagovornik, diskutant kaže. To je ta stranačka isključivost - ako ne podržavaš u potpunosti našu ideologiju, naš si protivnik, dopušteno je da smo prema tebi drski, da te vređamo i da podmećemo i imputiramo ono što nisi rekao i svrstavamo te u fioke koje nama odgovaraju, da bi delovao gore pred javnošču - to je taj beskrupolozni i nemoralni način delovanja naših političara, koji je odavno manir kod većine.
Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture

Джон Рейнольдс

Quote from: Gwydion on 20-09-2009, 12:06:41To se ne zove fašizam. To se zove sociologija. Nedavno am čitao jedan takav rad koji je jedna Bugarka prezentovala u Americi. različite partije privlače razkilite socijalne strukture. Ratličite socijalne strukture imaju različite životne navike i socijalne standarde.

Dakle, sociologija koju JEDNA BUGARKA danas prezentuje u Americi nije se mnogo promenila od sociologije nekih Nemaca u Poljskoj od pre više od pola veka.

#Τζούτσε

slavko

Gwydione,ako stvarno veruješ da je džava Srbija ogrezla u nepoštovanju različitosti,i to ti nije samo partijska agenda,kako ne shvataš koliko je tvoja denuncijantska prozivka suprotna onome u šta si nas pokušao da uveriš?

mac

Quote from: Gwydion on 20-09-2009, 10:27:41
no sećam se da si recimo imao neke opaske odakle dolazi reč peder? Kako te nije sramota da  lažeš tako mator?

http://hr.wiktionary.org/wiki/peder

Vidi pod "etimologija". Scallop je svojom opaskom praktično branio homoseksualce od mene, jer sam ja koristio naziv peder. Njegova opaska je tačna, a naziv "peder" je pogrešan za čitavu populaciju homoseksualaca.

Genome

Quote from: mac on 20-09-2009, 15:17:10
no sećam se da si recimo imao neke opaske odakle dolazi reč peder? Kako te nije sramota da  lažeš tako mator?

Vidi pod "etimologija". Scallop je svojom opaskom praktično branio homoseksualce od mene, jer sam ja koristio naziv peder. Njegova opaska je tačna, a naziv "peder" je pogrešan za čitavu populaciju homoseksualaca.

Ok. Ako je naziv peder pogrdan i ja se izvinjavam homicima. No svakako to ne znaci da treba da paradiraju ulicom i da daju los primer nasoj omladini.
Mudraci će biti osramoćeni, prestravljeni i uhvaćeni u zamku. Gle, oni prezreše riječ Jahvinu! A njihova mudrost - što im koristi? - Jr 8,9

Ghoul

Quote from: Milosh on 20-09-2009, 01:58:29
Kad se već i Ghoul javio na ovom topiku ja bih pomenuo da je njegov tekst na Popboksu naišao na veliko interesovanje, trenutno ima 96 komentara, a većina od toga, očekivano, odlazi na potpune nebuloze. Ali, ljudi su tamo bar raznovrsni u lupetanju, pa je tako taj tekst istovremeno ispao i "antisrpski" i "homofoban".

miloše, to mi je usud, na koji se ponosim:
čak i moji vrlo strejtforvard napisi tumače se na kontroverzne i kontradiktorne načine.
tako ti je to sa nama, istraživačima dubljih regiona iskustva –
DEMONS TO SOME, ANGELS TO OTHERS!
https://ljudska_splacina.com/

Gwydion

Quote from: scallop on 20-09-2009, 12:50:27
Quote from: Gwydion on 20-09-2009, 10:43:02
A sad ću da kažem koš nešto Scallop je neko ko se bunio protiv zakona o lustraciji. Smetalo mu je to što je to na inicijativu LDP. Problem 5. oktobra je taj što nikad do lustracije nije došlo. Kao dobar nekadašnji zaposlenik vojne ustanove scallopu je u njegovom ideološkom koji još izgleda opstaje u nekom prošlom vremenu problem bio lustracija koju je tražio Čeda Jovanović. Šta više reći.

Da, ja sam protiv lustracije, eutanazije i svih sličnih stvari. Ja sam upoznao Žanku Stokić kad sam imao desetak godina i već tada sam shvatio pogubnost lustracije. Zato što je i moj otac šio za vreme rata da nas prehrani, pa sam pomislio da bi i njega mogli da lustriraju. Ja sam i protiv eutanazije, jer bi sutra počeli da eutanaziraju kao Hitler svoje žrtve. Lično ne zarezujem LDP ni za pišiv bob i pada mi na pamet jedino kad sam jako loše volje. Moj ideološki korpus ti nikada ne bi mogao da shvatiš, a sadržan je u mom potpisu, kao i tvoj u tvome. Moja biografija je javna, svima dostupna i u njoj nema ničega čega bih se stideo, za razliku od tebe koji si "gradski sekretar jedne partije".

Reći ću ti jednu poslovicu: "Ko jede govna, nikad sit." Nije kalorično. :evil:

A, što se tiče Kelta, nisi primetio da sam se izjasnio protiv "lustracije" dr Jankovića. Vrdao si sa obrazloženjem svog stava, ko mačak oko slanine, po tipu neko, negde, nešto. Ja jesam napisao da su po meni Kelti bili ovde i izneo svoje lično iskustvo, a Janković je rekao da bi moglo da se... Ti, bre ne znaš ni šta je kondicional, kontekst itd. Ti ne znaš ni šta pišeš, a kamoli šta čitaš. I nemoj da čitaš "Rašane", molim te, to je previše složeno štivo za tebe.

Ko je ovde političar, ja ili ti? Ti jedno kažeš, pa onda to posle tumačiš na ove ili one načine, relativizuješ to što si rekao, selektivno prestavljaš šta su drugi rekli, a šta su njima rekli proglašavaš za eto malo šeretskog duha na forumu itd. No, činejnica je da si se ti izblamirao oko tih Kelta, Činjenica je da si ti ovde veoma blagonaklon na ispade svih ovioh silnih što su po partijskom zadatku došli da ovde šire šovinizam, a pitam se kakav je stepen uzaludnosti potreban da se ima bilo kakva ideja da je po Znaku sagite korisno vršiti bilo kakvu političku ropagandu? Ja sam u tu diskusiju ušao sa  pitanjem da li se profesor udaljava sa katedre zbog političkih razloga, ili zbog svog nenaučnog nastupa i pristupa? Naravno, ti se u to ne razumeš i onda si morao da pričaš stvari sa kojima nemaš veze i onda si se opet izblamirao. Nisxi izneo svoje lično mišljnje već nisi znao za arheološka nalazišta koja dokazuju da su Kelti ovde imal isvoja naselja. I nije ni problem što nisi znao. To i nije informacija koja je u opsegu onoga što bi svako trebalo da zna. Ali je problem u tome što ti mora da se prikažeš kao neko bitan ko sve zna. A očigledno ne zbaš baš puno. Po primeru Rašana, recimo,  videlo se koliko si površan i koliko ti i ako nešto pročitaš ne razumeš i ne umeš da primeniš na pravi način.

Gwydion

Quote from: slavko on 20-09-2009, 13:56:43
Problem predloga 5.oktobarske lustracije je što je zamišljen kao ozakonjenje novog "Crvenog terora".Srbija nije ni Poljska ni Češka,nego zemlja u kojoj sve današnje "gradjanske" partije aktivno vode ili usmeravaju u ideološkom smislu bivši opet aktivni partijaši iz vremena komunističkog usrećavanja i "Crveni prinčevi",da se poslužim DRF-ovim terminom.Zato neće biti nikada otvarani dosijei raznih službi.

Poljska? to ona polui-fašistička država gde su tradicionalisti iz prošle vlade hteli da formiraju posebna policijska odeljenja da ganjaju nudiste po plažama i da šalju homoseksualce na lečenje?

Gwydion

Quote from: John Reynolds on 20-09-2009, 14:23:59
Quote from: Gwydion on 20-09-2009, 12:06:41To se ne zove fašizam. To se zove sociologija. Nedavno am čitao jedan takav rad koji je jedna Bugarka prezentovala u Americi. različite partije privlače razkilite socijalne strukture. Ratličite socijalne strukture imaju različite životne navike i socijalne standarde.

Dakle, sociologija koju JEDNA BUGARKA danas prezentuje u Americi nije se mnogo promenila od sociologije nekih Nemaca u Poljskoj od pre više od pola veka.

Ta "sociologija" je bliska tebi, scallopu i vašim drugarima koji bi homoseksualce ponovo da ubijate, ako neu logorima, onda bar na ulici.

Gwydion

Quote from: mac on 20-09-2009, 15:17:10
no sećam se da si recimo imao neke opaske odakle dolazi reč peder? Kako te nije sramota da  lažeš tako mator?

Vidiš. uoči zahrebačkog Prajda, tamošnji homoseksualci su javno na televiziji, a bili su u najudarnijim informativnim emisijama jer ih je tamo država stvarno i podržala, rekli da je vreme da reč peder rebrendiraju i da je od pežorativnog znaćenja transformišu u reč sa pozitivnim značenjem. To i jeste bio deo njihovog projekta parade i meni to deluje savršeno smisleno.

mac

Nema problema što se mene tiče. Meni je i tako lakše da kažem peder. Ali to su Hrvati, oni bi stalno da se izdvajaju. Daj da pitamo ove naše da li se osećaju kao pederi.

džin tonik

Quote from: mac on 20-09-2009, 21:46:10... da pitamo ove naše da li se osećaju kao pederi.

ovi mi lice na vase. samo ne znam kojoj partiji pripadaju. gvidi reagiraj!

Джон Рейнольдс

Quote from: Gwydion on 20-09-2009, 21:36:03
Ta "sociologija" je bliska tebi, scallopu i vašim drugarima koji bi homoseksualce ponovo da ubijate, ako neu logorima, onda bar na ulici.

Navedi gde sam pozvao na ubijanje homoseksualaca. Postoje tri topika o ovome, ako ne navedeš, onda si lažovčina.

Svako ko pretraži moje poruke videće da sam protiv parade najpre zbog mogućnosti nereda, žrtava i štete. Dakle, upravo suprotno od ovoga što tvrdiš. Drugi razlog je politizacija i buka o ugroženosti. Do sada mi niko nije naveo primere ugroženosti homoseksualaca osim fizičke, a na topiku Serbia Today postoji gomila primera ko je sve još fizički ugrožen (otprilike svi mi). Ja sam čak ostavljao vesti iz medija o prebijanjima i pokušavao da skrenem temu na tu stranu, ali lakše je mantrati prazne fraze. Pokušao sam čak i da ukažem na jedan od glavnih problema ugroženosti.

To su činjenice.

I još nešto. Daj malo konkretnije. Ko, kad, gde. Mnogi naučnici... Neka Bugarka... Eko nema pojma, ali se ne sećam zašto i gde... Blablatruć.

#Τζούτσε

Gwydion

Quote from: John Reynolds on 20-09-2009, 21:51:15
Quote from: Gwydion on 20-09-2009, 21:36:03

Navedi gde sam pozvao na ubijanje homoseksualaca. Postoje tri topika o ovome, ako ne navedeš, onda si lažovčina.

Svako ko pretraži moje poruke videće da sam protiv parade najpre zbog mogućnosti nereda, žrtava i štete. Dakle, upravo suprotno od ovoga što tvrdiš. Drugi razlog je politizacija i buka o ugroženosti. Do sada mi niko nije naveo primere ugroženosti homoseksualaca osim fizičke, a na topiku Serbia Today postoji gomila primera ko je sve još fizički ugrožen (otprilike svi mi). Ja sam čak ostavljao vesti iz medija o prebijanjima i pokušavao da skrenem temu na tu stranu, ali lakše je mantrati prazne fraze. Pokušao sam čak i da ukažem na jedan od glavnih problema ugroženosti.

To su činjenice.

I još nešto. Daj malo konkretnije. Ko, kad, gde. Mnogi naučnici... Neka Bugarka... Eko nema pojma, ali se ne sećam zašto i gde... Blablatruć.

Iza negodovanja da se održi parada stoji, u zemlji Srbiji, jedna želja da se svi koji nisu po propisanim standardima tradicionalističke Srbije pobiju. Više nema raatova, nema Hrvata, Bošnjaka i Albanaca da budu neprijatelji... sada je potrebno imati nekog drugog za neke nove Srebrenice i hladnjače. Ubi pedera, ubi Čanka, ubi ovog, ubi onog... sve je to nož, žica, Srebrenica... A što se tiče nereda oni se ne bi dogodili da se želelo da se ne dogode. Kad je Bajden dolazio sve su pokupili, od onog nesretnog Trivunca, preko Želimira Žilnika, pa do onog bogomoljca koji je samo čitao jevandjelje kod Konja. Dakle jedini problem sa paradom je u tome što se želi da niko ne sme da kaže šta jeste, jer ako kaže onda će ga prebiti ili ubiti. I u tom smsilu svako ko je protiv parade je implicitno za ubijanje homoseksualaca i ostalih drugačijih u ovom društvu.

Джон Рейнольдс

Quote from: Gwydion on 20-09-2009, 22:02:56Iza negodovanja da se održi parada stoji, u zemlji Srbiji, jedna želja da se svi koji nisu po propisanim standardima tradicionalističke Srbije pobiju. Više nema raatova, nema Hrvata, Bošnjaka i Albanaca da budu neprijatelji... sada je potrebno imati nekog drugog za neke nove Srebrenice i hladnjače. Ubi pedera, ubi Čanka, ubi ovog, ubi onog... sve je to nož, žica, Srebrenica... A što se tiče nereda oni se ne bi dogodili da se želelo da se ne dogode. Kad je Bajden dolazio sve su pokupili, od onog nesretnog Trivunca, preko Želimira Žilnika, pa do onog bogomoljca koji je samo čitao jevandjelje kod Konja. Dakle jedini problem sa paradom je u tome što se želi da niko ne sme da kaže šta jeste, jer ako kaže onda će ga prebiti ili ubiti. I u tom smsilu svako ko je protiv parade je implicitno za ubijanje homoseksualaca i ostalih drugačijih u ovom društvu.

Opet histerija, nesređene misli, trućanje gluposti. Problem sa forumom kao medijem je to što sve ostaje i teško je potom ispraviti. Što više škrabaš, detaljnije se vidi ko si. Meni je odavno jasno da je sa tobom ozbiljan razgovor čisto gubljenje vremena, gornja poruka si ogoljeni ti.

Pogrešio sam što sam te zvao gnjidom. Gnjida ima neku nadu da postane vaška, tebi napretka nema.

#Τζούτσε

Gwydion

Quote from: John Reynolds on 20-09-2009, 22:44:04
Quote from: Gwydion on 20-09-2009, 22:02:56Iza negodovanja da se održi parada stoji, u zemlji Srbiji, jedna želja da se svi koji nisu po propisanim standardima tradicionalističke Srbije pobiju. Više nema raatova, nema Hrvata, Bošnjaka i Albanaca da budu neprijatelji... sada je potrebno imati nekog drugog za neke nove Srebrenice i hladnjače. Ubi pedera, ubi Čanka, ubi ovog, ubi onog... sve je to nož, žica, Srebrenica... A što se tiče nereda oni se ne bi dogodili da se želelo da se ne dogode. Kad je Bajden dolazio sve su pokupili, od onog nesretnog Trivunca, preko Želimira Žilnika, pa do onog bogomoljca koji je samo čitao jevandjelje kod Konja. Dakle jedini problem sa paradom je u tome što se želi da niko ne sme da kaže šta jeste, jer ako kaže onda će ga prebiti ili ubiti. I u tom smsilu svako ko je protiv parade je implicitno za ubijanje homoseksualaca i ostalih drugačijih u ovom društvu.

Opet histerija, nesređene misli, trućanje gluposti. Problem sa forumom kao medijem je to što sve ostaje i teško je potom ispraviti. Što više škrabaš, detaljnije se vidi ko si. Meni je odavno jasno da je sa tobom ozbiljan razgovor čisto gubljenje vremena, gornja poruka si ogoljeni ti.

Pogrešio sam što sam te zvao gnjidom. Gnjida ima neku nadu da postane vaška, tebi napretka nema.

Histerija je specijalna  dispozicija, tokom koje se izvesni subjekti ponašaju tako da ispoljavaju nekih vidova fizičkih slabosti, somatskih bolesti ili psihopatoloških stanja. Pri tome to proizilazi iz nesvesne intencionalnosti. To je ono kako se ja sećam da definiše psihologija. Ovde imamo veoma svesnu nameru da se ti ljudi prebiju, a po mogučnosti i pobiju. Dakle ti mene slobodno zovi kko hoćeš, mene to ne dotiče, niti menja činjenicu da si ti, kao i tebi par sličnih ovde, običan bedni wanna be fašista.

Джон Рейнольдс

Quote from: Gwydion on 20-09-2009, 22:54:22

Histerija je specijalna  dispozicija, tokom koje se izvesni subjekti ponašaju tako da ispoljavaju nekih vidova fizičkih slabosti, somatskih bolesti ili psihopatoloških stanja. Pri tome to proizilazi iz nesvesne intencionalnosti. To je ono kako se ja sećam da definiše psihologija. Ovde imamo veoma svesnu nameru da se ti ljudi prebiju, a po mogučnosti i pobiju. Dakle ti mene slobodno zovi kko hoćeš, mene to ne dotiče, niti menja činjenicu da si ti, kao i tebi par sličnih ovde, običan bedni wanna be fašista.

Dobro, onda...

http://en.wikipedia.org/wiki/Schizophrenia

#Τζούτσε

Gwydion

Quote from: John Reynolds on 20-09-2009, 23:02:34
Quote from: Gwydion on 20-09-2009, 22:54:22

Dobro, onda...

http://en.wikipedia.org/wiki/Schizophrenia

Sad si i wanna be onlajn dijagnostičar? Ja bih pre ono što se dešavalo u ovoj kampanji protiv parade, koje si i ti bio deo, nazvao  grupna shizofrenija. Ne vidim kako drugačije objasniti toliku nezrelost i iracionalnost u strahu od parade? Zato bolje se malo