• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Parada (Srđan Dragojević, 2010)

Started by ginger toxiqo 2 gafotas, 22-10-2009, 01:04:02

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mac

Albedo 0

pa sad, ja nisam rekao da su gejevi nenormalni, za mene to nije problem, ako se neko izjasni kao peder šta ja imam sa tim, on kao i svaki građanin ima pravo na zaposlenje, na zdravstvenu zaštitu i slično, što mu se garantuje ne kao pederu već kao državljaninu koji nema ni pol ni seksualno opredjeljenje.

S druge strane, ja imam pravo da mi se taj tip ne sviđa i da živim što dalje od njega. Isto kao što mi je neukusno kada neko misli da je zanimljiv ako priča šta je jeo jutros, da li salatu sa krastavcima ili nešto treće, jer koga to uopšte briga, tako i objašnjavanje da ti analni seks prija ne može biti neka civilizovana pojava, što se mene tiče to rade samo seljačine.

Pederi nisu ljudi koji imaju seksualne odnose sa istim polom. Pederi su ljudi koji javno objavljuju šta jebu (a mogu da jebu i žene) i još traže moj blagoslov.

Šta jedeš ili jebeš je tvoja stvar, i nemoj da je koristiš u svakodnevnom životu. To važi i za pedere koliko i za heteroseksualce. Kad je nešto neukusno - neukusno je. Nisam ja sa tobom ovce jebo pa da me zanima da li mažeš dupe s vazeljin.

Stvarno ne znam odakle vam to da ja smatram  pedere bolesnicima i nenormalnim, nisam ja doktor pa da im postavljam dijagnozu, ja sam samo građanin koji prijavljuje da mu se gade ljudi koji bacaju smeće sa terase, koji pljuju na pločnik, koji zauzmu dva parking mjsta i koji actually traže da ih saslušam u vezi toga u kakvu vrstu mesa uvaljuju svoj kruti, jer to valjda ima neke veze sa njihovim ''ljudskim'' pravima. Smatram ih necivilizovanim.

Kurac bez razuma, kao i bilo šta drugo bez razuma, nema nikakve veze sa ljudskim pravima.

Father Jape

Quote from: mac on 23-11-2011, 00:55:12
Cilj ove rasprave je pacifikovati Batu, a ne terminologija.

xrofl
Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

Albedo 0

mac u stvari piše onu priču sa Radionice, o perpetum mobile 8-)

Josephine

Quote from: Bata Stupor Mundi on 23-11-2011, 01:02:23
Šta jedeš ili jebeš je tvoja stvar, i nemoj da je koristiš u svakodnevnom životu.

Jel? Jel onda možeš da nekako stvoriš kičmu i poštediš nas sranja o Leninim sisama? Mislim, jasno je iz tog konteksta da bi je jebao i da se na nju pališ. Ili mudroserišeš samo kada ne jebeš?

mac

O tom kurcu u dupetu pričaju i razmišljaju samo protivnici ideje da gejevi mogu da rade sve isto što i strejtovi. Ja stalno pričam o najbenignijem mogućem pravu koje je gejevima de fakto (ne i de jure) uskraćeno (držanje za ruke na ulici). To nije pravo na ispoljavanje seksualne orijentacije nego pravo na bliskost. Imaju li gejevi de fakto prava da se drže za ruke na ulici? Ako ne smeju da se drže onda imaju li pravo da dovedu svoje okruženje u stanje da dobiju tu dozvolu od ostatka drušva?

I D je s poslednjim postom ubola. Ono što smeju strejtovi (da pričaju šta bi radili Leni) gejevima je u javnosti uskraćeno.

Albedo 0

Quote from: D. on 23-11-2011, 01:06:35

Jel? Jel onda možeš da nekako stvoriš kičmu i poštediš nas sranja o Leninim sisama? Mislim, jasno je iz tog konteksta da bi je jebao i da se na nju pališ. Ili mudroserišeš samo kada ne jebeš?

ja ne jebem LDP-ovke

a tebi stvarno nedostaje poznavanje konteksta da bi shvatila šta sam ja uopšte tamo pisao

Midoto

Quote from: D. on 23-11-2011, 00:37:54

Šta je normalno...

Normala je ono što većina ljudi radi. Ako svi odluče da se nosi plava košulja, a neko obuče crvenu – to je odstupanje od normale. ,,Normalnost" zavisi od vremena i okruženja, ona je dogovorna. Pozivati se na prirodu i njene zakone, jednako je bezveze, upravo se trudimo da neke prirodne ,,normalnosti" zabranimo (silovanje, otimačinu, zlostavljanje slabijih...) Što se prirode tiče – homoseksualnost je u određenoj meri normalna, ali je i: oteti detetu sendvič iz ruke, jer si jači i gladan. Čini mi se da ne treba da bude pitanje – šta je normalno, već šta je u skladu sa etikom.

Josephine

Quote from: Bata Stupor Mundi on 23-11-2011, 01:14:27
Quote from: D. on 23-11-2011, 01:06:35

ja ne jebem LDP-ovke

a tebi stvarno nedostaje poznavanje konteksta da bi shvatila šta sam ja uopšte tamo pisao

Ali mi ne nedostaje poznavanje činjenice po kojoj bi neki muški član foruma bio prebijen ili izopšten ili bi mu se, bar, podsmevali, da se javno, sa seksualnom konotacijom, divio onim vajanim kurčevima iz serije.

Quote from: Midoto on 23-11-2011, 01:20:24
Quote from: D. on 23-11-2011, 00:37:54

Šta je normalno...

šta je normalno, već šta je u skladu sa etikom.

Etika je podjednako društveno određena kao i "normalnost"...

Midoto

Ne, to je moral. Etika je određena ličnim vrednostima.

Josephine

Midoto

Josephine

Midoto

Do toga - da budemo ljudska bića (čovečnost, humanost, ljudskost - osnovna odlika) :)

Josephine

Dakle - društveno je određena. :)

Albedo 0

mac

Bliskost na sred ulice ne postoji.

Pederi imaju pravo da se drže za ruke, i što je još važnije, apsolutno ne vjerujem da niko nikada nije prošao Knez Mihajlovom držeći se za ruke. ne možemo da provjerimo tvoju tvrdnju, a moja se bar oslanja na vjerovatnoću da među milionima, možda čak i milijardama ljudi koje su prošetale Knezom u zadnjih deset godina mora postojati bar jedan pederski par koji je prošao ulicom ruku pod ruku a da ga niko nije šikanirao.

Štaviše, moju možemo podržati najprostijim eksperimentom, samo da zamolimo jedan par pedera da prošeta od Slavije do Kalemegdana prisno zagrljen. Ako im se išta desi moja priča neće biti potpuno pobijena, ali tvoja definitivno hoć jer barataš sa apsolutnim brojevima, i stvarnost opisuješ kao neku ratnu zonu.

Svojim očima sam gledao trandže po beogradskim busevima, nijednom ne vidjeh da ih je neko napadao.

i tako dalje, ja stvarno ne vjerujem da u Srbiji ne postoji peder koji se držao sa dečkom za ruku u šetnji po Beogradu nikad ikad. Apsolutno ne vjerujem u to a statistika poprilično podržava moje vjerovanje.

a što se Lene tiče, ja nisam rekao šta bih joj radio, to što D. učitava je sastavni dio njene demagogije i intelektualne nemoći. Uostalom, prije ću prihvatiti da samog sebe okarakterišem kao seljačinu nego da spuštam kriterijume što se ukusa tiče.

Ja sam se jasno sprdao sa serijom, koja je namjerno izabrala atraktivne glumice, u kojoj namjerno jednu muž ne jebe a druga puši svom gdje stigne itd... nego je problem opet do konteksta koji uvijek izmiče našoj svinjici

Josephine

O kontekstu... loš će ti biti taj masterčić...

Quote from: Bata Stupor Mundi on 22-11-2011, 00:31:16

e da, napokon se serija popravlja, upravo je Lena u brusu nagnuta unapred i oblikuje glinom neke kurce

sad ispadoše i sise onoj plavuši

ovo je sve bolje i bolje

evo Lena se sva umazala 8)

Albedo 0

mda, svinjice

Quote from: Bata Stupor Mundi on 22-11-2011, 23:02:43
ŽSD su najobičnija LDP propaganda, te žene su takve upravo da bi neka LDPovka došla i rekla kao onaj majmun što gleda sebe u zrcalo i govori

Jao što je ružan
jao što je dlakav
hvala tebi Bože
što ja nisam takav

nisam nifomanka, nisam luda pravnica, nisam glupa domaćica a ni plavuša sponzoruša - to su desničarke, a mi smo humane savremene djevojke.

Josephine

Priznaj da se tebi, u stvari, sviđaju vajani kurci u celoj priči...

Loni

Quote from: Father Jape on 22-11-2011, 22:09:09
Quote from: crippled_avenger on 21-11-2011, 15:08:44
Međutim, ono što je meni zanimljivo jeste da LGBT zajednica zaboravlja da je tek sa Miloševićevim dolaskom na vlast činjenica da se aktivnosti između četiri zida uopšte mogu sprovoditi i da su pre njega one bile kriminalizovane, dakle nije moglo ni to.

Ako dakle imamo na umu da je homoseksualnost pre dvadesetak godina bila kažnjiva a da danas narod misli da mogu da rade šta god hoće sami, to možda nije dovoljno ali je jako veliki napredak.

Wow. Ovo je fascinantno, nisam imao pojma. Znao sam kad je homoseksualno ponasanje prestalo biti krivicnim delom recimo u UK, a nekako sam uvek pretpostavljao da je stara Jugoslavija tu bila, kao recimo kad se radi o abortusu, medju progresivnijim zemljama posleratovske Evrope.

Ovo sam proverio i samo je delimično tačno. Samo za Užu Srbiju.

AP Vojvodina - homoseksualnost dozvoljena od 1974.
Uža Srbija i AP Kosovo - homoseksualnost dozvolejna od 1994.

SRJ je pored Vojvodine imala i Crnu Goru gde je gejstvo bilo dozvoljeno.
Sticajem okolnosti zakon Uže Srbije su prilagodili južnoj republici i severnoj pokrajini.

Slobina vlast je dakle liberalizovala samo ono južno od Save i Dunava,
dok su se Vojvođani i Crnogorci na liberalizaciju izborili još u doba Tita.

Delovi SFRJ gde je homoseksualnost bila zabranjena:
- Uža Srbija
- Kosovo
- Bosna i Hercegovina
- Makedonija

Delovi SFRJ gde je bila dozvoljena:
- Slovenija
- Hrvatska
- Crna Gora
- Vojvodina

Dakle niko nije smeo da bude gej u Beogradu, ali je prelaskom u Pančevo ili na ostrvu ,,Bela Stena'' to mogao.

Albedo 0

što, pa strejt muškarci su izmislili toteme kuraca prije 10 hiljada godina. U čast falusa su nastajali čitavi rituali, kasnije legende i mitovi.

U stvari, to što danas žena oblikuje falus je uznemirujuće za patrijarhalni poredak.

Loni

Quote from: D. on 22-11-2011, 23:05:40
Pomenula sam lbgt populaciju. Lobi je pomenut u drugom kontekstu i u drugoj rečenici.

Izgleda da moraš da obnoviš bukvar. Onda kreni na sve ostalo.

Ja se izvinjavam, ali nadam se da nisi ozbiljna ako misliš da gej lobi postoji?

Reč je o klasičnoj podmetačini i satanizaciji onih, koji bi da ospore ravnopravnost.
Gej lobija nema.
Bavio sam se hjuman rajtsom. Ne postoji.
Od oko 600 postojećih zanimanja, gejevi su dominantni samo u 3-4.
- dizajner odeće za žene
- frizer za žene
- baletski igrač

Čak ni tu nije reč o lobiju, koliko o zanimanjima, koje hetero tipovi ne žele da rade u velikom procentu.
Možeš li da zamisliš hetero tipa - klasičnog obožavatelja fudbala - koji satima sedi nad papirom i crta žensku haljinu.
Pa sto puta briše neke kičice, pa dodaje nove detalje, pa menja boje, pa dodaje primese...

Malo teže. Pre će otpevati stih Džeja Ramadanovskog - Od haljina vaših oči bole, najlepše ste brate kad ste gole.

Bavio sam se hjuman rajtsom, upoznao mnoge aktiviste za ljudska prava.
Nema gej lobija.
Izuzmi pomenuta tri zanimanja i dobićeš gejeve koji redovno dobijaju otkaze, batine, poniženja...
Udruženje Gej strejt Alijansa, u kome radi moja drugarica Mira, dobija samo iz Srbije preko 1000 pisama godišnje o nasilju, otkazima, izbacivanju iz kuće na ulicu itd.

Loni

Inače D... ne samo da gejevi ne smeju u našem društvu javno da komentarišu nekog muškog glumca u seksualnoj konotaciji.

Ubeđen sam da to ne smeju ni žene. Smeju za nijansu više od gejeva. Neće ih proglasiti nenormalnima, ali će ih proglasiti qrvicama željnim qrca, nimfomankama, lakim ženama..., droljama...
   Manijaci će početi da se nabacuju i to vrlo vulgarno...

Josephine

Pa eto, ja sam ti prva proglašeni primer kurve i sponzoruše u forumskom okruženju...  :lol:

Albedo 0

Quote from: Loni on 23-11-2011, 01:56:18
   Inače D... ne samo da gejevi ne smeju u našem društvu javno da komentarišu nekog muškog glumca u seksualnoj konotaciji.

Ubeđen sam da to ne smeju ni žene. Smeju za nijansu više od gejeva. Neće ih proglasiti nenormalnima, ali će ih proglasiti qrvicama željnim qrca, nimfomankama, lakim ženama..., droljama...
   Manijaci će početi da se nabacuju i to vrlo vulgarno...

Loni, 2 riječi - Crven ban

Alex

Quote from: mac on 23-11-2011, 00:33:38
Ali gejevi nemaju ista prava kao normalni ljudi. U Americi nemaju pravo na brak u svim državama, nemaju pravo na usvajanje dece (osim u par država),

Ovo je kao kad kažeš da arhitekte nemaju pravo da budu lekari. Njima to pravo i ne pripada. Pravo na lečenje pripada lekarima, a na usvajanje dece heteroseksualnim parovima, koji su zamena za roditeljski par. Svakom svoje pravo.
Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture

Джон Рейнольдс

Quote from: D. on 23-11-2011, 02:03:50
Pa eto, ja sam ti prva proglašeni primer kurve i sponzoruše u forumskom okruženju...  :lol:

Па да. Зато што то и јеси.

Једна жена-геније је пре скоро годину дана то исправно проценила, свака јој част на томе. Беше нешто као... "Тражиш спонзора у окружењу где људи једва да имају леба да једу." Занимљива мисао из ове перспективе, пре свега због заблуде да спонзоруше искључиво траже материјалну сигурност. Понекој је потребно и позиционирање иза (квази) ауторитета. Мушког, наравно.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Father Jape

Loni

Quote from: Alex on 23-11-2011, 02:39:53
Quote from: mac on 23-11-2011, 00:33:38
Ali gejevi nemaju ista prava kao normalni ljudi. U Americi nemaju pravo na brak u svim državama, nemaju pravo na usvajanje dece (osim u par država),

Ovo je kao kad kažeš da arhitekte nemaju pravo da budu lekari. Njima to pravo i ne pripada. Pravo na lečenje pripada lekarima, a na usvajanje dece heteroseksualnim parovima, koji su zamena za roditeljski par. Svakom svoje pravo.

Alex bi donekle bio u pravu u slučaju da je napuštene dece manje od heteroseksualnih parova.

Ipak to važi samo za belu decu. Na svako belo napušteno dete u Srbiji dođe 5 parova, koji bi da ga usvoje.
S druge strane kod napuštenih romčića (ili recimo crnačića u svetu) situacija je drugačija.

Domovi su puni tamnopute dečice koje niko nikad ne želi da usvoji.
Beli parovi retko uzimaju tamno dete, a tamnoputih usvojitelja nema (u toj meri) jer potiču iz siromašnih socijalnih slojeva
gde su mnogo češća ostavljanja nego usvajanja dece.

Ukoliko bi se doneo zakon da gej parovi mogu da usvajaju decu, dobijali bi isključivo tamnoputu decu,
koju niko drugi ne želi.
Mali Romi i Romkinje (Haićani/Haićanke itd), koji će punoletstvo dočekati bez igde ičega. Prešavši iz doma na ulicu - u kriminal ili prostituciju,
dobili bi udomljenje i ljude, koji o njima brinu i nešto im ostavljaju u nasledstvo.

Reč je o deci, koja nikad ne dobiju izbor hetero vs homo usvojitelji.
Pred njima je jedini izbor beskućje vs homo usvojitelji.

mac

Hm da, ali ipak ima mesta sumnji da će se i gej parovi "takmičiti" za belu decu. Ne možeš uneti u zakon klauzulu "gej parovi mogu da usvajaju samo obojenu decu". Ako toga nema u zakonu zašto bi se sami gej parovi ograničavali? Zašto ne bi razmišljali sasvim normalno "mi smo dobrostojeći, i red je da možemo da biramo, a to je belo dete"?

Josephine

Loni, valjda, pretpostavlja da će se uvećanjem broja parova koji usvajaju decu povećati i mogućnost da i tamnoputa deca budu usvojena. To je sigurno. Nema toliko svetlopute dece koliko bi bilo zainteresovanih parova. U pravu je Loni kada kaže da se po domovima mahom nalaze tamnoputa deca...

A tu postoji i drugo, potencijalno, ograničenje: o usvajanju odlučuju komisije. Verujem da bi, u početku, predrasude uzele maha, te bi svetloputa deca mahom išla heteroseksualnim parovima, po odlukama komisije... Tako da homoseksualni parovi i ne bi imali izbora. Ovo je samo nagađanje u prazno, naravno. Ali moguće je.

CorwinM

Quote from: Loni on 23-11-2011, 01:40:10

SRJ je pored Vojvodine imala i Crnu Goru gde je gejstvo bilo dozvoljeno.
Sticajem okolnosti zakon Uže Srbije su prilagodili južnoj republici i severnoj pokrajini.

Slobina vlast je dakle liberalizovala samo ono južno od Save i Dunava,
dok su se Vojvođani i Crnogorci na liberalizaciju izborili još u doba Tita.

Znaš kako, Crna Gora je uvijek imala progresivne zakone, ali je njihova implementacija veoma problematična. Znaš ti šta bi se desilo nekome ko bi se sedamdesetih u Titogradu ili Nikšiću javno deklarisao kao homoseksualac? Ili za koga bi "pukla priča" da jeste?

Ili da pustimo sedamdesete, znaš li da su prije pet godina su kamenovali Atilu Kovača kad je gostovao na RTCG?

A što se opšteg raspoloženja i narodskog stava prema homoseksualizmu tiče, rekao bih da je identičan kao onaj u Srbiji. Tačnije, preovladava mišljenje da je OK ako je u četiri zida, ali da bi se zdušno podržala svaka nasilna akcija usmjerena protiv neke parade.

A situaciju komplikuju i NVO koje "brane" prava LBGT populacije, jer šire dezinformacije i dižu tenzije i kad za tim nema potrebe, jer što je situacija gora, veće grantove očekuju iz inostranstva. Ukratko, isto sranje kao i kod vas.

There are no desperate situations, there are only desperate people.

Agota

This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Albedo 0

ajte molim vas, kad sam ne uzgojiš krompir već ga uzmeš sa komšijine njive onda si lopov

kad odlučiš da jebeš muškarce a hoćeš da postaneš otac onda tražiš ugovor da te ne bi zvali kriminalcom

komšija odluči da pobaca pola zaliha krompira u kontejner

možda to nije lijepo ali je još gore prčkati po tome kontejneru

ako ne možeš sam da napraviš, i to nije pitanje da ne možeš da imaš djecu jer ne uspijevaš da zatrudniš, pa jalovi parovi odlučuju da usvoje.

Oni su se vjenčali s namjerom da zasnuju porodicu, i to im nije uspjelo uslijed spleta okolnosti.

Peder je svjesno ušao u vezu sa osobom istog pola, svjestan da je to sterilna veza, i sa dmu nešto smeta, nešto mu nedostaje, hoće bebu blablatruć...

Ne poželi krompir susjeda svog

Tako je govorio Bata 8-)

SIMERIJANAC

Жале се аутори спота да нијесу могли наћи домаће глумце но су их морали увозити из Београда.

Loni

Ja opet ne razumem o čemu Bata priča.

Govoriš kao da je to zaista neki izbor svoje volje? Kakva svoja volja.
Kao što invalid ne bira što je invalid, daltonista što je daltonsita, levoruk što je levoruk, ni gej ne bira što je gej.
Oni samo kosntatuju funkcionisanje, koje im je genetika zadala.

Muško gejstvo je nastalo daleko pre čoveka iz 2 razloga.

1 - mužjaci nisu potrebni u velikom broju za oplodnju ženki jer je 1 dovoljan za oplodi sam 20 ženki. Posle svakog rata muško stanovništvo je desetkovano pa su se opet nacije obnavljale. Muškarac ne čeka plodne dane, ne nosi plod. Ima milijardu spermatozoida. Jedan nadoknađuje za ostale vrlo lako i stoprocentnost muške heteroseksualnosti uopšte nije potrebna. Sve što nije potrebno, priroda nije ni stvarala.

2 - Kod svih sisara tendencija je da vođa čopora ima pravo na sve ženke u čoporu. Kod majmuna vođa krda je taj koji tuca sve majmunice koje želi.
Njegovi odani pajtosi imaju pravo na mali broj ženki - samo one, koje im vođa dopusti, a ostali nemaju prava na seks.
Kod jelena, divljih konja, divljih pasa, vukova samo vođa nastavlja gene jer su najjači.

I kod čoveka je bilo tako do skoro (sultanat, šerijatski sistem).
Pošto nema odnosa 1:1, neki mužjaci nikad ne mogu da dođu do ženke.  Ako je to već tako priroda je našla način da neutrališe njihovu frustriranost i agresiju tako što ih je okrenula jedne prema drugima.

Kod jelena pored osnovnog krda postoji i posebno krdo od samih mužjaka - onih izbačenih oz osnovnih krda jer su se suprotstavili vođi.

Homoseksualnost dakle postoji kao odgovor prirode na težnju vođe da sve ženke zadržava za sebe. Bio je to prirodni način pacifikacije životinjskog društva.
Mužjaci - gubitnici (oni koji u dvoboju za ženke uvek izgube) morali su da budu pacifikovani i pomirani sa sudbinom da će samo vođa i još par njih imati pravo na ženke.
Najbolji način bio je taj da im priroda podari seksualnu nezainteresovanost za ženke i okretanjem jednim prema drugima.
Neki jeleni čak sami pokidaju svoje rogove jer ne žele da ih vođa krda označi kao konkurente.

A čovek je nastao od sisara, primata i ne može se očekivati drugačije funkcionisanje.
I kod čoveka postoje muški primerci koji imaju težnju da oplode što više ženki i gubitnici, koje priroda mora na neki način da pacifikuje.

2 - USVAJANJE

Posle zemljotresa na Haitiju, oko 20 000 dece ostalo je bez ijednog roditelja i bez igde ičega.
Pošto su deca tamna, nemaju čemu da se nadaju oko usvajanja.

Svako 20. dete biće usvojeno od tamnog /meleškog /mešanog para po svetu, ali to je plafon cifre.
Oko 2,3 % biće usvojeno i od nekog belog para, ali to je kraj.

Šta će biti sa ostalima?

Ništa. Oko 15 000 Haićana dočekaće punoletstvo tako što će dečaci krenuti u neki kriminal - preprodaju droge ili u neko fizikalisanje.
Devojčice će se okrenuti zaradom od raznoraznih masaža.
To je sudbina dece, koju niko ne usvoji, a koja imaju pravo da budu u Domu samo do svoje 18.godine.

Ako već svi znamo da je tako, bolje je da ih usvoji gej par, koji prođe sva psihološka istraživanja,
i za koje psiholog da saopštenje da nisu pedofili, da nisu psihički labilni, da imaju materijalnu mogućnsot za izdržavanje itd.
nego da ih ne usvoji niko?

Mi ovde ne govorimo o interesu gejeva da dobiju decu kao hleb preko pogače.
Govorimo o interesu same tamnopute dece?

A što se bele dece tiče, njih je trenutno manje od parova željnih za usvajanje tako da nema teoretske šanse da nijednog od njih dobije gej par.
Gej par dobija decu samo onda kad se niko drugi ne priajvi za poemnuto dete.

Jedina bela deca, koju su gej parovi dosad usvajali bila su deca, koju niko nije hteo - dete sa epilepsijom, dete narkomanke, koje je nasledilo njene sklonosti, dete ubice i ludog roditelja sa tendencijom da i samo skrene itd.

Loni

Najveći paradoks kod konzervativaca je taj što se zalažu i protiv abortusa i protiv usvajanja dece od strane gej parova.

Nestanak abortusa značio bi u praksi upravo VIŠE DECE ZA USVAJANJE.
Da nema abortusa u evropskim zemljama, onda bi i bele dece bilo više od potencijalnih usvojitelja,
a ne samo romčića i crnčića kao danas.

Prosta matematika kaže da tada ni belu decu ne bi imao ko da usvaja i da bi svako drugo bilo osuđeno
na beskućje posle punoletstva.

Imali bismo paradoksalnu sitauciju da neki gej parovi žele decu,
da ostavljena deca žele da budu usvojena od bilo koga (pa i gej parova ako matematika jasno kaže da nema ko drugi),
a da konzervativni sistem ne dopušta njihovo spajanje.

Tako dobijamo i starije ljude o kojima neće imati ko da brine i decu - besperspektivne uličare.
Onda se postavlja pitanje valjanosti čitave konzervativne ideologije u praksi.

Anomander Rejk

Ovaj topik treba uramiti, za buduća pokoljenja... xsqsick
Saznali smo da jedan ali vredan može oploditi i do 20 ženki, ali vidi vraga i u Srbiji, a i širom Zapada bela kuga. Saznali smo i kako tucaju jeleni, vukovi, majmuni, divlji psi i konji.
Tajno pišem zbirke po kućama...

lilit

That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Kunac

I Vesna Vukelić Vendi ima šta da kaže na ovu temu: "Diskutovala sam sa svojim sveštenicima i smatram da državu prvo treba očistiti od kriminalaca, ,,narukvičara", kućnih pritvorenika, ubica, a tek onda se pozabaviti ostalim problemima poput homoseksualaca, jer oni nisu bolesni, već samo različiti. Pa i naši državnici i političari su homoseksualci, postali iz nekog eksperimenta, i sada ne mogu da se vrate svojim ženama jer su im nezanimljive. Pa znate li koliko njih ima, ali naravno da ne pričaju o tome!"
"zombi je mali žuti cvet"

crippled_avenger

Lonijeva teorija da su žene krive što muškarci postaju homoseksualci, još od pre nastanka čoveka, spada među zanimljivija objašnjenja kako su stvari pošle nizbrdo. E sad, kako je to istovremeno nekima, kako Loni kaže. genetski a nekim jelenima, konjima, majmunima i muškarcima - stečeno, to je pitanje za lilit. :)
Nema potrebe da zalis me, mene je vec sram
Nema potrebe da hvalis me, dobro ja to znam

Josephine

Quote from: crippled_avenger on 25-11-2011, 03:25:56
Lonijeva teorija da su žene krive što muškarci postaju homoseksualci, još od pre nastanka čoveka,

To nije Lonijeva teorija.

crippled_avenger

Quote from: D. on 25-11-2011, 08:25:20
Lonijeva teorija da su žene krive što muškarci postaju homoseksualci, još od pre nastanka čoveka,

To je teorija (de)belih muskaraca. :)
Nema potrebe da zalis me, mene je vec sram
Nema potrebe da hvalis me, dobro ja to znam

Alexdelarge

moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

Father Jape

Hah, otužno je kad vidiš ćirilicu u kombinaciji sa ijekavicom i odma znaš kakav će tekst biti. A onda se ispostavi da je još gori.

Ako nekoga mrzi da čitam, evo poslednja dva pasusa kao pančlajn:

QuoteХомосексуалност је проблем како за друштво, тако и за оне који га практицирају. Друштво, наравно, мора бити толерантно према том феномену и не смије на тој основи дозволити било какву дискриминацију. Али ова сексуална посебност је, у највећем броју случајева, генске природе која се може ријешити оперативним захватом тако да жене, с којима се природа поиграла, ухваћене у замци мушког тијела, постану оно што изворно јесу. Иста је ствар и са лезбијском популацијом.

Наравно, узроци хомосексуалности могу бити и културолошки везани било за референцијалну заједницу, било за трауматизирано дјетињство те у таквим случајевима, ако не помаже психотерапија, те индивидуе морају уживати иста права као и сви други грађани. Најгора варијанта је ипак она коју "хуманитарни" нови свјетски поредак сада намеће: презентирање геј популације као малтене вјечите категорије која ће углавном служити као средство идеолошке манипулације.

Ghoul

Quote from: Father Jape on 25-11-2011, 20:12:33
Hah, otužno je kad vidiš ćirilicu u kombinaciji sa ijekavicom i odma znaš kakav će tekst biti. A onda se ispostavi da je još gori.

xcheers xrofl xremyb
https://ljudska_splacina.com/

lilit

Quote from: crippled_avenger on 25-11-2011, 18:47:51
Quote from: D. on 25-11-2011, 08:25:20

To je teorija (de)belih muskaraca. :)

ali loni nije debel!

btw, steceno vs.nasledno uveliko prevaziazi moje kompetence. optimalan odgovor treba da potrazimo od tvoje omiljene bioloskinje izbosne.
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Albedo 0

Quote from: Loni on 24-11-2011, 12:20:43
Ja opet ne razumem o čemu Bata priča.

Naravno da ne razumiješ  8)

QuoteGovoriš kao da je to zaista neki izbor svoje volje? Kakva svoja volja.
Kao što invalid ne bira što je invalid, daltonista što je daltonsita, levoruk što je levoruk, ni gej ne bira što je gej.
Oni samo kosntatuju funkcionisanje, koje im je genetika zadala.

za to što pričaš nema nikakvih dokaza, genetika da je tako moćne riješila bi i veće probleme čovječanstva a definitivno nije dokazala da je homoseksualizam prirodan

osim toga, ljevoruku osobu mogu naučiti da radi ili piše sa desnom rukom, dakle učenje je moguće

ako neki narod odluči da nema ljevorukih ljudi među sobom, taj narod to može postići, samo je pitanje koliko je tom narodu važno da nema ljevoruke

u svakom slučaju, pitanje je da li nekom narodu homoseksualci uopšte trebaju, ako ne onda im ne trebaju i gotovo, ne znam šta je toliko teško da se tu razumije

mac

Da li narodu trebaju Cigani? Umobolni? Stari i nemoćni? Bato, da bi bio dobar fašista moraš da prestaneš da budeš dobar čovek.