• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Zemlje Iz Okruzenja TODAY

Started by Alexdelarge, 10-01-2010, 17:41:34

Previous topic - Next topic

Truman and 1 Guest are viewing this topic.

džin tonik

obitelj zec? opet. e da je vise takvih...

Truba

žalostan zločin

obitelj je dobila isplatu 1.2 mil kuna odštete ako se dobro sjećam
time je sudski proces zaključen
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

džin tonik

a ubojica bijase 18godisnjak kome su mjesec dana prije toga ubijeni neki clanovi uze obitelji u slavoniji a roditelji odvuceni u srbijanske logore.
steta sto je ubio samo obitelj zec pa se mora stalno vrtiti ista prica. da je pobio nekoliko tisuca srba bilo bi nam svima bolje.

Truba

ne znam vala
elementarno razmišljanje navodi ka činjenici da ne valja ubijati niti će ti to vratiti ubijene

mada
lako je sad hladne glave razmišljati
ali u tom momentu ko zna... mada opet... i drugima su ubijeni članovi obitelji
pa nisu tako reagirali
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

džin tonik

da je pobio nekoliko stotina obitelji ne bi srbi morali vrtiti istu pricu godinama. petokolonasa bijase napretek. znaci, dobro srbima, dobro hrvatima.

varvarin

Administracija, a da skloniš ova dva pacijenta na neko vreme, a?
S obzirom da mi dobijemo preko p.... kad se usudimo da kažemo da su u Srebrenici - reagirali...
Zadovoljavaju kriterijume.

džin tonik

varvarine, varvarine, pa kako ti to gledas stvari? srbima se ne smije proturijeciti, srbe se u ratu ne smije ubijati, sve je srbija, srbi su uvijek u pravu, trabunj.
imas poremecen osjecaj vrijednosti.

Truba

kakav pacijent
jel se to ti meni obraćaš? šta sam ovdje rekao pogrešno?

inače većina vas je dovoljno rekla na srebreničkom topiku da vas sto cunamija neće saprati
pa vidim živi ste i zdravi

varvarin

Da nacrtam. Iznad slike ubijene devojčice se ne lupeta.
Ili u lijepoj vašoj i to ne važi?

džin tonik

varvarin priprema teren za svoje bajke o srbskom zrakoplovstvu 1990.-1999. te se zeli rijesiti svih koji bi kriticno razmotrili price o potapanju 2 americka nosaca u jadranu.

džin tonik

Quote from: varvarin on 13-07-2011, 16:37:34

onda ne lupetaj vec si u znak zalosti prosviraj glavu jer si skrivio njenu smrt onoga trenutka kad si odlucio pijan urlikati srbija do beca i tulipanima mahati tenkovima koji su isli oslobadjati veliku srbiju.

varvarin

Mislim da imaš jači problem.
I da ti je potrebna pomoć specijaliste.
Lekovi svakako...

Truba

Quote from: varvarin on 13-07-2011, 16:37:34

Quote from: Black swan on 13-07-2011, 16:05:56
žalostan zločin

mislim da sam rekao jasno i dovoljno

džin tonik

Quote from: varvarin on 13-07-2011, 16:47:07
Mislim da imaš jači problem.
I da ti je potrebna pomoć specijaliste.
Lekovi svakako...

mislis, mislis... ti mislis? tako si mislio i kad si urlikao ovo je srbija i srbi su besmrtni! pa eto ti na!

varvarin

Jedan Francuz, Bifon, davno je rekao: Stil, to je čovek sam.
Po tvom stilu...
Englezi kažu: U kući obešenog ne priča se o konopcu.
Srbi kažu: Ne smeje se na groblju.
Iznad leša se ne palamudi. Najmlađi ubijeni u Srebrenici imao je 12 godina. Želim pravdu za one koji su ga ubili, ali isto tako želim da se demistifikuje broj ubijenih.

Ali, po stilu... ti si običan prasac.

džin tonik

tja, kod mene ti ne pale jeftini trikovi. sad bi ti kao tvorac svega zla iz devedesetih dijelio krivnju? ne moze. prosviraj si glavu ako zalis, sve ostalo nije iskreno i nema stila.

varvarin

Ne prasac.
Prava svinjčuga.

džin tonik

cuj, svi sto gube se ljute. razumijem ja tebe, samo ti psuj.
svasta, kad se samo sjetim koliko si nedavno bijesnio na nato-ve pilote i prepricavao kako si zelio uhvatiti kojega da bi se na njemu izivljavao. bas me zanima kakav bi bio da ti je 18 godina a neki fasisti ili srbi, svejedno, izmasakrirali ti najmilije i prezivjele odvukli u logore.

angel011

Quote from: zorbo on 13-07-2011, 17:07:29
cuj, svi sto gube se ljute.

Zato ti u poslednje vreme toliko besniš po forumu.
We're all mad here.

džin tonik

ne, mene je nedavno ugrizla lisica.

angel011

We're all mad here.

džin tonik

ma nije nezgodno, osjecam se nekako drugacije, nekako mocno. super osjecaj.

džin tonik

srbska pljackaska agresija na hrvatsku, izvod, granatiranje slavonskog broda:

Quote... Hrvatske žrtve nemaju imena niti prezimena, lica, obitelj koja je iza njih ostala. U Slavonskom Brodu u kratkom je razdoblju poginulo čak 27 djece, najmlađe je imalo godinu i pol. Zna li tko njihova imena ili o njihovoj žrtvu svjedoči samo spomenik djevojčici u Slavonskom Brodu? Zna li itko tko je Marinko Marinković?!

Od studenog do rujna u Slavonskom Brodu od srpsko-četničkog granatiranja poginulo je čak 27 djece. Njihova imena ne zna nitko osim pokojeg sugrađanina i roditelja kojima je život tada zauvijek stao. Optužnica za neselektivno granatiranje nikada nije podignuta dok pukovnik Slavko Lisica koji je vodio 14-mjesečni napad na taj grad napade opisuje u svojoj knjizi 'Komandant bez potrebe'. ...
Koga briga za poginulu hrvatsku djecu?

sad, junacino sa sljem na prostacka bundeva, ja sam ti objasnio tko je bio ubojica obitelji zec i sta ste mu uradili neposredno prije no sto je to postao. netko je objasnio da je slucaj procesuiran te isplacena odsteta od 1,2 miliona kuna.
a ti meni objasni koji su ovo vasi granatirali, lijepo ih imenuj. pa idemo tako redom od grada do grada. imenuj, navedi sta ste poduzeli, kolika je odsteta, u kojim su zatvorima.

džin tonik

QuoteMarinko Marinković imao je samo godinu i pol kada je njegov život 3. svibnja 1992. prekinula srpska granata, te šestogodišnja Ankica Dujmović, dvanaestogodišnji Dejan Mijatović, sedmogodišnji Marko Petrović, trinaestogodišnji Bojan Timarac, šesnaestogodišnji Dalibor Gojković, četrnaestogodišnji Đuro Altgajer, sedmogodišnja Davorka Pavelić, trogodišnja Kristina Trogrlić, tri godine starija Sabina Hodžić, jedanaestogodišnji Jurica Marijić, šesnaestogodišnji Krešimir Katinić, četrnaestogodišnja Vedrana Jurković, devetogodišnja Martina Altgajer, četverogodišnja Ivana Petrović, petogodišnji Dalibor Marinković, šestogodišnji Tomislav Crnković, desetogodišnji Tihomir Matković, petnaestogodišnja Dragica Andraković, sedamnaestogodišnji Miro Bajan, devetogodišnja Andrijna Marinković, petnaestogodišnja Barbara Lisek, desetogodišnji Goran Marić, sedamnaestogodišnji Dalibor Hometa...

Anomander Rejk

Hm, sad bi ja trebao biti zmija poput tebe, pa reći da je tim što su granatirali Slavonski Brod takođe poginuo ujak, stric i slično, pa ih to opravdava jel ?
Nakon što si se izrugivao porodici Zec, koristio tragediju Antonije za svoje naci-svinjarije, izgubio si pravo da o bilo čemu morališeš. Jebe se tebi za ovu izginulu decu, oni su tebi bitni samo da se možeš nadjebavati po forumu.
Tajno pišem zbirke po kućama...

džin tonik

uopce ja ne moraliziram glavonjo. ja sam pristalica one oko za oko, zub za zub. pomozi sljemoglavom i imenuj svoje ubojice. da vidimo gdje li su oni danas.

Anomander Rejk

Ma ti si u stvari Srbenda, sa nešto turske krvi u sebi  :).

džin tonik

ti si neki vicmaher? ako ne mozes imenovati srbe ubojice djece koju sam naveo za slavonski brod, te za ostale gradove o kojima mozemo kad rijesimo taj, odskakuci preko tri kozlica.

varvarin

http://www.index.hr/vijesti/clanak/slavko-kulic-hrvatska-je-vec-bankrotirala/560909.aspx

Slavko Kulić: Hrvatska je već bankrotirala!
Dužničke krize događaju su zbog velike potrošnje, a premale proizvodnjeU Francuskoj se dugovi prikrivaju  Kulić kaže da je ovo sistem sagrađen na laži
utorak, 12.7.2011...

http://www.index.hr/vijesti/clanak/ministrica-dalic-kaze-da-nismo-pred-bankrotom-ali-brojke-ne-pokazuje/561274.aspx

Ministrica Dalić kaže da nismo pred bankrotom, ali brojke ne pokazuje!
(danas)
"DRŽAVA sve svoje obaveze redovito i uredno servisira i neupitno je da će i nastaviti podmirivati svoje obaveze u skladu s rokovima dospijeća", odgovorilo je Ministarstvo financije Martine Dalić najopćenitije moguće na niz Indexovih pitanja u kojima smo tražili prilično konkretne odgovore i brojke o stanju s otplatama državnih dugova...
Ministarstvo financija odbija komentirati Kulićeve navode, tvrdeći da nisu utemeljeni na ekonomskim činjenicama, međutim, zauzvrat iz Ministarstva ne odgovaraju niti jednom jedinom brojkom te se nabacuju frazama o tome kako Hrvatska sve svoje obaveze izvršava na vrijeme."

džin tonik

trazi se da imenujes srbe ubojice. poslije slika ubijene djece se ne lupeta. prasac.

varvarin

džin tonik

pih, koji junaci. masakrirati djecu sa sigurne udaljenosti pa se zavuci u misju rupu...

varvarin

http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/dr_kulic_hrvatska_je_vec_bankrotirala_pa_bankama_kao_zrtvu_prilaze_svoje_gradane/323059.html

NEOLIBERALNA EUTANAZIJA
Dr Kulić: Hrvatska je bankrotirala, pa bankama kao žrtvu prinosi svoje građane

"Morali bi imati guvernera Hrvatske narodne banke da tu pljačku spriječi. No mi nemamo guvernera. Jer da imamo, isti bi tren oduzeo licencu bankama koje pljačkaju hrvatske građane - ističe ugledni ekonomist..."

džin tonik

... i nabiti sljem na bundevu te seruckati...

varvarin

Zanimljivo, šta su neki predviđali prošle godine:

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/globus/story/125582/Hrvatska+%C4%87e+bankrotirati+2011.+godine.html

ZAGREB 15. 07. 2010

Hrvatska će bankrotirati 2011. godine

"Hrvatskoj krajem 2011. godine sledi bankrot, pišu hrvatski mediji. Naime, prema procenama Bečkog instituta zemlje u regionu u koji su svrstane Slovačka, Poljska, Srbija, Mađarska, Estonija, Slovenija i BiH ove godine će izaći iz recesije, dok će Hrvatska zabeležiti ekonomski pad od 1,5 odsto...

...Hrvatski mediji procenjuju da je s najnovijim zaduživanjem od 1,85 milijardi evra svaka novorođena beba u Hrvatskoj dužnija za oko 418 evra. Bebe rođene pre tog zaduživanja bile su dužne oko 9.800 evra."   

angel011

Izlazimo iz recesije ove godine? Ura!

Oh wait...
We're all mad here.

mac

Što oh wait? Što ne samo ura?

Cornelius

Quote from: varvarin on 14-07-2011, 15:52:12
...Hrvatski mediji procenjuju da je s najnovijim zaduživanjem od 1,85 milijardi evra svaka novorođena beba u Hrvatskoj dužnija za oko 418 evra. Bebe rođene pre tog zaduživanja bile su dužne oko 9.800 evra."   

Ej, pa zar to nije cilj svih ovih sponzora?!
Je n'ai aucune confiance dans la justice, même si cette justice est faite par moi.

Anomander Rejk

Krepao je još jedan ratni zločinac, i to od sepse.
Đuro Brodarac, nekadašnji ,, gospodar '' Siska i okoline, poznat po svojoj izjavi kako
,, srpske krave puše, pa im se tako zapale štale '', objašnjavajući jelte paljevinu srpskih imanja...

varvarin

Pitam se, da li to to  knjigovodstvo na nebu ima sopstvene male fazone?
I Rajnhard Hajdrih, gaulajter Slovačke, umro je od sepse 1942...

varvarin

Malo sam iznenađen.
Menjajući kanale malopre na TV, naiđem na HRT1.
U toku je emisija LIJEPOM NAŠOM, poznata domoljubna serija emisija sa puno narodne muzike.
Emisija je realizovana... u Subotici.

Stipan

Ostavi Suboticu na miru. Koliko god da te cenim...

pokojni Steva

Ne treba zaboraviti da originalna SHS tvorevina nije zaboravljena. I to ne Srba Hrvata i Slovenaca ;-)
Jelte, jel' i kod vas petnaes' do pola dvanaes'?

varvarin

Stipane, nemam ja problem u Subotici! 
Al imaju ovi LIJEPOM NJIHOVOM.
Razmišljam... šta ako TVB1 napravi sličnu seriju  (DOMOVINO, DOBAR DAN, na primer  :mrgreen:), i jednu epizodu snimi, recimo, na Plitvicama?
Ili u Kninu?
Pa čulo bi se do UN!! 

Stipan

Pa dobro onda. Pomalo sam preosetljiv na tu temu. Subotica je i drugima zapala za oko.
Nemaš načina da pratiš Mađarsku televiziju. Veruj mi, ima i gadnijih igrača od Hrvata...

varvarin

Što me potseti na priču  o  "Pokretu 64 županije."
Ali, Mađarska je, naravno, demokratska zemlja...

Stipan

Je, ali nije zaboravila dane stare slave...

Rommel

Quote from: varvarin on 15-07-2011, 13:14:30
Pitam se, da li to to  knjigovodstvo na nebu ima sopstvene male fazone?
I Rajnhard Hajdrih, gaulajter Slovačke, umro je od sepse 1942...
slovačke? službeno je bio Reichsprotektor Bohmen und Mahren - češko moravskog protektorata sa sjedištem u Pragu...

varvarin

Zahvaljujem na ispravci, feldmaršale.