• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Zemlje Iz Okruzenja TODAY

Started by Alexdelarge, 10-01-2010, 17:41:34

Previous topic - Next topic

0 Members and 13 Guests are viewing this topic.

džin tonik

@bato: ma na sto reagirati? autori na indexu, pa i komentatori = zavijanje redom propalih slucajeva, rubnih pojava van zivota, na mjesec. :mrgreen:
index dodje u rangu posjete cirkusu. nasmijes se, ides dalje.

scallop

Ulazi Hrvat u pekarnicu i kaže:
Molim vas jedan kruh
Izvolite, 12 kuna...
DVANAEST KUNA ?!
E da, jebiga, tri kune je kruh, tri kune za Plenkovića, tri kune za Kolindu i tri za spas Agrokora...
Čovjek, jadan što će, djeca moraju jesti pa uzme onaj kruh, plati i ode.
Slijedeći dan ponovno dolazi po kruh i daje 12 kuna..
Prodavač mu izvrati 3 kune.
Zašto mi vraćate tri kune ?
Nema kruha
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

akhnaton

Quote from: scallop on 12-04-2017, 15:24:53
Ulazi Hrvat u pekarnicu i kaže:
Molim vas jedan kruh
Izvolite, 12 kuna...
DVANAEST KUNA ?!
E da, jebiga, tri kune je kruh, tri kune za Plenkovića, tri kune za Kolindu i tri za spas Agrokora...
Čovjek, jadan što će, djeca moraju jesti pa uzme onaj kruh, plati i ode.
Slijedeći dan ponovno dolazi po kruh i daje 12 kuna..
Prodavač mu izvrati 3 kune.
Zašto mi vraćate tri kune ?
Nema kruha

Tužno je to... ali kada se država odluči da spašava špekulante koji su je celu pokupovali, obično tako i završi...
Politically Incorrect member of "Snage Haosa i Bezumlja"

ankh Em Maat  since 1973.

džin tonik

too big to fail. ne moze se reci da hrvatska nije up to date. :mrgreen:

scallop

Quote from: zosko on 17-04-2017, 10:15:12

Teorija je da državu proglasiš preprekom za slobodni razvoj tržišta. Onda se baciš u besomučnu trku da što više toga kupiš, naravno kreditima koji ti trpaju bankarske aždaje, da bi dostigao nivo too big to fall. Potom se oklembesiš o državu s kuknjavom što ništa za tebe nije uradila. Meni liči na kjukanje guske do nivoa kad joj džigerica postane dragocena za guščiju paštetu. Novi Ponzi projekat.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

akhnaton

Quote from: scallop on 17-04-2017, 10:25:07

Teorija je da državu proglasiš preprekom za slobodni razvoj tržišta. Onda se baciš u besomučnu trku da što više toga kupiš, naravno kreditima koji ti trpaju bankarske aždaje, da bi dostigao nivo too big to fall. Potom se oklembesiš o državu s kuknjavom što ništa za tebe nije uradila. Meni liči na kjukanje guske do nivoa kad joj džigerica postane dragocena za guščiju paštetu. Novi Ponzi projekat.

Tako je. Pumpanje bitova i bajtova što ih suites nazivaju novcem. Kapitalizam je ušao u poslednju fazu, nema više prozvodnje, samo usluge i trgovina. Rasturanje pojma države i svođenje istog na preduzeće za pružanje usluga, zatim sveopšti bankrot tih preduzeća, otkup dugova tih preduzeća i dobijanje jeftinog roblja, dal za ratove, dal za rad, po volji. Sve to vodi smrti društva kao takvog, a nakon ovog sistema, sledi nam novo kameno doba, i to ako uopšte preživimo.

Kako su to postigli? Prosto, prvo se odabere meta, zatim se u istoj ako je multietnička sruši poverenje u državu teranjem iste na bankrot, i favorizovanje posednika stranog novca, onda sledi priča da će građani te države živeti bolje ako smene partiju na vlasti, a koja je istovremeno korumpirana i sve čini da ogadi sistem. Onda dolazi priča o tome da demokratija donosi pune prodavnice, niže cene i slobodu, a ovce veruju da su do tada bile u zatvoru, onda dolaze međunacionalna trvenja i priča da je bolje svaka vaška obaška, onda vaške počinju da ratuju. Država se urušava, kriminal kome je partija na vlasti dala široka ovlašćenja za lov na neprijatelje sistema, sada postaje branitelj naciona, inflacija, urušavanje, istovremeno gomilaju su nezadovoljnici, a kojima ništa ne nedostaje, imaju i novca i svega, sem vlasti. Njihova ideologija je srušimo ove i biće bolje. Država je srušena, partija na vlasti se urušava i veliki broj korumpiranih prelazi kod nezadovoljnika, nezadovoljnici postaju vlast nakon protesta, koje neko naziva revolucijom, a da nikome ne fali dlaka sa glave. Onda počinju trvenja u redovima nove vlasti, dok se narodu serviraju priče o boljitku i reformama, istovremeno rasprodaje se sve što se rasprodati može, glavni ideolozi se svađaju oko "nacionalnog" interesa, "pragmatičar" čini sve da zadovolji svoje ideološke očeve, radi 16 sati na dan i počinje da pretvara ono što je preostalo od države u preduzeće za pružanje usluga, dok se istovremeno privatnim korporacijama daju ogromna prava. Sukob "pragmatičara" i "državotvorca" kulminira ubistvom prvog, ali se proces glajhštalunga ne zaustavlja, i dalje je država u transformaciji. Prolaze godine, skoro sve je prodato. "Preduzeće" radi u korist korporacija, građani su potisnuti, i kao nagradu vlast dobija poraz na izborima. Na vlast dolaze isti samo malo drugačiji, jer su ideolozi u odelima spremili šamar u vidu opcije za ovce, i nacionalno, i liberalno, i socijalno. "Pragmatičar" je zamenjen demagogom, ali u suštini i jedan i drugi duvaju u istu frulu. 
Mali offtopic....

scallop

Akhnatone, pokušaj u dve-tri rečenice. Bude jasnije i ne zaluitaš.

akhnaton

Quote from: scallop on 17-04-2017, 15:05:27
Akhnatone, pokušaj u dve-tri rečenice. Bude jasnije i ne zaluitaš.

U redu, pokušaću.
Ideolozi globalnog presipanja iz šupljeg u prazno čiji je krajni cilj porobljavanje smatraju da je država preduzeće za usluge. Preduzeća mogu da propadnu, ali njihova efektiva, nekretnine, radnici, bivaju pokupljena za siću. Tako da, države, mada bi bolje bilo reći društva koja su sebi dozvolila da primene ovakvu ideologiju su neiscrpni izvor roblja za kapital i osuđena su na propast. To se dobija kada se ekonomija postavi kao stub svega i primer na koji se treba ugledati.

scallop

Quote from: akhnaton on 17-04-2017, 15:21:36

U redu, pokušaću.
Ideolozi globalnog presipanja iz šupljeg u prazno čiji je krajni cilj porobljavanje smatraju da je država preduzeće za usluge. Preduzeća mogu da propadnu, ali njihova efektiva, nekretnine, radnici, bivaju pokupljena za siću. Tako da, države, mada bi bolje bilo reći društva koja su sebi dozvolila da primene ovakvu ideologiju su neiscrpni izvor roblja za kapital i osuđena su na propast. To se dobija kada se ekonomija postavi kao stub svega i primer na koji se treba ugledati.

xjap

To je otprilike ono šta poslednjih dvadeset godina pišem.

Krsta Klatić Klaja

Quote from: Pizzobatto on 17-03-2017, 17:02:03
МАКЕДОНИЈА, ГЕОПОЛИТИЧКА ТЕМПИРАНА БОМБА

И руска страна је добро упућена у проблематичне перспективе развоја догађаја у Македонији. Руски шеф дипломатије Лавров још у мају 2015. године упозорио је на планове поделе Македоније између Албаније и Бугарске, који су подстицани од стране сада већ бивше администрације у Вашингтону.
Очигледно, глобалисти у ,,дубокој држави" не одсустају од реализације овог подухвата. Они смерају да на овај начин остваре нове, шире циљеве, будући да би дестабилизација Македоније готово тренутно могла да проузрокује ескалацију регионалне кризе ширих размера која би се великом брзином раширила на Албанију, Србију и њену окупирану покрајину КиМ, као и на Бугарску и Грчку, и тако створила непремостиву пукотину између великих играча на Балкану.

http://standard.rs/svet/37270-македонија,-темпирана-геополитичка-бомба
  http://standard.rs/politika/37510-зашто-се-пали-балкан
šta će mi bogatstvo i svecka slava sva kada mora umreti lepa Nirdala

scallop

akhnaton

Quote from: scallop on 17-04-2017, 15:38:26
Quote from: akhnaton on 17-04-2017, 15:21:36

U redu, pokušaću.

xjap

To je otprilike ono šta poslednjih dvadeset godina pišem.

To traje duže od dvadeset godina, na žalost. Počelo je sa rušenjem Kejnzijanskog modela. Nauka trpi, umetnost trpi, kultura trpi, vera trpi, porodica trpi... jednom rečju civilizacija je osuđena na propast. Da li će čovečanstvo uništiti samo sebe u ratovima, hoće li ga uništiti klimatske promene, asteroid, kometa, bolesti, šta god ne znam. Jedino što znam  je: proces je nažalost ireverzibilan.

Krsta Klatić Klaja

scallop

Quote from: akhnaton on 17-04-2017, 20:21:51

To traje duže od dvadeset godina, na žalost. Počelo je sa rušenjem Kejnzijanskog modela. Nauka trpi, umetnost trpi, kultura trpi, vera trpi, porodica trpi... jednom rečju civilizacija je osuđena na propast. Da li će čovečanstvo uništiti samo sebe u ratovima, hoće li ga uništiti klimatske promene, asteroid, kometa, bolesti, šta god ne znam. Jedino što znam  je: proces je nažalost ireverzibilan.

Ja vrištim bar dvadeset godina. Koliko dugo ti vrištiš? Nemoj Bata da ti krene sa Fridmanom. Neću se složiti da su društveni procesi ireverzibilni. Da hoću ne bih napisao roman koje se spremam da objavim. Već osećam da je neoliberalizam pukao i ovo šta se dešava su trzaji, a ne procedura. Procedura je provaljena.

akhnaton

Quote from: scallop on 17-04-2017, 20:58:03
Quote from: akhnaton on 17-04-2017, 20:21:51

Ja vrištim bar dvadeset godina. Koliko dugo ti vrištiš? Nemoj Bata da ti krene sa Fridmanom. Neću se složiti da su društveni procesi ireverzibilni. Da hoću ne bih napisao roman koje se spremam da objavim. Već osećam da je neoliberalizam pukao i ovo šta se dešava su trzaji, a ne procedura. Procedura je provaljena.

Vrištim i ja, ali kraće. To sada nije važno. Da, društveni procesi nisu ireverzibilni, samo postoji jedna kvaka, zavisi koliko je zaraza duboko ušla u pore društva. Svakog društva pojedinačno. Kao i na kakvu je podlogu zaraza legla. Ovde je našla plodno tlo. Pod ovde ne mislim na forum, nego na državu, naciju, društvo u celini.  Složio bih se da je neoliberalizam pukao, pukao je onog istog dana kada je odneo pobedu nad komunizmom, zaboravljajući da je istog u stvari pobedio kejnzijanizam. Problem u rušenju neliberalizma predstavlja to što su njegovi zagovornici sposobni da plate one koji će se boriti za njegovo očuvanje, zato sam i rekao da je svet na putu bez povratka.

scallop

Duga bi bila priča da ti sad sve objašnjavam. Ali, prokljuvićeš već. Kad odbaciš nevažno biće lako.

džin tonik

Quote from: scallop on 17-04-2017, 10:25:07

kirurski precizno.  xcheers

Truman

http://www.blic.rs/vesti/republika-srpska/kupujemo-na-grame-jedemo-mrvice-siromastvo-u-srpskoj-sve-izradenije-mnogi-gradani-na/2ml28j3

Ево мало о Додику из другачијег угла. Док он дрви о опстанку РС и потреби за јаким вођама народ му гладује...и гласа за њега.
"Do what thou wilt shall be the whole of the Law." A.C.

Krsta Klatić Klaja

Bem ti život, za 5 maraka može se kupi pola kila čiste krmetine, kare šnicle najbolje, pilećih bataka skoro čitavo kilo, moš se udaviš pljeskavicama, ako neko kupi makarone i krompir, taj nije čist.

Al iako je ovo bljutava patetika, svakako da se živi lošije no u Srbiji, tu nema dileme, i svi problemi su znatno teži no u Srbiji, čisto ono da zaokružimo perspektivu oko današnje teme.

Ono pto je meni neshvatljivo u svemu tome je nor da znam ljude koji kukaju a imaju neobrađene bukvalno hektare zemlje, mrzi ih ili šta, ili najčešće uzgajaju samo ono o čemu i ne brineš, raste samo, nisam vidio stabljiku paradajza deset godina.

Samo kažem da mora da može i gore kad mnogi nisu natjerani na selo, butici i kladionixe još rade, nači dno još nije dotaknuto.

Krsta Klatić Klaja

Zosko, šta radi Njemačka, ja čuo od nekog gastoza da na finjaka zaebu seljaka. Ono, nađu neku politiku da ga natjeraju da proizvede dovoljno povrća ili stoke, ne može da ostavi neobrađeno a da ne bude kažnjen brutalno, a da ga poslije oderu taksama, a spriječe da napusti selo.

Ne znam jel gastos izmišlja...

akhnaton

Quote from: Pizzobatto on 23-04-2017, 20:47:24
Zosko, šta radi Njemačka, ja čuo od nekog gastoza da na finjaka zaebu seljaka. Ono, nađu neku politiku da ga natjeraju da proizvede dovoljno povrća ili stoke, ne može da ostavi neobrađeno a da ne bude kažnjen brutalno, a da ga poslije oderu taksama, a spriječe da napusti selo.

Ne znam jel gastos izmišlja...

Hajd da ja odgovorim pošto zosko proverava podatke (valjda). Moguće je to sve, i liči na pametnu politiku, sličnu onoj koju su vodili u drevnom Egiptu

Truman

Бато, можеш ли ми рећи пошто живиш у РС зашто људи толико воле Милорада? Чиме их то привлачи?
"Do what thou wilt shall be the whole of the Law." A.C.

Krsta Klatić Klaja

Uopšte ga ne vole haha

Ima istu foru kao i Vučić, mala izlaznost i pola je u stvari 25%.

Ali ima dobre protivnike, slika govori hiljadu riječi

Partija demokratskog progresa!

Scordisk

akhnaton

Quote from: Anomander Rejk on 24-04-2017, 12:19:23
Sotonska glazba  :!: : http://net.hr/danas/hrvatska/slusanje-rocka-izaziva-odbojnost-prema-bogu-djecu-u-sesvetskoj-zupi-uoci-krizme-uce-koji-su-bendovi-sotonisticki/

Iju mene grdna... Uff, ala su ovi naivni. Veoma naivni. Prava sotonska glazba, muzika ili kako već neko hoće nije u tim bendovima, nego je pre svega u pop muzici, u main streamy smrdljivih SJW-a koji svršavaju na pojavu klanjaoca crnom kamenu. Ali, ti klanjaoci su njiovo cvijeće.

Anomander Rejk

Tajno pišem zbirke po kućama...

džin tonik

stigao tocno do "fastickoj republici hrvatskoj". uvijek sam zadivljen koliko su mediji i slicni pojednici/spisatelji genijalni, koliko dugo crpe isti palamud/tenziju, zive od toga. nadmasili su i narodne heroje i zasluzne ratnike, koji ipak ograniceni zivotnim vijekom, dok ovi prenose stafetu i na buduca pokoljenja, potomke.

akhnaton

Krsta Klatić Klaja

Izgleda da i ovu Makedoniju fantaziram

akhnaton

Quote from: Scordisk on 27-04-2017, 22:36:04
op, op, op, zakuvalo se vala

http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/11/region/2716234/-napeto-u-skoplju-dzaferi-izabran-za-sefa-parlamenta.html
Quote from: Pizzobatto on 27-04-2017, 22:16:13
Izgleda da i ovu Makedoniju fantaziram

Jok more, nego se budale opet same ponudile da bidnu pioni u šahovskoj partiji ludaka na tronu oba treća Rima.. da se vidi koji je Caesar bolji za imperatora.... Neka igre počnu.... a masa urla : Ave Caesar Imperator sa jedne strane, a sa druge strane se čuje: Да здравствјут Цар.... i jedni i drugi ale cuzamen urlaju EGO MORITORI TE SALUTANT!!!

Scordisk

da, da, tako nekako.... mada, ne bih da baksuziram, ali meni ova gužva ispred obranja deluje kao recept za ukrajinizaciju

https://www.facebook.com/TVTelma/videos/1710315578985027/

pu, e, a hteo sam na leto na kajmakčalan

Krsta Klatić Klaja

How yes no

McCain : It's not in Anybody ' s Interest to See Breakup of Macedonia
http://m.independent.mk//articles/43289/McCain+It's+not+in+Anybodys+Interest+to+See+Breakup+of+Macedonia

"This Is A Coup": Masked Men Storm Macedonia Parliament - Live Feed
http://www.zerohedge.com/news/2017-04-27/coup-masked-men-storm-macedonia-parliament-live-feed

scallop

Ne vredi, Bato. Ovde više nema pameti.

akhnaton

Quote from: Pizzobatto on 27-04-2017, 23:00:04
How yes no

McCain : It's not in Anybody ' s Interest to See Breakup of Macedonia
http://m.independent.mk//articles/43289/McCain+It's+not+in+Anybodys+Interest+to+See+Breakup+of+Macedonia

"This Is A Coup": Masked Men Storm Macedonia Parliament - Live Feed
http://www.zerohedge.com/news/2017-04-27/coup-masked-men-storm-macedonia-parliament-live-feed

Možda jeste, možda nije..
samo ako nisu oni, tko je onda? Pitam se pitam.... da nije možda medo brundo malo mešo po Vardaru... ili oboje...

ludnica je kanda otključana....

Scordisk

Mekejn nema pojma šta se dešava, zbunio se, baš je zatečen, ili,  što bi rekao jedan moj s fejsbuka: a be so tolku se sekirate. Sekako site ke umreme, koga togash. Be happy dodeka si ziv :D:D

Dybuk

Macedonijani su zavrsili. Dje godj su Albanci manjina brzo postaju vecina koja ne se sali i tako.

Meho Krljic

Evo Mekejnovog autorskog teksta u Vašington Postu:

The Balkans are heating up again — and Washington is nowhere to be seen

This month, as I traveled through seven countries in southeastern Europe, I stopped in Sarajevo. I stood at the foot of the Latin Bridge, on the street corner that changed the world, where an assassin's bullet killed Archduke Franz Ferdinand and triggered a cycle of violence and war that consumed the first half of the 20th century and consumed southeastern Europe again in the century's final decade.
It was a stark reminder of the old adage that while history does not repeat itself, it does rhyme. Southeastern Europe, a region that sits at the crossroads of history, once again confronts growing challenges. And the United States needs to start paying better attention.DemocracyPost
Opinions illuminating the challenges facing democracy around the world Economic growth across much of the region has been insufficient to provide young people the opportunity to pursue lives of purpose and fulfillment in their home countries. Bloated state-owned enterprises, byzantine regulations and widespread corruption often stand in the way of realizing this region's untapped economic potential.
The refugee crisis has imposed difficult burdens on the nations in this part of Europe and has sparked border security disputes between neighbors.
Political tensions are on the rise. Macedonia is in the midst of a political crisis. Albania's opposition party has been boycotting the parliament since February. Uncertainty lingers about the future of a united Bosnia and Herzegovina. Recent provocations have exacerbated tensions between Kosovo and Serbia, imperiling progress toward normalizing relations between the two countries.
A sad legacy of ethnic and religious conflict, high youth unemployment and other factors make southeastern Europe particularly vulnerable to the threat of terrorism. In recent years, hundreds of fighters from the region have went to fight for the Islamic State in Iraq and Syria. Just last year, 19 suspects were arrested in Kosovo in an Islamic State plot to attack a soccer match between Israel and Albania. As the Islamic State faces inevitable defeats in Mosul and Raqqa, terrorists are already leaving with orders to attack Western targets, potentially including some in southeastern Europe.
Perhaps most disturbing of all is Russia's intensifying effort to assert its malign influence in the region and to prevent the nations of southeastern Europe from choosing their own futures. The most dramatic example of this was a Russian-backed coup attempt in Montenegro last October. In order to stop Montenegro's accession to NATO, Russian intelligence operatives plotted to overthrow the government and assassinate the country's prime minister on Election Day. I believe that when the full extent of this outrageous attack on Montenegro is understood, it will show that Vladimir Putin will do whatever it takes to achieve his ambition to restore the Russian Empire.
Given these challenges, it is not surprising that in every stop I made, I heard the same plea for the reassertion of American leadership. The nations of this region are ready and willing to confront their challenges. But they cannot do it alone. And their partner of choice is the United States. So what can we do now?
First, the United States has to show up. As the prime minister of one southeastern European country told me, in no other region of the world do the words of American leaders carry greater weight or have a greater chance of spurring meaningful action toward progress. That is why sustained engagement and more frequent visits to the region by high-ranking U.S. officials to the region are so important.
Second, the United States needs to maintain its support for the nations of southeastern Europe in their pursuit of integration into the Euro-Atlantic community through institutions such as NATO and the European Union. It is this process of integration that offers the greatest hope for peace and prosperity in the region. That means the United States should maintain robust support for U.S. programs that help to strengthen the rule of law and to fight corruption, essential steps on the path to Euro-Atlantic integration. We also need to encourage the European Union, despite its challenges, to keep the door open for the nations of southeastern Europe that still hope to join.
Finally, the United States must stand by the right of every nation in southeastern Europe to choose its own future free from outside interference, whether that be from an aggressive Russia that seeks to redraw the borders of Europe through violence or the terrorists who seek to destroy our common civilization. Expanding and deepening security cooperation with our regional allies and partners is essential.
After two world wars, the United States made a commitment to a Europe that is whole, free and at peace. We did so because a generation of statesmen recognized that American leadership was essential to achieving peace and prosperity in Europe, which was and still is in the national security interests of United States. Over the past seven decades, we have made the choices and the sacrifices to uphold that commitment: throughout Europe during the Cold War, in Bosnia and Kosovo in the 1990s, and today in the nations on NATO's eastern flank. We must be prepared to uphold this commitment again in southeastern Europe, for the lessons of history are clear: We ignore this region at our own peril.

scallop

Jebemti autora autorskog teksta.

Meho Krljic

Ako si trenutno u Americi, Skalope, možeš da mu se pojaviš na kućnom pragu i da se jebanje desi i uživo  :lol: :lol: :lol: :lol:

scallop

Quote from: Meho Krljic on 28-04-2017, 10:14:19
Ako si trenutno u Americi, Skalope, možeš da mu se pojaviš na kućnom pragu i da se jebanje desi i uživo  :lol: :lol: :lol: :lol:

Internet smanjuje inteligenciju.

akhnaton

Quote from: scallop on 28-04-2017, 10:20:49
Quote from: Meho Krljic on 28-04-2017, 10:14:19

Internet smanjuje inteligenciju.

Slažem se. Pretraga kroz knjige je mnogo bolja za razvoj inteligencije.

Ugly MF

We ignore this region at our own peril.

Koga bre ovaj zajebava!?
Treba poslati Mehu tamo, neko bi sigurno bio jeban!

Anomander Rejk

Bez da i čitam autorski tekst, pretpostavljam da je zli Putin kriv za destabilizaciju Balkana,
a oni ni luk jeli, ni luk mirisali?
Tajno pišem zbirke po kućama...

scallop

Juče popodne nađem na ulici makedonski denar iz jubilarne 1995. godine. Setim se da su neki moji rođaci i prijatelji bili srećni što su se otarasili srpskih problema sa Šiptarima. Nije vredelo što sam ih upozorio da imaju veći procenat Šiptara u novoj državi od Srba u Srbiji. Tokom "narandžastih" demonstracija Zaevih sledbenika, upozorio sam dugogodišnjeg prijatelja iz Skoplja da će im na kraju Šiptari komandovati državom. Poručio mi je da sam prolupao 100%, ja njemu da je budala, pa me obrisao sa FB. Nemojte se zezati sa tamošnjim stanjem, jer mi je mnogo smrdelo i kad je tamošnji poslanik Ferid Muhić, koga se sećam i kao šičardžije iz doba SFRJ, davao intervju na N1. Umesto da priča o stanju u Makedoniji pričao je kako će sve biti u redu kad se ukine Srpska i ukloni Dodik. Na delu je još jedna sistemska destabilizacija Balkana.

Meho Krljic

Da ne pominjemo da su već imali upade oružanih jednica sa teritorije Kosova a zapadni komentari su o tome govorili kao o "oružanoj pobuni u Makedoniji". Užas. Dokaz da ni konzistentno idenje niz dlaku Evropi 'n' NATOu nije garancija ičega.

scallop

Quote from: Meho Krljic on 28-04-2017, 11:11:25
Da ne pominjemo da su već imali upade oružanih jednica sa teritorije Kosova a zapadni komentari su o tome govorili kao o "oružanoj pobuni u Makedoniji". Užas. Dokaz da ni konzistentno idenje niz dlaku Evropi 'n' NATOu nije garancija ičega.

Ti više ništa da ne pominješ. Posle deset godina na ZS znam kako svako diše. Napao si na najpodliji način moje stavove i obećavam ti da ću te smestiti tam gde ti je mesto.

mac

U kom postu su podlo napadnuti stavovi?