• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Zemlje Iz Okruzenja TODAY

Started by Alexdelarge, 10-01-2010, 17:41:34

Previous topic - Next topic

Truba and 3 Guests are viewing this topic.

lilit

That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Truba

Ja ih ne volim jer ne poznaju situaciju s bh hrvatima
Dakle nemaju nijednog novinara koji zna sta se dogadja u bih
Njima je hasanbegovic zakon
I meni je bio
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

džin tonik

a dobro, nije narod.hr neki portal koji bi u rt-u pokrivao vecinu zbivanja. financira se donacijama i to prosto nije moguce, pa uglavnom odrzava fokus na temama koje sorosevi, mediji beogradske pete kolone i jugokomunista manipuliraju.

(FOTO) Pogledajte razorne posljedice potresa u Katedrali i Nadbiskupskom dvoru

Truba

ma jeste ali nek uzmu nekog volontera ili hrvata koji živi u nekoj od enklava pa nek im malo objasni ko je komšić, što je federalna vlada i zašto zastoj, kako se popunjava dom naroda i zašto se spašavaju bošnjačke firme stotinama milijuna a hrvatske propadaju
shvaćam ja da je njima hrvatska na prvom mjestu
i treba biti
ali nas su pustili kao govno niz šolju

treba razjasniti ko je sada dodik...što je osovina čović dodik
kakav je savez hdz snsd i da hrvati i srbi više nemaju neriješenih pitanja u bih

nažalost više od hrvatske ne možemo očekivati pomoć
okrenuli smo se ka beogradu i moskvi
nakon 30 godina anglosaksonskog silovanja kontinentalnog prava i silovanja daytona mislim da je vrijeme reći zbogom amerikancima britancima te briselu i hrvatskoj za koju su ginuli mnogi bh hrvati

epidemija korone je pokazala ko nam može biti prijatelj...
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

džin tonik

od hrvatske vise ni hrvatska ne moze ocekivati pomoc, pa ni taj se pokret ne moze financirati iz bilo koje sustavne hrvatske strukture. sve je prozeto beogradskim instalacijama, jugokomunistickim i sorosevskim, pa tako i sredstva usmjeravana. prosto ne postoji sila koja zeli suverenu rh, ameri na prvom mjestu bi je utopili u kakvu novu jugu, kao i kph ciji clanovi i nasljednici cine bar 20% naroda, a sve kontroliraju.

naravno da ste se okrenuli beogradu, s jedne strane tu vam bg trepce i namiguje, s druge isti taj bg preko spomenutih struktura preci podrsku i povezivanje rh i bih hrvata. a isti bg ce vam i zabiti noz u ledja cim mu vise ne budete trebali. to je bizantinski mentalitet, zajebi, pa etnicki ocisti cim se uglavis. necete se usreciti sa srbima kako god se prikazivali sad kad im ide na ruku vlazne snove o velikoj srbiji gurnuti pod stol. to je izdajnicki narod bez trunke postenja i casti.

Truba

evo klasičan primjer kako smo opet postali kolonija BG-a

knjižare, knjige prijevodi, stripovi...

postali smo kolonija jer srbijanske firme otvaraju na svakom koraku ispostave svojih laguna, čarobnih knjiga vulkana...
RS dobro radi posao širi se na federaciju

ti u FBIH ne možeš kupiti knjigu iz hrvatske
kao da smo u nekoj izolaciji
najprije je nema
a kad se pojavi cijena je astronomska

naravno govorimo o legalnoj fizičkoj prodaji
ne preko interneta ili ispod stola kad neko ode za zagreb
kao da su nas niz vodu pustili

pa mojih 95% knjiga je na srpskom jeziku
bez obzira nove ili stare
dostupne, jeftine, narodske...

da ne volim ćirilicu bilo bi ih još više

čovječe premijer GORAŽDA...jedinog grada na drini koji se obranio od četa u posljednjem ratu moli za pomoć vučića i srbiju

zašto smo mi ratovali?

bih je trebala ostati u JUZI

kog đavla su naši mladići iz BiH ginuli za ovakvu hrvatsku?

džin tonik

pa ginuli su za isto za sto ginuli mladici iz hrvatske: da obrane hrvatske jugokomuniste od podivljalog velikosrpstva.
zbrisali jugokomunisti u pricu o pomirenju, a sad se, kad opasnost prosla, kao beogradske podguzne muhe vracaju u prirodno staniste i u sklopu tog procesa narushavaju odnos hrvata hr i bih, dok istovremeno bg bih hrvatima namiguje. mislim, sve to cini isti sustav.
u hr ce mediji tog sustava raznim floskulama gajiti netrepljivost spram bih hrvata, u bih ce isti mediji uzgajati ljubav spram bg-a koji ih, eto, razumije, pomaze im i podrzava ih. sve do prve prilike za etnicko ciscenje.

Anomander Rejk

Evo jedna lepa vest iz susedstva  8)  , Kapetan Dragan pušten na slobodu : https://www.kurir.rs/vesti/politika/3436313/kapetan-dragan-na-slobodi-posle-13-godina-agonije-pusten-iz-zatvora-lepoglava
Znači jugokomunističke agenture dobro rade svoj posao?  :!:
Tajno pišem zbirke po kućama...

lilit

hrvatska odlučila da pomogne srbiji da se sunovrati? :lol:

Meho Krljic

Pa, ne, izdržao je čitavu kaznu, dakle, nisu mogli više da ga drže.

Truba

džin tonik

31. ožujka 1945. Lijevča Polje – velika bitka u kojoj su ustaše potpuno uništile četničku vojsku

QuoteNa današnji dan 30. ožujka 1945. počela je bitka na Lijevča Polju u blizini Banja Luke. Trajala je 10 dana, a u jednoj od najvećih bitaka II. svjetskog rata na našim prostorima sudjelovalo je oko 28.000 vojnika NDH protiv 17.000 vojnika četničke Jugoslavenske kraljevske vojske u otadžbini. Bitka je završila potpunim porazom četnika. Zbog toga su je srpski nacionalisti često zvali ,,drugo Kosovo".

Do 8. travnja vojska NDH izborila je potpunu pobjedu. 7 000 četnika ubijeno je u bitci, a još 5 000 ih je zarobljeno. 1500 ih je zajedno sa zloglasnim četničkim vojvodom Đurišićem, Ostojićem i Baćovićem prepraćeno u logor Staru Gradišku gdje su ubijeni. 5 000, uglavnom Crnogoraca, je dezertiralo za vrijeme bitke i prešlo na hrvatsku stranu. Stavljeni su pod zapovjedništvo crnogorskog saveznika NDH i borca za neovisnu Crnu Goru Sekule Drljevića koji ih je proglasio Crnogorskom narodnom vojskom.

...

Anomander Rejk

Tajno pišem zbirke po kućama...

džin tonik

Orban posjetio zatvor u kojem se izrađuju zaštitne maske: Pogledajte kako je prošlo mjerenje temperature

madjari su fantasticni i u ovo doba pojacane kritike od strane soroseve gamadi koja potkopala eu-upravu, prozela istu na svim razinama.
neki dan slusam paljbu na orbana zbog uvodjenja mjera, iz brisela, hrvatske, luksemburga, pa kako ovo, pa kako ono, soroseva gamad bi maltene vjesala, dok madjari postupaju strogo u skladu sa zakonom. a soroseva gamad u vrhu ostalih drzava sve prebacila na (civilne) krizne stabove, uglavnom jako tesko donosi odluke, ne bi li se nasla u kakvoj odgovornosti.

džin tonik

dame i gospodo, soroseva gamad, ivana prgomet i styria, predstavljaju: thompson rostilja u miru basnoslovnog bogatstva na posni dan - meso (nije od srba, to na uskrs)

Truba

kako živjeti s luđacima?

https://www.nedjelja.ba/hr/ljudi-zivot-obicaji/nekoliko-savjeta-za-suocavanje-s-narcisima-za-vrijeme-izolacije/14970

Prema priručniku Američke agencije za psihijatriju oko šest procenata odraslih u SAD-u ima narcisoidni poremećaj ličnosti. Izolacija u doba "koronavirusa" s narcisoidnim osobama može biti teška. Evo nekoliko savjeta kako to prevazići.

džin tonik

Ivica Šola: Svi trebamo podnijeti teret krize, ali nitko ne spominje nevladine udruge

QuoteGdje su nestale Sanja Sarnavka, Jelena Veljača, Vlatka Pokos, Vesna Teršelić, Zoran Pusić, Milorad Pupovac, Korak, Pride, Iskorak, Kontra, Babe, Žabe, Borićka, Antifa Zagreb, besmrtni odredi, CMS, Dobrodošli, Kuće ljudskih prava, i ostali, pita se Ivica Šola u kolumni za Slobodnu Dalmaciju koju djelomice prenosimo.

Gdje su u kriznim situacijama razni liberalni humanitarci? Povukli su se kao miševi, jer inače imaju takav obrazac ponašanja. Najpametniji su kada ne treba, svakom vole nešto iskomentirati, etiketirati, javno sramotiti, glumiti heroje kada nam ti heroji ne trebaju. Na ulicama su Torcida, Bad Blue Boysi, Armada, Kohorta, ratni veterani itd.

Pomažu starije, premještaju bolničku opremu, prenamjenjuju objekte u ambulante, a što rade liberalni humanisti? Ništa.

Ovo što ste pročitali dio je poruke koja ovih dana kruži društvenim mrežama. S njom se možete slagati ili ne slagati, ali otvara jedno važno pitanje.

O svima se, dakle, govori kao djelatnostima kod kojih će biti rezanja, a mnogi od njih od posla padaju s nogu, i ne žale se. Jedino nitko ne spominje nevladine i tzv. nevladine udruge, koje su nerijetko parapolitičke i parašpijunske, cinkerske organizacije koje kleveću Hrvatsku po svijetu još od Domovinskog rata.

A država ih, od središnjih tijela do županija i općina, za to nagradi godišnje s oko milijardu i pol kuna, plus tri milijarde – podatak je to koji je onomad iznio Milanovićev ministar financija Slavko Linić – koje dobiju iz inozemstva. Dakle, taj nevladin i tzv. nevladin civilni sektor raznih udruga u Hrvatskoj vrti godišnje četiri i pol milijarde kuna.

Ne treba sve nevladine udruge trpati u isti koš. Na primjer, "katotalibani", kao ih zovu, udruga "U ime obitelji", digli su svoje volontere koji rade i pomažu u Caritasu, Crvenom križu, a "zloglasna" Željka Markić i više od 70 volontera UiO-a danima se pripremaju za rad vikendom u Pozivnom centru Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo... Koji "mračnjaci". Ista ta udruga već godinama predlaže da sami građani, a ne država, odlučuju o tome koga će financirati svojim poreznim novcem.

Najveći dio nevladinih udruga je koristan društvu, no oni najglasniji i najpodmazaniji činili su Hrvatskoj ogromne štete, od Domovinskog rata do danas. Samo se treba prisjetiti kleveta istih pred Haaškim tribunalom u slučaju Gotovina i operacije Oluja, pa i nedavno kako su cinkali hrvatsku policiju europskim institucijama da kradu novac migrantima koji ilegalno (!) pokušavaju ući u Hrvatsku i Europsku uniju.

Nema ih, šute, čekaju da sve prođe, da ta mrska hrvatska policija, navijačke skupine, brojni volonteri, liječnici, ministri, privrednici... iznesu teret ovog zla, pa će opet pred kamere i soliti pamet cijeloj Hrvatskoj o ljudskim pravima, diskriminaciji, porastu fašizma..., proizvođenja nepostojećeg, rabote od koje jako dobro žive.

U tom smislu, nakon što od države, od svih nas zapravo, dignu pare, podsjećam ih da ne zaborave tražiti reviziju Vatikanskih ugovora i izbacivanje vjeronauka iz škola. E, da, neka ne zaborave, kada sve prođe, a oni iziđu iz mišjih rupa, također ulagati veliki trud kako bi istospolni parovi mogli posvajati djecu. Nadam se da će ih zapasti jedno od novorođenčadi koje su navijačke skupine, ti "fašisti", spašavali iz bolnica dok je Zagrebom harao potres a rodilje se smrzavale u tankim ogrtačima na minusu. A njih nigdje, samo "huligani", "ustaše" i "katotalibani"...

Ako itko zna što su izvanredne situacije, onda je to ratni ministar dr. Andrija Hebrang koji je prošli tjedan izjavio: "Zaustavimo bacanje milijarda kuna na udruge i ubacimo ih u gospodarstvo."

Slažem se, svi želimo (!) podnijeti teret krize, pa neka izvole i ovi ratnici ljudske pravde, zapravo ideološke kolonizacije Hrvatske, uz dodatak Hebrangu, nisu sve nevladine udruge iste.

Nadalje, takve mjere uskraćivanja novca koji je već, ili će biti uskoro, uskraćen vjerojatno i liječnicima koji upravo padaju s nogu, ne treba smatrati osvetom ili kažnjavanjem nevladinih udruga, već zakonski i razumno utemeljenom mjerom: Kako svima, tako i njima.

džin tonik

Janša poručio Vijeću Europe: 'Slovenski glavni mediji su sljednici komunističkog režima'

Nedugo nakon što je Dunja Mijatović, povjerenica Vijeća Europe za ljudska prava upozorila Sloveniju kako mjere za suzbijanje dezinformacija o koronavirusu ne smiju narušavati slobodu medija, stigao je odgovor slovenskog ministarstva vanjskih poslova.
    "Glavni mediji u Sloveniji sljednici su nekadašnjeg komunističkog režima, u njima su još krajem 90-ih godina na mjestima glavnih urednika bili suradnici zloglasne političke policije (UDB-e) koja je progonila i mučila političke oponente i ljude zatvarala", naglašava se u dopisu u kojem se osporavaju tvrdnje novinara da se zbog kritički intoniranog teksta našao na meti aktualne vlasti, na čijem je čelu Janez Janša, prenosi svet24.sl.
U dopisu se između ostaloga ističe da je na RTV-u, javnom televizijskom servisu zaposleno 2300 ljudi, što je previše s obzirom na sve siromašniji program.

U dopisu se nadalje podsjeća kako slovenska medijska scena nije pluralizirana te da pokušaji prve vlade Janeza Janše (2004.-2008.) da se uspostave novi mediji i urednički pristupi koji bi se distancirali od totalitarističke prošlosti nisu u cijelosti uspjeli.
U dopisu Vijeću Europe zaključuje se kako je i "danas je većina tiskanih medija, portala i elektroničkih medija pod utjecajem bivšeg predsjednika Milana Kučana, lijevih tajkuna i komunističkih struktura".
Podsjetimo, na čelu Vijeća Europe je bivša ministrica vanjskih poslova u Vladi premijera Andreja Plenkovića, Marija Pejčinović Burić, a povjerenica za ljudska prava je Dunja Mijatović, kći Tatjane Ljujić-Mijatović koja je bila srpska predstavnica u predsjedništvu BiH od 1992. do 1996. godine (kojim predsjedao Alija Izetbegović).
    Djed Dunje Mijatović bio je visoko rangirani zapovjednik u partizanskom pokretu tijekom Drugog svjetskog rata

Aco Popara Zver

šta će mi bogatstvo i svecka slava sva kada mora umreti lepa Nirdala

džin tonik

kako bi mogao, ide mu sunce u oci kako god se okrene. dva sunca na toj jugokomunistickoj planeti. lijevo, sunce, desno sunce...

Truba

Meni nije jasno zasto su nijemci dozvolili da se proglasavaju banana republike na balkanu kad im je to remetilo slobodan prolaz ka grckoj

Aco Popara Zver

Truba

Doduse uvijek su imali kontrolu nad autoputom minhen atena

Aco Popara Zver

boli njih uvo, samo thompsonšešelj et impera, asfaltiraju autoput i sve im šljaka

džin tonik

meni nije jasno kako su podrzali oruzani odgovor na srpske nasrtaje. bez odgovora, srbi se raspadnu po inerciji, a odgovor je nesto najgore: slijedi 200 godina mitova i kuknjave. zaratis sa srbima i imas nekoliko stoljeca napasti za vratom, naricanja, cendranja, patetike, fantastike.

Truba

Sto su cede zapocele 1941 oko drvara petrovca grahova i glamoca sve do bihaca ocistivsi prostor od hrvata komunjare su dovrsile tako sto su zabranili povratak ljudima kohi su prezivjeli na njihova ognjista
Jednoj zeni su cede ubile 9 maloljetne djece pred njom...il su to bili partizani...tada su igrali za isti tim...dosuse i kasnije

True story

Aco Popara Zver

zosko, što misliš o Krleži?

U ovim razmatranjima o malograđanskom historizmu i o sentimentalnoj zaljubljenosti hrvatstva u samo sebe, izdvojen je pojam malograđanina kao pojam koji postoji izoliran od mnogobrojne narodne hrvatske mase i živi sam za sebe u zdravicama i u knjigama. Taj je pojam uslovljen prilikama, on je takoreći izazvan okolnostima, ali on kao snaga, i to "ideološka", djeluje kod nas već stotinu godina. U tom začaranom krugu romantičnih sugestija, bolećiv klišej sentimentalnog, u sebe samog zaljubljenog hrvatstva postao je kreatorom i inicijatorom jedne političke svijesti, jedne izvjesne varijante takozvane kolektivne narodne volje, koja se ne podudara ni s interesima narodnim niti s istinom. Kako danas stvari stoje, ova hrvatska formula, nažalost, u rukama je preživjelih, konzervativnih, staromodnih snaga, koje djeluju isključivo po zakonu duševne tromosti.

https://radiogornjigrad.wordpress.com/2014/06/08/miroslav-krleza-hrvatstvo-i-zakon-dusevne-tromosti/

Aco Popara Zver

Quote from: Black swan on 11-04-2020, 13:17:03
Sto su cede zapocele 1941 oko drvara petrovca grahova i glamoca sve do bihaca ocistivsi prostor od hrvata komunjare su dovrsile tako sto su zabranili povratak ljudima kohi su prezivjeli na njihova ognjista
Jednoj zeni su cede ubile 9 maloljetne djece pred njom...il su to bili partizani...tada su igrali za isti tim...dosuse i kasnije

True story

koje gluposti. U Drvaru je počeo ustanak partizana i naravno da će današnji nacionalisti pokušati da sruše legendarni NOB s istorijskim falsifikatima, a onda skrenu u mitološke nebuloze u Međugorju

džin tonik

Quote from: Labudan on 11-04-2020, 13:19:53
zosko, što misliš o Krleži?

mislim da je kao pisac vrlo talentiran, kao covjek velika bitanga. hedonista, crvena "elita". tek kad su ga i takvog izbacili iz srbokomunisticke partije, promijenio je nastup.

Truba

On je najprije kukavica
Kao i andric
Ali mu je stil losiji

Aco Popara Zver

"Sve što se događa od feudalnog do današnjeg hrvatstva, to je malograđanski prijelaz u građansko hrvatstvo Banke i Industrije, Dividenda i Profita."

Genije

moglo je ladno i za srbstvo

džin tonik

moze komotno u sabrane brabonjke, uz ostale genije. zivimo u demokraciji, sve je dobro dok nitko ne mora stati u stroj i klicati brabonjcima uz suze radosnice, tad bi mu brzo istekao rok.

Scordisk

"Jedna od tipičnih malograđanskih slabosti iluzionističkog hrvatstva jeste da mu je osjećaj vlastite narodnosti ranjavo razdražen, da je u svoje vlastite slabosti djetinjasto zaljubljeno, da je sklono da se precjenjuje u umjetničkim, a naročito u pjesničkim oblastima, u kojima nikakva razloga nema da o sebi misli naročito oduševljeno, potcjenjujući se upravo u onim regionima koje reakcionarno poriče, koje jednostrano slijepo neće da uzme ad notam i o kojima uglavnom zaslijepljena, pojma nema.

Filistarsko, zakutno, zatureno, nazovigospodsko hrvatstvo pati od ograničenog osjećaja manje vrijednosti u socijalnom smislu, i ako je nešto u hrvatskoj prošlosti deplasirano, to je upravo ono pusto i isprazno dočaravanje imaginarne plavokrvne, plemenitaške hrvatske prošlosti. U toj svojoj zaljubljenosti u aristokratsku prošlost, u galeriju svojih biskupa i grofova, latinsko, takozvano zapadnjačko hrvatstvo reagira histerično povišenim tonom na svaku lijevu kritiku, samozadovoljno prevrčući očima na prazne fraze, kakve se izgovaraju iz lažljive konvencionalnosti."

zoskić, pa ovo je tvoj foto robot, majku mu :D

Scordisk

O, koliko puta sam čuo i čitao o svojoj malenkosti da sam internacionalistički odrod i da mrzim hrvatstvo, premda ne poznajem među hrvatskim poetima ni jednoga koji bi bio "narodniji" od mene i ni jednog koji je više od mene varirao temu o potisnutoj svijesti hrvatskog narodnog osjećaja. U Beogradu me beogradski novinari (šoveni i separatisti) napadaju kao frankovca, a nedavno mi je "Srpski književni glasnik" predbacio »kroatocentrično držanje«, premda već godinama čeznem za jednim "serbocentričnim" svojim pandanom u beogradskoj štampi...

genijalno!

voleo sam krležu i ranije, ali me svaki put dodatno oduševi

džin tonik

varvarin

Quote from: Black swan on 11-04-2020, 13:40:23
On je najprije kukavica
Kao i andric
Ali mu je stil losiji

Tako ispada kad o kukavicama pišu nenačitani.
Andrić je jedan od četvoro ili petoro intelektualaca u okupiranom Beogradu koji su JAVNO odbili da potpišu lojalnost Nedićevoj vladi, pa šta košta.
Takođe, odbio je da mu Nedićeva vlada štampa dela.
To je kukavica?
I, da li je Krleža ikad uradio išta slično?

Aco Popara Zver

kako će da ti odgovori kad tvrdi da je i Krleža kukavica?

Elem, Andrić i Krleža su kritikovali Srbe i Hrvate. Komi još nema muda za to.

lilit

Quote from: Scordisk on 11-04-2020, 13:54:41
O, koliko puta sam čuo i čitao o svojoj malenkosti da sam internacionalistički odrod i da mrzim hrvatstvo, premda ne poznajem među hrvatskim poetima ni jednoga koji bi bio "narodniji" od mene i ni jednog koji je više od mene varirao temu o potisnutoj svijesti hrvatskog narodnog osjećaja. U Beogradu me beogradski novinari (šoveni i separatisti) napadaju kao frankovca, a nedavno mi je "Srpski književni glasnik" predbacio »kroatocentrično držanje«, premda već godinama čeznem za jednim "serbocentričnim" svojim pandanom u beogradskoj štampi...

genijalno!

voleo sam krležu i ranije, ali me svaki put dodatno oduševi

krleža je genije, a mogli su samo da mu pljunu pod prozor; i srpska i hrvatska i jugoslovenska nacionu-sklona struja. takoreći, bujica.  :mrgreen:

Truba

Mozebit genije
Al takodjer i nula osoba
Zasto mislite da jedno iskljucujue drugo

Truba

Quote from: varvarin on 11-04-2020, 14:03:01
Quote from: Black swan on 11-04-2020, 13:40:23
On je najprije kukavica
Kao i andric
Ali mu je stil losiji

Tako ispada kad o kukavicama pišu nenačitani.
Andrić je jedan od četvoro ili petoro intelektualaca u okupiranom Beogradu koji su JAVNO odbili da potpišu lojalnost Nedićevoj vladi, pa šta košta.
To je kukavica?

I bosnjaci su pisali pisma protiv slanja srba u logore
I sta onda???
Kakve koristi od pisanja pisama danas? A kakve je koristi bilo onomad u luda vremena
I ja sam kukavica pa namah prepoznajem sebi slicne
Zatvorit se u stan dok rat bjesni i pisat gospodjicu cini mi se
Nije bas neka hrabrost
Jedino valja sto nije prihvatio da samo njega iskipaju u svicarsku

I ne znam sta pjenite kad kritikujemo javne osobe
Pa nije ti rod ni porod ni brat jbt nismo u obdanistu cija je barbika bolja

Truba

A vidim ko danas sere po hrvatstvu i srpstvu
Nije to bas neki domet
Nije za pohvalu

Aco Popara Zver

Brate Komi, kolko je tebi ispran mozak. Al ajd da bar zarađuješ milione od tih gluposti koje si nalagao, nego ih zarađuju nacionalisti preko tvoje grbače i prazne glave.

džin tonik

a ja ne znam, ako je genije onaj koji se prikloni diktatorskom rezimu koji provodi masovno ubojstvo dimenzija koje prelaze sve ww2 zrtve rata ex-yu, krvavim cvonjkima nabaci trubih tackama da ga gura, onda je bogdan radica, koji spada medju najzasluznije ljude za zapadnjacko priznanje jugokomunista, a koji momentalno napustio jugu kad vidio sta se desava, valjda teska budala.

Onaj stari Sendmen

Quote from: varvarin on 11-04-2020, 14:03:01
To je kukavica?

Zapravo jeste. Pred Prvi sveski rat pokušao je da stupi u srpsku vojsku, pa je izručen Austougarskoj, koja ga je uhapsila kao srpskog špijuna, ražalovala i poslala na Istočni front kao običnog vojnika.
Sve je više dokaza da su Pravoslavlje izmislili Hrvati da zajebu Srbe!!

Aco Popara Zver

Quote from: džin tonik on 11-04-2020, 20:53:19
diktatorskom rezimu koji provodi masovno ubojstvo dimenzija koje prelaze sve ww2 zrtve rata ex-yu

Više tonika manje džina