• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

UEFA 2012 - naši izgubili razum!?

Started by Boban, 09-02-2010, 00:16:23

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Boban

Svojevremeno sam čuo razgovor dva pandura u nekoj stanici milicije da je neki njihov kolega pogrešio i sada mu sleduje da ispašta u obezbeđenju utakmica. Dakle, u pandurskoj hijerarhiji, obezbeđenje utakmica se smatra najnižim nivoom, tj, najbednijim poslom i mnogi ga dobijaju zapravo po kazni.
Ja sam bio na nekoliko velikih tuča (Zvezda-Partizan najžešća tuča na stadionu i terenu koja je ikad bila, čuvena Dinamo-Zvezda u Zagrebu 1991...) i u svakoj od njih me je iritirala mentalna zaostalost policije. Uvek padnu na istu foru; grupa navijača napravi akciju na jednoj strani, svi potrče tamo, a onda pripremljene snage prodru na drugoj... svaki put tako, to je jednostavno glupo od milicije i prosto ne mogu da verujem da nije moguće predvideti i sprečiti. Ako svi mi na stadionu vidimo šta se događa, kako milicija ne vidi. Dakle, retardi...

A ovo u Đenovi je nameštaljka, nisu ih pretresli, nisu reagovali na tribinama, umesto da isprazne tribine, što je normalan postupak svuda u svetu, oni su sačekali da utakmica bude prekinuta, dobijaju tri boda, Srbija dobija kaznu igranja bez publike, pa kada sledeće godine dođu u Beograd biće pred praznim stadionom. Ja bih na tu utakmicu s njima, odabrao 11 fudbalera iz druge lige, neprespektivnih i dogovorio se da naprave masakr italijanskih fudbalera, onako, bez preživelih, da se utakmica prekine zbog previše isključenih i iznesenih fudbalera s terena. Italijanska govna...
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Albedo 0

i to kao komšija Ivice Dačića

mac

Quote from: Boban on 14-10-2010, 09:51:36Ja bih na tu utakmicu s njima, odabrao 11 fudbalera iz druge lige, neprespektivnih i dogovorio se da naprave masakr italijanskih fudbalera, onako, bez preživelih, da se utakmica prekine zbog previše isključenih i iznesenih fudbalera s terena. Italijanska govna...

U, moćno! Podržavam.

Джон Рейнольдс

ADL, ali ja i jesam reagovao. Preventivno.  :)  Čak sam zvao drugara da se raspitam o dedinjskom huliganu. Za razliku od Miloša, za ovoga je bar jasno - bavi se kriminalom.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Джон Рейнольдс

Quote from: mac on 14-10-2010, 11:46:14
Quote from: Boban on 14-10-2010, 09:51:36Ja bih na tu utakmicu s njima, odabrao 11 fudbalera iz druge lige, neprespektivnih i dogovorio se da naprave masakr italijanskih fudbalera, onako, bez preživelih, da se utakmica prekine zbog previše isključenih i iznesenih fudbalera s terena. Italijanska govna...

U, moćno! Podržavam.

Takođe. Odavno priželjkujem tako nešto, a sad je idealana prilika jer smo ga popušili obrni-okreni. Štaviše, uvek bismo u reprezentaciji mogli imati bar jednog takvog igrača na klupi, pa kad krenu ozbiljne pizdarije ili folirancije, uđe u igru samo da polomi ili najboljeg protivničkog ili onog ko nam se najviše zamerio.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Truman

Drugi su uvek krivi...tipična srpska osobina.
Ja da valjam ne bih bio ovde.

džin tonik

podmukli talijani, pustili srbe na utakmicu, e!

Boban

Ajde, Hrvati, raspitajte se kako je Hajduk iz Splita hendlovao hiljade navijača Totenhema pre 25 godina, i to u vreme kada su bili rušilačka sila u Evropi.
Pa nemojmo se zajebavati, da ti stotinjak ljudi prekine međunarodnu utakmicu, to je pre svega ljaga na domaćinu i obavezna kazna za domaćina; zatim odigravanje nove utakmice bez publike. Da se ovo desilo u Beogradu, ishod bi bio takav sigurno. Kurac bi bilo 3:0 za nas bez utakmice. Ceo svet bi brujao o smešno organizovanoj utakmici i puštanju navijača bez pretresa.

Albedo 0

džaba kad će naši eukompleksaši kukati tri dana i tri noći

mac

Ma nek kukaju, samo da pokrljamo Italijane.

Albedo 0

da, ali ako to gledaju zvaničnici FIFA-e, vide žabari traže službeno i diskvalifikaciju, Srbi cvile i već su se pomirili sa takvom sudbinom, eventualno ih mole na koljenima, pa pazi šta će FIFA da odluči onda. Dačić je jedini bio van te patetike.

mac

Pa da, ali već smo de fakto izgubili. Šta mogu više da nam urade, da nas diskvalifikuju i za sledeće prvenstvo? Nema štete, pošto ni na sledećem ne bismo ništa uradili.

SIMERIJANAC

To i ja kažem,spasiće nas dalje bruke.

CorwinM

There are no desperate situations, there are only desperate people.

lilit

That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Tex Murphy

Boban je u pravu - organizacija ove utakmice je katastrofalna. Naravno, iluzorno je očekivati da žabari dobiju zasluženu kaznu, ali ostaje nam da se tješimo onom rezervnom varijantom :!:
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

SIMERIJANAC

:D

Čelnici fudbalskog saveza Bugarske ozbiljno razmatraju mogućnost da otkažu prijateljsku utakmicu protiv Srbije, koja je zakazana za 17. novembar u Sofiji. Bugarski mediji prenose da razloge za otkazivanje meča treba tražiti u divljanju srpskih huligana u Đenovi.

Plottz

subota 14

džin tonik

Quote from: SIMERIJANAC on 15-10-2010, 00:33:01...
Čelnici fudbalskog saveza Bugarske ozbiljno razmatraju mogućnost da otkažu prijateljsku utakmicu protiv Srbije, koja je zakazana za 17. novembar u Sofiji. Bugarski mediji prenose da razloge za otkazivanje meča treba tražiti u divljanju srpskih huligana u Đenovi.

odlicno. bili bi ludi da daju podlogu srbskim drzavnim sluzbama da rjesavaju svoje dnevnopoliticke gluposti na njihovom terenu kao sto se deslio talijanima.

džin tonik

Quote from: Boban on 14-10-2010, 14:01:26Ajde, Hrvati, raspitajte se kako je Hajduk iz Splita hendlovao hiljade navijača Totenhema pre 25 godina, i to u vreme kada su bili rušilačka sila u Evropi.
Pa nemojmo se zajebavati, da ti stotinjak ljudi prekine međunarodnu utakmicu, to je pre svega ljaga na domaćinu i obavezna kazna za domaćina; zatim odigravanje nove utakmice bez publike. Da se ovo desilo u Beogradu, ishod bi bio takav sigurno. Kurac bi bilo 3:0 za nas bez utakmice. Ceo svet bi brujao o smešno organizovanoj utakmici i puštanju navijača bez pretresa.

ajde, sad ce mo se praviti da su to obicni navijaci huligani za koje su talijani bili spremni. ove je 100% koordinirala majcica srbija.

Джон Рейнольдс

Tačno, Zosko, i ja sam uveren da je cela frka sa onim bilmezima potekla iz Srbije. Krivo mi je što ova država nema nikakvu dugoročnu strategiju jer ako postoji neka država s kojom imamo zajednički državni interes, to je Italija. Jer i Srbija i Italija imaju teritorije koje su pod okupacijom Hrvatske.

#Τζούτσε

Albedo 0

Quote from: John Reynolds on 15-10-2010, 22:18:30
Tačno, Zosko, i ja sam uveren da je cela frka sa onim bilmezima potekla iz Srbije. Krivo mi je što ova država nema nikakvu dugoročnu strategiju jer ako postoji neka država s kojom imamo zajednički državni interes, to je Italija. Jer i Srbija i Italija imaju teritorije koje su pod okupacijom Hrvatske.

pa to je Šešelj govorio 1990. :)

SIMERIJANAC

Hoćeš reći:Pa to je Šešelj govorio još 1990.

Franz Xaver von Baader

ma da
možete to promatrati kao da je srbija ispred vremena; još malo pa će postati potpuno deteritorijalizirana, živjet će u glavama raznih simerijanaca i sličnih kao ideja. što da ju smeta troma masivnost tla?
možda je to vizija novog tisućljeća... a možda i nije
Od danas ću biti Kao Sunce Jasan.

Boban

srbi su oduvek imali državu ali nikad granice, a hrvatska nikada nije imala državu (do pre neku godinu) ali je uvek znala granice.
Ko zna ko će biti u prednosti u XXII veku.

Anomander Rejk

Italijani bi mogli učiti od slovačke policije. Kako su oni brzo ubili borbenost Torcidi iz Splita  :). Nisu im ni dali na stadion, napravili krug oko njih, ispaličali do krvi i poslali nazad kući. Otuda su dotični kukali i pisali žalbe UEFI  :).
Naravno da su Talijani mogli isprazniti tribinu, a pre svega temeljno ih pretresti pre ulaza. Jednostavno su hteli da iskoriste naše volove. Samo me zanima ima li Lukić i ekipa veze s ovim, il su ovi ,, ultrasi '' to radili na svoju ruku.
Tajno pišem zbirke po kućama...

nickname

Prijatelj kaže da zna rođenog brata od onog Bogdanova. Njegova priča je da je ovaj lepo platio italijanima i dao im "propagandni materijal" da mu unesu na stadion, a onda su se ovi samo ušetali i krenuli sa "navijanjem".

Lord Kufer

Srbi su oduvek imali nekoliko država. Tako će biti i ubuduće.

Karl Rosman

Quote from: Anomander Rejk on 16-10-2010, 18:06:26
Samo me zanima ima li Lukić i ekipa veze s ovim, il su ovi ,, ultrasi '' to radili na svoju ruku.

Potrebno je samo videti Lukicevo saopstenje za javnost povodom nemilog incidenta... ;)
"On really romantic evenings of self, I go salsa dancing with my confusion."
"Well, I've wrestled with reality for 35 years, Doctor, and I'm happy to state I finally won over it"

Alexdelarge

a ko je ovaj levo na fotografiji?
moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

Albedo 0

trebalo bi da je Žarko Zečević, direktor (ili slično mudo u) FK Partizan. Sa navijačem Zvezde :)

Plottz

EEEEE nekad je i Harkan `vako, a onda je jbg otvorio slastičarnu i ode sve u ....
subota 14

SIMERIJANAC

E jebiga,ja se ponado da će da nas izbace.Ni UEFA nije ko što je nekad bila.

Truman

sad smo zadrzali sanse za plasman na EU...maler.

Petronije

Sanse se mere promilima tako da mozete slobodno da se opustite. Mirno cemo gledati EP.
Arm the Homeless

Boban

pa nemoguće da su italijani prošli bez ikakve kazne?
Najgore organizovana utakmica ikada.

Shozo Hirono

... je najbolja nameštaljka ikada.

Vij

Ne mogu se oteti utisku da je JEDAN čovjek sjedio na ogradi,pokazivao srednji prst,mlatio kliještima(baklji je bilo kao i u dosta kalčo izvikanih derbija)  da je to vrijedno ove kazne!

SIMERIJANAC

Da,ali taj jedan čovek je SRPSKI navijač.
Kao što reče poznati italijanski komentator prilikom komentarisanja Krasićevog simuliranja penala u tekmi italijanske lige:-Ne treba da se čudimo,ipak je Krasić Srbin.

Truman

A ne treba ni da zaboravimo koliki dosije imamo u UEFA.

Boban

Italijani pričaju o simuliranju... dajte, ljudi, budimo ozbiljni. Od njih su jedino gori španci.

Svevid

Од италијана? Нема горих. Калчо више подсећа на амерички фудбал, него на европски - оно као задобијање простора помоћу падања (симулирања, тј фаула), и прекидања игре...
Не волим југословене.

Boban

Subjektivan utisak. Bio sam na stadionu Zvezde u utakmici Jugoslavija-Španija, kada su nam bila potrebna dva gola, utakmica u kojoj nije bilo 15 minuta efektivne egre. Zamrzao sam Špance za vjek vjekova.

Alexdelarge

dovoljno je indikativno da se fss nece zaliti na odluku o kazni. svaka prica dalje je bespredmetna.

"Odluka o prihvatanju izrečenih kaznenih mera usledila je posle detaljne analize iscrpno dostavljenog obrazloženja kontrolne i disciplinske komisije UEFA, procene pravnog tima Saveza i niza konsultacija i razgovora čelnika FSS-a"
moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

Boban

pa kad se žališ kazna ne može ostati ista, dakle, prerizično je to; da je UEFA htela da radi pošteno, kaznila bi i Italijane i to drastično, jer je ovo najgore organizovana utakmica ikada. pa da smo mi u Beogradu ovakve propuste napravili, obrisali bi pod s nama (izbacivanje, oduzimanje bodova, zabrana 100 godina... i takve stvari.)
Nije li indikativno da su i Englezi stradali zbog utakmica sa italijanima; italijani su govna i moralne nakaze.

Plottz

subota 14