• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

SRAMOTA! ex-najveci ex-yu strip-sajt 100% komercijaliziran!

Started by džin tonik, 10-02-2010, 19:24:08

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Ultras

Quote from: PingvinPatuljak on 13-04-2010, 20:09:24

uostalom,
nije li indikativno da vas nitko (osim vas samih, dakle administracije) NE PODRŽAVA?
nije li i to indikativno?

Podrska u cemu, patuljce?
Tebi treba podrska, vidis da ces uz zoska ostati sam na ovom topiku...

Nikakvu podrsku nisam trazio protiv tebe Pingvin-Patuljce, ja sam covek iz Šumadije a mi to resavamo 1 na 1, ili u ovom slucaju 1 na 4 ("kikeron", "zosko", "Cpt. Kurcevaglava", "PingvinPatuljak")...

Ljude sam pozvao da pogledaju u sta ce se stinky-patuljak pretvoriti kada zavrsim sa njim.

Nedorastao si sagovornik, sedi jedan!

Franz Xaver von Baader

Quote from: Ultras on 13-04-2010, 20:45:56
ja sam covek iz Šumadije

uuuu baš si strašan
ti si car! kralj!
ali dečko, ne shvaćaš nešto: koga je briga što si ti? ne zanima me jesi li crv ili "čovek iz Šumadije" (jel to nešto posebno, unikatno? trebam li ti sad zapljeskati?)

od tebe se ovdje traži samo jedno: odgovori na postavljena pitanja
tvoja biografija ama baš nikoga ne zanima... šumadinac
Od danas ću biti Kao Sunce Jasan.

Franz Xaver von Baader

kad si već tu, prokomentiraj ovaj topic
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=36429

jesu li ovo kiky, stinky, zosko i dickhead? ili gomile koje se pitaju što vas muči? što muči markosa? zatvor?

pedja67

Quote from: markos on 12-04-2010, 13:40:35
Quote from: marlowe on 12-04-2010, 13:28:57
Quote from: markos on 12-04-2010, 13:18:17
[Hahaha. Koji spomenuti? Pero? Mate? Jovo? Smiješan si u svojim pokušajima podvala. Jer, apsolutno ništa konkretno nisi rekao:
neki zagrebački izdavač (koji?) tvrdi da je vidio palete tih naših (čijih?) stripova (kojih?) koji su štampani u 1000, a ne u 500 (na osnovu čega jeto zaključeno? Na osnovu broja paleta?:) ) itd itd. Samo još jedna u nizu dezinformacija, laži i podvala.

A još je smiješnije što tvrdiš da je Bane izašao s tribine poslije samo 10 minuta zgrožen saznanjem o duplim tiražima, a onda kažeš da vam je to KASNIJE rekao "jedan zagrebački izdavač". Dakle, izašao je zgrožen nečim što još nije saznao. Sjajno :D

Da budemo precizni.
Bane je izasao posle 10 minuta. To sam pomenuo samo zato sto si ga ti uvukao kao arbitra, ali on to ne moze biti posto je izasao posle 10 minuta.
Dalje, recimo da ne prejudiciramo zasto je izasao. Ja sam ostao jos 15ak minuta, i izasao sam zgrozen posle izjave coveka koji je sedeo pored Baneta, covek je debeo i celav, i koji je izjavio da se vasa izdanja "prodaju ispod tezge, da se vestacki pravi nestasica a onda nekolicina saradnika na drugim stranama prodaje ta izdanja koja su vestacki proglasena rasprodanim." Takodje je izjavio da se stampa vise nego sto je prikazano.

Nekoliko sati kasnije, meni je zagrebacki izdavac rekao ono sto sam napisao, a za stolom je bio i Bane, bio je Aljinovic, mozda jos neko.
To je gola istina. I gadna je.
1) Covjek koji je sjedio pored Baneta je Pedja67 sa stripovi.com foruma, strip prodavač, koliko ja znam.
Čak i da on može sa sigurnošću znati te podatke o kojima čemu priča, kakve to veze ima sa mnom?
"prodaju ispod tezge, da se vestacki pravi nestasica a onda nekolicina saradnika na drugim stranama prodaje ta izdanja koja su vestacki proglasena rasprodanim." Pa Fibra ima jedva 5 rasprodanih izdanja:)

2) Bane nije izašao nakon deset minuta, bio je bar pola sata, a i više. Nakon što se većinu vremena prepirao s Pedjom67:)

3) Jedan zagrebački izdavač - dakle može biti samo Krulčić ili Novaković. Ok, možemo i to provjeriti, bilo s Banetom, bilo s Rudijem, bilo s njima dvojicom.
Ovo sam tek sad vidio(glupo mi je da citam citav topik jer je stvarno smijesan ) i da razjasnim da ja sa Banetom nijesam pricao o ovome o cemu vi govorite, nego o sasvim drugoj stvari i nije tacno da sam ja govorio da je Fibra kao izdavacka kuca prevarantska ili da stampa veci tiraz. Vuce stvarno si smijesan , ako si imao nesto protiv Marka sto mu to nijesi rekao na tribini a ne da pominjes mene i to da me pominjes kao debelog i celavog a znas mi podobro ime!!!!    A sto se tice onog debeli i celavi  o tome kad se sretnemo!!!! xcheers xcheers xcheers

džin tonik

Quote from: zosko on 13-04-2010, 19:40:35
Quote from: Boban on 12-04-2010, 15:38:18pa ajde da računamo. Uzimaš 5 kuna za svaki ponuđeni predmet. Plus 1 kunu za uokvirenost + jednu kiunu za ofarbanost oglasa.
A prosečno imaš 15-17000 ponuđenih predmeta; dakle, osamdesetak hiljada kuna bez da se išta proda. Koliko to ispadne u evrima?

ma sitnis. da ti vidis kako je to islo sa talijanima. kupi markos nekoliko albuma sa samoljepljivim slicicama od, recimo, komandanta marka. bolje ocuvanih, slabije ocuvanih, nepopunjenih... usput, neke naravno zagubi postar, kako kazu zli jezici, prije no sto su bili placeni.
pa onda vadi slicice i lijepi u bolje ocuvane. pa na talijanski ebay po par stotina eura.
pa tako i ostale albume, stripove. nisam nikad zbrajao, ali moje subjektivno misljenje je da je cifra bila OGROMNA.
a istovremeno je trazio donacije da ne iskljuci stripovi.com.

hrvatski dylan dog broj jedan isao je po 100 eura.

kresha

Skromnost je grah prema sebi.

marlowe

Pedja, pretpostavljam da si to ti. Prvo i prvo, ti jesi debeo i celav. Nadam se da se tu necemo sporiti, ne smatram da te reci uvrediti bilo koga ko je stariji od 15ak godina posebno stoga sto ih ja nisam formulisao pezorativno vec cisto da bih dao sto je moguce precizniji opis coveka ispred.
Ja sam naveo sta je receno, nisam naveo da je neko rekao da je "Fibra prevarantska firma", vec sam naveo onoliko odredjeno odnosno neodredjeno, kako si ti to formulisao. Na tribini, kao sto rekoh, bili su predstavnici Fibre, Libelusa, Strip Foruma i Kvadrata. Takodje sam, rekao bih pravilno, pretpostavio da se nisi obracao predstavnicima Strip Foruma ni Kvadrata. Na koga si mislio to mozes najbolje ti reci, a ja bih rekao da nisi mislio na Marvel ili Delcourt.
I to je sve. Bice mi drago da se sretnemo, valjda 24. 04. na sajmu na Novom Beogradu. Onda bi mogli da se konacno i upoznamo te cu ubuduce znati da navedem i ime i prezime ako nekad ponovo budes tako otvoreno javno nastupio.
Ne daj se zaplasiti, reci uvek ono sto ti je na umu.
Fly like a butterfly,
Sting like a bee.

markos

A ne, ne, ne, Marlowe, ovaj put ti izvinjenja i izvrdavanja neće pomoći. Svi su tvoji "svjedoci" potvrdili neistinitost tvojih navoda, a čim ih budem imao sve napismeno ću ih objaviti ovdje. A onda ćeš me zapamtiti jednom za svagda.

džin tonik

Quote from: kresha on 13-04-2010, 21:11:58Ma daj, to se ovde nabavlja po 100 dinara.

ranih 2000tih, pa sve do ca. 2007. to se je talijanima prodavalo po nekoliko stotina eura. pitaj markosa. ja sam zakasnio nekoliko godina za njim, pa je trziste vec bilo zasiceno, ali sam takodjer prodao lijepu kolicinu, recimo ovako:

makedonske zagore po 29 eura komad:
http://img707.imageshack.us/img707/7348/zagmac.jpg

ili abatonove za 42 eura:
http://img534.imageshack.us/img534/6181/zagab.jpg

ili vaninijeve za 48 eura:
http://img534.imageshack.us/img534/6624/zagv.jpg

ili, koje god hoces.

Franz Xaver von Baader

Quote from: markos on 13-04-2010, 21:26:43
a čim ih budem imao sve napismeno ću ih objaviti ovdje.

okej
ali time NEĆEŠ sprati ljagu što si takav licemjer.
zašto npr. ne objasniš ljudima kako to na tvm forumu važe dvostruka mjerila? daj to objavi, seronjo

džin tonik

pogospodio se je. obicni ljudi nisu ga vise dostojni, stinky. za to ima moderatore.
gle kako su prestali spamati kad se spustio sa visina da nesto napise.

Franz Xaver von Baader

bitno da je ovdje pokazan portret tog tipa
mic po mic
nisu svi fibrini moderatori pa da ga vječno tetoše

marlowe

Quote from: markos on 13-04-2010, 21:26:43
A ne, ne, ne, Marlowe, ovaj put ti izvinjenja i izvrdavanja neće pomoći. Svi su tvoji "svjedoci" potvrdili neistinitost tvojih navoda, a čim ih budem imao sve napismeno ću ih objaviti ovdje. A onda ćeš me zapamtiti jednom za svagda.

Evo Pedja67 danas daje skracenu verziju potvrdjujuci moje navode:
"A sada da objasnim svoje komentare na pomenutoj tribini u Osijeku:
Tacno je da sam govorio (tj. upadao govornicima u rijec) da su neki stripovi preskupi i da s epravi lazna nestasica da bi neki stripovi dostigli vecu cijenu, ali nisam nikoga pomenuo licno, niti pomenuo neku izdavacku kucu. A da bih razjasnio i to - mislio sam konkretno na stripove (Tex Viler gigant Ubojice i mozda jos par stripova iz tog izdanja...), jer koga god bitam ima li ih, dobijam odgovor da ih nema, ali se zato pojavljuju na aukcijama i to u glanc stanju i to po nekoliko puta vecoj cijeni."

Jedva cekam da pregledamo snimak tribine.
Tebe sam vec zapamtio, ali cu te vec sutra zaboraviti. Podseti me prekosutra.
Fly like a butterfly,
Sting like a bee.

manhunter

Nismo se tako dogovorili. Bez izvlačenja reči iz konteksta smo rekli, razočarao si me...

Zbog toga, samo na brzinu, pa savijam rep i bežim u svoju jazbinu ostavljajući te da uživaš u veličanstvenoj pobedi.

koje su to moje fore?
gle, ti se sad kao vadiš, peče te savjest, pa kao neki pomirljivi post
neće ići. mislim, neću te mrziti do kraja života što si ti valjda umišljaš, samo te trenutno promatram kao gada. da bi se to promijenilo moraš mi pokazati da si čovjek.
--------------------------------------------------------------------------------

A vidiš, ja tebe ne posmatram kao gada. Pametnom dosta.

e pa vidiš lafe - briga me.
---------------------------------------------------------------------------------
super, mene nije.

ali, ako već želiš jače postove, dublju priču, onda ću ti objasniti o čemu se kod tebe radi. poslušaj: suočen sa nečim što ne razumijevaš (sa mnom)
drugim riječima, ...... dokazuješ si nešto onime što tek treba biti dokazano (da sam ja zli anarhist koji želi rušiti forume)
----------------------------------------------------------------------------------

ništa ne mora biti dokazano. napisao sam ono što sam imao, nemam nameru da još dokazujem TEBE. Pa ne zavisi ti valjda postojanje od toga?

porazmisli o ovome
-----------------------------------------------------------------------------------
takođe

I da ne citiram i onaj drugi post, kad već svima pokazuješ da sam izjavio da volim da čitam tvoje postove: naravno, zašto da ne???
Mada, više mi se dopadaju stilski nego sadržajno. Kad ne vređaš može čovek da priča sasvim normalno sa tobom. Mada je to retko. Ali je tako.
I ne, nije ovo "pomirljiv post". Zar smo do toga došli????

P.S. Stvarno bi mogao da izabereš bolje saigrače, ovi u odnosu na tebe imaju IQ biljne vaši.

manhunter

Quote from: kikeron on 13-04-2010, 18:37:17

Ja stvarno ne znam kako ti misliš iz ove rasprave izaći kao pobjednik?

:) :) :) :)

Čekaj bre, koliko je tebi godina???? Pobednik???? Kakav???? Iz čega?????
Ja tebe pobeđujem samim svojim logovanjem na ovaj forum, ništa više ne moram da radim da bih "pobedio".

Želim ti da i u životu ovako pobeđuješ. Od sveg srca.

Pusa, idi voli mamu. xyxy

kikec

Slušaj, manhunter, ti i opet nisi napisao apsolutno ništa (bez obzira što te i dalje čeka gomila pitanja ovdje na koje trebaš da odgovoriš) i opet tako kukavički okolišaš... ali ja kužim da si ti sada već toliko nervozan i rastresen da ti je već fakat teško pogoditi ispravno slovo na tipkovnici a kamoli formirali prostu rečenicu.

A kao nusprodukt ove tvoje epohalne rastrojenosti i pogubljenosti ti sebi samom laskaš, iako naravno bez apsolutno ikakvog pokrića.

I da, neka se zabilježi da je manhunter osoba kojoj je Marko Šunjić dao ulogu moderatora na stripovi.com forumu, i da sasvim stoji iza njegovih postupaka, a vjerovatno i iza ovakvih ispada... Nije zgorega za ponoviti, i to nekoliko puta.
signature

Franz Xaver von Baader

okej manhunter
rekao si što si imao
ja tebi isto

ostaje ono neizrečeno: znaš da si pogriješio i znaš da ja to znam.
ne, ne ovisi mi postojanje o svemu ovome. jednostavno ne podnosim licemjerje pa reagiram.

budi zadovoljan na fibrinom forumu, zabavljaj se, okreći glavu - sve je to legitimno.
kako kažeš, meni ostaje satisfakcija da si, zaobilazno, poskrivećki, priznao da nisi u pravu. pa i to je nešto.
budi dobro i ne zamjeri previše (ovaj put je zaista bilo potrebno malo oštrije)

Franz Xaver von Baader

i da: ni kiky ni zosko ni bilo tko drugi, nisu moji "suigrači". to su jednostavno ljudi kojima su dopizdili vaši nepravedni postupci.
probaj to razumjeti

džin tonik

džin tonik

Quote from: kikeron on 13-04-2010, 22:45:51Slušaj, manhunter, ti i opet nisi napisao apsolutno ništa (bez obzira što te i dalje čeka gomila pitanja ovdje na koje trebaš da odgovoriš) i opet tako kukavički okolišaš...

ma kiki, pa vidis da su to sve neobrazovani tukci, ali ona maligna vrsta. maksimalni domet su im vrijedjanja na osobnoj razini, pevaljke i jeftino pivo.

manhunter

Quote from: PingvinPatuljak on 13-04-2010, 23:16:03
okej manhunter
rekao si što si imao
ja tebi isto

ostaje ono neizrečeno: znaš da si pogriješio i znaš da ja to znam.
ne, ne ovisi mi postojanje o svemu ovome. jednostavno ne podnosim licemjerje pa reagiram.

budi zadovoljan na fibrinom forumu, zabavljaj se, okreći glavu - sve je to legitimno.
kako kažeš, meni ostaje satisfakcija da si, zaobilazno, poskrivećki, priznao da nisi u pravu. pa i to je nešto.
budi dobro i ne zamjeri previše (ovaj put je zaista bilo potrebno malo oštrije)

:)
Ja znam da sam pogrešio. JEDNOM. Ali u čemu i kome ti ne možeš znati. Veruj mi na reč. A iznenadio bi se, to znam.
I to što ZNAM je meni veća satisfakcija nego tebi za ono što MISLIŠ i ubeđuješ i interpretiraš drugima.

Što  se ostalog tiče, ne, nisam grešio nikada.

I ok, izvinjavam se za "saigrače": nađi pametnije "ljude kojima su dopizdili naši nepravedni postupci", vidis da su to sve neobrazovani tukci, ali ona maligna vrsta. maksimalni domet su im vrijedjanja na osobnoj razini, pevaljke i jeftino pivo.

Budi dobro i ne zameri previše, što nije bilo tako oštro. Važno je da smo se razumeli.

džin tonik

pravi zdravoseljoberski finiš, hunteru. još se nasmiješi da vidimo koliko ti zuba fali poslije kafanske makljaže.
razumijem ja sve; malo se vrijedjamo, pa se izgrlimo. dobio si svoju porciju pažnje i sve krasno.

džin tonik

Quote from: zosko on 12-04-2010, 17:48:44ok, ako su fibrini moderatori opet dobili brnjicu, mogli bi produziti tamo gdje smo stali.

mene je zanimalo kako je naklada fibra d.o.o. dosla u posjed mojih osobnih podataka i kako su oni zasticeni. odgovori nisu zadovoljavajuci pa se radi na tome. neke naznake kao znam ovo, znam ono u ovoj diskusiji daju naslutiti da fibrini moderatori imaju pristup tim podacima. ukoliko se ove skrivene prijetnje u daljnjoj diskusiji potvrde, sa slucajem ce se pozabaviti odgovarajuce sluzbe.

dalje se osjecam prevarenim sto je moja donacija stripovi.com zajednici zavrsila u komercijalnoj tvrtci.
takodjer me zanima koliku vrijednost imaju stripovi koje sam skupo platio, ako su naklade daleko vece "na crno".

diskriminacije i zelenasenje strip-mesiasa vamo-tamo. a bilo je i drugih konkretnih upita i primjera.

mozemo nastaviti. ovo je moj osnovni problem:

Quote from: markos on 11-02-2010, 22:40:57
Quote from: zosko on 11-02-2010, 22:32:33
hajde ne prenemazi se, vec ti lijepo napisi, jesu li moj zakljucani nalog, e-mail, ime, prezime... vlasnistvo naklade fibra d.o.o.?
Da, to je vlasnistvo fibre.

i njegov odgovor na zahtjev o brisanju:

Quote from: markos on 11-02-2010, 22:49:51Možeš li natjerati npr. banku da izbriše tvoje osobne podatke?
Moras me uvjeriti da si u pravu.

i sad mi tu ovi novi moderatori klipani sa fibrinog sajta upucuju sljedece poruke:

Quote from: mladjo on 12-04-2010, 16:16:16Ja znam sve o vama. ...

a da nisu proucili ovo:
http://www.azop.hr/default.asp?ru=120&sid=&akcija=&jezik=1
http://www.azop.hr/default.asp?ru=243&sid=&akcija=&jezik=1

a procitajte zasto je drug izbacio jednog od vodecih ljudi upps-a sa fibrinog foruma:

citat: "Stvarno ne bih više da za dž. reklamiram druga Markosa, stripovi.com i Fibru ali imam prigovor na faktografiju pa moram:
Upravo sam dobio privatan mail od Markosa u kome me podseća da me ipak nije banovao sasvim bez razloga već zato što nisam hteo da pristanem da izbrišem njegov nalog na UPPS-u.
Da, dobro ste pročitali: nisam na njegov zahtev hteo da izbrišem Markosov nalog na sajtu upps.org i zato je čovek popizdeo i banovao me na sajtu stripovi.com."
http://www.upps-sajt.com/phpBB2/viewtopic.php?t=4008&postdays=0&postorder=asc&start=0
(prva stranica, predzadnji posting)

i to je sad racionalan covjek? pa najvise se bojim da si, ako ga proslajsam po sudovima, prosvira tu ludu tikvu i da ga nosim na savjesti.

pedja67

Quote from: marlowe on 13-04-2010, 21:12:56
Pedja, pretpostavljam da si to ti. Prvo i prvo, ti jesi debeo i celav. Nadam se da se tu necemo sporiti, ne smatram da te reci uvrediti bilo koga ko je stariji od 15ak godina posebno stoga sto ih ja nisam formulisao pezorativno vec cisto da bih dao sto je moguce precizniji opis coveka ispred.
Ja sam naveo sta je receno, nisam naveo da je neko rekao da je "Fibra prevarantska firma", vec sam naveo onoliko odredjeno odnosno neodredjeno, kako si ti to formulisao. Na tribini, kao sto rekoh, bili su predstavnici Fibre, Libelusa, Strip Foruma i Kvadrata. Takodje sam, rekao bih pravilno, pretpostavio da se nisi obracao predstavnicima Strip Foruma ni Kvadrata. Na koga si mislio to mozes najbolje ti reci, a ja bih rekao da nisi mislio na Marvel ili Delcourt.
I to je sve. Bice mi drago da se sretnemo, valjda 24. 04. na sajmu na Novom Beogradu. Onda bi mogli da se konacno i upoznamo te cu ubuduce znati da navedem i ime i prezime ako nekad ponovo budes tako otvoreno javno nastupio.
Ne daj se zaplasiti, reci uvek ono sto ti je na umu.
22. 04  na sajmu na Novom Beogradu
Ja se druze ne plasim i uvijek kazem ono sto mislim i uvijek zavrsavam sam ono sto zapocnem i nikad ne ubacujem nikog da vadi kestenje umjesto mene!!!!
Ako nijesi onaj na koga sam ukazivao (Vuku se onda izvinjavam) bas bih volio da se upoznamo.  I da znas ja nijesam debeo nego elegantno popunjen. :!: :!: :!:

Franz Xaver von Baader

lepo laže lepi markos
taj tip još uvijek nije pojasnio KAKO primjenjuje svoja famozna pravila???
zašto neki mogu imati političke avatare (evo pa i u ovom gornjem topicu) a drugi ne (koji je to politički avatar imao mikoza kad je izbačen)???
što je to zapravo POLITIČKI AVATAR?

zašto se ne smije raspravljati o jednom filmu na njegovom forumu, kada desetine drugih to rade?
zašto nije upozorio moderatore koji su oftopičarili i spamali kvalitetan topic (ako se već toliko zalaže protiv spama)?
zašto npr. pašanović nije izbačen? on smije pričati o političkim identitetima, o hrvatima, srbima, bošnjacima?
zašto onda nisu u PRAVILIMA jasno navedena imena onih koji smiju pričati o svemu (pa i o političkim avatarima ili čemu god političkom) i pored njih imena onih koji to ne smiju?

nek to objasni taj fini gospodin i nek objavi ovdje.

mikoza

Quote(koji je to politički avatar imao mikoza kad je izbačen)???

Evo ovaj:

Quotešto je to zapravo POLITIČKI AVATAR?

Ocigledno (po nekima), ovaj:

Da li bih sada mogao lepo da zamolim da prestane to prepucavanje oko "politickog avatara" jer sam isti promenio?

džin tonik

objasnio je on to vec jednom.

Quote from: markosJa jesam ljevičar, ali Bogu hvala, nismo više u komunizmu:) ... realno, ne mogu svi imati isti status. ... I ja smatram da je to pošteno
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=32999&whichpage=7

Franz Xaver von Baader

Quote from: markos on 11-04-2010, 16:01:59
zamjetna količina insinuacija i podvala koju prodaješ kao činjenice

evo ovo kaže ta primadona
zamjetna "količina insinuacija i podvala". insinuacija i podvala?

je li oborio koju zamjerku (od desetina ovdje iznesenih)?
NE!
samo se izmotava, laže i još pokušava prijetiti pojedinima

slučaj dveribad protiv libellusa - insinuacija? podvala? trebam li linkati topic?
slučaj selektivnog primjenjivanja pravila o političkim avatarima - insinuacija? podvala?
slučaj rasprave o filmu Lepa sela - insinuacija? podvala?
slučaj rasprave o porno glumicama - insinuacija? podvala?
slučaj tromislawski i stinky - insinuacija? podvala?
slučaj sa polemikom Cameron protiv Markosa - insinuacija? podvala?
slučaj kada je mcn divljački vrijeđao drugog člana (tico čini mi se, ali da se i to provjeriti ako markos nije izbrisao) - insinuacija? podvala?
slučaj pašanović zbori politički - insinuacija? podvala?
i t d. u beskraj...

džin tonik

Quote from: mikoza on 14-04-2010, 18:49:41Da li bih sada mogao lepo da zamolim da prestane to prepucavanje oko "politickog avatara" jer sam isti promenio?

prepucavanje o politickom avataru je starije od tebe. :)

Bob Rok

Koji je to slucaj Tromislawski i stinky? Nisam upucen :D

Franz Xaver von Baader

Quote from: mikoza on 14-04-2010, 18:49:41
Quote(koji je to politički avatar imao mikoza kad je izbačen)???

Evo ovaj:

dakle, saznali smo jedan politički avatar

znači ovo nije politički avatar?

meni i ovo djeluje kao politički avatar. ali to je valjda insinuacija i podvala?

džin tonik

svasta stinky, pa forumska pravila ne vrijede za bozanstvene avatare i sveobuhvatnu pravdu!

Franz Xaver von Baader

Quote from: markosJa jesam ljevičar, ali Bogu hvala, nismo više u komunizmu:) Gle, nije da nisi u pravu, ali... realno, ne mogu svi imati isti status. Ne može npr. jedan DeeCay, koji je napisao 200 recenzija, imati isti status kao ne znam, netko tko se tek učlanio. Zasluge i minuli rad i "uzorno vladanje" čine razliku. I ja smatram da je to pošteno.

dakle,
zasluge, minuli rad i "uzorno vladanje" (što god to značilo)
ovo je kriterij po kome taj tip diskriminira ljude

on smatra da je to pošteno

znači, jedan kiky, koji mu je poklonio gomilu recenzija (da ne bude zabune, markos je to prisvojio, privatizirao, pripojio poduzeću fibra d.o.o.), kiky dakle nema zasluge ni minuli rad ni uzorno vladanje?
ma baš je cvećka taj markos.

džin tonik

Franz Xaver von Baader

Quote from: Bob Rok on 14-04-2010, 18:57:34
Koji je to slucaj Tromislawski i stinky? Nisam upucen :D

prastara stvar. gotovo uzrok tome što sam počeo kritizirati tog gada markosa.
to je bio presedan. prvi puta je markos primjenio dvostruka mjerila.
u privatnoj prepisci (priupitao sam ga na mail), odgovorio mi je da nitko nije savršen (misleći na sebe) te da dopušta da ima dvostruka mjerila. kao, pa dobro, U PRAVU SI, ali što sad.

kikec

Ajde, stinky, ne budi tako skroman... i tvoj doprinos sajtu u obliku vanserijskih 13 recenzija i 334 opširna i argumentirana komentara na recenzije, plus bezbroj natprosječnih diskusija o stripu (ti si taj koji je od DD Unified Theory učinio antologijski topik).
signature

Franz Xaver von Baader

treba li izvaličiti još slučajeva?
mislim, ima materijala napretek. mene samo zanima zašto su neki DISKRIMINIRANI?
hoće li itko to pojasniti? hoće li taj napuhanac to pojasniti? objaviti ovdje? vidimo da se hvali da će nešto objaviti...

džin tonik

koliko sam shvatio to se odnosi na marlowa, on nesto izdaje pa je dostojan da se pozabavi njime.

Franz Xaver von Baader

Quote from: kikeron on 14-04-2010, 19:22:30
plus bezbroj natprosječnih diskusija  

da, bez lažne skromnosti, gotovo svi se slažu s takvom procjenom kvalitete mojih diskusija, ali evo što reče jedna sitna duša, MODERATOR na fibrinom forumu (iza njega stoji markos i nadgleda ga):

Quote from: King Warriorjos dok nisam bio mod, procitao sam stinkyja i razlog njegovog boravljenja na forumu. Rekao sam da mu je jedini cilj da posije haos na forumu, ubrzo su se moje rijeci same potvrdile kada je na "vješt" nacin otpoceo temu sa filmom "Lepa sela, lepo gore".

Pop King Warrior Mašina - Na drumu za haos

džin tonik

Quote from: Ultras on 13-04-2010, 20:45:56... Ljude sam pozvao da pogledaju u sta ce se stinky-patuljak pretvoriti kada zavrsim sa njim.

i, jesi li zavrsio druze moderatore?

Franz Xaver von Baader

inače, Bob Rok, iako si mi okej lik, ne mogu a ne prezirati što ste svi vi tolike pičke. sve nešto kao ne odobravate postupke ovog licemjera markosa, ali naposljetku okrećete glavu i idete svojim putem.
onaj Tex, potpuno mu je jasno bilo o čemu se radi u topicu dveribad protiv libellusa, gadio mu se markos sa svojim pilatovskim pranjem ruku i dvoličnošću, ALI JE NA KRAJU USTUKNUO. pognuo glavu i prešao preko svega. na kraju su se malo on i markos šeretski nasmijali i idemo dalje.

je li bezveze izbačen inž? bez ikakvog stvarnog razloga? to što on radi, rade gotovo svi na tome forumu. mnogi onda sa sjetom pomisle na profesora-inža, malo poviču i pokupe se svaki u svoju rupu kada stignu vrli moderatori i markos koji priča pričice o stanarima.
ma jadno je to.
ili hodaš kao čovjek ili pužeš kao crv. ne nešto između.

kikec

Stinky, pa upravo se o tome i radi! Svi ti forumaši na markosovom forumu znaju sve o ovome, sve su pročitali i tamo, a i ovdje... svjedočili su izbacivanjima i nepravdi, ali nakon svega samo muk i tajac... A mnogi od njih si valjda misle; ovo se mene ne tiće, ja ne želim imati ništa s time, mene niko ne dira, ja sam neutralan. Ali oni se varaju! U ovoj borbi nema neutralnih; a i samim time što ti ljudi i dalje šute i pišu po njegovom forumu, dovoljno govori na kojoj strani oni jesu... a to nije naša.
I neka se samo netko sa tog markosovog foruma usudi da mi još jednom ide pametovat ili opominjat me, ili govoriti da sam naporan, patetičan, nedojeban, e nabiću mu sve ovo na nos! A imam na desetke postova i optužbi da im nabijem!
signature

džin tonik

istine radi, mora se reci da tamo vec odavno uglavnom nema normalnih ljudi. par preostalih se jednostavno glupira po forumu u stilu "sto? markos izdao novi strip? huraaaa! toooooo!", ili "da pokrenemo topic gdje se verificiraju nove teme?", dok se ovaj topi u svoj svojoj velicini.
pa cijeli forum je jedan relativno zabavan spam sa markosom i moderatorima u glavnim ulogama.

kikec

Ma Hannah Arendt je sasvim bila u pravu kad je pisala o takvim ljudima!
Apatija i ravnodušnost... nijemo pristajanje, nesvjesna odluka da se prestane biti čovjekom.
Sirota i ona se od ovog okreće u grobu... za ovo se nije borila!
signature

Franz Xaver von Baader

je kiky, o tome se radi. svatko ima svoju računicu, pa malo kalkulira. ne ovisi mu opstanak o svemu ovome (reče rado-bih-se-držao-po-strani manhunter).
e pa ne ovisi ni meni! ni tebi! ni zosku! dickheadu! ni alexu! jasonu bez argonauta! kreši! buttersnapsu!
međutim su poneki od ovih dali osvrt. a on glasi: moderatori šikaniraju ljude.
a oni najuporniji, poput nas, kažu oštrije: markos je jedan gad. nije sasvim poznato iz kojih on pobuda to radi, koji su mu motivi, ali mnogo toga upućuje da se radi o materijalnoj koristi - sve je to naposljetku zbog novca! ovi mi ne hvale izdanja, a prilično su popularni na forumu - e pa ne može to tako. možda mi još zbune kupce.
i tko sad može reći da ovaj scenarij nije lako moguć? prepreden je markos. i perfidan.

Franz Xaver von Baader

Quote from: zosko on 14-04-2010, 20:16:53
istine radi, mora se reci da tamo vec odavno uglavnom nema normalnih ljudi.

ma ne
baš suprotno. oni su 'najnormalniji'. to je u svijetu oduvijek bilo najnormalnije. šutjeti i gledati svoje dupe.

druga je stvar što nas par to ne vidi kao 'normalno'

Franz Xaver von Baader

pitanje za maca:

mac, vidiš li na ovoj stranici dva primjera avatara? jesu li oni politički?
oba? samo jedan? koji?