• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

sđu brat minli na farmi

Started by lou benny, 18-04-2010, 14:37:04

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Son of Man

Inace sinoc doslo do zestokog tuluma, Raka Djusu reko jebo ti pas mater, Djus poludeo, hteo da ga odvali, ne znam sta je dalje bilo...

Son of Man

Eriops

Kad to bi, nisam gledo ?
Na hrvatskoj farmi čuo sam da je bio neki fizički sukob, naši se još drže.. :)

Son of Man

I ti Tihi gledas LIVE ?  :?

Svaka cast, drago mi da nisam usamljenik na ovom forumu, ipak smo ti i ja stara raja iz Bambilenda  :D

Inace, to napusavanje nije islo LIVE na tv-u, ali sam ja sinoc posle gledanja Sheshka gledo kako Loshmi i Mara razgovaraju u stali, te su pominjali taj incident, i Loshmi se zakleo da vise nece padati na provokacije dusmana ko sto je Raka pao.  xrofl

Eriops

A, bilo je sad u 16 časova, najava, večeras u 20 će biti taj pičvajz između Rakeše i
Đusa. Iz onog kratkog što su prikazali, bogami oba su pretila, i uvek smireni
Rakiša je reko da će mu polomiti kosti..
To je izgleda bilo kasno sinoć, jbga ipak ne gledam Farmu do dva ujutru.
Ja bi voleo da Dragana pobedi, čisto zato što nije poznata, i što nema mašineriju iza sebe, ubacili su je samo da vadi mast Ćeranićima.

kresha

Meni je najsmesnija bila svadja izmedju Rake i Ivana.
Kenja Ivan: "... svinjo debela, pokrao si pola Srbije, gangsteru...", a Raka ladno sedi i slusa, i samo kaze: "Aj' 200 na sat do bunara, govedo"  :D
Skromnost je grah prema sebi.

Son of Man

Uh, jedva cekam vecerasnju epizodu  :!:

A izraz BRAĆALA definitivno ulazi u sleng, Lubanjo ubaci to u neku pesmicu, neces omasiti  :lol:

ja bi volo da Djus pobedi, ali kako se stvari razvijaju to ce biti il Losmi, il Nemanja, a evo sad i Vlada ulece u pricu, i on se probudio, ko gagi  :shock:

cutter

Čini mi se da potcenjuješ Kemiš konekšn...

Eriops

Ako Psiho-Ćeranić pobedi, bojkotujem gledanje iduće Farme  :(.

kresha

Djus ce verovatno doci do kraja, pa izgubiti u finalu, kao Nigrutin.
Tad je pobedila ona Crnogorica, mozda sad Dragana tako pobedi.
Ja tipujem na Milosha, jeste da je copina, ali izgleda da ga narod voli.
Skromnost je grah prema sebi.

Son of Man

taj rad, narod voli zrtve, pacenike i jadnike, a on se svojski potrudio da se takvim prikaze...

Savajat Erp

Quote from: Son of Man on 13-05-2010, 09:58:35
Jebote, sanjam sinoc ladno da se ljubim sa Ceranickom  :evil:

Ljubimo se mi, a ona mi govori, ma slobodno, nece on da se buni, i ja se okrenem i vidim dva metra iza nas sedi Nemanja i gleda, auuu, a posle toga se pojavio neki smezurani starac kome je drkala, i to je Nemanja gledo  :shock:

:) :) :)

иииииииииииииииии??
Niste mi verovali da ću da pucam?!
ZAŠTO MI NISTE VEROVALI?!!!!

Eriops

Sone, jel bio jezik ?  :)

Son of Man

More braćala, bek d fak ap  :lol:

Le Samourai

E, a shta znachi 'minli'?

Eriops

Izmiriše se Rakeša i Đus.

Son of Man

Minli je Djusova fora na ono "brate mili", samo je ubacio N i to se lagano primilo medj omladinom, a i to N je posle ubacivao u sve zivo, "tripujem PaNcina", "limuNzina", pa onda ovaj nas topik "drti saNgita"  :lol:

Javlja mi se da je brat Lubanja bolje upucen u tu pricu, pa ako naleti pojasnice ti pozadinu.

E da, inace Djusa u toj rep subkulturi zovu brat minli, ili samo minli, to mu je ko neki pseudonim, jebemliga...

Le Samourai

Son of Man

Eriops

Lošmi i Vlado duelisti.
Očekujem Vladino ispadanje. Odradio je svoje, dok je služio za potpaljivanje Ćeranića, sad objektivno više nije zanimljiv za šou, a i smara sa kukanjem o nedostatku hrane.
Verujem da će za gazdu postaviti Gagija. To bi bio šou  8-). Gagi bi pozaboravljo i zadatke, i šta treba doneti s pijace, mislim da bi to bio opšti haos.
Nadam se da će Kemiš u sluge. Jel iko čuo šta je nekidan rekla ,, Nisam ja žena, ja sam
Lejdi '' ?  :x

Agota

Stvarno je to rekla?  xrofl
Jer ima klip,ja ne mogu da nadjem
This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Boban

vi bre ljudi niste normalni šta gledate sve vas treba vezati kanapom i otežati betonom pa zafrljačiti u dunav.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Eriops

Jeste rekla je, pre par dana nešto joj Gagi rekao za žene, a ona će njemu ,, Nisam ja žena, ja sam Lejdi ''. Mislim da joj štala ne gine uskoro.

Son of Man

Evo mene sa zakasnjenjem, mrtvi SBB, nego men se cini da je Kemis reko "ja sam ledi" bez J  xrofl

Uglavnom, ne gine joj stala, to je vec reseno, Gagi je do sad najozbiljniji gazda, a ladno covek na hardkor lekovima za smirenje (tek juce sam saznao da pije lekove) a ja se pitao zasto stalno spava...

Son of Man

Jebote, gledam sad, ovaj Losmi je pravo ogledalo, pravo olicenje srpskog proseka da ne kazem naroda (jer bi moro da se vatam za kurac), i kao takav zaista je zasluzio da pobedi i treba da pobedi, pa bre onaj Era Ojdanic i svi ostali "ljudi iz naroda" koji su se do sad takmicili po tim rijalitijima su bre nula koma nula nula za Losmija. Opet, na drugu stranu, da nije Losmija ova Farma ne bi bila najjaci rijaliti do sad. Naravno, Djus je opak igrac, ali dzaba zajebancija kad nemas koga da jebavas, al onako ljucki, kako i prilici, zato je ostanak Milosa do kraja penal samo takav. 

lou benny

Quote from: Le Samourai on 14-05-2010, 01:27:18
E, a shta znachi 'minli'?

Quote from: mlad (i zdrav) kao rapJuice je, razvijajući se kao battle/represent MC, počeo da gradi ulični kredibilitet svoje lirike vezujući je za lokalni jezik, ličnosti, događaje, mesta, urbane simbole. Njegova pesma Brate minli, sa istoimenog konceptualnog albuma iz 2006. u okviru kog oživljava dizelašku ideologiju i ikonografiju, vrhunac je tog poduhvata. Sam naziv pesme – koji će uz prepoznatljive citate pesama Nike mi! i Kako je u Švici? zaživeti kao fraza u svakodnevnom jeziku – predstavlja pozdrav beogradskih mangupa iz 70-ih. Promovišući ga u frazu dizelaške renesanse, Juice genijalno spaja tri generacije mladih Beograđana – današnju, onu iz 90-ih i onu iz 70-ih.
put duha sa sekirom je zaobilazni put

Son of Man

Oces da kazes da su jos 70-ih ubacili to N ?

Loni

Ne gledam ovo, ali neko mi skoro reče za jedan vrli biser s Farme.

Naime pričali su pred ručak o mesu.
Gagi je počeo da priča kako voli govedinu, ovčetinu, jaretinu, piletinu i ćuretinu.
Zapravo sve je nabrojao sem prasetine.
(Čovek je inače musliman)
Neki drugi lik, valjda Firči se nadovezao da isto voli govedinu,
a na sve to ubaci se Đus i kaže:
- Ma pali brate! Meni je svinja keva! :cry:

Son of Man

Predinfarktno stanje   :?
Znao sam da ce se ovo pre ili kasnije pretvoriti u realni snuff.  :evil: :|

Son of Man

Boban kad bi gledo Farmu ma samo sat vremena ovaj pregled, pa odma bi Ghoula vratio na forum, Ghoul je bre beba u odnosu na Losmija  xrofl

Eriops

A Gagi kaže : ,, Opsovo si mi ćaleta, a on je mrtav trenutno ''...
Lošmi sere,  ko ga tera da ostane ako mu je ugroženo zdravlje. Nego je on tu Farmu shvatio na život i smrt, pobediti ili umreti.

DušMan

Da li to znači ono što smo svi mislili? Đoganiji svojim plesnim koracima mogu da dižu ljude iz mrtvih!
Nekoć si bio punk, sad si Štefan Frank.

Eriops

Gagi jest dobrodušan lik, ali na momente mi izgleda kao da ima prekide u ,, centrali ''.
Počne rečenicu, ne ume je završiti, zaboravi šta je hteo. I povodljiv je neviđeno, sa njim svako može manipulisati.
A Lošmi je za psihijatra  :x. Ja ne znam kako će on podneti, ako ispadne u duelu.
Strefiće ga infarkt. Samo mislim da farmeri greše u taktici prema njemu. Da su ga ignorisali, on bi se sam isprovaljivao i pokazao kakav je. Ovako su svi skočili na njega, a posebno Firči, i onda ljudi iz inata glasaju za njega, jer su napravili od njega mučenika.
Mada mislim da će izgubiti glasova nakon ovog s Rakešom. Zasro je previše.

Son of Man

Gagi je bre na tezim lekovima nego ja, imajte razumevanja.

Nego ovo je hajlajt, Djus se nasao uvredjenim sto ga Losmi nije pozvao na svoju sahranu, pozvo samo Minu i Draganu. Nema dalje.  xrofl

Farma 2 - Dan 64 - Uzivo - Deo 22

Eriops

Gagija su napušili na pijaci, izgleda je čak tražio i zaštitu obezbeđenja.
Ljudi Farmu ozbiljno shvatili  :shock:.

Son of Man

Ma narod odlepio skroz, svi gledaju Farmu, zato sam i reko najjaci rijaliti do sad, jos samo da neko nekog ubije, to bi bio pravi, realni srpski rijaliti. :evil:

Kunac

Quote from: Son of Man on 18-05-2010, 23:41:19
Ma narod odlepio skroz, svi gledaju Farmu, zato sam i reko najjaci rijaliti do sad, jos samo da neko nekog ubije, to bi bio pravi, realni srpski rijaliti. :evil:
Ko će koga? Ima li nekih prognoza?
"zombi je mali žuti cvet"

cutter

Prirodno je da se narod okreće protiv farmera koji ne shvataju da je na delu hegelijanski obrt; premda nadglasan i formalno bačen u potčinjen položaj, Bojanić je samo prividno sluga. On se sa farmom srodio – poji stoku, bere travu, okopava štalu, dodiruje ogradu i predstavlja spiritus movens imanja na kome pored njega žive gotovani koji tu naturalističko-proizvodnu sponu nisu ni pokušali da ostvare. Predvođeni honvedovcem Firčijem dovedeni su pred svršen čin pasivnog konzumiranja koje vodi u mentalnu degradaciju, zloba koja emanira iz njih pod sobom je utulila svaku iskru individualnosti i svela ih na monolitnu pučinu koja okružuje jasno profilisanog pojedinca. Lošmi je stoga jedina slobodna ličnost na farmi, njegove ruke su žuljevite od fizičkog rada, ali svaki raspukli žulj otvara viši nivo svesti. A kajron predstavlja puls naroda koji svakim danom sve jače bije, naroda spremnog da probuđen stane iza svog čoveka i pokaže ko je zapravo gazda.

A na kakvoj hemiji je Gazmet?

Son of Man

Gazmet je upo u tesko depresiju od kad ga je Anabela sutnula, tako da je na lekovima za smirenje i antidepresivima, ali nisam siguran tacno kojim, uglavnom vidi se po njemu da je skoro non stop ubiven, tako da kontam da pije neke jake sedative...

Inace, Losmi pobedjuje iz keca u keca, a posebno kad udju u finale njih kolko vec, jer aj da Losmi ima nekog jakog supranika pa da svi koji ne vole Losmija glasaju za njega, nego njih ima 10, i to kad se raspodeli niko tu nema sanse. Jedino ako Losmi umre, ili tako nesto, tu je sansa za Djusa, Gagija i ostale, da se bore ravnopravno, ovako niko nema tu sta da trazi...

Джон Рейнольдс

Razmišljam nešto, od Sagitaša samo Krip ima potencijal da se pojavi u nekom VIP rijalitiju, u smislu da ljudi dovoljno znaju za njega da ga u rijaliti uopšte prime. Ali nisam siguran ima li on dripačku notu potrebnu da postigne nešto više od ranog ispadanja. Odudarao bi, to sigurno.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Eriops

Ghoul bi bio za to, al on je bivši sagitaš..inteligentan je, provokativan, ume biti drzak i bezobrazan, snašo bi se on tamo.

DušMan

Mislim da bi bilo najbolje realizovati Sagita reality show.
Svi aktivni forumaši u jednoj velikoj kući. Podvale, mržnja, zavist, ljubav, seks, preljuba... sa Sagitašima.
Nekoć si bio punk, sad si Štefan Frank.

Loni

Ha ha ha, gde iskopa seks?!
Da l ovde ima više od 2 aktivne žene?  Libeat i Angel011. Treću ne znam.

No mentalnog seksa sigurno bi bilo u izobilju.
Scallop recimo ne bi propuštao priliku da me mentalno tucne kad god stigne :-)

Kunac

Ima dosta žena. Samo se manje laktaju. Na primer. Ella, acaciA, asja, Pile, Sofija, otaku, Black Mamba, graymalk, anabel... Uostalom, seks može biti i istopolan. Kako bi se izazvala kontroverza i podigao rejting.

Eriops

Te bi na pijaci linčovali.. istopolce..

Джон Рейнольдс

Gulčina bi pojeo rijaliti, to da. Ali sam gore naveo (realan) kriterijum, a to je da je samo Krip šire poznata faca.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Son of Man

Vala, ako moze da udje Dragana kao Nemanjina bivsa devojka, e onda moze i Ghoul kao Kriplov bivsi drugar.  xnerd

Loni

Inače tragično je što su ti folkeri poznati, a neki talentovani pisci nepoznati široj javnosti. Bar 80 % ovog foruma zaslužuje veći respekt od svih u toj kući.

Izgleda da nema druge nego da spisatelji i književni analitičari moraju da primene formulu pravljenja skandala.
Ili preko koketiranja sa seksualnošću (I.Bjelica, Anabela Basalo) ili preko buntovništva i pljuvanja u javnosti svega živog (Marko Vidojković) ili preko neke političke delatnosti (V.Drašković).

Tek kad te prepoznaju po tom, požele nešto i da ti pročitaju.

Dolazim na ideju da otvorim jedan sajt i da na njemu ispisujem sve žute tračeve o domaćim piscima. Postojeće i nepostojeće.
Što masniji trač to veća tarifa. Bio bi to mnogima izlazak iz anonimnosti.

Kunac

ljude sve manje interesuju knjige... ne pomažu tu tračevi... a što se farmera tiče... njih ne skupljaju po kvalitetu, nego po kolikoj-tolikoj prepoznatljivosti i potencijalu za ekces... mada, postoji trend da se u kuću primaju nepoznate mlade devojke. ali onda one moraju da budu misice. znači, eye candy. možda neko sa zs-a može da upadne po tom kriterijumu???