• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

sđu brat minli na farmi

Started by lou benny, 18-04-2010, 14:37:04

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

lou benny

bilo bi lepo da smiri firčija to bi bilo kul

Farma 2 - Stigli Novi Farmeri - Dan 34 - Deo 10

Quote from: sđuVIDIMO SE TRAJSU... A SUTRA KREĆE SEX U ANAL... PROMENITE KANAL JBTE HAAHAa

dominacija
put duha sa sekirom je zaobilazni put

lou benny

Event Horizon

"Hipokrizija Trejd - svemirski ugođaj za svemirskog čoveka"

Son of Man

Gledam i LIVE ukljucenja  :|

lou benny

ortak s drugog foruma je zabeležio jedan prejak momenat

Quotehahahahhah uhvatio sam danas par minuta i umro od smijeha

kao maca i onaj stari raspravljaju o tome trebaju li se roditelji brinut o djeci poslije 18te ili nešto

i đus sluša i šuti i jede nešto

i onda nakon 10 min rasprave ja samo čekam šta će đus reć ovi nisu zanimljivi nešto

na kraju maca nešto priča kao kako u švicarskoj rade tako i tako s djecom bla bla

i đus iskusno zadrži zalogaj i kaže

"ZATO JA PITAM KAKO JE U ŠVICI"

hahahahahahahah kako je zabetoniro

Alex

Ej, nemoj taj tvoj Đus da mi nasrće na Raku. Osetljiv je on.
Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture

Son of Man

E pazi kad su se moji keva i cale primili na Djusa, on im favorit, dakle ludilo. :|

Naravno, i ja gledam redovno, najbolji rijaliti do sad, i to samo zahvaljujuci kralju, ima ga istetoviram  :lol:

Eriops

Sve su to pozeri. Kako sinoć Firči trči da se ušlihta Ceci.. Đus se druži sa onim turbofolkerom Ivanom, taj Ivan je dosadan ko proliv..

Son of Man

Tihi po ko zna koji put neobavesten  :lol:

Eriops

Jbga, stalno je s onim dosadnim Ivanom.

Eriops

Meho Krljic

Iz današnje perspektive ipak preoštar. Mislim, ne da bih danas imao drugačije mišljenje ali bih ga iskazao sa manje resantimana i neutemeljenog osećaja superiornosti. Tako to ide, s godinama čovek nauči da bolje odmerava reči i kontroliše emocije...

Savajat Erp

што се текста тиче, могло би се рећи да је Ђус заслужан за повратак Иле на сцену, јер овај је у међувремену избацио гомилу спотова, бар на јутубу, а коментари су углавном зачуђујуће позитивни, чак је почео да окупља неке МСијеве око себе и да ствара неки полуклан...иначе Илу су остали репери на својим првим албумима (говорим о деведесетим) редовно поздрављали, значи да је у почетку имао респект сцене, ма колико она била ситна у то време.
Niste mi verovali da ću da pucam?!
ZAŠTO MI NISTE VEROVALI?!!!!

Eriops

Meni je ovaj Ivan Gavrilović neviđen krelac, nema šanse da bi izdržo pola sata u njegovom društvu. Turbofolker, a na Farmi se prodaje za nekog urbanog lika.

Son of Man

Ali treba naznaciti da je Djus pored Ile vratio i Ivana u zivot, jer pre onog spota "kako je u Shvici" nigde ga nije bilo, pa otud to njihovo druzenje na farmi...

cutter

mislim da se ivan otisnuo u deratizacione vode, ne znam bavi li se još time, ali verujem da mu to iskustvo može koristiti na farmi.

DušMan

Nekoć si bio punk, sad si Štefan Frank.

DušMan

Sine, ti mu dođeš ovde kao najveći poznavalac Đusovog lika i dela, je li?
Je l' mi se to pričinilo malopre pri šetanju kanalima ili on stvarno ima tatoo Caneta, Koje i Milana na ramenu? wtf??
Nekoć si bio punk, sad si Štefan Frank.

Eriops

Bezveze je postala Farma.
Miloš jeste tupavi ljiga, ali bezveze mi je da ga njih šestorica-sedmorica njakaju, ne volim te čoporativne nastupe.. posebno onaj Gavrilović, provocira Raku i Miloša jedino u gomili, ako si faca, priđi sam, nemoj da kenjaš zaklonjen u čoporu.

Son of Man

da bre, to je istetoviro kao u cast Beogradu 80-ih godina, a ova trojica su realni predstavnici tog vremena...objasnjavo je Firciju kad je doso na farmu zasto to...

Tihi bre, to ti je ko u zatvoru, ljudi se grupisu jer su socijalna bica, tako da takvo ponasanje nije nimalo cudno...cudno bi bilo da neko tamo kulira skroz sam, a takvog nema...

Eriops

Ma znam, ali ipak mi je bezveze. Ajde da je jedan klan protiv drugog, nego šest ljudi protiv jednog.. mislim da oni kontaju da Grandovci imaju dosta glasača, pa pokušavaju ih psiho terorom izbaciti  :). Ok, i to je dozvoljeno.. nervira me i što se većina uvlači Nemanji i Mileni..što bi reko Maca- Predsednik i ,, prva dama ''.

Eriops

Izleti Gavrilović. Bio je prilično razočaran.

Kunac

Kao najava za večerašnji pregled dana, ide insert u kome Maja Odžaklijevska objašnjava Zorici Brunclik između "dobre" i "loše" devojke, na primeru one Dragane i Milene Ćeranić.

Prešs!
"zombi je mali žuti cvet"

Eriops

Najnovija srpska kletva ,, Dabogda ti sina jedinca zavela Milena Ćeranić ''  :).
Mada je onaj njen psiho od momka još gori. Nekidan je napao što je gledala u Vladu dok je pevala. Bolesno je ljubomoran i posesivan.

lou benny

posesivnost nikad nije kul ali nije nužno psiho. često je to sasvim prirodno osećanje koje se javlja kad te neko cima zloupotrebljavajući to što si mu/joj posvećen/a a ti ne možeš da prelomiš i da se otkačiš od te osobe.

ali činjenica je da je sve što je emo dosta trulo pa i posesivnost, s tim se slažem. malo je ljudi koji dosledno isfuravaju hardcore stav. 

Eriops

Ljubomora pa i posesivnost su normalni do određene mere, ali brate ako devojci spočitavaš svaki pogled, svaku reč, svaku reakciju, to je već bolest.

Kunac

Meho Krljic

Pa, valjda je zato i gledate?

Kunac

Ja je, brate, ne gledam. Uhvatim po koju scenu u prolazu. A da je bolest - jeste. I da je zbog toga gledano - jeste. Još samo da počnu da se ubijaju uživo i rejtinzi bi još više skočilili... Kao pre neki dan kada su Odžaklijevskoj zamalo iskopali oko grabuljama...

Agota

A mozda Bilja ubije Ljilju,pa posle farmeri ubiju Bilju da ispostuju Ljilju
This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Son of Man

Dojaja je Farma, ubedljivo najludji rijaliti do sad. Iskreno, mislio sam bice sranje kad je pocelo, a sad sam se navuko ko pas, mogo bi da ih gledam jos godnu dana kako je jaka ekipa, samo Loshmi da ne poludi, il da ne rikne,  ipak je on tu glavna stavka svih zajebancija.

Eriops

Ma Lošmi ostaje do kraja, ima on brojne glasače, a nisu ni ovi iz produkcije naivni, znaju da bi njegov rani izlazak loše uticao na gledanost.
Meni je favorit Dragana, voleo bi da pobedi zato što nije poznata, da ostavi iza sebe ove nabeđene grand zvezdice, a i fina je devojka.
Od ovih što su ostali, Firči mi je najveći gmaz. Pred Macom sere protiv Marine, kako mu je kidnapovala decu i odvela, a on je sigurno bio cvećka u toj vezi. I ono što je reko o Milošu ,, Jbacu mu prvi red na sahrani ''.. Čovek je bolestan od mržnje..

Son of Man

Naravno da Losmi treba da ostane do kraja, jer kakav bi to bio penal kad ne bi bilo lopte ?   xrofl

Ti si Tihi ko moj cale, on isto ne gotivi Fircija, a brani Losmija  :evil:

Inace, gde si to cuo da je Firci rekao to sto si naveo, ja pratim i LIVE akcije i to nisam cuo ?

Sa druge strane Losmi je Firciju psovo decu, sta cemo sa tim ?

E da, ja sam za to da pobede Gagi ili Djus, mada s obzirom da su narodnjaci u fazonu, ne bi me cudilo da pobedi Zorica ili Milos, uostalom svi znamo kakav je narod (stoka) kad se zainati, pa ce onda u inat Firciju i ovoj rok-urbanoj ekipi da glasaju za narodnjake.

Naravno sve to ne bi bilo tako da grandovci nisu usrali motku, tj. da se Ceranici nisu izblamirali, jer da je Nemanja osto kul 101% bi pobedio, i to bas zbog te glasacke masinerije granda, mada, ako se primiri do kraja, sve je moguce...

sa druge strane znam ko nikako nece pobediti, i to mogu da garantujem, evo liste i razloga :

1. Firci - zato sto Madjar il Hrvat (nisam skonto sta je tacno), pa tek onda zato sto je roker i brate isuvise inteligentan, to "nas" narod ne voli.

2. Maja - druzi se sa Fircijem, i narodu njeno opusteno ponasanje izgleda isuvise raskalasno za njene godine, a i zensko je, zene ne pobedjuju u takvim igrama

3. Dragana - keva je platila onaj prvi put glasove, ne verujem da ce imati tolko kesa za finale, drugo, nema ko da glasa za nju osim ako se ti Tihi ne smilujes...ja mislim da se klinka folira i glumi finocu, a i dojaja je glupa, bas ona hardkor tuka...

4. Maca - treci rijaliti, svi su ga vec provalili, omrznuli, sa tim sarajevskim forama pored Djusa nema sanse, i pored toga meni je jako gotivan lik...

5. Milena - sve je jasno

6. Mirjana - takodje

7. Mina - zensko + pomalo tupa i povodljiva

8. Raka

9. Vlada - narod tripuje da je decko peder, a skroz OK decko al dzaba

Znaci sto se mene tice, za pobedu su u igri :

Djus, Gagi, Losmi, Zorica, Nemanja,  i eventualno Sajko.

Karl Rosman

Quote from: agota on 10-05-2010, 20:00:09
A mozda Bilja ubije Ljilju,pa posle farmeri ubiju Bilju da ispostuju Ljilju

Imagine...  :D
"On really romantic evenings of self, I go salsa dancing with my confusion."
"Well, I've wrestled with reality for 35 years, Doctor, and I'm happy to state I finally won over it"

Eriops

Sone
Čuo sam uživo to da je rekao, uveče je to spomenuo, ne sećam se tačno koji je  bio dan.
Meni inače se ne sviđa Firčijevo ponašanje- čovek nema mere, ok, dokazo si da si pametniji od Miloša, al aj sad još ga ponizi do kraja, nabij ga na kolac. Nije uopšte problem šta je on po nacionalnosti, ja i ne znam šta je, problem su ti njegovi ispadi mržnje. Ne sviđja mi se tip, nikad nisam glaso u rijalitima, ali za njega mi ne bi bilo žao dati koju paru, kad bi znao da ga moj glas može izbaciti . I ne volim ljude koji seru o svojim bivšim ženama, devojkama, pogotovo ne javno. Živiš s nekim deset godina, i onda kenjaš kako je ona najveće govno  :x.
Koja je to rok-urbana ekipa na Farmi ? Maca sa propalim forama, i Sajko koji trči ko kuče za njim ? Gagi nije roker, Djus je reper, Maja je pevala sve i svašta, ko tu sem Firčija, ima ikakve veze s rokom ?

Za Draganu grešiš, gledo sam po forumima, vrlo je omiljena, a sad ljudi kod nas nisu navikli na finoću, pa nekima  odudara. I ne razumem zašto je napadaju, ona je dobila jak honorar da uđe na Farmu, šta je trebala da baci nekoliko hiljada evra da ne bi štrecala bivšeg dečka i ribu mu ? Od tih što je kritikuju, svi bi isto postupili i uzeli pare ko i ona.

Son of Man

Evo potrudio sam se i uradio malo jacu analizu stanja, to ko ima zivaca za moje tirade :

http://abraxas365dokumentarci.blogspot.com/2010/05/analiza-farme-2010.html

Agota

1.Gagi treba da uzme lovu jer je najgluplji ali to meni nije bitno  covek nema jednu zlu kost -divan je .
2.Maca je najaci lik dobar,los, zao, zivotinja,maca,drzi mi paznju.
3.Firci je najpametniji sagovorink,
4. Dusa mogu svi da potapsu po trbusnjacima
5.Sajko je Macin eho nazalost
i ostali igraci.....
a da i Mara je simpa licimo
This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Bobby Peru

Fino si ga izanalizir0...Ja sam i poč'o da pratim od kad je Juice uš'o (mada i to retko...jednom u par dana...ostatak mi prenosi keva xD)...i skoro da sam siguran da će Lošmi da pobedi...baća je naroCki čovek (full ljaljan)...Nadenuo je sebi ulogu žrtve, a čuo sam i da je aludir'o na Firčijevo poreklo i strah od ustaškoga urokljivog oka (svaki "pošteni srbin" će se sažaliti xD)...Fazon - Sam protiv svih i inat je kec na 11 za raju...na kraju, lik ima tu facu "rođak sa sela", tako da će i ovi "urbani folkeri" koji bi dali glas grandovcima da nema ovo dvoje mučenika glasati za njega ;)

Žao mi Sđua jako :( Kontam ga jedino ako je neki veeeliki keš u pitanju...inače mu ni za šta ne treba ovo njesra ;) Sledeću farmu pratim samo ako dovedu brata Napa xD (što mi uopšte ne zvuči nemoguće)

Джон Рейнольдс

Jbt, ne mogu da verujem koliko ljudi gubi vreme sa Farmom. I to Farmom gde su od sve stoke uberstoka tipa Firči, Maca i Zorica Brunclik (pljuga Kemišu). Ne znam ko su ti ostali ljudi, ali valjda će se jednom osmeliti da naprave rijaliti sa ubijanjem i to brutalnim, dugotrajnim, sicko šitom. E, prijavljujem se za to da stručno obradim Macu i Nenada Čanka.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

дејан

Quote from: John Reynolds on 11-05-2010, 15:12:26
da stručno obradim Macu i Nenada Čanka.

...ali kojim redom jr...kojim redom...velika je to dilema
...barcode never lies
FLA

ginger toxiqo 2 gafotas

...ipak, nekada bude i povoda za iskren smeh, npr. Maja Odžaklijevska (tokom rasprave o njenim prljavim gaćama) poruči Milošu Bojaniću "Sisaj mi govno!"), a ubrzo potom Nemanja Stevanović zamera svojoj dragoj Mileni Ćeranić na nedostatku kuraži rečima "Eeeeeej, devojko sa midima, serem ti se na muda")...
"...get your kicks all around the world, give a tip to a geisha-girl..."

Son of Man

Eriops

Sone, braćola, što bi reko Lošmi  :), slaba je to urbana ekipa.. ako je Gavrilović urbana ekipa, onda je čast biti neurban..
Btw, glede tvojih analiza, mislim da Topalko nije dobio samo zbog rada u štali, što je grandovac, već je uspeo čini mi se da napravi vrlo dobru prođu i kod žena na Farmi, i kod ženske publike. A žene u ovakvim stvarima obično glasaju za muškarca, a ne ženu  :). Iz tog razloga, mislim da i mali Sajko ima dobre šanse, al će ga verovatno ukopati slepo skakutanje za Macom.

Što se tiče situacija, najače su mi dve :

1. Miloševa svađa s Majom, i rečenica ,, Ćuti ti.. neokupana Bebo.. ''  :)
2. Psihova svađa s Milenom, povodom Vladinog poljupca..
,, Jel bio jezik ? '' Kakav bolid  :x

Son of Man

Urbana ekipa su Djus, Firci, Sajko pa tek onda eventualno Gagi...nisam spominjo Gavrilovica u tom kontekstu...

Eriops

Pa na blogu si pisao da je Ivan car, i da te srce boli što je ispao.. ja nisam video ništa od njegovog humora i izvala, seljački fazoni prema Raki, prdež na Slavi, bezveze napadanje Gagija.. mada je i sam priznao kad je izašao da mu nije išlo..

Son of Man

Naravno da me boli sto je ispao, jer u kombinaciji sa Djusom to je najjace zezanje na Farmi, e sad jbga, tvoje poimanje zezanja je drugacije od mog...

Bobby Peru

I zezanje..a i prijave su mu valjanje po podu...(Sad, termin "urban"  povezivati sa Ivanom je tek zezov...kontam da još ponegde ima debila koji se lože na Funky House band i sličnu "zabavnu muziku"  xD) I def jeste teško gubljenje vremena, osim ako nisi psiholog po profesiji, pa pratiš razvoj eksperimenta... al' mene i dalje mami da vidim šta radi Brat minli :( Ujebaše me tu do bola :(

SIMERIJANAC

Koji ste bre carevi,treba Boban da vam otvori poseban podforum za Farmu da ne morate svaki put da se cimate dok ne nađete temu o svojoj omiljenoj emisiji. :lol: