• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Slobodna Vojvodina

Started by pokojni Steva, 11-09-2010, 11:28:12

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

pokojni Steva

Mesto okupljanja dokonih koji imaju šta udrobiti po pitanju Vojvodine. Da ne zagađujemo više uokolo i ko gde stigne.
Jelte, jel' i kod vas petnaes' do pola dvanaes'?

Eriops

Meni se u Vojvodini najviše sviđaju Mađarice  :).
Umalo se priženih jednom iz Banatske Topole.
Kuvaju divan gulaš, nedeljom obavezno kolači ili torta, milina.
Al, nije nam bilo suđeno ..
Nešto slutim da će tema biti zdravija, ako se ne bude političilo.

Savajat Erp

било је само питање тренутка када ће ВГ отворити овакав неки топик...
Niste mi verovali da ću da pucam?!
ZAŠTO MI NISTE VEROVALI?!!!!

Plottz

Epi m@jstore,odma` u sridu.
Meni bivša cura mađrica,žene koje vole da vode računa o svojim muškarcima,svaka im čast.
subota 14

Tex Murphy

GORAN ŠAULA!!!!!!!!!!!!!
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Eriops

Jes vala Plottz, pored njih se nekako baš osećaš.. poseban. Imaju stvarno nešto specifično u sebi.

Plut

Samo Madžarice? Šic onda sa ovog topika!  xtwak

pokojni Steva

Sviđa mi se kako je zaživelo,nebih kvario. :-)

Plottz

Quote from: Plut on 11-09-2010, 15:56:24
Samo Madžarice? Šic onda sa ovog topika!  xtwak
Ništa ne prepuštaju slučaju,nije se nikad desilo da svratim i pri tom uz sve što već ide(pažnja...) u tem slučaju ne dobijem svoju porciju meda i oraha(ponekad kikiriki `mesto oraha) i obavezno klopu začinjenu sa puno tucane paprike.
subota 14

Plottz

@PLut
Oprosti nismo ništa loše mislili na sopstveni račun,to su neke neke vibracije koje se osećaju intenzivno kod Madžarica,daleko od toga da je Maja(srpkinja) bila u bilo kom pogledu makar i korak iza
Mada................ mama joj je Madžarica :mrgreen:
subota 14

Plut

Quote from: Eriops on 11-09-2010, 14:19:33
Meni se u Vojvodini najviše sviđaju Mađarice  :).

Epa, Izvol'te ga onda.

Franz Xaver von Baader

dobra fora
dva tipa, eriops i plottz, koji pičku teško da su vidjeli uživo, bacaju lovačke pričice o 'mađaricama'
što bi se reklo, patetičari iz našeg sokaka
Od danas ću biti Kao Sunce Jasan.

Albedo 0

I ja isto mislim da bi Vojvodinu trebalo osloboditi od došljaka kao što je wg...

Plottz

Quote from: PingvinPatuljak on 11-09-2010, 16:32:39
dobra fora
dva tipa, eriops i plottz, koji pičku teško da su vidjeli uživo, bacaju lovačke pričice o 'mađaricama'
Što si bre džiber???A patrljak??????

Šta bre tebe briga šta sam ja u životu gledao?
Ti to kao imaš web kamericu,pa kao gledaš uživo!!!!!
subota 14

Franz Xaver von Baader

pa nije me briga, naravno, samo rekoh nije ovo forum ispovijesti ili oprah show pa da razni tipovi koje su svi ostavili jadaju se gledateljstvu

Plut

Quote from: Albedo 0 on 11-09-2010, 17:13:24
I ja isto mislim da bi Vojvodinu trebalo osloboditi od došljaka kao što je wg...

A ko to još "isto"? Ne primetih.

Albedo 0

tako ti je to kod došljaka, slabo šta primjećuju.

Plut

Besnom i nezadovoljnom čoveku svaki očin smeta, pa kad već nije sposoban da si pomogne on onda pokušava da menja druge.

Mark

Vojvodina - šmojmodina!
Dos'o Sveti Petar i kaze meni Djordje di je ovde put za Becej, ja mu kazem mani me se, on kaze: Pricaj ne's otici u raj!
E NES NI TI U BECEJ!

http://kovacica00-24.blogspot.com/

pokojni Steva

Ljudi su celu priču prokljuvili odmah,tajna je u životu, slatkom životu, sa svim tim pratećim sitnicama koje one 'ostale' jako nerviraju jer ih jednostavno ne razumeju, nemaju taj nerv. Nema tu potoka krvi da lapću, nema natrulog mesa oko kojeg da se pokolju,nervozni su i zaludni pa zapodevaju. Ima kera i van Jakobsfelda, jelde?

Eriops

Ma pusti ga Plottz, vidiš da je čovek načisto sumoran i isfrustriran,
njemu da pričaš o ženama, to je kao da pričaš penzioneru o visokom standardu  :idea:.

Džek

Hmm, a da se ja raspričam kako sa svojom bosanskom "sabljom", među kroaticama probranima omiljeno nazvanom "sudžukom", poharah od Zaostroga pa do Orebića sve mlado i zgodno od domicijalnog ženskog življa...

Lepa to vremena behu, i zbog mene, i mojih drugara, nosilaca "jatagana" se i zarati... Mislim, oni najgori, crnokošuljaši, to su oni sa mali pimpecima, kojima smo rogove nabijali... i to u njihovom dvorištu. Lipo nam beše onomad....

Elem, pingvinac, nosiocu prvog pimpeka na festivalu "microscope 2010" +, ne da mi diraš Plottza, a kamoli Eriopsa.
To su moji iz RL drugari, i ka oni vele da su imali madžarice za koke, onda su i imali.

Povuci reč, pa ću i ja svoju "sablju"....

heheheheh.....
Moj imaginarni drug mi govori da sa tvojom glavom nešto nije u redu.

Eriops

Ja se sve bojim da patuljptica i voli ,, sablje '' ...

Džek

hehehehehhe... Moja sablja nije za nežne ptičije guze primopredajnika, negoli za žensko, lepo i mlado...  :)

pokojni Steva

Izgleda mi da Bosanci imaju poseban afinitet ka reči 'isfrustriran'. Možda je to samo njihovo, kako da kažem, intimno, neznam, možda i lično, još jednom neznam. Znam samo da mi je gadno i nadotupavo.

Džek

Quote from: PingvinPatuljak on 11-09-2010, 16:32:39
dobra fora

Klasični primer frustracije, internacionalni, van granica BiH....

pokojni Steva

Jest, u pravu si, Patrljak je odalamio ama baš ničim provociran. Al je bilo lično (valjda primaoci kontaju koji im se rep vuče,ja ne) no je odgovor na provokaciju bio opšte prost. Podržavam Epija i Plottza u njihovim impresijama.

Franz Xaver von Baader

ma jasno da je patuljak frustriran pred ovakvim darovitim bosancima. kako li se samo krasno hvastaju naši bosanci!!!
s druge strane, ja sam oćelavio, bez kinte, bez žena i sa pužlom. obična sam žaba. jednom sam vidio pičku i to kroz prozor susjedu.
a vidi ti naše bosance; oni mađarice. i lijepe dalmatinke. baš ste lafovi dečki

Džek

Pa barem ti je ostao pobednički pehar sa festivala "Microscope 2010+" ???

A, bolan? LJijepo drugima sudit, znat ko je kad onu stvar vidio, a kad pimpeku sude, onda nije, a? Onda se pravimo malo blentavi?

Franz Xaver von Baader

da ga imam, bio bi mi dobar bilo kakav pimpek
ali pazi mališa, nisam ja bosanac

Džek

ma jebe mi se za tebe... vidim ja ko si i šta si, "maleni"

Rekoh šta sam imao, i sad arividerchi...

pokojni Steva

Bracika moj, vataj se plajvaza, odjebaus spoljnje radnje. Cenim da posla ima.

Eriops

Hm.. pa ako si tako pun kose, pun love, darovit, krešeš gde stigneš, što si onda tako nadrkan i svadljiv, što ti smeta bilo koja tuđa srećna impresija ?
Nešto ti fali, sablja ili nešto drugo ne znam, niti me interesuje, ali daj leba ti, ne smaraj više, gde god se pojaviš doneseš svađu i glupost.

stakmen

ono  ma kakve Madjarice,zdrava Slovakinja koja pravi pitu nedeljom i ne larma po stanu dok ti  citas vecernje novosti je ideal zivota

Plottz

V`iš,pazi,čuj...trebalo bi probati,ne kažem da sumnjam.
subota 14

Plut

Slovakinja koja ne larma??? Izgleda da ne poznamo iste!

Džek

Mađarica, slovakinja, kineskinja ili saturnka... kakve veze to ima.
Naj je bolja ona koja prođe test.

A test se sastoji iz tri pitanja:

1. Dođete nadojeni ko svinja, već peti dan tako, kući, iz kafane.

Izabranica vašeg srca, predmet vašeg obožavanja i poštivanja će uraditi sledeće:

a) Isterati vas iz stana, i u suzama vas ujutro napustiti
b) Rondat će i srati, al' će na kraju kao oprostiti i nikad nećete saznati da li je zaista oprostila
c) Skinuti vas, i dok pijuckate pivo koje vam je lepo ohladila u frizu, oprati vam noge, smestiti lepo u krevet i napuniti vam džepove parama od svoje skromne plate da se provodite i sutra uveće-

2. Izabranica vašeg srca, i predmet vašeg obožavanja, vas zatiće sa nekakvom koju ste brzinski zbarili:

Ona će:

a) poverovati da vam je to drugarica iz JNA, pa se onako grlite, junačko-ratnički.
b) počupati kurvetini kosu, spakovat se i zauvek emigrirati iz vašeg života
c) biće joj drago da se provodite, zatvoriće vrata za vama, staviti kafu i klopu, kad završite da počastite gošću.

3. Napuštate posao, jer ona dovoljno zarađuje za vas oboje, radeći prekovremeno dva posla.

Vi naravno, od čuvanja kauča da ga neko ne odnese, nemate vremena kuvati, a ni prati. Takođe, morate dobro gledati u TV i komp, da i to ne odnesu.

Čak nemate vremena ni do kupatila, nego pišate u njene filadendrone, fikuse i palme. Ne smete ni posuđe da operete u kujni, jerbo ste na zadatku očuvanja kauča, TV-a i kompa. Prazne limenke piva i kartoni od pizze oko vas svedoče o vašem požrtvovanju i odgovornosti pod kojom ste se prihvatili takvog zadatka. Ne kupate se, niti presvlačite, jerbo bi ste time otkrili svoju kamuflažu, skinuli masnoću koja je boje kauča.

U jednom momentu, ona će da kaže:

a) znaš šta, kretenu jedan. Sita sam te, i tvog ponašanja. Imaš pet minuta da se tornjaš iz mog stana, i nikad više da te ne vidim!

b) ljubavi, znam da nam požrtvovano čuvaš imovinu, ali molila bih te kao boga da pišaš u prazne pivske konzerve, a ne u moje cveće. Eno ga svo izgorelo. A mogao bi i vikendom raditi, ja ću dežurati... mnogo te volim, pa zato...

c) heroju moj, junačino moja... svima po firmi pričam kako si požrtvovan životni saputnik, vredan i kako ozbiljno doprinosiš našoj zajednici. I da te obradujem, svaki vikend imaš plaćeno lumpovanje u striptiz baru, jer si ti to zaslužio jedini moj!!!

Ako imate sve odgovore pod A, oterajte je na licu mesta. Ostavite je, jer ona je žena zla!

Ako vam draga odgovara B profilu, možda, možda ima nade da se prevaspita raznim metodama.

A ako vam draga potpada pod C, vi ste srećan čovek, pravi uzor, stub i temelj svoje porodice.
Ona je presrećna što vas ima, i ne prestaje se hvaliti vama pred drugaricama i kolegama!

Da napomenem, ovaj univerzalni test važi za sve nacije i nacionalnosti u slobodnoj vojvodini, a i šire!

Ygg

Mislim da u drugom pitanju treba zamijeniti odgovore pod a) i b). Inače, odličan test! :!:
xcheers
"I am the end of Chaos, and of Order, depending upon how you view me. I mark a division. Beyond me other rules apply."

akhnaton

I ja mislim da je odličan..... samo ovakvih pod c, nema......  :( :cry:
Politically Incorrect member of "Snage Haosa i Bezumlja"

ankh Em Maat  since 1973.

Savajat Erp

Niste mi verovali da ću da pucam?!
ZAŠTO MI NISTE VEROVALI?!!!!

akhnaton

Ne samo da ne postoji, nego se niko nije potrudio da je izmisli!!!!!  :(
Politically Incorrect member of "Snage Haosa i Bezumlja"

ankh Em Maat  since 1973.

Plottz

Tačan odgovor je .................... SOSA :idea:
subota 14

Džek

Quote from: Ygg on 12-09-2010, 15:17:00
Mislim da u drugom pitanju treba zamijeniti odgovore pod a) i b). Inače, odličan test! :!:
xcheers

Da vidim to, sad ću da ispravim. Thx na napomeni...

Znam da ne postoje takve, ali, pošto volimo fantastiku, maštanje nam nije strano... kad tad će Sony ili neko da napravi savršenog androida, životnu saputnicu C profila... a onda će ove naše, naše.... aj recimo u najblažoj varijanti, prezahtevne, imati mahanje, i to debelo.

heheheheh.....

P

Džek

Ups, neda mi sistem da ispravim.

Elem, u testu, pitanje br 2, zameniti a) i b)...

angel011

Onda će one imati savršene androide, životne saputnike, i vi ih ič nećete zanimati...  xyxy
We're all mad here.

SIMERIJANAC

Quote from: stakmen on 12-09-2010, 09:44:23
ono  ma kakve Madjarice,zdrava Slovakinja koja pravi pitu nedeljom i ne larma po stanu dok ti  citas vecernje novosti je ideal zivota

xrofl

Jebiga,replikant je jedina šansa da se napravi ta savršena žena iz testa.
Kao Ali Landry u Repli-Cate.

the perfect girl-friend

Džek

QuoteOnda će one imati savršene androide, životne saputnike, i vi ih ič nećete zanimati...  

Jedva čekamo te naše veštačke replike, da skinemo teret sa pleća... i tramvaj me sad satr'o ako ne mislimo svi mi tako...

Model C profil, please, 2 kom, jedna da liči na Gemmu Arterton, a druga... pa isto da liči na nju. Da, da, ja sam mediterano tip, ne pale me tupave šveđanke kose boje zlata...Čisto da me ne mori savest da varam svoju rođenu suprugu sa drugom rođenom suprugom...

Cena? Ma nemojte...uhhhh... aj nema veze, pakuj obe, odoh bubreg prodat, eto me popodne sa kešom....

:) :D :)

angel011

Pa teret ćeš lako skinuti, samo se sklanjaj od svega što je žensko... :lol:
We're all mad here.

Džek

Ma bi ja, al' me neki đavo vuče pa vuče ... i kad mi zariju kandže u leđa, da ih ne mogu zbaciti, bude kuku lele, frka trka... hehehehe!

Ugly MF

Quote from: Sal on 12-09-2010, 16:42:30
QuoteOnda će one imati savršene androide, životne saputnike, i vi ih ič nećete zanimati...  

Jedva čekamo te naše veštačke replike, da skinemo teret sa pleća... i tramvaj me sad satr'o ako ne mislimo svi mi tako...

Model C profil, please, 2 kom, jedna da liči na Gemmu Arterton, a druga... pa isto da liči na nju. Da, da, ja sam mediterano tip, ne pale me tupave šveđanke kose boje zlata...Čisto da me ne mori savest da varam svoju rođenu suprugu sa drugom rođenom suprugom...

Cena? Ma nemojte...uhhhh... aj nema veze, pakuj obe, odoh bubreg prodat, eto me popodne sa kešom....

:) :D :)

Ja se vec poduze vreme kanim odraditi strip de tip leti u svom svemirskom brodu , samo sa Sex-Androidom zeljenog mu i idealnog izgleda , i sa malim r2 d2 slugom koji donosi pice, pivo i sluzi kao daljinski za igracke konzole itd, da popravlja i odrzava brod itd...
i on je trebao naleteti na nekakvu zivu zensku koja ima gej muskog androida za druzenje sa gomilom dildova umesto prstiju, i naravno cetkica za sminkanje itd,
dok je r2d2 ogroman gorila robot za odrzavanje njenog broda itd....

... ne bih da kvarim sad ovde zabavu, jer i 90% mene zeli "C" zencku, ali na kraju je nekako kad su ovo dvoje u stripu morali od dva broda napraviti jedan da bi preziveli,...i zaleci za svojim "vestackim saputnincima", ipak odabrali "zivo meso" ,ostali su zajedno iz samo jednog razloga..... ( bilo je jeftinije za odrzavanje! hah Manje para treba!)