• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Slobodna Vojvodina

Started by pokojni Steva, 11-09-2010, 11:28:12

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Džek

Ama, izusti direktno, ne možemo mi bez žena... (živog mesa, preciznije...)  :mrgreen:
Moj imaginarni drug mi govori da sa tvojom glavom nešto nije u redu.

Plut

Ugly MF

Quote from: Sal on 12-09-2010, 18:14:29
Ama, izusti direktno, ne možemo mi bez žena... (živog mesa, preciznije...)  :mrgreen:
ju gat mi meeeen, ju gat mi....

RedSonja

Quote from: wg on 11-09-2010, 11:28:12
Mesto okupljanja dokonih koji imaju šta udrobiti po pitanju Vojvodine. Da ne zagađujemo više uokolo i ko gde stigne.
Mislim da je u Vojvodini, SRPSKOJ autonomnoj pokrajini, moguće kupovati u marketu, tračariti uz kafu,biti hapšen, školovati se, lečiti se, tucati se i sve, uopšte, živeti i životariti i to sasvim solidno, a da u isto vreme ne znaš ni reč srpskog jezika.

Plut

Nije srpska nego joj je ime Autonomna pokrajina Vojvodine, a u okviru Republike Srbije.

Albedo 0

RedSonja

Suština je ista, Plut. :) Zakeralo i nadzak babo

Plut

A ne, uopšte nije isto. Ne brkaj babe i žabe, devojčice  xrotaeye

RedSonja

A šta se ti ljutiš, nisam te ni zakačila onim postom, evo sasvim lepo komuniciraš i na srpskom. Manje više.

pokojni Steva

Ne slažem se sa gornjim postom u samo dve stvari,nije 'u SRPSKOJ autonomnoj pokrajini' nego autonomnoj pokrajini republike Srbije.Da je ovo r. Srpska,ok,ali nije.Postoji i opcija 'srbijanskoj a.p.',no je to izlizano 'prekodrinsko zapadnjačkom' uporabom pa se izbegava.Druga stvar neslaganja,i to polovično,nema ništa solidno u životu W,sem životarenja,što je najbliže istini ali i dalje daleko od zadovoljavajućeg.Meni nesmeta kad mi na pijaci kažu 'tešeg,izvolte',il obratno,stvar je razumevanja i obrta para.
Jelte, jel' i kod vas petnaes' do pola dvanaes'?

pokojni Steva

Bruka sporo kuckam...

RedSonja

Pa je l oćete ili nećete da cepidlačite na političkoj osnovi? Eno šta kaže prva strana topika, mislim, odlučite se. Ako je tema stiktno politička i oćete da se gadjate tim terminima koje ću ja sad možda da užim iz sociologije i ustava, da pokupim torbe i odo ja dalje drumom. :)

Plut

E ovo je Vojvodina!  :)

pokojni Steva

Zašto mi niko nije javnuo da su torbaci poželjni na ove forume?

RedSonja

Jao bre wg, sve si blesav, itd, itd. Ajde batalimo to, i poslužimo se domaćom štrudlom kad žena lepo nudi.

Plottz

Ček more,`el na idu prvo rezanci s makom?
subota 14

Plut

Quote from: Plottz on 12-09-2010, 21:23:57
Ček more,`el na idu prvo rezanci s makom?

Aman Plottz, sve si zaboravio!

Supa od koke sa rezanicama, pečeno pile, rinflajš, krompir ugaće... pa se iz kujne prebacimo u preki hodnik na kafu i štrudlu! :lol:

*ups, zaboravih na limunadu!

Džek

Ja b' naj volio da u univerzumu, vaseljeni, kosmosu postoji jedno carstvo, gde obešeno sa grana u usta pada, sinhronizovano sa otvaranjem istih, gde se tenkovi u bavarske kobaje pretakaju, a vrela lokalpatriotska krv, svih zemalja balkana u vino rujno pretvara

Gde političari gologuzi hode, terani s ono malo duše koju nam ostaviše.

U kome džojint brigada hipika gitarama zveckaju, u koaliciji sa rokerima, preteči novokomponovanim narodnjacima.

Tamo gde su puške saksije za cveće, a haubice poredane u pivovod do svake kolibe, powered  solarnom energijom.

Gde se gola sila ispoljava napisanim delima, a namazanost pogledanim filmovima.

Tamo gde se interesi velikoguzana rasteraju prvim vetrićem mirisa lavande i pečenja, i gde kju kluksovci padaju na kolena pred crnkinjama, sa cvetićem u beloj kapuljači, i prstenom u ruci. Gde turčin grli Miloša u kolu, a Klinton ne da Monici sledovanje.

Tamo gde crkva disko klub, a dogma učenje break, flash i step danc-ea...
Onde gde upravljaju Tesla i Ajnštajn, gde bi ja za poslanike birao Hemingveja, Rokere s Moravu i FK Partizan

Tamo gde bi ja našao svoj mir.

I verujte, taj svet postoji. Upoznat ćete ga na kraju svog života....

pokojni Steva

A 'štenokle' oko 5 popodne,kad svi konačno popadamo na nos?

Plottz

[/quote
Aman Plottz, sve si zaboravio
Supa od koke sa rezanicama, pečeno pile, rinflajš, krompir ugaće... pa se iz kujne prebacimo u preki hodnik na kafu i štrudlu! :lol:
*ups, zaboravih na limunadu!
[/quote]
Male sive se jbg ne oporavljaju!
Može kako god i ono sa nosom oko 5 popodne...to naručito
subota 14

Plut

A, može šnenokle, može. Al' bez ikakvih keksova na dnu i preliva. I striktno u debelim posudicama od livenog stakla. :lol:

Plottz

Ala si ih opravila svaka ti čast xjap
subota 14

RedSonja

Quote from: Sal on 12-09-2010, 21:36:22
Ja b' naj volio da u univerzumu, vaseljeni, kosmosu postoji jedno carstvo, gde obešeno sa grana u usta pada, sinhronizovano sa otvaranjem istih, gde se tenkovi u bavarske kobaje pretakaju, a vrela lokalpatriotska krv, svih zemalja balkana u vino rujno pretvara

U kome džojint brigada hipika gitarama zveckaju, u koaliciji sa rokerima, preteči novokomponovanim narodnjacima.

Tamo gde su puške saksije za cveće, a haubice poredane u pivovod do svake kolibe, powered  solarnom energijom.

Tamo gde se interesi velikoguzana rasteraju prvim vetrićem mirisa lavande i pečenja, i gde kju kluksovci padaju na kolena pred crnkinjama, sa cvetićem u beloj kapuljači, i prstenom u ruci. Gde turčin grli Miloša u kolu, a Klinton ne da Monici sledovanje.

Onde gde upravljaju Tesla i Ajnštajn, gde bi ja za poslanike birao Hemingveja, Rokere s Moravu i FK Partizan

Aferim

pokojni Steva

A ono kad se Bećar Paprikaš rastegne na treći dan, pa sotim kud ćeš šta ćes,samlatiš po nasada jaja u tiganj?! A lebac mekaaaan, svu mašću iz Bećarca posrče... Al' se odatog dobro prdi, juuu!

Plottz

:D  da baš kvalitetno  :lol: xcheers
subota 14

Plut

Zadržaću se na kolačima!

Plottz

Razumem te skroz,opšte je poznata stvar da žene nisu naklonjene xrofl
subota 14

pokojni Steva

Na primer Mađarice!!! U pet kora, obavezno.

Džek

Quote from: RedSonja on 12-09-2010, 22:29:09
Quote from: Sal on 12-09-2010, 21:36:22

Tamo gde su puške saksije za cveće, a haubice poredane u pivovod do svake kolibe, powered  solarnom energijom.

Aferim

...reče moj drug sa Fejsa, Pinokijo, dok mu nos dođe u stadium da mu Džuzepe natakari šiblje na vrh, da mete svoj shop...

Elem, jel Pinokijo i dalje na fejsu? Mislim da je otišo u ono Carstvo, da nosurdom svojom radi ženama radnje razne...  :oops:

Ode lepa bajka u PM.... :twisted:

Plottz

Što je vrli pjesnik stio reć???????????????
subota 14

RedSonja

Da, Sale, aman, probaj da napraviš rečeničnu konstrukciju, smislenu, a može i proste za sad, dok se ne uverziraš.
Ili samo probaj da na forumu pišeš dok nisi pod opijatima razne sorte. :lol:

pokojni Steva

Manje vina, manje vina!

Plottz

Misliš da je zavera Vršačkih vinograda??
subota 14

pokojni Steva

Il možda hmeljopolja pa-pa-tinskijeh?

RedSonja

Čuj vina!
Bogamu wg, pa pogledaj ga, pogledaj čoveka, vino nije ništa, vino nije ni polen u vazduhu, nije čak ni cigareta!
Da je nama mrvica onoga čime Sal raspolaže... Opšta bi havarija bila.

Džek

Samo se vi šegačite sa mnom...

WG, Epi, Plut i Plottz znaju da moje usne NIKAD ne dotakoše kap alkohola, a kamoli nekakvih konoplja i ostalih mozgo jebanija...

Ono što sa pinokijom htedoh reči, ostaće misterija zanaveka... možda, kad opandrknem za jedno 100 godina, neki napredniji mislioc će skontati šta je pisac hteo kazivati....

Dotle, zovi Ozrenku, nek donese još po jednu...  xcheers

pokojni Steva

Dobro,dobro više,lako je potprcavati Tigra dok ladi glavu u amperu bunarske vode,sve grgoljeći Marseljezu u kontra ritmu. Čekni der da se macan nalala,biće Metro-Goldvin-Majer,svima po papcima!

Džek

Quote from: wg on 12-09-2010, 23:37:56
Dobro,dobro više,lako je potprcavati Tigra dok ladi glavu u amperu bunarske vode,sve grgoljeći Marseljezu u kontra ritmu. Čekni der da se macan nalala,biće Metro-Goldvin-Majer,svima po papcima!

Jebote, ne prestaješ me oduševljavat svojim misaonim konstrukcijama...   :)

Daj bre, fataj se Ti plajvaza i razvali word onaj procesor....

pokojni Steva

Eto,belajmeister je pridigao onemoćalu glavu.

RedSonja

Quote from: Sal on 12-09-2010, 23:36:43
Samo se vi šegačite sa mnom...

WG, Epi, Plut i Plottz znaju da moje usne NIKAD ne dotakoše kap alkohola, a kamoli nekakvih konoplja i ostalih mozgo jebanija...

Ono što sa pinokijom htedoh reči, ostaće misterija zanaveka... možda, kad opandrknem za jedno 100 godina, neki napredniji mislioc će skontati šta je pisac hteo kazivati....

Dotle, zovi Ozrenku, nek donese još po jednu...  xcheers

Bolje da to nisi reko, sad ne možeš da se vadiš na neuračunljivost zbog psihoaktivnih supstanci.
*wg
ajde Sala i da istrpimo, kad se već fiksa sve u 16, ali od tolike količine nepovezanih sranja... I mene si prešišao.

Džek

I da, ne dirat Tigra Koji Stazama hodi... tamnim i mračnim stazama Šaolina!!!

Sonja, mojne ko boga te ljubim...grrr...frrrkkk....  :evil: :twisted: :D

RedSonja

Zajebavam se.
Odo da učim filozofiju, sutra je obnavljanje gradiva.
Sale, ne skrnavi čedne dečije bajke.
Laku noć dobri ljudi :*

pokojni Steva

Ej,ova Crvena ti namiguje,sad sam je vido!

Džek

Jel životati?

Mig mig Sonjice...a ako treba pomoć oko filozofiranja, tute sam...
;)

Plut

Jelte, drugovi Bosanci, de der mi objasnite nešto. Kaže: "Tamburica fest u Banja Luci". Kakve BL ima veze sa tamburicom?

pokojni Steva

Plottz

subota 14

Albedo 0

Quote from: Plut on 14-09-2010, 00:08:44
Jelte, drugovi Bosanci, de der mi objasnite nešto. Kaže: "Tamburica fest u Banja Luci". Kakve BL ima veze sa tamburicom?

tambura je iz Bosne došla u Srbiju.

scallop

Мој деда је пре Првог светског рата имао тамбурашки оркестар у Госпићу.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.