• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Slobodna Vojvodina

Started by pokojni Steva, 11-09-2010, 11:28:12

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

pokojni Steva

"Direktor JP ,,Urbanizam" iz Romske demokratske stranke Tomislav Bokan saslušan je u Osnovnom sudu u Novom Sadu zbog sumnje da je izvršio krivično delo davanje mita u podstrekavanju u vezi sa glasanjem, saznaje 021.
Izborni štab RDS bio je smešten u jednom kafiću u blizini crkve u Novom naselju. Prema nezvaničnim informacijama, najveći broj glasova kupljen je tamo, a uoči izbora, na piratskom radiju Krajina iz minuta u minut objavljivana je adresa tog kafića u koji su pozivani potencijalni glasači na ,,dogovor i razgovor uz besplatno piće".
Prema podacima istražnih organa do kojih je ranije došao list Danas, u mrežu kupovine glasova u Novom Sadu uloženo je oko 50 miliona dinara. To nisu mogli da finansiraju ni Kurina ni turizmolog Bokan koji je danas direktor prestižnog gradskog preduzeća koje se bavi urbanističkim i prostornim planiranjem i projektovanjem"

http://www.autonomija.info/saslusan-tomislav-bokan.html
Jelte, jel' i kod vas petnaes' do pola dvanaes'?

scallop

Mene više zanimaju oni koji finansiraju stranke koje dobijaju na izborima.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

pokojni Steva

pokojni Steva

pokojni Steva

pokojni Steva

pokojni Steva

pokojni Steva

pokojni Steva

Meho Krljic

Moj bivši koega je dobio mađarsko državljanstvo uprkos tome što niti je Mađar niti mu je ijedan od predaka bio državljanin Mađarske u pomenutim periodima, ali se ispostavilo da je dovoljno što mu je deda sahranjen u Mađarskoj - gde je i živeo određen broj godina ali bez državljanstva. Doduše moj kolega priča mađarski vrlo dobro itd. pa to možda pomaže.

pokojni Steva

"Autonomija Vojvodine je istorijsko i prirodno pravo njenih građana i njihovom voljom Vojvodina je u sastavu Srbije. U tom duhu, autonomija Vojvodine je i Ustavom Srbije uređeno i obezbeđeno pravo na različitost, pri čemu se podrazumeva decentralizacija vlasti, podela nadležnosti i samostalno uređivanje određenih poslova od interesa za građane pokrajine", piše u Predlogu deklaracije.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2013&mm=04&dd=06&nav_category=11&nav_id=702437

Clop!

Danka Ubiparip - Probudi se Vojvodino (Autor spota 'Moja Vojvodina, moj dom' na FB)

Agota

A u medjuvremenu, u Novom Sadu...deja vu...
jogurt revolucija 2. Hmmm, tako su i oni ratovi poceli....
http://www.pressonline.rs/info/srbija/268972/stop-razbijanju-srbije-postavlja-se-bina-vucic-ipak-ne-stize-na-miting.html
This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Barbarin

Jeremy Clarkson:
"After an overnight flight back to London, I find myself wondering once again if babies should travel with the baggage"

Barbarin

Jeremy Clarkson:
"After an overnight flight back to London, I find myself wondering once again if babies should travel with the baggage"

Agota

This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Barbarin

OOo vidi moji drugari  :evil: :evil:

Ovi iz Blica su veoma pismeni

Novosadska firma "Berar", koja godinama oprema festival Egzit, na ulazu ispre pokrajinske vlade podigla je veliku binu sa zvučno je opremila

Firma se zove Studio Berar, a  ovo posle nemam snage da prepravljam i ispravljam, bina i nije bila nešto velika.
Jeremy Clarkson:

Loni

Meni nije jasno odkud na mitingu protiv vojvođanske vlade i za ukidanju pokrajine oni koji uopšte nisu iz Vojvodine
kao što je Obradović iz OBRAZ-a i slično. Šta će toliki busevi u Novom Sadu s registracijama južnih gradova.
    Zašto građani pokrajine ne bi sami odlučili kakvu vladu u pokrajini žele.

pokojni Steva

pokojni Steva

pokojni Steva

pokojni Steva

Skalar

Mа тај митинг јуче је био ништа друго него окупљање шачице симпатизера и чланова странака које доживљавају тешке поразе на свим изборима одржаним у задње време, па су им овакви перформанси последњи трзај пре него што нестану са политичке сцене, при том пунећи затворе својим кадровима због невероватних злоупотреба, проневера, крађа и свега онога што некима омогући да без поштеног рада имају шећеране, фабрике, виле, станове, мерцедесе, кокаин, љубавнице и љубавнике... Но, за неке са овог форума, који су очито у великој већини, има наде, јер странке, са функционерима и члановима већ осведоченим као часним, поштеним, непоткупљивим (попут ДС, ЛСВ), газе на изборима све пред собом, добијајући самостално преко 40% гласова и доказујући да имају огромну подршку у бирачком телу, што ће им, хвала богу, омогућити сигурну егзистенцију још дуго времена, верујем најмање пет-шест месеци, ма, до јесени сигурно.

xcheers
Пиво и ћевапи спајају људе.

lilit

Wrong on so many ways, al lep je dan napolju!
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Stipan

FUCK OFF SRBENDE!!!

Skalar

Quote from: Beerbringer on 13-04-2013, 09:19:13

FUCK OFF SRBENDE!!!

Аааа, ту је и мој комшија (мислим, на сто км смо, ал ипак комшије)  Стипан, права слика и прилика, перјаница аутономаштва & одцепљиваштва.  Већ сам мислио да ће ово без њега проћи. Али, не, ту је он, непоколебљиво стоји кано клисурине на бранику отаџбине, пардон szülőhaza. Волим што су исти он и још неки у својој борби на факофовању Србенди. Само напред, преко воде до Слободе (Чачак)!

xcheers

Loni

Vojvođanski separatizam je jedan izmišljeni problem.
Koja je to stranka iz pokrajinske vlade, a da je separatistička?

- DS sa Pajtićem - imaju centralu u Beogradu. Državotvorna stranka po svim parametrima. Nisu ni za nezavisno Kosovo, a kamoli za Vojvodinu.

- LSV - autonomaši koji žele čist račun s novcima. Ne samo 7 % budžeta Srbije, ako već Vojvodina proizvodi skoro 33 %.
Čanak stalno ponavja da nije separatista.

- Veselinov koji je bio oštriji od Čanka, se više ne bavi politikom. Poljoprovrednom partijom koju je osnovao rukovodio srpski nacionalista Marjan Rističević, a Naprednjaci su ga upili u sebe posle Marjanovog učešća na Farmi.

- Mađarske partije (Šandor Nađ) - Ma šta mislili u sebi nikad javno nisu bili separatisti. Potpuno su korektni i u skladu s ustavom države Srbije.

Problema naravno nema, ali nekome je u interesu da stvar prenaduva jer hoće vlast.
Naprednjaci imaju vlast svuda osim u Beogradu i Vojvodini. Teško je to podneti.

A mnogo su izgubili ovim mitingom i šurovanjem sa Obrazom i Dverima kod Evropejaca u Srbiji.
Mnogi koji su hvalili Vučića i Dačića poslednjih meseci (Vesna Pešić, Ceca iz Peščanika, Srđa Popović itd. sada su ponovo razočarani).

Pri tom šta je to što Vojvodina pa i ima a da bode oči. Svaki region u Evropi ili Rusiji ima veće nadležnosti.
Ovo je klasično satanizovanje protivnika i izmišljanje baba roga.

Stipan

@Skalar

E što volim kad se sami pronađete...

Zbog radi informacije: postoji ozbiljna razlika između Srbendi i Srbijanaca...

Skalar

Quote from: Loni on 13-04-2013, 11:33:46

Mnogi koji su hvalili Vučića i Dačića poslednjih meseci (Vesna Pešić, Ceca iz Peščanika, Srđa Popović itd. sada su ponovo razočarani).

Е, сигуран сам да напредњаци и социјалисти због овога неће моћи спавати!   :-x

Skalar

Quote from: Beerbringer on 13-04-2013, 11:36:22
@Skalar

E što volim kad se sami pronađete...

Ја те хвалим да си постојан кано клисурине, а ти мени тако узвраћаш. Сад више нема  xcheers.

Loni

Pa neće im baš ni biti lako jer postoje u Srbiji i evropejci koji su principijelno glasali za Nikolića.
Nije to samo Vesna Pešić. Ona je simbol jednog procenta ljudi.

Petar Luković - urednik E Novina, davao je prednost SNS-u, pa more ljudi koje ja poznajem.

Pred izbore i meni je bila draža SNS od DS (iako nisam ni za jednu od njih) jer Toma Nikolić, Vučić i Dačić
bar su se popravili i trebalo je da dobiju šansu dok je DS ugljen monoksid bez boje, mirisa i ukusa,
ekipa koja živi na staroj slavi.

Nije baš većinski deo Srbije u fazonu četništva, Ravne Gore, klerikalizma, Karadžića i Mladića.
Ako vlast ponovo počne da koketira i da se spaja s tim faktorima, izgubiće umerenjake koji su poverovali
da je trojac  (Ivica, Toma, Aca) kultivisaniji nego pre.

Elem, ja sam naravno za Vojvodinu u Srbiji.
Mislim da je jako dobro da Vojvodina bude u Srbiji jer je to neka kosmička nadoknada za gubitak Kosova.
Kosovo istorijski bilo srpsko, a Srbi postali manjina pa se povukli.
Vojvodina istorijski nije bila srpska, ali Srbi postali većina pa osvojili.
Srpska Vojvodina je neka satisfakcija za gubitak s druge strane.

Međutim ovakvi mitinzi, takve podmetačine, takvo nepoštovanje građana Vojvodine,
nametanje klero-konzervativnih četnik vrednosti potpuno je kontraproduktivno.
Ono malo separatista u Vojvodini tek sad će dobiti vetar u leđa.

Kad staviš šljam da proklamuje jedno, mnogi će usled inata, namerno proklamovati suprotno.
Ne bi me čudilo da mnogi tek postanu gore separatisti.

-_-

Quote from: Loni on 13-04-2013, 12:10:27
Ne bi me čudilo da mnogi tek postanu gore separatisti.

Znaci ukazivanje na separatizam je to sto zapravo uzrokuje separatizam!?
Hau jes nou  :x

Barbarin

Jeremy Clarkson:

Stipan

Možedu oni divljati i galamiti "dole Vojvodina!"

Još malo...

Pa nestalo...

Skalar

Quote from: Beerbringer on 13-04-2013, 12:45:49
Možedu oni divljati i galamiti "dole Vojvodina!"

Još malo...

Pa nestalo...

Богами, у праву си, није вас још много остало... Ту и тамо по неки демократа, лигаш, лдповац и то је то...

Stipan

For Skalar, my bizarre love, only...

http://youtu.be/r7MHpIGIPEE

pokojni Steva

Quote from: Loni on 13-04-2013, 12:10:27

Mislim da je jako dobro da Vojvodina bude u Srbiji jer je to neka kosmička nadoknada za gubitak Kosova.

Reče intelekt Skalarovog "gabarita", samo od preko puta. Pećina je ostala ista.
----------------------------------------------------------------------------------------------------

pokojni Steva

U Novom Sadu osvanuli su plakati "Smrt Bojanu Pajtiću i njegovim poslušnicima", a u više mesta u Vojvodini grafiti "Vojvodina naša dika - biće republika".

http://www.rtv.rs/sr_lat/vojvodina/novi-sad/plakati-smrt-pajticu-i-grafiti-vojvodina-republika_385013.html

Mlada Vojvodina, pa baš lepo zvuči xfuck5

varvarin

Današnja POLITIKA (koliko god se neki mrštili), citira jednu gospođu sa jučerašmjeg mitinga:
"Hajte molim vas, nema jogurt - revolucije, Novi Sad je miran grad -ja samo hoću da živim u Srbiji!"

Petronije

Sreca pa smo mi glupavi Srbi u Vojvodini vecina u odnosu na  intelektualnu separatisticku elitu, tako da ce ona na kraju ipak ostati tamo gde i pripada. Vama ostaje da nas nazivate cetnicima, srbendama, skrabate grafite i kacite youtube klipove.
Arm the Homeless

Stipan

Da Vas nazivamo? Pa pogledajte se u ogledalo malo!

Petronije

Ja takve likove vidjam samo na slikama na sagiti i ponekad na tv.
Arm the Homeless

Skalar

Као што рекох, спала књига на пар слова, остао понеки демократа, лигаш и лдповац, ал сад већ за ове задње нисам сигуран, јер некако ми се чини да и Чеда прави отклон од лузера, који су, као Стева, сви одреда интелектуалне громаде попут оног Недељка Шљиванца из ДС табора. Због којих су и доспели ту где јесу, значи нигде тј. негде у предворју заборава, са улогом да се још који месец куретају ал без оне ствари и да служе као топовско месо на изборима. Но, доследност је хвале вредна. И у то име, ја вас све поздрављам. И частим пивом  xcheers .

Skalar

Нешто сам погрешно кликнуо. Извињ.

Stipan

Quote from: Skalar on 13-04-2013, 19:33:27
И частим пивом.

VIVA LA REVOLUCIÓN!!!

Barbarin

Mitingaši 13.4.2013. Novi Sad

xrofl xrofl

Prvi levo kao što ima brčiće, inače uparkirava kola tu oko bazara i duva lepak  xwink2
Jeremy Clarkson:

Skalar

Па јесу ли од тог са брчићима бољи ови други који дувају траву?  xrofl  xrofl

Skalar

Quote from: Beerbringer on 13-04-2013, 19:54:12
Quote from: Skalar on 13-04-2013, 19:33:27
И частим пивом.

VIVA LA REVOLUCIÓN!!!

Ајд, Стипане, мани се, ти си контрареволуција, бре!  xcheers

Barbarin

Jesu  xwink2 samo ne znam na koje ti misliš  xwink2
Jeremy Clarkson:

Stipan

Quote from: Skalar on 13-04-2013, 20:08:32
Ајд, Стипане, мани се, ти си контрареволуција, бре!

Yeah, rught, ali ti plaćaš pivo...