• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Slavoljub

Started by SIMERIJANAC, 13-01-2011, 13:26:01

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

tomat

Quote from: Alexdelarge on 03-05-2012, 20:49:03
večeras je neki tip osvoji -6 poena u četvrtfinalu. možda ne bi bilo loše ustanoviti prestižnu nagradu 'slavoljub' ili 'zlatni ćivot' ili takvo šta. :idea:

ja dok sam gledao imao je -10. znači, do kraja se popravio.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Alexdelarge

Quote from: tomat on 04-05-2012, 01:17:01

ja dok sam gledao imao je -10. znači, do kraja se popravio.

briljirao je u asocijacijama. :mrgreen:
moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

Gaff

Moguće da će da igra i danas. Nešto su na kraju emisije brbljali o njegovom sledećem učešću, no ne sećam se tačno da li o tome da li će ponovo da se prijavi ili da će da igra i danas.
Sum, ergo cogito, ergo dubito.

Alexdelarge

hoće. danas je drugo poluvreme četvrtfinala.

Alexdelarge

Savajat Erp

Крађа!  :mrgreen:
Niste mi verovali da ću da pucam?!
ZAŠTO MI NISTE VEROVALI?!!!!

Alexdelarge

juče je bilo pitanje ko glumi glavnu žensku ulogu u filmu tom brajder?

HAL

Karl Rosman

Quote from: Alexdelarge on 19-06-2012, 23:18:26
juče je bilo pitanje ko glumi glavnu žensku ulogu u filmu tom brajder?

Jeste!   xrofl
"On really romantic evenings of self, I go salsa dancing with my confusion."
"Well, I've wrestled with reality for 35 years, Doctor, and I'm happy to state I finally won over it"

RedSonja

Quote from: SIMERIJANAC on 13-01-2011, 13:26:01
Slavoljub - legenda kviza "Slagalica" sa 0 i -5 poena (ćivot) :D

konj?????????????
bože mili gospode arhanđeli deset godina započinjem partiju tako što mi zakorakne pijun na ,primer, g2 i lovca katapultiram na h3!!! lovca
lovac : ((((((((((((((((

RedSonja

žao mi za slavoljuba : ((((((((

дејан

како да ти не буде кад су га на крају и оштетили
...barcode never lies
FLA

Karl Rosman

Jes vala. Pravda za Slavojluba!!!
"Well, I've wrestled with reality for 35 years, Doctor, and I'm happy to state I finally won over it"

tomat

Quote from: дејан on 20-06-2012, 01:20:49
како да ти не буде кад су га на крају и оштетили

kada smo već kod štete, kakvo je ono pitanje "koja je vrsta životinje bizon?"

može li ko da potvrdi da je bizon zaista jelen?
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

дејан

човек лепо рекао да је папкар...тј род му је папкар а фамилија...ма ево википедије
...barcode never lies
FLA

tomat

da, ali da li su jeleni sinonim za sva šupljoroga goveda?

дејан

...barcode never lies
FLA

mac

Bizon nije jelen. Bizon je bizon. Bizon i jelen pripadaju redu preživara, ali različitim familijama.

EDIT: vikipedija je čudo, elem red papkara, a podred preživara. Bizon je u familiji šupljorogih goveda, a jelen u familiji jelena.

scallop

Izgleda da i kitovi dolaze u obzir.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

дејан

и китови су папкари!
...barcode never lies
FLA

scallop

To znači da su i krave jeleni. Jedino je problem da li se može duvati u rog ili ne može. U jelenski rog se ne može duvati. Ni u kitov rog.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

tomat

Quote from: mac on 20-06-2012, 14:39:53
Bizon nije jelen. Bizon je bizon. Bizon i jelen pripadaju redu preživara, ali različitim familijama.

EDIT: vikipedija je čudo, elem red papkara, a podred preživara. Bizon je u familiji šupljorogih goveda, a jelen u familiji jelena.

pa je l može onda neka peticija za Slavoljuba. mislim, ajde što mu nisu priznali očigledno tačan odgovor, nego se još voditeljka u čudu našla koliko je ovaj omašio. mislim, bizon = jelen, pa to svako zna.

HAL

Само за најверније фанове
http://www.slavoljubpetrovic.rs/index.html

Mark

Danas je na B92 kvizu bio neki lik koji je prvo nabrojao sve što je studirao i gde je zaposlen i kako je sada na master studijama .... i onda je otpao na prvom pitanju - nije pogodio ime Kita Ričardsa.
Dos'o Sveti Petar i kaze meni Djordje di je ovde put za Becej, ja mu kazem mani me se, on kaze: Pricaj ne's otici u raj!
E NES NI TI U BECEJ!

http://kovacica00-24.blogspot.com/

tomat

Quote from: Mark on 16-10-2012, 21:11:57
Danas je na B92 kvizu bio neki lik koji je prvo nabrojao sve što je studirao i gde je zaposlen i kako je sada na master studijama .... i onda je otpao na prvom pitanju - nije pogodio ime Kita Ričardsa.

ukačio sam i ja taj kviz pre neki dan. ja ne znam ko tu vrši selekciju kandidata, ali posle gledanja kviza imam mnogo bolje mišljenje o sebi i sopstvenom znanju, obzirom da je Slavoljub za sve njih hodajuća enciklopedija.

DeHickok

Verovali ili ne  :-? Ali ovo pise u Press-u

[Nekadašnju voditeljku ,,Slagalice" Danijelu Pantić već godinama prosi Slavoljub Petrović, najgori takmičar u istoriji ovog kviza koji je jednu epizodu takmicenja završio sa pet poena u minusu, a drugu sa nulom!     On je otvorio sajt na kome jeobjavio četiri pesme posvećene Danijeli - ,,Kaži dušo kad ću doći", ,,Danijela, zlato moje", ,,Ja sam meda" i ,,U šabačkom kraju".   - Nijedan učesnik mi se nikad nije udvarao, Slavoljub je izuzetak. Godinama mi je slao pisma, zakazivao sastanke, čak me je i prosio. Nisam očekivala da ću mu biti inspiracija za poeziju. Rekla bih da je zaljubljen u mene, ali ništa više ne smem da kažem jer nisam sigurna na šta je taj čovek spreman. Ne želim da rasplamsavam vatru, jer ne znam šta će sledeće da uradi - kaže Danijela i otkriva zašto u poslednje vreme ne dobija pisma od Slavoljuba.
- Zamolila sam kolege da mi ne dostavljaju njegova pisma - kaže Pantićeva.
   Slavoljubova poezija     ,,Danijela, zlato moje,  daj da ljubim usne tvoje,  usne tvoje, al' i moje,  Danijela, milo moje".     ,,Ja sam meda, meda,  karakter mi je od reda,  veđe su mi sve veće,  nosim Daci cveće u proleće" ]

ali ono sto je sigurno jeste da sajt naseg dragog Slavoljuba postoji a tamo su i pesme  xrofl

http://www.slavoljubpetrovic.rs/

http://www.slavoljubpetrovic.rs/poezija.html
Kako je Biograf razotkrio samog sebe i ostale 'vinjarije...

Ghoul

u jebem ti lebac!  :P :shock: :?
https://ljudska_splacina.com/

Mark

Mislim da mu je proza ipak zanimljivija ...  :mrgreen:
Dos'o Sveti Petar i kaze meni Djordje di je ovde put za Becej, ja mu kazem mani me se, on kaze: Pricaj ne's otici u raj!
E NES NI TI U BECEJ!

http://kovacica00-24.blogspot.com/

Meho Krljic

Ja došo da to isto okačim  :oops:  Eh, Slavoljube, mi mislili da si samo komedijaš a ti i poetska duša.

Karl Rosman

"Internet prezentacija Slavoljuba Petrovica, samostalnog mislioca, tumaca i graditelja sveta" EJ!!!  :D :D :D

Truman

Quote from: DeHickok on 26-10-2012, 01:40:33
Verovali ili ne  :-? Ali ovo pise u Press-u

[Nekadašnju voditeljku ,,Slagalice" Danijelu Pantić već godinama prosi Slavoljub Petrović, najgori takmičar u istoriji ovog kviza koji je jednu epizodu takmicenja završio sa pet poena u minusu, a drugu sa nulom!     On je otvorio sajt na kome jeobjavio četiri pesme posvećene Danijeli - ,,Kaži dušo kad ću doći", ,,Danijela, zlato moje", ,,Ja sam meda" i ,,U šabačkom kraju".   - Nijedan učesnik mi se nikad nije udvarao, Slavoljub je izuzetak. Godinama mi je slao pisma, zakazivao sastanke, čak me je i prosio. Nisam očekivala da ću mu biti inspiracija za poeziju. Rekla bih da je zaljubljen u mene, ali ništa više ne smem da kažem jer nisam sigurna na šta je taj čovek spreman. Ne želim da rasplamsavam vatru, jer ne znam šta će sledeće da uradi - kaže Danijela i otkriva zašto u poslednje vreme ne dobija pisma od Slavoljuba.
- Zamolila sam kolege da mi ne dostavljaju njegova pisma - kaže Pantićeva.
   Slavoljubova poezija     ,,Danijela, zlato moje,  daj da ljubim usne tvoje,  usne tvoje, al' i moje,  Danijela, milo moje".     ,,Ja sam meda, meda,  karakter mi je od reda,  veđe su mi sve veće,  nosim Daci cveće u proleće" ]

ali ono sto je sigurno jeste da sajt naseg dragog Slavoljuba postoji a tamo su i pesme  xrofl

http://www.slavoljubpetrovic.rs/

http://www.slavoljubpetrovic.rs/poezija.html

A ja se mislio da l da budem ''drugi''. Možda bolje što nisam, da ne završim kao nesrećni Slavoljub. Pravda za Slavoljuba!
"Do what thou wilt shall be the whole of the Law." A.C.

smrklja

Alexdelarge

ako ovako nastave ceo tiraž knjige SVETA GORA FRUŠKOGORSKA biće podeljen takmičarima.

zakk

http://www.kurir-info.rs/slavoljub-slagalica-danijela-ovo-si-mogla-da-budes-ti-clanak-906967

Quote"Tuga i neki čemer su oprhvali mene o Danijelo prokleta ljubavi zar neki IT stručnjak da te ljubi. Šta znači uopšte IT stručnjak,a mogli smo šetati po rosnim livadama,peći rakiju,šuriti,plastiti,balirati,pisati knjige i čitati dela vojvode Šešelja zagrljeni uz flašu vina dok nas greje toplo julsko sunce", napisao je Slavoljub.
Ni ja ne sedim skrštenih ruku...Danijela ovo smo mogli biti ti i ja da znaš, napisao je Slavoljub.
Podsetimo, Danijela Pantić se nedavno udala za kompjuterskog stručnjaka Nenada Conića, sa kojim čeka prvo dete.
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Джон Рейнольдс

:|

У праву је човек. Уместо да пече ракију, шури свиње и чита Шешеља уз вино, она се уватила с неким тамо шоњавим компјутеристом. Ове данашње водитељке су туга и јад.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Meho Krljic

QuoteDajte bre ljudi, sta ste se isprimali, pa ta stranica na fejsu je sprdnja, ne vodi je on... Gde bi on znao to da napravi, samo bi kliktao "dalje" na kompu a nista ne bi odabrao od ponudjenih opcija :)))         

mada, naravno, svaki pravi muškarac je pustio setan uzdah i otro vrelu suzu iz oka na vest o Danijelinoj udaji. Ja sam samo zahvalan bozima da je ta divna žena konačno pronašla pravu sreću.

Truman

Pa otkud znaš da je našla pravog čo'eka?! Možda je tuče, ako neće da uči C++.
"Do what thou wilt shall be the whole of the Law." A.C.

DeHickok

Quote from: Truman on 25-07-2013, 16:47:35
Pa otkud znaš da je našla pravog čo'eka?! Možda je tuče, ako neće da uči C++.

ma taj C++ zna koliko i Danijela....koliko sam video 'strucnjak' je za wordpress a sajt na kojem mozes saznati 'sve' o njemu je upravo

ovaj :

http://umetnickipresskaravan.com/?p=431

ali dobro, mozda se praveci taj sajt nije previse trudio...  ;)
Kako je Biograf razotkrio samog sebe i ostale 'vinjarije...

Usul

Meni je to najgore kad cujem da neko kaze - ja sam wordpress programer...
God created Arrakis to train the faithful.

Meho Krljic

Kakvi ste to ljudi, pa radujte se malo zbog Danijele. Šta sad, dizajnira čovek wordpress stranice, bolje to nego da prodaje amfetamine klincima na velikom odmoru, važno je da je pažljiv prema njoj, da ume da pogodi šta ona želi iz samo jednog njenog pogleda, da zna da je nasmeje kad je setna, da je isprati u san milovanjem po kosi i probudi lakim poljupcima u rame. A vi se uvatili wordpressa...

Джон Рейнольдс

Ти заправо желиш да кажеш да Данијела заиста не жели да пече ракију, шури свиње и чита Шешеља?  :cry:
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Meho Krljic

Pa, žena je vegetarijanac, tako da sam za svinje prilično siguran. Što se tiče rakije i Šešelja, siguran sam da i ona, iako na prvi pogled deluje savršeno, ima neki porok, ali ne verujem da su to njeni poroci. Njeni poroci mora da su sofisticiraniji, recimo da voli da noću sama ode u šumu, da tamo skine sa sebe svu odeću i na svetlosti mesečine, pijući apsint čita Bordel muza.

scallop

Žene vegetarijanci ne znaju da odu u šumu i na mesečini izvedu to što si zamislio.

Джон Рейнольдс

Quote from: Meho Krljic on 26-07-2013, 10:30:10
Pa, žena je vegetarijanac, tako da sam za svinje prilično siguran. Što se tiče rakije i Šešelja, siguran sam da i ona, iako na prvi pogled deluje savršeno, ima neki porok, ali ne verujem da su to njeni poroci. Njeni poroci mora da su sofisticiraniji, recimo da voli da noću sama ode u šumu, da tamo skine sa sebe svu odeću i na svetlosti mesečine, pijući apsint čita Bordel muza.

Можда би требало дотурити Данијели ове лепе речи, па да Ненад и Славољуб добију озбиљног ривала?  :idea:  Бубњеви против Врдпреса? Па Врдпресс шансе ту нема!

#Τζούτσε

Meho Krljic

Quote from: scallop on 26-07-2013, 10:41:48
Žene vegetarijanci ne znaju da odu u šumu i na mesečini izvedu to što si zamislio.

O ye of little faith!!!!!!!!!!! Iznenadili bi se kad bi videli šta sve žene-vegetarijanci aka vegetarijanke umeju da izvedu i kojim sve delovima tela!!!!!!!!!

Quote from: Джон Рейнольдс on 26-07-2013, 10:47:18
Quote from: Meho Krljic on 26-07-2013, 10:30:10

Можда би требало дотурити Данијели ове лепе речи, па да Ненад и Славољуб добију озбиљног ривала?  :idea:  Бубњеви против Врдпреса? Па Врдпресс шансе ту нема!

Ma, ne, ne, ja Danijelu obožavam iz daleka, kako i dolikuje i uostalom i moj blog je na vrdpresu, ne bi bilo u redu.

scallop

Quote from: Meho Krljic on 26-07-2013, 11:05:42
Quote from: scallop on 26-07-2013, 10:41:48

O ye of little faith!!!!!!!!!!! Iznenadili bi se kad bi videli šta sve žene-vegetarijanci aka vegetarijanke umeju da izvedu i kojim sve delovima tela!!!!!!!!!

Big Mama matrijarhata nije bila vegetarijanac. Vegetarijanci nisu zapisani ni u legendama ni u istoriju. Oni su stranputica sa ćorsokakom na kraju.

Meho Krljic

Bilo bi dobro da neko to javi Indusima.

scallop

Pametni Indusi su pobegli u Evropu i sada se zovu Cigani.

Meho Krljic

Da, sigurno su pobegli od terora glupih vegetarijanaca.  :lol:

scallop

Ko je rekao teror?