• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Slavoljub

Started by SIMERIJANAC, 13-01-2011, 13:26:01

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Usul

Ko jos moze nesto da cita posle nekoliko absinta...
God created Arrakis to train the faithful.

Meho Krljic

Danijela nije makar ko. Ona je jedinstvena. Za nju ne važe pravilnosti kojima drugi robuju.

Karl Rosman

"On really romantic evenings of self, I go salsa dancing with my confusion."
"Well, I've wrestled with reality for 35 years, Doctor, and I'm happy to state I finally won over it"

mac

Znam odgovor!

Karl Rosman

"...najbolji prijatelj"?  xrofl
"Well, I've wrestled with reality for 35 years, Doctor, and I'm happy to state I finally won over it"

Alexdelarge

moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

Alexdelarge

Alexdelarge

Slavoljub iz "Slagalice" novom rekorderu: Samo ja znam kako ti je!

Slavoljub Petrović, koji se proslavio kao negativni rekorder kviza "Slagalica", više ne drži ovaj rekord. Presto mu je preoteo izvesni Vasilije koji je kviz završio sa minus 10 poena, što je za pet poena manje od starog rekordera. Kontaktirali smo Slavoljuba u želji da saznamo šta on misli o svemu ovome, i evo šta nam je rekao.

- Samo ja znam kako mu je i kako to funkcioniše. Najveći problem je u našem društvu, koje je ljubomorno, polupismeno i zavidno, pa će zato svakoga da ismeva. Ja konkretno nisam ni hteo da se takmičim, ali su me nagovorili. Otišao sam, a nisam znao ni jedno pravilo, i na kraju sam završio tako kako sam završio - ističe Slavoljub za "24 sata".

On se već duži niz godina bavi književnošću i poezijom, a kako kaže, dugo je bio i politički angažovan i izdao je veći broj naučnih radova. Nakon svega, smatra da je celo iskustvo sa "Slagalicom" ipak bilo pozitivno.

- Bio sam tamo, upoznao ljude, pričao sa Milkom Canić... Saznao sam neke nove stvari, što da ne, bilo je pozitivno iskustvo - zaključuje on.

Nadajmo se da će i novi rekorder Vasilije na svoj "uspeh" u kvizu moći da gleda ovako pozitivno.

http://www.24sata.rs/slavoljub-legenda-slagalice-porucuje-novom-rekorderu-ja-znam-kako-ti-je/1455

Meho Krljic

Večeras u Slagalici:

Svi su se kliberili ko da su se naduvali.

tomat

I koju reč je kompjuter sastavio?
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Meho Krljic

Vragolast, ov kors.

tomat

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

pokojni Steva

Jelte, jel' i kod vas petnaes' do pola dvanaes'?

mac

Pa da, ljudi ne znaju, pa se smeju. Misle da se smeju Slavoljubu, ali se smeju sopstvenom neznanju.

tomat

kivot, kelija, ... nisam siguran da je štos u samoj reći, ceo Slavoljubov nastup je po malo komičan.

mada, mislim da su Slavoljuba oštetili na onom pitanju "koja je vrsta životinje bizon?". ima li neko ko stvarno može da potvrdi da je bizon jelen?

Meho Krljic

Bizon nije jelen niti jeleni i bizoni spadaju u istu familiju (bizon je bovide, jelen cervide, ili kako se već izgovaraju ta latinska imena). I jedni i drugi spadaju u artiodaktile.

tomat

dakle, Slavoljubu je ipak smešteno!

mac

Artiodaktile, iliti po naški - papkari.

mac

Vidim nešto mi poznato ovo pa pogledam malo... Tomate, pa ti si ovo već pitao pre dve i po godine na ovom istom topiku, i čak i dobio odgovor :)

Ghoul

tomat je truman sa brkovima!
https://ljudska_splacina.com/

Meho Krljic

Nije to, nego ga samo žulja nepravda počinjena čoveku čiji je jedini greh bio to što je volio.

Što se tiče papkara, da, da, nego sam hteo da delujem učenije koristeći latinski!!!!!!!!!!!

Джон Рейнольдс

И успео си, за тренутак сам помислио да су ти бизони и јелени некакве преисторијске санџаме, кад оно обични папкари.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

tomat

Quote from: Meho Krljic on 10-02-2015, 14:24:27
Nije to, nego ga samo žulja nepravda počinjena čoveku čiji je jedini greh bio to što je volio.

da, ovo što Meho kaže.

a i volim da na svake dve godine obnovim gradivo :)

дејан

ццц....просветар  xnerd
...barcode never lies
FLA

tomat

Quote from: дејан on 10-02-2015, 14:45:50
ццц....излапели просветар  xnerd

ispravljeno!

Truman

Quote from: Meho Krljic on 10-02-2015, 14:24:27

Nije šta? Meho, da te podsetim da si na mojoj buddy listi. Ali nikome tu mesto nije zagarantovano doveka...
"Do what thou wilt shall be the whole of the Law." A.C.

Albedo 0

Kakav obrt za obrtom! Meho ignoriše Trumana! 8-)

Meho Krljic

A izvinjavam se, nije bila namera da se nemešanjem umešam u povremeno okrutnu grupnu šalu koja se pravi na Trumanov račun. Nadam se da je priroda mojih osećanja prema Trumanu jasna (prijateljska, muška ljubav) i da ne odobravam stalne natuknice o tome da je on kao neka forumska seoska luda. Verujem da su one u najvećoj meri nedužna i dobronamerna zabava ali sigurno nije prijatno stalno biti meta iste šale samo zato što ste otvoreni i srdačni na internetu. Budimo ljudi iako smo Sagitaši i ukažimo Trumanu uvažavanje koje se svakom Sagitašu mora ukazati već time što je kontributor radu foruma.

Truman

Albedo 0

ali Truman nije otvoren i srdačan, pa on ignoriše bar 5 ljudi! 8-)

Truman

Svega troje i to one koji su baš zaslužili.

tomat

Quote from: Pizzobatto on 11-02-2015, 14:23:41
ali Truman nije otvoren i srdačan, pa on ignoriše bar 5 ljudi! 8-)

možda ih je gomila na buddy listi?

Truman

Svega troje i to oni koji su baš zaslužili.

tomat

pa to je OK, tri na ignoru, tri kao ortaci.

Truman

To i ja kažem. Batta samo voli da provocira i s trumanom koketira.

Meho Krljic

Nadamo se da iz toga izraste neki topao, prisan odnos dvojice muževa.

pokojni Steva

I ja se nadam, pa da sva trojica odjezdite nekud daleko, pravo u sanset.
Jelte, jel' i kod vas petnaes' do pola dvanaes'?

Truman

Quote from: Meho Krljic on 11-02-2015, 16:00:30
Nadamo se da iz toga izraste neki topao, prisan odnos dvojice muževa.

Teško bez direktnog susreta...A Batta mi je mnogo dalji od tebe.

Albedo 0

čemu uopšte služe te buddy liste, mislim, ja sam jedno 2-3 godine držao D. na njoj 8-)

Truman

To je tvoj problem. Ja na buddy listu stavljam samo ljude koji su mi dragi.

Karl Rosman

Alexdelarge

odeljenje specifičnih uređaja potpisano na odjavnoj špici slagalice...za čega to služi?

Ghoul

Quote from: Alexdelarge on 20-12-2015, 00:54:04
odeljenje specifičnih uređaja potpisano na odjavnoj špici slagalice...za čega to služi?

služi samo za specifične namene.

Alexdelarge

a domaćin studija?

Ghoul

Quote from: Alexdelarge on 20-12-2015, 01:16:03
a domaćin studija?

to je onaj koji goste/takmičare dočekuje sa leb & sol.

tomat

tomat

Alexdelarge

bora izdominirao sa -11 poena!

scallop

QQ LL. Ipak, napredovao je od -15.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.