• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Slavoljub

Started by SIMERIJANAC, 13-01-2011, 13:26:01

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Mark

Istina je da sam se cesto pitao kako bi izgledalo moje gostovanje u Slagalici ... :-)
Dos'o Sveti Petar i kaze meni Djordje di je ovde put za Becej, ja mu kazem mani me se, on kaze: Pricaj ne's otici u raj!
E NES NI TI U BECEJ!

http://kovacica00-24.blogspot.com/

SIMERIJANAC

Nije to ništa u odnosu na frikove koji dolaze u kviz Supergenije na U92.
Tamo nema šanse da ispadneš iz kviza kolika god da si neznalica.

Mark

Posle 20 godina postojanja Slagalice, ovaj kviz bi mogao da dobije i stavku na popisu u Srbiji. Siguran sam da je vise gradjana ove drzave ucestvovalo u Slagalici nego sto je recimo gradjanki lezbijske orijentacije! :-)
Dos'o Sveti Petar i kaze meni Djordje di je ovde put za Becej, ja mu kazem mani me se, on kaze: Pricaj ne's otici u raj!
E NES NI TI U BECEJ!

http://kovacica00-24.blogspot.com/

SIMERIJANAC

Vala baš.Prvo sam mislio da je razlog za toliku navalu takmičara u primamljivim nagradama dok ne videh da samo pobednik i finalista cele sezone dobijaju ozbiljne nagrade(vaučer na solidnu sumu i putovanje),dok ovi ostali mučenici dobijaju neke rečnike i bibliografije u izdanju Službenog glasnika.
Tek onda sam skontao da takmičare u toliko velikom broju privlači Milka svojom magnetnom energijom koju teleportuje preko televizora.
Čak je i Žlatko,organizator svirki iz zlatnog doba domaće scene, učestvovao i slavno ispao od nekog penzionera.

Savajat Erp

учествовао је један мој ортак и каже да ако победиш одмах снимају следећу епизоду, што значи да ако си добар можеш да треба да снимиш 4-5 за један дан!! а снимање једне траје скоро сат времена!  :? али бар ти дају паре за пут и те форе...
Niste mi verovali da ću da pucam?!
ZAŠTO MI NISTE VEROVALI?!!!!

sinisa123

moja skolska drugarica je imala nevjerovatan strah od "javnog nastupa" pred tablom.
znaci, pametna, duhovita , komunikativna ali kad treba odgovarati totalna blokada. to je bilo takvo znojenje , crvenilo u licu da je jako tesko opisati... i na kraju je razredna ili nastavnicko vijece, ne mogu da se sjetim, odlucilo da odgovara iskljucivo pismeno, mislim da je dobijala sve petice.

u odbranu slavoljuba, mozda ima slican problem.

Agota

@simerijanac  e i ja sam slucajno uvatila tu emisiju sa zlatkom vidim poznat mi covek  i seti se cuvenih najava kst  :) posle skole idemo u zezanje  naravno petkom dj bure subotom koncert -to su bili dani :?: pa pecat ko svinjama   ponedeljkom  u skoli  xrotaeye
This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

DušMan

A šta ćemo s ovim?

Slagalica: takmičar pobesneo i napustio studio-sinhronizovano

Da je Slavoljub bio tako nervozan, ne bi daleko dogurao.  :D
Nekoć si bio punk, sad si Štefan Frank.

Alexdelarge

Quote from: DušMan on 17-01-2011, 01:16:25
A šta ćemo s ovim?

gledo sam tu emisiju, pred novu godinu je emitovana.

a sta tek reci za poklon knjigu  "Izgubljena riznica manastira Mileševa"? kome bre to treba?
moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

DušMan

Potpuno mi je nerazumljiv nedostatak bilo kakvog budžeta za nagradni fond Slagalice. Mislim, dele buđave majice i pravoslavne knjige! Zašto bi se neko takmičio za to?
Šta je sledeće, deliće pobednicima stripove o Zagoru?

Meho Krljic

Nije baš tako. Na kraju ciklusa ima sasvim solidnih nagrada - putovanja, tehnika i tako te stvari. Bio je i onaj kineski džip i ona montažna kuća u jubilarnom ciklusu. Ali neće da dele ljudima koji dođu u jednu emisiju (i izgube), a to su ti koji dobiju knjigu i biomed, neke zaista vredne stvari, pa to bi bilo podsticanje neuspeha, što je nedopustivo.

SIMERIJANAC

U Supergeniju su još luđi. Ko polomi one skrndave ručice mora da pljune 1000 dindži.
Na kraju će stvarno da uvedu kvizove koje su Nadrealisti još davno predvideli.

nagradna otimanja

Джон Рейнольдс

Nisam se dosad ovde oglašavao jer još uvek ne mogu da se upasuljim od spoznaje da sam, mada Slagalicu mrzim, uspeo da ulovim oba gorespomenuta takmičara. Štaviše, čekao sam da se Slavoljub pojavi u sledećoj jer je bilo očigledno da će biti šege i šale.

Svojevremeno sam, inače, pokušao da proturim urbanu legendu da je Milka Canić mrtva i da se za njeno prikazivanje koriste arhivski snimci. Ako neko Slagalicu prati, zna da pre pet-šest-sedam godina nije izgovarala ono poznato "dobro veće", nego se samo ukočeno osmehivala kameri. Ozbiljno sam pričao okolo da to zapravo samo ubacuju u montaži, da imaju nekoliko snimaka u različitim odelima i to je to. Naravno, to nije bila istina jer je Milka poznata po muštranju one dve voditeljke (naročito one koja se potom slikala gola, ne znam im imena), što se u jednom intervjuu čak dalo naslutiti, ali između redova. Onda je Milka, dal čuvši trač o sebi, dal zato što joj je dosadilo da se ćuteći kezi, počela nešto i da priča i d rest iz histri.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

cutter

A jesi li ulovio ovu gospođu?

Jedan poen u TV Slagalici

Zamalo da izjednači Slavoljubov rekord ali joj se na kraju omakao jedan krak asocijacija.

cutter

Mislim da je postavljač klipa ne voli...

SIMERIJANAC

Pazi,ovo za Milku da je morala da se oglasi da bi demantovala te priče znam i ja samo nisam znao da si ti sve zamesio. :)

Obe voditeljke su uradile neke umereno provokativne fotke za muške magazine,tipa CKM ili Maxim ali ništa više od toga što i nije neka šteta jer su težak prosek,ova Danijela čak i ispod toga.

Meho Krljic

Quote from: John Reynolds on 17-01-2011, 16:58:11
Nisam se dosad ovde oglašavao jer još uvek ne mogu da se upasuljim od spoznaje da sam, mada Slagalicu mrzim, uspeo da ulovim oba gorespomenuta takmičara. Štaviše, čekao sam da se Slavoljub pojavi u sledećoj jer je bilo očigledno da će biti šege i šale.

Svojevremeno sam, inače, pokušao da proturim urbanu legendu da je Milka Canić mrtva i da se za njeno prikazivanje koriste arhivski snimci. Ako neko Slagalicu prati, zna da pre pet-šest-sedam godina nije izgovarala ono poznato "dobro veće", nego se samo ukočeno osmehivala kameri. Ozbiljno sam pričao okolo da to zapravo samo ubacuju u montaži, da imaju nekoliko snimaka u različitim odelima i to je to. Naravno, to nije bila istina jer je Milka poznata po muštranju one dve voditeljke (naročito one koja se potom slikala gola, ne znam im imena), što se u jednom intervjuu čak dalo naslutiti, ali između redova. Onda je Milka, dal čuvši trač o sebi, dal zato što joj je dosadilo da se ćuteći kezi, počela nešto i da priča i d rest iz histri.

Slikale su se obe, ne baš gole gole, ali ono, Maksim, FHM. Da nam ih Alah poživi. Ja ih obožavam kao svoju decu.

A to za Milku jeste zanimljivo. Sećam se kad je jedan takmčar rekao da mu je jedni motiv za učešće bilo to da uživo vidi Milku jer su on i njegovi prijatelji njeni veliki obožavatelji, posvetili su joj Internet sajt itd. Prelepo.

Meho Krljic

Quote from: SIMERIJANAC on 17-01-2011, 17:10:48
jer su težak prosek,ova Danijela čak i ispod toga.

Ali Danijela potpuno dominira duhovnim vrednostima. Na primer, žena je vegetarijanka, magistar komunikacija plus piše internet roman u nastavcima koji je neka vrsta paranormalnog trilera. Ja... je mnogo poštujem.

Джон Рейнольдс

Obe su se slikale gole? Pa vi sad ladno možete da mi kažete i da postoje tri voditeljke.  :x
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Meho Krljic

Ne BAŠ gole, ponavljam.

Джон Рейнольдс

Najgore gole, pretpostavljam.  :lol: Jesu bile gole, ali se ništa nije videlo?  :lol:

#Τζούτσε

Savajat Erp

а она друга, Марија, се сликала за СКМ...тај број је иначе био један од најгорих, не због ње, него уопште...а и она је тотални дудук у сваком погледу.

SIMERIJANAC

Vidi stvarno Mehmete,i Danijela bojkotuje meso.

Ortak koji zna Danijelu mi je obećao taj bestseler u najavi al nikako da se pojavi.
Evo ličnog utiska jednog od učesnika Slagalice o njoj:

QuoteDanijela je mnooogo bolja i  zgodnija i bolja kao osoba od Marije. Mozda je malo nos jebe !  Verujte mi , bio sam u Slagalici i tad je imala majicu sa dekolteom i uske crne pantalone i jedna je od lepshih guza koje sam video
Sumnjam da je bi je Milka pustila da se u takvom autfitu pojavi u emisiji,biće da je ovaj takmičar nesrećno zaljubljen u nju pa mu se pričinjavaju stvari.

Evo i Marije.

Ups,pogrešne fotke,to su rani radovi,evo pravih:

Šta ja znam,možda je ovaj snimak reprezentativniji al nekako mi ima prostu facu.

Marija Veljkovic Plato Club

Milka na Dan zaljubljenih.
Milka Canić na Dan zaljubljenih

Savajat Erp

Данијела ми је увек била једно 100 пута готивнија, Марија је оличење безличности...

Meho Krljic

Quote from: SIMERIJANAC on 17-01-2011, 18:10:16
Danijela je mnooogo bolja i  zgodnija i bolja kao osoba od Marije. Mozda je malo nos jebe !  Verujte mi , bio sam u Slagalici i tad je imala majicu sa dekolteom i uske crne pantalone i jedna je od lepshih guza koje sam video

Užasnut sam i očajan što se o Danijeli razgovor svodi na nos i stražnjicu. Ta žena je toliko više od toga!!!!

tomat

šta ja znam, meni su ovi Marijini rani radovi sasvim u redu. je l' ova što se vidi s' leđa stvarno ona?
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Meho Krljic

To znaju samo ona i njen duhovnik.

DušMan

Quote from: John Reynolds on 17-01-2011, 17:16:14
Obe su se slikale gole? Pa vi sad ladno možete da mi kažete i da postoje tri voditeljke.  :x
Pa i postoje.  :lol:
Sećate se Nataše?

Savajat Erp

ух, како да не, Наташа је непревазиђена!  xcheers

Джон Рейнольдс

Eto ti ga sad. A evo baš razmišljam da li da ispadnem najgluplji u društvu i pitam da li je Slagalicu ikad vodila neka crnka. Slična ovima, doduše, ni dupeta ni sisa.

#Τζούτσε

Savajat Erp

јесте, једном сам је видео у бусу, носила је неки зелди доњи део тренерке, али се дало установити да су твоја запажања у вези физичког изгледа тачна! :)

SIMERIJANAC

Tomat,jeste,ona je,ima još jedna dobra fotka iz tog serijala koja je dostupna na netu ali mislim da je ipak malo tu mač za ovaj Forum.
Poznavaoci njenog lica i tela kažu da je karijeru počela kao erotski foto model ali  autor najboljih fotki iz tog perioda ih još uvek čuva samo za sebe. :cry:

Nataša je bila kod mene na poslu ali su nažalost njen predmet obradile žene iz moje firme tako da nisam mogao da iskoristim priliku da joj dodelim kompliment da uživo izgleda mnogo bolje i iskažem svoje divljenje za njen veličanstven doprions u uzdizanju kulta ove legendarne emisije.

Posle Nataše je kolko se sećam voditeljka bila Mila Arsić.
Stvarno nemam pojma na koju crnku misle Džon i Erp,bila je još na samom početku emitovanja jedna dugonoga i sisata crnka sa malo konjastom facom koja je jednom prilikom svojim dekolteom toliko dekoncentrisala takmičare da su čak i favoriti podbacili i završili emisiju sa mizernim brojem poena,al nema šanse da se setim imena. :(

Savajat Erp

ова на коју ја мислим је била неко кратко време пре неких, шта знам, 5-6 година...можда је мењала неку од ових битнијих, јебем ли га.

Professor

A ova Nataša Nešković je li štogod Nikoli Neškoviću, kreatoru samoga kviza? Ćera? Naš'o sam o čemu ću da pišem u prvom postu. :D  :|

Meho Krljic

To ne umem da kažem ali ja sam Natašu Nešković video sa daljine od metar i po (vodila je jednu od manifestacija koje je organizovao Crveni krst Srbije a ja sam sedeo u prvom redu da prevodim za svog šefa) i... er... pa, to je to.

dejann

ajde da ofiram svoju (nekadasnju) geek-ovstinu... once upon a time, negde tokom '95. tj. nekih 10 godina b.m. (pre milke :)), ucestvovao sam u slagalici... cuj ucestvovao - pobedio u trecemo ciklusu xnerd

koliko se ja secam, na pocetku je kviz vodila dragana (cini mi se milicevic), studentkinja prava, jako fina devojka... kasnije se pridruzio ivan bauer, pa jedna mala krestalica cijeg se imena ne secam... crna devojka, koju je neko pomenuo, je verovatno mira pesev, nekakva manekenka or something... tek posle svih njih je dosla natasa neskovic (no relationship to nikola, as far as i know)
I caught a petal fallen from cherry tree in my hand. Opening the fist I find nothing there.

Meho Krljic

DušMan

@ Simerijanac & Meho:

Ih, ako ćemo da se hvalimo, ja sam se s Natašom vozio kolima (i to njenim!) i više puta vodio ugodan razgovor što uživo, što telefonom. Beat that!  8-)

Meho Krljic

:? :? :?  Nisi mi... nikada pričao o tome.  :(

DušMan

Mogu jednom i fotke da ti pokažem...  :oops:

SIMERIJANAC

Quote from: DušMan on 18-01-2011, 13:57:28
@ Simerijanac & Meho:

Ih, ako ćemo da se hvalimo, ja sam se s Natašom vozio kolima (i to njenim!) i više puta vodio ugodan razgovor što uživo, što telefonom. Beat that!  8-)

Jesil sedeo napred il pozadi? Dal je bilo leto ili zima? Jel čita stripove?

DušMan

Napred. Jesen, ali je bilo toplo za to doba godine. Čitala je kao mlađa, ali je rado saslušala svaku moju priču o Teksu kao stubu i klasiku evropskog stripa i zašto su francuski strip albumi superiorniji u odnosu na Bonelijeve sveske (morao sam o nečemu da pričam).

Джон Рейнольдс

#Τζούτσε

DušMan

Ostali smo u prijateljskim odnosima.  :|

SIMERIJANAC

Evo,saznadoh kako se zove ona crnka, samo nema nigde slike da ilustrujemo.

QuoteDa li se neko uopste seca pre par godina mozda nesto vise mislim da je kviz Slagalica vodila jedna riba sa uzasno dobrim sisama,malo buljava ali sjajne sise
Moguce da se zvala Violeta Prascevic ili tako nesto
Nju trazim veoma dugo ali slaba vajda...

QuoteAko trazimo pravu macku medju svim bivsih i sadasnjim voditeljkama slagalice to je sigurno Violeta Prascevic

Ej bre,pa Slagalica ima i svoj sajt na kojem budući takmičari mogu da treniraju a fanovi da razmenjuju utiske,pohvale i kritike u vezi svoje omiljene emisije.
Tu ćete naći jednostavno objašnjenje kosmičke popularnosti ovog kviza kod svekolikog srpstva:
QuoteЈа "Слагалицу" волим управо зато што не претендује да буде, као остали квизови, шоу. 
xrofl

ali i odgovore na večitu dilemu svih vernih slagaličara - Danijela ili Marija?
-Мене Марија нервира зато што сваки пут покушава да на духовит начин представи Милку Цанић. Па онда измишља којекакве глупости

-Данијела магистар... како да не.... можда на неком приватном ''факултету''. У једној емисији је у спојницама два пута (тако да се искључује могућност лапсуса) рекла ГДЊАСК!!! Боља је _____ од ове друге, али лошије води емисију.

-Danijela: "IZ KOG JEZIKA SMO PREUZELI REC PISTA?"

Takmicar: "IZ ENGLESKOG?"

Danijela: "Nnnne. Iz francuskog... NA ENGLESKOM BI TO BILO FASHION."

-A sta kazete na pitanje:-  Sta ima novo kod Vas?, koje Danijela redovno postavlja takmicarima koji su pre petnaest minuta zavrsili snimanje prethodne emisije. Sta covek da odgovori? - Eto, bas sam popio sok, prosetao do toaleta... ili nedajboze jos nesto gore.

http://www.slagalica.tv/forum/tema/7/Danijela-Pantic-vs-Marija-Veljkovic#unread

Meho Krljic

Quote-A sta kazete na pitanje:-  Sta ima novo kod Vas?, koje Danijela redovno postavlja takmicarima koji su pre petnaest minuta zavrsili snimanje prethodne emisije. Sta covek da odgovori? - Eto, bas sam popio sok, prosetao do toaleta... ili nedajboze jos nesto gore.

Ahahaha, genijalno  xrofl xrofl xrofl xrofl

cutter

Quote from: SIMERIJANAC on 13-01-2011, 14:01:21
Nije to ništa u odnosu na frikove koji dolaze u kviz Supergenije na U92.
Tamo nema šanse da ispadneš iz kviza kolika god da si neznalica.

E upravo sam overio ovaj kviz i ne može se reći da nije doneo nešto novo na naše televizijsko nebo. Pošto na pitanje odgovara takmičar koji se prvi javi, teraju ih da pomeraju nešto što se može opisati kao križanac između menjača i palice automata. I to nešto se svako malo polomi u žaru borbe za sokić i onda izlazi neka riba da popravi. Sad dolazimo do tvista. Kada dođe do loma ručice, voditelj pita takmičara da li želi da mu redukuju poene ili se obavezuje da uplati hiljadarku u nagradni fond. Stanoviti Mane je polomio dve ručice i pošto je hazarder moraće da plati dve crvene. Onda su nastavili da drngljaju i pukla je još jedna a onda više nisam gledao.

Alex

Hm...eto iza kako nezanimljivog naziva se krije zanimljiv topik sa umetničkim fotografijama.
Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture