• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Radionica 2 - februar - ZADATAK

Started by Boban, 17-01-2011, 04:21:32

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Džek

Quote from: D. on 05-02-2011, 18:59:51
Ma, ja sam ti ga skinula. Sad ćeš da naučiš da pišeš.  :evil: :mrgreen:

Ma ti si spasiteljica ovog foruma. Šta bi mi gomila bilmeza bez naše Milke?
Moj imaginarni drug mi govori da sa tvojom glavom nešto nije u redu.

Josephine

Grešite, scallope.
Bar u drugoj stvari.  :mrgreen: Taj pevac me je ubio u pojam.  :evil:

Josephine

Džek, kad bi ti imao pojma koliko te je teško nositi, odmah bih te stavila na ignore.   :mrgreen:

Mouchette

Quote from: D. on 05-02-2011, 17:50:14

... Sigurno će se bar duplirati broj glasača do kraja roka - potrebno je vreme da se sve iščita... :evil:

Ja imam zamerku koja se tiče lakoće pristupa pričama i glasanju. Na početnoj strani ne postoji nikakva informacija o februarskoj radionici, pa se i ja jedva snalazim dok pronalazim priče i odeljak za glasanje. Hoću reći da neko ko sporadično dolazi na Sagitu neće ni znati da priče i glasanje postoje i da će ih čitati samo oni koji imaju takvu nameru i znaju šta i gde da traže. Mislim, šta fali marketingu (ako već govorimo o potrebi da više ljudi čita i glasa)? Recimo neki baner sa brojačem 'još - - sati do kraja glasanja' sa linkom do priča, ili nešto tome slično?
http://mouchetteblog.blogspot.com/
''Ma jock, ona, u stvari, želi nasmejan svet. Ili lud.''

Josephine

Džek

To se dešava kad zineš više nego što možeš progutati, Milkice.

Quote from: D. on 05-02-2011, 19:03:57
Džek, kad bi ti imao pojma koliko te je teško nositi, odmah bih te stavila na ignore.   :mrgreen:

Gudeja

Quote from: Džek svih zanata on 05-02-2011, 18:58:24
Bolje da si glasala za sve (ostale) nego za moju. Nabacila si mi večito prokletsvo na pisanje. :evil:

QuoteA jel bar zna da napiše jednu? Ne znam koja je njegova, samo sam radoznala...

Zašto imam feeling da ipak znaš koje su moje, da ti je Drama Queen javila?  :mrgreen:

E,ovo sad nije bilo lepo...a ni tačno...+ zvuči baš umišljeno, ne pominje tebe dramma quin svuda...  :(
"It is myself I have never met whose face is pasted on the underside of my mind."

Džek

Samo sam izneo svoje sumnje. Takođe sam pitao, nisam tvrdio. O tome nemo svedoći upitnik na kraju rečenice...
Žao mi je što misliš da sam umišljen, ovi koji me znaju ne misle tako (barem ne kazivaju predamnom :))

Josephine

Quote from: Džek svih zanata on 05-02-2011, 19:07:38

Pazi Džek, nama drama quin vešticama ne nedostaje kapaciteta za zalogaje.  :mrgreen:

Džek

A zašto bi to Džeka interesovalo? Pre će bit' da tebi (ne vama, samo tebi) nedostaju zalogaji pa ih loviš i po jamama i na metli.

Pa pa na ignore, my Queen of D.

scallop

Ja sam sve svoje greške odavno napravio. Naravoučenije: Pevca treba zgaziti pre nego što te ubije u pojam.

Ajde, Džek (jesi umišljen) i D:, odmorite. Ne mogu više da se poturam između vaših postova.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Gudeja

Quote from: Džek svih zanata on 05-02-2011, 19:11:01

Žao mi je što misliš da sam umišljen, ovi koji me znaju ne misle tako (barem ne kazivaju predamnom :))

Pa nisam rekla da si ti umišljen, zašto bih, ne poznajem te...rekla sam da to što si napisao  zvuči baš umišljeno. Vidiš, nije isto... :)
"It is myself I have never met whose face is pasted on the underside of my mind."

Džek

Quote from: scallop on 05-02-2011, 19:13:43
Ja sam sve svoje greške odavno napravio. Naravoučenije: Pevca treba zgaziti pre nego što te ubije u pojam.

Ajde, Džek (jesi umišljen) i D:, odmorite. Ne mogu više da se poturam između vaših postova.

Nisam! :)
Elem, stavih ja nju na ignore ali zašto i dalje vidim njene postove?

M.M

Quote from: Mouchette on 05-02-2011, 19:05:39

... Sigurno će se bar duplirati broj glasača do kraja roka - potrebno je vreme da se sve iščita... :evil:

Ja imam zamerku koja se tiče lakoće pristupa pričama i glasanju. Na početnoj strani ne postoji nikakva informacija o februarskoj radionici, pa se i ja jedva snalazim dok pronalazim priče i odeljak za glasanje. Hoću reći da neko ko sporadično dolazi na Sagitu neće ni znati da priče i glasanje postoje i da će ih čitati samo oni koji imaju takvu nameru i znaju šta i gde da traže. Mislim, šta fali marketingu (ako već govorimo o potrebi da više ljudi čita i glasa)? Recimo neki baner sa brojačem 'još - - sati do kraja glasanja' sa linkom do priča, ili nešto tome slično?

Je l' poenta svega ovoga marketing ili radionica? Da li kvantitet određuje kvalitet? Ljudi uozbiljite se: ova radionica nije Fejsbuk!
Nijedan poraz nije konačan.

Džek

Quote from: Miljan Markovic on 05-02-2011, 19:18:36

Je l' poenta svega ovoga marketing ili radionica? Da li kvantitet određuje kvalitet? Ljudi uozbiljite se: ova radionica nije Fejsbuk!

Lajkujem :)

Karl Rosman

Quote from: Miljan Markovic on 05-02-2011, 19:18:36

:shock:
"On really romantic evenings of self, I go salsa dancing with my confusion."
"Well, I've wrestled with reality for 35 years, Doctor, and I'm happy to state I finally won over it"

pokojni Steva

Bobane, moliću fino, da li je dozvoljeno samo balavurdiji da komentariše priče ili da krenemo svi? Izvesni su izgleda sisali kivi, pecka ih jezik.

Slažem se da bi u sledećem krugu, i do njega, mogla pasti neka reklama za Radionicu. Čini mi se da je cilj da Radionica izraste u nešto. Već se zagašuje 'istorija...' (ne računajući nove Subine teme) što je dobar pokazatelj da je Zs krenuo u pozitivnom smeru.
Jelte, jel' i kod vas petnaes' do pola dvanaes'?

Суба

Лепо кажем, мора да си из северног Баната.  xyxy Скалоп се не би сложио с тобом, потежем теме из доброг периода. Много мутно, одлично за ЕФ.

angel011

Džek, D, ako želite da utepate radionicu kad se radi o bilo kome ko ne želi da čita vaša prepucavanja, na odličnom ste putu.
We're all mad here.

Džek

Stavio sam je na ignore a opet vidim njene postove... kako to?

M.M

Quote from: scallop on 05-02-2011, 19:00:57
Tako ti je kad imaš posla sa vešticama. Uvek nešto udžaraju. Ne može im ništa ni pevac sa klempavim ušima.

Džek, poslušaj iskusnije. :!:
Nijedan poraz nije konačan.

Plut

Biće da je ipak veštičara.  :shock:

angel011

Džek, ignore radi samo ako koristiš SMF Default Theme - Core.

Plus si nešto zabrljao:

Summary - D.   Picture/Text
Name:   D.
Position:   21
Date Registered:   05-09-2009, 00:59:10
Last Active:   Today at 19:12:22
Ignored by:   0 member
We're all mad here.

pokojni Steva

Đek rules, OK!

Subo, ima l' mlada vina, kad se vidimo, za Trifuna?

Džek

I meni to čudno, a bila mi na ignore. Stavio sam je opet, ovaj put pretragom i izbaci mi Josephine.

Sad je na ignore, ali meni se dopada ovaj skin foruma, sa crvenom trakom gore. Core tema je dosadna, ne zavređuje džozefina par klikova miša.

džin tonik

Quote from: D. on 05-02-2011, 13:28:45...
Zoskova priča jeste šarmantna, ali je sličnu već postavljao na forumu, pa je viđena.
...

ma jok, nisam shvatio kako se predaje na privat pa je stavih u chat.

Plut

Možda ti sad skoči broj glasova.

džin tonik

eh, kad price ne bi bile anonimne...

Džek

Pa i nisu, vidiš da svako zna koje su moje pa ih već komentarišu. Jedini ja ne znam koje su... :)

Plut

Možda i tebi skoči broj glasova, a to nikad ne saznaš. Muka.

Džek

Ne znam za glasove, al' skočio mi je br ignora u profilu  :)

Суба

Quote from: Steva Lazin Ljuštikin on 05-02-2011, 20:29:02
Đek rules, OK!

Subo, ima l' mlada vina, kad se vidimo, za Trifuna?

Има да буде, смислићемо нешто.

scallop

Quote from: Džek svih zanata on 05-02-2011, 20:59:59
Ne znam za glasove, al' skočio mi je br ignora u profilu  :)

Eto, dobijaš glasove kud god da okreneš. :mrgreen:
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Džek

Šta ću, kad me ljudi obožavaju... Elvis, Majkl i Džek, tri zvezde, dve zgašene dok treća blista snagom sve tri :)

pokojni Steva

Ako ti Mihalj sjaji, ima da i ja rebnem ignore; zazvedaće ti još jasnije.

Džek

pokojni Steva

Ok. D, kako se Đek meće na ignor?

džin tonik

Džek

Quote from: Steva Lazin Ljuštikin on 05-02-2011, 22:35:17

He he he. Nemere ba preko mobilnog :)

Josephine

Ma nemoj da koristiš tu opciju, Stevo. Fora je u tome da nagovoriš druge da je iskoriste.

scallop

Neka metnu jedan drugog pa nek' teraju do zore. :evil:

Džek

Quote from: D. on 06-02-2011, 00:07:03

Ma nemoj da koristiš tu opciju, Stevo. Fora je u tome da nagovoriš druge da je iskoriste.

Spletkarenjima i PP-ovima?

Josephine

Eto vidiš da opcija čak i ne funkcioniše...

angel011

Funkcioniše ako koristiš SMF difolt temu.

I ako te ne kopka da ipak proveravaš šta taj/ta koje ignorišeš piše pa da nastaviš da se prepucavaš s njima.
We're all mad here.

pokojni Steva

Đek, kako se meće D na ignore?

Džek

Rado bi ti objasnio ali ne može sa mobilnog. Nek' ti proxy sredi :)

Josephine

Da, usled nekih spoljnih smetnji koje su se konačno samodiskvalifikovale, nisam obratila podrobniju pažnju na Mušetin predlog/sugestiju.

Takođe mislim da je tema za glasanje neuočljiva (trebalo bi je, možda, nazvati "glasanje" i sl. obeležiti je nekako); i da je snalaženje po bordu "književna radionica" uopšte teže za novopridošle... Ni predlog za baner ili vest na naslovnoj (sa linkom ka temi za glasanje) nije loša...

Boban

Pa postoji najava na početnoj strani http://www.znaksagite.com/ ali niko ne ide tamo.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Boban

A ubacio sam i na vrhu stranice foruma, pod NEWS.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.