• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

ALI VUČIĆU SVAKA ČAST

Started by Ghoul, 08-04-2014, 15:16:22

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Meho Krljic

Ono kad od Maksa Vebera pročitaš samo naslove:

Krsta Klatić Klaja

jasno čoek govori, kako ste mislili da Njemac zaradi pare u Srbiji ako ne radite nedjeljom? :)
šta će mi bogatstvo i svecka slava sva kada mora umreti lepa Nirdala

dark horse

Da vam prevedem: "Ko ne želi da radi, nek ide na Zapad"

A sutra: "Samo totalni neradnici su napustili Srbiju. Takvi nam ne trebaju"
Sve je više dokaza da su Pravoslavlje izmislili Hrvati da zajebu Srbe!!

Meho Krljic

Ode NSL:

Stefanović podneo ostavku na mesto predsednika SNS Beograd 

Da li će sačuvati ministarsko mesto ili nas čeka rekonstrukcija vlade? Tko ZNA?

Krsta Klatić Klaja

Krsta Klatić Klaja

Truman

Firma u kojoj sam zaposlen radi 24/7 za svet. Nemoguće je zabraniti rad nedeljom, tj. to bi oteralo mnoge poslodavce. Ono što može da se uvede je ograničenje na 5 radnih dana.
"Do what thou wilt shall be the whole of the Law." A.C.

Petronije

Krsta Klatić Klaja

haha al ne mogu da zamislim da se Vučić zamajava jel bio ofsajd preko smsa

je li moguće da je Vuletić toliko zdravstveno loše

Petronije

Ne znam, bukvalno se raspada čovek, verovatno zato i gasira SNS, nema šta više da izgubi.

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

Petronije

Krsta Klatić Klaja

mac

Dobar ili loš za koga tačno?
Ako pričamo striktno o moralnoj dobroti, ja ne bih rekao da je on moralna osoba. Bar ne u poređenju sa mnom.

Krsta Klatić Klaja

Quote from: mac on 05-08-2021, 01:22:04
Dobar ili loš za koga tačno?

pa valjda za te sa grafika

mac

Onda je loš za većinu.

Krsta Klatić Klaja

otkud samo 15% sa IQ<85

Krsta Klatić Klaja

Meho Krljic

Meho Krljic

Jebeš mi sve, šta je ovaj sve malopre izgovorio u Raški, da je ovo ozbiljnija zemlja sa ozbiljnijim građanima, pa njega bi odande oterala deca da ih ne zajebava...

Meho Krljic

Enivej, sve ovo je pretužno i neki tamo ljudi su žrtve političkog nadkurivanja oko Kosova i popili su i prave metke.

Ali bar smo zauzvrat dobili klip Pavla Bihalija koji je krenuo na Kosovo da brani Srbe a onda ga vratili sa prelaza jer nema PCR test...

Krsta Klatić Klaja

Quote from: Meho Krljic on 13-10-2021, 17:55:47
Jebeš mi sve, šta je ovaj sve malopre izgovorio u Raški, da je ovo ozbiljnija zemlja sa ozbiljnijim građanima, pa njega bi odande oterala deca da ih ne zajebava...

na šta misliš, meni ono što sam čuo djelovalo racionalno

Srbija ne treba da reaguje na ove jeftine provokacije, neki jedva čekaju

poslije je bacio par demagoških kad su ga iz publike pritegli

Meho Krljic

Da je on neki svež političar, pa i da se kaže da je to što je rekao oštro (branićenmo, nećemo dati, videće) ali ne neočekivano na ovu vrstu ekscesa.

Al on uvatio da objašnjava ljudima u Raški kako protiv nas plotuju Britanija, Francuska i Nemačka. Znate, zemlje sa kojima imamo najveću tgrovinsku razmenu, koje nam grade metro, sa čijim liderima predsednik ima intimne, emotivne odnose. Čijim investitorima daje subvencije od kojih bi i Dinkić zaplakao. Pa je onda krenuo da preti vojskom al da baš ne pomene vojsku a znamo da nikada neće pokrenuti vojsku jer ako je nije pokrenuo 300 puta do sada što bi sada. Čovek koji je rasformirao srpske institucije na Kosovu, čiji ljudi sede u vladi Kosova, koji pola decenije nije mrdnuo ni korak prema formiranju Zajednice srpskih opština jer naravno da kosovske Albance za to boli kurac, umesto da kaže šta će država koju on vodi (i legitimno i nelegitimno) konkretno uraditi, kako će carinskim merama pristisnuti Kosovo koje SVE uvozi a veliki deo toga od nas, on nam priča da ćemo u borbi da zaštitimo svoju decu ne samo istrajati, nego, po prvi put nam kaže, i pobediti.

A njegovu glavu će sad ceo svet da traži (spojler, niko je ne traži). A naša vlada kaže da će da se snađe da Srbima dole doturaju preko grane jeftin keks i gazirane sokove, pa valjda neće da nas uhvate. I na kraju, ode u Kraljevo, postroji žandarmeriju, nateraju ih da pevaju Hriste Bože, raspeti i sveti, sa sve stihovima kako idu na Kosovo ravno. A naravno da niko, kao ni Pavle Bihali, neće ni omirisati Kosovo.

Krsta Klatić Klaja

je li baš spomenuo Njemačku, Francusku itd?
Jer ja sam ga samo čuo da neki jedva čekaju da se proglase nadležnim za čuvanje balave balkanske djece koa su nezrela da sama sebe čuvaju. Parafraziram, prosto tu je u pravu, ove provokacije ako se na njih odgovori kao Sloba onomad piši propalo.

Najveći interes Srbije je Open Balkan, što mnogima u okruženju nije interes. Ja se prvenstveno time vodim u procjeni njegovih poteza. Naravno, njegov ludi folklor u stranu, ali je ipak rekao istinu, pa eo danas novi američki ambasador proglašen, i gle čuda neki iz 1999.

Meho Krljic

Ma naravno da je poimence nabrojao te zemlje. Nalupao je još štogod ali da me mrzi da se prisećam. Čovek je doktorirao demagogiju. Da ti ne pričam da je posle Vulin u Kraljevu žandarmeriji rekao otprilike "Kako vam je predsednik rekao, 'daću sve od sebe da ne mora, ali ako vam komandujem da krenete, neću vas vraćati'". Ej, predsednik da komandije policijskom jedinicom...

Krsta Klatić Klaja

pa lupetao je svašta kad su se Kosovari obrušili na njega, pro demagogija, naravno

doduše, sve je rekao tačno haha

možda je on dobar s Merkel, s Njemačkom baš i nije. Imajući u vidu šta rade s ovim bosanskim predstavnikom to je čista ilegala, na nedemokratiju smo odavno oguglali, a taj Amer koji dođe nema šta da radi nego neko imperijalističko sranje

ako je dobar s bavarskom Vladom pa hvata neke investicije ne znači ništa kad mu ostatak Germana nije naklonjen, a otišla mu i baba Merkel

Meho Krljic

Sve u svemu, fer je reći da je izgradio potencijalno lično koristan odnos sa snažnom političkom figurom u Nemačkoj umesto da izgradi međunacionalne spone i odnose korisne za državu Srbiju i njene građane? Evo, ovo je moj zapanjeni izraz lica...

Meho Krljic

Quote from: Labudan on 15-10-2021, 21:24:25
a taj Amer koji dođe nema šta da radi nego neko imperijalističko sranje

Nego, čisto da se vidi koliko se Ameri dobro zajebavaju sa nama, pomenuti ambasador, jutros na tviteru:

Dr Watson

Odlican tvit...

Ali pitanje je zasto nakon nepune dve godine menjaju Godfrija, koji je izgradio dobre odnose, i bio rado vidjen svuda, i nastavio sa kampanjom Skata, Vi ste svet...ovo ne moze biti na dobro...

A ovo da nas plotuje Britanija, odavno je u zizi, na njih se odnosila i izjava da napad kordinise jedna NonEu drzava, a nakon toga prvi izjavili da podrzavaju akciju kos policije, ali bas me zacudjuje da je pomenio  Ger i Fra...

Krsta Klatić Klaja

Quote from: Meho Krljic on 15-10-2021, 21:51:50
Sve u svemu, fer je reći da je izgradio potencijalno lično koristan odnos sa snažnom političkom figurom u Nemačkoj umesto da izgradi međunacionalne spone i odnose korisne za državu Srbiju i njene građane? Evo, ovo je moj zapanjeni izraz lica...

ah, šta ja sad da radim, branim Vučića? :)

ipak čitavo vrijeme govorim da nema potrebe sanjati međunacionalne spone korisne za Srbiju jer njemački neoliberali to neće učiniti sem u kolonijalnom odnosu s imperijalnim dobar jutar

sad mi možemo umišljati da bi neko na Vučićevom mjestu mogao bolje s Njemačkom, ja čisto sumnjam

tu je geopolitika neumoljiva, mi smo poluperiferija, tu najbolje prolaze poslušni

mada ni oni pošto je J. Koreja takođe poluperiferija, naravno vrh a mi dno poluperiferije, pa opet igraju Squid Game sa kapitalističkom centralom

Vučić je vidio da tu nema vajde, jer razlog za vraćanje Nesvrstanih je isti kao 1961. a to je neprincipijelnost EU. Foliranje da su slobodna ekonomija a furaju najgori protekcionizam i prljavo uslovljavaju kandidate za članstvo.

1957. godine kad su potpisali Rimski sporazum zvali su ih Eurafrika jer su pokupili sopstvene kolonije unutra. Afričke kolonije bile članice EZ a SFRJ bila odstranjena. Tito lijepo zavukao Nesvrstane 4 godine kasnije.

Duga je ovo trka, i ne trči se njemačkim tenisicama.

džin tonik

Quote from: Dr Watson on 15-10-2021, 22:12:44
Ali pitanje je zasto nakon nepune dve godine menjaju Godfrija, koji je izgradio dobre odnose, i bio rado vidjen svuda, i nastavio sa kampanjom Skata, Vi ste svet...ovo ne moze biti na dobro...

zamjenjuju inficirane; malo ih se moze oduprijeti satanizmu, posebno u epicentru, rijetki su imuni. zar ne vidis da u beogradu uglavnom svi koji dodju na sluzbu ekspresno polude i krenu zastupati i shiriti budalastine, sve izvrtati? trampovci, merkelcini, papa, sve palo u dodiru sa bg-om.

Meho Krljic

Quote from: Labudan on 15-10-2021, 22:33:28

ah, šta ja sad da radim, branim Vučića? :)

Pa, kad nema ko, dobar je i Bata...

Nego, da ne odemo mnogo u širinu, poenta je da čovek ode pred ljude koji su s razlogom zabrinuti za svoju bezbednost i živote, priča im dvadeset minuta kako će svi tražiti njegovu glavu i kako je ovo napad na Srbiju zbog toga što je za vreme njegove, jelte, administracije, učinjena jakom, kaže im da vreme radi za njih i da treba da budu strpljivi a da će država uvek biti uz njih (iako, dokazano, nikada nije uz njih) i onda ode u Kraljevo gde žandarme tera da pevaju o odlasku na Kosovo. 100% predstava 0% volja.

Krsta Klatić Klaja

to što je lošnjikav glumac je jedno, al bolje da glumata nego stvarno uradi

https://youtu.be/_L9pQlyn7X8

džin tonik

Quote from: Dr Watson on 15-10-2021, 22:12:44
Odlican tvit...

znas kako je bog rekao svetom savi? sveti savo, slusaj, vrijednost ima samo ono sto je uklesano u kamen! nista na struju. ali sveti sava...

Meho Krljic

Da vidimo kolko će da nas košta Vučićevo určenje od pre deset godina:

Sud odlučio: Srbija mora da plati Miškoviću 30 miliona evra odštetu

Dobro, nije strašno, kad se sa ortacima určio 1999. godine više smo platili...

mac

Ljudi zaboravljaju, ali ja se sećam. On je dobio vlast na konto borbe protiv korupcije. Za to je dobio mandat. Onda je kao uhapsio Miškovića, i ništa se nije desilo. Zapravo korupcija se povećala. Vučić je došao na vlast 2014. Od tada je CPI (Corruption Perceptions Index) opao sa .42 na .38. Bili smo na 72. mestu od 180 država, a sada smo na 96. mestu. Bugarska je u međuvremenu postala manje korumpirana od Srbije,

https://www.transparency.org/en/cpi/2021/index/srb

Truba

Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Petronije

Ovo je otprilike klip koji članovi stranke koji se lože na Vučića i misle da tako treba da se ponaša i izgleda alfa mužjak, dele u svojim viber grupama.

Krsta Klatić Klaja

10 ujutru ili uveče haha

Petronije

Idi bre evo prevrnuo sam se od smeha, baš su blesavi.

Truba

Cene goriva u rikverc
A vi idite na more a sta cete u zimu
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Krsta Klatić Klaja

Cene? Vučiću svaka čast!

Truba

imate vučića živkovića i šešelja

država za poželjet

Krsta Klatić Klaja

počo si ekavicu furat koliko je Vučić dobar hahahha

redefinišeš vrhunsko trolanje, moram ti priznati

Truba

nisam znao da je buraz dao seme za dijete ane brnabić

sumnjao sam na našeg dragog vođu

Krsta Klatić Klaja

Krsta Klatić Klaja

Počo državničku karijeru citirajući neoliberale, sad spominje Marksa, doduše iz nehata, ne for real.

https://www.rts.rs/page/stories/ci/story/1/politika/4936979/vucic-tablice-evroprajd-kim.html

Nije vijest ništa posebno sem tog usputno neobaveznog spominjanja Kapitala.

Meho Krljic

Ovo Sentino svedočenje čiji smo originalno samo delić čuli je stvarno urnebes:

https://birn.rs/iskaz-slobodana-milenkovica-o-pritiscima-iz-voa-bia/