• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Tema za april

Started by scallop, 15-03-2011, 01:17:47

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Josephine

Ako se neko i pronađe uvređenim zbog nečega što je neko rekao, postoje kulturni načini da se to prodiskutuje.

Ovaj prostor, koliko god puta da je bio poprište sukoba, nikada nije bio ovako ružan.

Ja ne ignorišem nikoga, pogotovo ne u temi koja me interesuje. Ovo je književna radionica, a ja sam komentarisala postovan link, a ne nečiju ličnost.

Stvarno, uživajte i lepo pišite.  xyxy

Albedo 0

U tom slučaju...

Quote from: Bata Trokrilni on 25-03-2011, 18:43:40
Quote from: D. on 25-03-2011, 18:40:08
Ne radi se tu o vođenju (u smislu dominacije).

a ja mislio da će je žestoko odrati čim stignu u njen stan

ajde D filozofiraj negdje drugdje

ni ovo nije napad na ličnost, ja ne znam zašto ti doživljavaš da ja napadam tvoju ličnost ovdje. ovo je samo razmišljanje naglas

Tex Murphy

Ja smatram da su Batini postovi vrlo zabavni i da mu je blog odličan. Eto.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Albedo 0

Jedino Harvester shvata da sam ja u stvari komičar :lol:

Savajat Erp

Quote from: D. on 25-03-2011, 19:37:31
Stvarno, uživajte i lepo pišite.  xyxy

Crybaby! :)

Само треба бити опуштенији и не примати се превише...

Мислио сам да је Д. мудовитија :)
Niste mi verovali da ću da pucam?!
ZAŠTO MI NISTE VEROVALI?!!!!

Josephine

Ma da, ali vidi, postoji jedna mala začkoljica: nije stvar u preosetljivosti već u odbijanju da se učestvuje u određenim vidovima komunikacije, pasivno ili aktivno, pogotovo u temi zbog koje sam na ovom forumu.

Nemam ništa protiv diskusija i rasprava, ako zadržavaju određenu dozu kulturnog izraza.

Samo vi lepo uživajte i lepo se igrajte. :)

Albedo 0

Quote from: D. on 25-03-2011, 19:58:03ako zadržavaju određenu dozu kulturnog izraza.

Snobizam - važnija folija od poklona

tony angelino's "cwying" only fools and horses

Josephine

Ja se radujem i foliji kao poklonu. Bitna je pažnja.

To je razlika između tebe i mene.

Albedo 0

Pa naravno, ja nisam snob pa da vrijeđam u bijelim rukavicama.

tony angelino's "cwying" only fools and horses

Stipan

Alo vas dvoje, dosta više...

Josephine

Stipane, ovo nije zabavište.

Odrasli ljudi se povlače iz odnosa koji im ne prijaju, ako već nemaju drugih načina da poboljšaju komunikaciju.

Samo ti piši i vežbaj, isplatiće ti se još nekim objavljivanjem u zbirkama osim onog koje si već osvojio. :)

Albedo 0

nešto si pomešala, odrasli ljudi ne beže od problema.

Savajat Erp

Quote from: D. on 25-03-2011, 19:58:03
Samo vi lepo uživajte i lepo se igrajte. :)

Ако си већ решила...`ај`, па, тако... xyxy

Gudeja

Quote from: Savajat Erp on 25-03-2011, 19:52:17
Quote from: D. on 25-03-2011, 19:37:31
Stvarno, uživajte i lepo pišite.  xyxy

Мислио сам да је Д. мудовитија :)

E, to sam i ja mislila.  :(
Tako lako odustati, ehh...a meni je izgledalo da D. voli da se igra. Drama kvin. :)
"It is myself I have never met whose face is pasted on the underside of my mind."

scallop

Albedo, džaba ti Retorika. Kojim prstom da ti pokažem da je ovo topik "Tema za april"?
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Džek

A ja mislio da je onaj Džek najgore dete u mahali... :)
Moj imaginarni drug mi govori da sa tvojom glavom nešto nije u redu.

Vampirella

Satan my master.

Albedo 0

:lol:

Napokon sam i ja postao koristan.

Quote from: Džek svih zanata on 25-03-2011, 23:09:01
A ja mislio da je onaj Džek najgore dete u mahali... :)

ma kakvi :lol:

Ygg

Quote from: Trasharella on 25-03-2011, 23:38:04

Fala, Batice! :evil:

Ne bih se ja pretjerano radovao na tvom mjestu. D. je već nekoliko puta prijetila svojim odlaskom, pa ništa. Samo drami, kao i obično. :lol:
"I am the end of Chaos, and of Order, depending upon how you view me. I mark a division. Beyond me other rules apply."

Gudeja

Ygg, zloćo...pusti Trashellu da se malo nada.  :evil:
"It is myself I have never met whose face is pasted on the underside of my mind."

Vampirella

Quote from: Ygg on 25-03-2011, 23:59:28Ne bih se ja pretjerano radovao na tvom mjestu. D. je već nekoliko puta prijetila svojim odlaskom, pa ništa. Samo drami, kao i obično. :lol:

Jednom ce joj dosaditi. Nadam se sto prije...  :mrgreen: :roll:
Satan my master.

Džek

Ostavite bre ženu na miru, šta vam je?
Moj imaginarni drug mi govori da sa tvojom glavom nešto nije u redu.

Vampirella

Dvosjekli mac. Otjerali smo je, pa nikad necemo saznati sto to s nama ne valja. :(
Satan my master.

Albedo 0

Quote from: Trasharella on 26-03-2011, 00:24:31
Dvosjekli mac. Otjerali smo je, pa nikad necemo saznati sto to s nama ne valja. :(

Plut

Nekad je bolje ne otvarati neke topike, bez obzira na to koliko je postova bilo od poslednjeg čitanja. Problem je samo što je ovo jedan od onih koji me interesuju pa pomislim da ću naći i nešto pametno. Kad ono...

Savajat Erp

Кад оно све врца од паметних и поучних ствари! :)

pokojni Steva

D me je u očaj bacila čim se pojavila, to je barem jasno. Niko nikad nije sa toliko reči i tom frekvencijom branio svoje 'sveznanje' kao ona. Često je bila do zla boga dosadna ko češa. Jednom ga je baš preterala pa sam je divljački izujedao. Ali ta žena ima u glavi dovoljno toga da može ne trepnuvši odjebati dva tuceta kojekakvih mitesera što se foliraju da su meseršmiti. Sabiram šta je sve 'pojela' da ovo opstane. D jeste dinama Radionice, Bobanu dubok naklon na izboru. Ako ona ode, odo i ja.
Jelte, jel' i kod vas petnaes' do pola dvanaes'?

Ygg

Quote from: Steva Lazin Ljuštikin on 26-03-2011, 01:21:15
Ako ona ode, odo i ja.

Sjajno! Jednim udarcem dvije muve! :!:
"I am the end of Chaos, and of Order, depending upon how you view me. I mark a division. Beyond me other rules apply."

pokojni Steva

Albedo, ubi me znatiželja, ajd mi šibni na PP nešto što si ranije napisao. Najozbiljnije, ne zajebavam se, interesuje me, ostaće među nama.

pokojni Steva

@Ygg, ti si neki šaškast profa, jelde?

Ygg

Zar postoji profa koji nije šaškast? :)

Albedo 0

Quote from: Steva Lazin Ljuštikin on 26-03-2011, 01:29:03
Albedo, ubi me znatiželja, ajd mi šibni na PP nešto što si ranije napisao. Najozbiljnije, ne zajebavam se, interesuje me, ostaće među nama.

Najozbiljnije, zar ti stvarno misliš da sam ja pisac? :lol:

Nikad u životu nisam napisao ništa osim pismenog iz srpskog, u stvari napisao sam jednu pjesmu prije par godina u jednoj specijalnoj prilici, feast your eyes on this  xdrinka

Zavjesa

Glumimo dražesno,
pratimo konce slobode.
Stavili smo crveni nos
da se Englez ne dosađuje.

Skrojeni smo za makaze,
to lutkarsko kukavičje jaje.
Moj otac nije stolar
Majku vam jebem.

Ovo nije naš krug.
Tu smo spavali,
Jeli zemlju,
grebali zidove...

Nikad nismo položili
Kurac na klavir, ali jesmo
krv na drumu. Nikad nismo
voljeli varvare dok nisu otišli.

Pokidajte tuđinske niti i
plačite, neka vam se suze
slivaju niz nasmijana lica.
I ne tražite aplauz.

Sad znate koji haos vas čeka  xnerd

pokojni Steva

Ta mani ga, imao sam ih 'suvih' ko da se stipsom hrane.

Albedo 0

I da, predložili su mi da pošaljem tekst speed metal bendu Nadimač, poznatom po pjesmama Dlake sa sapuna, Prdež u facu i Zmajeva jajca, sa albuma Vukodlak metal :lol:

Gudeja

Ali ta žena ima u glavi dovoljno toga da može ne trepnuvši odjebati dva tuceta kojekakvih mitesera što se foliraju da su meseršmiti.

Pa, sad, jaka stvar da odjebavaš ljude... svako to može. Ili si mislio da D. ima izrazit talenat u odjebavanju? To je...cool?  :roll:

pokojni Steva

Albedo, ne kurac na klavir neg jaja na panj. Ma koliko šoketali koješta na ostalim 'mestima', mi koji se okupljamo, zajebavamo, za gušu vatamo na Radionici, ipak živimo za pisanje. Paceri, objavljeni, u pokušaju, majstori, sve jedno je; imali muda ili ne, posložili smo 'ih' ovde da se sunčaju i eventulno budu otfikarena. Voleo bih da vidim šta si kad pišeš, ali ako ne pišeš, šta tražiš ovde? Jeftinu zabavu? Obiće ti se o glavu. Još jednom, na Radionici se ujeda samo ako platiš upad. Evo i smajli :-)

pokojni Steva

@ Gudeja, dobro, evo turiću ' ' na odjebavanje. OK? Bem ti sunac kad ja treba da branim D! Koji vam je više ljudi?!

pokojni Steva

I koji je meni, aman!? Odo da istrčavam kerove, nemo da bi neko kreno svađu brez mene! Saću ja :-)

Mims

D., stvarno, vrati se u igraonicu. Pusti životinje itd.
sheep happens.

Minutipopričizam - http://milenailic.blogspot.com/

Albedo 0

Quote from: Steva Lazin Ljuštikin on 26-03-2011, 02:02:25Voleo bih da vidim šta si kad pišeš, ali ako ne pišeš, šta tražiš ovde? Jeftinu zabavu?

Pogledao radionicu, bilo mi zanimljivo, pa rekoh da probam jednom ili dvaput. najvjerovatnije samo jednom pošto nesam talentovan.

Albedo 0

Quote from: Mims on 26-03-2011, 02:17:47
D., stvarno, vrati se u igraonicu. Pusti životinje itd.

da, ovamo kao vegetarijanac, al' mene grize li grize.

pokojni Steva

Da li si talentovan ili ne nećeš saznati na jedan, dva.

Albedo 0

pod tim računam da je psihološki zamarajuće pisati fikciju. Tri strane sam napabirčio, lakše bih napisao naučni esej od 15 strana sa sve fusnotama. Jednostavno, mozak mi ne radi na taj način.

Stipan

Quote from: Džek svih zanata on 26-03-2011, 00:19:15
Ostavite bre ženu na miru, šta vam je?
D jeste dinama Radionice, Bobanu dubok naklon na izboru. Ako ona ode, odo i ja.
:shock:
E, pa D., ako posle ovoga istraješ u svojoj odluci, naljutiću se na tebe!
Džek i Steva te podržavaju, shvataš li ti šta to znači!!!

Anomander Rejk

Evo i ja sam odlučio da iz protesta zbog svega što se ovde dešava, postanem kornjača. A i dugovečna je i strpljiva, korisno i za pisanje  :idea:.
Aman ljudi, više. I ja mislim da D. treba ostati, inteligentna je i kreativna. Ali mi je više besmisleno to dramljenje- odo ja, pa se onda javi sledeći, ode i on, a mi sad trebamo vući za rukav-aj nemoj molim te, ostani... ako nas može razjuriti prvi zajebant koji naiđe, onda ne treba ni da pišemo javno, već da se zatvorimo u četri zida i pišemo samo za sebe. Dakle svi na svoje radne zadatke, Stevo kad prošetaš kerove vataj se artije. :)
Bato, ja ne mislim da si neduhovit ili neintiligentan, ali prikoči malo. Plesati sam protiv svih može svako, ali posle nekog vremena prestaje biti zabavno. Ovo je ipak Radionica, pokušaj nečeg kreativnog, nekakvog stvaranja, pa hajd da to ne ismijavamo niti vučemo po blatu. Boban je lepo rekao, imamo politiku gde se možemo nečim mazati, ako baš želimo.
Tajno pišem zbirke po kućama...

Stipan

Huh?! A ko se to ovde još izvukao da njegovo kreativno stvaranje bar jednom ne bude ismejano niti vučeno po blatu?!  :)

Anomander Rejk

Ne mislim na same kritike i komentarisanje dela, već na ovo između što veze nema sa Radionicom.
Tajno pišem zbirke po kućama...

Mims

Ali ja opet imam dve priče! Što manje pišem, više priča imam. Što više priča imam, to manje imam da kažem...

Lilit, nikako da ti pošaljem priče, mislim ipak si ti glasačko telo, pa ne bi bilo u redu.

sheep happens.

Minutipopričizam - http://milenailic.blogspot.com/

Stipan

Manje pišeš, više pričaš, manje imaš da kažeš?!
Ne brini to je ovde već prešlo u običaj :)