• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Dokazana zločinačka politika Hrvatske

Started by Anomander Rejk, 15-04-2011, 13:07:57

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Loni

Quote from: Anomander Rejk on 22-11-2012, 07:47:35
,,Nemam dakle ništa protiv da se sam vrh izvuče ''.
Ovo neću komentarisati, jer ću reći nešto vrlo prosto i gadno.
Ima dobar tekst Aleksandra Đikića i Čedomira Antića, o otrežnjenju sa haškom presudom, i tome da će u Srbiji konačno skontati da je budalaština što su izručili kompletan vojno politički vrh, dok su drugi i rukama i nogama kopali za svoje ljude. Kao da će ih i masovna histerija u Hrvatskoj konačno uveriti da prestanu sa ulizivanjem i počnu ceniti sebe. Ne postoji u hr razlika u odnosu na pitanje Srba, ratnih zločina, Oluje, Gotovine : svejedno-desnica, levica, Đapić, Karamarko, fini dr.Ivo... mrski Zosko i Pingvin, ,,dobroćudni'' Izitpajn, ustaša Tompson, roker Gobac, zlatokosa Doležal, predsednik, babe, frizerke...svi su u istom stroju i svi imaju jedno isto mišljenje. Kod njih nema sumnji, nema preispitivanja, nema multikulti kosmopolitskih preseravanja i glumljenja građanina sveta koji pljuju po svome, kao što se kod nas radi. Dobro je da su oni koji su još sumnjali,  sve  to videli.

I šta s tim?
To treba da nam bude uzor i ideal?

Moja tetka iz Krajina uvek tako poentira - Eto. Oni su složni pa dobro prolaze.
Pa nisu složni nego je JEDNOUMLJE.
Ne želim da mi bude uzor sredina koja forsira jednoumlje bilo koje vrste.

Za mene nema opcije gde bi zločinci sa srpske strane trebali da budu oslobođeni zato što su i drugi.
Jedina opcija do koje se dolazi nakon razočarenja Hagom je da im je trebalo suditi kod kuće.

Bob Rok

Quote from: Loni on 22-11-2012, 11:56:48

Jedina opcija do koje se dolazi nakon razočarenja Hagom je da im je trebalo suditi kod kuće.

Ili raskrinkati trojicu sudija da su doneli odluku usled postojanja ličnih interesa.

Amer presuđuje Ameru?! Idi bre.

Lord Kufer

Sve je ovo pretkolonijalna priprema Balkana. Faza - drljača  ;)
Sledeća faza - naseljavanje globalno korisnih insekata koji će umeti da efikasno eksploatišu prirodna bogatstva umesto da dangube i kolju se među sobom. I da ne seru mnogo što su im uslovi za život i rad minimalni.

Agota

Quote from: Loni on 22-11-2012, 11:56:48
,,Nemam dakle ništa protiv da se sam vrh izvuče ''.
Ovo neću komentarisati, jer ću reći nešto vrlo prosto i gadno.
Ima dobar tekst Aleksandra Đikića i Čedomira Antića, o otrežnjenju sa haškom presudom, i tome da će u Srbiji konačno skontati da je budalaština što su izručili kompletan vojno politički vrh, dok su drugi i rukama i nogama kopali za svoje ljude. Kao da će ih i masovna histerija u Hrvatskoj konačno uveriti da prestanu sa ulizivanjem i počnu ceniti sebe. Ne postoji u hr razlika u odnosu na pitanje Srba, ratnih zločina, Oluje, Gotovine : svejedno-desnica, levica, Đapić, Karamarko, fini dr.Ivo... mrski Zosko i Pingvin, ,,dobroćudni'' Izitpajn, ustaša Tompson, roker Gobac, zlatokosa Doležal, predsednik, babe, frizerke...svi su u istom stroju i svi imaju jedno isto mišljenje. Kod njih nema sumnji, nema preispitivanja, nema multikulti kosmopolitskih preseravanja i glumljenja građanina sveta koji pljuju po svome, kao što se kod nas radi. Dobro je da su oni koji su još sumnjali,  sve  to videli.

I šta s tim?
To treba da nam bude uzor i ideal?

Bolesno.
Takvo jednoumlje  radja netrpeljivost i ekstremizam.
This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Ugly MF

Quote from: Lord Kufer on 22-11-2012, 12:38:07
Sve je ovo pretkolonijalna priprema Balkana. Faza - drljača  ;)
Sledeća faza - naseljavanje globalno korisnih insekata koji će umeti da efikasno eksploatišu prirodna bogatstva umesto da dangube i kolju se među sobom. I da ne seru mnogo što su im uslovi za život i rad minimalni.

Kinezi!

Agota

,Kod njih nema sumnji, nema preispitivanja, nema multikulti kosmopolitskih preseravanja i glumljenja građanina sveta koji pljuju po svome,

jos gore,politicki fundamentalizam .
This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Agota

Quote from: zosko on 21-11-2012, 23:07:11
jos uvijek ne nalazim odgovor na pitanje zasto se u ratu ne smiju ubijati srbi, na cemu se gradi sve vase naricanje.
koji je to oblik fasizma?
u ratu ili si covjek ili si srbin.

zosko,mene samo zanima ,u momentu kad postujes  jednu ovakvu izjavu ,dal i jednog momenta osetis  u dusi ,pokajanje,krivicu ,bilo sto...mislim ,imas porodicu - ogresices se.
strasan je svet u kome ti zivis.  :(

Ugly MF

Ghoul

Quote from: SVAROG on 22-11-2012, 13:36:04
Loni, vidi Svarogovu djecu!  ;)

molim vas, ne mešajmo opet decu u ovo!!!
https://ljudska_splacina.com/

Ugly MF

Svi smo mi Svarogova deca, osim Ghoula!

džin tonik

Quote from: Agota on 22-11-2012, 13:23:59
zosko,mene samo zanima ,u momentu kad postujes  jednu ovakvu izjavu ,dal i jednog momenta osetis  u dusi ,pokajanje,krivicu ,bilo sto...mislim ,imas porodicu - ogresices se.
strasan je svet u kome ti zivis.  :(

a mene u ovom trenutku samo zanima koji ti jebeni problem imas sa interpunkcijom? sto ne krenes od toga? pa polako do radionice.
pa kad ja gastarbajter koji nije vidio skole uglavnom znam staviti zarez, ma koji je tvoj problem? imas li neke druge kvalitete? ajd reci, jebes politiku. znas rastranciriti svinju? napraviti kobasice? koliko drva donosis iz sume u jednoj turi? mogu li ti to cijepati na ledjima bez da se pokvaris? ajde!

džin tonik

Quote from: Meho Krljic on 21-11-2012, 15:12:07
Zosko i ja smo valjda slični samo po tome što nosimo naočari.

Ali ozbiljno, ovo je jedna od njegovih retkih politički korektnih šala u ovom kontekstu. Na Džekovu ideju da Hrvate treba podjebavati odgovorio je predlogom da ih podjebavamo tako što ćemo ukazivati da su zapravo oni dobili željeni rezultat na suđenju, odnosno da naša osnova za podjebavanje može da bude najviše u domenu fantazije i želje, najmanje u domenu faktičkog stanja stvari. U odnosu na stvari koje Zosko inače ovde piše, ovo je praktično svetačka izjava.

meho, stvarno te rado citam. u rijetkim trenucima kad se ovako lijepo izrazis.

Ghoul

Quote from: zosko on 22-11-2012, 17:22:20
a mene u ovom trenutku samo zanima koji ti jebeni problem imas sa interpunkcijom? sto ne krenes od toga?

ha ha, sad će ustaša da se bavi interpunkcijom, zarezima, točkama... xrofl

e, moj zole, ko bi reko da ćeš tako nisko da padneš, do nivoa kakve ličinke... dok si bio samo gmaz, umeo si biti mestimično simpatičan, ali sad... xfoht
https://ljudska_splacina.com/

džin tonik

pa smucilo mi se ovo citati, a pocinje sa "zosko", pa sam morao. pa to je ispod gula. sta je ovo? zenka gul? ili me muva?

Agota

pa kad ja gastarbajter koji nije vidio skole uglavnom znam staviti zarez, ma koji je tvoj problem?

xjap

džin tonik

smajli? nastavi. vec mi se manje povraca.
a sigurno imas i najmanje 20 kg viska. tako pisu samo debele zene koje znaju cemu sluzi spejs na tipkovnici. ma da su samo sve tipke takve, ergonomicne...

Agota

mucnina, zosko    :evil:
ma dal je moguce da sam ja tebe iznervirala ,ja ,tebe  ??

džin tonik

kad tu pises gluposti, umjesto da stavis koju sliku na onaj topic. vec dugo nema nista od tebe.

lilit

Pa Zole, dno si dosegao. Jebes politiku, ovi poslednji komentari su ti jadni.
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

džin tonik

Anomander Rejk

Quote from: zosko on 22-11-2012, 18:33:49
a sigurno imas i najmanje 20 kg viska. tako pisu samo debele zene koje znaju cemu sluzi spejs na tipkovnici. ma da su samo sve tipke takve, ergonomicne...
Dno dna  qpuke
Tajno pišem zbirke po kućama...

Agota

znas rastranciriti svinju?

pa ,dobro ,priznajem, ne znam  :oops:
ali , znam da tesim svinju pred klanje , i to je nesto !! :!:

Džek

Quote from: Anomander Rejk on 22-11-2012, 19:31:17
Dno dna  qpuke

Blago rečeno... a opet, time je skrenuo pažnju sa pitanja na koje nema odgovor. Lepu sliku daje o hrvatima, taman pasuje u okvir. 
Moj imaginarni drug mi govori da sa tvojom glavom nešto nije u redu.

Meho Krljic

Nije baš sve. Evo Domagoj Margetić malopre kod Olivere K.

Loni

Quote from: Stipan on 22-11-2012, 13:34:54

Evo javljam se.

Od petorica sudija na ovom procesu, obojica koji su iz EU glasali su za krivicu Gotovine i Markača. (Italijan i Maltežanin).
Preostala trojica nisu iz EU (SAD, Turska, Jamajka).

POENTA - Posle ovog suđenja Srbija treba više da je za EU, a Hrvatska protiv. Ha!   :evil:

Džek

Meho, jedna pokvarena salama mi ogadi celu mesnicu, nemam želju da uđem ikad više u nju...

Meho Krljic

Pa, ja sam vegetarijanac, tako da...

Melkor

Jedna trula jabuka ne gadi ti piljaru?
"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

Meho Krljic

Ma, ne, hoću da kažem, to je sad jedna generalna, default odluka. Ali ne znači da mislim da mnoga jela sa mesom nisu ukusna. Isto tako, ako jedan "loš" Hrvat čoveka natera da misli da su svi Hrvati loši, problem je u čoveku, ne u Hrvatima itd.

Džek

Da, zaboravih, znači, tebi se definitivno gade mesnice :)

Zaista, afirmisanje sopstvene države treba da ide pozitivnim kontekstom, nikako nipodaštavanjem, vređanjem i omalovažavanjem onoga kome je afirmišeš. Tu je osnovna greška U4 orkestra. Možda bi im neko i poverovao nešto da nastupaju normalno, ili slatkorečivo. Men' se čini da im je cilj da izazovu što veču mržnju prema hrvatskoj i hrvatima. I bogme, na dobrom su putu.

Normalan čovek gleda da zaboravi sve ružno što je bilo; ne mora da oprosti, al' ni da evocira to zlo. Poštovanje suprotnog stava a ne nametanje svog je imperativ za neku normalizaciju odnosa. Srpska strana je pokazala ispravan stav; čak i ovde, na forumu, i dalje se komunicira sa njima a oni koriste normalnost da nastave svoju ne antisrpsku, nego antihrvatsku propagandu.  I jako su uspešni u tome. 

Ugly MF

Meho to svi znamo, evo cak i ja smatram da u Hrvatskoj ima doooobrih Hrvatica...

Džek

...nema vikendom, sjate se u prestonicu :)

Ugly MF

Quote from: Džek svih zanata on 23-11-2012, 00:06:22
...nema vikendom, sjate se u prestonicu :)

E, jebi ga sad, ja sam u provinciji!

Džek

Pa nisam ni ja u Bg  :x
Dobro vele lale, sve Bg sebi grabi  :(

Ugly MF

Anomander Rejk

Quote from: Meho Krljic on 22-11-2012, 23:46:42
Ma, ne, hoću da kažem, to je sad jedna generalna, default odluka. Ali ne znači da mislim da mnoga jela sa mesom nisu ukusna. Isto tako, ako jedan "loš" Hrvat čoveka natera da misli da su svi Hrvati loši, problem je u čoveku, ne u Hrvatima itd.
O čemu mi ovde zalud tupimo ? Ne radi se o jednom, već o histeričnoj kampanji, koja prožima celo to društvo. Videli smo je u dva navrata-prvostepena presuda, histerija tuge i besa, i sada histerija ,,pobede''.
Slično se preslikalo i na forum. Iako imaju stotine sajtova sa prefiksom hr gde do mile volje mogu da slave i likuju sa istomišljenicima, oni dolaze ovde, konstantno, čitaju nam Tuđmanove knjige, vređaju forumaše od nacionalnosti do najnovije, debljine i ličnog izgleda, ako im nešto odbrusimo onda smo velikosrbi i fašisti, u pravu je Gul, napravili su čitavu dramu oko fotke koja je ionako dostupna većini forumaša.

džin tonik

ti anomanderu nemas bas nimalo kulture.

Anomander Rejk

Ugly MF

Джон Рейнольдс

America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

džin tonik

Quote from: Anomander Rejk on 23-11-2012, 00:34:24
Ti...govoriš o kulturi ?!?

pa da! toliko si zagadio ovaj podforum da pomislim kako sam na deponiji. cak si pokrenio ovaj krasni topic. i samo konstantno pljujes i vrijedjas.
a jos i beograd pun hrvatica. ma sta ti tu uopce radis? radis li ista u zivotu osim sto sijes mrznju?

Ugly MF

Ko je hackov'o zoskov nick!?  :?
Alo, modernatori!!!

džin tonik

kako duhovito! ti si onaj sto crta stripove? nikad scenarista od tebe. mozda za francuze.

Джон Рейнольдс

Ко се натеже с драгим Золетом стварно има вишак слободног времена.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

džin tonik

bravo dzone! natipkas ponekad i ti nesto genijalno! svaroze uci!

Ugly MF

Zosko nesto mnogo fin...sigurno ga proso PMS, sad stavio ulozak , pa mu fino....

Džek

Quote from: zosko on 23-11-2012, 00:39:13
Quote from: Anomander Rejk on 23-11-2012, 00:34:24
Ti...govoriš o kulturi ?!?

pa da! toliko si zagadio ovaj podforum da pomislim kako sam na deponiji. cak si pokrenio ovaj krasni topic. i samo konstantno pljujes i vrijedjas.
a jos i beograd pun hrvatica. ma sta ti tu uopce radis? radis li ista u zivotu osim sto sijes mrznju?

To o Bg punom hrvatica željnih prave rude sam ja rekao, a kopirao sa hr portala, beskurcni Zole. xyxy
A to što se moj drug trudi da ovu temu napravi za deponiju je stvar dobrog domaćina, da ti sredi prirodno okruženje, deponiju i smetlište, da lakše dišeš. Sad se brzo zahvali čoveku. Možda ti preko onih hrvatica u Bg i spremi sira, jaja i kobasice, da ti pimpek naraste veliki pa da sprečiš egzodus purgerki za Bg :)

Anomander Rejk

Evo tvoje ,,kulture'' jadniče.