• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Truman show

Started by Truman, 13-05-2011, 00:30:18

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

Biki

Quote from: Dybuk on 26-05-2016, 11:05:51
Životinja koja vas plaši govori mnogo o vašem karakteru

manbearpig :p

Zmija

Imate potrebu da sve držite pod kontrolom. Trudite se da uvek budete jaki i ne priznajete ni sebi, ni drugima slabost. Nedostaje vam fleksibilnost. Teško se prepustate emocijama.

Pihhh, ne znam koliko je ovo tacno, ali da se plasim zmije definitivno stoji. Pre par meseci u muzeju bila neka egzibicija Wild life photographer i u jednom odeljku interakcija sa zivim zivotnjkama. Nudili su onu veliku belu zmiju, ne znam kako se zove, da je pomazis ili stavis oko vrata. Pomislila sam daj da probam, ali kad sam prisla na metar sledila sam se. Srce je pocelo da tuce ko ludo, oblio me hladan znoj, noge se odsekle. Nisam mogla, idi begaj   :-?

Truman

Quote from: zosko on 07-06-2016, 21:42:58
no reply upit sajt, to je ono kad se covjek zapita susrecu li se prvi put sa logicnim pitanjem (koje vjerojatno dobiju tisucu puta dnevno, ali se svaki put iznenade). :roll:
ma kakav trud, volim putovati vlakom i svaki info mi je zanimljiv.
a ako me dodas na frend listu, osjecat cu se u obavezi ponasati se kulturno, sto je ogranicenje slobode. :lol:

E da, raspitao sam se kod rumunskih kaučsurfera, nije potrebno ništa unapred jerbo u njihovim vozovima ima dosta mesta. Samo me brine satnica, ne verujem da će sve biti po redu, ko zna kad ću stići u Kluž.
"Do what thou wilt shall be the whole of the Law." A.C.

Pozorisna Jesen

Eh, Truki, da sam na vreme skontala da putuješ u Rumuniju, išla bih sa tobom. Bar do određenog dela puta.  :lol: Skontah da mogu da dobijem rumunski pasoš, pa treba da odem i izvadim dedin izvod iz matične knjige rođ. Ovih dana ću i ja na put.

Ovaj "rumunac" (voz) koji prolazi kroz Vršac i nastavlja dalje ka Temišvaru uvek ide na vreme, možda se na granici samo zadrži, na to ne može da se utiče. Ali da, sudeći po onome što sam čula od kolega Rumuna u Briselu, svašta je u Rumuniji moguće, nisu baš profesionalni, niti rade kao švajcarski sat.  :lol:

Truman

I voz u Rumuniji je isao na vreme. Inace, dopada mi se ovde i ljudi su bas ljubazni. Za koji minut krecem iz Kluza za Brasov. Rumunija je dosta napredovala i sad su ispred nas...

Petronije

Fotkaj malo pa okači par komada.

Pozorisna Jesen

Quote from: Truman on 18-06-2016, 11:30:31
I voz u Rumuniji je isao na vreme. Inace, dopada mi se ovde i ljudi su bas ljubazni. Za koji minut krecem iz Kluza za Brasov. Rumunija je dosta napredovala i sad su ispred nas...

Da, ta suštinska i formalna promena imidža Rumunije (kojoj su se Srbi smejali kao zaostaloj) od meke za švercere do članice EU (kojoj Srbi danas zavide) se odigrala cela pred mojim očima.

Uživaj, Truki.  xremyb

Truman

Quote from: Petronije on 18-06-2016, 12:37:49
Fotkaj malo pa okači par komada.

Svakako, čim uhvatim malo vremena. Fotkalo se mnogo. Samo ne znam da l da stavljam ovde ili na temi o putovanjima...

Truman

Petronije, postavio sam par slika na temi o putovanjima...

Petronije

Ok, proveriću kad dođem kući, tanak sam sa mobilnim netom.

Truman

Nedostaje mi Rumunija. :cry:

Truman

Moj poklon za pratioce ove teme, neprevaziđeni Rumi: https://www.youtube.com/watch?v=rL6wfkmHiEg

Truman

Bacih pogled malopre na sat na kompu iako to jako retko radim i videh 11:11. Kažu da je to znak duhovnog napretka.

Harley Quinn

Dobro pa nisi bacio pogled kad je bilo 13:13.  :mrgreen:  xdrinka

Truman

Dešavalo mi se i to. Ali ne pridajem mu preveliki značaj. Čitao sam baš za ponavljanje četiri jedinice da ima posebnu simboliku.
Usput, koliko postova dnevno imaš pravo da napišeš?

Harley Quinn

Nemam pojma, što?  :)

Truman

Zato što se Boban zakleo da te neće vraćati...

Harley Quinn

Pa on samo vreba priliku da me smakne. Ne daj se zavarati.  :lol: :lol: :lol:

Truman

Mene čudi ta njegova neprincipijelnost...ne znam kako mu nije glupo. Gubi bilo kakav moralni kredibilitet.

Harley Quinn

xrofl

Truki, jel ti to hoćeš da me on banuje?  :lol:

I ja sam svašta izjavljivala, pa kršila. Neprincipijelnost je osnova (ličnog) napretka. Osim u etičkim pitanjima.

Truman

Ne, neću da te banuje. Samo konstatujem njegovo stanje, nema tu nikakvog ličnog napretka...

Harley Quinn

Pa kako nema? On uvek bira ljubav umesto ega. Na kratko, ali bira. Pa mu se opet vrati ego. I tako u krug.  :lol: Ali je bar ljubav prisutna.  :) Principi tu samo smetaju.

mac

Objasnio je pre par dana da je pušta dok ne počne da radi nešto vredno bana. Jeste neprincipijelno sa onim što je davno rekao, da kad jednom nekog banuje taj je zauvek banovan, ali možda on nije D banovao po svojoj definiciji, nego joj je nešto drugo uradio. U tom slučaju ipak ostaje sebi dosledan.

Truman

Mah, slabić!

Usput, sviđa mi se tvoj avatar. Margo Robi. :oops:

mac, ništa ne veruj u to što Boban priča...

Krsta Klatić Klaja

Кад може линкина да држи на форуму....
šta će mi bogatstvo i svecka slava sva kada mora umreti lepa Nirdala

Stipan

Quote from: Truman on 30-06-2016, 01:08:12
Mah, slabić!

Ko? Boban?

E, svašta ću ja još čuti od ovog Trumana...

Petronije

Truman ne želi da B. banuje D. ali ga proziva po forumu da je slabić jer je nije banovao a obeć'o je :lol: Čudna si ti zverka Trumane...

Truman

To se zove principijelnost moj Petronije...A Boban je kod mene izgubio svaki kredibilitet i time što je dopustio onom naciju T2 da piše šta hoće. I sad neko nove dođe na forum, vidi te fašističke bljuvotine i pobegne glavom bez obzira.

Truman

Truman

"Ako ne umemo da radimo, umemo da se bijemo."

Sjajan citat, pročitah da  je i S. Milošević ovo izrekao jednom prilikom...

Truman

http://weqyoua.com/quizzes/177/9

Za ljubitelje testova znanja, imadoh 9.

tomat

10/10, ja sam genije... nije nego :(
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Truman

Svaka čast! Test ne kaže da si genije nego da si dobro informisan.

tomat

bome, meni izbacio da mi je skor 10/10 i napisao "Perfect score! You are a genius! Very impressive".
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Truman

Dobro de, nemoj shvatati bukvalno ( a možda i jesi genija, ko zna...).

Dybuk

9/10 - zadovoljna :lol:

tomat

na čemu ste pali, moram da pitam? jel na prezimenu? 8)

Dybuk

ne 8-) ja kod ovog sportiste (kakav stereotip!) :lol:

Truman

Quote from: tomat on 08-07-2016, 16:47:45
na čemu ste pali, moram da pitam? jel na prezimenu? 8)

Ja na onom fiktivnom junaku sa slamkom.

tomat

Nije li Kris Evert sportašica B-)

Truman

Jeste, tenisačica. Po njoj je neki teren na US openu ( valjda ) dobio naziv, zato sam znao...

Dybuk

Case in point!!! mislim da me je zbunilo ono Lloyd. a sad kad si pomenuo, ime mi je poznato. :lol:

Krsta Klatić Klaja

8... slamka valjda Ramplstilskin? Ili sam bar to klepio po dugmetu... a zasigurno ne znam azijska prezimena i sportist(kinj)u Lojda...

tomat

Da pomno pratiš topik sa bilderkama sigurno bi znao ko je Tina Nguyen 8)

Krsta Klatić Klaja

ovaj test diskriminiše nepoznavače bilderki!

Dybuk

Ja tu isla metodom eliminacije, znam da nije korejsko i japansko, sta ostaje + malo osecaja... :lol:

Krsta Klatić Klaja

pa stani, ja jesam lupio Vijetnam, šta sam onda promašio ako nije to?

Jel Lojd bejzbol, to sam lupio

EDIT: tuba!

ovaj test dikriminiše muzičke netalente!

i tako dobre poznavaoce engleskog da sam mislio da se duvački instrument zove percussion, ups

Dybuk

Hahaha i ja sam stavila bejzbol!!! nije, nego tenis(erka), to je greska.

Truman

Jutros sanjah da me napada i ugriza besni pas. Onda se probudim, odem na Mondo i vidim da su pitbulovi rastrgli čoveka u Petrovaradinu. Slučajnost ili ne?

klem

mene je jednom ugrizao besan pas morao sam da primim tetanus pazi se trumane

Truman

Hoću. Samo me više zanima da li je ovo proročki san ili psihološki...