• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Radionica broj 11 - zadatak

Started by Boban, 19-10-2011, 01:20:11

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Josephine

Eto, zato ću ja da nedostajem sada.

Boban

Ubila te u pojam JĐ, a?
Pa i meni se to desi kada pročitam Legvinovu, neka dela, nisam u stanju po mesec dana da pišem.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Plut

Je, je, sve je to zbog B. i od B....

Josephine

xrofl

@B

Bolesna sam. Napisala sam nešto, ali je bezvezno.

I ne blamiraj se nesuvislim poređenjima. Ipak previše dobro poznaješ fantastiku i dugo si izdavač. Napravio si gaf svrstavši to delo u fantastiku, i sad ti je teško da priznaš. Bolje da si napravio novu ediciju "Smešna Fantastika"...  :lol:

scallop

Perpetuum mobile je imanentan ženskom rodu. Nemaš pojma odakle im tolika energija. :-x
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Plut

Josephine

Perpetuum mobile ili ne, biće zanimljiv ovaj krug...

ivica

Nemoguće da je tako malo ljudi učestvovalo u svim krugovima - Stipan, Anomander Reik čini mi se da su isto bili redovni. Ili mi se samo čini?

Josephine

Nije stvar u broju učesnika, nego u njihovoj redovnosti...

pokojni Steva

Mislim da je samo D ispoštovala sve Radionice (do sad, grr!). Ja sam prvu opravdano mašio, a nešto mislim da sam se u jednom krugu i durio pa izostao. Stipan, hmm, možda je i on od početka. Anomander?! Taj se tek od Kaktusa 'raspisao'.
Jelte, jel' i kod vas petnaes' do pola dvanaes'?

Plut

Eto i ja sam samo prvu preskočila. Što se ove tiče, hm... ako mi nešto iz ničega izađe... možda.

pokojni Steva

Ček, dal nalazač perepetluumka mora i da ga ponese sa sobom, a da mi to ni ne primetimo, još manje on? Jao, opet sam zasro, jao dokle više... I te teme, pa zadaci, pa... Boi gava, jako boi gava...

ivica

Ja sam slao priče na svaki krug do sada, 11 komada. A planiram da pišem i za ovaj.

Savajat Erp

Планирам и ја...али, упс, који је данас? :)
Niste mi verovali da ću da pucam?!
ZAŠTO MI NISTE VEROVALI?!!!!

Stipan

Quote from: ivica on 31-10-2011, 01:07:57
Nemoguće da je tako malo ljudi učestvovalo u svim krugovima - Stipan, Anomander Reik čini mi se da su isto bili redovni. Ili mi se samo čini?

Stipan je učestvovao u svim krugovima, s tim mu je u januarskom krugu Boban zbog problema sa internetom zagubio priču.
Anomander je počeo od marta, a nije ni u prošlom krugu učestvovao.

NdZodiac

Poslala i ja, pa šta bude...

Stipan

Eto moje ratnice! Bravo Malena!

NdZodiac

Da, jedem prašinu za vama xD

Stipan

Džek

Nije svako u prilici da jede zlatnu prašinu mudrosti :)
Čestitam na hrabrosti, ipak ovo nije takmičenje nego prilika da se unapredi pisanija.

Još kada bi komentari bili ravnomerno raspoređeni na sve priče...

Elem, rekoh da je sila u meni jaka i da citiram one klovnove od Borgova: Otpor je uzaludan :):)
Moj imaginarni drug mi govori da sa tvojom glavom nešto nije u redu.

Savajat Erp

Почео сам да пискуљам...обећавам ужасност и задње место...без страха, Зодијак!  :mrgreen:

Stipan

Tik, tak, tika taka, tik, tak, tika taka, tik, tak, tika taka, tik, tak, tika taka, tik, tak, tika taka, tik, tak, tika taka...

Savajat Erp

Ако завршим на време завршио сам...имам још свега 5400 к форе :)

Stipan

Napisao si 600K?Jbt, ti k'o da si na Alminom konkursu!!! Tik, tak, tika taka, tik, tak...

Savajat Erp

Грешка у процени, написао сам целих 880к...има још времена, опуштено...ово ме подсећа на врема факса и испитних рокова :)

Stipan

Pa šta ćeš onda ovde?! Begaj tamo i piši!!! Tik, tak, tika taka, tik, tak...

vimen

Ha, ha, Savajate, 1200 komada! :)

Stipan

Ha, ha, obojica, 5200 komada pre dve nedelje!

vimen

Ne važi se to pre dve nedelje, nema adrenalina :)

Stipan

Ponoć kuca Nano moja,a ja nemam sna
gde su sada konji moji, moja oka dva
zlatom ću ih potkovati, pozlatiću sve
samo da me prije roka odnesu do nje...   

vimen

Ha! Završio! Taman još 1 sat da se slegne, provera i koverta :)

Savajat Erp

Браво...имам још мало мање од 2000к на располагању...џеби га, што би рекао Ноћни Летач :)

pokojni Steva

Predlažem da u sledećem krugu rok bude 'lebdeći'. Znači, Boban kad god mu pane naum da je to to, recimo gleda Ligu šampiona, a pre toga je krkao nešto što dospeva u nesporazum sa digestivnim traktom mu, sudijske greške i žgaravica ljuta mu govore samo jedno; seda za komandnu tablu Radionice i kucka najstrašniju reč - 'Gotovo!'. Ko je stigo, stigo je, ko nije nek se podmaže.

Plut

Samo da prijavim da se i ja pridružujem onoj gomili žena.

A ti, Stevo,  .

Savajat Erp

Узе ми смајли из уста.  :lol:

Plut

Brate, ovde nas niko ne razume. Mi smo navikli da radimo pod pritiskom, tako da tada dajemo svoj maksimum. To je jedini razlog, profesionalno smo deformisani. :mrgreen:

vimen

ivica

Ja poslao danas, pre nekoliko sati. Isto kao i u prošlom krugu, tema mi je delovala dosta teško, a onda sam sinoć dobio ideju, i prilično lako napisao. Doduše, prošli krug mi je priča solidno loše prošla, pa možda ovakav sistem nije najbolji.

Plut

Quote from: vimen on 02-11-2011, 00:03:57
Kaže se lenji :)

Moliću lepo da se govori u svoje ime. Da.

vimen

Ja poslao na mejl i voleo bih da dobijem neki feedback, pošto videh da ima problema sa prijemnim sandučetom. Hvalaaa.

Savajat Erp

Послао и ја пре пар минута...овог пута без учешћа својог лекторског тима, моја неписменост ће напокон изаћи на видело.  :)

Džek

Men' je ovaj zadatak delovao jako... inspirativno. Šipak ćete više provaliti koja je Džekova priča; moj prepoznatljiv i rado viđen stil među istinskim poznavaocima lepe pisanije će ovaj put ostati skriven.

:|

Stipan

Quote from: vimen on 02-11-2011, 00:26:51
Ja poslao na mejl i voleo bih da dobijem neki feedback, pošto videh da ima problema sa prijemnim sandučetom. Hvalaaa.

Fidbek ćeš dobiti čim Boban prikupi priče i postavi spisak. Dosad smo uvek imali par sati da se bunimo za slučaj da je nekog izostavio.

Stipan

Ah, da! Zaboravih da ti kažem da se na fidbek čeka neko prosečno vreme u rasponu od nekoliko dana do nekoliko meseci.
A onda još toliko na postavljanje priča.

I tako...

Anomander Rejk

Tajno pišem zbirke po kućama...

Boban

E, kad vidim kakav ste trkeljaj poslali, odmah odem da spavam...
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Josephine

Džek

Vid' ove D., odmah potvrđuje "trkeljaj" zato što nije sama poslala rad. Da jeste, ne b sad živi ostaliod njenog gunđanja Bobanu :)

Stipan

Ko?! Ona da nije poslala?! Pa gde ti živiš Džekonjo?!

A Boban je najverovatnije najzad uspeo da zagubi baš sve priče...

Savajat Erp

Ћути, Бобан је прво погледао моју, пошто је стигла задња, згрозио се и претпоставио да су и остале такве. :)