• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

D., reaguj!

Started by Alexdelarge, 07-12-2011, 18:46:06

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Albedo 0

ISTINA: Lica svih ljudi na planeti Zemlji su maljava, manje ili više.

ISTINA RODNIH STUDIJA (koje si ti kao pohađala): Žena bez maljavosti na licu je MUŠKA KONSTRUKCIJA.

Muška ideologija, muška propaganda. To što ona misli da je ružno što je bradata jeste muška konstrukcija ružnog i ništa viš, objasni joj, ipak si ti naša teoretičarka roda.

Nije valjda da podržavaš takav ''konformizam'' kod osobe koju poznaješ?

Ili to samo jedna od tvojih ličnosti podržava? 8-)

Josephine

Ma, istina je i da svi ljudi imaju noseve, ipak - neko ima preveliki, prekrivi i slično (po sopstvenoj percepciji, naravno). I istina je da svi imaju vilice, ali neko ima premalu, neko preveliku, neko izbačenu i slično.

Sve jeste društveni konstrukt, i svako vreme ima svoj pojam lepote, ali ne možeš da zabraniš ljudima da na različite načine pokušavaju da se uklope i budu zadovoljni sobom.

Josephine

Quote from: Бата Животиња on 22-04-2012, 14:32:28
ISTINA RODNIH STUDIJA (koje si ti kao pohađala): Žena bez maljavosti na licu je MUŠKA KONSTRUKCIJA.

I muškarac bez malja je ženska konstrukcija, pa? Takvih konstrukcija će uvek biti. Većina ljudi nije spremna da ih prevaziđe ignorisanjem. To je jednostavno tako.

Josephine

Quote from: Бата Животиња on 22-04-2012, 14:23:53
onaj jebački dio mene...

Mališa, imaš ti još mnogo da rasteš kako bi stekao jebački dio sebe.

scallop

Muškarac bez malja je - Ćosa.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Dr00d

Quote from: LiBeat on 22-04-2012, 13:42:05
PS. a po pitanju sperme, imaš i konjsku i svinjsku, pa se sad tu odredi kako te volja.

Za ovu ne treba kontracepcija, pa ko voli nek izvoli  :)
There's no saint like a reformed sinner.

PTY

Quote from: D. on 22-04-2012, 14:42:03
Quote from: Бата Животиња on 22-04-2012, 14:23:53
onaj jebački dio mene...

Mališa, imaš ti još mnogo da rasteš kako bi stekao jebački dio sebe.

Glupačo, bolje gledaj da sama izrasteš iz tog primitivnog stanja iz kojeg se vazda oglašavaš na ovom forumu, neuka i bez zdravog stida kakva već jesi, nepodesna čak i svom jadnom Bobou.  :(

Josephine

Zahvaljujem na lepim rečima.

PTY

da ti mati zna kakvu budalu od sebe ovde praviš, rekla bi ti isto što i ja. valjda.
ajde sad, ućuti malo, i radi na sebi.

Josephine

Zamolila bih da moju majku izostaviš ovog i svakog drugog puta. Pogotovo kada je u istoj rečenici sa tobom.

Albedo 0

zanimljivo, dakle ti D. misliš da je jebački dio nekakav organ koji se kao u horor filmovima razvija nezavisno od DNK lanca sa kojim je osoba rođena, nešto što ne odgovara prethodnom genetskom kodu i razvija se u posebnim jebačkim slučajevima?

Odlično, u čemu je onda problem reći da uklanjanje maljavosti jeste nastojanje da se stvori ženski podanički organ nepoznat dotadašnjem tijelu sa rupom među nogama, kasnije prozvanom vagina?

ajde malo rodne studije...

Quote from: D. on 22-04-2012, 14:39:09

ne možeš da zabraniš ljudima da na različite načine pokušavaju da se uklope i budu zadovoljni sobom.

nisam ja govorio o nikakvom zabranjivanju, već očiglednom propustu sa tvoje strane da ''prosvjetliš'' jadnu konformistkinju i otkriješ joj tajne rodnog zanata.

Albedo 0

Quote from: D. on 22-04-2012, 14:55:10
Zamolila bih da moju majku izostaviš ovog i svakog drugog puta. Pogotovo kada je u istoj rečenici sa tobom.

ajde molim te ne kenjaj. Koliko puta si moju majku spomenula, i to najčešće u incestuoznim konotacijama, ne izigravaj sveticu, pliz.

angel011

@libe: koliko sam shvatila taj američki zdravstveni sistem, zdravstveno pokriva one najjeftinije kontraceptivne pilule, koje kod nekih od problema koje je Jevtra navela ne da ne pomažu, nego su kontraindikovane; a one skuplje pilule mogu da budu jezivo skupe, i kao takve siromašnima nedostupne, pa nek' umiru od bolova. A ako govorimo o ideji da zdravstvo pokriva kontraceptivne pilule čisto kao kontracepciju (pošto to po državu i dalje dođe jeftinije nego abortusi i/ili gomila neželjene dece), pretpostavljam da je vazektomija znatno jeftinija, ali antibebi pilula omogućava ženi da ne zavisi od toga hoće li muškarac da se podvrgne tome ili ne. Moguće je da neke žene vide kao feministički potez to što im pilule daju mogućnost da odluče i da ne zavise od njegove odluke. Onako na nagađanje, to može dosta da im znači u kulturama gde mnogi muški ni kondom najradije ne bi upotrebili, a kamoli da se podvrgavaju nekim tamo sumnjivim operativnim zahtevima.
We're all mad here.

Josephine

Ja se ne bavim prosvetljivanjem. Podržavam ljude da rade sve što ih čini srećnim (bez obzira da li je sreća društveni konstrukt vremena u kojem se živi), a ne ugrožava druge. Jednostavno je.

Pogrešna je pretpostavka da su muškarci jebači samom činjenicom da imaju kurac. Naprotiv, ogromna većina muškaraca nikada ne uspe da razvije jebački deo sebe, jer je za to potrebno promišljanje, iskustvo i, nadasve, hrabrost da se jebe.

Quote from: Бата Животиња on 22-04-2012, 14:57:45
ajde molim te ne kenjaj. Koliko puta si moju majku spomenula, i to najčešće u incestuoznim konotacijama, ne izigravaj sveticu, pliz.

Pronađi citat. Nikada to nisam rekla. Pomenula sam ti roditelje, jer si ih ti prvi pomenuo (rekao da su lekari i slično). Nikada u ružnom kontekstu.

Josephine

Quote from: angel011 on 22-04-2012, 14:58:47
Moguće je da neke žene vide kao feministički potez to što im pilule daju mogućnost da odluče i da ne zavise od njegove odluke.

Ne da je moguće, nego je tako. No to je mizoginim ženama van svake mogućnosti poimanja.

PTY

Quote from: angel011 on 22-04-2012, 14:58:47
@libe: koliko sam shvatila taj američki zdravstveni sistem, zdravstveno pokriva one najjeftinije kontraceptivne pilule, koje kod nekih od problema koje je Jevtra navela ne da ne pomažu, nego su kontraindikovane; a one skuplje pilule mogu da budu jezivo skupe, i kao takve siromašnima nedostupne, pa nek' umiru od bolova. A ako govorimo o ideji da zdravstvo pokriva kontraceptivne pilule čisto kao kontracepciju (pošto to po državu i dalje dođe jeftinije nego abortusi i/ili gomila neželjene dece), pretpostavljam da je vazektomija znatno jeftinija, ali antibebi pilula omogućava ženi da ne zavisi od toga hoće li muškarac da se podvrgne tome ili ne. Moguće je da neke žene vide kao feministički potez to što im pilule daju mogućnost da odluče i da ne zavise od njegove odluke. Onako na nagađanje, to može dosta da im znači u kulturama gde mnogi muški ni kondom najradije ne bi upotrebili, a kamoli da se podvrgavaju nekim tamo sumnjivim operativnim zahtevima.

Vidi, ja slabo mogu da pratim to što si ti shvatila, ali botom lajn je - hormonalna kontracepcija je odavno prevaziđena, kao zdravstveno kontraproduktivna. Ne znam kako da ti to pojednostavim osim - nije zdravo za ženu da se šopa hormonima. Druga je stvar ako žena već ima hormonalni inbalans - to je onda lek, a ne kontracepcija. ali za zdravu ženu, hormonalni overrajd je nezdrav, na duge staze.E sad, ako imaš kao opciju kondom, a posle toga vazektomiju, a posle toga podvezivanje jajovoda, kontraceptivne pilule ti dođu tek kao četvrta opcija, u kojoj bi prethodne 3 morale da budu razumno otpisane od strane zdravstvenog osiguranja. to što neke (mnoge) žene za njima posežu kao za prvom opcijom je njihova lična stvar, ali nije opravdano od strane zdravstvenog osiguranja koje o ženi brine čak i kad je ona dovoljno neuka da se sama o sebi brine. Zapravo, zamisli da sam boldovala ili podvukla sve ono posle "ali", pa onda razmisli malo o tome. Ti možeš ovde da to opravdavaš kako te volja, ali fakt ostaje da hormonalni overrajd nije ZDRAV PO TEBE, na duže staze. do tebe je kako ćeš sama sa tim faktom da izađeš na kraj, ali zdravstveno osiguranje zadržava pravo da ti ne plaća onu varijjantu koja za tebe nije zravstveno najpovoljnija. Naravno, govorim o kapitalističkim osiguranjima, koja nisu obavezna da te, kao ona komunističko-socijalna, finansiraju u tvom maltretmanu same sebe. Drugim rečima, oni ti ne brane da uzimaš supstance koje ti na duge staze nisu benefitne, ali šur-as-šit ne misle da te u tom poduhvatu finansiraju. A svaka žena koja od njih traži da je u tom poduhvatu finansiraju je malko... hej... priglupa. To bar ako je iole svesna društva i sveta u kom živi. 

angel011

Ok. Ovde ni vazektomija ni podvezivanje jajnika, bar koliko ja znam, nisu nešto uobičajeni, a ima i popriličnog broja muških koji ni kondom neće da upotrebe (naravno, tu je onda na ženi da takvog muškog jednostavno odbije), a hormonalna kontracepcija ne da se ne smatra prevaziđenom, nego se nije došlo ni do toga da bude opšteprihvaćena - i dalje možeš da čuješ priče da ćeš se od nje žestoko ugojiti, izgubiti vid, odlakaviti, nećeš posle moći da rađaš, ima svakakve ale i bauci da ti poiskaču... Imaš li neke podatke kako je po tom pitanju u Americi, to jest, koliko su u tom društvu prihvaćeni vazektomija i podvezivanje jajnika, i kakva je opšta svest o tome, ako svest Sandre Fluk i nije na nekom nivou?
We're all mad here.

PTY

Quote from: angel011 on 22-04-2012, 15:37:57
Ok. Ovde ni vazektomija ni podvezivanje jajnika, bar koliko ja znam, nisu nešto uobičajeni, a ima i popriličnog broja muških koji ni kondom neće da upotrebe (naravno, tu je onda na ženi da takvog muškog jednostavno odbije), a hormonalna kontracepcija ne da se ne smatra prevaziđenom, nego se nije došlo ni do toga da bude opšteprihvaćena - i dalje možeš da čuješ priče da ćeš se od nje žestoko ugojiti, izgubiti vid, odlakaviti, nećeš posle moći da rađaš, ima svakakve ale i bauci da ti poiskaču... Imaš li neke podatke kako je po tom pitanju u Americi, to jest, koliko su u tom društvu prihvaćeni vazektomija i podvezivanje jajnika, i kakva je opšta svest o tome, ako svest Sandre Fluk i nije na nekom nivou?

vidi, ja sam ti od slabe pomoći u ovom moru grejpvajn budalaština. Ja govorim o Sandri i o njenoj izjavi, u kontekstu u kom je ona nju donela. U tom kontekstu, ona je straobalna glupača, ali ne sporim da neko ovde može i da iznađe kontekst u kom je njena izjava nekakvo novo jevanđelje. ne bih da u to zalazim, stvarno. to premašuje moje kapacitete.

ali ako se već drzneš na procenu o "maloumnim idiotima", za očekivati je da znaš o čemu, i u kom kontekstu, ti maloumni idioti nude svoje izjave.

U protivnom, nalazim da smo svi mi najpametniji upravo kad ćutimo.

lilit

ma hormonalni overrajd je nezdrav u bilo kom obliku da ga rabiš. neverovatno je da imaš ljude koji su u frci od GM hrane, ali se poslednjih 20 godina kljukaju pilulama, sve pod parolom: - ja odlučujem. što se tiče vazektomije u istočnoj evropi, ona je na mizernom nivou. čak i kod ljudi koji su u dugim srećnim vezama ili brakovma, već imaju buljuk đece ili ih uopšte ne planiraju. vazektomija se ne poteže čak ni na nivou opcije i većina muškaraca i žena s kojim sam pričala su mišljenja: - što on da ide na operaciju kad meni pilule rešavaju i problem akni.
jbt, meni tad dođe da uzmem bejzbol palicu, al, ko što reče jape, ja sam to šta sam. xrofl

sve ovo možda i nije čudno u državama u kojima je abortus i dalje najsigurniji vid kontracepcije. :evil: da li se to može rešiti prostim uvođenjem seksualnog obrazovanja u škole, pojma nemam ali sumnjam, pošto i u austriji imaš osiguranje koje ti plaća kljukanje do besvesti.

što se tiče feminizma, meni je sumanuto i žensko podvrgavanje IVFu (10x) kao nečemu što je bezopasno i nerazmišljanje o usvajanju ili surogat majčinstvu ni po koju cenu. za ovo poslednje, uzorak žena s kojim sam razgovarala je ogroman.

što se tiče malja i hormonskog sklanjanja istih, jbt, pa valjda postoji trajno uklanjanje dlaka, mislim, nije ni to bezopasno, al mnogo je zdravije od hormona.
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

PTY

Quote from: lilit_depp on 22-04-2012, 15:56:23
ma hormonalni overrajd je nezdrav u bilo kom obliku da ga rabiš. neverovatno je da imaš ljude koji su u frci od GM hrane, ali se poslednjih 20 godina kljukaju pilulama, sve pod parolom: - ja odlučujem. što se tiče vazektomije u istočnoj evropi, ona je na mizernom nivou. čak i kod ljudi koji su u dugim srećnim vezama ili brakovma, već imaju buljuk đece ili ih uopšte ne planiraju. vazektomija se ne poteže čak ni na nivou opcije i većina muškaraca i žena s kojim sam pričala su mišljenja: - što on da ide na operaciju kad meni pilule rešavaju i problem akni.
jbt, meni tad dođe da uzmem bejzbol palicu, al, ko što reče jape, ja sam to šta sam. xrofl

bejzbol (zapravo kriket, ako ćemo ovde samo istinu da zborimo  :lol: ) paica je moj izabranni patronim, ali kad se zaozbiljno o ovakvoj temi razglaba, ja ću već nađem sebi neko mračno ćoše i pustim tebe u spotlajt. to kažem, ozbiljno, bez truna  zajebancije.

a za ovo...:
sve ovo možda i nije čudno u državama u kojima je abortus i dalje najsigurniji vid kontracepcije. da li se to može rešiti prostim uvođenjem seksualnog obrazovanja u škole, pojma nemam ali sumnjam, pošto i u austriji imaš osiguranje koje ti plaća kljukanje do besvesti.

... drago mi je što mogu da kažem da živim u zemlji koja ustavno prepoznaje gej brakove (moja silna podrška), poligamiju (moja umerena podrška), gej usvajanja nezbrinute dece (za to nemam podrške ič, ali niko me ionako ne pita), i abortus kao najprivlačniju i najjeftiniju kontraceptivnu finesu.

jebiga, jasno je valjda da za to imam tek najmanje podrške, ali eto, u pitanju je najjeftiniji mogući populizam kojem niko od političara nema petlju da se usprotivi; država ne želi da se bakće sa par stotina hiljada neželjene dece godišnje, pa je ova sramna eutanazija način da svi oni odu na spavanje bez griže savesti. U tom smislu, kontracepcija jeste izuzetno pažljivo razmatran fenomen, pa se delikatna višestranost problema sasvim dovoljno impregnirala u moja razmišljanja.

što se tiče feminizma, meni je sumanuto i žensko podvrgavanje IVFu (10x) kao nečemu što je bezopasno i nerazmišljanje o usvajanju ili surogat majčinstvu ni po koju cenu. za ovo poslednje, uzorak žena s kojim sam razgovarala je ogroman. što se tiče malja i hormonskog sklanjanja istih, jbt, pa valjda postoji trajno uklanjanje dlaka, mislim, nije ni to bezopasno, al mnogo je zdravije od hormona.

mwhahaahahaha... iz iskustva ti tvrdim da se samo u belosvesno-maloumnom svetonazoru radikalnih mačo-šovinista i još radikalnijih kvazi-feminističkih glupača može naići na bilo kakvo baljezganje o ženskoj maljavosti. Lično obožavam neobrijan ženski pazuh, doduše, osim svoga, pošto isti nema ni mrve privlačnosti, uglavnom zbog nenormalno rasporežene ćosavosti. Ali primerci za koje znam, hej! to su prave čupave lutkice, i samo najmaloumnjii primerci patrijahalno-homoservilnog mentaliteta mogu da bez griže savesti tako nešto ljupko da depiliraju...  :lol: :lol: :lol:

Albedo 0

Quote from: D. on 22-04-2012, 15:00:57
Pogrešna je pretpostavka da su muškarci jebači

pogrešna je pretpostavka da sam ja igdje pomenuo riječ ''muškarci''.

opet rodne studije...

QuotePronađi citat. Nikada to nisam rekla. Pomenula sam ti roditelje, jer si ih ti prvi pomenuo (rekao da su lekari i slično). Nikada u ružnom kontekstu.

ne, samo u incestozno-edipalnom kontekstu

a to je bilo prije priče o njihovim profesijama

Truman

Quote from: D. on 22-04-2012, 15:00:57
Pogrešna je pretpostavka da su muškarci jebači samom činjenicom da imaju kurac. Naprotiv, ogromna većina muškaraca nikada ne uspe da razvije jebački deo sebe, jer je za to potrebno promišljanje, iskustvo i, nadasve, hrabrost da se jebe.

Živa istina! :oops:
"Do what thou wilt shall be the whole of the Law." A.C.

Josephine

Quote from: Бата Животиња on 22-04-2012, 16:45:30
ne, samo u incestozno-edipalnom kontekstu

daj citat, mali

mac

Potpuno van ove rasprave, ali uopšteno u vezi sa svakom nenormalnom raspravom naleteo sam na ovo: http://en.wikipedia.org/wiki/Master_suppression_techniques

Josephine

Quote from: mac on 22-04-2012, 20:47:01
Potpuno van ove rasprave, ali uopšteno u vezi sa svakom nenormalnom raspravom naleteo sam na ovo: http://en.wikipedia.org/wiki/Master_suppression_techniques

To je dobar tekst.

Josephine

Ah, evo ga i moj miljenik. Cmokić.

A sad da čujemo šta opet imaš da lupiš.

Stipan

Daj D., ne gnjavi! Vraćaj se, bre, na radionicu, al' odmah!!!

Albedo 0

nemam namjeru da tražim gdje je D. spominjala mene, majku mi i njene sise u uvredljivom kontekstu

uostalom, nisami ni jedini kome si, u nedostatku obrazovanja iz opštih oblasti, pokušavala da zavučeš neviđenim krljanjem po intimi, kvazipsihologizacijom svega i svačega

Josephine

Quote from: Бата Животиња on 22-04-2012, 21:17:46
nemam namjeru da tražim gdje je D. spominjala mene, majku mi i njene sise u uvredljivom kontekstu

Ne izmišljaj i ne pravi žrtvu od sebe. Smešno ti stoji. Ili dokaži, ili ćuti.

Джон Рейнольдс

Quote from: D. on 22-04-2012, 20:51:41
Ah, evo ga i moj miljenik. Cmokić.

A sad da čujemo šta opet imaš da lupiš.

Какав ли је ово губитак додира са стварношћу био, питам се?  xrofl
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Josephine

Quote from: Джон Рейнольдс on 22-04-2012, 21:21:52
Какав ли је ово губитак додира са стварношћу био, питам се?  xrofl

Tvoj? Otkud znaš da se citirano odnosi na tebe?

Джон Рейнольдс

И даље не одржаваш контакт са стварношћу. Где сам спомињао себе?  xrofl
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Josephine

Pa kome postavljaš pitanje i o kome? Gubitak je sasvim i isključivo tvoj. Miljeniče.

Джон Рейнольдс

Моје питање је сасвим јасно. Коме си се ТИ обраћала у поруци #675? Какав је то губитак контакта са стварношћу био?

#Τζούτσε

Stipan

Ajde bre D., batali gluposti, odradi ono što si obećala umesto što tu mlatiš praznu slamu.

Albedo 0

Quote from: D. on 22-04-2012, 21:19:02
Quote from: Бата Животиња on 22-04-2012, 21:17:46

Ne izmišljaj i ne pravi žrtvu od sebe. Smešno ti stoji. Ili dokaži, ili ćuti.

jedino ti ovdje praviš od sebe žrtvu, štaviše, i to si sama za sebe jednom rekla, a neću ni to da tražim

s druge strane, ja niti tražim izvinjenje niti da mi ne spominješ roditelje u bilo kom kontekstu

samo tvrdim da se žališ što su drugi tebi učinili ono što si ti njima već odavno uradila

Josephine

Dokaži ili ućuti, mališa. Previše moje pažnje imaš već.

Albedo 0

Quote from: D. on 10-09-2011, 12:21:35
Ah, ti si jedan od onih kojima mama još uvek kupuje gaće.

Josephine

Pa? Komentar je uopšten ("jedan od onih") i odnosi se na tebe, a ne na tvoju mamu.
I šta je tu incestuozno?

Albedo 0

pa, ti si jedna od onih kojih bi se majka stidila kad bi znala šta lupetaš na ovom forumu.

Fixed

džin tonik

Quote from: lilit_depp on 22-04-2012, 12:39:08...
Imam kolegu od 67 godina, žena mu je ex-PhD student (35), imaju troje dece od 3 i 2 (blizanci) godine. Često ga možeš čuti da kaže kako ga je ex-žena naterala na vazektomiju, al eto, srećom, živimo u tehnološki naprednom vremenu :mrgreen: koje mu je omogućilo da ima decu za ženom koju voli. ...

nemoj molim te. zar moram citati o idiotima i na hrvatskom forumu.

Josephine

QuoteHippocrates blamed female bad moods on the uterus getting knocked out of place and blocking the heart, which meant she should engage in as much sex as possible to push it back where it belongs.

Omfg.

Meho Krljic

Pa, da, histerija je, kao joj i ime kaže (histera - materica) po Hipokratovoj zamisli bila posledica materice koja se otkačila i šeta kroz telo... Oh, nad čijim se imenom danas lekari zaklinju!

Josephine

Quote from: Meho Krljic on 03-05-2012, 19:38:51
Oh, nad čijim se imenom danas lekari zaklinju!

Sličan komentar htela sam i ja da napišem, pa sam obrisala.  :lol:

lilit

Muško-ženska prijateljstva postoje?
Izvor: 24sata.hr

U takvoj vrsti prijateljstva uvek postoji seksualna privlačnost, a najčešće dolazi od strane muškarca. Oni naime, gaje romantična osećanja prema prijateljici i često pogrešno procene da i ona oseća isto.

Čak su spremni i da preduzmu nešto bez obzira na to kakve će posledice taj postupak ostaviti na njihovu trenutnu ljubavnu vezu. Žene se međutim retko zaljube u prijatelja i misle da ih oni smatraju samo prijateljicama, potvrdila je studija.

"Muško - ženska prijateljstva su relativno novi pojam u evoluciji društva, a muškarci se i dalje vode instinktom parenja, istakla je vođa studije, psihijatar Ejpril Bleske-Reček.

Seksualna privlačnost često ima cenu koju su neki ljudi spremni da plate jer ih upravo takva vrsta prijateljstva ispunjava, dodala je ona.

xrofl
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Josephine

I ja sam nekada mislila da postoje žensko-muška prijateljstva. Više ne.

Mims

Kao da je seks nešto što treba da se desi u muško-ženskom neprijateljstvu.
sheep happens.

Minutipopričizam - http://milenailic.blogspot.com/

Meho Krljic

Jasno je da se on pre svega dešava u robnonovčanoj razmeni.  :lol: