• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

D., reaguj!

Started by Alexdelarge, 07-12-2011, 18:46:06

Previous topic - Next topic

0 Members and 9 Guests are viewing this topic.

Josephine

xrofl

Rekao bi da sam profesionalka, ne? Onda znam o čemu pričam.  8-)

Джон Рейнольдс

Заправо, не. Ако мало боље погледаш, ја се само питам да ли је једно или друго, а моја процена је да је пресудно оно прво: завист. Оно друго сам убацио просто јер некима може бити прва асоцијација.

Узгред, изнад си написала "одлучила сам". Како можеш да одлучиш ишта о... било чему што се тиче неког другог? Можеш да закључиш, да процениш, да претпоставиш да је тако и тако, не да "одлучиш". Опет кубуриш са значењем речи, а?
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Josephine

Rekla bih da sam te povredila. Preterala sam, izvini.

Albedo 0

D, valjda znaš da ženama u antici mrak nisu skidali funkcionalni kurčevi, tako da ne moraš da brineš  8-)

angel011

http://jezebel.com/5892657/lawmaker-says-pregnant-ladies-are-a-lot-like-livestock

Ukratko: ne dopustiti ženama kojima ugine plod, a nakon dvadesete nedelje trudnoće, da odu u bolnicu da im se uginuli plod izvadi kako ne bi dobile sepsu. Nego čekati da žena "prirodno" rodi mrtvu bebu, kao što bi i krava prirodno otelila mrtvo tele. Obrazloženje: nakon dvadesete nedelje, fetus može da oseti bol. Čak i ako je mrtav.

I kid you not.
We're all mad here.

Josephine

Quote from: angel011 on 18-03-2012, 21:54:22
http://jezebel.com/5892657/lawmaker-says-pregnant-ladies-are-a-lot-like-livestock

Pa to je moć medija - svaka budala dobije svojih pet minuta. Nemam nameru da dublje zalazim u temu i pružim budali još koji minut.

džin tonik

Quote from: kralj Kuga on 18-03-2012, 10:47:21
to sto dzon na papiru ima dvoje djece nista ne dokazuje. bas nista.

Quote from: Meho Krljic on 18-03-2012, 10:58:07
Nema ih samo na papiru, ima ih i u kući.
rece kos kukavici...

Josephine

Egocentrična devojka.

(a zašto je ova "vest" na "mom" topiku? :) )

Tex Murphy

Зато што си неудата.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Josephine

Hiperhik

Ja pocinjem (ponovo) da kapiram Bobana.

Poslednji put kad sam ga skapirao igrali smo pref, pre nekih 15ak godina.

Sad se to javlja opet.

Josephine

Quote from: Hiperhik on 21-03-2012, 14:14:37
Ja pocinjem (ponovo) da kapiram Bobana.

Poslednji put kad sam ga skapirao igrali smo pref, pre nekih 15ak godina.

Sad se to javlja opet.

A kakve veze ja imam sa tim? :)

Hiperhik

Just my random thougts.

Imas veze, na nacin kojeg me mrzi sad da objasnjavam, a nije ni bitan preterano.

Carry on, soldier! :)

džin tonik

Quote from: D. on 21-03-2012, 11:07:58
...
(a zašto je ova "vest" na "mom" topiku? :) )

hm, sad se i ja pitam. stavih to nekako po inerciji.

Father Jape

Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

Josephine

Quote from: Father Jape on 23-03-2012, 13:27:02
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2118300/Rebecca-Helen-Elder-accused-raping-man-breaking-house-stand-trial.html

Tjah, šta znam... Silovanje muškarca je svakako moguće, trudim se da nemam predrasudu o nemogućnosti istog. Ali predrasude mi se uvek bude u slučaju kada je žena optužena za izvođenje "akta oralnog seksa" bez žrtvinog pristanka. Uopšte ne mogu da zamislim takvu situaciju, osim ako žrtva nije vezana.

Meho Krljic

Pa... trebalo bi da proverimo definiciju silovanja. Ako svaki nevoljni seksualni čin u koji je čovek uvučen upada u tu definiciju onda je i ovo sasvim moguće, ne mora da bude vezivanja. Žrtva može da bude fizički nadvladana, pod pretnjom fizičke sile (jebiga, ima slabijih muškaraca od žena!!!) ili ucenjena itd. To što se žrtva fizički možda uzbudi verovatno nije dovoljno da ovakav čin ne označimo kao nasilan itd.

Mada je to možda rastezanje definicije "silovanja" i možda bi moglo da se podvodi pod seksualno uznemiravanje, nasilje itd. Čini mi se da naše zakonodavstvo oralni seks pod prinudom ne tretira jednako kao ful skejl silovanje, odnosno vodi ga kao protivprirodni blud, ali nije da sam proveravao šta piše u zakonima.

Meho Krljic

Kad smo već kod toga, spadalačka devedesetdvojka javlja

U Hong Kongu zakonski je dopušteno da žena ubije muža u slučaju neverstva, ali to mora da učini golim rukama.

Mislim, koliko je to do jaja??? Mnogo!!! Primer kako zakonodavci ne samo imaju osećaj za prirodnu pravdu nego i znaju da se zabavljaju.

Josephine

Josephine

Nisam čitala, ne znam šta 'oćeš.

Albedo 0

kupi knjigu. Red je da naučiš nešto o ženskom polu 8-)

Josephine

Dobro je znati da misliš na mene.  8-)

Father Jape

Father Jape

Josephine

Aha. Onaj prvi link nisam ni dočitala do kraja, imam snažan osećaj da će mi ubiti 55,6 dragocenih neurona, a ovaj drugi sam sa zadovoljstvom iskoristila na drugom mestu. Fala F.J.  8-)

Джон Рейнольдс

Авај, задовољство коришћења на другом месту неславно је пропало после објашњења мотива који се може описати и једном речју - самообмана.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Josephine

Ah, bocnula sam na pravo mesto, vidim. A čak nemam ni penis:lol:

Джон Рейнольдс

Самообмана. И поново penis envy.

#Τζούτσε

Father Jape

lilit

jape,
odslusa li ti ovo do kraja? (samo istinu hocu da cujem!)
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Джон Рейнольдс

Woody Allen has a nerve...  xrofl Предлажем да се у сваки филм компјутерски дода по једна сцена, ма где, у којој две жене причају једна с другом, а да то није о мушкарцу. О шминки и одећи, рецимо. Реметиће филм, рећи ће неко? Ха! Али ће проћи тај неки Back-tell test.  :x

#Τζούτσε

Father Jape

@lilit - do poslednje sekunde. Istina, da nije bilo sabajle, verovatno ne bih imao strpljenja za svih deset minuta.

Josephine

Quote from: Джон Рейнольдс on 05-04-2012, 08:56:43
Предлажем да се у сваки филм компјутерски дода по једна сцена, ма где, у којој две жене причају једна с другом, а да то није о мушкарцу. О шминки и одећи, рецимо.

Tebe bi možda neko inteligentan i shvatio ozbiljno (užasa li), ali, srećom, pametni ljudi su sposobni da u tvojim izjavama ulove sve ono što grečevito kriješ. Mizoginiju, između ostalog.

Джон Рейнольдс

xrofl

Мој коментар је заправо врло феминистичка критика тог теста, а најзабавније је то што сам тачно знао да је нећеш схватити иако си болдовала оно кључно. Толико о твојој памети.

И да... ово је јаче од мене... "грчевито кријем"...  xrofl xrofl xrofl

#Τζούτσε

Josephine

To foliraj nekog drugog.

Ti i ne znaš šta je feministička kritika. Ona prevazilazi tvoje đubretarske mogućnosti.

Джон Рейнольдс

Кхм... Тест мери време колико две жене причају о нечему што нису мушкарци. Да причају о шминки, кувању и крпицама, филм би добио seal of approval. Не треба бити баш много паметан па схватити шта ту не штима.

#Τζούτσε

Josephine

Quote from: Джон Рейнольдс on 05-04-2012, 12:05:01
Кхм... Тест мери време колико две жене причају о нечему што нису мушкарци. Да причају о шминки, кувању и крпицама, филм би добио seal of approval. Не треба бити баш много паметан па схватити шта ту не штима.

Ni moći percepcije i shvatanja odgledanog ti nisu na zavidnom nivou. Projekcije su, zapravo, one koje te odaju.

Джон Рейнольдс

По обичају, кад не знаш шта да одговориш, лупиш нешто насумично. Неће ти то помоћи у лактању на пољу маркетинга.

#Τζούτσε

Melkor

"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

Josephine

:lol:

U stvari, oba odgovora u jednom su idealna kombinacija.  8-)

džin tonik

ma laze. zeli je samo odvuci u krevet.

mac

Znači jednako dobar odgovor bi mogao biti i: "That's sexist! Fancy a fuck?"

džin tonik

jok, onda bi mozda skuzila sto hoce.

Loni

Insistiranja na polnim razlikama i identitetima su out.

Od kako znam za sebe ja se osećam ko duh.
Polovi, nacije, mesnata forma? Ma sve je to trenutno.
Sad ovako, sad onako.

Ali duh?  :wink:
Ah. To je identitet.

Josephine

Quote from: mac on 05-04-2012, 15:28:40

Što da ne?

angel011

Quote from: D. on 05-04-2012, 15:50:05
Quote from: mac on 05-04-2012, 15:28:40

Što da ne?

Tutsi.  :lol:
We're all mad here.

Josephine

Sve zarad lepote za muške oči.

Ali, zapravo, nisu loše ove sprave za masažu. Šteta što na ovom snimku podrazumevaju i ovakvu garderobu za vežbanje.