• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Boban Knežević - SLOBODANIDA (2014)

Started by Boban, 25-08-2014, 00:05:31

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Boban

Knjiga zasad postoji u dva predizdanja za lokalnu upotrebu, a regularna prodaja kreće za dvadesetak dana, od 17. septembra.
U pitanju je SF roman smešten u 2006. godinu i to je otprilike sve što se može reći bez neizbežnih spojlera.

Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Josephine

Konačno. Jako lepo izgleda.  xremyb

Sačuvaj mi primerak...

Truba

koje je to auto i koliko je prešlo
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Boban

pazi, osnovni naum mi je da prodajem knjige, ali ako me obaspeš neodoljivom ponudom, možeš da uzmeš i auto.

Truba

ma dobro kupit ću knjigu na neviđeno ako je stil isti ko prije
samo me zanimalo za automobil ne vidi se cijeli :)
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Albedo 0

kakve veze ima koliko je prešlo kad ga je vozio Boban? 8-)

varvarin

Možda grešim... ali ako je to Tito na koricama , a ima kokardu - to je čista alternativna istorija. Rispekt!   :)

mac

Josephine

Uopšte mu se ne cakle zlokobno. Čak bi se reklo i da je mnogo radostan. :)

Meho Krljic

Josephine

Meho Krljic

Pa, njemu se bogami opasno sijaju oči na ovoj slici. Kao da ga je neki demončić naselio.

Boban

scallop

Ma, pošto sve više ličiš na Stipana, ima li u tim koricama i teksta?
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Josephine

Stipan

Quote from: scallop on 25-08-2014, 13:42:06
Ma, pošto sve više ličiš na Stipana, ima li u tim koricama i teksta?

Molim?! Neću da ličim na njega!!!

Boban

ne brini se, ne možeš ti da budeš ni blizu dobar kao ja niti loš kao ja...

Stipan

saturnica

Quote from: Stipan on 25-08-2014, 13:54:12
Uhhh.... Sad mi je lakše...
Stipe, a zbog čega ti je lakše?  :)

Stipan

E, samo si mi još ti ovde falila...

Ghoul

i tako je i boban ujašio ajkulu... :(
https://ljudska_splacina.com/

Kimura

Naslov mi se veoma dopada, naslovnica već... recimo da nije nešto što bi mene privuklo, ali da vidimo šta dolazi nakon toga!
Pozdravljam radnju u 2006. godini!

Truman

Ja da valjam ne bih bio ovde.

Boban

Cena će se vrteti oko 500 dinara.

Quote from: Ghoul on 25-08-2014, 15:00:57
i tako je i boban ujašio ajkulu... :(

ah te presude na osnovu sopstvenih ograničenih mogućnosti poimanja...

Ghoul

konstantin, sveti simeun, tesla, deva marija... tito...

kad već 'poslednji srbin' nije upalio - možda će ovo (ipak) postati hit?!
https://ljudska_splacina.com/

Josephine

Quote from: Ghoul on 25-08-2014, 18:07:33
kad već 'poslednji srbin' nije upalio - možda će ovo (ipak) postati hit?!

Tjah, Gule. Ne znam ko ne piše sa namerom da mu delo bude prodavano i da bude hit. Bar među ciljanom publikom.

Boban

otkud ti ideja da je meni Tito ikakav lik u romanu?
Kao što rekoh, nemaš ti kapacitet da dosegneš do moje imaginacije bez da bar uzmeš knjigu u ruke. Mada, i onda je pitanje, ali to je već drugo...

Josephine

Boban

Ajde ti što si imala priliku da pročitaš trećinu jednog poglavlja i pljunula me zbog tretiranja žena ćuti...

Josephine

Pa to te, ako ništa nisi menjao, i dalje čeka i nakon što je pročitam celu. Ali te nikada neću pljuvati u javnosti oko stvari koje su ti stvarno bitne...

Agota

Naslovnica izgleda kao da je Mica negde iskopao na buvljaku. Ako si zeleo taj retro smek - uspeo si.
This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

scallop

Da ne bude da nisam napisao na vreme: naslov i naslovnica su gnja. Čak ću se složiti sa Ghoulom, podlegao si Lagunovskom trendu.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Boban

Svako radi ono šta ume i kako ume... Ovaj moderan SF roman je evolutivni korak dalje u odnosu na većinu stvari koje je stara garda u stanju da domisli.
Inače, naslovnica je radna verzija, biće sređena tipografija, možda još poneka sitnica i to je to. Ja sam vrlo zadovoljan, biće vrlo vrlo upadljiva u izlozima, a to je valjda cilj.

Josephine

Ja hoću jedno to predizdanje. Jel može? :)

Boban

Zar ti nisi u nekom zatvoru u Omanu? Mora da si ih toliko smorila da su te izbacili.

Josephine

:lol:  Smorila sam svoju kompaniju, oni su me izbacili.

Boban

dakle, tvoja nesposobnost da funkcionišeš u ljudskom okruženju dostigla je epske granice.

Josephine

Pa jeste. Za utehu mi je to što me je cela kompanija (uključujući i većinu menadžera), osim potpredsednice koju sam malo zafrkavala, podržala. Onda možeš da misliš kakvo je robovlasništvo ovde.

Nego, i ti mi za utehu sačuvaš jedan od primeraka sa fotke.  :)

Nije što je tvoja, ali meni je naslovnica stvarno moćna. Jeste, zahteva neke finese i dorade (malo je praznjikava u senkama, dubini crteža, bojama...), ali će privuči veliku pažnju, da.

Albedo 0

potpredsjednica nije izdržala 1001. noć

nego, jel ovo suprotstavljeno Balaševićevoj pjesmi Sloboda-ne? 8-)

Mica Milovanovic

Svi koji su do sada imali prilike da pročitaju roman morali su krvlju da potpišu da neće odati nijedan detalj pre nego što se knjiga pojavi, tako da ti ništa ne vredi da pitaš...  :)
Mica

Josephine

Ja nisam (potpisala). Doduše, i znam samo detalj, dva...

Mica Milovanovic

Zato ti i nije dao da sve pročitaš...  :)
Mica

angel011

Quote from: Mica Milovanovic on 26-08-2014, 01:19:07
Svi koji su do sada imali prilike da pročitaju roman morali su krvlju da potpišu da neće odati nijedan detalj pre nego što se knjiga pojavi, tako da ti ništa ne vredi da pitaš...  :)

Šta ste tačno potpisali krvlju? Mislim, šta će se desiti ako odate neki detalj? Ili ni to ne smeš da odaš?  :)
We're all mad here.

varvarin

Quote from: Boban on 25-08-2014, 23:01:26
Ovaj moderan SF roman je evolutivni korak dalje u odnosu na većinu stvari koje je stara garda u stanju da domisli.

Eh, pripadnik mlade garde...

scallop

Eh, ni unuke nema. A, domišljat je, nema šta. Ko Kufer i Skrobonja zajedno.

Albedo 0

nači nakon smrti u Hagu, Sloba d Grej se vraća na velika vrata

Quote from: scallop on 25-08-2014, 22:27:00
podlegao si Lagunovskom trendu.

i Tolstoj isto lagunino čedo  8)

Josephine

I, hoćemo li dobiti još neku kosku pasus, da se otimamo?  8)

crippled_avenger

Nema potrebe za pasusima, knjiga je tu iza ugla!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Nema potrebe da zalis me, mene je vec sram
Nema potrebe da hvalis me, dobro ja to znam

Boban

A ja i nisam vrsta pisca za vađenje pasusa i podvlačenje velikih misli. Moja dela najbolje funkcionišu kao celina za sebe.