• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Pillars of Eternity

Started by Father Jape, 26-03-2015, 10:47:31

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

neomedjeni

Morgan Fork, raskršće. Tamo ga nalaziš. Čova je Aveloneov lik (premda je nakon njegovog stvaranja pisanje prepustio drugima), tako da očekuj memorabilnog saputnika.

Petronije

Meni se cini da Durance mora nekako da se trigeruje, ja ga prvi put tu nisam nasao vec sam se kasnije vratio i pokupio ga.
Arm the Homeless

neomedjeni

Hmmmmm, ne bih rekao. Čini mi se da je Eder jedini kog treba trigerovati, Durancea sam našao kada sam prvi put kročio na mapu. Sećam se te prilike jer sam sa tročlanom družinom imao paklen okršaj sa lokalnim životinjskim svetom u severoistočnom uglu mape. A da sam pre toga sišao malo južno mogao sam naći preko potrebnu ispomoć.

Perin

E, je li se nekom od vas desilo da pokupiu stvari a da mu nisu u inventaru? Pokupio sam neki novi spellbook ali nema ga sad nigde...a nije ovo prvi put da mi se to desi.

neomedjeni

Imalo je nekih bugova u vezi sa inventarom. Ja nisam imao takav problem, ali juče sam vratio u ekipu dva kompanjona koja sam prethodno ostavio u Strongholdu i stvari koje su nosili u svojim inventarima su nestale.  :(

Igraš steam ili GOG verziju igre?

Perin

Steam.

Nego, u stvari šta se dešava i šta me je zbunilo - dakle, kod mojih junaka ima dosta mesta u inventaru, ali mi iz nekog razloga počelo kupiti stvari u stash. Prva stvar koja mi se nikako ne sviđa u igri. Ali dobro.

neomedjeni

Ah, to ćeš lako namestiti. Na ekranu za lootovanje, ako klikneš na kovčeg, stvari će ti ići unutra. Ako klikneš na nekog od likova, stvari će ići u njegov inventar sve dok ima mesta.

Father Jape

Da, zaključio sam da i meni smetuckaju ove povezane stvari:

— Svaki humanoidni neprijatelj ostavlja oružje i oklop, što je kao realistično, ali vodi do nerealistične situacije zbog veličine stasha, jer lako dođe do toga da družina nosi 40 identičnih kopalja i 30 teških oklopa.
— Ako tako kupite sve i prodajete lako se zarade velike pare koje prosto nemaju na šta da se troše. Dodaci vašem imanju ne koštaju mnogo, a osim u početku igre, kupovno oružje je lošije od najboljeg koje se može naći. A i da kupujete sve oružje i oklope, opet vam ostane previše novca.
Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

neomedjeni

Da, ali to je generalna boljak RPG-ova. Jedina igra tog tipa koju nisam završio bezobrazno bogat je prvi Witcher, zbog čega Poljacima skidam kapu. Nadam se da nisu zajebali stvar u nastavku.

Meho Krljic

To su SVI rivjui pomenuli. I, mada to jeste određena zamerka, mislim da je svakako bolje da igra daje igrašu previše valute a da on bira kako da je koristi nego da ga krajca pa da se muči i frustrira. Recimo, i Deus Ex Human Revolution je davao previše para pa to nije smetalo da bude dobra igra. Pare, naprosto, daju izbor, a to nije ultimativno dobro ali je prilično dobro.  :lol:

Father Jape

Sećam se da je u Baldur's Gateima bar neki deo para odlazio na kupovanje fensi municije za projektilno oružje. :lol:

Perin

Krenuh na 5om levelu sa punom družinom suludo misleći da mogu da ubijem zmaja u pećini na jednom delu mape, ali me stra Cail the Serpent sa još nekoliko mladih drejkova da je to strašno.

Linkin

Quote from: Perin on 09-04-2015, 16:38:28
kod mojih junaka ima dosta mesta u inventaru, ali mi iz nekog razloga počelo kupiti stvari u stash

Igrao sam danas malo na najtežem nivou. Koliko sam uspeo da provalim, oružja se troše i pucaju. A nemoguće je koristiti oružja iz stasha već samo iz inventorija. A prebacivanje iz stasha u inventory moguće je samo pri kampovanju ili u gradu.

Dakle, i stash i inventory imaju veći smisao ali tek na višim nivoima igranja.

Verovatno i lova onda ima veći smisao, za kupovanje novih oružja.

Lord Kufer

Lova se troši na više načina:
1. Stronghold. Pustošenje po Redrikovom zamku doprinese u tom smislu, ostaje dosta skupog oružja i novca za mrtvim vojnicima i akolitima.
2. Svako pravljenje napitka i apgrejd oružja, koje možete sami da obavite ako imate potrebne elemente, košta, pogotovo ako je neka bolja varijanta.
Ima još načina da se potroši novac, ali ovo je glavno.

Lord Kufer

Pošto se glavno iskustvo stiče rešavanjem kvestova, hard nivo je zapravo normalni nivo i treba da ga igraju oni koji vole da taktiziraju u okršajima. Na hard nivou se slepo jurišanje ne isplati. Prva lekcija je od onog čopora vukova, koji skoro svi imaju KNOCK udarac i za čas ti vojska popada i izgine. Ili ona kraljica paukova, itd.
U stvari, prva lekcija je valjda od onog medveda u pećini.

SPOJLER

Na jednom od prvih kvestova, mislim baš u onoj pećini posle pokolja na samom početku, treba koristiti stealth. Ima na jednom mestu mali stash sa pištoljem. Pištolj je krš, amaterska izrada i ne vredi ništa kao oružje, ali za njega se može dobiti 750 novčića, što je dobar boost na samom početku.

Linkin

Ne, taj pištolj se nalazi još ranije, u šatoru na samom jugu početne mape. A po soludoj ceni ga kupuje jedino početni trgovac, koji ti se kasnije pridruži, i niko drugi. Pištolj navodno i nije loš i može se enchantovati i tad je praktično endgame oružje. Međutim, to sa cenom je bio bag i sad mu pištolj možeš prodati za samo 150 novčića.

Sada se mnogo više isplati prodati tom početnom trgovcu prsten Gaun's Pledge koji dobijaš kao difoltni item od peča 1.0.3. Za njega ti daje 1537 novčića. S tim novcem možeš napraviti full party u prvoj krčmi.  xrofl

Lord Kufer

Jes, tako je. Zato ne treba juriti i okidati quest okidače dok se mapa ne obiđe i pokupi sve što ima. Gledao sam na YouTube dosta proigravanja. Sve je to zanimljivo, brzo idu da se ne bi previše oteglo. Jedan je čak propustio da pokupi Edera i naravno imao velikih problema ;)

Ovaj pištolj sam našao ali sam igru pečovao tek posle toga, tako da nisam znao za taj prsten.

Brzo se nađe drugi pištolj, možda već u podzemnom hramu, a onda sam ga dao rogueu kao drugo oružje i pokokao aveti ko od šale.

Neko je već pomenuo Sensuki serijal (to je zapravo korisnik https://www.youtube.com/user/Enverxis ) koji je pravio zanimljive likove s maksimiranom inteligencijom. Recimo, ratnik s inteligencijom 18 - inteligencija povećava radijus dejstva nekih specijalnih bafova, tako da recimo ratnik s velikom inteligencijom zahvata u čišćenju mnogo veći broj protivnika. Višak inteligencije proizvodi onaj dodatni prsten dejstva akcije ili čarolije. Kod čarobnjaka to je onaj deo kruga dejstva kod AoE čarolija koji ne aficira članove grupe.

Father Jape

Samo da prijavim da sam došao do fajta sa Thaosom i da me je silovao brutalno. :lol:

Perin

Koji si lvl?

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Father Jape

Deseti. Ne preporučujem ako igrate na hard da bez max levela idete na poslednji fajt. :lol:

Ja sam ovako spustio na easy, opušteno ga završio, odgledao epilog... i sad ću da loadujem da na hard očistim Paths of the Endless.

Linkin

Ja, naravno, igram na Path of the Damned.

Trenutno sam tek treći nivo. I imam sa sobom Alotha i Edera. Sa njima sam očisto skoro sve, sem pećine sa medvedima i katakombi ispod grada.

Izašao sam iz grada, zaobišao Durancea i pokušao Mother's Plea samo sa 3 člana. Možda je moguće ali je prilično mučenje. Pretpostavljam da je slično i sa onim kvestom u šumi desno.

Vraćam se ja po Durancea, ipak. Pa ću videti šta sve sa njim može.

Inače, sad sam Island Aumaua (zbog trećeg weapon seta). Rogue. Žensko. :lol:

Father Jape

Zar ti ne reče da nećeš igrati ispočetka? :lol:

Linkin

Pa, rekao sam posle da bih možda igrao jedino "Path of the Damned", jer sam radoznao da vidim gde ću da zaglavim. Znači, nemam ambicije da ovog puta stignem do kraja, već igram koliko mogu.  :lol:

Perin

Durance i njegovi bafovi mi se pokazuju kao jedni od najznacajnijih stvari u igri tokom fajta, narocito kad trebam poraziti jakog neprijatelja.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Linkin

Uzeo sam ja i Kanu, za svaki slučaj.

Ne volim da se mučim. Sa družinom od 5 članova bilo je pravo zadovoljstvo počistiti pećinu sa medvedima. Pravim pauzu od igre pa ću se baciti i na katakombe ispod grada. Sve ostalo mi deluje preteško na Path of the Damned level 3 sa 5 članova. Možda Mother's Plea, ali otom potom.

Verovatno treba bar level 4 i solidnija oprema nego što ja trenutno imam, za ostale kvestove malo dalje od grada.

neomedjeni

Okej, svi su dvanaesti level, svi kvestovi za bogove urađeni, ostalo je da odem na ostrvo da započnem poslednju etapu. Kvest sa Duransom će mi izgleda ostati nedovršen. Verovatno je u pitanju neki bug, ali dugo dugo se ne odlučuje da progovori. Osim ako se poslednja etapa njegove priče ne odmotava na samom kraju, moraću da je ganjam na drugom prelazu. Šteta.

Mislim da je bezbedno da kažem da je igra 9/10. Ovo će se prelaziti više puta. Očekivano.  :lol:

Linkin

Quote from: neomedjeni on 11-04-2015, 14:30:04
Kvest sa Duransom će mi izgleda ostati nedovršen. Verovatno je u pitanju neki bug, ali dugo dugo se ne odlučuje da progovori.

Quote from: Linkin Uroborni on 04-04-2015, 14:43:48
Instalirao sam upravo peč 1.03

Nažalost, neke bagove nećete rešiti ni sa njim. Npr, problem sa follower questom "The Trials of Durance" gde je uopšte nemoguće pitati Duransa za njegov san i tako završiti ovaj kvest. Srećom, pa na netu mogu da se nađu modifikovane verzije konverzacijskih fajlova koje pomažu da se deonica pitanja vezano za san pređe.

Sad vidim da diveloperi tvrde da to navodno i nije bag, već da bi se kvest završio treba kampovati, a ne odmarati se u krčmi. A igrači su sami krivi što više vole krčmu od poljane.

Lord Kufer

Камповао сам после отимања оног скрола на пољани и Дуранс је сањао нешто па сам га добро изнервирао безобразним питањима. То је ваљда то? Где он прича како је био један од Дванајес жигосаних.

Linkin

Problem je u tome što trebaš da ga pitaš o snu, a ne o 12 žigosanih ili bilo čemu drugom da bi kvest napredovao dalje. A te konverzacije jednostavno NEMA.

Ja sam to rešio pomoću fajlova koji se nalaze ovde:

https://www.dropbox.com/sh/78pcyzkpykskhcz/AACuB_hCwiPyj8DQlf01r9E4a?dl=0

Jednostavno skineš ta dva-tri fajla i overvrajtuješ originalne fajlove u Pillars of Eternity folderu (nalaze se u Pillars of Eternity\PillarsOfEternity_Data\data\conversations\companions).

Inače, originalni thread vezan za taj bag i fix je ovde:

https://forums.obsidian.net/topic/73209-the-trials-of-durance/page-2

Dirty Old Man

Hm, ja igram na normalnom nivou težine, i od prvog grada idem sa punom družinom (pokupio Alotha), ostale kupio i sa ljubavlju ih gradio. Nisam pokupio Edera, a sad sam u 3. činu i čistim Endless Paths (ostao mi još 12. nivo). Stronghold picnut i brižljivo branjen. Čarolija Confusion mi je najubojitije oružje. I tako...
Bez starca nema udarca.

Lord Kufer

А може да буде да се та конверзација отвара тек пошто у Дифајенѕ Беју разговараш са Дозенима и распиташ се о њима.

Linkin

Ne. Taj kvest nikakve veze nema sa bilo čim u igri. Jednostavno, sve se rešava kroz čekanje i konverzaciju. Cilj je da pomogneš Duranceu da prevaziđe neke stvari i raščisti sam sa sobom.

Jednostavno, sanjaš san i čim se to desi u opisu kvesta ti bude napisano da bi sad trebalo da porazgovaraš sa Duranceom o tom snu, a ne možeš jer te konverzacije nema. Jedini način da dobiješ tu konverzaciju jeste da ubaciš one fajlove gore u svoju verziju. Ako želiš da završiš sve kvestove, kao ja. Inače se nađeš u situaciji u kojoj je sad neomeđeni.  :?:

Lord Kufer

Никакве фајлове нисам убацивао. Ово сад играм с печом 1.03

Linkin

Trials of Durance ima sledećih 6 faza:

1. Spend time traveling with Durance.
Durance says he and I are meant to travel together, and that we can teach one another. He is a man of many words who seems to raise more questions than he answers, but if I travel the road long enough with him, perhaps I may discover something worth learning.

2.Discuss your vision with Durance.
I had a dream about Durance. My eyes seemed unable to focus on him, and a blinding light burst from his staff. Something about the dream seemed all too real - as though something in his soul was revealing itself to me. I should ask him what I saw.

3.Continue to get to know Durance.
Durance revealed to me that he was one of the engineers of the Godhammer bomb. There must be more to this that he isn't telling me - at least not yet.

4.Find out from Durance what the fading symbols meant.
I had another dream about Durance. I saw a burning symbol on his staff - a circle of twelve smaller circles, and as I watched it, eleven of the twelve faded out. In my dream Durance seemed to try to rekindle them, but it was no use. Perhaps Durance will know what it meant, as he did with the last dream.

5.Continue to journey with Durance.
Durance was evasive when I asked him about the fading circles on his staff. He claimed it represented his lost connection with the other engineers of the Godhammer, whom he left behind to follow his own path after the destruction of Eothas. When the time is right, I'll see if there isn't more to be learned about this.

6.Talk to Durance about Woedica.
Learning that Woedica is responsible for Waidwen's Legacy leaves many questions about the circumstances of the Saint's War and the destruction of Eothas. Durance may have further insight.

Koliko ja znam, problem se javlja nakon sna ,tj. vizije. Nemoguće je pitati Durancea šta je video, pošto ta opcija ne postoji u konverzaciji. Jednostavno, nije moguće ni na jedan regularan način preći iz vrlo rane faze ovog kvesta u narednu. Dakle, san/vizija je zapravo jedna od početnih faza kvesta. Ne zanosite se ako ste pri kraju igre a i dalje na toj početnoj, drugoj fazi, da je sve regularno. Nije, to je bag. U verziji 1.0.3 podjednako kao u 1.0.2. I svakoj drugoj koja postoji.

Ko ubaci fixovane konverzacijske fajlove čiji sam link postavio u svojim prethodnim postovima dobiće opciju da pita Durancea o viziji i pređe iz faze 2 kvesta u fazu 3. Ko ne ubaci neće. Al, nebitno, ne mora se ni svaki kvest preći da se dođe na 12-ti nivo. Znači, ovo rešenje sa ubacivanjem fajlova nije da bi se igra prešla već samo za one koji žele da pređu sve kvestove. Čak i ovaj jedan koji je bagovan.

neomedjeni

Lažna uzbuna, nisam očekivao da će se u onom hramu bogova razrešiti Duransov kvest. Valjda sam prebrzo prošao sve ostale faze.

Fenomenalna završna borba, prvi put su me Taos i ona dva buzdovana i na normalu smoždili jer sam pogrešno rasporedio snage. U drugom pokušaju sam svoje pratioce poslao na kipove, a sa svojim rogueom urnisao Taosa za 7-8 sekundi... da bih shvatio da moram da ubijem i onu boginjinu kopilad kako bih dokrajčio Taosa. I izgledalo je previše lako.  :lol:  Na kraju sam imao samo dva kompanjona na nogama, ali sam dobio partiju.

Pitam se da li je bilo moguće obećati svim bogovima da ću postupiti po njihovoj želji i svima maznuti bonuse. Kakva bi tu frka mogla da ispadne u nastavku u kom me jure tri besna boga. Moram to da probam u jednom prelazu.

Inaće, odličan kraj sa svim onim posledicama mojih izbora u toku igre. Malo me ražalostilo što je svako otišao na svoju stranu jer to znači da u sledećoj igri verovatno neću moći da imam u družini većinu kompanjona iz prvog dela, a mnogi su mi prirasli srcu. Pitam se da li će se ekspanzija nastaviti direktno na kraj prve igre ili će biti više kao TotSC za Baldurs Gate.

I da ne zaboravim, osvežavajuć je pristup koji su imali sa kvestovima kompanjona. Činjenica da većina nije na kraju našla definitivne odgovore na dileme koje su ih mučile je drugačija od uobičajenog načina na koji se prave ovakvi kvestovi.

Linkin

Pa, caka je što možeš izabrati samo jedno rešenje jednog boga za duše. Čim izabereš ostala tri će znati i neće ti se više nuditi.

Mene više kopka šta se dešava ako ne postupiš "po božjem" ali mrzi me de se ponovo lomatam sa Thaosom samo da bih to saznao.

Inače, pitam se da li smo već upoznali bar jednog boga u ljudskom ruhu u ovoj igri ili je to ostavljeno tek za expansione...

Dirty Old Man

Imam problem sa kvestom The Master Below. Dobio sam od zmaja zadatak da smestim njegovu amajliju na dlan statue, ali kad se popnem tamo (na 8. nivo), nemam nikakvu opciju da to uradim, niti amajliju mogu da izvadim iz steša. Šta tu zapravo treba da se uradi?
Bez starca nema udarca.

Linkin

Nije to na osmom nivou već na prvom.

Onaj zeleni dlan kod sporednog izlaza sa merdevinama gde izlaziš direkno u dvorište strongholda.

Dirty Old Man

Bez starca nema udarca.

Perin

Inače, skoro sam 8mi lvl, a tek sam sad ušao u Dyrford Village. Nadam se da je to ok.

Petronije

Ja sam na 4-5lvl ocistio sve sumice oko sela i resio par kvestova :mrgreen:

Ali sam zato tek sinoc usao u Def. Bay i cistim katakombe, resio sam kvest sa ukradenim skrolom koji mi daje poglavar hrama/biblioteke. Mos' kako hoces ocigledno, u tome je draz.
Arm the Homeless

Perin

Ja sam Def. Bay ocistio sav.

neomedjeni

Quote from: Perin on 12-04-2015, 01:32:59
Inače, skoro sam 8mi lvl, a tek sam sad ušao u Dyrford Village. Nadam se da je to ok.

Sasvim, nemoj da brineš. Sa devetim nivoom možeš i na normalu da ideš do 11 nivoa Endless Patha i tako nabaciš sebi još iskustva. Rekao bih da imaš predispozicije da završiš drugi čin na nekom desetom levelu, što je odlično.

Father Jape

Ja čistim sad 9. nivo Endless Patha i skidam Baldur's Gate Enhanced Edition da me malo mine želja. :lol:

A inače, ko je vama u prvoj borbenoj liniji osim Edera? Jer baš se mislim, da mi nije glavni lik defanzivni fajter, kao Eder, bilo bi često zaguljenije nego sad. Bilo je borbi gde bi jedini na nogama ostali njih dvoje, plus recimo zmaj koga je prizvao Kana pre nego što se obeznanio. :lol:

Dacko

Da nisam obnovila BG pre koji mesec, tačno na to bi i mene izazvala ova igra. Zarazna je i zabavna, nema šta, ali što se tiče uvlačenja u svet i primanja na priču, nismo se našle, tako da mi više liči na Icewind Dale nego na BG.
Otprilike kao što pominju u ovom prikazu, u igru su ubacili mnogo toga što bi igrači samo poželeti mogli na osnovu starih igara, ali su propustili da unesu nešto samo svoje i neočekivano.
http://metro.co.uk/2015/03/31/pillars-of-eternity-review-baldurs-gate-3-by-any-other-name-5128346/

Ne vodim nijednog borca prsa u prsa sem Edera, a i ne treba mi jer mi je glavni lik rendžerka, pa onda uz Edera u prvoj liniji stoje njen i Saganin ljubimac.

Linkin

Da raportiram da sam stigao na 4. nivo na Path of the Damned nivou težine.

Verovatno ima bezbroj mučnih puteva da se dosegne 4. nivo ali samo je jedan beskrajno lak: Raedric's Hold i kvest "Lord of a Barren Land". Ovaj deo igre, bezkrajno trivijalan na lakom nivou težine, dobija novi smisao na najtežem.

Naravno, prva stvar koju ste se verovatno svi odmah zapitali: kako je uopšte moguće dobiti kvest "Lord of a Barren Land", a se prethodno ne završi bar jedan od dva kvesta "Mother's Plea" ili "The Smith's Shipment"? Pa, moguće je. Ako odmak krenete za Raedric's Hold na putu ćete sresti Kolsca koji vam daje kvest vezan za Raedrica nezavisno o toga koje ste kvestove završili.

A, jednom u Raedric's Holdu, sve je sasvim lako i svodi se zapravo na puno šunjanja: popnete se uz zidine zamka pa preko krova na prvi sprat, gde odmah pokupite 6 "Beratian Priest Robes", koje omogućavaju da vas niko na spratu ne napadne i da bezbedno stignete do Nedmarove ćelije gde vam on da zadatak da oslobodite Giaccoa. To, naravno, sa lakoćom obavite i imate direktan pristup Raedricu, sa kojim odmah sklopite savez da dođete Kolscu glave (izvršavanje tog zadatka obara reputaciju u Gilded Velu ali podiže u Def Beju, što je mnogo bitnije) što vam omogućava da nesmetano procunjate po čitavo Raedric's Holdu i pokupite sve što se da pokupiti, bez ijedne borbe.

neomedjeni

Quote from: Father Jape on 12-04-2015, 09:09:16
A inače, ko je vama u prvoj borbenoj liniji osim Edera? Jer baš se mislim, da mi nije glavni lik defanzivni fajter, kao Eder, bilo bi često zaguljenije nego sad. Bilo je borbi gde bi jedini na nogama ostali njih dvoje, plus recimo zmaj koga je prizvao Kana pre nego što se obeznanio. :lol:

Pa, Palegina je prilično dobra u primanju udaraca, takođe. Zapravo, pošto sam ja prvi prelaz igrao sa rogueom, svanulo mi je kada sam konačno naleteo na nju. Sve do tada sam forsirao Kanu kao drugog frontmena, ali to je bilo nezadovoljavajuće rešenje.

A sada igram kao paladin i užasno mi fali jedan rogue koji bi sve te napadače koje vežemo Eder i ja poubijao za desetak sekudi. Borbe mi traju minutima.

Linkin

Peti nivo i eto me sa timom od šest u Defiance Bayu, akt 2. Imam već i stronghold, naravno.

Sve u svemu, nije Path of the Damned ni iz bliza toliko težak i neigriv koliko sam ja zamišljao. Naravno, daleko od toga da čistim sve. Pošto mahom znam gde se šta nalazi koncentrišem se na realne ciljeve koje mi donose puno ekspa, a zanemarujem svakakve teške borbe sa gomilama neprijatelja ako mi se tu ne nalazi ništa preterano bitno.

Maerwald mi je delovao kao kritično mesto na kojem ću zaglaviti. Pošto sam mislio da će za tu borbu biti neophodan peti nivo, a na kraju sam ga sredio i sa četvrtim.

Dosta pomaže item "Bronze Horn Figurine" koji se može kupiti kod kovača u Gilded Vale za 5000 koina. On priziva u pomoć Animata, koji je neka malo moćnija vezija Phantoma koga priziva Kana sa "But Reny Daret's Ghost, He Would not Rest". Kad se Animat i Phantom udruže nastaje haos. 

Linkin

Eh. Toplo se nadam da se i vi, kao ja, odabrali neku drugu rasu, a ne OP-ovane Godlike za drugi prelaz.

Kao što sam naslutio pri prvom prelazu, Godlike rasa nosi sa sobom veeeeliki penalty u delu igre sa Temple of Woedica.

Sad kad mogu da navučem Woedica Hood i infiltriram se u Temple dostupna su mi čitava tri nova main kvesta koje nisam mogao da obavim ranije.  :?

Nisam siguran da li je i to vezano, ali posle toga dobio sam i event gde mi Leaden Key napada stronghold, što isto nisam viđao pri prvom prelazu.

neomedjeni

Ovde nešto ne štima. Ja sam u prvom prelazu bio Death Godlike i uspeo sam, premda teškom mukom, da navučem kapuljaču na glavu i učestvujem na sastanku. Aloth je s tim u vezi zbijao šale sa mnom. I glavni kvest se nakona sastanka razgranao na tri kvesta. Šta se tebi desilo u prvom prelazu? Koji godlike si bio?

Što se Strongholda tiče, izgleda da se događaji razlikuju od igre do igre. Ja sam danas imao napad razbojnika koji se uopšte nije desio u prvom prelazu. A primetio sam i da se itemi koje dobijam značajno razlikuju. Našao sam tri opasača koja mi povećavaju healing, a u prošlom prelazu sigurno nisam imao više od jednog sveukupno.