• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Topic Off Topic

Started by Krsta Klatić Klaja, 06-12-2016, 20:31:01

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Krsta Klatić Klaja

Realno, nedostaje jedna ultimate offtopic tema, o svemu i svačemu, šagod vam padne na pamet

Feel free da žestoko lupate

Npr, upravo skupljam veš i imam tri rasparne čarape. Đe su nestale, dal mašina guta čarape ili nisu ni ubačene u mašinu?

Gledam, ispod kreveta, pored kreveta, ispod jastuka takođe nisu, nisu ni na lusteru

Pritom mi je ove jeseni nestalo 7-8 čarapa, šo znači da nešto ozbiljno nevalja!

Đe odlaze izgubljene čarape, koja su vaša iskustva, đe ste ih nalazili, ili ih nikad niste našli?

Naravno, možete i da promijenite temu, jer u tome je poenta.
šta će mi bogatstvo i svecka slava sva kada mora umreti lepa Nirdala

Ugly MF

Meni moja džukela razvlači čarape po kući i ponekad ih propisno izžvaće!

Krsta Klatić Klaja

Ću provjerim imam li džukelu ili kakvu alu!

Petronije

Ja sam nalazio u filteru od veš mašine, ono što ostane od nje.

Dybuk

Ubaci ih u jastucnicu, zakopcaj, pa mozda budu na broju. Ja to nisam probala, ali poznato je da neke masine "gutaju" carape.

Krsta Klatić Klaja

Vi to ozbiljno, ne palite me da imam horor mašinu? Lele.

Krsta Klatić Klaja

Ugly MF

Svemirci su krivi za sve, znači,a?
Dooooooobro....da znamo...

Krsta Klatić Klaja

Ajd što je reklama prava bosanska, kredit koji svi razumiju, ali još je pride gej, s ribom tek u pozadini.

Agota

This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Krsta Klatić Klaja

Priznajem samo Haselhofa!

Petronije

Agota

Bez Haselhofa đaba su krečili!

"You dont get to say that, you're just tanned" :-D
This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Agota

Zac Efron kao Hobie... :)

Agota

Quote from: Agota on 21-08-2016, 23:07:19
film je na momente zabavan, ali isprazan bez pravog zapleta...nema pricu. super muzikica :-D . film drzi  vil smit kao neko ko zna da iznese blokbaster i margo je nasla zlatnu sredinu izmedju lude i emotivno nestabilne. joker meni  los... preneglasen...deluje ko heroinski ovisnik na ekstaziju, mozda ima boljih isecenih scena...najgori je dzoker :cry: ... nekako jednodimenzionalan a hitov joker nisi znao da li je lud ili je on u pravu.
:?
https://www.youtube.com/watch?v=cdiFhv3gsyo

Ace Ventura!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :| :| :|

Krsta Klatić Klaja

Suicide Squad nema Haselhofa!

A imdb strana kaže Hof i Pamela će se pojave u Bejvoču.

scallop

Prelistavam knjigu domaćeg autora. Impresivna rečenica je:

Aca Stokić, koji je jahao Katarinu...
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

lilit

impresivno je kako izvlačenje iz konteksta može da implicira da domaći autor nije samo preneo šta je pisalo u časopisu Sport 1943. godine. :lol:
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Agota

tomat

najbolji deo najboljeg crtanjca ikada

http://youtu.be/LgGmQZn77Uw
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Krsta Klatić Klaja

Eo mog omiljenog animiranog humora, jest da je igrica al nekad sam se valjao

https://www.youtube.com/watch?v=V9xLoTXC5fk

Ugly MF

Ja to i ne smem da upalim, ode vreme na doboš, ništa od posla, žena, dete,kučići, svi crkoše od gladi!

Dybuk

It's that time o' year again!  :lol: :lol:

Krsta Klatić Klaja

Krsta Klatić Klaja

Krsta Klatić Klaja

Mali božićilili

Breaking News: Fire Alarm, Shots Being Fired & reports of hostages being taken during a christmas party at Nakatomi Plaza........

http://toptwitter.com/Nakatomi-Plaza

Agota

Krsta Klatić Klaja

Dybuk

Jeste zivi, ljudi? Srbija ovih dana Sajbirija... :shock:

Krsta Klatić Klaja

Mene ubi neki grip, nikad grđi, mora da je pseći!

Dybuk

Aha, hara nesto gadno. Ja sam svoj doprinos dala, par meseci vukla neko njesra od prehlade.

Da bar ima dobrih orora pa da se premosti!

Krsta Klatić Klaja

Krsta Klatić Klaja

Nešto razmišljam... Mac, što si nas sve, u svom klimatskom agit propu, slago da će biti kratka zima?

Smrzoh se ko....

I Meho vadi neke "2016. najtoplija", alo bre!

Petronije

Kako ja nisam video te prognoze. Prvi mraz na reci me je dočekao već u oktobru, jasno je bilo da će biti ljudska zima. A i krajnje je vreme bilo, samo neka roka, kupio sam nov akumulator i zimske gume sve četiri [emoji1]

Krsta Klatić Klaja

Vidiš neko zagrijavanje, propadosmo, zagađenje, staklena bašta... Danas čoek zašlajfovo na parkingu, zaledilo se sve, čekamo pingvine

Samo mac i meho drve o podizanju nivoa mora!

Petronije

Ne doznajem se u zagrevanje, samo kažem da je bilo naznaka da će zima za razliku od prethodnih nekoliko biti prava zima.

Krsta Klatić Klaja

Slažemo se, misim meni smjena godišnjih doba djeluje i dalje normalno, nije naprasno zahladilo itd... al malo zezam eko sagitaše.

Mac je reko biće kratka zima zbog klimatskih promjena!

tomat

Quote from: Pizzobatto on 22-01-2017, 01:01:05
Slažemo se, misim meni smjena godišnjih doba djeluje i dalje normalno, nije naprasno zahladilo itd...

ali mi se zato čini da naprasno otopljava, proleća su nekako kraća.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Dybuk

Da, prakticno imamo leto i zimu, sa vrlo kratkim intervalima "prelaznih" godisnjih doba.

Meho Krljic

Džabe ja kačim linkove po forumu koji objašnjavaju da "weather is not climate". 2016. godina je bila najtoplija po podacima koje možeš da uzmeš da proveravaš, nemojmo ovo anegdotalno da shvatamo baš suviše ozbiljno.

Krsta Klatić Klaja

Aha, sad kao čekamo proljeće da demantujemo nove tvrdnje! Ko vas ne zna...!

Krsta Klatić Klaja

Da, da na internet sajtovima zagrijavanje, a napolju se smrzosmo!

Sa čim ta klima ima veze sem sa Vučićevim konferencijama za štampu? I tamo jedni podaci za medije a drugo realna situacija!

Meho Krljic

Pa baš zato što prost narod poput nas ne razume intuitivno šta znači GLOBALNO zagrevanje su se naučnici dogovorili da taj termin zamene terminom klimatske promene jer je on manje kontroverzan za laike. A klima se, ako se pogledaju podaci sa linka koji sam ponudio, očigledno menja u smislu da prosečna globalna temperatura raste.

Krsta Klatić Klaja

Nisu naučnici no Al Gor!

U tim slikovnicama globalna temperatura je ista danas i 2000 godina prije Hrista.

Nači sve u svemu, Sunce je bitnije za klimu od petrohemije, pa naravno!

Agota

Quote from: Pizzobatto on 22-01-2017, 19:29:25
Da, da na internet sajtovima zagrijavanje, a napolju se smrzosmo!

bato, imas sad u inter sportu na akciji aktivni ves mc kinley, koplet, helanke + bodi majica, nesto oko 2000 din . to je sjajna stvar za ove minuse. kupio moj kolega
jos prosle godine, ja mu se smejala, a prosle sedmice i ja pazarila isti , imaju radnju  u novom merkatoru i stvarno je fenomenalan. e sad meni je bilo usput posto sam isla da gledam nerudu u studenjaku ali ima tih radnji ja mislim dosta po gradu...

Krsta Klatić Klaja

Loša investicija kad tomat tvrdi dolazi ljeto za dva mjeseca!

Dybuk

Untercigeri!!!  :lol: :lol: :lol:

Eh, ali nesto razmisljam apropo ovih helanki i bodija itd, dobro je kad se ubundas za boravak napolju, al je muka kad (neminovno) krocis u zagrejan prostor. Napolju -15, unutra +25. Da umres.

Krsta Klatić Klaja

Ma samo kaput/jakna duga, nikako kratka da vire guzce na -15, i toeto. To se lako i skine, i meni dovoljno.

Petronije

Pa za neko muvanje po gradu, od auta do prodavnice i kafića, možeš kako 'oćeš. Kad juriš za decom po snegu sat dva, ili pešačiš do radnog mesta ceo kilometar ujutru dok brija košava ili severac na -15, i tako svaki dan, onda mora full oprema.