• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Elden Ring

Started by Meho Krljic, 13-06-2019, 11:43:44

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

dark horse

Koliko shvatam, u patchu 1.04 je nerfovan bleed (sajonara Reduvia/Rivers of Blood/Eleonora's Poleblade), a opovane inkantacije i kolosalna oružja.

Zato sam verovatno i toliko nenadano uznapredovao nakon što sam ponovo izvršio respect statsa i prebacio se iz ARC/FTH/DEX u FTH/STR, prelazeći sa Dragon Communion Seal na Gravel Stone Seal, i za Eleonora's Poleblade/Rivers of Blood (koji su verovatno bolji za PvP nego PvE) na Rykardov Blasphemous Blade (što, jelte, nije kolosalno oružje, ali closest best, moj povratak na korišćenje greatsworda s početka igre)

To me je verovatno gurnulno da s lakoćom sredim ostale bossove pre Elden Beasta (kojih nije bio mali broj i nisu baš lake bitke, ponovo sam se npr, sukobio s Godfrijem), uključujući i Radagona, mada je to vezana borba, pa ću je svako ponoviti, pre ponovnog susreta s Elden Bestom.

Na mojoj kill listi ostala je jedino još Melanija, pa sam odlučio da ne završim prvi susret s Elden Ringom bez da se dostojno ne pozdravim s njom, a budući da je to jedan od najtežih, ako ne i najteži boss, a ni Elden Beast ne deluje lako, pogotovo ako te Radagon prethodno namuči, tako da će prvi prelazak igre verovatno potrajati još par dana.
Sve je više dokaza da su Pravoslavlje izmislili Hrvati da zajebu Srbe!!

Meho Krljic

Quote from: Petronije on 19-04-2022, 22:18:38
Kakva efikasnost Milanova, ja za 48h lvl 56. Baš gustiram lagano.
Pa, da, a pokazuje se da je igra dizajnirana da ti, ako pratiš kvestove, sipa mnogo runa u buđelar. Ja sam krenuo da ozbiljnije pratim kvestove tek oko osamdesetog sata i od tada sam se neočekivano mnogo levelapovao iako sam već bio vrlo visokog nivoa u suštini.

Petronije

Quote from: dark horse on 20-04-2022, 08:24:29
Koliko shvatam, u patchu 1.04 je neferovan bleed (sajonara Reduvia/Rivers of Blood/Eleonora's Poleblade), a opovane inkantacije i kolosalna oružja.

Zato sam verovatno i toliko nenadano uznapredovao nakon što sam ponovo izvršio respect statsa i prebacio se iz ARC/FTH/DEX u FTX/STR, prelazeći sa Dragon Communion Seal na Gravel Stone Seal, i za Eleonora's Poleblade/Rivers of Blood (koji su verovatno bolji za PvP nego PvE) na Rykardov Blasphemous Blade (što, jelte, nije kolosalno oružje, ali closest best, moj povratak na korišćenje greatsworda s početka igre)

To me je verovatno gurnulno da s lakoćom sredim ostale bossove pre Elden Beasta (kojih nije bio mali broj i nisu baš lake bitke, ponovo sam se npr, sukobio s Godfrijem), uključujući i Radagona, mada je to vezana borba, pa ću je svako ponoviti, pre ponovnog susreta s Elden Bestom.

Na mojoj kill listi ostala je jedino još Melanija, pa sam odlučio da ne završim prvi susret s Elden Ringom bez da se dostojno ne pozdravim s njom, a budući da je to jedan od najtežih, ako ne i najteži boss, a ni Elden Beast ne deluje lako, pogotovo ako te Radagon prethodno namuči, tako da će prvi prelazak igre verovatno potrajati još par dana.

Quote sa drugog foruma...

QuoteKonačno nerfovan Carrian Retaliation (RIP Dist2 speedrunovi). Nerfovan Swarm Of Flies, mali nerf za bleed buildove, ali nisu dirali Rivers Of Blood i Eleonora's Poleblade pa je bleed i dalje živ i zdrav...

dark horse

Sasvim moguće. Napisah juče kad je patch izašao da nemam utisak da se bilo šta promenilo, a igrao sam još sa Rivers of Blood/Eleonora's Poleblade.

Anyway, ti Petronije igraš piratsku verziju, pa te verovatno baš ništa od toga ni na koji način ne kači... piratski ripovi retko prate te minor release igara.

Meho Krljic

Ja sam se malo secnuo kada sam video da je bleed nerfovan, ali onda kad se prođe kroz patch notes, reklo bi se da se ovo odnosi samo na stunlock efekte koji su u dobroj meri destabilizovali PvP mečeve. Jutros sam ubio još jednog velikog crvenog vuka i nisam imao utisak da je bleed buildup mog bodeža ikako usporen ili da je smanjen iznos XPa koji se oduzme kad dođe do krvarenja.

Petronije

Quote from: dark horse on 20-04-2022, 08:40:19
Sasvim moguće. Napisah juče kad je patch izašao da nemam utisak da se bilo šta promenilo, a igrao sam još sa Rivers of Blood/Eleonora's Poleblade.

Anyway, ti Petronije igraš piratsku verziju, pa te verovatno baš ništa od toga ni na koji način ne kači... piratski ripovi retko prate te minor release igara.
Redovno izlaze pečevi za pirata, juče sam apgrejdovao na 1.04

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

dark horse

Svaka čast piratima na ažurnosti! Verovatno imaju dosta donacija za ovu igru, pa se dodatno trude.  :lol:

milan

Radan iz dan!
Strpljenje, luk i strela, i besomucno bežanje i samonovanje

Meho Krljic

Čestitke! Sad treba naći lost grace posle njegovog poraza. To je meni trajalo duže nego sama borba  :lol:

Meho Krljic

Quote from: Meho Krljic on 20-04-2022, 08:43:38
Ja sam se malo secnuo kada sam video da je bleed nerfovan, ali onda kad se prođe kroz patch notes, reklo bi se da se ovo odnosi samo na stunlock efekte koji su u dobroj meri destabilizovali PvP mečeve. Jutros sam ubio još jednog velikog crvenog vuka i nisam imao utisak da je bleed buildup mog bodeža ikako usporen ili da je smanjen iznos XPa koji se oduzme kad dođe do krvarenja.

Mada, naravno, nerfovan je i Mimic Tear, smanjen mu je multiplajer za zdravlje. Mijazaki ko da je gledao moj bild i rekao "Ajde malo da cimamo Mehmeta".

dark horse

Cima te Mijazaki da pređeš na inkantacije i kolosalna oružja. Znam ga ja. 8-)

Možda treba razmišljati i o Dung Eater sumonu, umesto Mimic Tear. Ja sam za njega u ovom prelasku igre ispušio, pošto sam lutkarev napitak svojevremeno predao sveznajućem Gideonu Ofniru, umesto Dung Eateru, koji me je posle toga bez ikakvog razloga napao. :?

Znaš kad ću više išta da dam tom Gideonu...

Meho Krljic

Pošto sam i pre ovog novog peča koji OČIGLEDNO još više pojačava faith bildove a oslabljuje magijske i bleed bildove (a što je sve uglavnom zbog PvP balansa, da bude jasno), naišao na gomilu superkul inkantacija koje ne mogu da koristim jer mi je Faith negde na 7, to mi je bio plan za NG+. Ne da mi se da se sada rispekujem, onda moram da menjam i oružja a ko ima snage za to...

dark horse

Da, očigledno. Moguće da ću da odradim danas i treći rispek statsa, da bih prešao na kolosalno oružje. Taman toliko somber smithing stonova mi je ostalo. A radoznao sam.

Rispek statsa i menjanje oružja nekako ide jedno sa drugim. Zabeležim na papir stare stats, i napišem stats na koje targetujem, ostalo rasporedim i gledam da manje više ostane na sličnom nivou kao pre. Naravno, obično se negde zeznem, npr. falila su mi dva poena za dex da bih uopšte mogao da koristim Rykardov Blasphemous Blade, ali daju se ti propusti jednostavno otkloniti, sa malo farmanja. Za veće propuste, naravno, novi rispek. Ako se pokaješ, uvek ostavi materijala da se rispekuješ natrag na početne statse koje si zapisao.

Ako proceniš da rispek može da ti uštedi sate, da ne kažemo dane igranja sa nerfovanim buildom, onda se isplati malo se namučiti s tim...

dark horse

Nemam ništa posebno novo da prijavim vezano za ovu igru. Prešao sam na kolosalno oružje i zaista je moćno, igra na trenutke počinje da liči na sve ostale igre, tj. možeš da pristojno ideš i farmaš sve redom, bez da se mnogo čuvaš težih deonica.

Verovatno sam mnogo vezano za questove ispustio što se da ispraviti tek u narednom igranju, tj NG+. Ipak ne žurim još sa Elden Beastom, pretražujem mape da nađem šta se tu još da završiti. Igra će se, naravno, nastaviti i kad ga pobedim (verovatno ću ostaviti Maleniu za tu fazu), ali neki questovi će mi verovatno postati nedostupni, kao što mnogi već jesu, da li zbog mojih akcija ili što sam previše brzo ušao u neke kasne delove igre.

Žao mi je sto ne postoji neka bolja statistika u igri, tj. ne vidi se jasno delovi koje sam prešao, bossovi koje sam pobio, sanduci koje sam poharao, i šta mi je još preostalo za 100% čišćenja.

Meho Krljic

Vidim da je nastala panika zbog toga što je Malenija bafovana novim pečom, odnosno može da se izleči čak i kad njen udarac mačem ne pogodi, ali to izgleda važi samo kad se samonuju ljudi. Ako važi i za ash summon pomoćnike ja sam nastradao u najavi  :cry: :cry: A taman sam Mimic Teara digao na +10.

Doduše, dok ja stignem do nje, možda je i oslabe. Utisak je da je ovaj peč vrlo ciljano ovako promenio Maleniju samo zbog onog Let Me Solo Her majstora  :lol:

dark horse

Meho, kad te ovako čitam, verujem da bi tebi najviše legao klasični Diablo II Ressurected, da nabiješ na svom followery Infinity runeword na polearm i ideš iza njega, stidljivo mu provirujući iza ramena dok on savlađuje pet puta jače protivnike nego što si ti sam. Probaj!  :lol: ;)

Inače, Melanija mi liči na klasičnu agresivnu heal slut, nemoj previše da očekuješ.  :cry:

Meho Krljic

Pa igra ja Diablo II Rezrekted, na Sviču, kad imam vremena. To mu dođe kao terapija  :lol:

dark horse

Ko se brine za Melaniju posle pača 1.04 uvek je lako može dobiti parry killom, čak i na prvom nivou. Lako da lakše ne može. :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=_tOfAdBvQRQ

dark horse

Da stavim i ovaj link, da ga posle mogu lakše naći ako mi zatreba.  8-)

https://www.youtube.com/watch?v=SxkSkMUVD8c

Petronije

Akademija je pravi Dark Souls. Ni jedna lokacija na otvorenom ne proizvodi taj efekat. Jebeš ti to kad mogu u svakom trenutku da osedlam konja i pobegnem. Ovde bajo toga nema, polumrak, okolo provalije, zombiji izlaze iz zemlje, kerovi, strelci automatoni sa 8 ruku ispaljuju 100 strela u sekundi kad te vide. Bukvalno igram šah sa njima, dok ne pogrešim pa krene žurka i nekontrolisano rolanje. Hell jea.

dark horse

Bukvalno zanemariva razlika između Elden Ring i Assassin's Creed Valhalla.

Još samo da ubace pomorske bitke i veranje po planinama i nazovu Elden Ring 2.

Meho Krljic

Akademija jeste pravi Dark Souls, ali je iznenađujuće mala lokacija. Ili sam ja bio overlevelled kada sam došao do nje pa sam je brzo odradio... Ali je prelepa.

Ja, koliko god se trudio da, kao igram critical path, opet lako odlutam  :cry:  Odvuče mi nešto pažnju i jutros, dok sam skapirao da ne treba da idem na tu stranu, ubio sam tri bossa.  :lol:  Podsećanje da treba ručno da menjate doba dana kad bivakujete jer će vam to dati pristup neprijateljima i bosovima koji nisu prisutni u svako doba dana.

Petronije

Verovatno si banuo na lvl100 tamo i samo protrčao. Šteta, baš je dobra mapa, više mi se sviđa od Stormveil zamka koji je isto odličan.

Meho Krljic

Ne, uradio sam ranije akademiju ali jesam verovatno bio već dosta visokog nivoa. Ali Stormveil Castle mi svakako deluje kao značajno gušća mapa.

dark horse

Meni cela oblast Liurnije deluje kao vrlo slabo naseljena mapa.

Vratio sam se u Liurniju skoro, prvenstveno da završim quest Hijete-Koja-Traži-Svetlost i zeznuo se na svaki moguć način, pošto sam sad dobio Flame Frenzy Three Fingera, i da bih ga skinuo moraću da pobedim Maleniju PRE Elden Beasta.  :cry:

Petronije

Liurnia jeste prilično prazna ako se uzme u obzir veličina same mape, ali opet, to je površinski najveća oblast.

dark horse

Ako računaš samo delove sa kopnom na mapi, onda je otprilike slične velične kao i ostali regioni.

Druga najveća oblast, Planinski Vrhovi Džinova, isto je praznjikava. Možda čak i daleko više nego Liurnia. A ako računaš samo korisnu površinu, gde imaš nekakvih sadržaja, dođe skoro pa je ubedljivo najmanja, najsiromašnija oblast.

Mislim, isto kao tebi, meni delovi igre koji služe da samo protrčim konjem baš ništa ne znače.

Petronije

Pa ne računam samo delove sa kopnom na mapi jer su vodeni delovi prohodni i na njima obitavaju neprijatelji i ima loota, dakle samo su vizuelno voda, suštinski se ne razlikuju od bilo kojeg kopnenog dela.

dark horse

Možda si u pravu, možda je u ovoj igri to samo vizuelno voda, a ne donosi neki otežavajući faktor pri šetanju. Ipak, kad god vidim vodu u igri, ja to shvatam kao neverbalni znak da tuda treba samo da projašem. Kao nekakav uslovni refleks.

Meni je u odnosu na Liurniu puno interesantnija teritorija bio Caelid. Ali imam utisak da se tebi Caelid ni najmanje ne dopada i da biraš da ostaneš u Liurniji što duže da bi ga izbegao.

Meho Krljic

Koliko su nas plašili Caelidom, ja se, da budem iskren, nisam za sada preterano izstresirao. Doduše, sada nisam tamo, jer, kao pratim priču pa će on ponovo doći na red. Danas sam imao vremena da igram pa sam uradio dosta oblasti i bosova. Lepo je kad si ovako visokog nivoa pa se šetaš unaokolo i gaziš sve pred sobom ko godzila.  :lol:  Mislim, Erdtree Sentinel je bio strašan na početku igre a danas sam ubio dva odjednom bez mnogo truda  :| :|

Petronije

Quote from: dark horse on 22-04-2022, 19:04:58
Možda si u pravu, možda je u ovoj igri to samo vizuelno voda, a ne donosi neki otežavajući faktor pri šetanju. Ipak, kad god vidim vodu u igri, ja to shvatam kao neverbalni znak da tuda treba samo da projašem. Kao nekakav uslovni refleks.

Meni je u odnosu na Liurniu puno interesantnija teritorija bio Caelid. Ali imam utisak da se tebi Caelid ni najmanje ne dopada i da biraš da ostaneš u Liurniji što duže da bi ga izbegao.

Kompletan centralni deo Liurnije koji je pod vodom je regularan deo mape, sa svojim mini lokacijama, sites of grace, NPC-ovima, mobovima, tajnama. Nema šta da mi se ne dopada Caleid, bio sam tamo sa dve strane, DragonBarrow i onaj deo koji se naslanja  na Limgrave, u tom trenutku sam bio prilično slab da bih mogao ravnopravno da se nosim sa življem tamo (mada, kad god zatreba koja 'iljada za lvlup skoknem do DragonBarrowa i bekstabujem one jadne Vulgar Militie), kasnije me je put preko Stormveila odveo u Liurniu, i sad sam tamo, i ne idem odavde dok ne pretražim svaki ćošak i ubijem sve što mogu. Jbg ja tako igram, ogromna je ovo igra i ne želim da preskočim pola tako što ću sve da prejašem. Ne žurim nigde, i ovako ne igram ništa drugo, neka traje što duže, jer znam iz prethodnih iskustava da će mi biti žao kad dođem do kraja. :)

Inače, ovde voda ne funkcioniše kao u Dark Souls, gde ti je trebao prsten da bi se neometano kretao po plićacima. U Elden Ring ili se krećeš normalno po plitkoj vodi, ili se udaviš.

Meho Krljic

Da, kad vidiš krvavu mrlju, znaš da tu počinje duboka voda.  :lol:

Ja sam apsolutno fasciniran da mi je posle skoro 130 sati ova igra i dalje ekstremno sveža, napeta i zanimljiva. To se JAKO retko dešava.

dark horse

Quote from: Petronije on 22-04-2022, 20:11:04
ili se udaviš

Well, to je verovatno razlog zašto vodu izbegavam, već samo projašem.  8-)

Imaš tri puta u Calaed, dva su skriveni prolazi, teleporti, treći je direktno iz Limgrave na istok, preko mosta sa bossom koji ima bundevu za glavu. To u DragonBarrowu ti je najbolja teritorija za farmanje koju sam i ja koristio, pobijem sve te vulgar militie (sa konja), vratim se na site of grace, pa opet... taj deo je odvojen od ostatka Calaeda mostom na kojem je zmaj, ali možeš jednostavno da projuriš.

Sve igre koje igram su u principu veličine Elden Ringa, ako ne veće. Npr, Assassin's Creed Odyssey je veći. Witcher 3 isto. U principu radije biram da prelazim što više takvih igara sa maksimalnom količinom sadržaja, tj. da zavirim u svaki kutak i vidim sve. Brzina je irelevantna, ali težim da igranje bude sistematično, jer vremena u životu je malo, a igara (i drugih zanimacija) mnogo.  :lol:

Meho Krljic

Quote from: dark horse on 22-04-2022, 21:48:03
taj deo je odvojen od ostatka Calaeda mostom na kojem je zmaj, ali možeš jednostavno da projuriš.

Ili da ga ubiješ, naravno.

dark horse

Naravno. Odavno ubiven.

Mislim da sam pobio sve zmajeve koje postoje u igri, ali s vremena na vreme otkrijem još po nekog u tamnici koju nisam bio obišao, pa se iznenadim.

Petronije

Projahao sam pored tog zmaja i istražio dobar deo dragonbarrowa ali kažem nisam bio dovoljnog levela. Sad i u jezerima nailazim na vitezove koji me onehituju, iako gomilu protivnika rutiniram, a oni bossovi-dvokolica što melju su užasni, ne stignem da ih udarim, odmah me progutaju.

dark horse

Igra bukvalno podrazumeva da protrčavaš kroz neke delove, i toga ima u svim regijama. I traje dokle traje. Možda ćeš morati da čekaš i level 100, da prestane da te onehituje, ko zna.

A ti si u Liurniji još pre nego što sam ja otkrio taj region. Ok, igraš uglavnom samo vikendom, znam, ali opet...

dark horse

A pazi ovo: ako stvarno očistiš Liurniu, zapravo ćeš završiti cilj u glavnom questu jedno tri regiona ispred ovog kog trenutno igraš. Jer, cilj je da likvidiraš samo dva od svih mogućih demigodova. Ti si već likvidirao Godrika, a likvidiraćeš šeficu Akademije, i ispunio si uslov za Leyndell, glavni grad.

A mogao si da ne diraš Godrika, ni šeficu, već odeš u Calaed zvekneš Radana, odeš na mt Gelmir i zvekneš Rikarda.

Ti ove regione znači možeš slobodno da preskočiš, i odeš direkt u Leyndell.

Ja bih pre rekao da igra podrazumeva da ti sve te regione brstiš paralelno i nekim rendom redosledom središ bilo koja dva demigoda od četiri ili do koliko možeš da dopreš pre Leyndella, kako ti se posreći.

Petronije

Kao što rekoh, dugo ću igrati ovo, što i jeste cilj. I ovako me druge igre ne interesuju, makar do izlaska Dark Souls rimejka koji će biti najbolja igra svih vremena. [emoji41]

dark horse

Petronije, ja sam čuo da u Japanu postoji jedan još veći fan igre, navodno još igra tutorial za Elden Ring od prvog dana otkad je igra izašla. Tvrdi da ništa toliko genijalno još nije video i ne želi da žuri sa ostatkom igre.

Mijazaki se oduševio kad je čuo. Skuplja papire da ga usvoji.  :evil:

Petronije

Pa nije da sam neki hardkor fan, ali omatorio sam i više volim da odem u ribolov nego da buljim u monitor. Mijazakijeve igre su jedine koje uspevaju da me zaokupe toliko da provedem više od sat vremena ispred monitora.

Ali može se reći da mi je Dark Souls najbolja igra koju sam igrao od kad se pojavila, 2011. i u top 5 all time igara.

milan

Trenutno sam u Volcano manor, bio malo u prestonici, završio skoro sve u podzemlju...

Zapanjen sam kolika je ovo igra, koliko je ovo genijalno, koliko je ovo Dark Souls i koliko je ovo ceo jebeni život.
Igraću Elden ring do kraja vremena.

dark horse

Već u prestonici? Milane zverino.  :lol:

Elem, na Uskrs je pala Melanija i skinut je troprstićev Flame of Frenzy curse! :|

Sad se sprema blickrig na Elden Beasta pa da polako privodimo kraju prvi prelaz. Planiram da igram bar do platinum achivementa, a za posle bumo videli.

Meho Krljic

Jebote, Milan je bukvalno sada ispred mene. Ja sam danas očistio prestonicu (well, ima tu još sporednih kvestova za uloviti, ali sam presudio glavnim bajama) i moram da kažem da je Mimic Tear nasviran na +10 skoro pa game breaker. Mislim, ne znam kako će biti sa late game bossovima, ali Shade of Godfrey i Morgott su pregaženi kao da su od papira. Počeo sam da koristim i druge summone u nekim borbama da bude malo teže  :lol: :lol:

dark horse

Quote from: Meho Krljic on 24-04-2022, 22:04:29
Shade of Godfrey

Čestitam!!! Ja sam se sa njim baš baš namučio. Sad, da li sam imao mimica tada, ili još nisam, ne sećam se.

Ali, late game bossovi jesu pakao. Bukvalno sam radio dva-tri rispeca za Melaniju, i na kraju zaključio da mi je najlakše dobiti je čistim dex buildom, oružje Rivers of Blood. I mimic, naravno. Mada, ni Black Knight Tiche nije za potcenjivanje u toj borbi.

Za Elden Beast sam rispecovao na faith i koristim Sword of Night and Flame u svojim pokušajima.

Valjda će mi ovo biti zadnji rispec statsa do NG+.

Meho Krljic

Brineš me sa tim rispekovanjem. Ja se sve nadam da će me moj trenutni bild uspešno odvesti do kraja, ako nastavim da ga, jelte, bildujem.

Inače, novi nivo gejtkipinga za Elden Ring se uspešno širi internetom  :lol:

Neverovatna je količina elitizma koju FromSoftove igre inspirišu u nrdovima

ratanok

Uspeo sam da završim Stormvel i sredim Godrika. Nije bio mnogo težak. Zamak je bio odličan. Jedino nisam rešio onog kužnog zmaja u podrumu i viteza na litici ali vratiću se.
Sad sam u Caelidu, stvarno odvratna zona (mislim na umetnički dojam), bukvalno mi se gade one nakaze i kužni pejzaži. Boles'!

Tex Murphy

QuoteNeverovatna je količina elitizma koju FromSoftove igre inspirišu u nrdovima

Енд јет, дотични креће од 2010, потпуно игноришући Нинја Бладе, игру за коју чак и ја знам (и имам), иако сам играо тачно нула ФромСофтњареових игара.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

dark horse

Quote from: Meho Krljic on 25-04-2022, 08:05:12
Brineš me sa tim rispekovanjem. Ja se sve nadam da će me moj trenutni bild uspešno odvesti do kraja, ako nastavim da ga, jelte, bildujem.

Ma, ja uvek jurim da sa najmanjim trudom pređem sve.

Realno, ne moraš da pređeš Melaniju, ona je opciona i, koliko shvatam, dosta teža od Elden Beasta.

K'o što rekoh, za nju ti je čisti dex build, znači sve statse na dex. Bukvalno sa par hitova je sređuješ u obe faze, sa tim statsima.

Međutim, kad sam slično pokušao na Radagonu, nije mi uspelo, mada sam posle video klipove gde ga sređuju baš na taj način. Baš sa Rivers of Blood.

Radagona treba što brže srediti, da bi ti postalo što više resursa za bitku sa Elden Beastom. Koga, kontao sam, treba maći iz daljine, zato sam uze Sword of Night and Flame. Mada, sad vidim da ima fora da mu dođeš s leđa i središ ga baš iz blizine, isto sa Rivers of Blood ili nekom drugom katanom, ali treba dobro proznavati Elden Beastovu mehaniku.

Nijedno ni drugo mi još uvek ne uspeva, ni da se lako bez gubitaka suočim s Radagonom ni da Elden Beastu nanesem ozbiljniju štetu, bilo iz daljine ili blizine.

Sve se svodi na mehaniku i da ćeš morati da se okoziš da bi je naučio. Kroz veliki broj pokušaja.