• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Punk's Not Dead

Started by Demo(n)lisher, 27-04-2007, 19:30:35

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Plottz

subota 14

SIMERIJANAC

Pojasni to malo oko Ahtisarija i Neobaveštenog,nisam razumeo-Đubre radio u njegovom kabinetu? I šta je pisalo u pismu ako nije tajna.
Demo Solunskog fronta nije raritet,čak ga je Gvido izdao na singlici Mali svet(najbolji omot ep ploče u Srbalja).

http://www.mediafire.com/?zgdjmzmkglm

Solunski Front-Ratnom Drugu Ćast 1985.

Ako nisi slušao,traži mu da ti snimi probu kod Kore.
Groblje ptica,snimak sa te probe:

Solunski Front-Groblje Ptica 1983

Plottz

Džubre je malo prolupao,bude ok ali kad mu nagrne bolest mozga ,prosto ne može da zaustavi gomilu paranoje i kojekakih konstrukcija.
Naš je al je lud ko struja.

Crass - Punk Is Dead
subota 14

Plottz

Sad bi mor`o krenut na posa`,aj tipakamo se.
subota 14

Meho Krljic

Джон Рейнольдс

Đubreta sam dvaput upoznavao, ali ne verujem da me se seća, jer se i ja njega sećam slabo.  xdrinka Ovde već spominjani Matori Velja je drugar s Đubretom. Bilo kako bilo, ako sam dobro shvatio, on je od silnog slušanja Finaca naučio finski. Uzimao je tu i tamo PRC diskove, a kad sam mu tražio neke singlove Sekunde i Rovsvetta, on mi je rekao da sve to ima na kasetama, što me nije zanimalo. Svejedno, baš mi je leglo da popričam s nekim o skandinavskim bendovima.  :mrgreen:
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Джон Рейнольдс

Sad mi se dogodilo nešto potpuno bizarno. Inspirisan ovim pričama, pade mi na pamet da se odavno nisam čuo sa Stannom. Preturam po mobilnom i shvatim da sam njegov broj greškom obrisao ili ga nisam prepisao sa starog telefona. Dobro, rekoh, napisaću Mehi PP da mi pošalje broj. A onda mi zvoni mobilni, neko zove s nepoznatog broja. Već pogađate ko. Posle - koliko - tri godine? Baš danas!  :shock: Kaže Stanna, preturao sam nešto po mobilnom, pa naleteh na tvoj broj i rekoh - daj da te pozovem da vidim da li je broj u funkciji ili je za brisanje.

Bi-zar-no. Meho, oćemo opet neko viđanje?
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Meho Krljic

Mark

Dos'o Sveti Petar i kaze meni Djordje di je ovde put za Becej, ja mu kazem mani me se, on kaze: Pricaj ne's otici u raj!
E NES NI TI U BECEJ!

http://kovacica00-24.blogspot.com/

---

ja sam ih gledao uživo u SKC-u, i nešto nisam bio oduševljen. realno, ovo što si okačio je njihova by far najbolja pesma. sve drugo je... nekako naivno.
Ti si iz Bolivije? Gde je heroin i zašto ste ubili Če Gevaru?

stakmen

bejah na tom certu 2007 e u route 66

najbolji koncert ikad ovde,predgrupa su bili kontejner 2368

Plottz

marky ramon koncert   
nedelja, 24. oktobar u 21.00 velika sala
Nakon nezaboravnog koncerta iz novembra 2008. god Marky Ramone, Michael Graves (The Misfits) i ekipa ponovo nastupaju u SKC-u, na sopstveni zahtev. Marky, jedini živi član izjavio je da mu je koncert u Beogradu bio jedan od najboljih koncerata, kao i provod koji je tom prilikom imao. Za fanove Ramones-a odabrao je set listu od 32 najbolje kompozicije koje će uživo izvesti
subota 14

Plottz

subota 14

Mark

Cool! Gledao sam Markija na EXITU onomad. Lepo je bilo!
Dos'o Sveti Petar i kaze meni Djordje di je ovde put za Becej, ja mu kazem mani me se, on kaze: Pricaj ne's otici u raj!
E NES NI TI U BECEJ!

http://kovacica00-24.blogspot.com/

Plottz

vidomo se  24tog nadam se
subota 14

Джон Рейнольдс

Ova postava sa Grejvsom nema veze s onom sa Exita. Reč je gitaristi i basistkinji benda Anti-Product + Marki + Grejvs. I ta ekipa je mnogo bolja od onoga što smo videli na Exitu, sa onim lažnim Džoijem za mikrofonom. Gledao sam ih onomad u SKC-u, Grejvs je sjajan lik, a i Kler nije za baciti, neprestano je ložila klince iz prvih redova, pljeskala se guzi i tako ti radovi.  :!:

#Τζούτσε

De mi mur?

aj kad je vec pomenut Shola, evo sta sam nasao po nekim komentarima na netu vezano za grehe vladike Artemija:
Upravnik Atosa je bio Vlada Vilovski koji je jedva znao da sklopi prostoprosirenu recenicu sto nije ni cudo jer nista do tada i nije radio nego je lupao bubnjeve u rok grupi, niti je imao neku vecu skolu, u vrh glave zanat ali je zato bio rodjeni brat ocu Simeonu. Naravno da je i vilovski pre nego sto je otac Simeon postavljem za licnog vladikinog sekretara bio vozac u Atosu

De mi mur?

Iz Blica:
Na platnom spisku vladike Artemija, a na račun građana Srbije, jeste i Vladimir Vilovski, brat njegovog sekretara Simeona. On je civil koji ima zvanje referenta izdavačke delatnosti i prima platu od 48.000 dinara. On inače i ne živi na Kosovu i Metohiji već u Beogradu. Blagajnik u Gračanici zarađuje 57.600 dinara, a kućepazitelj 24.000 dinara. Vladika ima i verske službenike pri Episkopiji, i to njih 12. Za magacionera odlazi 48.000 dinara, a kod episkopa ima i radno mesto foto-arhivar. Tako civil Nikolaj Maljm na toj funkciji zarađuje 46.080 dinara.

Plottz

subota 14

Plottz

subota 14

Plottz

subota 14

Son of Man

SKORO PA NEVAŽNO SAOPŠTENJE!

Od danas na abraxas blogu ide i priča o beogradskoj HCpunk sceni od kraja 80-ih pa do kraja 90-ih godina prošlog veka. Isto važi i za sve INO old school bendove koje sam JA slušao (i još ih slušam povremeno) a koji su obeležili 80-e i 90-e, doduše biće malo i metaliziranog zvuka tipa Earth Crisis i Integrity, ali suština je da ću postavljati samo ono što sam isključivo JA (pa JA) slušao, što znači da nikako neće biti bendova tipa 25 Ta Life, H2O, MOD, SOD, DRI, Hüsker Dü, Quicksand,  i naravno krda ovih najnovijih bendova čija ni imena ne znam a kamoli da sam ih čuo kako zvuče.

Sa druge strane pojaviće se i bend tolko kontraverzan kao što je ONE LIFE CREW, i to ne sad iz razloga što ja podržabvam taj rasizam, ksenofobiju i šta sve ne, nego samo i isključivo iz razloga jer mi je njihov prvi album u to doba kad se pojavio bio i ostao nešto najjače iz tog agresivnog fazona uz Madballov "Set it Off". I naravno, njihov survivalistički trip kada su podržali Timothy McVeigha, sve se to meni jako dopalo, jer po meni nikako nije isto biti straight edge desničar survivalista u SAD i OI!/metal-core desničar u Srbiju, po meni su to dva totalno različita pojma, no to je naravno moje skroz lično mišljenjem, i siguran sam da će mnogi "aktivisti" iz SXE HCpunk priče zbog O.L.C-a bojkotovati moj blog, ali šta da se radi, uostalom blog je od samog početka i koncipiran kao isključivo i samo moj lični (EGO) trip, gde ja postavljam ono što se meni i samo meni sviđa a ne sad da podilazim širim masama, jer, složićete se, da nije tako to bi se onda pretvorilo u 'fontanu želja' i ne bi više moglo da nosi to sveto ime abraxasa. Toliko i hvala na razumevanju.

P.S. I još da napomenem da će blog biti apdejtovan na dnevnoj bazi, dakle album ili EP dnevno, s tim što neće biti samo HCpunka, nego i Laibacha, Jadranke Stojaković, Sufjana Stevensa, i svega onoga što sam i do sad postavljao.

Джон Рейнольдс

E, kad spomenu One Life Crew, jesi li slušao ti Scortch odnosno kasnije Empire Falls, koji postoji i danas? Baš sam ovih dana razmišljao da ih spomenem ovde na temi. To je taj fazon, desničarski stejt edž, s tim da EF nemaju otvoreno rasističke tekstove, još manje NS, ali su opušteno svirali na nekom Ijan Stjuart memorijalu kad su ih pozvali, što im je koliko znam bilo jedino sviranje van Amerike. Imaju i split singl sa skam pank legendama, Antiseen; njih sigurno znaš bar iz saradnje sa Dži Džijem. Zanimljivo je što se EF pojavljuju i po regularnim, kao i po politički obojenim kompilacijama (tipa anti-gej Smashing Rainbows); 25 Ta Life sviraju na tribjutu EF-u, a EF na primer tribjutu Warzoneu, a znamo da je Rejbiz umro od side.

Mnogo sam kasno provalio EF, a privukli su me zato što sam se oduvek pitao ko im dolazi na koncerte jer nemaju naci fazon pa da sviraju po onim njihovim zatvorenim žurkama, već imaju regularne svirke pred stotinak ljudi ili manje... a ko su ti desničarski SxE? Nešto sam čitao da sad Rusi imaju jaku scenu, ali nikako da se potrudim da se malo više informišem o tome, prvenstveno jer me je ta SxE histeričnost uvek smarala i malo sam takvih bendova intenzivno slušao. CIV, Wrecking Crew... Ostalo čisto informativno, baš me ništa nije privuklo.

#Τζούτσε

Plottz

subota 14

stakmen

taj empire falls i cd underdogs na to se svi loze,efalls saradjuju sa mnogim muzicarima a izdavc im je micetrap za koje znamo da su prowhite,duga prica...osim antiseen imaju split i sa nekim japanskim bendom,,,

Son of Man

Odlicno Rejnoldse, odma biljezim taj bend u discogs.com, da vidimo o cemu se tu radi  :|

Джон Рейнольдс

Zipa sad ovo. Videh gore da nešto bitno nisam napisao, pa sam proverio i tačno je. Brajan Skorč je pevao u rezurektovanoj verziji Blitza. ONOG Blitza, Someone's Gonna Die Blitza, svako zna tu huligansku himnu. Čak postoji i studijska verzija Razors in the Night s njim, evo je:

Blitz 2004 - Razors In The Night (Bryan Scorch on vocals)

Sto posto Skorč na vokalu, to lajanje je njegovo. Meni je Blitz odavno ispao sa radara, ono kasnije sranje je bizarno, prosto mi je neverovatno da su zadržali isto ime. Čemu kad muzika nema blage veze s prethodnim radovima? Kao kasni Vampiri, recimo. Čak postoji neki album sa tipom iz Attak, zaboravih mu ime, i to je sranje. Iako su i Attak i Blitz bili sjajni bendovi. LM, slučajno nabodoh da čak postoji neko split izdanje EF sa One Life Crew, go figure.

#Τζούτσε

stakmen

taj  gari je sad u Americi  sto konta  da je to  pravi Blitz haha

naso sam intervju sa njim na www.gloryrac.blogspot.com    koliko znam osim empire falls momci su umesani i u BETTER dead than red projekat no malo proceprkajte po netu,onaj bend gore poslednji pokusaj je mladi novosadski oi!  obratite paznju na bend pozzz

stakmen

http://gloryrac.blogspot.com/search/label/Blitz

koliko znam jednog pevaca blitza je puko automobil i ubio kad su bili u Americi

ma cela te stvar sa starim bendovima je shit,99 posto starih kojih sam gledo je bila tezga osim vriska generacije koji su uvek super i matorog ludjaka Henrija Rolinsa,i the business mi je super uzivo,vecina ostalih je bila diskutabilna

Plottz

subota 14

Plottz

Nije baš Blitzali nije ni daleko jedno slovo.
Izdavao J.Biafra
BLATZ f**k new york
subota 14

Plottz

subota 14

Plottz

subota 14

Plottz

subota 14

stakmen

http://manslaughterthuglife.blogspot.com/search?q=better+dead+than+red

info o better dead than red projektu momaka iz empire falls
http://www.myspace.com/carolinarightwingpunk  to im je myspace gde se vidi da je to ista ekipa ko empire fals,ima da se skinu svi albumi sa jednog foruma necu ovde kaciti vec cu dati reynoldsu na pm   da ne sirim vise politichku nekorektnost hahaha   

Джон Рейнольдс

Quote from: stakmen on 03-10-2010, 10:47:56
http://manslaughterthuglife.blogspot.com/search?q=better+dead+than+red

info o better dead than red projektu momaka iz empire falls
http://www.myspace.com/carolinarightwingpunk  to im je myspace gde se vidi da je to ista ekipa ko empire fals,ima da se skinu svi albumi sa jednog foruma necu ovde kaciti vec cu dati reynoldsu na pm   da ne sirim vise politichku nekorektnost hahaha   

Već imam sve od EF i BDTR.  8-)

#Τζούτσε

stakmen

lijepo,lijepo svaka cast,,,,,mislim da je jedan momak iz empire falls pravio web zin steelcapednation nisam to posetio bar  2 godine,preporucujem ti taj sajt reynoldse pozzz

pokojni Steva

Jelte, jel' i kod vas petnaes' do pola dvanaes'?

pokojni Steva

pokojni Steva

Plottz

eeeeeeeee čoveče snuff,nisam ih sto godina pustio,cool!
subota 14

sleep

QuoteMeni je Blitz odavno ispao sa radara, ono kasnije sranje je bizarno, prosto mi je neverovatno da su zadržali isto ime.

Svejedno,stvar Husk je jebeni hit.

"Ona htela fensi face, a ja Srbin sa dna kace"

Plottz

subota 14

Plottz

subota 14

Plottz

subota 14

Meho Krljic

Ovaj Vor Mašin je jedna od najboljih švedskih pesama ikada. Jedino što mi pada na pamet kao odgovor može biti:

Shitlickers

Plottz

Ufffffffffffffffff,odlično!
subota 14