• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

SERBIA TODAY

Started by Ghoul, 20-12-2007, 17:12:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

Lord Kufer

Srbija je mrtva. Trebaće jedan sat da se izbaci na ulicu. I sarani u kanalizaciju.

Josephine

džin tonik

jbt koji vam je? dzon ce vas spaliti na lomaci!

Josephine

Trgnimo po ljutu u to ime.

Lord Kufer

Jel neko vidi da se Srbija kreće nekud? Ja vidim bande kako se spremaju u pljačku i obračun.
Ono što je Milošević projektovao na Bosnu i Hrvatsku, pa posle na Kosovo, sada se projektuje na Srbiju.
Nemo se zanosite.
Endemski nedostatak mozga je to...
Ravna linija...

Josephine

Quote from: Lord Kufer on 04-08-2012, 00:00:42
Endemski nedostatak mozga je to...

I mesto mu je u kanalizaciji.  xcheers

džin tonik

ok. ali ne zelim nazdraviti u to ime.

mislim, ako sve ode nizbrdo, eto opet srba u hrvatskoj za koju godinu "ovo je srbija" i sta ja znam!

Josephine

Neće biti Srba, ne brini, zosko. Prost zakon opstanka, evolucija etc.

Meho Krljic

Quote from: zosko on 04-08-2012, 00:03:07
ok. ali ne zelim nazdraviti u to ime.

mislim, ako sve ode nizbrdo, eto opet srba u hrvatskoj za koju godinu "ovo je srbija" i sta ja znam!
Ma njih to uhvatila predvikendna depresija. Мislim, naravno da je stanje loše, ali uvek je stanje loše ako pametni ljudi umesto da rade da bude bolje viču da je sve u kurac i da mu nema spasa.

Josephine

Vojvodini će biti bolje.  :lol:

Джон Рейнольдс

Претпостављам да то значи да ћеш баталити паразитирање у Београду?
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

džin tonik

nadam se mehane, nadam se, ja bih volio da je srbija najuspjesnija u regiji i sire, tako da i preostali srbi iz hrvatske odu pod sljivu. :lol:

Josephine

Meni je dovoljna i potpuna autonomija Vojvodine sa Novim Sadom kao glavnim gradom (konfederacija ili neko slično rešenje). Dok se Srbiji ne povrati mozak.

Josephine

Ali na manjoj teritoriji.  :lol:

Lord Kufer

Loši ljudi se uvek organizuju i naoružaju, a dobri - ne.

lilit

bus plus preuzima gsp u ns?
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Джон Рейнольдс

"Децентрализација" и јесте смишљена да би владари кадилука чвршће држали власт.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Lord Kufer

Sve je počelo s tim jebenim demokratskim centralizmom.

Josephine

Quote from: lilit_depp on 04-08-2012, 00:17:45

Teško. Drugačiji mentalitet. Manji grad. Manje gužve. Kulturniji i manje agresivni ljudi. Veća pristojnost u svemu, veća tolerancija. Dovoljno veća.

Джон Рейнольдс

Дакле, Д, дефинитивно одлазиш из Београда? Стварно не видим разлог да неко остаје с некултурним и агресивним људима кад може у ту неку другачију, идеалнију средину.

#Τζούτσε

Lord Kufer

U Novom Sadu su sve sami čvrstorukaši. Nikad ne bih išo tamo   :?

Anomander Rejk

Quote from: D. on 04-08-2012, 00:20:02

Quote from: lilit_depp on 04-08-2012, 00:17:45

Teško. Drugačiji mentalitet. Manji grad. Manje gužve. Kulturniji i manje agresivni ljudi. Veća pristojnost u svemu, veća tolerancija. Dovoljno veća.

D, pričaš o Novom Sadu ? Jerbo po opisu ne prepoznajem nikako o kom gradu pričaš... :idea:
Veća tolerancija i kultura ? Misliš na one tolerantne što bi potamanili sve koji se nisu rodili u tom kulturnom gradu ?
Tajno pišem zbirke po kućama...

Josephine

Quote from: Lord Kufer on 04-08-2012, 00:25:23

Ni ja.  :lol: Ja bih na Mars, ako se ispostavi da tamo ima vode. 8-)

Ne znam o čemu pričaš, A.

Lord Kufer

Dovoljno je samo pogledati Dnevnik TVNS  :evil:

Josephine

Ne idealizujem ja nikoga. Tlačeni često postaje tlačitelj.

pokojni Steva

Quote from: Anomander Rejk on 04-08-2012, 00:33:50

D, pričaš o Novom Sadu ? Jerbo po opisu ne prepoznajem nikako o kom gradu pričaš... :idea:
Veća tolerancija i kultura ? Misliš na one tolerantne što bi potamanili sve koji se nisu rodili u tom kulturnom gradu ?

tractor
Jelte, jel' i kod vas petnaes' do pola dvanaes'?

Lord Kufer

Put Beograd-Pančevo je dugo vremena bio najgori put u Jugoslaviji s najvećim brojem nesreća. Samo zbog toga što čvrstorukaši iz Vojvodine nisu dozvolili najnormalniju stvar, da se Pančevo pove\e sa svojim najbliim susedom. I pan;eva;ki most je zbog toga maksimalno zapu[ten.

Джон Рейнольдс

Али, ето. То је изјаловило, сад су Београд и Панчево повезани аутопутем.  :)

Чврсторукаши сад могу само "пушку па на Фрушку".  :lol:

#Τζούτσε

Anomander Rejk

Quote from: D. on 04-08-2012, 00:38:53
Quote from: Lord Kufer on 04-08-2012, 00:25:23

Ni ja.  :lol: Ja bih na Mars, ako se ispostavi da tamo ima vode. 8-)

Ne znam o čemu pričaš, A.

Pa sigurno da ne znaš, ne živiš u tom gradu, ali znaš da su ljudi tolerantni i kulturniji od Beograđana ?
Ja sam u tom ozloglašenom Beogradu bio milion puta, i nikad mi se nije desila ni jedna ružna stvar, a u NS sam doživeo prozivanja i zbog govora, naglaska, geografskog porekla i mesta rođenja roditelja.

Josephine

Pa isto i ja mogu da kažem u obrnutom smeru, so? Nije pitanje naše subjektivne percepcije, već objektivnog stanja stvari.  :)

Stipan

Quote from: Джон Рейнольдс on 04-08-2012, 00:55:34
Чврсторукаши сад могу само "пушку па на Фрушку".

Vidiš, i vi centristi imate ponekad dobre ideje.
Jedino što nekako savremenije zvuči "artriljeriju pa na Dunav"  :lol:

Anomander Rejk

Quote from: D. on 04-08-2012, 08:49:41
Pa isto i ja mogu da kažem u obrnutom smeru, so? Nije pitanje naše subjektivne percepcije, već objektivnog stanja stvari.  :)
Ne D, to nije objektivno stanje stvari, več tvoja generalizacija koja nema uporište u stvarnosti.
Vojvođani su isti kao i svi ostali ljudi-ni bolji ni lošiji. Ima sjajnih, ima dobrih, ima groznih, ima loših, ima poštenih, ima lopova. Kao što ima i svuda drugde u Srbiji, i ostatku sveta.
To je životna istina, a priče o nebeskim Srbima, kulturnim Hrvatima, čojstvenim i junačnim Crnogorcima, tolerantnim i kulturnim Vojvođanima, to su sve generalizacije i mitovi. Ljudi su manje više, svuda isti.

Stipan

Ljudi su manje više isti u Srbiji, Albaniji i Turskoj, a mi Vojvođani ih sve tolerišemo i volimo kao naše južnjačke prijatelje.

Джон Рейнольдс

Quote from: Stipan on 04-08-2012, 09:01:14
Quote from: Джон Рейнольдс on 04-08-2012, 00:55:34
Чврсторукаши сад могу само "пушку па на Фрушку".

Vidiš, i vi centristi imate ponekad dobre ideje.
Jedino što nekako savremenije zvuči "artriljeriju pa na Dunav"  :lol:

Џизз...  :roll: "Центриста". Ма јок, само мислим да се централно треба отарасити лопова - сви у Централни затвор, па онда распоред куд који на вишедеценијске робије. Што се мене тиче, Београд може да функционише и као полис. Није да ћу изгубити сан због устоличења ћелаве династије у Јагодини или тог неког вашег велможе над "културним и неагресивним" људима. Него је јадно непрестано слушати исте приче - наш је лопов бољи од вашег. Но, како вам воља, распишите референдум, па ако прође, да видимо како ће се расподелити имовина.

#Τζούτσε

lilit

ima li kakvih sagitaških komentara na novog šefa BIAe?
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Savajat Erp

А то је...?
Niste mi verovali da ću da pucam?!
ZAŠTO MI NISTE VEROVALI?!!!!

Ugly MF

Stipan

Quote from: Джон Рейнольдс on 04-08-2012, 10:58:21
мислим да се централно треба отарасити лопова - сви у Централни затвор, па онда распоред куд који на вишедеценијске робије.

Pa...
Tu se donekle slažemo.
Ako ih sve udobno smestimo, i te vaše i ove naše, a pri tome se ne namnože novi, onda bi čak i bilo neke šanse da se ne razdružujemo.

Iako sumnjam da je bilo koji centralni zatvor dovoljno prostran za operaciju takvog tipa...

raindelay

HODAM SAD KAO ZOMBI...
Gorane Markovicu prekini da budes picka od coveka  i reaguj !!!

30 Srba u karantinu zbog ebole!

http://www.kurir-info.rs/30-srba-u-karantinu-zbog-ebole-clanak-350827
I WAS ANTI-OBAMA BEFORE IT WAS COOL

Stipan

Quote from: Джон Рейнольдс on 04-08-2012, 10:58:21
Но, како вам воља, распишите референдум, па ако прође, да видимо како ће се расподелити имовина.

Nema problema za imovinu, čuvamo mi sve papire, još od vremena Marije Terezije.
Svaki pošten sud će ih uzeti u obzir pri ostavinskoj raspravi.

Sve ćete vi lepo platiti što ste odovud odvukli, pa srećna vam Srbija...

Savajat Erp

Niste mi verovali da ću da pucam?!
ZAŠTO MI NISTE VEROVALI?!!!!

Stipan

Quote from: Lord Kufer on 04-08-2012, 11:42:01
"Pošten sud"  xrofl

Pa dobro, idealista sam, jeb'ga, al' kako bi drukče raspoređivali imovinu?
Mislim, nije da sam protiv raketa i mitraljeza, nego se nešto mislim da bi ovako bilo bezbolnije.

Lord Kufer

Ima jedan lik, zove se Painless Doc  :evil:

Джон Рейнольдс

Ха-ха! "Таблоид"!  xrofl

"Лист против мафије" који функционише овако: осмислиш причу која ти одговара, а у којој се спомињу имена неких јавних личности, најбоље политичара. Даш "Таблоиду" паре. Они објаве причу.

Исто као и у српском издаваштву.

#Τζούτσε

pokojni Steva

Jelte, jel' i kod vas petnaes' do pola dvanaes'?