• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Gluposti

Started by Melkor, 30-10-2009, 02:39:54

Previous topic - Next topic

0 Members and 8 Guests are viewing this topic.

Джон Рейнольдс

America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

boki77

ovo deluje kao mesto za ovo

1.      Svi izgledaju normalno dok ih ne upoznas.

2.      Ako mislis da te niko ne slusa, probaj da prdnes.

3.      Uvek imaj na umu da si jedinstven(a). Kao i svi ostali.

4.      Nikad ne proveravaj dubinu vode sa obe noge.

5.      Sex je kao vazduh. Nije preterano važan, osim ako ga nemas.

6.      Ako mislis da nikog nije briga da li si ziv(a), probaj da ne platis neku ratu za kredit.

7.      Ako ti ne uspe iz prve, padobranstvo definitvno nije za tebe.

8.      Ako nekom pozajmis 20E i vise ga(je) nikad ne vidis, verovatno je vredelo tih para.

9.      Ne brini se: izgleda perverzno samo prvi put.

10.    Najbrzi način da dupliras 1000 dinara je da ih presavijes na pola.

11.     Postoje dve glavne teorije o nadmudrivanju sa ženama. Nijedna ne valja.

12.    Iskustvo je nešto sto se stekne, tek kada vise nije potrebno.

:idea: ;)

Melkor

"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

Plut

Melkor

Tweet and Like Me Even When I'm Dead!

I guess the E-Tomb makes complete sense for people like me who spend endless hours tweeting, Facebook-ing and blogging. It's the kinda tombstone with Bluetooth and solar panels and stores your logs; friends and family can come over and access your virtual life from it and keep each other updated with anecdotes about you by uploading their stories to the tombstone. Sounds a bit spooky right now, but since RFID Tags for this are already popular, the next best thing has to be updates from the gave, and the world beyond!

Designers: Huang Jianbo, Zhao Ting, Wang Yushan, Ran Xiangfei & Mo

"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

Albedo 0

E-Tomb of the Dead, now we're talking about new George Romero movie  :?

Mark

Dos'o Sveti Petar i kaze meni Djordje di je ovde put za Becej, ja mu kazem mani me se, on kaze: Pricaj ne's otici u raj!
E NES NI TI U BECEJ!

http://kovacica00-24.blogspot.com/

Melkor

Vampirella

Covjek bi pomislio da je Ron u boljoj fizickoj kondiciji...

Gina Lynn & Ron Jeremy

:evil:
Satan my master.

Plut

A, bre, kak'a si zlobnica.  Tamo gde treba umešan je.  :evil:

Meho Krljic

Pa, Ronu lepa građa ipak nikad nije bila adut. Divan smisao za humor i džentlmensko ophođenje prema suprotnom polu (plus, znate već) jesu. Ipak je to čovek koji je pitao svoju majku (uglednu jevrejsku lekarku) da li je OK da snimi seriju slobodnijih fotografija za Plejgrl i tek kad je od nje dobio amin (ili kako se već kaže na jevrejskom), ušao u lepljivi svet zabave za odrasle. Veli da mu je majka rekla da je bitno da novac zarađuje pošteno i radom.

Savajat Erp

Сем тога, Ронибој изгледа овако бар задњих 15 година...види се да је доследан! :)
Niste mi verovali da ću da pucam?!
ZAŠTO MI NISTE VEROVALI?!!!!

Meho Krljic

U 32gom nastavku serijala Sodomania snimljenom pre nekih 8 godina čak svira klavir svojim falusom. Mislim, to je ipak dostignuće.

Meho Krljic

Dobro, ovako nešto je verovatno smešno samo meni i meni sličnim slučajevima:

HOT ROBOT SLAVE

Džek

Dobro je ovo skroz. Menjanje pelena i oproštajni kiss me nasmejaše festivalno :)
Moj imaginarni drug mi govori da sa tvojom glavom nešto nije u redu.

Melkor

Džek

Moj imaginarni drug mi govori da sa tvojom glavom nešto nije u redu.

Agota

BEEYOTCH!!!!!!!!!!!  :|
ovo je potpuno ludo  :D xyxy
This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Savajat Erp

Shozo Hirono

Melkor

Anomander Rejk

Vahid Halilhodžić, nekadašnji fudbalski reprezentativac SFRJ, sad trener Dinama iz Zagreba, o ranjavanju u ratu :
,, Ranjen sam prilikom verbalnog sukoba sa niškim specijalcima u Mostaru. Rukom sam zakačio pištolj koji mi je bio na pojasu iza leđa. Metak me pogodio u dupe, stravično me bolelo. Nisam rođen da mrzim, ali kad se tako nešto dogodi, ne može se lako zaboraviti ... "  :!: :idea:
Tajno pišem zbirke po kućama...

Mark

Dos'o Sveti Petar i kaze meni Djordje di je ovde put za Becej, ja mu kazem mani me se, on kaze: Pricaj ne's otici u raj!
E NES NI TI U BECEJ!

http://kovacica00-24.blogspot.com/

Usul

http://www.njuz.net/coca-cola-srbija-menja-ime-svojih-proizvoda-u-zuti-sok-i-crni-sok/

Koka kola i Fanta, najprodavaniji proizvodi kompanije ,,Coca Cola", promeniće za srpsko tržište ime u ,,crni sok" i ,,žuti sok", izjavio je danas na konferenciji za novinare brend menadžer kompanije Mirko Arsenijević.
...

:!: :!: :!:  xrofl xrofl
God created Arrakis to train the faithful.

zakk

Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Melkor

@zakk nesto nije u redu sa tim linkom.

da ne protracim poruku na chat :)

Savajat Erp

ех, нисам се надао да ће испасти овако мајушна...

Mme Chauchat

I šta kaže pacoliko stvorenjce dogi? Ne vidi se.

Savajat Erp

Fuck you! - мислим то каже, да не будем погрешно схваћен! :) и у питању је неко недефинисано мало псето...можда чивава.

Josephine

Quote from: Jevtropijevićka on 10-02-2011, 00:58:50

"Never be afraid to say what you feel."
"FY."

Mme Chauchat

Quote from: Savajat Erp on 10-02-2011, 01:00:59
Fuck you! - мислим то каже, да не будем погрешно схваћен! :) и у питању је неко недефинисано мало псето...можда чивава.
Fala!  :)
Ma najverovatnije je čivava, ali meni ti sitni kučići isuviše vuku na glodare da bi bili simpatični. Kad god ih sretnem na ulici, upitam se šta bi bilo da, nedobog, sednem na njih.

Plut

Ujeli bi te za...

Savajat Erp

Quote from: D. on 10-02-2011, 01:01:58
Quote from: Jevtropijevićka on 10-02-2011, 00:58:50

"Never be afraid to say what you feel."
"FY."

е, то, али обрнутим редом...

Mme Chauchat

Quote from: Plut on 10-02-2011, 01:07:38
Ujeli bi te za...

A da sednem onako, strateški? Ne bi stigli.
(Šalim se malo, ipak imam duše. Ne bih čak ni čivavi naškodila.)

Melkor

дејан

...barcode never lies
FLA

Karl Rosman

Name something that gets passed around...  :)

Devils & Angels
"On really romantic evenings of self, I go salsa dancing with my confusion."
"Well, I've wrestled with reality for 35 years, Doctor, and I'm happy to state I finally won over it"

Melkor

a moglo je i u novosti...

tomat

smešni Čak Noris vicevi:

Chuck Norris doesn't have a chin underneath his beard; just a giant pussy.

Before the boogeyman goes to sleep, he checks his closet to make sure Chuck Norris folded all the clothes correctly.

Chuck Norris won't suck your dick for money; he will gladly do it for free.

Chuck Norris doesn't do push-ups; he's too old.

Chuck Norris ruins every party he goes to because he is a born again Christian fundie.

When Chuck Norris endorses a presidential candidate, it's Mike Huckabee.

Evolution is a lie; there's just a list of animals Chuck Norris believes were created by our Lord God Almighty.

Chuck Norris once told Chuck Norris a Chuck Norris joke. But Chuck Norris didn't laugh. Because Chuck Norris jokes aren't funny.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Meho Krljic

Ne znam koliko je ovo za ovaj topik (moglo je i u Amerika na ivici prpasti), ali evo:

www.idump4u.com je firma kojoj platite kada hoćete da raskinete svoju vezu a nemate srca da to kažete u lice partneru. Oni onda zovu vašeg partnera, raskinu vašu vezu i sve snime. Onda od toga prave JuTjub kanal. Raskid obične veze je deset dolara, raskid veridbe 25 a najava razvoda braka 50.

Ozbiljno, preslušajte neke od ovih konverzacija.

http://www.youtube.com/iDUMP4U#g/u

Savajat Erp

Gaff

Where's "Waldo"?

Sum, ergo cogito, ergo dubito.

Albedo 0

lilit

That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Vampirella

Satan my master.

Gaff

Sum, ergo cogito, ergo dubito.

zakk

Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.