• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Gluposti

Started by Melkor, 30-10-2009, 02:39:54

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Plut

Valjda uprava zna.

mac

http://vukajlija.com/rckati/144252

U ovom slučaju adekvatan prevod bi bio "ne diraj ptice".

sandjama

"ne chachkaj kod ptice"

moj kraj :)
ja sam psihicki ubica
covek sa dva lica
danju pocivam u miru
nocem vitlam sa sekiru
licnos' svoju krijem
nocas cu te ubijem!

Plottz

Rčkanje se mora vršiti pomoćnim sredstvom....vatru rčkamo žaračem da se razgori...
pa ti vidi kontext..
subota 14

mac

Ne mora sredstvo. Svinja rčka zemlju bez ičega.

Berserker

pretpostavka je "rčkati prstom", npr: "šta rčkas taj nos?".

Albedo 0

Stari srpski običaj nalaže da se mlada, koju stariji izaberu, može ukrasti. Ovo je priča o jednom takvom slučaju.

Parodija na film Predator.

PRED ŠATOR

http://www.bolestija.in.rs/parodije/pred-ator

Plottz

Dal` će gu rčkaju kad gu izotimaju???
subota 14

Melkor

"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

Mme Chauchat

Pa ovo je ilustracija za topik "kako ubiti žensku decu u pojam od malih nogu"?!!!

shrike

"This is the worst kind of discrimination. The kind against me!"

Melkor

Quote from: Jevtropijevićka on 16-12-2010, 23:37:46
Pa ovo je ilustracija za topik "kako ubiti žensku decu u pojam od malih nogu"?!!!

Znao sam da ce ti se svideti, a nisam tamo hteo da dodatno skrecem temu.
"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

Mme Chauchat

Svideti je blaga reč... :cry: :cry: :cry:

scallop

Ma, OK je to. Prvo umlatiš žensku decu sa roze, a posle im uvališ metlicu i lopaticu... Kako ste mislili da bi se drugačije ženska deca mogla naučiti na lopatu?
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Agota

Quote from: scallop on 17-12-2010, 09:14:15
Ma, OK je to. Prvo umlatiš žensku decu sa roze, a posle im uvališ metlicu i lopaticu... Kako ste mislili da bi se drugačije ženska deca mogla naučiti na lopatu?
genijalno igramo se psihopate i lopate
This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Plut

Toga u moje vreme nije bilo, ne ne.

Ugly MF

Ajde, s obzirom da su klinkama od pete godine uzori pink estradne umetnice i njihove starlet garderobe i sponzor morale,
ovo jos i ispravi ponesto u danjasnjoj zenskoj mladezi....
Ja sam video u tim prodavnicama fantasticne ves masine, usisivace, pegle, sporete...milina....

Melkor

Savajat Erp

ух, ту је изгледа чак и Џон Вејн Гејси...
Niste mi verovali da ću da pucam?!
ZAŠTO MI NISTE VEROVALI?!!!!

Albedo 0

Plottz

subota 14

Vampirella

Satan my master.

Vampirella

Satan my master.

Melkor

Albedo 0

Partizan-Arsenal, gostovanje Grobara u Londonu

Albedo 0

Velika Britanija, 1912. godina, pošteno registrovano preduzeće sa širokom ponudom i cjenovnikom.

Karl Rosman

Velika Britanija? Onda ovo mora da je cenovnik za americke turiste, posto su cene izrazene u dolarima ($).  xfrog
"On really romantic evenings of self, I go salsa dancing with my confusion."
"Well, I've wrestled with reality for 35 years, Doctor, and I'm happy to state I finally won over it"

Vampirella

No discount for cash.

Tada su valjda i jajima placali... :zbunj:
Satan my master.

Albedo 0

e jebiga, to sam ja lupio Velika Britanija :)

ali piše da je 1912. godina
--------------------------------

Karl Rosman

Ma sve je to ista boranija. Nego, moze li mi neko protumaciti trecu stavku: diddling on the edge of the bed, with one foot on the floor?

"Well, I've wrestled with reality for 35 years, Doctor, and I'm happy to state I finally won over it"

Albedo 0

diddle

1. To touch or caress the genitals in some way.

2. Female masturbation.

3. To cheat or swindle.

4. To ram a bottle up your own, or someone else's arse.

http://www.urbandictionary.com/define.php?term=diddle

Karl Rosman

Ok, to sam znao. Trebao sam da podvucem with one foot on the floor.  :!:

Brzopleto sam presao preko broja 4: "To ram a bottle up your own, or someone else's arse." Sad je sve mnogo jasnije.

Melkor

Джон Рейнольдс

Fotka nastala prošle godine (brojevima: 2009) u Novom Sadu.

America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Albedo 0

Vampirella

Satan my master.

armadillo

Yugo je neuništiv, naša dika.
Pamet je najbolje raspoređena stvar na svetu - svak je ima koliko mu treba.

Albedo 0

u mamu mu tupavu xrofl

Karl Rosman

Melkor

Usul

Kako je lepo biti religiozan.... pa jos na fejsbuku, onako  intimno...
God created Arrakis to train the faithful.

Melkor

Melkor

Melkor

Mark

Dos'o Sveti Petar i kaze meni Djordje di je ovde put za Becej, ja mu kazem mani me se, on kaze: Pricaj ne's otici u raj!
E NES NI TI U BECEJ!

http://kovacica00-24.blogspot.com/

tomat

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Usul

God created Arrakis to train the faithful.

Mark

Danas sam sasvim slucajno skontao da jedna moja starija koleginica ima sledecu poslovnu e-mail adresu:

annal@...

I sad sam u dilemi, sta da radim?
Da li da joj kazem?
I ako joj kazem - kako da joj to kazem?!

PS

A sta ako ona zna za to i sta ako je to neka poruka?! Mozda bas za mene! Uh...

Dos'o Sveti Petar i kaze meni Djordje di je ovde put za Becej, ja mu kazem mani me se, on kaze: Pricaj ne's otici u raj!
E NES NI TI U BECEJ!

http://kovacica00-24.blogspot.com/

Savajat Erp

хех, види шта ћеш... :lol:

код нас је био неки бутик коме је исто у излогу писало АНА Л, стим што је Л било мало одвојено некаквом летвом на излогу, али гледано са спрата кафића одакле сам то видео, деловало је као једна реч. штета што то нисам сликао...
Niste mi verovali da ću da pucam?!
ZAŠTO MI NISTE VEROVALI?!!!!