• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Gluposti

Started by Melkor, 30-10-2009, 02:39:54

Previous topic - Next topic

0 Members and 8 Guests are viewing this topic.

Savajat Erp

Niste mi verovali da ću da pucam?!
ZAŠTO MI NISTE VEROVALI?!!!!

Melkor

"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

Melkor

"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

Melkor

Meho Krljic

:lol: :lol: :lol:

I don't know much about it, but my wife has seen a few dongles in her time... and she says it's a bit on the small side.  :lol: :lol:

Usul

God created Arrakis to train the faithful.

Usul

God created Arrakis to train the faithful.

Mark

Nema kraja amerikanskoj inventivnosti! Veliki, veliki narod!
Dos'o Sveti Petar i kaze meni Djordje di je ovde put za Becej, ja mu kazem mani me se, on kaze: Pricaj ne's otici u raj!
E NES NI TI U BECEJ!

http://kovacica00-24.blogspot.com/

Agota

This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Agota

This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Savajat Erp

ово је можда већ било...а можда и не, ко ће га знати...

Melkor

Mark

Sta je li to pocela nova sezona South Parka?!
Dos'o Sveti Petar i kaze meni Djordje di je ovde put za Becej, ja mu kazem mani me se, on kaze: Pricaj ne's otici u raj!
E NES NI TI U BECEJ!

tomat

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Meho Krljic

Dosta se tu i alkohola umešalo, reklo bi se. Mislim, od džidže ili skanka ne bi bio valjda ovoliko razbijen, a Kojot ne radi teže stvari kolko ja znam. Nego slutim da je tu neko vinjače primpomoglo... Meni je bilo teško da ovo gledam, osećao sam transfer neprijatnosti. I čudi me da mu je Ivon uopšte dopustila da se pojavi pred kamerama ovakav.

Agota

I mene cudi al dobro nista strasno -sredice se on i gori su se priveli nameni , malo je bedak sto je javna bruka al to nek mu bude skola.

ovaj klinja mi ulepsa prvi radni dan -dusa mala

Like A G6(With Me)
Only Girl In The World(With Me)
Teenage Dream(with me)

Джон Рейнольдс

Auh, Kojot... Njega sam jedno vreme često viđao jer je postojalo jedno mesto za izlaženje gde se društvo "preklapalo". Događalo se da se pojavi u stanju sličnom gornjem ali u zaista sitne sate. I uvek je, izgleda, bila kombinacija koječega a ovo gore može biti i neki trip. Ono mahanje rukom ispred lica, "smeta mi svetlo"... Ne znam da li mu je usvinjavanje postalo prečesto i preteško, ali je krajnji neprofesionalizam Ivon i ekipe da ga puste pred kamere. Znam, staviti Ivon i profesionalizam u istu rečenicu jeste teška rabota ali ovo je zaista dnodna. Jbt, očigledno je da je čoveku loše, ona nastavlja da po običaju vergla i dokazuje da sagovornika ne samo da ne sluša (jer to ne radi ni drugima), nego i ne vidi. Što je najgore, mislim da čak i nije bila namera u stilu - e, hajde da ga pustimo ovako uneređenog da vidimo šta će da lupeta jer Ivon nije voditeljka koja bi umela da izvuče maksimum iz takve situacije, već čist javašluk - idemo pa kako ispadne. Katastrofa.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

SIMERIJANAC

U kakvom je kurcu srpska televizija najbolje dokazuje to što Ivon svakog dana ima po sat vremena na istoj.Jedino je sreća što je u tom idiotskom terminu radnim danima u ponoć pa je niko ni ne gleda.Ivon je svoje zvezdane trenutke doživela još davno u Tinejdž tiviju kad joj je malo falilo da fasuje batine od Jelene DI a i tad su se bar maloletni dizelaši palili na nju.

Джон Рейнольдс

Quote from: SIMERIJANAC on 10-01-2011, 16:56:22
Ivon je svoje zvezdane trenutke doživela još davno u Tinejdž tiviju kad joj je malo falilo da fasuje batine od Jelene DI a i tad su se bar maloletni dizelaši palili na nju.

Pričaj, leba ti.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Mark

Ja mislim da televizija mora da prihvati ljude u svim svojim izdanjima. Glupo je da se ljudi prilagodjavaju tako zahtevnom mediju, da budu u spidu, jasni, koncizni i razgovetni. Mislim da je u ovom slucaju televiziji Studio B bio potrebniji Kojic (jer im treba svaki dan sat vremena "urbanog" programa sto je suludo pa makar to bio veliki Beograd) nego sto je Kojicu bio potreban Studio B, tako da ... ;-)
E NES NI TI U BECEJ!

Savajat Erp

чиним ми се да га и нису снимали нон-стоп колико се сећам...зар нисте приметили како камера више од пола снимка шета по студију, постерима и сл.? али ипак није требала да настави да га смара са приглупим питањима кад се види да је човек разбијен ко буља. мислим, провалио би га и мој покојни деда...

Джон Рейнольдс

Quote from: Mark on 10-01-2011, 17:17:40
Ja mislim da televizija mora da prihvati ljude u svim svojim izdanjima. Glupo je da se ljudi prilagodjavaju tako zahtevnom mediju, da budu u spidu, jasni, koncizni i razgovetni. Mislim da je u ovom slucaju televiziji Studio B bio potrebniji Kojic (jer im treba svaki dan sat vremena "urbanog" programa sto je suludo pa makar to bio veliki Beograd) nego sto je Kojicu bio potreban Studio B, tako da ... ;-)

Ja sam gore ostavio i tu mogućnost, da ga puste pred kamere, ali to se onda ne radi s Ivoninim pitanjima imbecilnim i uvredljivim čak i za treznog čoveka, nego se udari u zajebanciju. U trenutku kad se Kojot malo pribere i kaže da kuva, ona ga ne sluša i aludira na to da svira trombon. Mislim, alo! Zbog toga je ovo dnodna, čak sam uveren da bi se Kojot bolje snašao da je sve okrenuto na šegu i zajebanciju, a ovo ga je samo dodatno istripovalo i blamirao se bezveze. Većina će pogledati ovo i reći - gle raspad narkomanski na šta liči, a situacija nije tako jednostavna.

#Τζούτσε

Meho Krljic

Quote from: Savajat Erp on 10-01-2011, 17:24:28
чиним ми се да га и нису снимали нон-стоп колико се сећам...зар нисте приметили како камера више од пола снимка шета по студију, постерима и сл.? али ипак није требала да настави да га смара са приглупим питањима кад се види да је човек разбијен ко буља. мислим, провалио би га и мој покојни деда...

Pa, da, al šta je mogla da uradi? Da mu kaže "Ajde bre napolje, životinjo urađena!"? Morala je da održi privid civilizovane priče, a koliko je on sporo odgovarao, trominutni prilog se uduplao po vremenu.

Джон Рейнольдс

Quote from: Meho Krljic on 10-01-2011, 17:32:39
Pa, da, al šta je mogla da uradi?

Prvo, da ne dozvoljava neprijatne tišine. Drugo, kad se već čovek sastavio da nešto kaže, da ga ne tera s beskranim "mhm" i "dobro". Nije se snašla ni kad je ćutao ni kad je pričao.

#Τζούτσε

Savajat Erp

I`m with John on this one...

tomat

mene ovaj dečko što ga je agota poslala malo plaši. nekako mi neprijatnije da gledam njega nego kojota.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Savajat Erp

ја нисам ни покушао да га гледам...не желим.

cutter

zabavno je što se kojot lično uključio u raspravu pa tako klip dobija, što bi voditeljka rekla, tu neku/taj neki/to neko ________

zakk

Penny? Penny? Penny? Penny?
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Melkor

Melkor

Josephine

@Melkor
Hahahahah! Ekstra!

zakk

Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Melkor

Brzi zakk zna svaki webcomic u mehiku :)

Mo

Quote from: zakk on 11-01-2011, 19:38:36
Penny? Penny? Penny? Penny?

ahhaha sjajno

Melkor

I opet google translate:

http://translate.google.com/#en|sr|

bruce springsteen

eric clapton   

Meho Krljic

Meni ispalo Mile Kitić

Plut

Quote from: Melkor on 14-01-2011, 13:52:20
I opet google translate:

http://translate.google.com/#en|sr|

bruce springsteen

eric clapton   

Juuuuuuuuuu što ovo dobro! I Mile i Jelena. Kako?

Джон Рейнольдс

Probajte "bob dylan".

#Τζούτσε

Plut

Jeeeeeeeeeee a probajte i Van Morrison!

A ovo je tek carski! Elton John

Джон Рейнольдс

Zanimljivo je da Elton John prolazi, ali ne i elton john.

#Τζούτσε

Plut

Pismen svet, zna gde ide veliko slovo.

Shozo Hirono

Mariah Carey ---------> Синан Сакиц

Ygg

Freddie Mercury :arrow: Екатарина Велика

Mika  :arrow: Прљаво Казалисте

Ludacris  :arrow: Бијело Дугме

Andrew Peterson  :arrow: Сабан Саулиц

xrofl
"I am the end of Chaos, and of Order, depending upon how you view me. I mark a division. Beyond me other rules apply."

Savajat Erp

Meho Krljic

M.M

Nijedan poraz nije konačan.

Melkor