• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Gluposti

Started by Melkor, 30-10-2009, 02:39:54

Previous topic - Next topic

0 Members and 8 Guests are viewing this topic.

Savajat Erp

е, ово је стварно глупост...:)
Niste mi verovali da ću da pucam?!
ZAŠTO MI NISTE VEROVALI?!!!!

Melkor

"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

Vampirella

Sto jest, jest, ljubomorna sam i sline mi cure, ali, ono, ne osjecam noge... :(

Tiger in bed
Satan my master.

Mark

Macka k'o macka ...
Dos'o Sveti Petar i kaze meni Djordje di je ovde put za Becej, ja mu kazem mani me se, on kaze: Pricaj ne's otici u raj!
E NES NI TI U BECEJ!

http://kovacica00-24.blogspot.com/

Savajat Erp

Quote from: Mark on 13-02-2011, 21:01:23
Macka k'o macka ...

значи кад дође део са уједањем и гребањем овај лик је најебао!  :lol:
Niste mi verovali da ću da pucam?!
ZAŠTO MI NISTE VEROVALI?!!!!

Melkor

"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

zakk

Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Mark

Dos'o Sveti Petar i kaze meni Djordje di je ovde put za Becej, ja mu kazem mani me se, on kaze: Pricaj ne's otici u raj!
E NES NI TI U BECEJ!

Melkor

Albedo 0

Plut

Джон Рейнольдс

Čuj, postoje... Taj "engleski za dvaes dana" je krenuo s Brda, iznajmljivali su stan do mog. Bili smo prve komšije. Brdo je konza, a Munze onako.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Gaff

xcheers   xcheers   xcheers   xcheers   xcheers   xcheers

xcheers   xcheers   xcheers   xcheers   xcheers   xcheers
Sum, ergo cogito, ergo dubito.

Usul

Quote from: Plut on 18-02-2011, 16:08:32
Znači, postoje
http://britanicca.rs/   :!:

Ih bre, mogli bi bar da promene default joomla ikonu :)
God created Arrakis to train the faithful.

Albedo 0

Anomander Rejk

Miloš Bojanić :
,, Ja sam visoki intelektualac ''  :!:.
,, Ja imam veliki um ''.
Tajno pišem zbirke po kućama...

Usul

Meho Krljic

Obratiti pažnju kako su mudri Japanci na sve mislili u FAQ sekciji:

QuoteIs it safe to drink the lotion inside the cup?

Please note that this product is meant to be used externally only. Please do not drink. We will not be responsible for any accidental ingestion.

tomat

au!

kada pogledam one poprečne preseke ovog gedžeta izgleda mi kao naprava za mučenje a ne "the world's greatest male masturbator" kako piše na sajtu.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Meho Krljic

Ja sam mislio da the world's greatest male masturbator mora da bude neka sprava za stimulaciju prostate... Ipak kažu da su ti hends-fri orgazmi ono pravo...

Usul

Usul

Meho Krljic

Albedo 0

Melkor

Usul

zakk

Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Albedo 0

Meho Krljic

OK, ovo je verovatno najdementnija stvar koju ćete danas videti:

Old Men Lightsaber Duel (Return Of The Geriatric)

Gaff

Karl Rosman

Evo jos jednog predloga za glupost dana.

Crazy Funny Face Lift Exercises
"On really romantic evenings of self, I go salsa dancing with my confusion."
"Well, I've wrestled with reality for 35 years, Doctor, and I'm happy to state I finally won over it"

Gaff

:x :? :cry: xrofl xrofl xrofl :cry: :? :x

@ Karl Rosman  :|

Pa jesi li ti normalan?! Jedva sam uspeo prestati sa smejanjem gledajući ono Mehino, a onda postaviš ovako nešto!  :)

Karl Rosman

eeee, Gaffe... Pa ne moze gerijatrijski lightsaber duel bez princeze Leje!   :mrgreen:
"Well, I've wrestled with reality for 35 years, Doctor, and I'm happy to state I finally won over it"

Father Jape

Ja sam uglavnom blazirano indiferentan prema krekd clancima, i retko kad neki uspe da mi izmami vise od povrsnog smeska, ali ovo^ je zaista divno.
Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

zakk

Baš ima ZS okus.

Albedo 0

M.M

Nijedan poraz nije konačan.

scallop

Pre nego postuješ, proveri da li to već postoji, recimo, na "Može li biti gluplja?"
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

M.M

Retko proveravam taj topik... :x, šta da radim, ispadoh glup. Ne ide da sada brišem. Šta je tu je.
Nijedan poraz nije konačan.

boki77

Ovoj retardiranosti nema kraja. Da li je ovo stvarno stvarno?  xfoht

Melkor

Mark

Quote from: Melkor on 28-02-2011, 14:28:36

Hihihi! Ovaj post je smesan na par nivoa ...
E NES NI TI U BECEJ!

Melkor

Melkor

Karl Rosman

Melkor

zakk

Vampirella

Nisu ni Hrvati puno bolji... :cry:

QuoteTipičan srpski muškarac

Nije zahtevan. Čisti, kuvaj, peri - on nema primedbi

Piše: Radmila Lazić

Sedi u autobusu raširenih kolena, na jednoj i po stolici, tako da se vi morate stisnuti na ono preostalo polovinče kako se ne bi dodirivali. Sedi nonšalantno sa urođenim komoditetom nekoga kome je rečeno da je njegov čitav svet.

Ako slučajno stoji u autobusu drži se obema rukama, tako da mu jedna obavezno prelazi preko vaše glave i frizure koju ste upravo jedva uredili.

U kancelariji sedi kao u fotelji, makar sedeo i na stolici. Ima sekretaricu, ona mu donosi akta, prinosi kafu... oslovljava je sa ,,srce" ili ,,dušo" (pod uslovom da nije ,,nasleđena" Mileva), a kada to ,,prevaziđe" onda je već ,,mače".

U kući sedi na stolici ili utonuo u neku od fotelja i drema ili čita novine.

Može se videti i na televiziji. Tamo mu je omiljena poza da jednu nogu prebaci preko drugog kolena taman tako da sagovorniku ćušne cipelu u lice. Razbaškaren je kao kod kuće, kako i priliči onome ko je stigao do TV-a.

Najomiljenija mu je poza ležeća. Opružen duž kauča (il' sofe, već zavisno od statusa) sa izdignutim nogama, i novinama na trbuhu-burencetu koji se odiže ritmički.

Kad smo kod ,,burenceta". Sedamdeset sedam odsto muškaraca ima stomak koji mu visi preko kaiša, ali čik da je tako i u njegove žene, biće već da ima ,,mešinu".

U ženu ne sumnja, u njenu vernost Njemu. Ako sumnja onda je ta sumnja patološka (ljubomora).

Nije zahtevan. Čisti, kuvaj, peri - on nema primedbi.

Obavezno ima ljubavnicu ili ljubavnu prijateljicu. Sumnjala žena ili ne, isto joj se hvata.

Nikada nije kriv, čak i kad se prevara obelodani. Naruku mu ide sopstvena žena koja obavezno krivi onu ,,kurvu" i ,,kučku".

Obožava službena putovanja, tada sa sebe skida ,,teret" braka, već prema sklonostima.

Inače, drži do porodice. I ne razvodi se tek tako.

Ima vozački ispit i vozi (za razliku od njegove žene). Tačnije, ne izlazi iz auta, tako da se nekada pitate - ume li taj čovek da hoda?

Ne zna da uključi veš-mašinu. Ni da zavrne osigurač, to radi ,,moja" žena, reći će. Usisivač ne uzima u ruke.

Kada je veliko spremanje beži iz kuće.

Ne zna čemu služi ,,feri", a čemu ,,domestos"... i uopšte ne razume se u hemiju.

Ne upotrebljava dezodorans, tu bi se srušili svi njegovi nazori o muškosti.

Ne upotrebljava prezervativ čak i kada ,,šara". Ne ide kod lekara niti se leči, osim kada zagusti.

Voli da ,,potegne". U kafani se sa drugarima grli i tapše. Drži do bratstva.

Sve manje se hvali(še) svojim muškim moćima.

Obožava jagnjetinu u kafani. Sarmu kod kuće.

Zna da isprži jaje na oko, ili da skuva kafu, ređe oboje.

Nije ušao u prodavnicu odeće još od kada je kupio odelo za venčanje. Od tada mu žena kupuje sve, i košulje i čarape i gaće.

Drži do običaja, slava i tome slično. Podrazumeva da žena nosi njegovo prezime.

Ne podnosi žene koje pametuju. Najčešće bira brbljivu za drugaricu, a ćutljivu za ženu.

Žene ,,od karijere" mrzi iz dna duše. Ako već mora kojoj da oda priznanje, kaže ,,radi muški", ,,piše kao muškarac" i sl..

Ženama to godi, te svoju privrženost muškom rodu izražavaju koristeći muške imenice za svoja zanimanja i naročito za titule, pa je književnica-književnik ili pisac, novinarka obavezno novinar, direktorka-direktor, upravnica-upravnik i sl. Tako misle da dobijaju na ceni.

On svoju ženu obavezno naziva ,,moja žena" ili ,,ona moja", pa drugari najčešće i ne znaju kako mu se žena zove.

Voljen je, čak i kada nervira. Za ljubav mu nisu potrebni naročiti dokazi. Samo seks i saosećanje.

Stekao je i dve dobre osobine: više ne nosi bele čarape (sa mokasinama), i onaj nekad obavezni nabubreli rekvizit što ga je držao čas pod miškom, čas vrteo na prstu.

Ipak, i dalje p... oko ve-ce šolje.

Politika
Satan my master.

boki77

U početku ima smešnih, od polovine sve manje...