• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Dragan R. Filipović - ZLATNA KNJIGA

Started by Boban, 22-12-2009, 23:47:24

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

angel011

Sinoć pročitala, utisci su mi slični kao Kunčevi, s tim što meni nije bilo potrebno mnogo privikavanja na stil, verovatno zato što sam već ranije čitala što-šta Fipino.
We're all mad here.

vilja

Stigla sam do 51. strane...pa rekoh...ajde da obavestim Ghoula... :lol:

Ghoul

hvala, vilja.
nemoj da bi propustila neku fazu u čitanju a da o njoj ne obavestiš!
https://ljudska_splacina.com/

Boban

na 51. strani je crtež.
da li si stigla do crteža ili si pregledala i njega?
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

vilja

Crtež je na 50. strani...i to je onaj isti kao na naslovnoj strani... :lol:

Tex Murphy

Od prije nekoliko dana i ja sam vlasnik Zlatne knjige (courtesy of Lilit)!
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Eriops

U Novom Sadu jos nema Zlatne knjige. Slaba smo mi prestonica  :(. A bas sam se nameracio da mi to bude prva kupljena knjiga u Novoj Godini.
Viljo, ostah ti duzan za ono o stipsi  :), nemoj tako.. bio je Sajam, pa se kupio Nekronomikon, Salemovo.. nije se bas skrtarilo na knjigama. E sad, valjda je normalno da ocekujem da knjige ima u drugom po velicini gradu u drzavi ?  :idea:

Ygg

Quote from: Eriops on 04-01-2010, 16:47:42
E sad, valjda je normalno da ocekujem da knjige ima u drugom po velicini gradu u drzavi:idea:

Pa zar Novi Sad nije najveći grad u Vojvodini? :evil:
"I am the end of Chaos, and of Order, depending upon how you view me. I mark a division. Beyond me other rules apply."

Джон Рейнольдс

Jbg, Tihi, ko vam je pravio državu, takva ste i prestonica.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Eriops

Tako nekako  :mrgreen:.
Racunajuci da sad ide i Bozic, ocekujem je tek sledece nedelje da stigne.

Ghoul

zar se kod vas ne slavi tzv. srpska nova godina?

Джон Рейнольдс

Quote from: Ghoul on 04-01-2010, 19:02:44
zar se kod vas ne slavi tzv. srpska nova godina?

Ako ima neka austrougarska... možda ta.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Boban

Kao šti sada prizivate Austrougarsku koja ne postoji već 90 godina, tako žete do kraja veka pominjati Jugoslaviju diljem nekad lepe i velike zemlje.

crippled_avenger

Danas uzeo još jedan primerak ZLATNE KNJIGE. Sad smo na šesnaest. :)
Nema potrebe da zalis me, mene je vec sram
Nema potrebe da hvalis me, dobro ja to znam

Le Samourai

Brzo, narode! Krip pokushava da prigrabi ceo tirazh za svoje nefarious namere - one copy at a time!

vilja

Quote from: Eriops on 04-01-2010, 16:47:42
Viljo, ostah ti duzan za ono o stipsi  :), nemoj tako.. bio je Sajam, pa se kupio Nekronomikon, Salemovo.. nije se bas skrtarilo na knjigama. E sad, valjda je normalno da ocekujem da knjige ima u drugom po velicini gradu u drzavi ?  :idea:

E, Tihi, da si knjigu naručio kad sam ti to kazala, sada bi i ti možebiti stigao do 51. strane...i uopšte...mogao bi uredno da nas izveštavaš (Ghoula-naročito) kako protiče tvoje čitanje ZLATNE KNJIGE. Ali ne, tebi je previše tričavih 100 dinara...pa kako čovek da te ne nazove stipsom? Jel sad vidiš šta si propustio? U stvari, mislim da nemaš predstavu koliko je ZK sjajna knjiga... :!: :D

Berserker

Bio juce do BG, svratio do Tardisove knjizare, poljubio tamo vrata (ne rade 1-4.januara) ali na srecu Zak je bio unutra u ljubazno me pustio da kupim par knjizica na crno (bez fiskalnog:). Pokorno javljam da sam nabavio svoj primerak Zlatne Knjige, ne izbacuj me sa foruma Bobane!

Eriops

Kako izvestavate Vilja, necu morati ni da citam, sve cete prepricati i opisati, od slova do crteza.. na Ghoulovo veliko zadovoljstvo  :).

crippled_avenger

vilja

Quote from: Eriops on 05-01-2010, 10:32:26
Kako izvestavate Vilja, necu morati ni da citam, sve cete prepricati i opisati, od slova do crteza.. na Ghoulovo veliko zadovoljstvo  :).

E, pa moraćeš...ako ni zbog čega drugog, ono zbog činjenice da će te Boban proterati sa ZS ognjišta a odmah zatim i milosrdno streljati ako ne kupiš ZK. Tako da ...čitanje ili  xgrim, to su ti opcije. :lol:

Kunac

Danas su kupljene još 2 ZK u Tardisu. Znam pouzdano.
"zombi je mali žuti cvet"

vilja

Gde je sad Cripple da kaže-19?  :)

crippled_avenger

Cripple se vraća u ničeanskom maniru, neubijen i jači, posle naizgled rutinske posete zubaru koja se pretvorila u hellraiserovsku akciju.

Dakle, evo,

19.

Eriops

Nece Viljo, Boban.. Da je Ghoul u pitanju tu bi vec bilo streljanih, posebno onih sto kazu nesto dobro o SPC  :). Jos ako kazu koliko su razmisljali o kupovini ZK, gde su je kupili i kada, koliko su je citali, i da detaljno izloze sadrzaj- eto jos razloga za drasticne mere  xuzi.

Ghoul

Quote from: Eriops on 05-01-2010, 19:17:17Da je Ghoul u pitanju tu bi vec bilo streljanih, posebno onih sto kazu nesto dobro o SPC  :).

vaistinu, dete moje, vaistinu.
amin.

vilja

Quote from: Eriops on 05-01-2010, 19:17:17
Nece Viljo, Boban..

Da sam na tvom mestu Tihi, ne bih izazivala sudbinu... :roll: :lol:
Nije sad vreme da glumiš hrabrost. 8-)

Mica Milovanovic

Ja sam danas, po kiši, dobio svoj primerak ZK, pa se to, nažalost, ne računa u prodate primerke. Međutim, red je red.

I dalje 19...
Mica

Boban

Izgleda da ima kupaca koji se ne prijavljuju ovde; samo na štandu BP u Domu Sindikata otišlo je već 25 komada.
Plus Tardis.
Plus vilja dva komada mimo ove dve prodajne mreže...

crippled_avenger

Boban

obrni-okreni, još uvek dvocifreno...

Boban

a knjiga je stigla i do autora...

Джон Рейнольдс

Stolnjak i zid u tonu sa koricom knjige.

#Τζούτσε

Boban

pa šta si ti mislio, da je nešto ovde slučajno?

A evo nas na promociji prvog izdanja, pre 255 meseci... jebote kako smo bili mladi i lepi...

crippled_avenger

Na prvoj promociji puna flasa Pepsija na astalu a sada prazna casa Coke. Jel to ima neko sifrovano znacenje?

Boban

rakiju smo sklonili ispod stola, ne misliš valjda da smo nazdravljali vodom; ali da ne ispadnemo drugari pijanci, vidiš kako se lako ovde na forumu ljudima prikače etikete.

Meho Krljic

Quote from: Boban on 12-01-2010, 01:35:43
pa šta si ti mislio, da je nešto ovde slučajno?

A evo nas na promociji prvog izdanja, pre 255 meseci... jebote kako smo bili mladi i lepi...

Bili ste mladi, ali sad, kad ste porasli, tek ste sad lepi. Ja da najavim da verovatno sutra uzimam ZK.

Kunac

"zombi je mali žuti cvet"

Mica Milovanovic

Stolnjak i zid u tonu sa koricom knjige.

A i slike na zidu...
Mica

drf

Dakle, kum je propičio kroz Užice u povratnoj bez svraćanja... A nesrećni knjižari čekali pakete ZK i FB i poslovni doručak. U stvari, ako izmole, biće to molitveni doručak.

Boban

to bi pre bila večera nego doručak, ali u konvoju sa troje dece, šanse za opuštanje nisu postojale.
No, mora da padne specijalni dolazak samo zbog ZK, sa sve promocijom, intervjuom za TV i takve stvari...

drf

Posle slave ću na bijeljinsku TV. Valjalo bi da pošalješ u RS knjiga, da ne pričam nako.

Boban

znam; treba samo da vidim da li u Bijeljini postoji uopšte neko mesto gde se knjige mogu prodavati.

drf

Valjda se ta tv gleda i izvan Bijeljine?

Boban

Tex Murphy

Quote from: drf on 12-01-2010, 12:08:25
Posle slave ću na bijeljinsku TV.

Nadam se da ćemo biti blagovremeno obaviješteni o terminu.
Genetski četnik

Tex Murphy

Genetski četnik

drf

Hoćete. To je neka autorska emisija Milorada Crnjanina.

Tex Murphy

Odlično. TV gledam vrlo rijetko, a BN televiziju nikad, ali ovo je razlog da se stvari bar nakratko promijene.
Genetski četnik

drf

Kume, BN ima i u Srbiji, na kablovskoj.

Perin

Ja sam naručio par knjiga iz FB (sebi Zlatnu Knjigu i Bagra Diše) u Banjaluku, knjižara Kultura :)