• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Zemlje Iz Okruzenja TODAY

Started by Alexdelarge, 10-01-2010, 17:41:34

Previous topic - Next topic

Truman and 1 Guest are viewing this topic.

Plottz

subota 14

Plut

varvarin

Ovde ima toliko stručnjaka za sranje, ozare se kad to dođe na red...

scallop

Pa plutaju ili plivaju...
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

pokojni Steva

Jelte, jel' i kod vas petnaes' do pola dvanaes'?

džin tonik

pokojni Steva

angel011

We're all mad here.

džin tonik

vi nikad niste zadovoljni...

Meho Krljic

Da, pa stvarno nije baš smešno. Mislim, tvoji forumski postovi su smešniji od ovoga. Nekako nije odveo u dovoljan ekstrem tu fikciju koju piše. Boris Dežulović to radi znatno bolje.

kikec

DORH je jutros zatražio ukidanje saborskog imuniteta bivšem premijeru Ivi Sanaderu, samo da bi ovaj brže bolje dao petama vjetra i pobjegao iz Hrvatske!

Udarna vijest svih hrvatskih medija, ali i šire!
signature

Meho Krljic

:D :D :D  A kurčio se onoliko prošle nedelje u Saboru.

kikec

a vidjeti maločas ta TV-u sva ta ukiseljena hadezeovska lica koja su prisiljena pred novinarima sve to (pro)komentirati je jednostavno prajsles  :D
signature

Meho Krljic

Meni je to genijalno (i tako balkanski) da ZNAŠ da ti se u zemlji sprema optužnica za sranja koja si pravio a ti ipak tu sediš i širiš se po medijima i parlamentu kao da si svojeručno oslobodio Zagreb.  :lol: :lol: I lepo je čovek pobegao čim je čuo da se sprema zahtev za ukidanjem imuniteta, a na granici nisu imali pravni razlog da ga zadrže.  :lol: :lol:

To me u neku ruku podseća na Mila Đukanovića koji je pre nekih godinu dana imao onaj genijalan comeback nakon što je (jedna od) optužnica u Italiji protiv njega odbačena zbog zastarelosti, kada je trijumfalno rekao nešto u smislu "Eto, a tolike godine progone nevinog čoveka". Kakav CAR!!!

kikec

jutros zahtjev, popodne rasprava a sad več i jednoglasna odluka o ukidanju imuniteta... that was fast!
signature

Meho Krljic

Čovek se provukao kroz iglene uši!!!

džin tonik

ma ne bjezi on, samo je na putu. pa kad obavi stvari, za 50ak godina, eto njega...

Meho Krljic

Čekaj, on ima dvojno državljanstvo? I TAKVOG čoveka ste pustili da vam bude premijer????

kikec

o da, dvostruko državljanstvo je vrlo popularno u naših političara... posebno je na cijeni imati odjednom i hrvatsko i bosansko. kada zagusti u hrvatskoj, vrlo lako se šibne preko granice u susjednu nam državu,  i slobodno se pozove na njezino državljanstvo. time dobrano otegnu izručenje te još nam se, na koncu, još i nasmiju u facu.
signature

kikec

Quote from: kikec on 09-12-2010, 19:53:33
...te još nam se, na koncu, još i nasmiju u facu.

i to otprilike na ovakav način;

signature

Bimbo Sullivan

Gospodo! Nalazimo se u znamenitoj epohi, u vrenju u kojem je Duh izvršio jedan skok prema naprijed, premašio svoj prethodni konkretan oblik i stekao jedan novi.

kikec

opa, i tomislava merčepa privode, pretražuju i istražuju

nema šta, izborna godina je u punom zamahu
signature

Plottz

E ... kad bi nekog osudili i imovinu oduzeli...
subota 14

pokojni Steva

Šta bi ti imao od toga? Moralnu setisfakciju?

Plottz

Pa bi` da znaš,zadovoljan sam kad mamlazi koji kradu idu i tri lepe...(stvarno ne volim lopove  i hohštaplere),mislim sisteme nikad nisam i neću(fuck the system) al` bagra je bagra.... pas im maters...
Doduše ovi me se  naši majmuni više tiču, s ` te strane si u pravu ;)
subota 14

pokojni Steva

Kad ih, kao, navataju, siguran si ih da ih i ošišaju? Robija je za ljude (ako onda i kad se mora), ali sumnjam da je lopovskim kodeksom pokradeni kapital dozvoljeno potkradati. 'Kopulacija' kapitala ostaje u uskom pacovskom krugu. Što tebi i meni niko ne nudi ulazak u te krugove, da properemo preterane pare kroz muškatle i ćurke? Pa znaju da bi smo im ladno apili i poslednji zlatni zub iz babine proteze, zbrisali sa lovom i proglasili crveno-crnu R'n'Rkratiju na nekom od Palalalou otočjima, minirali invaziono pogodne pristupe plažama pa krkali samo ladnu prasetinu i zavirivali pod suknjice od rogozine (il palmina lišća, od čega li ih već prave) do kraja života. Sve je to do domaćeg vaspitanja i sviranja muzike 'na note'.

Plottz

subota 14

akhnaton

Politically Incorrect member of "Snage Haosa i Bezumlja"

ankh Em Maat  since 1973.

Cornelius

Dzaba ste gledali Wikileaks! BalkanLeaks razresava! Pravac Blgarska:

http://www.balkanleaks.eu/home.html
Je n'ai aucune confiance dans la justice, même si cette justice est faite par moi.

scallop

Ova curka će nas podaviti. Na kraju ima da begamo čim nam se učini da nešto curi, a bizmismeni će naći način da nam naplate.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Bimbo Sullivan

Naše zakonodavstvo kaže kako je represivna svrha kažnjavanja (kažnjavanje radi kažnjavanja) beznačajnija od ostalih jer ne vodi ničemu osim "pukoj" zadovoljštini (žrtve).

Ali, kad god sam se ovih dana osjetio tužan, rastresen i deprimiran, dovoljno mi je bilo sjetiti se da je Dr. Ivo na robiji (pa i da se stanje u državi odsad ne popravi) i momentalno bi se sa mene odagnala sva nakupina negativne energije koja me spopala. Štoviše, ta zadovoljština što je Sanader konačno osramoćen i na robiji djeluje i poticajno, da bi se bez problema mogao uspeti i na Mount Everest!

Da ne ispadne kako sam ja neki SDP-ov agent. Au contraire. Stvar je da jednostavno pored ostalih, Sanadera prezirem ponajviše, tog slatkorječivog lažova, izdajnika, lopova i nesposobnjakovića.

Kako ide ona pjesmica:

"U Lepoglavi 6 000 soba,
svaka soba za jednoga roba.
U svakoj sobi pendžer mali,
i njega su gvožđem okovali."
Gospodo! Nalazimo se u znamenitoj epohi, u vrenju u kojem je Duh izvršio jedan skok prema naprijed, premašio svoj prethodni konkretan oblik i stekao jedan novi.

džin tonik

sjecam ga se kako se pun ponosa hvalio da je hdz oslobodio desnice, onako po sistemu, desnicari su svi koji kazu da su hrvati.

Bimbo Sullivan

Čitam naslov u novinama: "HDZ-ovci vape da bi trebalo stranku okrenuti udesno".

Pa, čekaj. Al HDZ po pravilu dosad nije bio desna stranka za koju glasaju desničari? Što su oni bili ovih 7 godina, kad tek sad, kad je vatra pod guzcom, treba poći udesno? Lijevi? Ili nitko i ništa?

A to što se tiče zgražanja nad desnicom. To je isto bezveze. I desni i lijevi imaju u svojoj ideologiji mane i vrline. Samo valja znati balansirati. Često se uzima desničarima za zlo da su patrioti, što je zapravo vrlina. Naravno, ima dosta lopina koji se podvlaću pod patriotizam, ali kako lopina u suštini nije patriot, tako lopina ne može ni biti desničar. Ivo Sanader zato nije desničar. Naravno, ni ljevičar, Već nitko i ništa.

Isto sam ja čudan tip. 7 godina navijam (jer sam još 2002. skužio kakav je beskičmenjak Sanader kad je mlatarao prstom na Rivi) da SDP dobije na izborima, a sad kad je velika šansa da će većina glasati za njih, sad bi ja glasao za HDZ. Za kaznu da HDZ nastavi dalje, mislim. A SDP s onim fikusom Milanovićem nije sposoban ni za obrisati dupe. Zapravo sad znam tko je upropastio Hrvatsku. Milanović! Jer su lopovi dobili zbog njega. I jer bi i da je bio na vlasti sve upropastio. Koliko su tutavi i ovaj put će izgubiti. 2003. su izgubili zbog jugonostalgije, umjesto da se posvete važnim gospodarskim problemima. Hrvati se boje nove jugoslavije, kako to ne kuže. Ja sam isto protiv Jugoslavije, mada jugosfera nije loša stvar, sve dok je jedna kasa u Zagrebu, druga u Beogradu, treća u Ljubljani... Na taj način ne bi ni bilo korupcije jer je svakom u interesu poslovanja da je ne bude. Međusobna kontrola. A veće tržište nam je svima bitno i valjalo bi izmrežiti ekonomiju na taj način, dok nas ne zgaze ovi jači od nas. Sami sebi ne bi bili neka konkurencija, jer smo jadni.

Ništa, sad samo čekam da se svi međusobno iskolju.
Još ću glasati protiv ulaska u EU, samo iz inata, i to je to.

Plut

Novi slatiš iz Salzburga.

SIMERIJANAC

Tereza Kesovija izvešće Scat performans u beogradskom Sava centru samo za iskrene ljubitelje ovog žanra.

Četvrtak - 16.12.2010
Hrvatska pevačica Tereza Kesovija, koja među ljudima slovi za jednog od najvećih srbomrzaca iz susedne nam zemlje, prekršila je zakletvu koju je svojevremeno dala u jednoj TV emisiji, da nikada neće doći u Beograd i bez blama zakazala koncert za 23. januar u Centru ,,Sava"!

Time je pogazila reči koje je izgovorila u intervjuu koji je pre nekoliko godina dala za emisiju ,,Leptir", na pitanje voditelja da li veruje da će nekada biti moguće otići u Beograd.
- Pa, biće moguće, sigurno. Oni kojima nije dom zapaljen, kome nisu nikoga ubili, ići će sigurno lakše. Ali ja neću ići! Kunem se da neću! Ne znam šta bi to trebalo da se dogodi, pa da ja odem. Ne. Ne. Ne. Ne. Kad bi me predsednik zamolio da odem. Ako je to za dobrobit Hrvatske, otići ću. Ali znam kako ću se osećati - naglasila je Kesovija.
Ovo nije prvi put da je hrvatska pop diva kategorično tvrdila da je Beograd videti neće, pa je pre samo godinu dana izjavila da u Srbiju idu ,,svi oni koji to hoće", a da ona ima ,,i te kako dobrih razloga da tamo ne nastupi".

- Neka idu svi koji hoće, poštujem njihov stav, jer svako postupa prema svojim moralnim kriterijumima. Ja koja sam zbog rata sve morala nadoknaditi imam i te kako dobre razloge za odbijanje nastupa u Srbiji - izjavila je Tereza Kesovija za ,,Slobodnu Dalmaciju".
Pevačica je kao razloge nedolaska u Srbiju navodila ratne traume, a najviše to što su pripadnici JNA spalili i opljačkali njenu porodičnu kuću kod Dubrovnika. Inače, pre samo mesec dana, Kesovija je bila govornik na projekciji dokumentarnog filma ,,Ruže Hrvatske" koja, kako je istaknuto, ima nameru da ,,sudije u Hagu spoznaju istinu, pravednost i ljubav, kako bi doneli oslobađajuću presudu za hrvatske generale", među kojima je i Ante Gotovina.

Alo.rs

scallop

Možda ju je predsednik zamolio? :o

džin tonik

koliko je lignjav, ne bi me cudilo.

Džek

Paz' kad joj se Tadić izvine na silnim gačama koje joj iz kuće crnogorci odnesoše kao ratni trofej...
Moj imaginarni drug mi govori da sa tvojom glavom nešto nije u redu.

pokojni Steva

Šta ima tu čudno? Babetina je bila i ostala kalaštura. Više me brine kolko će stoke doći da zajedno njaču na koncerat.

Džek

džin tonik

sta ona bre tu da peva. treba opet otici u hrvatska i opljackati sve sto ima.

Savajat Erp

уосталом-ко јој јебе матер! њена музика ми значи колико и свеже бачени пикавац.
Niste mi verovali da ću da pucam?!
ZAŠTO MI NISTE VEROVALI?!!!!

Alexdelarge

moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

Džek

Bio bi gest pomirenja i tolerancije da otpeva zajedno sa rijunajted Tap 011 "Da li bi prala naše gaće mače!"

Naravno, Tereza bi umesto "naše" otpevala "moje" što bi dapače izazvalo neviđene ovacije.
Pokoja setna suza bi tražila put niz obraz, i pre nego bi ga našla bila bi izbrisana svilenim gaćama koje je sentimentalni veteran, junak Dubrovnika, izvukao iz tajne fioke i poneo na koncert, emocijama vođen.

Na kraju, Tereza bi, uz gromoglasan aplauz koji bi tresao Beograd satima, bila obasipana cvećem, anticelulit kremama i mnoštvom gaćica svih boja...

I kada bi emocije koje bi je silovito potresle dozvolile da prozbori, a da joj glas ne zadrhti, šapnula bi u mikrofon:

Hvala Beograde, hvala Srbijo!

Idemo:

Da li bi prala nase gace

pokojni Steva

Džek, bem ti, kakva 'Magla' i Tereza?!

Bimbo Sullivan

Nevjerojatno kojih sve načina ima da se čovjek blamira, hhh.

angel011

Tereza, Josipa, sve je to jedno isto, neprijateljske hrvatske pevaljke... Ko bi to još razlikovao? xfrog
We're all mad here.