• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

World today (Ni Srbija ni zemlje u okruženju)

Started by Loni, 25-06-2010, 14:43:08

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Aco Popara Zver

šta će mi bogatstvo i svecka slava sva kada mora umreti lepa Nirdala

scallop

Quote from: scallop on 11-04-2018, 19:54:33
Žuta patka je demonstracija sistematskog grupisanja oko bilo koje ideje, a usitnjavanje mišljenja ima svoje metodološke odrednice. Tebi će se možda svideti, ali ima kome neće. xfrog

Tebi je nerazumljivo sve što nije prosta rečenica.

1. Žuta patka je demonstracija sistematskog grupisanja oko bilo koje ideje.
2. Usitnjavanje mišljenja ima svoje metodološke odrednice.
3. Tebi će se možda svideti, ali ima kome neće.

Ne mogu da pišem romane za svaku temu.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

akhnaton

Quote from: Аксентије Новаковић on 11-04-2018, 17:19:21

Ово је мантра за слабоумне, која делује као кад би рекао да мотика нема нацију, ни расу, ни веру. У реалности - они који држе преко 95 посто светског капитала у својим рукама, итекако имају веру. Јеховину.

Opa, ispade  po tebi Adolf Hitler slabouman. Jer, to je on tvrdio  u svom govoru održanom u Simensovoj fabrici 10 Novembra 1933 godine . 

Quote from: Pizzobatto on 11-04-2018, 20:09:18
Kakve veze ima dal mi se sviđa, rekoh da nije neoliberalizam

Meni se recimo sviđa konfiskatorno oporezivanje nasljedstva, a ispade i to neolib

Možda jeste, možda i nije.

Politically Incorrect member of "Snage Haosa i Bezumlja"

ankh Em Maat  since 1973.

Aco Popara Zver

Quote from: scallop on 11-04-2018, 21:15:13
Quote from: scallop on 11-04-2018, 19:54:33
Žuta patka je demonstracija sistematskog grupisanja oko bilo koje ideje, a usitnjavanje mišljenja ima svoje metodološke odrednice. Tebi će se možda svideti, ali ima kome neće. xfrog

Tebi je nerazumljivo sve što nije prosta rečenica.

1. Žuta patka je demonstracija sistematskog grupisanja oko bilo koje ideje.
2. Usitnjavanje mišljenja ima svoje metodološke odrednice.
3. Tebi će se možda svideti, ali ima kome neće.

Ne mogu da pišem romane za svaku temu.

za početak pogodi temu ;)

scallop

Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Aco Popara Zver

scallop

Aco Popara Zver

Siguran sam da i ostali neoliberali tako misle! :lol:

scallop

Nećeš pogoditi do dva ujutro, a ja ću od tada da gledam NBA košarku.

Aco Popara Zver

da pogađam da li i ostali neoliberali gledaju nba? :lol:

scallop

Misli kako ćeš sutra iz kreveta, ja ću da leškarim do podne, pa ću nešto dobro da izedem, pa da odmorim... I sve vreme će veza sa ZS biti na gotovs.

Aco Popara Zver

odlično, nači da se ne pojavljujem dok se ne ispuvaš? :lol:

scallop

Tačno. Konsoliduj se, propitaj se šta si smetnuo sa uma. Ionako poslednja dva sata duvaš na prazno.

Aco Popara Zver

smetno sam s uma da su i Rašani sipali iz šupljeg, džaba sam duvo do kraja knjige :lol:

scallop

Aco Popara Zver

sad kad se malo prisjećam, taj fazon s dizanjem i brisanjem gradova čist neoliberalizam

scallop

Mda, kad ti ustvari ne znaš ni šta je neoliberalizam.

Aco Popara Zver

pa naravno, nisam ja piso neoliberalne Rašane!

scallop

To mi je najgori roman. Ostali su neoliberalniji.

scallop

Samo toliko si uspeo da pljucneš? Suvo ti grlo? Bre, ja sam pored Bobana oguglao. Amateru!

Aco Popara Zver

Što bih pljuco, pišem kako jeste.
Jes zaspo, sutra da si na gotovs

Truba

Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

scallop

Sasvim je moguće da bijem samo izgubljene bitke. Dobijene sam već dobio. Lako je mene napadati, a malo teže je braniti me. Kad god se ne složite sa mnom pogledajte oko sebe, pa po gradu u kome živite, po Serbia Today, po svetu koji je srećno utemeljen. Toliko da po Mediteranu plove novi Narodi s mora, a laž i podvala natapaju vaša mišljenja i uverenja. Marginalni ciljevi su postali bitni, a za vaše frustracije je kriv neko drugi. Srećno vam bilo, ja sam svoj deo dobio.

scallop

akhnaton

Quote from: scallop on 12-04-2018, 11:01:31
Toliko da po Mediteranu plove novi Narodi s mora, a laž i podvala natapaju vaša mišljenja i uverenja. Marginalni ciljevi su postali bitni, a za vaše frustracije je kriv neko drugi. Srećno vam bilo, ja sam svoj deo dobio.

Da, a danas Ramzesa III ni na vidiku da barem odbrani što se odbraniti može. Frustracije pumpaju mediji, jer čoveka je tako lako programirati.

Politically Incorrect member of "Snage Haosa i Bezumlja"

ankh Em Maat  since 1973.

varvarin

Quote from: scallop on 12-04-2018, 11:01:31
Sasvim je moguće da bijem samo izgubljene bitke.

"Samo gospoda biju unapred izgubljene bitke."  Rekao Borhes.

scallop

Anomander Rejk

Lepo je rekla Ljilja Smajlović jutros.
Zemlja ( SAD ) koja već iza sebe ima vojne akcije na osnovu lažnih
i sumnjivih izveštaja ( Irak-nepostojeće oružje za masovno uništavanje, Račak Kosovo-ubijeni teroristi u oružanom sukobu, a ne civili ) ponovo kreće, i to brzinski u rat i napad?
Pre istrage, pre bilo čega?
Čemu takva žurba, ako su u pravu?
Vidim, Evropljani se ipak batrgaju, nešto ne bi baš rado da ih
Veliki Brat uvali u pustinjski pakao.
Tajno pišem zbirke po kućama...

scallop

Ja ću da skrenem pažnju na čuvene igrice MONOPOLY i RISK. Benigna sugestija HIGHLANDER filozofije "There can be only one"? Ne! Globalna politika je na udaru, jer ne postoji ako se uspostavi multipolarnost. Kako njima cilj opravdava sredstvo, laž je za njih legitimna.

Аксентије Новаковић

Quote from: mac on 11-04-2018, 17:28:48
Šta je verovatnije, da je tebe neko na internetu slagao, ili da su dva razarača potopljena, ne zna se ko je to uradio, i niko živ (osim tebe i tajne kabale čuvara informacija) ne zna za to?

Нико на интернету мене није слагао, јер као што сам јасно написао - те вести нема на интернету.

А пази сад ово - не само да су разарачи потопљени, него је силом небеском приземљен и најтвочер, тзв. авион судњег дана.
Ни он више не постоји.

T2 irritazioni risuscitare dai morti.

http://www.istrebljivac.com/blog-Unistavanje-pacova.html

scallop

Tereza Mej i Makron odlučili da se pridruže Trumpu. Trump pita: "U čemu?"

scallop

Specijalni eksperti za dokazivanje svega potrebnog otkrili u krvi nastradalih u Doumi tragove nervnog gasa i hlora. Ništa iperit, fozgen, salmonela i nejestiva kora od paradajza?

Аксентије Новаковић

Пајац Трамп се још прошле године, нападом на аеродром Шајрат, уписао на листу ратних злочинаца.
Ноћас су му се на подужој листи ратних злочинаца придружили енглеска грдоба Тереза Меј и француски "геј" "Макарон".

https://ria.ru/syria/20180414/1518637169.html

Е сад, лако је са ракетама, ал мислим да је Асад најебао кад крене десант прве америчке геј дивизије "Дуга", потпомогнуте "људством" из првог енглеског трансордног батаљона "Транџа силни"...  xrofl

scallop

Pošto me dosad niste demantovali samo oko bojnih otrova, a i to ćete dok prikupite linkove, samo da sam zapazio da je priča o Siriji svedena na - hlor. To se u mom rečniku naziva sistematska redukcija laži. Za desetak dana će se kleti da nisu ni pominjali sarin i koješta još. Čist i precizan Orwell.

Meho Krljic

Dok se Beograd sprema za početak gradnje metroa 2020. godine, zanimljivo je čitati o tome kako Njujork nije proširivao svoj metro poslednjih sedamdeset godina:

Why New York City Stopped Building Subways

scallop

Father Jape

Naravno, 1904. godine, kada je pokrenut njujorški metro, Njujork je imao mnogo više stanovnika nego Beograd danas. :lol:
Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

scallop

Quote from: Father Jape on 18-04-2018, 09:47:45
Naravno, 1904. godine, kada je pokrenut njujorški metro, Njujork je imao mnogo više stanovnika nego Beograd danas. :lol:

xjap  Imao je i Teslu kome je te godine otet patent na radio, da bi se do smrti borio da ga povrati.

Aco Popara Zver

Аксентије Новаковић

Британија стално мора имати на располагању изговоре на основу којих би у свако доба могла започети рат са другим државама, пошто у срцима људи има још толико осећаја части да се ништа не може предузети а да се не прикрије идејом праведности.

Френсис Бекон је ово написао и објавио пре 400 година, али као што добро видимо - све то је и дан данас основа енглеске спољне политике.

scallop

Tereza Mej i Ben Džonson su živi primeri.

Meho Krljic

I Toni Bler je još živ (mada smo s njim sad dobri ortaci  :cry: )

scallop

Quote from: Meho Krljic on 20-04-2018, 14:03:31
I Toni Bler je još živ (mada smo s njim sad dobri ortaci  :cry: )

Opet podvaljuješ. Naučiću ja tebe da to ne radiš.

Meho Krljic

Šta podvaljujem? Živ je i naš politički vrh sada sa njima ima dobre odnose.

scallop

Netačno. Politički vrh je jasno deklarisao da je prisiljen na komunikaciju. To je daleko od "dobrih odnosa", pa je pominjanje Blera podvala.

tomat

Quote from: scallop on 20-04-2018, 15:00:15
Politički vrh je jasno deklarisao da je prisiljen na komunikaciju

ovo sam propustio, kad je to bilo?
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Meho Krljic

Pod prisilom, možda, al njegova firma je edukovala našu administraciju, a jedno vreme se i pričalo o uvođenju deliveri junita po uzoru na Blerove, tako da, mislim da je legitimno to o dobro ortaštvu.

Aco Popara Zver