• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Slobodna Vojvodina

Started by pokojni Steva, 11-09-2010, 11:28:12

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Nightflier

Ja bi' to zatuk'o... Bosanac, pa još čita! Strašno. Kuda ide ovaj svet, pitam vas ja? O tempora, o mores!!!
Sebarsko je da budu gladni.
First 666

Meho Krljic

Čekajte, ali kada smo mi to utvrdili da je Perin Srbin pa da uopšte može da bude nacionalista??? Evo, kao nik na forumu odabrao je ime slovenskog božanstva, da se Vlasi ne sete! I evo, radi, najtflajer se nije setio, automatski pretpostavlja da je Perin Srbin. Ja kažem, da je uzeo ime nekog srpskog sveca, Svetog Save, recimo, pa da budemo sigurniji da ne gajimo guju u njedrima. Plus, ne jednom je pominjao da ima devojku Hrvaticu. I to nikome nije sumnjivo??? Opustili smo se mi ovde, zato će Vojvodina i da nam ode dok mi debatujemo je li ustav pregazilo vreme ili ne!

Mme Chauchat

Meho, Srbine, koje ti je to božanstvo Perin? :evil:
PS Hm, ovo mi je bio jedan od dražih crtaća ali sumnjam da ga je Perin imao na umu...

Meho Krljic

Pa Perun. Samo u zapadnoj, hrvatskoj verziji, zaboga!!!!

Stipan

Alo bre Bosanci! Otvorite sebi topik "slobodna Bosna"!
Ne mož' čovek više ovde na miru ni da se svađa od vašeg egoističnog prisvajanja autentično vojvođanskog topika!

Meho Krljic

To je ta podmetačina, da postoji autentično vojvođanski topik, a na srpskom forumu! Prekrajanje istorije!

Stipan

Jeste, i treba vam podmetati kad ste prisvojili Vojvodinu!
Ima da vam zvocamo dok se vi sami od nas ne otcepite!

Mme Chauchat

Quote from: Meho Krljic on 23-07-2012, 17:29:07
Jao, Meho, mnogo si sladak. :lol:

Meho Krljic

Quote from: Stipan on 23-07-2012, 17:48:18
Jeste, i treba vam podmetati kad ste prisvojili Vojvodinu!
Ima da vam zvocamo dok se vi sami od nas ne otcepite!
Zašto mi da se odcepimo od svog dela?? Pa mi zagovaramo multikulturalizam i autonomiju svih, pa i ovakvih topika!!!!!!! Samo administrativno ne prihvatamo da se postavljač ovog topika naziva administratorom foruma, takav može biti samo jedan!!!!1

Quote from: Jevtropijevićka on 23-07-2012, 17:49:52
Quote from: Meho Krljic on 23-07-2012, 17:29:07
Jao, Meho, mnogo si sladak. :lol:

To je trebalo da napišeš na onom topiku sa sisama!!!!!!!!

lilit

tamo bi lagala, a ovde možda i istinu govori!
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Mme Chauchat

Da, za mene su diskusije o sisama kontraindikovane...

Stipan

Džaba ti to administriranje i pravdanje Meho. Otcepićete se vi kad tad i pripojiti Srpskoj.

Meho Krljic

Stipane, da stavimo za trenutak tradicionalna srpsko-vojvođanska neprijateljstva na stranu: jel' tebi išta jasno šta ove žene pričaju? Kao, misle jedno, kažu drugo, rade treće... Nije bre ni čudo što su muškarci u konfuziji kad treba da krenu, kad da stanu a kad da beže...

Anomander Rejk

Quote from: Stipan on 23-07-2012, 17:42:44
Alo bre Bosanci! Otvorite sebi topik "slobodna Bosna"!
Ne mož' čovek više ovde na miru ni da se svađa od vašeg egoističnog prisvajanja autentično vojvođanskog topika!
Stipane, od nas nema leka  :). Ušli smo svuda  :).
Tajno pišem zbirke po kućama...

Stipan

Meho, ja već neko vreme nisam u konfuziji - čim primetim žensko bežim glavom bez obzira.

Ma volem ja vas, Anomanderu, samo što mi je najdraža zanimacija da vas zajebavam.

Skalar

Quote from: Anomander Rejk on 23-07-2012, 18:23:36
Quote from: Stipan on 23-07-2012, 17:42:44
Stipane, od nas nema leka  :) . Ušli smo svuda  :) .

Што јес - јес. И нека, фала богу! xcheers
Пиво и ћевапи спајају људе.

Stipan

E dobro, editovao si, sad već ljudskije deluje to kvotovanje.  xfrog

Skalar

Quote from: Stipan on 23-07-2012, 19:03:43
E dobro, editovao si, sad već ljudskije deluje.

:-x
Пиво и ћевапи спајају људе.

džin tonik

Nightflier

Quote from: Meho Krljic on 23-07-2012, 17:18:08
Čekajte, ali kada smo mi to utvrdili da je Perin Srbin pa da uopšte može da bude nacionalista??? Evo, kao nik na forumu odabrao je ime slovenskog božanstva, da se Vlasi ne sete! I evo, radi, najtflajer se nije setio, automatski pretpostavlja da je Perin Srbin. Ja kažem, da je uzeo ime nekog srpskog sveca, Svetog Save, recimo, pa da budemo sigurniji da ne gajimo guju u njedrima. Plus, ne jednom je pominjao da ima devojku Hrvaticu. I to nikome nije sumnjivo??? Opustili smo se mi ovde, zato će Vojvodina i da nam ode dok mi debatujemo je li ustav pregazilo vreme ili ne!

Perin je lik iz Džordanovog "Točka vremena". :)
First 666

Meho Krljic

Vidiš!!!!! "Točka vremena" a ne "Tačka vremena", kako bi se na srpskom reklo!!!! I sad neka me neko ubeđuje da nemamo posla sa hrvatskim agentima- spavačima!!!!

Nightflier

Quote from: Meho Krljic on 23-07-2012, 23:41:20
Vidiš!!!!! "Točka vremena" a ne "Tačka vremena", kako bi se na srpskom reklo!!!! I sad neka me neko ubeđuje da nemamo posla sa hrvatskim agentima- spavačima!!!!

Džebiga, ja sam dete komunizma, pa sam navikao na točkanje. :)
First 666

Tex Murphy

Quote from: Meho Krljic on 23-07-2012, 23:41:20
Vidiš!!!!! "Točka vremena" a ne "Tačka vremena", kako bi se na srpskom reklo!!!!

:!: :!: :!:
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Meho Krljic

Sve je tu samo treba neko da vidi: peršun = peršin, dakle: Perun = Perin!!!!!!!!

RedSonja

pa da , kad već ispadneš glup bolje je da se praviš kako si se samo zezao
:mrgreen:

RedSonja

ali ne brini meho
mada znam da ti ništa ne znači - ja te razumem
razumem kako je biti neshvaćen, neskapiran... teško jebote : (

Meho Krljic

Ja sam suviše glup da bih znao kad se zezam a kad sam ozbiljan. Pogotovo kada su ozbiljna pitanja kao što je pravo prve bračne noći nad Vojvodinom u pitanju.

RedSonja

cimerka mi studira prava, znaš...
divna devojka sveobuhvatno, osim što ima nekih problema sa stopalima, neke kvrge po tabanima te i poteškoće pri hodu
sve to nije bitno, bitno je pravo prve bračne noći
čitala sam o tome u njenim skriptama, ne znam ništa sve sam pozaboravljala
u stvari, nije ni to bitno, nego

Josephine

Još teže je kada pokušavaš da budeš neshvaćen.  :)

Stipan

Quote from: Meho Krljic on 24-07-2012, 11:06:01
Pogotovo kada su ozbiljna pitanja kao što je pravo prve bračne noći nad Vojvodinom u pitanju.

Molim!?

Meho Krljic

:lol: :lol: :lol:  Aha, Stipane, sad vidiš da nije sve tako jednostavno. Nisu slučajno i Srbija i Vojvodina ženskog roda a svi naši predsednici su mužjaci!

Stipan

Svašta ćete vi pohotni mužjaci izmisliti ne bi li se naše snaše dokopali.

Meho Krljic

Nismo to mi izmislili, to priroda radi sama! Šta da se radi kad nas Vojvodina sve vreme provocira!

Josephine

I mami da bude silovana.  :)

Meho Krljic

Ne preterujmo, ja ipak pričam o braku (iz ljubavi? računa?) i nježnom vođenju ljubavi u satenskoj posteljini. Te prljave fantazije o silovanju su legitimne al da ne kvarimo žovijalnu atmosferu topika. Dakle, eksplicitno: ne, nikako da bude silovana, samo da bude zavedena, tretirana kao princeza i voljena.

Stipan

Quote from: Meho Krljic on 24-07-2012, 11:25:25
Šta da se radi kad nas Vojvodina sve vreme provocira!

Pa ne radi to svesno, bre. Vas pale njene obline, k'o da je ona kriva što je raskošna.

Meho Krljic

Nije kriva što je raskošna nego što tu svoju raskoš ne prikriva pa nam se još zagonetno smeška. Ali ne smeta, pa igre i igrarije sve čine mnogo lepšim! Jebeš seks bez igranja i podteksta!!!

Stipan

Quote from: Meho Krljic on 24-07-2012, 11:28:21
Dakle, eksplicitno: ne, nikako da bude silovana, samo da bude zavedena, tretirana kao princeza i voljena.

Pa što je onda ne tretirate k'o princezu? Da se toga držite ne bi vam se otimala.

Josephine

Pa to je lepo, Meho. Ali ne mislim da mužjaci o kojima je reč imaju svest o tome kako da je tretiraju, a da i ona bude zadovoljna, budući da i ona mnogo ulaže.

Može to da se gleda i kroz patrijarhalnu prizmu, jel. Tu je žena uvek kriva, uvek više odgovorna, uvek ima veća (i nerealna) očekivanja.

Meho Krljic

Videćemo, možda je Toma onaj pravi čovek da Vojvodinu obaspe pažnjom i nježnostima. Nije lep kao Boris ali je iskusniji.

Stipan

Samo nek' bude oprezan, da ne bi dobio kolenom među noge. Zna da bude mnogo bolno.

Meho Krljic

Ama dokle na jezik ljubavi da odgovaramo jezikom nasilja? Mislim, naravno, suzavac i bokser treba da budu uvek spremni ali pružimo Tomi priliku da nas očara šarmom pre nego što mu kažemo da nismo zainteresovani za romansu a ni za seks na brzaka.

Stipan

Koliko se sećam imao je šansu devedesetih, pa se nešto baš i nisu mirisali sa mladom.

Čudo da nije tražila sudsku zabranu prilaska...

Meho Krljic

Prošlo je mnogo vremena, Toma je sada stariji, mudriji, manje nagao..

Mada, kad već pričamo, ja bih se na mestu Vojvodine odcijepio još pre nekoliko godina, samo ako bih našao ekonomski model koji bi mi garantovao prosperitet kao samostalnom entitetu. Ali, ima li ga? Mislim, ozbiljno pitam, romantika na stranu, neko je među vojvođanskim separatistima uradio nekakvu studiju kako bi Vojvodina živela i privređivala kao samostalna država? Kosovo opstaje maltene isključivo od poklonjenog novca i para koje stižu iz dijaspore u ovom trenutku, ali Vojvodina verovatno ne računa na krvavi rat za odcijepljenje koji bi garantovao poklone kasnije, niti ima sličnu demografiju koja bi obezbedila nekakav dotok para iz nemački i amerika...

Stipan

Razmišljamo, Meho, razmišljamo, ne požuruj nas...

Tex Murphy

Ето видиш Стипане како је живот неправедан - ми из РС кад смо хтјели да се припојимо Србији, нису нас хтјели, чак нам ударили и санкције, а ви бисте напоље а не пуштају вас  :!:
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Stipan

Tačno!

A ko je centralni lik sve te nepravde i ponižavanja bližnjih svojih, moliću lepo?
Ko je tu mračna strana sile, a ko pravednik, pitam se?

pokojni Steva

Quote from: Meho Krljic on 24-07-2012, 12:18:02

Mada, kad već pričamo, ja bih se na mestu Vojvodine odcijepio još pre nekoliko godina, samo ako bih našao ekonomski model koji bi mi garantovao prosperitet kao samostalnom entitetu. Ali, ima li ga? Mislim, ozbiljno pitam, romantika na stranu, neko je među vojvođanskim separatistima uradio nekakvu studiju kako bi Vojvodina živela i privređivala kao samostalna država? Kosovo opstaje maltene isključivo od poklonjenog novca i para koje stižu iz dijaspore u ovom trenutku, ali Vojvodina verovatno ne računa na krvavi rat za odcijepljenje koji bi garantovao poklone kasnije, niti ima sličnu demografiju koja bi obezbedila nekakav dotok para iz nemački i amerika...

Ovakve mudrolije uzimam kao vrhunske provokacije. Dilema gubavca dal je bolje biti zdrav ili imati sigurne mesečne prihode. Ili što bi Bob Rock rekao "10% od ništa je i dalje ništa".
Jelte, jel' i kod vas petnaes' do pola dvanaes'?

lilit

steva i ja ćemo da drmnemo po jednu ljutu uz: Balasevic Na bogojavljensku noc
plut included!  :lol: :lol: :lol:
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Albedo 0

Quote from: Nightflier on 23-07-2012, 23:21:01
Quote from: Meho Krljic on 23-07-2012, 17:18:08

Perin je lik iz Džordanovog "Točka vremena". :)

Perin je scallopov