• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

ČUDNA KNJIŽARA - svakog dana novi naslov

Started by Boban, 07-10-2010, 12:22:22

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Boban

Bosna je komplikovana za slanje.
U okviru RS postoji brza pošta RS i to je jednostavno, ali oni ne isporučuju van RS, tako da će za ostale regione biti korišćena najzgodnija služba.
Mislim da je cena pošiljke 1-3 eura, u zavisnosti od težine, a to plaćaš donosiocu, kod isporuke.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

zakk

Ja juče slao Anomaliju Perinu u Srpsku i Trippu u Crnu Goru, 385 dinara obično, kažu stiže za 5 radnih dana, bez komplikacija...

Jedino što to košta kolko i knjiga maltene -_-
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Truba

zbog komplikacija i pitam...nikad nisam radio s tom kurirskom poštom...

znam koliko je komplikovano uplatiti na bankovni račun iz banke u FBiH ka banci RS, problem su i poštanske uputnice te preporučene pošiljke...
nešto ćemo organizirati  :lol:
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Boban

Hoćeš da kažeš da treba da nađem i posrednika za van-RS deo Bosne?

zakk

Nisam slao kurirskom već običnom poštom.
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Perin

Quote from: zakk on 31-05-2012, 16:10:06
Ja juče slao Anomaliju Perinu u Srpsku i Trippu u Crnu Goru, 385 dinara obično, kažu stiže za 5 radnih dana, bez komplikacija...

Jedino što to košta kolko i knjiga maltene -_-

O. Si to slao običnom poštom? Čini mi se da kad šalješ običnom poštom, onda ne uzmu maltene ništa....

EDIT:

Sad videh da si slao običnom poštom....čudno, mislio sam da ne naplaćuju skoro ništa, nego samo gramažu nekih euro-2.

scallop

Moguće je da sutra ujutro Uroš i ja potegnemo za Banja Luku. On tamo ima neko predavanje, a ja bih mogao da ponesem neke knjige, a rado bih video Perina i Harvestera. I Ygga ako je tamo.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Perin

Kad dolazite? Ja sam sutra na poslu, radim od 9-16 ali bih verovatno mogao iskombinovati da uzmem 2-3 sata slobodno. Međutim, za to mi treba informacija kad ćete otprilike biti u BL :)

scallop

Neka ulica Miloša Obilića 30, BLC - Banja Luka College. Treba da stignemo do podne kad počinje savetovanje.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Perin

A, ok. Znači, u podne. To je negde na Mejdanu. Ću da ti šibnem svoj broj moba na PP, čisto da se javiš kad budete negde blizu BL. Ili da dođem oko 11-12 tamo na BLC? Ili ranije? Ili kasnije? :lol:

scallop

Uroš mora po zeleni karton u 8.00h. Posle pičimo za BL. Za 3,5 sata smo tamo. Hajde, pošalji mobilni na PM.

Ygg

Quote from: scallop on 10-06-2012, 14:30:58
Moguće je da sutra ujutro Uroš i ja potegnemo za Banja Luku. On tamo ima neko predavanje, a ja bih mogao da ponesem neke knjige, a rado bih video Perina i Harvestera. I Ygga ako je tamo.

Ja sutra dolazim s posla tek oko 4-5 popodne. :cry:

Ako se zadržite do tada u BL, vidimo se! Biću u kontaktu s Perinom.
"I am the end of Chaos, and of Order, depending upon how you view me. I mark a division. Beyond me other rules apply."

scallop

Šta sam ja tebi obećao, a neispunio?

Perin

Ygg radi u školi koja je van Banjaluke, pa ne može kao ja da uzme slobodno kad 'oće :D

scallop

Ma, nema veze. Ovi imaju to savetovanje do 16h, a posle idu na ručak negde. Mene nisu zvali, pa ćemo mi na ćevape i pivo. A, to će malo da potraje. Jedino sutra moramo i da se vratimo u Bgd.

Ygg

Quote from: scallop on 10-06-2012, 22:35:54
Šta sam ja tebi obećao, a neispunio?

Obećao si mi pokloniti Oko za drugi svet jer sam na nekom topiku pominjao kako sam poprilično skupo platio polovan Grbovnik. To je bilo prije više od dvije godine pa sam mislio da si na to zaboravio i bilo mi je neprijatno da te napominjem. :oops:

A mogao bi mi ponijeti i Tabor na Kirdisu i Legiju Ida, ako imaš uza se primjeraka, to još uvijek nisam pazario.
"I am the end of Chaos, and of Order, depending upon how you view me. I mark a division. Beyond me other rules apply."

scallop

Dogovoreno, ako imam. Valjda imam. :shock:

Josephine

Heh, da ste rekli ranije, poslala bih Harviju kremu po vama.

Boban

možda bolje da si mu lično odnela... možda on ne zna to da utrlja sam kako treba...

Josephine

Ah, ne, ne. Kremu bih utrljavala samo posebnim ljudima...  :wink:

Boban

Pa zar ima neko posebniji od Harvija?

Josephine

Ima.

Znaš kako kažu - daleko od očiju, daleko od srca. :mrgreen:

dadariel

Ehej Bobane, jel to ima Vise nego ljudski- koliko je sa postarinom za zagreb da se salje

Boban

Ima "Više nego ljudski"...
Gledaj, ja idem za Hrvatsku da šaljem knjige, ili prekosutra, u petak; ili u utorak, pa ako si rad da ponešto pribaviš sad ti je prilika.
Poštarina je 30 kuna bez obzira koliko knjiga naručiš, tako da ti je ovo sjajna prilika da dođeš i do Nekronomikona i svih onih drugih naslova koje si pominjao da te zanimaju.

Truba

šta je sa mnom ja poslao spisak
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Ghoul

Quote from: Black swan on 20-06-2012, 22:47:52
šta je sa mnom

ispitivanje je još u toku, doktori su zbunjeni, po svemu sudeći - nema ti leka.
https://ljudska_splacina.com/

vope

Bobane da li planiras reizdanje sledecih brojeva ZS-a:

11. R.Zelazni - Devet princeva Ambera
14. Tamni vilajet 1
15. D.Filipovic - Zlatna knjiga
16. Horor
30. Tamni vilajet 2
32. Tamni vilajet 3

Boban

Neke od tih stvari su već u pripremi za štampu.
Na kraju verovatno u nekom trenutku bude svega, bar po malo...

Hiperhik

Mene interesuje komplet Alefa.
Moji su se, nažalost, raspali.

?

zakk

Quote from: vope on 21-06-2012, 20:45:20
Bobane da li planiras reizdanje sledecih brojeva ZS-a:

11. R.Zelazni - Devet princeva Ambera
14. Tamni vilajet 1
15. D.Filipovic - Zlatna knjiga
16. Horor
30. Tamni vilajet 2
32. Tamni vilajet 3

Zlatnu knjigu imaš u Fantstičnoj biblioteci (sem ako ti je baš zapelo da imaš ZS izdanje?)

vope

Zapelo. I jos kad bi uradio Let zmajeva od En Mekafri sa crnom riknom, ihhhhhhh...

Boban

Ma biće i to; u osam primeraka, za posvećenike...

Boban

Prvi put u istoriji, u Čudnoj knjižari moguće je dobiti SVE brojeve časopisa ZNAK SAGITE.

scallop

Perin

Evo, ja odmah rezervišem 3,4,5,18,19. Ponesi i one naslove što sam ti već naveo na fejsu, pa ćemo da se dogovaramo :lol:

I 20ku, naravno, ako je gotova!!!

Tex Murphy

Ја одмах резервишем прва три, а јавићу накнадно који ми још фале!
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Boban

Moje kretanje kroz Bosnu i Hrvatsku sad u utorak.
Oko 9.00 u Bijeljini.
Oko 11.00 Šamac.
Oko 14.00 Slavonski Brod
U 19.00 Banja Luka, kafana koju može da locira perin; ja samo znam da je nađem, ali nemam pojma kako se zove.

Kome se neka od ovih tačaka uklapa, slobodno neka mi se javi...

Perin

Ja sam javio kremi i još jednom tipu da dolaziš, rekli su da javim jer bi i oni nešto naručili...Ali, naravno, zasad se pored Ygga i Harvija niko ne javlja...

Perin

PonesiDER i:

QuoteHellraiser od Barkera i vidi ako ima Preziveo od Herberta

Boban

jebo vas horor... da neće neko možda i gulov roman?

Perin

Quote from: Boban on 23-06-2012, 04:07:18
jebo vas horor... da neće neko možda i gulov roman?

Nije za mene, naš'o sam ti još jednog kupca.

Boban

Dakle, odo ja malo nekud da lutam, pa najavljujem pauzu u svim aktivnostima vezanim za Čudnu knjižaru u periodu od 5. do 20. jula.
Ako je nekome nešto baš hitno potrebno, neka me lovi u naredna tri dana... večeras Lovac, u ostalim vremenima uobičajena mesta...

Boban

Perin

Irena Adler

Berserker

nije fer da se ovakvi naslovi pojavljuju u periodu kada sam maksimalno novcano unisten, bez posla i ustedjevine :(
Rezervisem jedan.

Boban

Za tebe imam već torbu rezervisanih knjiga...

Berserker

jest al kad zivimo u zdravoj zemlji u kojoj lekari nikom ne trebaju onda mogu samo da sanjam tu torbu....znam, 3 monolita, 4-5 znakova sagite, 2 zelaznija, tamni vilajet...rasplakah se sad.  Jedino da se dam u najam, mozda ce da me prime da cuvam stoku na onim vracarskim pasnjacima pa tako da zaradim...

Hiperhik

Cenim da pristojnost dozvoljava da ponovim pitanje.

Dakle:

Quote from: Hiperhik on 21-06-2012, 22:14:19
Mene interesuje komplet Alefa.
Moji su se, nažalost, raspali.

?

Boban

Alefi su skloni raspadanju, posebno prvih nekoliko brojeva.
A oni se najlakše i nalaze...
Ja ih imam u ponudi nešto, više od pola, a razmišljam da sakupljam komplete i onda tako prodajem, samo kao komplet.
Ali treba se tome posvetiti.