• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

POKAŽITE SVOJU KUCU!

Started by Plut, 28-11-2010, 20:50:52

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

scallop

Znači nju da prijavim da zapišava hodnik?
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Plut

Vid' ga! nemoj sad da izvrćeš!!! Nju prijavljuješ da njen pas zapišava. Ona je vlasnik i odgovorna je za njegovo ponašanje.

scallop

Vidim da moram sve da prijavim Vučiću.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Agota

Quote from: scallop on 19-02-2014, 14:01:21
Ova je neka pevačica (učestvovala je i na TV za talenat)
Quote from: scallop on 19-02-2014, 14:59:45
This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

saturnica

Quote from: scallop on 19-02-2014, 14:59:45

Odlična ideja! Neka dokaže da ne piški!

tomat

šta kažu ostale komšije?
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Mica Milovanovic

Piški im se na to...
Mica

scallop

Quote from: tomat on 19-02-2014, 15:28:14
šta kažu ostale komšije?

Kriju se da ne dobiju batine.

Agota

This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Barbarin

Ako se kriju onda nek i zapišava.
Jeremy Clarkson:
"After an overnight flight back to London, I find myself wondering once again if babies should travel with the baggage"

Hiperhik

Meho Krljic

Ja sam se sav rastopio. :lol:

Hiperhik

:)

...i jos malo dremke:

Josephine

Evo i spomenika svim kucama lutalicama u zoo vrtu u Barseloni. Dirljiva kreacija, kao da je živa. Inače, mnogo životinja u ovom zoo vrtu, pre svega primata, okruženo je žicom kroz koju protiče struja. Malo mi se smučilo.

angel011

For whom it may concern: Roko je uginuo.  :(
We're all mad here.

Meho Krljic

Jadničak. Ali on se verovatno pred kraj i malo mučio, bio je mator, da? Nek se bar odmori...

angel011

18 godina. Mučio se jedan dan.
We're all mad here.

angel011

We're all mad here.

jeremiah

:: orange is faster color ::

Bab Jaga

Ghoul fhtagn!

džin tonik

dragi psetoljupci, veceras dozivih bliski susret. juri kroz mrak onako cik-cak nesto nalik okicenoj bozicnoj jelci, raznobojnih blinki-led-a, te povrh skenirajuci usijani far zvijezde sjevernjace, pa sve nesto k meni. reko, gotovo je, armagedon, isus, ludilo, mali zeleni...
psina! poput teleta. led-ogrlica plus svjetlo na glavi kao u joggera. ne radite to! :cry:

Ugly MF

Odavno nema kučića ovde...evo tri džukele...

Scordisk

ahahaha, kakvi su smešni  :lol: